Page 1

Echipamente pentru procesarea pulberilor

Echipamente pentru procesarea pulberilor

SoluĂžii complete pentru automatizĂŁri industriale


Soluþii complete pentru automatizãri industriale

Echipamente pentru obþinerea pulberilor Linii de mãcinare pentru materiale cu duritãþi de pânã la 7.5 Mohs ºi fineþe a produsului de pânã la 5µm, compuse din: - concasor, moarã, clasificator, ciclon ºi filtru. Componenþa exactã a liniei se stabileºte în funcþie de materialul de mãcinat, de fineþea produsului ºi de capacitatea doritã.

Mixere Pentru obþinerea produselor din amestecuri de pulberi. Vã putem oferi mixerul cel mai potrivit aplicaþiei dumneavoastrã în ceea ce priveºte capacitatea ºi nivelul de automatizare. Acestea asigurã omogenizarea ºi la rapoarte între componente de 1/1000.

Echipamente pentru manipularea pulberilor Echipamente mecanice: Transportoare melcate Dozatoare volumice Clapete Sibare Manºe telescopice pentru încãrcarea în cisternã sau benã deschisã.

Echipamente pentru procesarea pulberilor


Soluþii complete pentru automatizãri industriale Linii de transport pneumatic În fazã densã, cu consum minim de aer comprimat, datoritã sistemului de injecþie de aer pe traseul de transport, aceste linii de transport lucreazã pânã la 6 bar. În faza diluatã, la suprapresiune sau depresiune, cu presiuni de lucru între -0.6 ºi 1.5 bar. Rigole pneumatice cu capacitate de transport de pânã la 227m3/h.

Filtre Firma noastrã vã oferã o gamã deosebit de largã de filtre, de la cele destinate desprãfuirii unui echipament pânã la cele destinate desprãfuirii unui întreg proces de fabricaþie. Suprafeþe filtrante: între 1.5 ºi 500 m2, presiuni de lucru: între – 0.6 bar ºi +0.1 bar, temperatura gazelor filtrate pânã la 150 0C.

Ventilatoare, suflante ºi pompe de vid. Vã putem oferi toate tipurile de ventilatoare. Suflante cu lobi. Pompe de vid. Sau o combinaþie a acestor echipamente, astfel încât curba caracteristicã (debit - presiune) sã corespundã aplicaþiei dvs.

Echipamente pentru procesarea pulberilor


Soluþii complete pentru automatizãri industriale Sau o combinaþie a acestor echipamente, astfel încât curba caracteristicã (debit - presiune) sã corespundã aplicaþiei dvs. Silozuri de stocare Echipate complet în funcþie de aplicaþie cu: Filtru Supapã de respiraþie Senzori de nivel Senzor de presiune Activatoare de curgere mecanice sau pneumatice.

Aparate pentru mãsurãtori în materiale solide vrac Mãsuratori masice M ã s u r a r e a v o l u m u l u i materialului din siloz Mãsurarea umiditãþii Mãsurarea nivelului Temperaturã Culoare.

Echipamente pentru procesarea pulberilor

/17.Echipamente-pt-procesarea-pulberilor  

http://www.syscom.ro/Catalog_produse/17.Echipamente-pt-procesarea-pulberilor.pdf