Page 1

Contact (Dieetcenter Suzy Michiels) Wijngaard 41 3110 Rotselaar Tel: 0492/78 50 40 Email: sylvia.gijbels@hotmail.com Website: www.sylviagijbels.be Enkel op afspraak.

Sylvia Gijbels Klinisch psychologe Gedragstherapeute

Praktijk voor psychologische hulpverlening en psychotherapie

www.sylviagijbels.be


Over mijzelf

Licentiaat/master in de Psychologische Wetenschappen (KU Leuven), Postgraduaat Gedragstherapie (KU Leuven),

Erkenningsnummer: 842108012

Werkervaringen:

Revalidatiecentra UZ Pellenberg, Middelheimziekenhuis Antwerpen en Jessaziekenhuis Hasselt, Pijncentrum UZ Pellenberg, Kinderdiabetes en –obesitascentrum Jessaziekenhuis Hasselt, Obesitascentra Sint Dimpna Geel, Jessaziekenhuis Aalst en OLV ziekenhuis Aalst, Eigen praktijk sinds 2010.

Mijn praktijk richt zich op

Werkwijze

Kinderen met o.a.: o Overgewicht, o Diabetes, o Eetproblemen en -stoornissen.

Adolescenten en volwassenen met o.a.: o Eetproblematieken, o Eetstoornissen, o Negatief zelfbeeld, gebrek aan zelfvertrouwen, identiteitsproblemen, o Assertiviteitsproblemen, o Depressieve klachten, o Burn-out, omgaan met stress, moeizame coping, o Alcohol-/rookverslavingen, o Diabetes, o Angsten en fobieĂŤn o.a. sociale angst, faalangst, specifieke angsten.

Als gedragstherapeute richt ik mij vooral op het samenspel tussen gedachten, gevoelens en gedrag. Hier inzicht in verwerven: Hoe dit positief te sturen? Hoe op een andere manier tegen (problematische) situaties aankijken? Hoe omgaan met gewoontegedrag en -gedachten veranderen,...? Dit alles gebeurt wel steeds in samenspraak met jou.

Volwassenen die een bariatrische ingreep wensen te ondergaan: o Screening en adviesgesprek voor een bariatrische ingreep, o Pre- en/of postoperatieve begeleiding.

Er is samenwerking met een erkende diĂŤtiste mogelijk.

In een eerste kennismakingsgesprek worden een aantal gegevens en informatie verzameld over de klachten en problematiek. Ook wordt er tijd genomen om u te informeren over de werkwijze van de therapie en enkele praktische zaken. Nadien kan u vrijblijvend beslissen om de therapie al dan niet te starten. Indien u beslist om de begeleiding te starten wordt er in de volgende sessies een behandelplan opgesteld. Aan de hand hiervan stellen we concrete doelstellingen en krijgt u technieken en handvaten aangereikt om met de probleemgebieden om te gaan. Voor de begeleiding wordt vooral gewerkt met technieken vanuit de gedragstherapie, acceptatie- en mindfulnesstechnieken.

Meer info? www.sylviagijbels.be

www.sylviagijbels.be

Folder  

Sylvia Gijbels