Page 8

8

Syscom info nr. 216 - iulie/august 2014

- urmare din pag. 7 - urmare din pag. 7 -

Gama Krohne OPTITEMP pentru mãsurarea temperaturii

SECON-X

Adaptoare de temperaturã

Acces de la orice distantã la datele din locatia dumneavoastrã

Oana GHEORGHIÞÃ . GSM: 0730 016 575 1. Adaptoare analogice

APAQ-3H/-3L

APAQ-3H/-3L. Adaptoare analogice reglabile · · · · · · · ·

Adaptoare pe 3 fire Montare în cap sau pe ºinã Intrare: Pt100 sau Pt1000 Ieºire: 0-10 V Fãrã izolare galvanicã Domeniul de temperaturã reglabil Temperaturã liniarã Precizie: 0.15 %.

2. Adaptoare digitale - programabile

IPAQ C201

IPAQ C201. Adaptoare programabile pe PC · · · · · · · ·

Adaptoare analogice pe 2 fire Montare în cap Intrare: Pt100 pe 3 fire Domeniul de temperaturã reglabil pe PC (0; ± 50; ± 25) Fãrã izolare galvanicã Temperaturã liniarã Carcasã robustã – rezistenþã la vibraþii: 10 g Precizie: 0.1 %.

IPAQ-H/-HX/-L/-LX. Adaptoare programabile inteligente · · · · · · · ·

IPAQ-H/-HX/-L/-LX

Adaptoare universale pe 2 fire Montare în cap sau pe ºinã Intrare: RTD ºi T/C, mV si rezistentã Izolare galvanicã: 1500 V Temperaturã liniarã Programare cu soft compatibil Windows Precizie: 0.1 % Certificãri (FM, CSA, ATEX).

IPAQ-21L/-21LX/-22L/-22LX. Adaptoare programabile inteligente · · · · · · · · · ·

IPAQ-21L/-21LX/-22L/-22LX

Adaptoare universale pe 2 fire Montare pe ºinã Intrare: RTD ºi T/C, mV ºi rezistentã Construcþie cu 1 sau 2 canale Izolare galvanicã 1500 V Temperaturã liniarã Programare cu soft compatibil Windows Precizie: 0.1 % Certificãri (ATEX) Sursã de alimentare pentru versiunile Ex.

1. VAPORIX-Flow (senzor de debit calorimetric) 2. VAPORIX-Control (unitatea de control pentru 2 senzori VAPORIX-Flow) ºi 3. Unitatea Centralã SECON.

IPAQ-4L. Adaptoare generale inteligente · · · · · · · ·

(statie de benzinã sau depozit de carburant) Caracteristicile ºi avantajele SECON Accesul la nivel global la date în timp real . Interfaþã graficã multilingvã . Opþiunea pentru monitorizarea nivelului sau a vaporilor, sau a ambelor. . Format de date universal (XML) pentru prelucrare pe toate sistemele de operare ºi ERP actuale. Diagnosticarea . Toate caracteristicile de diagnosticare care pot fi obþinute de la Sistemul de monitorizare a parametrilor rezervoarelor tip FAFNIR – VISY-X . Evitã scurgerea de timp util pentru notificarea unei alarme a sistemului . Diagnosticare de la distanþã pentru a optimiza service-ul utilizatorului Serviciul de întreþinere ºi de planificare este posibil, pe baza analizei datelor. Siguranþa datelor . Cea mai actualã tehnologie de securitate up-to-date pentru datele dumneavoastrã . Securitate pe baza drepturilor de acces specifice companiei . Conexiune de reþea VPN securizatã la Serverul SECON-X Stocarea datelor . Stocare de date localã ºi la nivel global . Cel puþin 10 ani - capacitatea de stocare la nivel local. SECON-Vap a fost dezvoltat suplimentar, ca o extensie a sistemului VAPORIX stabilit la nivel global, pentru a permite evaluarea ºi vizualizarea ratei de recuperare a vaporilor de benzinã. Ecranul color TFT al sistemului SECON afiºeazã starea sistemului de recuperare a vaporilor VAPORIX. Toate funcþiile sunt accesibile utilizând interfaþa de utilizator cu ecran tactil. Sistemul de monitorizare automat VAPORIX oferã informaþii despre starea funcþionalã a sistemului de recuperare a vaporilor activi ºi astfel asigurã conformitatea cu cerinþele legale. Sistemul VAPORIX serveºte, practic, ca sistem de protecþie pentru oameni ºi mediu. Este special conceput pentru a fi utilizat în staþiile de benzinã. Datoritã structurii sale modulare, VAPORIX poate fi utilizat în toate sistemele de distribuþie de combustibil cunoscute, pentru recuperarea de vapori activi. Sistemul VAPORIX este compus din:

IPAQ-4L

Adaptor general, 4 fire (alimentare separatã) Montare pe ºinã Intrare: RTD si T/C, mV ºi rezistenþã Ieºire: curent, tensiune 0-20 mA, 4-20 mA, 0-10 V Izolare galvanicã: 4000 V Temperaturã liniarã Programare cu soft compatibil Windows Precizie: 0.1 %.

Unitatea SECON

Traductoarele de nivel carburant tip VISY - Stick

IPAQ-Hplus/-Lplus. Adaptoare programabile de înaltã IPAQ-Hplus/-Lplus precizie

Accesul la datele sistemului SECON de la distanþã, numai cu ajutorul tabletei

· Identice cu IPAQ-H, având caracteristici îmbunãtãþite: · Precizie: (0.05 %) · Drift de temperaturã scãzut (perfect pentru funcþionarea în mediul exterior) · Rezoluþie: (1 m A) · Izolaþie galvanicã: (3750 VAC) · Timp de rãspuns : (300 ms) · Funcþie de liniarizare în 40 de puncte.

Unitatea VAPORIX Control (controlul vaporilor la pompã)

3. Adaptoare HART MESO-H/-HX/-L/-LX MESO-H/-HX/-L/-LX. Adaptoare protocol de comunicaþie HART · · · · · · · · ·

Adaptoare universale cu 2 fire, compatible HART 5 Montare în cap sau pe ºinã Intrare: RTD ºi T/C, mV ºi rezistenþã Izolare galvanicã: 1500 V Diagnostic senzor Programare cu soft compatibil Windows Precizie: 0.1 % Liniarizare în 50 de puncte Certificãri (ATEX, CSA, FM), Compatibil NAMUR.

Separatorul de condens

IPAQ-C520/X/XS/-R520/X/XS. Adaptoare HART de înaltã precizie · Adaptoare universale cu 2 fire, compatibile HART6 · Montare în cap sau pe ºinã · Intrare: 2x RTD si T/C, mV ºi rezistenþã · Izolare galvanicã 1500 V · Diagnostic senzor · Programare cu soft compatibil Windows · Precizie: 0.05 %, stabilitate pe termen lung · Liniarizare în 50 de puncte · Certificãri (ATEX), Compatibil NAMUR, SIL2 · Carcasã rezistentã la vibraþii 10 g.

ProfIPAQ-H/-HX/-L. Adaptoare PROFIBUS · Adaptoare universale PROFIBUS de înaltã precizie · Configurare: - Cu PDM Siemens PROFIBUS - Cu ConSoft pe Windows - Intrare dublã/ieºire multiplã: - Supraveghere senzor - Întrerupere, scurtcircuit, drift ºi izolaþie scãzutã · Precizie: 0.1 0C · Certificare ATEX.

SYSCOM 18 SRL SECTOR 6

TEL.: 310 26 78; 310 26 79

VAPORIXFlow (Senzor de debit calorimetric)

IPAQ-C520/X/XS/-R520/X/XS

VAPORIX-Flow Este un senzor de debit calorimetric. VAPORIX-Flow este instalat în conducta de recuperare a vaporilor, înainte de pompã ºi înainte de orice vanã de control existentã ºi/sau separator de condens. Separatorul de condens este proiectat pentru staþiile de distribuþie a combustibilului pentru a fi modernizate cu sisteme descentralizate de recuperare a vaporilor activi. VAPORIX – Control este unitatea de control pentru 2 senzori VAPORIX-Flow. Unitatea de control VAPORIX-Control se monteazã în exteriorul Zonei Ex, în staþia de distribuþie a combustibilului. Acesta conþine alimentarea pentru doi senzori de tip VAPORIX-Flow. Ca intrãri de referinþã, ieºirile de impulsuri corespunzãtoare ale calculatorului dozator trebuie sã fie conectate la VAPORIXControl. Acesta se conecteazã la unitatea SECON, prin linia de comunicaþie digitalã RS 485.

ProfIPAQ-H/-HX/-L

ROMÂNIA 060 011 FAX: 316 91 76; 316 91 79

BUCHAREST - 12

CALEA PLEVNEI 139B

E-mail: syscom@syscom18.com

http://www.syscom.ro

Dacã doriþi mai multe exemplare din Buletinul nostru informaþional sau dacã doriþi copii ale numerelor noastre anterioare, vã rugãm sã o contactaþi pe Alis Vlase la numãrul de telefon: 0723 243 073

Profile for SYSCOM 18

Ziar 4 2014  

SYSCOM INFO - Buletin informativ editat de SYSCOM 18 SRL, firma specializata in automatizari industriale

Ziar 4 2014  

SYSCOM INFO - Buletin informativ editat de SYSCOM 18 SRL, firma specializata in automatizari industriale

Profile for syscom18
Advertisement