Page 1

106 Vragen & 16 Antwoorden Leer me kennen

_


100

Vragen

1. Favoriete film? 2. Welke film genre vind je leuk? 3. Als je superpower heeft zou je het gebruiken voor goed of slecht? 4. Wat is het beste vorm van alternatieve energie die nu van toepassing is? 5. Welke social media is beter, Google+ of Facebook? 6. Wat zou je veranderen in je leven? 7. Zou je ooit willen skydiven? 8. Ben je voor of tegen anarchisme? 9. Wat is het meest extreem dat je ooit hebt gedaan? 10. Vind je het leuk om naar nightclubs te gaan? 11. Wat is je favoriete sport? 12. Welk merk schoenen vind je het beste? 13. Wat is jouw ideale huis? 14. Wat denk je over als je in de bus of trein zit? 15. Welk vreemde taal zou je willen leren? 16. Waar heb je een hekel aan? 17. Ben je ooit in een onderzeeer geweest? 18. Heb je ooit gehuild tijdens een film? 19. Waar zou je later willen werken? 20. Waar zou je graag op vakantie willen gaan? 21. Wat is voor jouw een goeie dag? 22. Welke dag van de week vind je het leukst? 23. Wat doe je meestal op zondag? 24. Ben je een ochtend of nacht persoon? 25. Wat smaak je liever, zoete of zoute voedsel? 26. Wat was je favoriete jeugd tv-programma? 27. Ben je een verzamelaar van iets? 28. Als je zou een dier zijn, wat zou je dan zijn? 29. Geloof je in buitenaardse wezens of het leven op andere planeten? 30. Geloof je in spoken? 31. Ooit verslaafd geweest op een video/computer game? 32. Je bent 1 miljoen dollar gegeven, wat besteedt je erop? 33. Wie zijn jou celebrity crushes? 34. Als je kunt overal in de wereld leven, waar zou je gaan? 35. Noem 5 doelen op je leven to-do lijst 36. Wat zou je liever hebben, 100 miljoen dollar of ware liefde? 37. Ooit gewenst dat je het andere geslacht geboren bent? Zo ja, waarom? 38. Geloof je in het hiernamaals? 39. Wat zou je doodsbrief zeggen? 40. Wat doe je als je alleen rijdt in een auto?

41. Als je me een vraag kon vragen, en ik moest naar waarheid antwoorden, wat zou je willen weten? 42. Ben je het type persoon met veel vrienden of een paar goede vrienden? 43. Als je kon een reis naar ruimte, zou je gaan? 44. Zou je de wereld wilt reizen op een boot in de zee? 45. Wanneer je op reis gaan weg van huis, heb je missen? 46. Wat is je favoriete manier om te oefenen? 47. Als je zou iemand anders zijn gezicht zou hebben, wie zou je kiezen? 48. Zou je de exacte dag van jou sterfgeval weten? 49. Ooit verslaafd geweest aan alcohol? 50. Ooit verslaafd geweest aan marijuana? 51. Bent u het soort persoon die de grote vis wil worden in een kleine vijver of de kleine vis in de grote vijver? 52. Als je een personage in een tv-programma of film te worden, wie zou je 54. ervoor kiest om zijn? 53. Als je moest een dag door te brengen geen gebruik van een technologie, wat zou je dan doen? 54. Wat zou ik vinden in jou koelkast op dit moment? 55. Wat was de laatste film die je ging zien? 56. Als iemand een biografie over je schreef, wat zou het titel zijn? 57. Als je een salade was, wat voor soort slasaus zou je zijn? 58. Wat is het doel van het leven? 59. Wat is jou favoriete dier? 60. Wat is jou meest aantrekkelijke eigenschap? 61. Wat was je beste jeugdherinnering? 62. Als je naar een jongen kijkt, wat is het eerste wat je opvalt? 63. Hoe oud was je toen je je eerste gezoen gehad? 64. Hoe oud was je toen de eerste keer dat je seks gehad? 65. Wat is het een ding dat zou een relatie breaker voor jou zijn? 66. Hoe belangrijk denkt je dat monogamie is om een ​​relatie? 67. Heb je het gevoel dat je ooit hebt onverminderd getoond aan een andere persoon? 68. Wat zou je willen dat mensen over je zeggen nadat je was overleden? 69. Heeft je een seksuele fantasie die je niet uit gehandeld heeft? 70. Denk je dat is het soms nodig om je ouders in een verpleeghuis te zetten? 71. Wilt je liever alleenstaand en rijk of getrouwd maar arm? 72. Ongeveer hoe groot (vierkante meter) is uw huis / appartement / appartement, etc? 73. Volg je trends? 74. Zou je vergeven en vergeten hoe verschrikkelijk zaak dat speciaal iemand heeft gedaan? 75. Hebt je ooit crayon gegeten?


76. Heeft je nog kleding gekocht in de afgelopen week? 77. Heb je enkele films in de laatste 5 dagen gezien? 78. Laatste persoon’s huis die je erin ben? 79. Wat is jou geheime wapen om het andere geslacht in te lokken? 80. Ooit naar kamp gegaan? 81. Hou je van hot sauce? 82. Wat deed jij om 12 uur gisteravond? 83. Wat was jou droom toen je jonger was? 84. Wat is je schuldig plezier? 85. Wat waardeer je de meest in jou leven? 86. Geloof je dat alles gebeurt met een reden? 87. Wat beschouwt je als jou grootste succes? 88. Welke drie exotische landen zou je bezoeken? 89. Wat gekke trends waren populair toen je een tiener was? 90. Wat ben je aangetrokken aan? 91. Wat ben je verslaafd aan? 92. Wat is jou natuurlijke haarkleur? 93. Wat is je favoriete auto? 94. Wat is je favoriete drank? 95. Gelooft je in vallende sterren(fanstasie sprookjes)? 96. Zijn diamanten een meisje’s beste vriend? 97. Verzend je veel sms-berichten? 98. Vindt je het homohuwelijk normaal? 99. Zou je ooit het huis verlaten zonder make-up? 100. Wie leerde je te fietsen? 101. Beschrijf een mooie dag voor jou eens in zeven kleuren en leg uit waarom? 102. Beschrijf een slechte dag voor jou eens in zeven kleuren en leg uit waarom? 103. Mijn beste eigenschappen zijn(7 stuks). 104. Mijn minder goede eigenschappen zijn(7 stuks). 105. Ik ben uniek want ik… 106. Als ik mezelf in 7 kernwoorden moet typeren zijn die woorden:

10

Antwoorden

9. Wat is het meest extreem dat je ooit hebt gedaan? Het meest extreem die ik ooit had gedaan was off-roaden met 4 wheel drive jeeps. De jeep die we reden viel bijna om toen we een donut ging doen en het jeep ging achteruitrijden toen we een steile berg met grote rotsen op ging rijden. 10. Welk merk schoenen vind je het beste? Vans, Etnies en Globe. Deze drie merken zijn de enigste merk schoenendie ik draag en not counting hakken. Ik vind dat deze drie het beste is omdat ze schoenen maakt die je kunt dragen voor 2 a 3 jaar lang voordat ze echt kapot gaat en ze zijn heel comfortabel. Kwaliteit en comfort is een must en hun schoenen hebben het. 15. Welk vreemde taal zou je willen leren? Als je me niet kent, ken ik al veel verschillende talen zoals Engels, Nederlands, Spaans, Frans, Cantonees, Papiamento maar ik hou van nieuwe talen te leren. Ik kan niet alleen een vreemde taal kiezen dus de vreemde talen die ik wil leren zijn Duits, Portugees, Romeins, Manderijns, Latijns en ja tot nu toe zijn die enige. 18. Heb je ooit gehuild tijdens een film? Vroeger huilde ik nooit tijdens een film want ik was die soort persoon niet maar in de laatste tijd wel. Het gebeurt alleen wanneer ik naar een romance of een sentimentele chickflick film kijkt. 24. Ben je een ochtend of nacht persoon? Ik ben meestal een nacht person, slaap in het middag en blijf tot laat wakker in het ‘s nachts. 39. Wat zou je doodsbrief zeggen? Mijn doodsbrief zou wel in Engels zijn dus: “I have tried my best in this world, with friends, family and to others. I hope I made a difference to someone’s life and I hope I was important to them.” 40. Wat doe je als je alleen rijdt in een auto? Ik val in slaap, haha. Nee, maar als er geen muziek is, is er een mogelijkheid dat ik achter het stuur in slaap zou vallen. Als ik alleen in een auto rijd luister ik naar muziek en denk over wat er allemaal is gebeurt op die dag of zo.


54. Wat zou ik vinden in jou koelkast op dit moment? Ik woon in een studentenhuis dus de koelkast is van ons allemaal (4 personen inclusief mezelf) je zou een bak rundvlees, cola, belegen(kaas, salami, liver worst enz), eieren, patat, donuts, fruit, knoflooksaus, ketchup, juice, ramen, pita brood. 71. Wilt je liever alleenstaand en rijk of getrouwd maar arm? Getrouwd maar arm omdat als je echt van beide hou kan wat dan ook in je leven gebeuren jullie zouden tog bij elkaar zijn. Beiden zouden elkaar ondersteunen and whatnot. 91. Wat ben je verslaafd aan? Voor het cliche antwoorden ben verslaafd aan het internet, mijn mobiel(smartphones) en muziek. Van het internet zijn de social media die me aantrek en YouTube videos van andere mensen die hun leven vlog(video log). En wie kan een dag te gaan zonder hun smartphone? Ik best wel niet, oke nee, misschien kan ik een week of twee zonder maar het is best wel moeilijk. 101. Beschrijf een mooie dag voor jou eens in zeven kleuren en leg uit waarom? Cyan: Het is een kleur die kalm en koel omschrijft. Blueviolet: Het kleur heeft een lichte naar donker het geeft dan een spiritualiteit en intuïtie gevoel. Lime: Lime is best wel heel helder en het geeft dan een dynamisch, energiek, vrolijk, opwinding en motivatie. Rood: Rood is onze bloed het is vloeiend, het romantiek, vitaliteit en energie. Coral: Het heeft een zachte warme gevoel aan het kleur. Salmon: Bijna de zelfde kleur als coral maar het is een beetje meer vrouwelijk, gezond en passie. Peach: Als ik heb gelezen betekent de kleur peach onsterfelijkheid. 102. Beschrijf een slechte dag voor jou eens in zeven kleuren en leg uit waarom? Zwart: Dood, leeg, donker, triest. Grijs: Het geeft een saaie en triest gevoel. Donker cyan: Als cyan kalm en koel omschrijft is dan donker cyan chaos en ruw. Donker paars: Tegenovergestelde van spiritualiteit en intuïtie is dan ongeestelijk en redenering.

Donker rood: Het tegenovergestelde van romantiek, vitaliteit en energie dat is dan pragmatisch Cadet blue: Depressief, woedend. Groen: Gulzigheid en jaloezie. 103. Mijn beste eigenschappen zijn(7 stuks): Aardig, betrouwbaar, verantwoordelijk, outgoing, sociaal, avontuurlijk en daring. 104. Mijn minder goede eigenschappen zijn(7 stuks): Overgevoelig, afscheidend, onzeker, kieskeurig, clumsy, ongeduldig, escapistisch. 105. Ik ben uniek want ik… Heb een verstand en een persoonlijkheid van mijn eigen. Ik denk en creër voor mezelf. Op een zeer jonge leeftijd leerde ik om zelfstandig te zijn. Te onstnappen van de echte wereld zou ik altijd mijn eigen wereld creëren. Maar we zijn allemaal uniek in onze eigen manier, soms kunnen we het niet uitleggen maar tog weten we waarom we uniek zijn. Als we allemaal hetzelfde zijn zou de wereld heel erg saai zijn. Wij maken het wereld voor wat het is(“We make up the world for what it is”) 106. Als ik mezelf in 7 kernwoorden moet typeren zijn die woorden: Creatief, ambitieus, enthousiast, geestig, charismatisch, mededogend, toegewijd.

The End

!

106 Vragen & 16 Antwoorden  

NL: Moest 100 vragen & 10 vragen maken voor Redesign les maar er kwam 6 extra vragen & antwoorden erbij, hier zijn ze te lezen. EN: Had to...

106 Vragen & 16 Antwoorden  

NL: Moest 100 vragen & 10 vragen maken voor Redesign les maar er kwam 6 extra vragen & antwoorden erbij, hier zijn ze te lezen. EN: Had to...