Page 1

2012 ÖNKISZOLGÁLÓ AUTÓMOSÓK PROFESSZIONÁLIS AUTÓÁPOLÁSI TERMÉKCSALÁD

- PORÁLLAGÚ VEGYSZEREK - FOLYÉKONY ÁLLAGÚ VEGYSZEREK

RADINUM

- KARBANTARTÓ ÉS ÁPOLÓANYAGOK

www.radinum.hu +36 20 347 57 67

- KIEGÉSZÍTŐK

partner

2010-től kezdődően Magyarországon a DIBO Autómosó centerek kizárólag FLOWEY autóápolási termékeket használnak az üzemeltetés során. Valamennyi hazai létesítmény kapcsolódott a Flowey által menedzselt minőségi vegyszerhasználati rendszerhez. Ennek lényege a prémium termékek alkalmazásán túl a környezetvédelemre és a hatékony vegyszerfelhasználásra fektetett nagyobb hangsúly.


Porállagú vegyszerek CAR POWDER EV16

Állaga: Porállagú Vízkeménység: 00TH Víz hőmérséklet: Min. 45 0C Adagolás: 15-20gr/perc Adagoló típus: Csak Horizontális Kilépő oldat pH: 10-10,5 Kiszerelés: 25 kg

Erőteljesen habzó mosószer nagynyomású gépjárműmosó berendezésekhez. Az új EK sztenderdeknek megfelelően nem tartalmaz kőolajszármazékokat, foszfátot és nitrilotriecetsavat (NTA). Összetevői biológiailag könnyen lebomlanak. Mélyen a szennyeződés struktúrájába hatol és hatékonyan tisztít. Nem hagy fehér maradványfoltokat a járműmosó padlózatán és falain. Könnyedén távolítja el az ásványi anyagokat (Mg,Ca) a gépjármű felületéről. Az EV16 vegyszer kizárólag horizontális vegyszeradagolóval használható!

14.990,-

nettó

POWDER PRO D3 E40

Állaga: Porállagú Vízkeménység: 0-80TH Víz hőmérséklet: Min. 35 0C Adagolás: 10-20gr/perc Adagoló típus: Valamennyi Kilépő oldat pH: 10-10,5 Kiszerelés: 25 kg

Különlegesen erősen habzó por állagú vegyszer mosóközpontok számára magasnyomású gépjárműmosáshoz. Különleges összetevőinek köszönhetően kiválóan távolítja el a makacsa szennyeződéseket a gépjármű felületéről anélkül, hogy a fényezést bántaná. Öblítést könnyítő vízmegtörő hatású. Alacsony koncentrációban használható. Az E40 vegyszer minden típusú vegyszeradagolóval használható.

19.990,-

nettó


Porállagú vegyszerek HP3 POWDER E42

Állaga: Porállagú Vízkeménység: 0-30TH Víz hőmérséklet: Min. 45-60 0C Adagolás: 15-20gr/perc Adagoló típus: Kivéve Vertikális Kilépő oldat pH: 10-10,5 Kiszerelés: 25 kg

Erősen habzó, hosszantartó illatú porállagú vegyszer mosóközpontok számára magasnyomású gépjárműmosáshoz. Hatékony szennyoldó és könnyedén leöblíthető a felületről. Alacsony koncentrációban használható. Az E42 vegyszer minden típusú vegyszeradagolóval használható, KIVÉVE VERTIKÁLIS adagolóval.

17.990,-

nettó

HP POWDER G.C. 20500

Állaga: Porállagú Vízkeménység: 0-30TH Víz hőmérséklet: Min. 35 0C Adagolás: 12-15gr/perc Adagoló típus: Kivéve Vertikális Kilépő oldat pH: 10-10,5 Kiszerelés: 25 kg

Különlegesen erősen habzó por állagú vegyszer mosóközpontok számára magasnyomású gépjárműmosáshoz. Különleges összetevőinek köszönhetően kiválóan távolítja el a makacsa szennyeződéseket a gépjármű felületéről anélkül, hogy a fényezést bántaná. Öblítést könnyítő vízmegtörő hatású. Alacsony koncentrációban használható. A HP POWDER G. C. vegyszer minden típusú vegyszeradagolóval használható, KIVÉVE VERTIKÁLIS adagolóval.

15.990,-

nettó


Folyékony állagú vegyszerek PRÉMIUM LIQUID HP EV8

Állaga: Folyékony Sűrítmény pH: 13 Adagolás: 0,5-2% Kilépő oldat pH: 9,5-10,5 Kiszerelés: 25 iter 200 liter

Új és erőteljes mosószer nagynyomású gépjárműmosó berendezésekhez. A termék búzából és cukorrépából származó összetevőket, valamint antiallergén illatanyagokat tartalmaz. Kőolajszármazékokat, foszfátot és nitrilotriecetsavat (NTA) nem tartalmaz. Összetevői biológiailag könnyen lebomlanak. Mélyen a szennyeződés struktúrájába hatol és hatékonyan tisztít. Nem hagy fehér maradványfoltokat a járműmosó padlózatán és falain. Megakadályozza az adagolószivattyú eldugulását. Kompatibilis a vízvisszaforgató rendszerekkel.

14.990,-/25 l

nettó

114.990,-/200 l

nettó

ANTI INSECT EV18

Állaga: Folyékony Sűrítmény pH: 13 Adagolás: 0,5-2% Kiszerelés: 25 iter 200 liter

Első környezetbarát, növényi eredetű felületaktív anyagokból készült bogároldószer, mely az új koncepciónak köszönhetően védi az alumínium és krómozott felületeket (pl. hűtőrács, dekor elemek). Növényi eredetű összetevői könnyen lebomlanak. Az EV18 EVOPUR ANTI INSECT nem tartalmaz foszfátot, nitrilotriecetsavat (NTA), oldószereket és illékony szerves vegyületeket (VOC). Könnyedén oldja fel és távolítja el a bogarakat a felületről. Kézi permet formájában vagy automata berendezéssel is használható. Megfelel az új CE (“REACH”) előírásoknak.

16.990,-/25 l

nettó

134.990,-/200 l

nettó


Folyékony állagú vegyszerek PRÉMIUM DRY WAX EV10

Állaga: Folyékony Sűrítmény pH: 4-5 Adagolás: 10-20ml/autó Kiszerelés: 25 iter 200 liter

Új generációs száradást elősegítő száraz WAX portálmosók és mosóutcák számára. Az öblítési ciklust követőn megtöri a vízréteget a felületen, ezáltal elősegíti a karosszéria gyors, cseppmentes száradását. Nem hagy zsíros foltot a szélvédőn és az oldalablakokon. Megfelel az új CE (“REACH”) előírásoknak. Kiváló szárító hatású, növényi eredetű anti allergén összetevőkkel illatosított WAX. Megakadályozza a szivattyú eldugulását. Kiváló biológiai lebonthatóságú anyag és kompatibilis a víz újrahasznosító rendszerekkel.

15.990,-/25 l

nettó

139.990,-/200 l

nettó

BRILLIANT WAX EV11

Állaga: Folyékony Sűrítmény pH: 4-5 Adagolás: 10-20ml/autó Kiszerelés:: 25 iter 200 liter

Új generációs növényi eredetű, száradást gyorsító VIASZ mosóutcák és portálmosókhoz. Antiallergén összetevőkkel illatosítva. Víztaszító, természetes összetevőinek köszönhetően hosszantartó védelmet biztosít a gépjárműnek. A vízfelületet megtörve gyorsítja a gépjármű cseppmentes száradását. Korrózió elleni védelmet nyújt. Nem hagy zsíros foltot a szélvédőn és a gépjárművön. Összetevői biológiailag könnyen lebomlanak. Gyors száradást biztosít. A termék kompatibilis a vízvisszaforgató rendszerekkel.

19.990,-/25 l

nettó

169.990,-/200 l

nettó


Folyékony állagú vegyszerek ECONOMY BOOST CLEANER B30

Állaga: Folyékony Sűrítmény pH: 13,5 Adagolás: 0,5-1% Kiszerelés: 25 iter 200 liter

Új generációs, megnövelt hatékonyságú gépjárműtisztítószer, mely könnyedén távolítja el a felületről a bogár, sár és vízkő lerakodásokat. Erős és tartós habzásának köszönhetően jól oldja a letapadt szennyeződéseket és a statikus filmréteget. A vegyszer jól öblíthető, így nem hagy foltot a felületen. Most különlegesen kedvező áron a FLOWEY Economy termékkínálatának részeként!

9.990,-/25 l

nettó

nettó

74.990,-/200 l

CAR PROTECT T28

Állaga: Sűrítmény pH: Adagolás: Kiszerelés:

Folyékony 4-5 15-30ml/autó 25 iter

Új generációs száradást segítő VIASZ, mely az öblítési ciklust követőn megtöri a vízréteget a felületen, ezáltal elősegíti a karosszéria gyors, cseppmentes száradását. Nem hagy zsíros foltot a szélvédőn és az oldalablakokon. Megfelel az új CE (“REACH”) előírásoknak.

13.990,-/25 l

nettó


Folyékony állagú vegyszerek ECONOMY CAR POLISH T29

Állaga: Sűrítmény pH: Adagolás: Kiszerelés:

Folyékony 4 15-30ml/autó 25 iter

A T29 CAR POLISH magas fényű ápoló és felületvédő, száradást gyorsító VIASZ. Víztaszító összetevőinek köszönhetően hosszantartó védelmet biztosít a gépjárműnek. A vízfelületet megtörve gyorsítja a gépjármű cseppmentes száradását. Korrózió elleni védelmet nyújt. Nem hagy zsíros foltot a szélvédőn és a gépjárművön. A termék megfelel az új CE (“REACH”) előírásoknak.

15.990,-/25 l

nettó

ALU CLEANER TC4

Állaga: Sűrítmény pH: Adagolás: Kiszerelés:

Folyékony 2 3-10% 25 iter

Kiváló vízkő- és rozsdaoldó vegyszer, mely tökéletesen távolítja el az alumínium felületekről a szennyeződéseket és az oxidációt. Képes zsírtalanítani a teherautó ponyvákat és megújítani ezek felületét is. Nagyon hatékony, másodpercek alatt tünteti el a szennyeződéseket. Használata gazdaságos, enyhe hígítást igényel. Figyelem! Erősen savas!

nettó

24.990,-/25 l


PROFESSZIONÁLIS AUTÓÁPOLÁS

Minden esetben figyelmesen olvassa el a kezelési utasítást és a figyelmeztetéseket. A termék nem rendeltetésszerű használatából eredő károkért sem a gyártó, sem a termék forgalmazója nem vállal felelősséget. Az összeállítás tartalma a FLOWEY® legjobb tudomása szerint a kiadás időpontjában helyes és pontos, de javaslatainkért és ajánlásainkért garanciát vállalni nem tudunk, hiszen a felhasználás körülményei hatáskörünkön kívül esnek és nem biztos, hogy az ismertetett adatok a felhasználás időpontjában is maradéktalanul pontosak és helytállóak, ezért semmilyen jogviszony alapjául nem szolgálnak.

Cégünk a katalógus teljes tartalmára vonatkozóan a változtatás jogát fenntartja. A feltüntett árak ajánlott nettó felhasználói árak. Jelentős devizaárfolyam változás esetén a megadott termékárak is változhatnak.

Radinum Kft. Cím: 1026 Budapest, Gábor Áron u. 36/a. Adószám: 14350676-2-41 web: www.flowey.hu www.radinum.hu e-mail: info@flowey.hu telefon: +36 20 347 57 67

flowey-onkiszolgalo-automoso-katalogus  
flowey-onkiszolgalo-automoso-katalogus  
Advertisement