Page 44

Interjú: TRUESOUNSDS▼ Írta: SCHIIPMAN

Hét év nagy idő, ami a számmisztika szempontjából is meghatározó, ugyanis sok esetben mérföldkő vagy sorsdöntő. Mit gondoltok erről? Éreztek hasonló jelentőséget a mostani évforduló mögött? Dandy: Konkrétan erre a hetedik évre fogalmazódott meg bennem egy adott irány, és szeretném elfelejteni a „majd csak lesz valahogy“ elvet, ami eddig sikeresen működött. Rengeteg szupportot és szerencsét kaptunk eddig a természettől, úgy érzem ezzel nem szabad visszaélni, mert ha nem tudsz élni a lehetőségeiddel, akkor az visszájára is fordulhat és jöhet egy negatív széria is. Hamarosan kiteszem a fiúknak a gondolataimat egy összejövetel alkalmával, és kitaláljuk az új utakat a jövőre. Nem vagyunk már gyerekek, nem játék egyikünk élete sem ilyen szinteken. Szóval, ha kellő alázatot és energiát fektetünk a dolgokba, akkor kegyes lesz hozzánk az univerzum és egy szép 7 év következik. Invoice: A kérdésed elejének tulajdonítom a legnagyobb jelentőséget, vagyis hogy „hét év nagy idő.” Úgy érzem, ha ilyen sikeresen tudtunk együtt munkálkodni az elmúlt 7 év során, akkor innen csak felfelé vezethet az út. Minden csak rajtunk múlik, nem a számmisztikán! Mattan: Nem tulajdonítok nagy jelentőséget a hetesnek. Ha úgy történnek a dolgok, akkor lehet, hogy később mérföldkőnek fogjuk hívni. Átgondolva az eltelt éveket, a TS történetében mire vagytok a legbüszkébbek? Dandy: Hogy még mindig együtt vagyunk ugyanazzal a lendülettel.

Dandy: Aham, kábéra. Ha öt évvel ezelőtt megtanultam volna jól beosztani az időmet, akkor ma csak a megfelelő dologgal tudnék mindig foglalkozni egy időben és nem százzal egyszerre. Na, ezen változtatnék. Invoice: Ha csak egy évvel előbb elkezdtem volna a zenekészítést, annak most nagyon tudnék örülni, de sebaj, mert a lelkesedésem így is töretlen! Mattan: Igyekszem nem rágódni rossz döntéseken, csak megpróbálom nem megismételni. Milyen terveitek vannak a jövőre nézve? Várhatók-e külföldi TS bázisok kialakítása vagy bármi más, amivel bővíteni szeretnétek a TS repertoárt? Dandy: Itthon szeretnénk pár dologban radikális változást. A fellépéseinkben is, de ehhez a megfelelő megállapodások kellenek. A külföld az jön majd, ha ott tart a dolog, kapcsolatépítés persze van. Én a CD-met szeretném már végre kihozni idén. Invoice: Az alap tervek egyértelműek! A többi pedig majd jön, ha jönnie kell, én spec. szeretem a spontaneitást! Mattan: Tovább fejlődni a csapattal, a grafikában a zeneírásban és a spirituál vonalon. Többet lenni a friss levegőn:). A zeneírás hallhatóan egyre jobban fekszik nektek. Milyen aktualitásokra számíthatunk e téren?

Invoice: Számos félkész zene fekszik a merevlemezen, ami még befejezésre vár, ha ügyesek vagyunk, akkor lesz köztük majd egy két Invoice: Kiemelni valamit szinte lehetetlen. nagy durranás is. Viszont amiről már most is Annyi biztos, hogy óriási dolognak éltem tényként lehet beszélni, az az, hogy hamameg azt, amikor tavaly ősszel kiugrottunk rosan megjelenik az Oversized Recorsds-on hármasban Luxemburgba zenélni egyet! a Sezer Uysal - Important News remixünk, Mattan: Csatlakozom Petihez… ami Timewriter és Ian F átértelmezésekkel együtt kerül majd kiadásra. Van-e olyan dolog, amin szívesen változtatnátok, másként csinálnátok?

44

SOUNDSHINE MAGAZIN  

This is a magazine about the electronic music.