Page 42

Interjú: TRUESOUNSDS▼ Írta: SCHIIPMAN

Á

prilis 1-én lett hét éves a tsapat. Az évek Dandy: Szervezés, tárgyalás, „ugatás – dícsérés“ alatt szép sikereket értetek el, melyekhez – alkotó kreatív munka, azaz megjelenés és tiszta szívvel gratulálok. Szerintetek mi a imidzs eszmei része – „brénsztorming” és perTruesounds titka, minek köszönhetők eredmé- sze lemezlovas is vagyok. nyeitek? Invoice: A dj-zésen és a zeneíráson kívül én feTruesounds: Leginkább annak, hogy sosem lelek a webes megjelenések nagy részéért, betértünk el az elképzeléseinktől és az elmúlt hét leértve a truesounds.hu kezelését és web 2-es év alatt bármi történt velünk – gondolunk itt felületeket is, mint pl.: facebook, myspace, stb. kisebb s nagyobb kilengésekre – a cél és az irány az megmaradt. Egy megbízható pont va- Mattan: Dj-zek én is.:) Feladatom valamennyi gyunk a közönségünk számára, sem zeneileg grafika legyártása, ezek fejlesztése, legyen az nem kalandozunk nagyokat, sem a Tsapat nem flyer, web, névjegykártya, banner stb… Melletfordult ki önmagából. Tartjuk az irányt, ahogy te természetesen megy az agyalás az új arculaa hajózásban ezt mondani szokás. tokon, ötleteken és a kivitelezésen. Láthatóan harmonizáltok egymással és hárman alkottok egy egészt. Ti is így érzitek ezt? Dandy: Egységben az erő – talán nem is véletlen a mondás, nem? Eltelt 7 év, lehúztunk sok órát együtt, mindhárman változunk, de a láthatatlan összekötő kapcsok megmaradtak – ennek örülök. Jönnek hamarosan az élet komolyabb próbái, idősebbek vagyunk és konkrétabbak a célok a magánszférákban is, remélem jól vesszük majd ezt az akadályt is.

Bizonyára előfordulnak néha súrlódások köztetek. Hogyan léptek túl ezeken? Inkább kerülitek a problémákat vagy konfliktuskezelők vagytok?

Dandy: Én, mint a hurrikán szeretek dühöngeni és kipakolom, avagy kivetítem a feszkót. Vannak esetek, amikor nagy a csend körülöttem, ha épp rám jön a bolond óra. Ugyanakkor haverság ide vagy oda, esetenként a cél érdekében épp a megfelelő nem épp népszerű és kedves stílusban kell irányba tennem a srácokat a haladás érdekében. Sokadszorra mondom el az Invoice: Ahogyan a TS logónak is három „karja” életem során, a barátaim főnökének is lenni a van, úgy áll össze a valóságban is a 3 különbö- lehető legszarabb dolog. Felelős pozíció, „ketző egyéniség. Sok mindenben különbözünk, tős terror“, de ehhez is fel kellett nőnünk. világnézet szempontjából és más dolgokban is, de ezekkel az egyedi tulajdonságokkal na- Invoice: Olykor nehezen, de a legfontosabb, gyon szépen kiegészítjük egymást. A legtöbb hogy eddig mindig erősebben jöttünk ki a esetben teljesen különböző oldalakról tudunk konfliktusokból! Nem mondanám, hogy kerümegvizsgálni szituációkat és ezért mindenki löm az ilyen helyzeteket, de Petivel ellentétben szépen hozzá tud tenni a csapat agyalásaihoz.:) én nem szeretek ajtóstul rontani a házba, haMattan: Sokszor segít a döntéshozatalban, nem inkább egy kicsit lassabban több mérlehogy három különböző egyéniség találkozik. gelés után szeretek nekiugrani az eseteknek. Nagyobb egyensúly keletkezik így a dolgok- Mattan: Én nem játszom le az éppen felmerülő ban és a döntéshozás ideje is lerövidül. A ze- meccset, ha a cél érdeke megkívánja. Ha van nében is külön pályákon szörfözünk, de sok valami súrlódás, akkor igyekszem úgy alakítani kapcsolódási pont van így is minden műfajban. a dolgokat, hogy mindenkinek jó legyen. Minél jobban félrerakjuk az egot, annál gyorsabban Hogyan osztjátok fel a tsapaton belül a felada- oldódnak meg a problémák. tokat? Kinek, milyen szerepe van a Truesoundsban? Profin kezelitek tehát a belső világotokat, akárcsak a Truesounds nevet, melyet ma már az egész

42

SOUNDSHINE MAGAZIN  

This is a magazine about the electronic music.

Advertisement