Page 4

Kezdő támogatás

A JTOSZ három egymást követő programból áll:

A szakmai segítség mellé anyagi segítséget is kaphatsz a pályád indításához, ám a

• JTOSZ-1 az 5-7 hónapja dolgozó tanácsadók számára

• JTOSZ-2 a 8-13 hónapja dolgozó tanácsadók számára

• JTOSZ-INTEGRÁCIÓ a 20-24 hónapja dolgozó tanácsadók számára nyújt

további fejlődési lehetőséget.

kezdő támogatás is eszköz a kezedben ahhoz, hogy mielőbb elérd a saját sikereidet. Ha jól szeretnél élni a munkádból, mindig törekedj arra, hogy a legjobb eredményt érd el, többet, mint ami a támogatáshoz szükséges. Így akkor is jó jövedelmed lesz, amikor már nem kapsz kezdő támogatást. Ha minden hónapban sikeresen teljesíted, sőt túlteljesíted a kezdőtámogatás által elvártakat, a Navigátor érdekeltségi rendszerben a támogatást követően minősített tanácsadói besorolásba kerülhetsz, ami magasabb

A JTOSZ szemináriumokon meghívás alapján vehetsz részt. Akkor hívunk meg a rendezvényre, ha a megelőző időszakban eredményesen dolgoztál és ezt az ügynökség-

jutalékszintet eredményez számodra.

vezetőd is megerősíti.

Fél év elteltével számos sikerélménnyel és - valljuk be - rengeteg nehézséggel a hátad

hívottak számára a részvétel ingyenes, a költségeket az AEGON vállalja.

mögött kicsit úgy fogod érezni, hogy nehéz ez a szakma. Újabb lendületre, engergiára lesz szükséged, hogy elindulhass azon az úton, amelynek végén profi szakemberré válsz.

A szemináriumok Budapesten kerülnek megrendezésre egy elegáns helyszínen. A megA rendezvényt követően akciós játékot hirdetünk. A játékban mindenki részt vehet, aki a meghirdetett korcsoportba tartozik, függetlenül attól, hogy kapott-e a szemináriumra meghívást, vagy sem.

Ebben segít neked a JTOSZ programsorozat. A JTOSZ-t azért hoztuk létre, hogy a szakmai ismereteidet tovább bővíthesd olyan tudással is, amiről addig nem szóltak a képzések, és amik segítséget adhatnak a folytatáshoz.

6

Hálózatfejlesztés

7

Kéznyújtás program  

Tájékoztató füzet

Kéznyújtás program  

Tájékoztató füzet

Advertisement