__MAIN_TEXT__

Page 1

Firmaaftale SkĂŚrmbriller og sikkerhedsbriller


Synoptik Firmaaftale

Giver dig og dine medarbejdere flere fordele Uanset om dine medarbejdere har brug for skærmbriller, arbejdsbriller eller sikkerhedsbriller, gør en Synoptik firmaaftale det enkelt og billigt for din virksomhed. Du får overblik og tilfredse medarbejdere – og undgår administration. Det er gratis at indgå en Synoptik firmaaftale.


Skærmbriller Skærmbriller er typisk til medarbejdere over 40 år Yngre mennesker har sjældent problemer med at se skarpt på en computerskærm. Men fra 40 års alderen ændrer synet sig, så mange bliver trætte i øjnene efter en arbejdsdag ved skærmen. De mest almindelige tegn på, at der er et behov for skærmbriller, er hovedpine, røde, tørre, irriterede og trætte øjne, samt at øjnene “fedter”, så man ikke kan se tydeligt.

Hvad er en skærmbrille Skærmbriller adskiller sig fra almindelige briller ved en anderledes styrke eller opbygning i glassene. Og her er det afgørende, at styrken er tilpasset til præcis den afstand, medarbejderen har til skærmen. Almindelige briller, kontaktlinser og læsebriller er ikke tilpasset afstanden til computerskærmen på arbejdspladsen, og fungerer derfor ikke optimalt til skærmbrug.

Nøje tilpasset den enkelte medarbejder Vores skærmbriller er tilpasset den enkelte medarbejders individuelle syn og arbejdsforhold for at sikre det bedst mulige velbefindende på jobbet. Skærmbrillerne laves på baggrund af Synoptiks Certificerede Synsprøve og oplysninger om medarbejderens afstand til skærm og tastatur.


Certificeret synsprøve Synoptik er den eneste optikerkæde i Danmark med en synsprøve certificeret af Dansk Standard. Det sikrer medarbejderne samme høje standard – uanset hvilken Synoptik butik de benytter. Synoptiks Certificerede Synsprøve foretages altid af en autoriseret optiker.

TIL F

H

OS

S Y N OP T

IK

RILLESE SB R TI

H

CE VI

TI AN

EDSGA DSH R RE

GR A

Efter synsprøven rådgives der for valg af glas og stel.

OS

S Y N OP T

Synoptiks certificerede synsprøve er som den eneste godkendt af Dansk Standard

IK


Den ansatte har ret til en undersøgelse af øjne og syn Uddrag af Arbejdstilsynets bekendtgørelse nr. 1108 af 15.12.1992: § 6 Stk. 2 Stk. 3 Stk. 4 Stk. 5

Den ansatte har ret til en passende undersøgelse af øjne og syn: 1. Inden arbejdet ved skærmterminalen påbegyndes. 2. Med jævne mellemrum herefter 3. Og når der opstår synsproblemer, der kan skyldes arbejdet ved skærmterminalen. Undersøgelsen skal foretages af en person med de fornødne kvalifikationer. Den ansatte har ret til en øjenundersøgelse hos en speciallæge, hvis den i stk. 1 og 2 nævnte undersøgelse viser, at dette er nødvendigt. Den ansatte skal have udleveret specielle synskorrigerende hjælpemidler, herunder briller eller kontaktlinser, som er beregnet til det pågældende arbejde, hvis de i stk. 1 til 2 nævnte undersøgelser viser, at dette er nødvendigt, og hvis den ansattes egne briller eller kontaktlinser ikke kan anvendes. Arbejdsgiveren skal sikre den ansatte adgang til de i stk. 1 til 3 nævnte undersøgelser uden udgifter og så vidt muligt inden for normal arbejdstid og har desuden pligt til at sørge for, at den ansatte får udleveret de i stk. 4 nævnte briller eller kontaktlinser uden omkostninger for den ansatte.


Synoptik firmaaftale Med en Synoptik firmaaftale gør vi briller til medarbejderne enkelt og billigt for din virksomhed. Aftalen giver jer en masse medfølgende fordele - og du får en nem løsning med maksimalt overblik og minimal administration.

Gratis oprettelse Det er gratis at indgå en Synoptik firmaaftale, som din virksomhed frit kan bruge efter behov. Aftalen sikrer jer en fast lav pris på kvalitetsstel og - glas samt markedets mest attraktive servicepakke. Der er ingen uforudsete udgifter, I har fuldt overblik over omkostningerne, og så ved I, at I lever op til gældende lovgivning.


Glas er ikke bare glas Enkeltstyrkeglas Enkeltstyrkeglas er optimeret til at se på én bestemt afstand. Enten til at arbejde ved en computerskærm eller til at se på afstand. Har man brug for at se på flere afstande, kan dette behov ikke opfyldes med enkeltstyrkeglas.

Progressive glas Med almindelige progressive glas, der ikke er tilpasset arbejde ved en computerskærm, ser man perfekt på afstand, men i nærområdet er synsfeltet begrænset. Ved brug af progressive glas kompenserer man ofte med en uhensigtsmæssig arbejdsstilling. Hagen løftes for at kunne se skærmbilledet tydeligt, hvorved nakke, skuldre og ryg belastes med spændinger og smerter til følge.


Nærprogressive glas Denne glastype er specielt designet til arbejde ved computerskærmen. Glassene har meget brede synsfelter i nærområderne til f.eks. skrivebord, tastatur, dokument og skærm. Til gengæld giver glasset et begrænset syn ud i rummet. Glassene har en usynlig glidende overgang i styrkeområderne.

Rumprogressive glas Med disse glas kan dine øjne skifte konstant og komfortabelt mellem dokumenter, computerskærmen og kunde/kollega ud i rummet på arbejdspladsen. Rumprogressive glas har en usynlig glidende overgang mellem styrkeområderne og giver et skarpt syn, uden at øjnene bliver overanstrengte.


Stort skÌrmbrille sortiment Synoptik tilbyder et stort udvalg af herre – og damestel i forskellige størrelser, farver og design. Alle vores butikker har fuldt sortiment af firmabriller.


Hvorfor vælge Synoptik Synoptik har mere end 30 års erfaring med at levere briller af høj kvalitet til danske arbejdspladser. Medarbejderen kan til enhver tid komme ind i Synoptik og få efterset, justeret og renset brillerne med ultralyd. Det fjerner snavs – også på svært tilgængelige steder – og holder brillerne i tip-top stand. Vi yder 2 års produktgaranti på brillerne, og det giver både dig og medarbejderne tryghed med i købet. Derudover tilbyder vi som den eneste optikerkæde i Danmark en synsprøve certificeret af Dansk Standard. Det sikrer medarbejderne samme høje standard – uanset hvilken Synoptik butik de benytter.


Sikkerhedsbriller Pas godt på medarbejdernes øjne Sikkerhedsbriller er vigtige i alle typer arbejde, hvor gnister, kemikalier, splinter eller andre genstande risikerer at komme tæt på øjnene. Godkendte sikkerhedsbriller af høj kvalitet fra Synoptik giver ikke bare medarbejderen den optimale beskyttelse, de sikrer også det bedst mulige udsyn og dermed kvalitet i det givne arbejde.

Stort udvalg i glas og stel Vi tilbyder flere forskellige typer glas og stort udvalg af stel, som gør at din virksomhed kan få netop de sikkerhedsbriller, der giver medarbejderne den bedste funktionalitet og komfort.


CE-certificerede og EU-godkendte sikkerhedsbriller I Synoptik har vi et omfattende sortiment af specialtilpassede sikkerhedsbriller, der bĂĽde er CE-certificerede og EU-godkendte. Vores sikkerhedsglas er produceret efter strenge optiske og mekaniske kvalitetskrav i henhold til Arbejdstilsynets regler for personlige vĂŚrnemidler i overensstemmelse med EU-direktiv 89/6686 ECC. Dette betyder, at sikkerhedsbrillerne er testet og godkendt af et EU-akkrediteret teststed.


Glasmaterialer Valg af glasmateriale afhænger af, hvad sikkerhedsbrillerne skal anvendes til - og af de sikkerhedsmæssige krav, der stilles til brillen. Sikkerhedsbriller fra Synoptik leveres enten med glas af plastik, mineral, polycarbonat eller Trivex og lever op til de europæiske og danske sikkerhedsklassificeringer DS: EN 166-S eller DS: EN 166-F

DS: EN166-S (S-increased robustness)

Kugletest - 22 mm stålkugle (44 g), slippes fra 1,3 meters højde. Hærdet mineral, plast og polycarbonat kan modstå dette.

DS: EN166-F (F-High speed particles. Low energy impact) Sikkerhedsglassene beskydes med 6 mm stålkugle 45 m/s. Kun polycarbonat glas kan modstå dette.

Overfladebehandlinger, der gør glassene mere resistente og holdbare Glassene kan med fordel hærdes og refleksbehandles, så hårdheden øges og generende reflekser fra omgivelserne minimeres - desuden bliver overfladen smuds- og vandafvisende.


Vi hjælper med valg af sikkerhedsbrille Vores optikere hjælper med at vælge den optimale sikkerhedsbrille til medarbejderen. Der tages hensyn til den enkeltes arbejdsmiljø og den specifikke arbejdssituation.


Business fordele • Certificeret synsprøve • Fast pris på firmabriller • Synoptisk eftersyn • Gratis oprettelse af firmaaftale

Kontakt Synoptik Business Hvis du har spørgsmål eller ønsker at få besøg af en optiker. Telefon: 36 73 76 55 Mail: business@synoptik.dk Hent yderligere information på www.synoptik.dk

Profile for Synoptik Business

Synoptik Business firmaaftale  

Spar penge med en Synoptik firmaaftale

Synoptik Business firmaaftale  

Spar penge med en Synoptik firmaaftale

Advertisement