Page 14

HALLGATÓI ÉLET KOLLÉGIUM | RENDEZVÉNY

KOLI NAPOK

Sokszínű és izgalmas programsorozat keretében öregbíti tovább hagyományait a Markusovszky Lajos Kollégium, nekünk csak „Rezső koli” illetve a Balassa János Kollégium, becenevén a „Tömő koli”. Március végén megrendezésre került a „Rezső napok”, melyet április elején a „Balassa napok” követett a helyi Kollégiumi Albizottságok szervezésében.

REZSŐ NAPOK BALASSA 2017.04.04 NAPOK 2017.03.27 - 29. - 06. Hétfőn bográcsban főtt chilis bab és a BME Bűvészkör ámulatba ejtő műsora indította a hetet. A másnapi „Magyaros est” élőzenés, moldvai táncházzal és rengeteg zsíros kenyérrel várta a táncolni vágyókat, ahol nyakon csíphető volt az igazi „koleszos életérzés”, mikor a házi papucs és a népviselet találkozott egymással. A szerdai záróesten Benedikti Bence kollégista szólója, illetve a Zinger zenekar koncertje szórakoztatta a lakókat, melyet hajnalig tartó bulizás követett.

Hagyományokhoz híven a „Szintek Konyhája” indította a hetet, ahol mind a 9 szint bemutathatta főzőtudományát. A finomabbnál-finomabb falatokat az esti karaoke party során lehetett ledolgozni. Nemcsak a hangszálakat dolgoztathatták meg a kollégisták, másnap erőmérő-, csocsó-, ping-pong-, és biliárd bajnokságok várták az érdeklődőket. A napot a Jaggers zenekar hangulatos koncertje zárta. Végül a csütörtöki „Szintvetélkedő” keretében a lakók összemérhették tudásukat, a 3. emelet győzelmét a Gólyában tartott afterparty-n ünnepelhették a kollégisták.

Ezúton is szeretnénk megköszönni a Hallgatói Önkormányzat támogatását és a Kollégiumok Igazgatóságának segítségét a programok megvalósításában. Reményeink szerint évről évre nagyobb és színesebb rendezvények keretében ünnepelhetjük összetartozásunkat.

14

SZINAPSZIS // 2017. MÁJUS

TRIMMEL DOROTHEA

kollégiumi referens

Szinapszis 2017. május  

XIII. évfolyam 8. szám

Szinapszis 2017. május  

XIII. évfolyam 8. szám

Advertisement