Page 1

Prislista Golf V책ren 2010

Samtliga priser 채r angivna exklusive moms och frakt


Prislista Golf

Lätthanterad hemsida för golfklubben DynaMaster Golf

Pris

Att uppdatera en hemsida kan vara dyrt, omfattande arbete och ta längre tid än man tror. Som golfklubb skall detta ofta göras med befintlig kanslipersonal, med engagerade medlemmar eller med en enskild medlem. Detta skapar en speciell utmaning för er som klubb för att kunna hålla hemsidan intressant och uppdaterad året runt och med den all information som idag förväntas av såväl medlemmar som greenfee-gäster. Tävlingsresultat skall ligga på hemsidan direkt efter tävling, startlistan skall ligga uppe direkt efter lottning, aktuell bokningsinformation. SYSteam har arbetat med golfklubbar sedan 1994 och byggt hemsidor för golfklubbar sedan 1997 och känner därför väl till de utmaningar som man möts av med en säsong där man kanske inte har personal på kansliet under vintern och att personalen har fullt upp med gäster och medlemmar under sommaren och då är det lätt att hemsidan blir eftersatt.

GAF medlem 25 000 kr (ord pris 30 000 kr) 675 kr / mån

Därför har vi tagit fram ett specifikt publiceringssystem för golfklubbar, DynaMaster Golf, där så mycket som bara är möjligt uppdateras från era befintliga system och den information som ni lägger in på hemsidan kan användas på andra platser, som i nyhetsbrev via e-post eller på TV-visning så att man slipper dubbelarbete. Vi har inte bara skräddarsytt funktionerna för golfklubbarna, vi har även skräddarsytt priset för att passa en golfklubb. Vi har skapat tjänster som gör att sidan alltid kan vara uppdaterad och dagsfärsk utan att det behövs något arbete från klubben, så att det alltid händer något på sidan och då vill medlemmar och greenfeespelare komma tillbaka till hemsidan igen. Genom unika samarbeten med andra företag inom golfbranschen, exempelvis StrokeSaver, filmbolaget Z-vision och SGF’s HIO-klubb kan vi hjälpa er att fylla hemsidan med tilltalande tjänster. Givetvis finns ett väl beprövat och lättarbetat publiceringssystem bakom hemsidan så att ni kan lägga upp egna sidor, nyheter med mera. Samma verktyg används bland annat av SGF, GAF, PGA & SGA men även utanför golfbranschen av Regeringskansliet, Match.com och många andra företag och myndigheter. Med hjälp av uppdateringsverktyget kan varje kommitté själva underhålla sina egna sidor, utan att kunna ändra sidor de inte skall uppdatera och verktyget hjälper er att få sidorna att hålla er grafiska profil oavsett vem som uppdaterar.

Samtliga priser är angivna exklusive moms


Prislista Golf

- DynaMaster Golf innehåller allt en golfklubb behöver redan från början. början. De delar som inte alla klubbar vill ha, exempelvis diskussionsforum eller veckans fråga har vi lagt som tilläggsmoduler som man kan välja till. Det är mycket lätt att välja till nya färdiga funktioner efterhand som nya behov uppstår. - DynaMaster Golf är ständigt aktuellt med flera uppdateringar per år med nya funktioner och förbättringar. - DynaMaster Golf erbjuder samutveckling mellan golfklubbar där flera klubbar som behöver samma funktioner, om dessa inte redan finns i produkten, lätt kan samutveckla dessa till en bråkdel av kostnaden. - DynaMaster Golf har er unika design. Många av våra klubbar har valt ungefär samma design, men det finns även de som har en helt unik design. Det är upp till er klubb att bestämma hur er hemsida skall se ut. - DynaMaster Golf är mycket mer än ett publiceringssystem och det integrerar med mer än bara GIT. För mer information om alla funktioner som ingår gå till: http://www.systeamhalmstad.se/golf/ Mats Malmberg, Klubbdirektör - Halmstad GK

Ulf Andersson, Ordförande - Trummenäs GK

"Halmstad Golfklubb har använt DynaMaster i flera år och vi är oerhört nöjda. SYSteam är alltid redo att hjälpa oss att utveckla egna lösningar. Allt för att vi skall lyckas skapa en så attraktiv och användbar hemsida som möjligt för våra medlemmar och gäster."

"Vi valde SYSteam som leverantör eftersom de förstår vad vi vill göra och verktyget är väldigt enkelt att använda. Dessutom tycker vi att SYSteam är mycket lätta och bra att samarbeta med”

Niclas Hagman, Club Professional - Rydö Golf

Bertil Andersson, Klubbchef - Torekov GK

"Ett extremt lättarbetat verktyg som har sparat otroligt mycket tid åt oss på klubben i uppbyggnaden av vår nya hemsida. Det tog oss ca en vecka att starta från en tom sida, till att ha byggt upp strukturen på vår nya hemsida genom att använda DynaMaster. Allt från kommittéledamöter till anställda på klubben kan arbeta med hemsidan genom ett lättanvänt administrationsverktyg oavsett var i världen de befinner sig. Allt som behövs är en inloggning och en Internetförbindelse.”

"Vi gjorde en noggrann utvärdering av olika leverantörer. Att valet föll på SYSteam kan bla hänföras till DynaMasters integration med GIT samt att systemet verkar framtidsorienterat med möjligheter som att kunna besöka webbplatsen via sin mobiltelefon. Att SYSteam som leverantör "kan golf” är naturligtvis också betydelsefullt”


Prislista Golf

Det unika utskriftskonceptet OnTag

Pris OnTag är ett unikt utskriftskoncept, helt integrerat i GIT och Oscar. OnTag effektiviserar greenfeehanteringen och skapar ett mervärde för både gäster och medlemmar! I OnTag-paketet ingår en unik mjukvara samt en skrivare av modell Datamax MPCompact4 300dpi (tidigare Imaje/Markpoint) med mycket hög kvalitet och lång livslängd. Samma modell används för samtliga utskriftstyper och gör etikettutskrifterna till rena nöjet på klubben! Inga krångliga inställningar eller pappersstrul. Med OnTag kan klubben skriva ut alla de etiketter som behövs på en golfklubb. Förutom de vanliga adress-, bagbricks– och scorekortsetiketterna går det tex att få automatiska utskrifter av greenfeetaggar, greenfee-etiketter och/eller kompletta scorekort direkt från starttidsschemat/GIT-kassan. Greenfeetagg/Scorekort innehåller information om betald greenfee, pris och giltighetstid, spelarens starttid och spelhandicap men det finns även plats för reklam, lokala regler och annan matnyttig information. Med programvaran administrerar ni enkelt den text och de bilder ni önskar. Det går också att skriva ut kompletta personliga scorekort i samband med tävlingar. Systemet stödjer alla typer av spelformer och anpassar scorekortet automatiskt efter aktuell spelform och typ av rond. Systemet sparar mycket tid och pengar i administration. Med OnTag scorekort är klistrande av scorekortsetiketter över.

Startpaket Licens och skrivare 19 490 kr Serviceavgift 330 kr / mån Scorekort Fr 0,95 kr/st Reklamfinansierade scorekort Fr 0,70 kr/st

Komplett betalterminal med OnTag OnTag med scorekortsutskrifter kan dessutom kopplas samman med självbetjäningsterminalen GD8011, en perfekt lösning för klubben att ta betalt och låta golfaren få sitt personliga scorekort. En bra service tidiga mornar och sena kvällar. Läs mer under Golfterminalen.

Extra skrivare Datamax MP Compact4 300dpi För etiketter, taggar samt scorekort i storlek 110x273mm och 110x362mm.

Pris 10 995 kr

Exempel scorekort, se http://www.ontag.net/scorekort eller www.onstore.se

Extra skrivare Datamax MP Compact4 300dpi med sax Skrivare Datamax MP Compact4 med sax, ”Heavy Duty Cutter”, för golfterminalen GD8011. Skrivaren levereras testkörd, monterad och kalibrerad för er klubb.

Samtliga priser är angivna exklusive moms och frakt

Pris 16 495 kr


Prislista Golf

Riktad reklam och information på scorekort OnTag Voucher (VX)

Pris

OnTag Voucher (VX—Voucher Extra) är en 9 cm förlängd version av OnTagscorekortet Vouchersystemet ger ett unikt marknadsföringsutrymme för information och reklam. Att intresset för målgruppen golfare är stort vet de flesta. När man betänker att ett vanligt riktat DR utskick kostar mellan 10-20 kr/st förstår man att OnTag Voucher är ett billigt alternativ. Klubben, annonsörerna eller sponsorerna fyller voucherdelen med valfri information, reklam eller erbjudande. Annonsen går att rikta mot exakt rätt person. Urval går idag att göra på Hcp, ålder, gäst/medlem, kön och tid. För sponsorer och reklamköpare innebär det en kommunikationsmotorväg rakt till golfaren. En fördel för klubben är att sponsorerna och annonsörerna enkelt själva kan sköta hantering av bilder och reklam på scorekortet. Detta görs enkelt via en Internetsida. Riktade erbjudanden på denna nivå direkt på scorekortet är unikt i golfsammanhang. Diskutera gärna med klubbens sponsorer eller företag vad de har för önskemål. 1. Information • Visa dagens flaggplaceringar, informera om banan/arbeten samt stimp. • Gott om plats för logos och info vid större tävlingar eller företagsgolf. • Nya möjligheter att synas för sponsorer och annonsörer. 2. Erbjudanden • Erbjudande till spelaren med urval på hcp, ålder, gäst/medlem, tid, kön. • Greenfeebiljett. Få kunden att återkomma. Det handlar om rätt erbjudande. Ex 50% rabatt om gäst återkommer inom 2 veckor. Spela 2 för 1 osv.. 3. Reklam • Riktat DR erbjudande till rätt målgrupp, i rätt tid och med rätt budskap. • En ny högintressant intäktskälla för klubben. • Motivera ett högre pris mot sponsor tack vare målgruppsstyrning. • Kan underlätta i förhandling med gamla sponsorer/annonsörer. • Reklambudskap som går att förändra från scorekort till scorekort

Flaggplacering med grön voucher

Drinkbiljett med blå voucher

Dagens sponsor med röd voucher

Samtliga priser är angivna exklusive moms och frakt

Scorekort m voucher Fr 1,15 kr/st Reklamfinansierade scorekort Fr 0,25 kr/st Kontakta våra säljare för offert. Voucherstyrning ingår i scorekorten

Tips:

Finansiera kostnaden för scorekorten genom att upplåta plats på utsidan av scorekortet. Tjäna pengar genom att sälja voucherutrymmet på insidan veckovis eller månadsvis så kan klubben använda utrymmet på företagsgolf och vid större tävlingar och arrangemang.

Kvittorabatt med vit voucher


Prislista Golf

Snabb och effektiv självbetjäning Golfterminal med EMV kortbetalning (Nivå 2)

Pris

Att investera i en ny terminal är både en kort och en långsiktig investering. Att ge gästen möjlighet att kunna betala med kort och få ut ett personligt scorekort även när receptionen är stängd är en bra och uppskattad service. Vi erbjuder golfterminalen GD8011, för smart och snabb incheckning och service gentemot gäster och medlemmar. Golfterminalen är godkänd och certifierad för EMV (betalning med chip och pin). GD8011 uppfyller senaste kraven på plåttjocklek, insynsskydd, inkapsling och låsningsanordningar. Golfterminalen har plats för OnTag, skrivare och scorekort samt utmatningsfack. Utrustning för OnTag tillkommer, såsom skrivare med sax samt eventuell mjukvara om klubben inte har OnTag sedan tidigare. Golfterminalen levereras funktionstestad med GIT-terminal-mjukvaran förinstallerad och konfigurerad för er golfklubb. Klar att använda! Kortbetalningsfunktion och ev OnTag installeras via Internet efter leverans. I serviceavgiften ingår allt för att ägandet ska kännas tryggt och enkelt! Det ingår alla mjukvarulicenser (golfterminal, kortbetalning, fjärrstyrning, övervakning, EMV) med fria uppdateringar, övervakning, fri support via telefon/ Internet och en fjärrstyrningstjänst för snabb och effektiv felavhjälpning. I avgiften ingår dessutom alltid inskicksservice och förlängd garanti på hårdvaran. Vid fel eller problem med någon hårdvarudel byts denna ut snarast via, sk inskicksservice. Kalkylkostnad komplett GD8011 med EMV kortbetalning*: Komplett GD8011 med serviceavgifter i 36 månader: 2 250 kr / mån. Eventuella finansieringskostnader tillkommer. GD8011 kan också levereras utan kortbetalningsfunktion och fungera som en Nivå 1-terminal. Komplett 39 000 kr, serviceavgift 500 kr / mån. Golfterminalen GD8011 med EMV innehåller följande: • Robust stål konstruktion med lås. • Invändiga hål för att bulta fast i golv. • Dator inkl Windows XP prof • 17” Pekskärm • Inbyggd kortläsare för inloggning (Inloggning utan kort stöds 2010) • Inbyggd skrivare för betalningskvitto och HCP bevis • Utmatningsfack för scorekort • Plats för OnTag skrivare och scorekort • EMV godkänd kortläsare och Pinpad. • Programlicens för EMV-kortbetalning • Programlicenser för support, övervakning och fjärrstyrning • Helintegrerad med GIT • Lätt att branda med reklam • Mått: 165cm hög, 63cm bred, 85cm djup • Vikt ca 65kg (med OnTag ca 80kg)

Samtliga priser är angivna exklusive moms och frakt

Komplett 54 000 kr Serviceavgift 750 kr / mån Kalkylkostnad 2 250 kr / mån*


Prislista Golf

Snabb och effektiv självbetjäning Golfterminal utan kortbetalning (Nivå 1)

Pris

SYSteams egen Nivå1-terminal är ett perfekt komplement för er som prisvärt och enkelt vill utöka servicen till golfaren. Paketet innehåller en mini PC och pekskärm från MultiQ med integrerad kortläsare. Välj mellan 15” eller 19” skärm (MQ215 el MQ219) samt om ni önskar skärm med fot eller väggfäste för enkel montering på vägg. Välj mellan vinklat väggfäste (rekommenderas) eller platt fäste. I serviceavgift ingår mjukvarulicenser (golfterminal, fjärrstyrning och övervakning) med fria uppdateringar, övervakning, fri support och felsökning via telefon/Internet och en fjärrstyrningstjänst för snabb och effektiv felavhjälpning. Terminalen levereras funktionstestad med GIT-terminal-mjukvaran förinstallerad och konfigurerad för er golfklubb. Klar att använda!

Komplett Med 15” skärm 15 490 kr Med 19” skärm 17 490 kr Serviceavgift 250 kr / mån

Golfterminal utan kortbetalning (exklusive dator)

Pris

Samma som ovan men utan dator.

15” skärm 7 995 kr

Välj mellan vinklat väggfäste (rekommenderas) eller platt fäste.

19” skärm 9 995 kr

Om MultiQ Svenska MultiQ är världsledande på skärmar med hög prestanda o kvalité för krävande miljöer. Exempelvis används skärmarna i Sverige på de flesta flyplatser, apotek och inom sjukvården. Alla modeller är mycket robusta och har metallchassi och skyddande skiva för bildpanelen. Pek– och kortläsarfunktioner ansluts via USB. Skärmar med pekfunktion påverkas ej av utspilld vätska och det går använda handskar och styluspenna att peka med, sk resistiv AccuTouch. Knapparna (manöverpanelen) levereras som standard monterade baktill (sk keys back) för att försvåra för spelaren/ golfaren att ändra skärminställningarna. Samtliga skärmar levereras med 3-års garanti

Samtliga priser är angivna exklusive moms och frakt


Prislista Golf

Full kontroll över kostnader, bana och personal. OnCourse

Pris OnCourse är ett administrativt program speciellt utvecklat för Banchefer, Head greenkeepers och deras medarbetare. Systemet underlättar allt administrativt arbete avseende planering, uppföljning och rapportering. OnCourse är lätt att använda och gör det möjligt att planera personalens arbete vilket ger mer tid över för eget arbete ute på banan. Programmet kan användas för att effektivisera tim- och tidredovisning, hålla reda på maskiner och maskinkostnader samt planera gödning och kalkylera gödselåtgång. OnCourse är mycket användarvänligt och uppbyggt i delar, sk moduler. Rapporthanteringen är mycket kraftfull och gör det enkelt att ta fram t.ex. pdf-filer direkt ifrån programmet och som enkelt med tex e-post kan skickas iväg. Rapporterna är detaljerade och välstrukturerade och kan därmed presenteras för klubbens ledning för att stärka era tankar om t.ex. en nyinvestering av en maskin. De olika modulerna i OnCourse innehåller Personal – Spara uppgifter om de anställdas lön, övertidsersättning, genomgångna utbildningar och tagna certifikat samt krisinformation. Tidrapportering – Låt varje anställd mata in sin arbetade tid med olika arbetsuppgifter och maskiner och ta fram månatliga löneunderlag på väldigt kort tid. Dagbok – Lagra uppgifter om väder och jämför detta över åren. Maskin – Inventarieförteckning på alla maskiner där man lagrar investeringskostnader tillsammans med utförd eller planerad service. Detta ger en snabb överblick på totalkostnader för olika maskiner. Lager – Används tillsammans med t.ex. maskinmodulen för att hålla en aktuell förteckning på lagernivå på reservdelar och för att enkelt ta fram beställningsunderlag på detta. Kan även användas för att kunna se mängd bekämpningsmedel i lager. Leverantör – Lista med kontaktuppgifter. Hål/Bana – Förteckning och statistik på alla ytor som finns på alla banans hål. Banskötsel – Planera, mata in och följ upp den gödning som skall appliceras på olika ytor på banan, greener, fairways, utslagsplatser etc. Med hjälp av dessa uppgifter kan man lätt ta fram totalmängd gödning som behövs under ett år för att se att det bl.a. stämmer med lämplig växtnäringsnivå. Därtill optimera era inköp. Rapporter – Ta fram listor och statistik på alla information som finns i systemet.

Samtliga priser är angivna exklusive moms och frakt

Licens 14 995 kr Serviceavgift 400 kr / mån


Prislista Golf

Professionellt displaysystem för GIT OnScreen GIT

Pris

Ett professionellt displaysystem anpassat efter dagens högupplösande LCD TV i widescreenformat (16:9). Visa rullande starttider, start– och resultatlistor från tävlingar, video, bilder, RSS, reklam i högsta kvalitet. Systemet är naturligtvis helintegrerat med GIT Enkelt handhavande tillsammans med kanonbild gör det attraktivt för både golfare, annonsörer och sponsorer. Fördelarna med OnScreen jämfört med den TV-visningen som ingår i GIT är många. Tex Visning av nyhetsflöden från tex golf.se (RSS), visa högupplösta filmer, välja olika bakgrundsteman, enklare administration av visning, snabbuppläggning av bildspel från tex en företagsgolf, webkamerafunktion, presentera nyheter från sin egen hemsida, mjukare scrollning av text. I paketet ingår programvara och en riktigt kraftfull PC som fungerar som visningsdator. Datorn är förinstallerad med mjukvara och supportuppkoppling till Halmstad. Klart att användas! När det gäller val av TV är det ett krav att skärmen klarar upplösning 1360*768 i native (pixel/pixel) på den ingång som används, tex HDMI. Vi rekommenderar LG’s skärmar modell 3000 eller 4000. Klubben installerar och köper själv skärm från LG samt eventuell KVM utrustning om man önskar ha flera skärmar eller har längre än 10m mellan dator och skärm. För hjälp och tips kontakta oss. Köp till webkameramodul och visa läget på tex första tee live! Modulen fungerar i princip med vilken webkamera som helst. Visningsdatorn som klarar grafikintensiva applikationer har 3-års garanti.

OnScreeen med bakgrundstema Wavy Green

Samtliga priser är angivna exklusive moms och frakt

Startpaket Licens + Dator 20 995 kr (exkl skärm) Serviceavgift 200 kr / mån Webkamera-modul 975 kr


Prislista Golf

Kassautrustning GIT / Oscar Kvittoskrivare Epson TMTM-T88IV

Pris

Skrivaren är en beprövad kvalitetsskrivare med hög driftsäkerhet.

3 495 kr Det är den mest använda kvittoskrivaren i dagligvaruhandeln och den är också certifierad för användning i GIT och Oscar. Enkelt att byta papper och den klipper kvittona automatiskt. Finns i svart eller vitt och ansluts till COM-port på datorn. Levereras komplett med power, nätsladd och printerkabel.

Kassalåda ECD CDOCDO-435 Kassalådan är utrustad med flera fack för mynt och sedlar. Den är låsbar med nyckel och levereras med extranyckel.

Pris 1 295 kr

Lådan öppnas automatiskt när ett köp avslutas. Hållare kan köpas till för montering under bordsskivan.

Kortläsare Magtek

Pris

Magteks 3-spårsläsare som läser SGF medlemskort.

795 kr Med den utökade GIT-funktionaliteten för inläsning av Golf-Id är den ett perfekt komplement till ex klubbens kassadator med GIT. Då går det snabbt och enkelt att hitta en bokning. Kortläsaren fungerar också till alla golfterminaler, gammal som ny. Kortläsaren finns med både PS2- och USB-anslutning. Till GIT rekommenderas PS2, till golfterminalerna Nivå 1 USB. Välj rätt vid beställning. Kortläsaren förprogrammeras för att passa GIT/golfterminal innan leverans.

Samtliga priser är angivna exklusive moms och frakt


Prislista Golf

För ytterligare information och beställning Michael Dammert

Säljare

035-17 46 48

Säljare

035-17 46 53

michael.dammert@systeam.se Daniel Henningsson

daniel.henningsson@systeam.se Monica Karlsson

Kundtjänst

035-17 46 49

Kundtjänst

035-17 46 52

monica.karlsson@systeam.se Karin Angelstedt karin.angelstedt@systeam.se

Våra säljare hjälper gärna till att plocka fram andra förslag än det som presenteras i prislistan. Installation & Utbildning Vid behov kan vi hjälpa er med installation och utbildning på plats, pris fr 900kr/h. Finansiering Vill du finansiera IT-investeringarna med leasing så löser vi det. Vi samarbetar med SG Finans som är en ledande aktör inom detta området. Reservation för prisändringar Vi reserverar oss för prisändringar på grund av ändrade inköpspriser. Eventuella avvikelser från denna prislista meddelas alltid i samband med beställning.

Samtliga priser är angivna exklusive moms och frakt


SYSteam Halmstad AB 路 Stationsgatan 37 路 302 45 Halmstad

Produktprislista 2010  

SYSteam Halmstad AB