Page 6

Az alábbiakban összefoglaljuk, hogy milyen jövedelmekre tehetsz szert új tanácsadóként az AEGON-nál a szerzési jutalékon felül:  Kezdő támogatás: 6 hónapon keresztül összesen 400.000 Ft-tal támogatjuk az indulásodat  JTOSZ-I. (Lendülj tovább!): nem csak a jó indulás, hanem a jó folytatás is fontos, kétnapos, kétszemélyes wellness pihenést nyerhetsz  JTOSZ-II. (Ötvenezerrel több ok a munkára): az AEGON nagy hangsúlyt fektet a munka-

JTOSZ-INTEGRÁCIÓ A szeminárium sorozat utolsó rendezvényével az eddigi időszakot zárjuk le és egyben megnyitjuk a kaput a további fejlődésed előtt. Úgy gondoljuk, hogy az a kolléga, aki már 1,5 – 2 éve velünk dolgozik, elérkezett tudásának, tapasztalatának arra a szintjére, ahol azt mondhatjuk neki: vége az integrációs folyamatnak, felkészült tanácsadóvá váltál.

társak megtartására, ebben a játékban 6 hónapon keresztül havi 50.000 Ft akciós jutalékot kapsz, ha legalább 12 terméket értékesítesz havonta  Navigátor: érdemes minél előbb minősülnöd, mert a Senior tanácsadó 10%, a Mester tanácsadó 20%, a Top tanácsadó pedig 45% extrajutalékban részesül  Aktív Bónusz: ha a szerzési jutalékod egy negyedéven belül mindhárom hónapban eléri a 100.000 Ft-ot, akkor 60.000 Ft bónuszt kapsz a negyedévet követően  Érték Bónusz: amennyiben egy évben a szerzési jutalékod eléri a 2, a 4 vagy a 8 millió Ft-ot, akkor sávonként 15%, 20%, vagy 25% bónusz jutalék jár neked, amit karácsony előtt kapsz kézhez (mérési időszak: októbertől szeptemberig)

A Kéznyújtás program 24 hónapon át segíti a beilleszkedésedet és a tanácsadói szakma elsajátítását. A program kifejezetten kezdőknek szól, de mellette számos, egyéb eszköz is rendelkezésedre áll, hogy sikeres és eredményes legyél az AEGON-nál.

 Incentive utak: minden évben a legeredményesebb tanácsadók a Föld különböző országaiba utazhatnak el az AEGON költségén  Toborzási extrajutalék: ha nem csak értékesítesz, hanem új kollégát is ajánlasz nekünk, az ő szerzési jutalékának 5%-át megkapod, amíg mindketten az AEGON-nál dolgoztok  Mentori extrajutalék: ha vállalod, hogy az új munkatársaknak segítesz megtanulni a szak-

10

Rajtad múlik. Mi segítünk.

ma gyakorlatát, akkor két éven keresztül megkapod ezen munkatársak szerzési jutalékának 10%-át

Hálózatfejlesztés

11

Kéznyújtás program  

Tájékoztató füzet

Kéznyújtás program  

Tájékoztató füzet

Advertisement