Page 1

KISKUNFÉLEGYHÁZA VÁROS ÉS KÖRZETE

2020. október 23., XXX/43.

SZUPERINFÓ ONLINE HIRDETÉS FELADÁS: WWW.FELEGYHAZAINFO.HU


Az október 23-i ünnep alatt is zavartalan lesz a hulladékszállítás

Felhívjuk a figyelmet arra, hogy a hulladékgyűjtő járatokon dolgozó munkatársaink 2020. október 23-án, pénteken, ünnepnapon változatlan munkarend szerint dolgoznak - olvasható a FBH-NP Nonprofit Kft. honlapján.

Tehát, amennyiben a kommunális, a szelektív csomagolási, vagy a zöldhulladék gyűjtés fenti napokra esik, úgy abban az esetben a hulladék gyűjtésének és szállításának rendje változatlan. Ez azt jelenti, hogy ezen az ünnepnapon is helyezze ki az elszállítandó hulladékot reggel 6 óráig, mert a gyűjtőjárat a szokásos rend szerint jár majd!

Dolli - 2 nap, 2 verseny

Ötödik alkalommal került megrendezésre a Tököli Amatőr Futók Klubjának rendezésében a Tisztelet a Hősöknek Egyéni és Váltófutó verseny.

Győri Dolli Diána a 3K Sportegyesület triatlonosa Kiskunfélegyházát képviselve indult a 6,3 km távon. Dolli 78 induló közül abszolút női 3. és korosztályos 1. helyen ért célba. Másnap Sülysápon rendezett futóversenyen 3,7 km a felnőttek mezőnyében felnőtt 1 kategóriában szintén dobogós helyen végzett, 3. lett. Felkészítő: Kornokovics Györgyi

Az élettapasztalat irányította alkotói mozdulatait

Lukács Ferenc festőművésznek nyílt kiállítása október 16-án a Móra Ferenc Művelődési Központ aulájában.

A Magyar Festészet Napja alkalmából a félegyházi közművelődési intézmények számos programmal – kiállítások, tárlatvezetés, szabadtéri nyitott műhely - készültek. Ez alkalomból nyitotta meg kapuit Lukács Ferenc festőművész kiállítása is, kinek alkotásait Szabó Ildikó művésztanár ajánlotta a látogatók figyelmébe. - Lukács Ferenc legutóbbi kiállításának édesapja emlékére készült drámai erejű képei is ezt hirdették. Akkor is végtelenül kevés festői eszközzel, csupán a papíron szétomló fekete, szürke foltokkal, egymásra feszülő, néhol dühösen futó, máshol csüggedten kanyargó vonalakkal fejezte ki viharos érzelmeit. Az elmúlt évtizedek alatt láthattuk festői stílusának alakulását. Megismertük mondanivalóit, példaképeit. Lukács Ferenc mindig az emberről szól, és mindig kérdéseket tesz fel műveivel. Gyakran annyira meglepő egyszerűséggel, hogy megállunk, és azt kérdezzük: Ezt hogy merészeli így, ilyen „pimaszul” iderakni elénk? Emlékszünk színekben gazdag, pasztózusan felrakott életigenlő vidám képeire, magabiztosan megfestett monokróm, nagyméretű portréira. A mostani kiállításon megjelenő művei frissen, ropogósan állnak elénk, még a műterem melegét, az alkotás lázas hevét ontják magukból. Az elmúlt hetekben készültek, de évszázadokat idéznek. A festészet, tágabb értelemben a művészet dicséretére születtek. Alkotójuk általuk kívánja kimondani újra a klasszikus mondatot: ARS LONGA, VITA BREVIS. A művészet örök, az élet véges. A cikk folytatását a www.infokiskunfelegyhaza.hu oldalon olvashatják.


Szélben és esőben is helyt állnak a Koppányok

2020. október 11-én, a Turul Koppány Íjászai Hagyományőrző és Sport Egyesület íjászai Budapesten, Turulmezőn versenyeztek a Rákosmenti Turul Szittyák által szervezett örömíjász versenyen.

Ezeket a Turulmezei versenyeket inkább nagyon jó edzőversenynek tekintjük, mint kihívásnak, hiszen a szervező maga is tréfa- és örömíjászat kategóriába sorolja versenyét. A megmérettetés a Turulmezei versenyek megszokott családias, kellemes, játékos hangulatát hozta, ahol egy körben 30 db. 2 dimenziós célon 3 lövést kellett leadni. Az időjárás nem kedvezett a rendezvénynek, a csepergő, áztató eső nem tartozik az íjászathoz ideális időjárási feltételek közé, azonban a fentebb leírt versenykedvet a Koppányok körében, ez sem befolyásolta. Koppányaink szépen teljesítettek, a következő eredmények születtek: Vadászreflex íjjal: Balanyi Sándor első helyezést ért el Modern pusztai íjjal: Bicskeiné Csányi Mária 1., Patyi Norbert 5., Szeibert Imre 8. helyezést szerezte meg. Egy héttel később, október 17-én a kedvezőtlen időjárási körülmények miatt csak a két legelhivatottabb versenyző szállt harcba, Délegyházán. Az íjásztalálkozó a Délegyháza Faluszépítő Egyesület Íjász Tagozat rendezésével került lebonyolításra. Ezen a versenyen 20 célra kellett lőni 3 vesszővel. Sajnos rendkívül cudar idő, eső, szél és a hideg nehezítette a lövések közbeni koncentrációt, ennek a ellenére kellemes csapathangulatban telt a nap. Eredmények: Modern pusztai íjjal: Bicskeiné Csányi Mária 1., Szeibert Imre pedig néhány ponttal lemaradva a dobogóról 4. helyezést ért el. A cikk folytatásáért, és a részletes eredményekért látogasson el a www.infokiskunfelegyhaza.hu oldalra.


Kisállat ökoparkot adtak át Petőfiszálláson

Az állatok világnapja alkalmából Petőfiszálláson Kisállat Ökoparkot adtak át a gyerekek nagy örömére.

Köszönet illeti Tóth Vince képviselőt, aki felajánlotta „Füttyös” nevű mini pónilovát, Fődi Józsefnek, Lukács Árpádnak, Bense Zsoltnak, Kovács Ernő bácsi kisállat gondozónak a kezdeményezésért és felajánlásért, illetve az Önkormányzatnak, a Petőfiszállási Csicsergő Óvoda és a petőfiszállási lakosoknak a támogatásért! Az átadásnál Szász Katalin Fanni óvónéni a Süni csoport vezetésével vette birtokba az ökoparkot. (Képek és hír forrása: petofiszallas.hu)

A félegyháziak szeretnek alkotni, maradandót létrehozni

Mi sem bizonyítja ezt jobban, mint a Nyitott Műhely elnevezésű alkotói hétvégék, melyeket a Holló László Képzőművész Kör és a Kiskunfélegyházi Képző és Iparművészek Egyesületének tagjai tartottak az elmúlt időszakban.

Az október 16-án tartott projektzáró ünnepségen – mely egyben a Magyar Festészet Napjának nyitó rendezvénye volt – a megjelenteket Rátkai Zsuzsanna, a Holló-kör tagja köszöntötte. Beszédében elmondta, hogy a hétvégi foglalkozások megvalósításában a Holló László Képzőművész Kör és a Kiskunfélegyházi Képző- és Iparművészek Egyesülete mellett segítséget nyújtott a Móra Ferenc Művelődési Központ, a Petőfi Sándor Városi Könyvtár és a Kiskun Múzeum is. A Terület- és Településfejlesztési Operatív Program keretében meghirdetésre került CLLD projektnek köszönhetően a város lakosságának tizenkét hétvégén nyújtottak lehetőséget művészeink arra, hogy bárki kipróbálhassa a különféle alkotói technikákat: Olajfestés, akril festés, akvarell festés, hidegtű, selyemfestés, kerámiázás, képépítési technikák (mellyel látványos domborművek születtek), tusfestés, pasztellezés és szénrajzolás. Az alkotói hétvégék szakmai munkáiról Kis Virág keramikus beszélt ARTTURKÁ-ban tartott projektzáró rendezvényen. - A Holló László Képzőművész Kör és a Kiskunfélegyházi Képzőés Iparművészek Egyesületének a tagjai, akik bizonyos technikákban szakértők, nagyon örültek a lehetőségnek, hogy megmutathatják azokat az alkotói fogásokat, melyeket ők már nagyon jól ismernek. Szép eredmények születtek ezeken a szombati foglalkozásokon. Én pedig szívből örülök annak, hogy vannak a városban olyan érdeklődők, alkotni akaró emberek, akik ezt az ősi igényt még érzik magukban és fontosnak tartják azt, hogy létrehozzanak valamit – mondta Kis Virág. A CLLD projekt részleteiről az önkormányzat részéről Gyantár Anikó pályázati projektmenedzser beszélt. Az ünnepséget a Kiskunfélegyházi Balázs Árpád Alapfokú Művészeti Iskola képviseletében megjelent Sallai Anita Anna növendék és Kiskun Bernadett felkészítő tanár fuvolajátékával tette teljessé.


2020. Autómentes Nap – Rajzpályázat eredménye

Az Európai Mobilitási Hét keretében egy rajz- és fotópályázatot írt ki Kiskunfélegyháza az óvodások és általános iskolások számára 2020. szeptember elején.

Az Európai Mobilitási Hét témája a gyaloglás és a nem motorizált közlekedés, mottója pedig a: „Sétálj velünk!”„Sétál a család”volt. A pályázatra közel 50 mű érkezett, amelyek közül a szakmai zsűri kiválasztotta a 20 legjobb alkotást. A Kiskunfélegyházi Rendőrkapitányság Balesetmegelőzési Bizottsága, a Nor-Bike Kerékpár Szaküzlet és Szerviz, valamint a Kiskunfélegyházi Tourinform Iroda által összeállított ajándékcsomagot a következők kapták: Általános iskolások: 1. Vidéki Anna 8. a - Platán Iskola 2. Vidéki Luca 8. a – Platán Iskola 3. Juhász Emma 8. b – Platán Iskola 4. Patyi Amira Renáta 6. b – Dózsa Iskola 5. Berki Fanni 7. a – Dózsa Iskola 6. Jellinek Levente 8. a – Platán Iskola 7. Herédi Helga 4. b – Platán Iskola 8. Kálmán Frigyes 6. b – Dózsa Iskola 9. Kovács Nikolett 8. b – Dózsa Iskola 10. Rekedt-Nagy Petra 4. b – Platán Iskola 11. Holló Brigitta 8. a – Platán Iskola 12. Némedi Flóra 6. b – Dózsa Iskola 13. Bartelmess Emma 4. b – Platán Iskola Az általános iskolások ajándékaikat a Nor-Bike Kerékpár Szaküzlet és Szervizben (Halasi út 2.) nyitva tartási időben október 16-tól vehetik át. Óvodások: 1. Nagy Nóra - Constantinum Intézmény 2. Szabó Kitti - Móra Utcai Óvoda 3. Tóth Flóra - Dózsa Óvoda 4. Kis Eszter - Dózsa Óvoda 5. Tóth Árpád - Nagyszőlő Úti Óvoda 6. Bitó-Galló Petra - Dózsa Óvoda 7. Szabó Dorina - Nagyszőlő Úti Óvoda Az óvodások ajándékaikat a Tourinform Irodában (Városháza épületében) vehetik át október 16-tól. A zsűri és a támogatók a különdíjat Jellinek Leventének, a Platán Iskola 8. a osztályos tanulójának ítélték. Felkészítő tanár: Tarjányi Xénia

I M P R E S S Z U M Kiskunfélegyháza város és körzete Szuperinfó

Megjelenik Kiskunfélegyházán és a környező településeken minden pénteken 20.000 példányban. Lapzárta: kedd 16 óra Felelős kiadó: Bozsó István Szerkesztőség: 6100 Kiskunfélegyháza, Dr. Holló Lajos u. 2. Telefon/fax: 76/430-455, 76/560-375 Mobil elérhetőség: 06-30/429-7812 Internet: http://www.szuperinfo.hu E-mail: kkfhaza@szuperinfo.hu A megjelent hirdetések tartalmáért felelősséget nem vállal.


Sportkönyvtárral gazdagodott városunk

A Városi Sportcsarnok egyik emeleti helyiségében sportkönyvtárat hoztak létre, melynek könyveit városunk sportorvosa dr. Garai István Levente hagyatékából származó könyvszekrényben rendezték tematikus sorrendbe.

Kettős ünnepet tartottak október 18-án a Városi Sportcsarnokban. Felavatták az új sportkönyvtárat és megemlékeztek arról a 70 évvel ezelőtti futballmérkőzésről, melyet a kiskunfélegyházi Szövetkezeti Torna Klub és a Puskás Ferenc által vezetett, Magyar Labdarúgó Válogatott vívott egymással. A megjelenteket Iványi Ferenc, a Félegyházi Térségi Sportiskola Kosárlabda Szakosztályának vezetője, a Kosárlabdázók Klubjának elnöke, a sportcsarnok munkatársa köszöntötte a sportlétesítmény előtt, ahol Hajagos Máté labdarúgó freestyler világbajnok, hatszoros magyar bajnok tartott rövid bemutatót. A lélegzetelállító produkciót követően a csarnokba lépve az ünnepi eseményt a Félegyházi Szabadidő és Sport Nonprofit Kft. ügyvezetője Kordás Roland nyitotta meg. A 70 évvel ezelőtti futballmérkőzést és a játékosokhoz kapcsolódó emlékeiket Kapus Béla és Juhász István, városunk díszpolgárai idézték fel a megjelentek számára. Az előadásokat követően Balla László alpolgármester leplezte le azokat a kinagyított fotókat, melyek a jeles futballmérkőzés emlékére készültek és ezentúl a sportcsarnok falán megtekinthetőek lesznek bárki számára. Az ünnepség második felében Iványi Ferenc árult el részleteket a sportkönyvtár létrehozásáról. Az ötletgazda számára Kállainé Vereb Mária, a Petőfi Sándor Városi Könyvtár igazgatója nyújtott segítő kezet, és jó néhány egyeztetés után a tervet továbbgondolva elindult a gyűjtés. - Nagy megtiszteltetés, hogy a kultúra itt lehet a sport templomában. Itt van már olimpikonjaink arcképcsarnoka és most megnyitjuk a sportkönyvtárat is – mondta Kállainé Vereb Mária, aki azt is örömmel konstatálta, hogy talán egyetlen sportcsarnok sem mondhatja el magáról, hogy egy helyiségében a különféle sporthoz kapcsolódó könyvekből, szabálykönyvekből könyvtár létesült és tanulószoba található. A cikket teljes terjedelmében a www.infokiskunfelegyhaza.hu oldalon olvashatják.


HOUSE36 I N G AT L A N K Ö Z V E T Í T Ő I R O D A A Kossuthvárosban 400 m2-es üres ÉPÍTÉSI TELEK eladó: 7,9 M Ft. Tel.: 0670/409-9549 A Kossuthvárosban 802 m2-es, két utcára nyíló ÉPÍTÉSI TELEK eladó: 14,9 M Ft. Tel.: 06-70/409-9549 Kiskunfélegyházán, a Csanyi út közelében, aszfaltozott út mellett, 5.300 m2-es, körbekerített, 2 bejárattal rendelkező területen, három, összesen 1.060 m2 alapterületű (további beépítés is lehetséges) felépítménnyel rendelkező ipari ingatlan/iparterület/üzem ELADÓ! Érd.: 06-70/409-9549 A Petőfi lakótelepen eladó 2 szobás lakásokat keresek reális áron. Állapot mindegy. Tel.: 06-70/409-9549 Sürgősen eladó vagy problémás (végrehajtás, eszközkezelés stb.) lakása van? Cégünk KÉSZPÉNZES ajánlatát NE HAGYJA KI! Megtekintés után 24 órán belül ajánlattétel! A részletekről egyeztessünk telefonon. Tel.: 06-70/4099549 Kiskunfélegyházán belvárosában, tégla építésű, magas minőségű házat KERESÜNK Ügyfelem részére. Max. 70 M Ft. Tel.: 06-70/409-9549 Belvárosban max. II. emeletig 2-3 szobás lakásokat keresek ügyfeleim részére max. 20 M Ft-ig. Gyors fizetés! Tel.: 0670/409-9549 Kossuth utcai, III. emeleti, teljesen felújított, erkélyes lakás tárolóval, garázzsal, teljes berendezéssel együtt eladó: 22,9 M Ft. Tel.: 06-70/409-9549

A buszpályaudvar közelében 67 m2-es, teljesen felújítandó házrész eladó: 7,9 M Ft. Tel.: 06-70/409-9549 INGATLAN ÉRTÉKBECSLÉS! Eladáson gondolkozik? Vagy csak tudni szeretné, hogy most mennyit ér az ingatlana? Értékelésem a fél éven belül ténylegesen elkelt, az Önéhez hasonló ingatlanok VALÓS eladási ára alapján készül el. A részletekkel kapcsolatban hívjon és egyeztessünk! Tóth Bálint: 06-70/4099549 Kiskunfélegyháza belvárosának peremén 1990-ben téglából épült, 115 m2-es, 2 szintes ház 369 m2-es telken, 30 m2-es melléképülettel, felújítandó állapotban eladó. Tel.: 06-70/409-9549 A lakótelepen 1 szobás lakást keresek II. emeletig ügyfelem részére. Tel.: 0670/409-9549 Fülöpjakab belterületén 4000 m2-es területtel 60 m2-es, felújítandó ház eladó: 8 M Ft. Tel.: 06-70/409-9549 Félegyháza és Tiszaalpár között szépen rendben tartott, 3 szobás, 115 m2-es tanya eladó 3600 m2 területtel, betonúthoz 250 m-re: 8,9 M Ft. Tel.: 0670/312-5719 Jászszentlászlón 150 m2 alapterületű, szigetelt, tégla építésű, 3 szobás ház 9052 m2 területtel, gazdálkodásra alkalmas melléképületekkel, 8 és fél ha erdővel és 17 ha szántóval eladó. Tel.: 06-70/312-5719 Kiskunfélegyháza központjában 45 m2es, 1,5 szobás, középső házrész kis lekerített udvarrésszel, 4,9 M Ft irányáron eladó. Tel.: 06-70/312-5719

Kiskunfélegyháza központjában, mégis csendes utcában 60 m2-es, kétszobás, részben felújított külső házrész melléképületekkel eladó. Irányár: 10,9 Ft. Tel.: 06-70/312-5719 Kossuthvárosban, 536 m2-es telken 110 m2-es, tágas, akár 4 szobássá alakítható családi ház rendezett, térköves udvarral, vállalkozásra alkalmas, 120 m2-es, fedett, fűthető, betonos résszel, sok melléképülettel eladó. Irányár: 21,9 M Ft. Tel.: 06-70/312-5719 Petőfiszállás kedvelt külterületi részén, a Péteri tó közelében kifogástalanul felújított, 100 m2-es, 2 szoba+nappalis lakóház 11421 m2-es bekerített, gyönyörűen gondozott területtel, mellette 1,15 ha vágásérett fenyőerdő tetszés szerint megvásárolható. Irányár: 29,9 M Ft. Tel.: 06-70/312-5719 Jó állapotú, legalább kétszobás, fürdőszobás házrészt keresek Kiskunfélegyházán ügyfeleim számára. Tel.: 06-70/312-5719 Kiskunfélegyháza központjában, 170 m2es telken külön bejáratú, 80 m2-es, 3 és fél szobás, összközműves házrész eladó. Irányár: 15,9 M Ft. Tel.: 06-70/312-5719 Kiskunfélegyháza központjában 93 m2es, 3 szobás, nagypolgári stílusú társasházi lakás eladó. Irányár: 20,5 M Ft. Tel.: 06-70/312-5719 Kiskunfélegyháza kedvelt kertvárosi részén, a Móravárosban 2 szobás, 80 m2-es, összközműves családi ház 468 m2-es telken, 25 m2-es, gázfűtéses, két helyiségből álló melléképülettel, műhellyel, ólakkal, garázzsal eladó. Irányár: 22,5 M Ft. Tel.: 06-70/312-5719 Kiskunfélegyházán, a Móravárosban 380 m2-es telken 180 m2-es, 5 szobás, kétszintes, alápincézett, tégla építésű, felújítandó családi ház eladó. Tel.: 0670/312-5719 Kiskunfélegyházán belvárosi, 2 és fél szobás, nappalis, tégla építésű, 77 m2es, modern elrendezésű, világos, szép állapotú, első emeleti társasházi lakás eladó. Irányár: 23,5 M Ft. Tel.: 0670/312-5719 Kiskunfélegyháza vonzáskörzetében 1438 m2-es telken 80 m2-es lakóterű száraz vályog falazatú, több generációs családi házat dupla garázzsal, rendezett gyümölcsös kerttel eladásra kínálok. CSOK, hitel, babaváró kölcsön ügyintézése a HOUSE36 Ingatlanirodában, egyeztetett időpontban lehetséges. (Kkfháza, Kossuth u. 15. nyitva hétköznap 9-18, szombaton 9-12 óra között) e-mail: robert.santa@h36.hu Ár: 17,2 M Ft. Tel.: 06-70/795-9017 Kiskunfélegyháza szívében fiatal párok vagy agglegények figyelmébe ajánlok egy 57 m2-es, szépen felújított, erkélyes, kétszobás, negyedik emeleti lakást. Tel.: 06-70/795-9017 Keresek folyamatosan karbantartott tégla házat 10-15 M Ft körül. Bútorozottság előny. Tel.: 06-70/795-9017 Otthon és befektetés egy helyen? Lehetséges! Kiskunmajsán vendéglátásra is alkalmas ingatlanok kaphatóak a HOUSE36 Ingatlaniroda kínálatában. Hívjon bizalommal. Tel.: 06-70/795-9017 Keresek min. 2 szobás házat nagy udvarral Kiskunfélegyháza és vonzáskörzetében. Nem probléma ha felújítandó. Tel.: 06-70/795-9017 Keresek lakást Kiskunfélegyházán, lehetőleg légkondisat fiatal ügyfeleim számára. Záró szint nem probléma. Tel.: 06-70/795-9017 Kiskunfélegyházán építési telkek különböző állapotban eladóak a HOUSE36 Ingatlaniroda kínálatában. Bővebb információ: csaba.szalontai@h36.hu Irányár: megegyezés szerint. Tel.: 0630/161-2393 (munkanapon 8-18 óra között)

Kiskunfélegyházán 1 szintes, 4 szobás, nagy pincés, gázfűtéses családi ház garázzsal, akár vállalkozás részére is eladó. A HOUSE36 Ingatlaniroda vásárlói részére ingyenes hitelügyintézés. (Kkfháza, Kossuth u. 15. nyitva hétköznap 9-18, szo.: 9-12 óra között) email: csaba.szalontai@h36.hu Irányár: 23,5 M Ft. Tel.: 06-30/161-2393 (munkanapon 8-18 óra között) Kiskunfélegyházán Haleszban gyönyörűen felújított családi ház eladó. Tulajdoni lapon is lakóházként szerepel. E-mail: csaba.szalontai@h36.hu Irányár: 15,99 M Ft-tól. Tel.: 06-30/161-2393 (munkanapon 8-18 óra között) Kiskunfélegyházán kb. 130 m2-es, 2 szintes, 2 fürdőszobás, 4 hálószobás ingatlan sürgősen eladó. Kert, tároló és garázs tartozik hozzá. Vidéki ház csere is érdekel. e-mail: csaba.szalontai@h36.hu Irányár: megegyezés szerint. Tel.: 0630/161-2393 (munkanapokon 8-18 óra között) Jászszentlászlón részlegesen felújított, 3 szobás, gázfűtéses családi ház azonnal költözhető állapotban eladó. E-mail: csaba.szalontai@h36.hu Ár: 10,9 M Ft. Tel.: 06-30/161-2393 (munkanapon 8-18 óra között) Jászszentlászlón 2 generáció részére alkalmas családi ház eladó 65 m2 és 44 m2 méretben, összközművel, gázfűtéssel, felújításokkal. E-mail: csaba.szalontai@h36.hu Ár: 15,9 M Ft. Tel.: 06-30/161-2393 (munkanapon 8-18 óra között) Jászszentlászlón beton alapon álló, szinte teljesen felújított családi ház nagy nappalival, 2 hálószobával eladó. Felújított fürdő, új konyhabútor, cserélt vezetékek, nyílászárók. E-mail: csaba.szalontai@h36.hu Ár: 15,8 M Ft. Tel.: 06-30/161-2393 (munkanapon 8-18 óra között) Petőfiszálláson csendes környezetben, természetvédelmi terület határán jó állapotú tanya eladó. E-mail: csaba.szalontai@h36.hu Ár: 5,3 M Ft. Tel.: 06-30/161-2393 (munkanapon 8-18 óra között) Kiskunmajsán földszintes, 2 szobás retro lakás verhetetlen áron eladó. E-mail: csaba.szalontai@h36.hu Ár: 5,4 M Ft-tól. Tel.: 06-30/161-2393 (munkanapon 8-18 óra között) Kiskunmajsán családi házak különböző állapotban, folyamatosan bővülő kínálattal kaphatóak a HOUSE36 Ingatlanirodánál. E-mail: csaba.szalontai@h36.hu Ár: 6,5 M Ft-tól. Tel.: 06-30/161-2393 (munkanapon 8-18 óra között) Bikahegyben részben felújított, különportás, 100 m2-es családi ház eladó: 16,9 M Ft. Tel.: 06-70/409-9549

L A K O S S Á G I I N G AT L A N FÜLÖPJAKABON 75 m2-es HÁZ eladó. 1.200 m2-es telek, hagyományos fűtés. Falusi CSOK igényelhető, gyorsan beköltözhető. Irányár: 6,7 M Ft. Tel.: 0630/479-0006 Belvárosban különportás, 3 szobás konvektoros ház, tulajdonostól eladó. Irányár: 16,9 M Ft. Csere lehetséges nagyobb házra vagy kisebb lakásra. Tel.: 06-30/655-0521 Kossutvárosban 618 m2-es telken, 3 szobás, konvektoros, szigetelt (igény szerint felújítandó), különportás CSALÁDI HÁZ eladó. II. emeletig lakás beszámítása lehetséges. Tel.: 06-30/727-5486 Eladó Kiskunfélegyházán, külön bejáratú, leválasztott külső HÁZRÉSZ. 3 szobás, cirkó fűtéses, összkomfortos, jó állapotú, kórházhoz, iskolához, bolthoz közel. Érdeklődni telefonos egyeztetés során: 76/430-961

Különportás CSALÁDI HÁZAT keres? Kert, garázs és melléképület is tartozik a 75 m2-es házhoz. CSOK is felvehető. Érd.: Perczel u. 48., Tel.: 06-70/246-0271 vagy 06-20/208-1639 SELYMES 2-es kiskert dűlőben HOBBIKERT eladó. Érdeklődni a 0630/665-5499-es telefonszámon lehet. MOST KAMATMENTES HITELBŐL IS MEGVÁSÁROLHATÓ Kiskunfélegyházától Kecskemét irányában mindössze 6 km-re (4 perc autóútra), közvetlenül az E5 gyorsforgalmi út mellett az Aranyhegyi Csárdánál 7.725 m2 alapterületű, bekeríthető felépítményes ingatlan - volt benzinkút -, fejlesztési terület 10 % beépíthetőséggel, meglévő felépítményekkel! Az ingatlan közművesített, hitel- és lízingképes, pályázatképes és számlaképes is! Bővebb infó: www.ingatlan.com/22804826 1,5 szobás HÁZ eladó 2 helyrajzi számos területtel Jászszentlászló, József Attila u. 3. sz. alatt. Tel.: 06-70/334-9813 Eladó PETŐFISZÁLLÁSON önálló helyrajzi számmal, teljesen külön megközelítéssel, szeparált kertrésszel, vályog építésű 100 év körüli kúria jellegű, nagy belmagasságú 83 m2 lakóterületű összkomfortos HÁZRÉSZ (3 szoba hall, étkező, konyha, fürdőszoba, WC). Beköltözhető bútorozottan akár teljesen vagy részben, központi fűtés (gáz) van. Az ingatlanhoz tartozik még kocsibeálló,16 m2 garázs, pince, tégla építésű gazdasági tároló és feldolgozó helységek, továbbá 1,795 ha földterület, szántó és erdő fúrt kúttal, részben bekerítve, ipari gáz, ipari áram csatlakozás. Vállalkozásra, gazdálkodásra, állattartásra alkalmas. Érdeklődni: 06-30/900-0460 TISZAALPÁR, Deák Ferenc u. 52. sz. alatt CSALÁDI HÁZ (3 szoba, fürdőszoba, konyha, melléképület, konvektor fűtéses) 428 m2 telken eladó. Ár: 5.800.000 Ft. Tel.: 06-30/873-0018 Félegyházától 5 km-re, 110 m2-es, 3 szobás, összkomfortos TANYA 2.877 m2 területen tavacskával, teraszos-kemencés melléképülettel magában vagy a körülötte lévő 6,4301 ha földterülettel együtt eladó. Tel.: 06-70/330-9419 Kiskunfélegyházán XII. kerületben TANYA 3,3 ha földdel MTZ 50-es traktorral és szerszámokkal együtt eladó. Ipari áram is van. Tel.: 06-20/321-5027 Kiskunfélegyháza, XI. ker. 409. szám alatti TANYA eladó 5.000 m2 bekerített területtel, ipari árammal, kutakkal együtt. Irányár: 8 M Ft. Igény esetén 1,5 ha földdel is. Megtekinthető telefonos egyeztetés után. Tel.: 06-30/373-7234 Kiskunfélegyházán sarki, kétgenerációs, 150 m2 hasznos alapterületű CSALÁDI HÁZ, 600 m2-es teleken, melléképülettel eladó a Perczel utca 40. szám alatt. Irányár: 38 M Ft. Megtekinthető telefonos egyeztetés után. Tel.: 06-30/373-7234 3 szobás, központi fűtéses, látványkandallós HÁZ reális áron eladó. Irányár: 9,8 M Ft. Az ár alkuképes. Tel.: 06-70/793-8410 Német partnereim részére KERESEK családi házat, tanyát, nyaralót. Tel.: 0630/282-9225 JAKABSZÁLLÁSON központi ÉPÍTÉSI TELEK nagyon jó helyen, kedvező áron eladó. Tel.: 06-30/182-5195 Kiskunfélegyházától 10 km-re eladó egy összkomfortos, gázfűtéses, 80 m2-es TANYA 4600 m2 területtel, garázzsal. Ipari áram van. Falusi CSOK igényelhető rá. Tel.: 06-70/403-2627 Kiskunfélegyházán frekventált helyen Szegedi út - Irányi utca sarok több célra hasznosítható ingatlan eladó. 330m2 terület, 50 m2 új építésű épület valamint 50 m2 hasznosítható padlástér, 12 m2 szociális helyiség, gáz központi fűtés, 3 fázis. Tel.: 06-20/260-3866


Különportás 2 szobás, összkomfortos CSALÁDI HÁZ eladó Kiskunfélegyháza, Szemere Bertalan u. 15. szám alatt. Irányár: 14 millió Ft. Érd.: 06-20/4095400 Városközponti középső HÁZRÉSZ garázzsal az udvarban eladó. Érdeklődni a 06-70/568-1118-as telefonszámon naponta 16-18 óra között. Eladó felújításra szoruló TANYA Felsőgalambos 5. dűlőben, 3.596 m2-en. Víz, villany, gáz van. Ár: 3 M Ft. Érdeklődni: 06-30/356-9973 (16 óra után) JÁSZSZENTLÁSZLÓN 3 szobás CSALÁDI HÁZ lakható melléképülettel, garázzsal, kerttel, termő gyümölcsfákkal, gazdasági épületekkel eladó. Érdeklődni: 0630/718-7438-as telefonszámon lehet. HÁZ eladó Kiskunfélegyházán, Felsőgalambos 5. dűlő XI. ker. 344/A szám alatt. Érd.: 06-30/339-9732 (16 óra után) Kiskunfélegyháza központjában, 3 szobás, galériázható, 110 m2-es utcai, polgári HÁZRÉSZ eladó vagy értékegyeztetéssel cserélhető kiskunfélegyházi vagy környéki ingatlanra. Tel.: 06-20/286-1546 Bankfaluban a Gólya-Templomhalom utcai, 1.218 m2-es, sarki ÉPÍTÉSI TELEK eladó. Közművek a telek előtt vezetnek el. Ikerház építésére is alkalmas. Érd.: 0620/974-5836 Lakótelepen IKERGARÁZST keresek megvételre. Tel.: 06-20/980-8277 CSALÁDI HÁZ eladó Kiskunfélegyháza, Ficsór József utca 18. szám alatt. 130 m2-es, 3 szobás, régi építésű, de jó állapotú épület, melléképületekkel, garázzsal, két utcára nyíló bejárattal. Nagycsaládosoknak ill. több generációnak alkalmas. Irányár: 21.800.000 Ft. Érdeklődni a 06-70/2347914-es telefonszámon. Eladó utcafronti 1 szobás, összkomfortos HÁZ, konvektoros fűtéssel, alacsony rezsivel, jó állapotban. A házhoz tartozó melléképületben 2 garázs, kamra, a ház alatt pince található. A ház többi részében 2 tulajdonosnak, 2 üzlete üzemel. Érd.: 06-30/327-8345

TANYA eladó Bugaci útban, 5. dűlő Felsőgalamboson. Teljesen összkomfortos, víz, gáz, háromfázis villany, 7.000 m2-en fekszik. 1.000 m2es udvar bekerítve, a többi kert, sok melléképülettel, gyümölcsfákkal, fóliasátorral. Csere is érdekel társasházi lakásra vagy leválasztott házrészre. Tel.: 06-70/905-4764 Eladó padlásszobás CSALÁDI HÁZ melléképületekkel, 550 m2-es telken, városközponthoz közel 28.800.000 Ftért. Tel.: 06-30/405-2885 TELEK eladó TISZAALPÁRON a strand lejárótól 200 m-re, 900 m2. Érdeklődni 06-70/336-9789 TISZAALPÁRON a József A. u. 26. szám alatt 3 szobás, nagy KERTES HÁZ eladó. Tel.: 06-30/295-6114 Bármilyen tevékenységre alkalmas MAJOR eladó esetleg bérbe adó 2 ha bekerített területtel, épületekkel, a kövesúton. Tárolásra, telephely létesítésére is alkalmas. Tel.: 06-70/4189382 Eladó Kkfháza, Molnár B. u. 45. sz. alatt 1 szobás, belső kis LEGÉNYLAKÁS (48 m2-en 5 helyiség) csendes helyen, nagy portán, egy szomszéddal. Azonnal beköltözhető, bővíthető. Rezsije nagyon kicsi. Irányár: 3,4 M Ft. Tel.: 06-20/3863761 Városhoz közeli TANYA, részben felújítva eladó. Tel.: 06-20/945-7746 FÜLÖPJAKABON 75 m2-es HÁZ eladó. 1.200 m2-es telek, hagyományos fűtés. Falusi CSOK igényelhető, gyorsan beköltözhető. Irányár: 6,7 M Ft. Tel.: 0630/479-0006 ÉPÍTÉSI TELEK a Bankfalu központi részén eladó. Tel.: 06-70/387-1091

LAKÁS MINIGARZON eladó. IV. emeleti, teljesen felújított, alacsony rezsijű. Érdeklődni: 06-20/366-6685 Első emeleti, kiskunfélegyházi, városközponti lakás a Molnár Béla utcában eladó. Felújított, gyönyörű állapotban, azonnal költözhető, 68 m2es, 2 +1 félszobás, erkélyes. Irányár: 20 M Ft. Tel.: 06-30/481-0167

Dózsa György utcában egy amerikai konyhás, nappali + 2 hálószobás, I. emeleti, 61 m2-es, klímás, redőnyös, felújított lakás eladó. Tel.: 06-20/2535269 Belvárosban, parkra néző, 2 szobás + erkélyes, felújított, IV. emeleti lakás eladó. Klíma, gépek, bútorzat a vételárában. ÁRCSÖKKENÉS!!!! Tel.: 06-70/336-9789 Belvárosban eladó II. emeleti, 97 m2-es lakás igényesen, teljes berendezéssel együtt. Nappali +3 hálószoba, 2 erkély. Irányár: 39,2 M Ft. Garázs külön vásárolható hozzá. Tel.: 06-20/925-5755 Városközpontban, a Kazinczy utcában eladó 86 m2-es, IV. emeleti, gázkonvektoros, loggiás lakás. Irányár: 23 M Ft. Tel.: 06-30/791-1069, 30/2499359 Kossuth utcán I. emeleti, 77 m2-es, nappali + 3 szobás lakás eladó vagy kisebb családi házra cserélhető. Továbbá Bankfaluban ÉPÍTÉSI TELEK is eladó. Érd.: 06-70/364-7978 Eladó a Petőfi lakótelepen 1+2 fél szobás, erkélyes, IV. emeleti (zárószint) lakás. Tel.: 06-70/459-2389 Móravárosi, gyönyörűen felújított, II. emeleti, erkélyes, 1+2 fél szobás lakás eladó. Modern, tágas konyha, szép burkolatok, pezsgőkád. Ingatlanosok ne hívjanak. Tel.: 06-70/514-8401 Kiskunfélegyháza központjában, Dózsa György utcában újszerű állapotban levő, 76 m2 nagyságú, II. emeleti lakás, két nagy erkéllyel, zárt udvarban beállóval eladó. Érd.: 06-70/331-4407 Lakás eladó tulajdonostól a belvárosban, az Ofotért mögötti házban. IV. emeleti, 48 m2-es, gázfűtéses, klímás, szép állapotban. Irányár: 13,7 M Ft. Megtekinteni időpont egyeztetés után. Tel.: 06-30/570-9396 Eladó egy építés alatt álló, első emeleti, bruttó 50, nettó 37 m2 hasznos alapterületű, ÚJ ÉPÍTÉSŰ, első emeleti, hőszivattyús fűtésű, klimatizált iroda/lakás (most még kérés szerinti belső kialakítással), idei átadással, igény szerint akár garázzsal együtt is! Bővebb infó: https://ingatlan.com/31702867, Érdeklődni: 06-30/826-5465

Kiskunfélegyháza belvárosában eladó egy téglaépítésű, 56 m2-es, 2 szobás, IV. emeleti, erkélyes, felújítandó lakás. A közvetlen közelben Lidl, vasútállomás, buszmegálló. Irányár: 12.999.000 Ft. Érdeklődni az alábbi telefonszámokon: 06-70/387-1516

ALBÉRLET Kossuth u. 18. szám alatt IV. emeleti, 1 szobás, 40 m2-es, részben bútorozott lakás kiadó. 2 havi kaució szükséges. Tel.: 06-20/413-3760 3 szobás ház albérletbe kiadó. Központi fűtés, elektromos fűtés, garázs, kis udvar. Tel.: 06-70/793-8410 Családi ház a Bankfaluban november 1től kiadó. Tel.: 06-30/907-5756 Kossuth utcán, II. emeleti, 87 m2-es lakás kiadó. Tel.: 06-20/945-7746 Kossuth utca frekventált részén magasföldszinti, 50 m2-es lakás novembertől kiadó gyermektelen, megbízható személynek. Két havi kaució szükséges. Tel.: 06-70/629-7104 Kiskunfélegyházán, 2 szobás, erkélyes, X. emeleti, bútorozott lakás hosszútávra kiadó a Petőfi lakótelepen: 60.000 Ft+rezsi. 2 havi kaució szükséges. Tel.: 06-70/249-4263 Városközpont közelében, teljesen bútorozott, háztartási gépekkel ellátott albérleti lakás egy fő leinformálható, dolgozó bérlő részére hosszútávra kiadó. Egyedi mérők, kábeltévé, internet van. 2 havi kaució szükséges. Érd.: 06-70/7717302

Városközpontban a buszpályaudvar közelében, 1 szobás, összkomfortos lakás kiadó nem dohányzó részére. Tel.: 06-20/570-3210 Kiadó Kiskunfélegyházán a Batthyány utca 43. szám alatt, földszinti, 30 m2-es, minden igényt kielégítő társasházi lakás, nagyon alacsony rezsivel. A bérbeadás feltétele 3 havi kaució, a bérleti díj 60.000 Ft/hó+rezsi. Érdeklődni: 06-20/9248599-es telefonszámon lehet. Bérbeadó a Móravárosban 40 négyzetméteres bútorozott (szoba, konyha, fürdőszoba) lakás, kert-használattal, nem dohányzó hölgy részére. Érdeklődni: 0630/747-4165 telefonon, napközben 11-18 óráig.

ÜZLET Belvárosban, Molnár Béla 2. szám alatti sarki üzletházban természetes megvilágítással is rendelkező, jelenleg épp felújítás alatt álló, 72 m2-es szuterén-szinti üzlethelyiség decembertől kiadó! Bővebb infó és érdeklődés: 06-30/826-5465 Fodrászüzlet kiadó bármilyen célra. Az üzlet vízzel, villannyal, gázzal rendelkezik. Tel.: 06-30/760-7310 Élelmiszerüzlet kiadó 22 m2-es + 20 raktárral vagy külön-külön kiadó. A helyiség közművel ellátott. Tel.: 0630/461-7722 KIADÓ Kiskunfélegyháza, Kossuth utca 16. szám alatt 300 m2-es HELYISÉG (jelenleg edzőterem) és 56 m2-es földszinti ÜZLETHELYISÉG. Érd.: 0670/321-4020 Piaci tevékenységre KIVÁLÓAN ALKALMAS, 18 m2-es üzlethelyiség a PIACCSARNOK belső oldalán ELADÓ vagy KIADÓ! Érdeklődni: 06-30/382-0661-es telefonon. Bugac-Alsómonostoron 100 m2 nagyságú ÜZLETHELYISÉG kiadó. Érdeklődni telefonon: 06-20/234-7842 Vállalkozók részére most KAMATMENTES HITELBŐL IS MEGVÁSÁROLHATÓ egy építés alatt álló, első emeleti, bruttó 50, nettó 37 m2 hasznos alapterületű, ÚJ ÉPÍTÉSŰ, hőszivattyús fűtésű, klimatizált bemutatóterem/üzlethelyiség/iroda lakásfunkcióra is alkalmassá tévő belső kialakítással (így többcélú hasznosítás lehetősége is adott), idei átadással, igény szerint akár utcafronti garázzsal/raktárral együtt is! Vállalkozók részére kamatmentes hitellel is elérhető, befektetésnek is tökéletes, azonnal bérbeadható! Bővebb infó: https://ingatlan.com/31702867, érdeklődni: 06-30/826-5465 FELHÍVÁS Sírok kapálását, kavicsozását, feltöltését, növényzet metszését vállalom a városban és a környező településeken. Tel.: 0630/926-4178

KIADÓ AUTÓKERESKEDÉSNEK 2.500 m2-es TELEPHELY kiadó. Tel.: 06-20/953-5666 GARÁZS KIADÓ Félegyházán központi részen, Kossuth utcához közel, a Dankó P. utca elején téglaépítésű garázssoron, kamerával megfigyelt, biztonságos, zárt udvarban. Tel.: 06-30/472-4951


500 m2-es GYÁRTÓCSARNOK, RAKTÁR 5 t-ás híddaruval, riasztóval, kamerarendszerrel telephelyen kiadó. Tel.: 06-20/953-5666 Kisebb-nagyobb RAKTÁRAK és MŰHELY bérelhető 10-700-1.500 m2 felületekkel. Érdeklődni: 06-20/944-8789 Kiskunfélegyházán a Majsai úton, a városhoz közel, 2x180 m2-es PINCEHELYISÉGEK raktározási, tárolási (zöldség stb.) célra kiadók. 06-70/4551110

G É P- J Á R M Ű Eredeti és utángyártott AUTÓALKATRÉSZEK nagy választékban, kedvező áron. AUTÓALKATRÉSZ minden autótípushoz és tartozékok kedvező áron. Metabond GÉPJÁRMŰ OLAJ és ADALÉKOK kedvező áron. Tel.: 0670/318-0137 Kiváló állapotú UTÁNFUTÓ, 2 év műszakival eladó. Tel.: 06-70/420-4300 Megvételre keresek romos állapotban lévő SIMSON STAR-t és használható SIMSON STAR VÁZAT. Tel.: 06-20/2420229 SIMONYI AUTÓBONTÓ (Kiskunfélegyháza, Csongrádi út 34. – Vásártérrel szemben). Tel.: 76/713-226, 06-30/943-5102 KÉSZPÉNZÉRT bármilyen utánfutóját, lakókocsiját, autóját, büfékocsiját megvásárolom. Tel.: 06-70/424-7820 Eladó OPEL ASTRA Caravan 1,6-os 1994. évjáratú, jó állapotban 1,5 év műszakival. Uitt.: GF35-ös vegyestüzelésű KAZÁN eladó. Tel.: 0630/467-2472 Lakókocsi telepítésre eladó. Szállításban segítek. Tel.: 06-70/424-7820

10 éves MINI ONE tulajdonostól sürgősen eladó. Tel.: 06-70/529-5354 TATA TEREPJÁRÓ eladó. Tel.: 06-70/5345128 FORD FOCUS 1,6 dízel, ferdehátú, 2014. decemberi, kitűnő állapotban, 2021. márciusig érvényes műszakival eladó. Tel.: 06-70/285-9457 Alkalmi vételként, forgalmi ár alatt vásárolnék, kicsi, kis fogyasztású, megkímélt AUTÓT Azonnal fizetek. Tel.: 06-70/321-1192 balintgy50@gmail.com UTÁNFUTÓ eladó. Tel.: 06-70/424-7820 Simson, MZ motorkerékpárokat VÁSÁROLOK magas áron. 06-20/9539252 APRILIA SCARABEO négyütemű robogó eladó. Tel.: 06-30/856-5027

EGÉSZSÉG OTTHON ÁPOLÁSI SEGÉDESZKÖZÖK KÖLCSÖNÖZHETŐEK: 3 funkciós elektromos ágy, tolószék, fürdetőszék/szobawc. Érd.: 06-70/3380506

E GY É B K E R E S É S Dunnát, párnát, régi használt tollat veszek, hívásra házhoz megyek. Tel.: 0630/852-9489 RÉGI MOTOROKAT keresek! Simson, Mz, Etz, Jawa..stb. Tel.: 06-20/572-5142 Felvásárlás! Hagyatékból származó régi tárgyakat, karórát, faliórát, zsebórát (üzemképtelent is), porcelánokat, nippeket, csillárokat, fali tányérokat, antik bútorokat, képeket, ezüst evőeszközöket, ezüst tárgyakat, könyveket, stb. illetve teljes hagyatékot (akár nagyobb értékűt is) vásárolok azonnali készpénzfizetéssel. Hívjon bizalommal! Tel.: 06-30/396-4495 V E GY E S Eladó ipari árammal működő DARÁLÓ, kétlyukas GÁZTŰZHELY palackkal együtt. Tel.: 06-20/584-1181

Értesítem kedves régi és új Vásárlóimat, hogy a Mezőgazdasági bolttal szemben lévő DÍSZNÖVÉNY és GYÜMÖLCSFA Lerakatot 2020. október 20-án megnyitottuk. Várom kedves Vásárlóimat. Tel.: 06-20/544-7269 (Csányi Dezsőné) EMELETES ÁGY és ÍRÓASZTAL bükk színben eladó. Ágy (magasság: 160 cm, szélesség: 98 cm, hossz: 206 cm) 55.000 Ft, íróasztal (125 cmx50 cm): 15.000 Ft. Tel.: 06-70/340-1603 Eladó FÉLÁRON: új ÜSTHÁZ, SERTÉSSZÁLLÍTÓ KALODA, SZŐLŐPRÉS, DARÁLÓ, HORDÓ. Tel.: 06-70/203-7906 Használt, de jó, hordozható CSERÉPKÁLYHA olcsón eladó. Tel.: 0630/336-0018 Eladó 1 db REKAMIÉ (okkersárga, plüss), 1 személyes, 2 személyes fenyő ÁGYAK matraccal vagy anélkül (15 db), BÁRSZÉKEK (2 db fekete bőr, 2 db szürke szövet), HOKEDLIK (10 db), fehér, kétajtós TÁLALÓ SZEKRÉNY, EMELETES ÁGY, GYERMEKKERÉKPÁROK, CSOCSÓ ASZTAL, fekete fém üveg tetejű DOHÁNYZÓASZTAL (IKEÁ-s), ÉTKEZŐASZTAL sötét és világos színben, palackos GÁZZSÁMOLY. Érd.: Kkfháza, Szegedi út 13. sz. alatt (Oázis). Tel.: 0620/392-6160, 76/461-427 Eladó Komfort GÁZTŰZHELY, régi SZOBABÚTOR, ágyneműtartós HEVERŐK, FOTELEK, új szobai WC. Tel.: 06-70/314-7016 KERTI KIÜLŐK rönkfából, csomoros nyárból eladók készletről, azonnal vihetők. Szállításban segítek. Részletfizetés megoldható. Tel.: 0670/424-7820

TŰZIFA eladó! Nyár, fenyő fűrészelt szél: 14.000 Ft/erdei m3, akác korlátozott mennyiségben: 30.000 Ft/erdei m3, konyhakészen: 3.800 Ft/100 kg házhoz szállítva, akác, tölgy, nyár derék vegyesen: 20.000 Ft/erdei m3 konyhakészen: 2.500 Ft/100 kg. EUTR: AA3193275 Tel.: 06-70/453-9869 DRÓTSZAMÁR VÁSÁR! *Új Csepel kerékpárok kedvező árakon! Használt, gyermektől a felnőttig 5-10.000 Ft-tól. *Javítást is vállalok! Endre Sprint – Petőfi lakótelep (Nyitva: H., Sze., P.: 10-17 óráig. Tel.: 06-70/379-4238

Hagyatékból féláron eladó: retró SZEKRÉNYSOR, 3 ajtós SZEKRÉNY, DOHÁNYZÓASZTALOK, FOTELOK, SZŐNYEGEK, 2 db OLAJFESTMÉNY, hollóházi 6 személyes KÁVÉSKÉSZLET, 18-24 db-os EVŐESZKÖZ KÉSZLET, JÉNAI EDÉNYEK, MÁZSA súlyokkal, teljesen új, elektromos HÓMARÓ GÉP. Tel.: 06-70/967-4665 ÓCSKAVASÉRT házhoz megyek. Uitt.: LOMTALANÍTÁST VÁLLALOK. Tel.: 0620/925-5968 Eladó 1 db REKAMIÉ (háromba csukható, 2 m x 190 cm széthúzva), SZEKRÉNYSOR (2 db-ból álló, világos színű, barnás árnyalatú, 1 db 2 ajtós, 165 cm magas x 125 cm széles, 1 db háromfiókos, polcos, 185x160 cm széles), 1 db EBÉDLŐSZEKRÉNY (világosbarna, 180x175 cm széles, 3 fiókos). Tel.: 06-70/211-9366 (8-18 óráig, pénteken egész nap) Szeletelt TÉGLA, belső szelet: 2.600 Ft/m2 helyett 2.200 Ft/m2. Kiszállítás megoldható (Bugac-Alsómonostor). Ugyanitt kb. 2.500 db kisméretű TÉGLA 60 Ft/db áron eladó. Tel.: 06-70/4539869 Jól melegítő FÉG KONVEKTOROK, régebbi típusú női KERÉKPÁR, SZÁMÍTÓGÉP MONITOR, női KABÁTOK eladók. Tel.: 06-30/633-2769

Kevés a nyugdíja, vagy egyedül van? Fiatal pár személyében (két kisfiúval) vállalnánk idős, akár házaspár gondviselését (boltba járást is). Többi részletet telefonon 06-70/265-7279 GARÁZSVÁSÁR októberben minden pénteken és szombaton Kiskunfélegyházán a Bercsényi u. 19. szám alatt 8-12 óráig. Műszaki berendezés, vetítő, földgömb, szobakerékpár, számítógép, konyhai mérleg, kenyérsütő, szőnyegek és sok minden más.

Eladó egy SIMSON 50-es motor, 380 Vos TERMÉNYDARÁLÓ, hordozható CSERÉPKÁLYHA, 200 kg-ig mérő fa MÁZSA, dissou komplett lánghegesztő készlet. Tel.: 06-70/593-4559 Aprítékos KAZÁN 0,8-as és 1 MW-os eladó. Uitt.: 5.000 db 12 l-es MŰANYAG VÖDÖR és 10.000 db MŰANYAG POHÁR eladó. Tel.: 06-70/378-0308 EUR RAKLAP eladó. Tel.: 06-30/2655746 3 fázisú, 4 kW-os, 15 kalapácsos, körrostás, kisipari gyártmányú TERMÉNYDARÁLÓ eladó. Fűszerpaprika darálására is alkalmas. Tel.: 06-20/2669551

ÚJ SZOLGÁLTATÁS (már 3 éve). KISKUNFÉLEGYHÁZÁN FELESLEGESSÉ VÁLT DOLGAIT INGYEN ELSZÁLLÍTJUK. Eladná, kiürítené házát, hobbiját, nyaralóját, garázsát, üzletét stb. de nem tudja megoldani? Mi padlástól a pincéig díjmentesen elszállítjuk. Lantos László 06-70/321-6868 (Kiskunfélegyháza) BETONKEVERŐ (230 V, 250 l-es) 200.000 Ft-ért eladó. Érdeklődni: 0630/356-9973 (16 óra után) GARÁZSVÁSÁR októberben péntekszombat-vasárnap Kiskunfélegyházán a Móra u. 17/A szám alatt 9-14 óráig. Natúr fenyőajtó tokkal, 50 l-től bekötött üveg, 50 l-es fahordó, porcelán edényzet, heverő, matrac, zsákos gyermekruha 5 éves korig. Tel.: 06-20/532-0120 1,5 éves gyermekem mellé PÓTANYÁT keresek. Tel.: 06-20/325-8516 GYERMEKHEVERŐ (leesésgátlós) 2-6 éves korú gyermek részére, megkímélt állapotban eladó. Ár: 7.000 Ft. Tel.: 0620/554-6670

HASZNÁLT TOLL felvásárlása a LEGMAGASABB NAPI ÁRON, nagytételben is! Helyszíni átvétel! Átvételi ár: 1.000 Ft/kg-tól 4.000 Ft/kg áron. Új párna és paplan készítéséhez megrendeléssel lehet megvásárolni TOLL és PEHELY TÖLTETET. Tel.: 06-70/2265672 Eladó 10 leveles TÁRCSA, 3 fejes EKE, antik ÍRÓASZTAL és 2 ajtós SZEKRÉNY, 5 q-ig mérő FAMÁZSA súlyokkal. Tel.: 0676/461-596 este, 06-30/206-3592 BETONTÖRMELÉK elszállítás. Tel.: 0630/943-1426 60 db KÚPCSERÉP (500 Ft/db), 80 db kétkapcsos CSERÉP (20 Ft/db), 250 db kisméretű TÉGLA (10 Ft/db), 100 db KÉMÉNYTÉGLA (50 Ft/db), 140 db B-40es TÉGLA (350 Ft/db), 400 db salakblokk TÉGLA (250 Ft/db), 3 részes VASKAPU (180x378 cm, 20.000 Ft) 2 db dupla SPEJZABLAK 40x56 cm, 32x48 cm üveggel (5.000 Ft/db), kétszárnyas ABLAK 110x115 (10.000 Ft) eladó. Tel.: 06-20/515-4836 Eladó 4 db 185x65x15-ös TÉLI GUMI hagyatékból, olcsón összesen 12.000 Ftért és egy Electrolux automata MOSÓGÉP, felültöltős, hibás jelképes áron. Tel.: 0670/850-9626

MEZŐGAZDASÁG GYŰRŰSHENGER (3 tagos, 2 soros) valamint KOMBINÁTOR (fogasos, 3 m-es) és függesztett MŰTRÁGYASZÓRÓ eladó. Tel.: 06-70/521-0170 5,7 ha vágásérett AKÁCERDŐ eladó földterülettel együtt. Tel.: 06-30/469-8723 Kiskunfélegyházán, XI. kerületben 5,9 ha SZÁNTÓ eladó vagy kiadó. Tel.: 0630/990-1838 FÓLIÁBA paradicsomtámasz, palántanevelő-cserép, madzagkampó, M10-es műanyag rekesz eladó. Tel.: 0630/663-5236 Traktor hátuljára TARGONCA TORONY, TRÁGYA VILLA és 16 soros javításra szoruló VETŐGÉP eladó. Tel.: 06-20/5336581 Őrölt FŰSZERPAPRIKA származási és HACCP bizonylattal őstermelőtől eladó. Tel.: 06-30/731-4544 Case IH 195 traktor, 6 m-es kombinátor, 185-ös fűkasza, 2000 literes permetező, 6011-es német magasított pótkocsi eladó. Érd.: 06-30/414-3986 KUKORICA idei vágású valamint 3 db 4050 kg SÜLDŐ eladó. Érd.: 06-70/2846562 Vontatható GYŰRŰSHENGER és GABONA VETŐGÉP eladó. Érdeklődni: 06-20/5236301 Körbálás KUKORICASZÁR eladó. A bála mérete: 160 cm, hálós. Tel.: 06-70/3349221 Eladó a XI. kerületben 4,6 ha ERDŐ. Tel.: 06-70/338-6998 Lucernamag, muharmag, szudáni fűmag és cirokmag eladó. Tel.: 0620/941-5540 ÉTKEZÉSI BURGONYA, TAKARMÁNY BURGONYA, KÁPOSZTA és KARFIOL kapható. Tel.: 06-70/262-8310 Szójadara házhoz szállítással. Tel.: 0630/228-0881 Körbálás LUCERNA- és FŰSZÉNA tárolóból eladó. Tel.: 06-70/387-1091 Kövidinka SZŐLŐ, REGISZTEREK, CSŐREGISZTEREK cső árban és 2 db KALORIFER (fólia fűtésére is jók) eladó. Tel.: 06-70/504-8777 Télálló VÖRÖSHAGYMA VÁSÁR 100 Ft/kg. Tel.: 06-30/731-4544


Kiváló minőségű TERMŐFÖLD eladó. Akár házhozszállítással is. 4.500 Ft/m3. Érd.: 06-30/943-1426 Eladó 1,5 ha LEGELŐ a Gátéri útban a Tollfeldolgozó környékén. Tel.: 0630/935-2721 Eladó 3 fejes IH EKE, 9 leveles TÁRCSA, 3 tagos FOGAS. Tel.: 06-20/298-4943 KUKORICA, TRITIKÁLÉ eladó. Ár: 5.000 Ft/100 kg. MT bikaborjút, süldő disznót, selejt anyadisznót értékegyeztetéssel beszámítok. Tel.: 06-70/252-9605 Vegyes szemes termény és vegyes dara árusítás a tápok mellett a Kukori Üzletben! Kkfháza, Bajcsy u. 12. Tel.: 06-20/8519044 KUKORICA eladó, akár házhoz szállítással is. Tel.: 06-20/535-5922 TRITIKÁLÉ és kisbálás SZALMA eladó. Érdeklődni a 06-20/550-8443-es telefonszámon (18 óra után) KUKORICA, BÚZA, ÁRPA eladó Kiskunfélegyházán. Tel.: 06-30/269-9064 20 hektár TERMŐFÖLD Tiszaalpáron eladó. Érd.: 06-30/473-9547 Tárolóból körbálás SZALMA, SZÉNA, 100 q tisztított ROZS eladó. Tel.: 06-20/5336581 Körbálás, kis bálás: széna, szalma, lucerna. Használt takaróponyva, furnérlemez eladó házhoz szállítás megegyezéssel. Tel.: 06-30/902-6002

Á L L AT INGYEN ELVIHETŐK 7 hetes Egyiptomi mau és házicica keverék KISCICÁK. Érd.: 06-30/383-8303 Kiskunfélegyházán fajta tiszta, fekete, törpetacskók oltva és féregtelenítve eladók. Érdeklődni: 06-30/825-8586 Eladó 4 db 7 hónapos KECSKEGIDA. Érd.: 06-70/521-8385 4 hónapos, fekete, kislány KISCICA és puli és tacskó keverék KISKUTYÁK ingyen elvihetők. Tel.: 06-30/372-4038 1 éves KAKASOK konyhakészre felpucolva eladók. Tel.: 06-70/209-7443 Rottweiler apától, németjuhász anyától 7 hetes kiskutyák oltva és féregtelenítve eladók. Kiváló házőrző kutyák lesznek. Tel.: 06-30/968-2339

Vágni való CSIRKE előjegyezhető a KUKORI Üzletben! Színes, hús típusú, 2,5 – 3,5 kgos élősúlyban. Érd.: Kkfháza, Bajcsy-Zs. u. 12. sz. alatt. Tel.: 06-20/851-9044 Vörös és fehér vágni való, kukoricadarás CSIRKE eladó: 700 Ft/kg. Érd.: Kiskunfélegyháza, Bajza u. 1. sz. alatt. Tel.: 06-70/511-4713 Két aranyos KISCICA ELVIHETŐ. Érdeklődni: 06-70/372-3264 Vágó GALAMBOK és fiatal (2 éves) BIRKAHÚS eladó. Tel.: 06-20/544-7269 Jersey TEHÉN Limuzin BIKA FIÁVAL és F1 TEHÉN Limuzin BIKA FIÁVAL eladó. Tel.: 0670/664-7816 Fiatal, vágó KECSKÉK eladók. Tel.: 0670/387-9858 Tanyán nevelt CSIRKÉK, felpucolva eladók. Tel.: 06-70/671-1759

TÁRSKERESŐ 38 éves, szőke hölgy barátot keres. Tel.: 0630/862-0637 SZÁMOLJA fel magányát, társközvetítő segítségével! Tel.: 06-30/355-2039 165 cm magas, 65 kg-os 45 éves férfi megismerkedne korban hozzá illő hölggyel, komoly kapcsolat reményében. Tel.: 0670/579-5144 Hölgy társaságot keresek 20-45 éves korig, hosszú távú kapcsolatra. Tel.: 06-70/4204300 Megismerkednék, egyszerű, megbízható hölggyel 60 éves korig, aki kölcsönös szimpátia esetén társa lenne egy rendezett körülmények között tanyán élő 55 éves férfinak. Tel.: 06-20/661-5691 36 éves, szép szőke hölgy barátot keres. Tel.: 06-30/564-7424

MUNK AALK ALOM A Félegyházi Városfenntartó Nonprofit Kft. felvételt hirdet TEMETKEZÉSI SZERTARTÓ munkakör betöltésére. Előny „B” kategóriás jogosítvány. Fiatal munkavállalók jelentkezését is várjuk. Bővebb felvilágosítást nyújt: Tigyi Márton műszaki igazgató Tel: 06-70/321-0576 (08-16 óráig) Jelentkezéseket az fvnp@fvnp.kiskunfelegyhaza.hu e-mail címen, vagy levélben a 6100 Kiskunfélegyháza, Petőfi tér 8. sz. alá várjuk.

Bővülő csapatunkba gyakorlattal rendelkező IRODAI ADMINISZTRÁTOR kolléganőt keresünk kereskedelmi területre. Munkaidő: H-P.: 05.00-14.00 óráig, kiskunfélegyházi munkavégzés 8 órás teljes munkaidős bejelentés. Elvárásaink: *Legalább 2 éves tapasztalatod van vevői kapcsolattartás vagy irodai adminisztráció területén *Word, Excel, számlázó program felhasználói szintű ismerete *Kiváló kommunikációs készséggel rendelkezel *Pozitív, kifejezetten ügyfélközpontú személyiség *Precíz, pontos munkavégzés. Feladataid: *Napi kapcsolat biztosítása a vevőkkel és a beszállítókkal *Vevői rendelések felvétele, rögzítése *Számlázás, könyvelés előkészítése *Banki tranzakciók elvégzése *Adminisztratív tevékenység Jelentkezni: kizárólag fényképes önéletrajzzal: 2020. október 31-ig az allaskereso2021@gmail.com e-mail címen lehet. (Top Termék Kft.) AUTÓKERESKEDÉSBE ÉRTÉKESÍTÉSI tapasztalattal rendelkező munkatársat keresünk. Középfokú végzettség feltétel. Jelentkezni fényképes önéletrajzzal a következő e-mail címen lehetséges: info@vanauto.hu (Tamnet Global Kft.)

Németországi munkavégzésre keresünk BURKOLÓT és/vagy BURKOLÁSHOZ jól értő KŐMŰVEST. Német bejelentés, szállást tudunk biztosítani. Valós munka, nem közvetítői hirdetés! Érd.: aprodenes@gmail.com vagy +49-152045-274-79 (Apró Dénes)

Hosszútávra keresek kőművesek mellé, megbízható SEGÉDMUNKÁST, folyamatos félegyházi munkára. Tel.: 06-70/249-6660 (Vidács) Pink Express Hair Box férfi, női gyermek fodrászat MŰKÖRMÖS és FODRÁSZ kolléga jelentkezését várja. Tel.: 06-30/705-8860


KERTÉSZETBE munkaerőt keresek. Tel.: 06-70/262-8310 (Tóth kertészet) Szakképzett FESTŐT és SEGÉDMUNKÁST keresünk, azonnali kezdéssel. Tel.: 0620/218-1814 (Galló) Férfi LOVÁSZT keresek, sportlovak mellé. Telefonszám: 06-20/935-5620 (Alföld Metal Kft.) KERTÉSZETBE (paradicsomos) női munkaerőt keresek egész évi folyamatos munkára. Tel.: 06-30/625-5809 (18 óra után) -Ladányi kertészetVáltozatos (nem mezőgazdasági!) munkára keresünk dohányzásmentes csapatunkba fiatal, kiskunfélegyházi férfi munkatársat. Érd.: csak személyesen. Időpont egyeztetés: 0630/943-4012 (Gyürky L.) Munkatársat keresünk! Hétvégi, ÜZEMI TAKARÍTÓ munkára 16. életévét betöltött diákok jelentkezését is várjuk. Érd.: hétfőtől – péntekig 12-18 óra között a 0620/920-9021-es telefonszámon (Major Levente) Kiskunfélegyházán lévő SHELL BENZINKUTAKRA keresünk jó kommunikációs készséggel rendelkező, nem dohányzó SHOP eladó munkatársat. Fényképes önéletrajzokat a shell412560@gmail.com e-mail címre kérünk. Magas művelésű SZAMÓCÁS és MÁLNÁS KERTÉSZETBE keresünk munkaerőt, kiemelt bérezéssel. Tel.: 0620/428-7143 (Vasvári kertészet) A Kossuth Lajos Szakközépiskola konyhája SZAKÁCS vagy BETANÍTOTT SZAKÁCS munkatársat keres. Jelentkezni az alábbi telefonos elérhetőségen lehet munkaidőben: 06-76/432-689 Szakképzett LOVÁSZT keresek részmunkaidőbe, Kiskunfélegyházára. Érdeklődni: 06-70/394-1196 (Strapa Team Kft.)


A Szivárvány Személyes Gondoskodást Nyújtó Intézmény (6100 Kiskunfélegyháza, Nádasdy u. 12.) állást hirdet 1 fő részére SZOCIÁLIS és MENTÁLHIGIÉNÉS munkatárs munkakör betöltésére. Részletes pályázati kiírás a www.kiskunfelegyhaza.hu oldalon olvasható. KERTÉSZETBE női és férfi munkaerőt keresek. DIÁK munkaerő is szóba jöhet. Napi fizetés, munkába járás megoldható. Tel.: 06-30/656-0466 (Sinkó) HÚSÁRUHÁZBA férfi ELADÓT és csontozni tudó húsipari szakmunkást keresünk. Jelentkezni Kiskunfélegyháza, Kossuth u. 31. sz. alatt lehet (Gomba) önéletrajzzal. Tel.: 06-30/943-1757 Önállóan dolgozni tudó BURKOLÓT keresek, kiemelt fizetéssel. Józan életvitelűek hívjanak. Tel.: 06-70/6006649 (Oláh Gábor)

Építőipari cég keres hosszútávú munkára KŐMŰVEST, ÁCSOT és segédmunkást. Bérezés teljesítmény és megegyezés alapján. Tel.: 06-20/518-7836 (VD Kft.) A Pub Pizzéria PIZZAFUTÁRT és KONYHAI KISEGÍTŐT keres. Érd.: a helyszínen vagy a 06-70/379-3303-as telefonszámon.

SZOLGÁLTATÁS TŰZIFA VÁGÁS szalagfűrésszel. AUTÓ és EGYÉB SZÁLLÍTÁS 2 t-ig. FŰKASZÁLÁS, parlagfű irtás motoros fűkaszával. Tel.: 0620/986-2300 Tetőmunkát vállalok. Telefon: 06-30/5917382 SZOBAFESTÉST – MÁZOLÁST – TAPÉTÁZÁST – GIPSZKARTONOZÁST, laminált padló lerakást, hőszigetelést és kisebb kőműves munkákat vállalok mindenki számára elérhető áron. Tel.: 06-20/997-2792 Kőműves munkát vállalok tapasztalattal, garanciával. Telefon: 06-30/921-8007

Redőnyök javítását, készítését, reluxák, szúnyoghálók és gurtnik cseréjét vállalom. Tel.: 06-70/546-4742, 0670/248-2987 KÖLTÖZTETÉS, ÁRUFUVAROZÁS helyben, az ország és EU egész területén ponyvás teherautóval, igény esetén rakodókkal. Tel.: 06-70/511-1200 –Tóth József– FÜRDŐSZOBA SZERVÍZ! Fürdőkádak, zuhanytálcák és fürdőkabinok elsárgult, repedezett, penészes felületeinek újra szilikonozását, felújítását valamint tusolókabin összeszerelését, beépítését vállalom. Tel.: 06-20/997-2792

GÉPJÁRMŰ HŐVÉDŐ ÜVEGFÓLIÁZÁS, különböző árnyalatú prémium fóliával bontás nélkül műbizonylattal! Magas hővisszatartó képesség, 99% UV szűrés, bőrvédelem, szilánkvédelem szezon végi kedvezménnyel októberben. Tel.: 06-70/6543340 www.facebook.com/tintstylefolia Festőcsapat munkát vállal. Tel.: 0630/727-0828 Festést, mázolást vállalok azonnali kezdéssel. Telefon: 06-30/921-8007 Ács, bádogos munkát, tetőjavítását, cserép átrakást, lécezést, verébdeszka cserét, javítást, kőműves munkát vállalunk. Csatorna, oromszegély szerelést, párkányok fedését, lemezfedést garanciával, megfizethető áron, díjmentes kiszállással. Tel.: 06-70/648-4337 Alfa Cleaning: szőnyeg, kárpit, matrac, autóbelső, forróvizes tisztítása. www.alfacleaning.hu 06-20/288-3919

LUX SZÁRAZ TISZTÍTÁS! Kirby habos tisztítás: kárpit – szőnyeg – atkátalanítás – GOMBÁTLANÍTÁS – pollen szűrés. Akció nyugdíjasoknak és kismamáknak! Lakás: Kkfháza, Szendrey u. 42. Tel.: 06-20/3917703, 30/320-0631 CSŐSZERELŐ vállal vízés fűtésszerelést, konvektorok cseréjét, javítást, fürdőszobák teljes és részleges felújítását, csőtörési hibák javítását, új fürdőszobák készítését, szennyvíz bekötést. Vegyes tüzelésű kazánok cseréje és újak beépítése, átfolyós gázvízmelegítők vízkőtelenítése! Tel.: 0630/295-9601 FOGSOROK JAVÍTÁSÁT Kiskunfélegyházán vállalom. Tel.: 06-70/4535350 TÁVIRÁNYÍTÓ PÓTLÁS, kapunyitómotor javítás, kamera, riasztó szerelés. Tel.: 0630/525-7611 GÁZKAZÁNOK karbantartása, javítása és beüzemelése. Baxi, Buderus, Ferroli, Saunier Duval, Hajdú, Biasi, Fondital készülékek szervizelése. Gázhálózatok és készülékek időszakos műszaki biztonsági felülvizsgálata. Tel.: 06-70/622-2755

UTÁNFUTÓ BÉRELHETŐ! Tel.: 0630/868-4467 Veszélyes FÁK KIVÁGÁSÁT, korona igazítást és erdő gyérítést vállalok. Tel.: 06-20/622-2492 FAVÁGÁS, FŰKASZÁLÁS, ZÖLDTERÜLET karbantartása: Rövid határidővel vállalok magánszemélyeknek, cégeknek, társasházaknak, lakótömböknek, zöldterület karbantartást: fűnyírást, fűkaszálást, sövénynyírást, favágást, fakitermelést, bokrok és cserjék irtását, erdőgyérítést, kertgondozást. Ingyenes személyes felmérést és árajánlatot biztosítok Ügyfeleimnek. Hívjon bátran! Tel.: 06-30/813-5963 Tóth Imre E.V. Szoba- és lakásfestést, kőművesmunkákat, tetőjavítást, előtetők, teraszok készítését, bádogosmunkákat, hőszigetelést, salétromos falak szakszerű kezelését vállalom megfizethető áron. Telefon: 06-30/651-7118 Tetőáthajtást, javítást vállalok. Telefon: 0630/591-7382 Szobafestést kedvező áron vállalok. Tel.: 06-30/727-0828 NYÍLÁSZÁRÓK UTÓLAGOS SZIGETELÉSE, passzítása, beállítása, zárcseréje, hőszivárgás mérése. Redőnyök, rovarhálók, árnyékolók, szalagfüggöny, harmonikaajtók készítése, javítása. www.peneszeltavolitasa.hu Tel.: 06-30/294-6022, 06-50/114-2644 (díjtalan hívás DIGI-ről). Redőny szerelés-javítás: alumínium, műanyag, fa. Gurtnicsere. Szúnyogháló készítés. Király Ferenc Tel.: 06-20/5153094 S Z O B A F E S T Ő - M Á Z O L Ó -TA P É T Á Z Ó mester vállal szobafestést, mázolást, tapétázást, gipszkartonozást. Gyors, precíz, számlaképes munka. Hívjon a 0620/363-1800-as telefonszámon bizalommal. Árajánlat ingyenes. Uitt.: Haleszban 4.029 m2-es, bekerített ÉPÍTÉSI TELEK eladó. BALÁZS REDŐNY! Műanyag és faredőnyök, szúnyoghálók készítése, javítása 24 órán belül, hétvégén is. 0670/374-3864


VÍZ-GÁZ-FŰTÉSSZERELÉS, új fürdőszobák készítése, régiek felújítása, készülékek javítása, szennyvízcsatorna bekötés, kazánok cseréje, padlófűtés kialakítása. Számlával garanciával. Tel.: 06-70/364-0324 KÖNYVELÉS, ADÓTANÁCSADÁS, BÉRSZÁMFEJTÉS teljes körű adatszolgáltatással, társaságok, egyéni vállalkozások, családi gazdaságok részére. Cégalapítás, egyéni vállalkozói engedély kiváltásának ügyintézése, adószámos őstermelők, magánszemélyek adóbevallásainak elkészítése. Tel.: 76/468-544, 06-20/529-2230

TETŐJAVÍTÁST, tetőátrakást, kúpkenést, széldeszkázást, tetőszigetelést, kémények javítását vállaljuk. Tel.: 0670/248-2987, 06-70/546-4742 KOZMETIKA NYÍLT Kiskunfélegyházán a Kalmár József utca 2/A szám alatt. Szendi Klarissza kozmetikus szeretettel várja régi és új Vendégeit! Nyitvatartás bejelentkezés alapján. A Kozmetika szolgáltatásairól érdeklődni lehet telefonon a 06-70/392-8660-as számon vagy interneten a Klarissza Kozmetika facebook oldalon. ÉPÍTÉSI TÖRMELÉK ELSZÁLLÍTÁSÁT, BONTÁST, LOMTALANÍTÁST, ZÖLDHULLADÉK ELSZÁLLÍTÁSÁT vállalom. Tel.: 06-30/916-3059 TETŐJAVÍTÁS! Tetőátrakás, lécezés, kúpkenés, kémények bontását, felújítását vállalom. Hívjon bizalommal. Tel.: 06-30/322-8929

KÖSZÖNETNYILVÁNÍTÁS

Hálás szívvel mondunk köszönetet a rokonoknak, szomszédoknak, barátoknak, ismerősöknek és mindazoknak, akik szeretett Édesanyám, Nagymamánk, Dédnagymamánk

Kádár-Szél Sándorné szül.: Vincze Etelka Zsuzsanna

temetésén megjelentek, sírjára koszorút, virágot helyeztek, fájdalmunkban velünk együttéreztek. Külön köszönetet mondunk a Csanyi úti Szociális Otthon gondozóinak lelkiismeretes munkájukért.

- Gyászoló család -

“Nem ezt akartam, nem így akartam, szerettem volna még élni, de a halál könyörtelen volt, el kellett menni. Ha emlegettek, köztetek leszek, de fáj, ha látom könnyetek. Ha rólam szóltok, mosolyogjatok, emlékem így áldás lesz rajtatok.”

EMLÉKEZÜNK

Varga Zsuzsika tragikus halálának 25. évfordulóján.

- Szerető Édesapja, Édesanyja, testvérei és nagymamája “10 éve, hogy a lelked messze jár, de a mi szívünk még most is nagyon fáj. Kérjük a Jóistent, jól bánjon Veled, s helyettünk Angyalok simogassák kezed.”

EMLÉKEZÜNK

Csató Istvánné szül.: Mészáros Erzsébet halálának 10. évfordulóján.

- 2 lánya és unokái -

LOMTALANÍTÁST VÁLLALOK! HÁZAK, LAKÁSOK, TANYÁK ÖRÖKSÉG UTÁNI VAGY CSAK KÖLTÖZÉS MIATTI LOMTALANÍTÁSA PINCÉTŐL – PADLÁSIG. UITT.: MELLÉKÉPÜLETEK, GARÁZSOK BONTÁSÁT IS VÁLLALOM. TEL.: 06-20/577-4717 –HALASI JÓZSEFVillanyszerelés: felújítás, bővítés, új kivitelezés, kamera és beléptető rendszer telepítés, okos otthon és kaputelefonok telepítése. Csongrád és környékén kisebb, nagyobb munkákat is, nagyobb szereléseket távolabbi helyeken is vállalok. Számlaképesen, rövid határidővel. Tel.: 06-20/252-9440 weboldalam: www.csaba-villszer.hu KŐMŰVES munkák! Mindennemű építés, javítás, tető, felújítás. Király Ferenc Tel.: 06-30/701-7839 Tetők javítását, átrakását, beázások megszüntetését, kémények bontását, felújítását, verébdeszkák, széldeszkák cseréjét vállalom. 06-20/354-4495

KÖSZÖNETNYILVÁNÍTÁS Hálás szívvel mondunk köszönetet a rokonoknak, ismerősöknek és mindenkinek, akik szeretett Édesapám

Nagy István

temetésén megjelentek, sírjára koszorút, virágot helyeztek, fájdalmunkban velünk együttéreztek.

- Gyászoló család -

„Olyan csend van így Nélküled, hogy szinte hallani, amit még utoljára akartál mondani.” (Váci Mihály)

„Múltba visszanézek valami fáj, valakit keresünk aki nincs már. Nélküled szomorú üres a ház, most sem hisszük el, hogy hiába várunk már.”

EMLÉKEZÜNK

Dobák Sándor halálának 5. évfordulóján.

- Szerető családja -

KŐMŰVES MUNKÁT vállalok! Térkövezés, régi épületek teljeskörű felújítása, új épületek, garázsok stb. fa és fémtetővel, kerítések, térbetonozás stb. számlaképesen. Tel.: 06-20/237-2840 KÚTFÚRÁS. Tel.: 06-30/554-5544 VÍZVEZETÉK-SZERELŐ vállal fürdőszoba javításokat, teljes kiépítést, csőtörést, kisebb javításokat. Tel.: 0630/432-5860 Vízvezeték-szerelés, új fürdőszobák elkészítése, felújítása, burkolása. Csatornák kiásását vállaljuk (számlaképesen), rövid határidővel. Érd.: 06-30/249-7855, 30/326-2231 Gurtni csere, új redőny készítése, faredőny javítás hétvégén is, gyors precíz munka. 0630/900-8159, 06-70/227-6273 Festést, mázolást vállalok pakolással, illetve ingyenes felméréssel. Telefon: 06-30/5917382 KŐMŰVES felújítási munkákat vállal: átalakítást, vakolást, betonozást, viacolorozást stb. SZOBAFESTÉST és ÁCS MUNKÁKAT is vállalunk. Tel.: 06-70/3858430 SORSELEMZÉS, kártyajóslás, családi, párkapcsolati problémák, szerelemkötés, átok-rontás levétele. Hívásra házhoz megyek. Tel.: 06-30/924-3867

Hálás szívvel mondunk köszönetet a rokonoknak, szomszédoknak, barátoknak, munkatársaknak, ismerősöknek és mindazoknak, akik szeretett Édesanyánk, Nagymamánk

Barczikay Gábor

60 évesen 2020. október 14-én elhunyt. Drága halottunk búcsúztatása 2020. október 29-én 14 órakor lesz az Alsótemetőben, polgári szertartás szerint. Soha el nem múló szeretetünk őrködik nyugalmad felett! Kérjük a megjelenteket kegyeletüket egy szál virággal róják le.

Pál Imréné

szül.: Nemes Margit

temetésén megjelentek, sírjára koszorút, virágot helyeztek, fájdalmunkban velünk együttéreztek.

Búcsúztatja a gyászoló család, rokonok, ismerősök.

Gyenes Lászlót, hogy 2020. október 17-én életének 78. évében örökre itt hagyott minket. Szerettünktől 2020. október 27-én 10 órakor az Ótemplomban tartott szentmise keretében veszünk végső búcsút, majd szűk családi körben a Kalmár Kápolna urna kertjében helyezzük el hamvait.

Kérjük csak egy szál fehér virággal kísérjék utolsó útjára.

O K TAT Á S Általános és középiskolások MATEMATIKA korrepetálását, felzárkóztatását és tanítóképző, óvóképző főiskolára való szolfézs-ének felvételire való felkészítését vállalom. Tel.: 06-30/583-7151

KÖSZÖNETNYILVÁNÍTÁS

Fájdalomtól megtört szívvel tudatjuk, hogy

„Csendesen alszik, megpihent végleg, angyalok bölcsője ringatja már. Nem jöhet vissza, hiába hívjuk, emléke szívünkben otthont talál…” (Szabó Balázs) Mély fájdalommal, de Isten akaratában megnyugodva tudatjuk mindazokkal, akik ismerték és szerették drága Férjemet, Édesapámat, Nagyapánkat, Testvéremet, Apósomat,

Tetőfedő bádogos, építőipari munkák, tető karbantartás, javítás, komplett tető átfedés, Lindab lemezelés bádogos munkák, ereszcsatorna tisztítása vagy cseréje, lapostető szigetelés. Hívjon bizalommal hétvégén is! Tel.: 06-20/6230646, 70/546-0585 Tetőmunkát vállalok tapasztalattal, garanciával. Telefon: 06-30/921-8007 Kőműves munkát vállalok. Telefon: 0630/591-7382 Redőnyexpressz! Műanyag, fa, alumínium redőnyök készítése, javítása, napellenzők készítése! Tel.: 06-70/4554655

- Gyászoló család -

“Nem vársz már minket ragyogó szemekkel, nem örülsz már nekünk szerető szíveddel. De egy könnycsepp a szemünkben Érted él. Egy gyertya az asztalon Érted ég. S bennünk él egy arc, egy végtelen szeretet, amit tőlünk soha senki el nem vehet. Telhetnek hónapok, múlhatnak évek, szívből szeretünk, nem felejtünk Titeket.”

EMLÉKEZÉS

Papp Sándor halálának 10 éves évfordulóján

és

Papp Sándorné halálának 1 éves évfordulóján.

- Szerető gyermekei és unokái -


16

2020. oktรณber 23.

Profile for szuperinfo

Kiskunfelegyhaza 2020.10.23.  

Kiskunfelegyhaza 2020.10.23.  

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded