Page 1

” Élet,

rit m

us , sz ab ad ság


R AY B R O W N „A DZSESSZ SZÁMOMRA ÉLETMÓD.TÖBB INKÁBB ÉREZNI KELL. MEG KELL ÉLNI.”

H E N R I M AT I S S E „A

DZSESSZ: RITMUS ÉS JELENTÉS.”

GEORGE GERSHWIN „AZ

É L E T O LYA N , M I N T A D Z S E S S Z …

A LEGJOBB, HA IMPROVIZÁLSZ.”

ÉLET,

ZABADSÁ RITMUS, S

2

G

MINT EGY SZÓ.


T A RTA L O M

4

A Jazz Loft stílus

6

“I’m in Heaven”

10

ÉLET,

Élet a Jazz Loftban

RITMUS, SZABADSÁG

ww

ar s

w.

ni

ja

zk lo

a ri

zz

tm u s ból .

ft.hu

A Jazz Loft házak Budapest III. kerületében élednek újjá, közel a városi élet pezsgéséhez. Lakói nem esnek ki a ritmusból, mégis átélhetik a modern, elegáns és egyben nyugalmas környezet szabadságát. A Jazz Loft sajátos miliője a régi és új építészeti hagyományok találkozásából születik. Az egykori malom épületeiben kialakított loft lakások birtokosai egyedi életérzésben részesülnek. A teraszos, világos lakások parkosított belső kertet, dísztavat, szökőkutakat ölelnek körül.

Ha ne m ak

ie s

A Jazz Loft azoknak készült, akik tudják, hogy az élet művészet. Ha szereted a holdfényes éjszakát, a ringatózó szvinget, ha lételemed a könnyedség, a stílus… ha természetedben megfér a humor és a szenvedély… akkor ez a te ritmusod. Itt végre pezsgőt bonthatsz, felteheted a kedvenc lemezedet. Itt improvizálhatsz. Élvezheted a szabadságot, átadhatod magad a dzsessznek…


A JAZZ LOFT

STÍLUS

LOUIS ARMSTRONG “TO

JAZZ OR NOT TO JAZZ

THERE IS NO QUESTION.”

A Jazz Loft olyan, mint a lakója: Tradicionális és modern A Vörösvári úti telken a két loft épület, a Bebop-ház és a Ragtime-ház, és két újépítésű társasház, a Bossa Nova-ház és a Swing-ház körülöleli a közel négyezer négyzetméteres parkosított belső kertet. Az 1860-70-es években épült loft épületegyüttes korábban az Első Pesti Hengermalom Rt. budai üzemeként szolgált. A lakópark harmonikusan ötvözi a tradicionális és modern elemeket. Az egykori malom patinás téglaépületeire elegáns választ adnak a letisztult formavilágú új épületek.

A JAZZ LOFT

4

STÍLUS


Elegáns és lezser

Pezsgő és nyugodt Óbudán, a Vörösvári út, Hévizi és Hunor utca által határolt telek közlekedés szempontjából a tágan vett belvároshoz tartozik, villamossal, busszal, vagy autóval percek alatt megközelíthetők Buda és Pest központi kerületei. A telek bel-Óbuda, és a III. kerület Rózsadombjának tartott táborhegyi rész között helyezkedik el, épületekkel körülvett szemet gyönyörködtető parkja a csend szigete lesz az egyébként pezsgő, fejlődő városrészben.

A Jazz Loft eleganciában, kényelemben a maximumot nyújtja. A kifinomult ízléssel, és a legkisebb részletek szem előtt tartásával kialakított terek, szolgáltatások egy huszonegyedik századi városlakó igényeire szabottan készültek, egyidejűleg biztosítva a családias, vagy akár az intim légkört is. A loft épületek izgalmas, tágas terei kreatív szellemek számára nyújtanak kiteljesedési lehetőséget.

5


“I ’ M

IN

6

H E AV E N ”


„I’M

IN

FI

A KÉT LOFT ÉPÜLET Ragtime-ház A Ragtime-ház a Jazz Loft legnagyobb loft épülete. A Hévízi út mentén húzódó egykori ipari épületben öt lépcsőház és húsz lakás kap helyet. A legkisebb lakás mérete 60 m2, a legnagyobbé 210 m2. A legtöbb lakás kétszintes, a belmagasságuk 5,3 m. A bejáratok mindig a földszinten és a II. emeleten vannak. Az izgalmas nappali terek általában galériás kialakításúak. A felső szintekre stílusos acél lépcső vezet. A Ragtime-házat a második emeleten egy lakótérként is funkcionáló híd köti össze a Bebop-házzal.

D B , R E E I P H S , K LE

H E AV E N ”

G

IL

H

C N A

C O LÉ

PC

FIT

H SŐ ZG

ÁZ

ER

A

:

,E LD

LL

A

Bebop-ház A Hunor utca felé eső, szintén történelmi Bebop-ház modern hangulatú kiegészítésekkel a kapcsolódó Ragtime-ház kisebbik testvére. Az épületben nyolc lakás kap helyet. A lakások loft jellegét itt is a meglévő jó állapotú faanyag, az acél lépcsők, a hőkezelt fapallós loggiák, a korhű ablakosztás és az egyéb stílszerű megoldások biztosítják. A Bebop ház lakásméretei 58-tól 107 m2-ig terjednek.

A ragtime zene A dzsessz legősibb formája, eredetileg tánczene volt. Jellemzője, a szokatlan ütemhangsúlyozás.

S

Á ŐH

ZA

K:

O ,L

UI

S

NG NT N OU OH C AR SIE, NE, J S B A LT R A M I L E D U K E CO VIS, ON, DA LINGT EL

PC

T MS

RO

A bebop zene A dzsessz egyik alfaja, jellemző rá a gyors tempó és az improvizáció. A bebop zenében a harmóniát inkább a struktúra, mint a dallam teremti meg.

7


“I ’ M

IN

H E AV E N ”

8


AZ ÚJÉPÍTÉSŰ ÉPÜLET Bossa Nova-ház Az újépítésű Bossa Nova-ház a modern, letisztult terekre, a legkorszerűbb kényeztetésre vágyóknak készült. Az épületében öt lépcsőház és nyolcvanegy lakás található. A pincében garázsok, felette három szinten és a tetőszinten lakások helyezkednek el. A lakások közt találhatók mind kisméretű garzonok, mind pedig pazar tetőtéri penthouse lakások. A lakásméretek 33-tól 130 m2-ig terjednek. A Bossa Nova ház már külsejében is elegáns, letisztult.

AZ EGYEDÜLÁLLÓ, KÜLÖNLEGES ÚJÉPÍTÉS

JARREAU , JOBIM; KRALL, D IANA LINCOLN , ABBE

Swing-ház A Swing-ház a Jazz Loft projekt különleges újépítésű épülete. A házban kitűnő tájolású, extra belső kialakítású lakások találhatók. A lakások nagy ablakfelületekkel, és a lakást körülölelő nagy erkélyekkel épülnek. A Swing-házban tizenhat otthont alakítunk ki, ezek 4865 m2-ig terjednek, valamint egy 183 m2-es penthouse lakást is. L

C ÉP

MI

H SŐ

LL

E

ÁZ

G R,

:

LE

A bossa nova A gitár alapú brazil műfajt Antonio Carlos Jobim és Joao Gilberto vágyakozó, ritmusos dallamai teremtették meg.

Z HÁ

AK

:

RB

IE

LO HE AR K, P C L C É L O A NIO NC U, HA RREA ANTO A JA BIM, DIAN BEY JO ALL, , AB KR COLN LIN

Ő CS

S

A swing jazz A szving zenében – eredeti nevén „swing jazz” –domináns a ritmus szekció, tempóját tekintve pedig közepes vagy gyors.

NN

G , LER

N N E L

9


ÉLET

A

JAZZ LOFTBAN

Tervezett szolgáltatások a Jazz Loft életművészeinek • 24 órás szolgáltatóközpont (gyermekmegőrző, házi kedvenc felügyelet, gondozás, „reggeli az ajtóban”, mosodafutár, egyéb szolgáltatások) • Nagy park • Mélygarázs • Bortrezor • „Intelligens épület / interaktív lakások” • Day Spa (wellness szolgáltatások, kozmetika) • Osztályon felüli francia étterem • Ínyencségek boltja • Kézműves pékség

… Iggen, mon malo lomban dd meg nyugod amikor laakom... Emlé tan a srácok Csak iittt Angelilicca is veleled kszel még arra nak, tényleg egy Most iiss kilépsz a terasz voltlt? Na, olyat a londoni llooftra , lök, bor, ra, és egy ha képzelj el. Este van itt ülö talmas p elnyújtó m á r , z a il á rkot láts csobogás yenkor s, lágy z. latilag c szellô. neked a a hallatszik. M gyakorla s o lá a s k t t v , a á c nyt, lené s s Tudod, a ztem, ak hogy jobb zökôkút kitit szalo lonba. N írtam. Mindigig il és képzeld, meg an leírhassam y em a zs int ittt va ánerem, enkor megy lel in n. a de csíp ípem ezt wellness a nôt…

Frédi

…és nagyo n köszi É a bor tr treezorba. Eg vci a kar ton Brunellot y pala . már le is p lack ckot azér t zük azt a c akoltuk a p hol olnnap majd sodás hetet incé jd kib nálatok M i ontu ra néhány t u nk, hogy fe be o n talcinoban szomszédu l li déz . Úgyis meg nka majd mesé e hívtuk v lünk nekik t, akikkel már eggészz a csijjól a gyönyörű az a tromb ttoos kán ősz összehaverkkoddtunk és itás srác, a ről.l Képzeld kiről múltk sz szólózott a or ír ta az egyikük klub akik ide köl ban a koncer ten. Hát, m, hogy milyen gyönyö yörűen töztek, a jo igen, kicsi bbik feléből a je pedig ép érkeztek. F világ és úg y látszik, ítésznek kés rédi – zül csacsogni. T é z - barátnn egnap délu és ő is imádja Firenzét a zenés ő őtá .Ó n szerencsére bátran arra meg végre volt két sz rákig tudunk aba rám ah központban – a picit – így leugr elyes bébiszitterre ha d órá gyhattam a ottam a we össze? A rég llnessbe. Ott szolgáltató i kolléganő meg mme vez ezető lett, í gy reggelttől l az üg ynökségtől. Pe kivel futok rsze ő közbe estig pörögh költözött a n má et. Áldotta Swing-ház ba, hiszen is a ideje a ház z eszét, hogg r a sok mun imunkára, y ide ka me itt meg ház takarító és ta hoz jöön a m llett nem min még a virá i ndigg jut osodá gait a ssaját kis ker tjében la is gondozzák . Ő me s, van g es ténkén zít. Azt mondta t ,b mer t akko iztos van valami jó k r jönnek a is u legjo jobb ötleteeii gárzása a háznak, kisugárzásb - tücsökciri an nem ig pelé azán hisze l sre. Hát, é rődő halk ja k, inká n e bben a zz hogy jó itttt la muzsika leehet rá ilye bb a nyiittott ablakok o k o nk n hatáss l… kni. Pláne, hogy hol De abban i iszzűZol olii már m o nap regge al… g a egrendelt za van, l k i siit toovább ic ltee lsőő h péksé séggből alhato áló ől.. És már a a bels lózzato t ok k t o , mer t n k e res tül a fr res zt is tudom hazaláto iss regg , hová visz ztü t gatsz. Ré gg e li ta l k e a – az é k, ha jövő h francia étttte éteen vég ét remrőőll, ahol pítítéész – mesélt é g r re l t a Ragtitim a ssé me-ház megyünk a szomszédba f állítólag zseeniá iáliliss! Szzóva ban lévő , de biztosa n jó j kaland les l csak ide z!... F.

A SZ NAPJA

EGY ÉLETMŰVÉ

B e b .: B u d El l o p h á a y A n a F z, d re itz a ge r ald lép c ső ház

JAZZ LOFTBAN 10 F.A.:: Tr ombitás Fré di, Swing-ház, z Miles Dav aviid lépcsôhá áz

A


kávé !

7-re

jövök!

-kávé -sajtjt -saj . . fe ... fellvág ágott ott

méég mi m nd ndig!

0 4 064378 214

Szerda őtt ellőtt nkka el Muunka dnii!! leaadn mosást lea

csütör tök Vaal alam ami mi ín ínyyeeenncs cség csé ségget sé et sze zere reez ezni a booltltltból ból. ólól.

k pénorotzeás rezni

b ze Este rozét s ból! jó trezor r o ab

szzombat ínűleg Valóószín ell kkééérrnni ággyba kel liitit el gg egg r re a

vasárnap

Déllre asz Dé asztalt fog fogllaln lni a fraannciá ciáába ban! Este jacu Es Est acuuzzi ppaarti…

-kkávéé -s jt -sa ... . fe fellvá lvág ágott ágott

hívj

ST S ON

JD LA ” TU G. GY SÁ É Z N S MA ZT PI ÉS , N ÉG ZE IS ZÉN SS Y E S EG DZ G, GY SÁ R NA Y TO „EG S, BÁ LÉ ÍZ

ÁG

AN J

GE

L EL

TZ

EM

EZ

:


w

w

BUDAPEST, 1033 VÖRÖSVÁRI ÚT 105. TEL

w

.j

.:

az

+36

1 FAX 436 3 090 : + zl , 36 of 14 3 6 t

.h

u

310

0

ANDY WARHOL „AZT MONDJÁK, AZ IDŐ HOZZA A VÁLTOZÁST. VALÓJÁBAN NEKÜNK MAGUNKNAK KELL VÁLTOZTATNI A DOLGOKON.”

info@jazzloft.hu

FEJLESZTŐ: Malomdombi Kft.

TERVEZŐ: T2A Építész Iroda

ÉRTÉKESÍTŐ:

FINANSZÍROZÓ:

Jazz Loft Apartments Sales Brochure 2007  

Jazz Loft Apartments Sales Brochure

Advertisement