Page 3

Delfos Academy is een initiatief van Uitgeverij SWP en de Logavak Opleidingsgroep BV. Delfos Academy biedt modules, cursussen en leergangen aan, gestoeld op de brede kennis van haar naamgever, dr. M.F. Delfos. Het gaat hierbij om deskundigheidsontwikkeling voor professionals in sociale, pedagogische en psychologische beroepen. Belangrijke sectoren zijn bijvoorbeeld jeugdzorg, ggz, gehandicaptenzorg, onderwijs en kinderopvang.

Over de docent: Dr. Martine France Delfos (1947) studeerde eind jaren zestig klinische researchpsychologie en begin jaren negentig Franse taal- en letterkunde aan de Universiteit van Utrecht. In 1999 promoveerde zij op een psychologisch en letterkundig onderzoek over rouwverwerking bij Franse schrijvers. Zij is opgeleid als wetenschappelijk onderzoeker in de klinische psychologie, en werkt in de praktijk sinds 1975. Daar heeft ze langdurig ervaring opgedaan in het diagnosticeren en behandelen van kinderen, jeugdigen en volwassenen. Zij is onder andere gespecialiseerd in relatietherapie, autisme, traumaverwerking en eetstoornissen. Als wetenschapper ontwikkelde Martine Delfos baanbrekende modellen en theorieĂŤn op het gebied van de psychologie. De Delfos Academy heeft als doel mensen op te leiden in deze modellen, in eerste instantie door haarzelf.

Cursuslocatie: Joseph Haydnlaan 2A 3533 AE Utrecht

De literatuur voor de cursus is inbegrepen bij de deelnameprijs. Op cursusdagen kunt u vrij gebruik maken van een lunch, koffie en thee. Parkeren is gratis.

www.delfosacademy.com delfosacademie-folder-druk.indd 3

11/20/13 4:59 PM

Delfos Academy  

Delfos Academy Programma 2013-2013 http://www.delfosacademy.com/

Delfos Academy  

Delfos Academy Programma 2013-2013 http://www.delfosacademy.com/