Page 1

PREZENTARE MARTIE 2009


03 Martie 2009


LAKEVIEW TERRACE aka BREAKING POINTMĂRUL DISCORDIEI Doi tineri căsătoriţi (Patrick Wilson şi Kerry Washington) care tocmai s-au mutat în California, în casa visurilor lor, devin ţinta unui vecin care dezaprobă relaţia lor interrasială. Acest tată singur şi sever, ofiţer al Poliţiei din Los Angeles (Samuel L. Jackson) s-a autoproclamat dulăul de pază al cartierului. Patrula riguroasă pe care o face în fiecare noapte, pe jos, le dă unora un sentiment de siguranţă, dar se transformă într-o hărţuială tot mai supărătoare a tânărului cuplu. În final, aceste intruziuni persistente în viaţa lor îi determină pe cei doi să riposteze.


THE SPIDERWICK CHRONICLES- CRONICILE SPIDERWICK Imediat ce familia lui Grace se mută într-o casă veche şi izolată, încep să se întâmple diverse chestii ciudate. Jared (Freddie Highmore, Charlie and the Chocolate Factory) începe să investigheze şi descoperă “Ghidul” lui Spiderwick şi incredibila poveste adevărată a Proprietăţii Spiderwick: o lume secretă, plină de făpturi fantastice, ascunse chiar în interiorul celor pe care le ştim! Acum Jared, fratele lui geamăn şi sora lor sunt atraşi într-o aventură de neuitat, în încercarea de a proteja secretele cărţii. Un film inspirat după îndrăgita serie de cărţi bestseller de acţiune, Cronicile Spiderwick - “o fantezie extraordinară, pentru toate vârstele!” (Shawn Edwards, FOX-TV)


BARBIE MARIPOSA Urmăriţi-o pe Barbie într-o nouă lume plină de Zâne Fluturaşi! Mariposa este o frumoasă zână-fluture căreia îi place grozav să citească şi să viseze la lumea din afara ţinutului ei, Flutterfield. Acest tărâm este protejat de luminile scânteietoare şi fermecate ale Reginei, dar, când aceasta este otrăvită de o zână rea, pe nume Henna, luminile speciale încep să se stingă una câte una. Numai de curajoasa Mariposa şi de prietenii ei depinde acum să facă o călătorie dincolo de graniţele sigure ale oraşului lor, pentru a căuta antidotul secret care o va salva pe Regină. Urmăriţile pe zânele-fluturi într-o minunată aventură, care le va schimba pentru totdeauna!


IRON MAN- OMUL DE OŢEL Pregătiţi-vă să intraţi în acţiune cu ROBERT DOWNEY JR., în filmul de aventură şi acţiune extremă pe care l-aţi aşteptat: “Omul de Oţel”! Un geniu industrial, Tony Stark, este luat prizonier în teritoriul inamic şi îşi construieşte un costum blindat, de înaltă tehnologie, ca să evadeze. Acum, misiunea lui este să salveze lumea, ca un adevărat erou care a fost construit – nu născut – să devină unic, fără rival! În distribuţie: TERRENCE HOWARD, JEFF BRIDGES şi GWYNETH PALTROW. Un film fantastic, o călătorie plină de avânt şi “extrem de captivantă” (Joe Morgenstern, The Wall Street Journal).


LOVE GURU- GURUL DRAGOSTEI MIKE MYERS revine cu cel mai hilar personaj al său de la Austin Powers încoace, dar de această dată îşi pune în funcţiune stilul Mojo Kama Sutra în rolul revoltătorului Guru Pitka! Ţintind titlul de “Cel mai bun guru din lume pentru tehnici de autoajutare”, Pitka trebuie să ajute o vedetă a hocheiului să îşi recucerească soţia din braţele sportivului rival Jacques “Le Coq” Grande (Justin Timberlake), dar şi Cupa Stanley. Va reuşi intervenţia karmică şi totodată comică a lui Pitka să transforme o echipă care pierde într-o echipă campioană? În distribuţie mai apar Jessica Alba şi Vern “Mini-Eu” Troyer, transformând The Love Guru într-un “uriaş hohot de râs, de la început până la sfârşit!” (Jim Ferguson, KGUN 9 ABC)


THE RUINS- RUINELE Urma să fie o simplă oprire pe traseul către plăcerile supreme... Dar s-a transformat într-o fundătură. Un grup de buni prieteni din colegiu vizitează nişte ruine mayaşe şi dau peste o capcană străveche. Un blestem nerostit aşteaptă să îşi târască victimele într-un coşmar nesfârşit, plin de groază. Urmăriţi unul dintre cele mai şocante thrillere ale anului, cu un final atât de tulburător, încât nu o să vă mai dea drumul...


PIRATES OF THE CARIBBEAN- THE CURSE OF THE BLACK PEARL- PIRAŢII DIN CARAIBE:BLESTEMUL PERLEI NEGRE Producătorul Jerry Bruckheimer (Pearl Harbour) şi regizorul Gore Verbinski (Mouse Hunt) prezintă o aventură extraordinară, în larg - PIRAŢII DIN CARAIBE: BLESTEMUL PERLEI NEGRE. Rebelul şi fermecătorul Căpitan Jack Sparrow (Johnny Depp) îşi continuă viaţa idilică de pirat, dar nu pentru mult timp, căci vechiul său duşman, Căpitanul Barbossa (Geoffrey Rush) îi fură corabia - Perla Neagră şi apoi atacă oraşul Port Royal, răpind-o pe frumoasa Elizabeth (Keira Knightley), fiica guvernatorului. Într-o galantă încercare de a o salva pe Elizabeth şi a recaptura Perla Neagră, Will Turner (Orlando Bloom), prietenul din copilărie al frumoasei, îşi uneşte eforturile cu Jack. Ce nu ştie însă Will este că o comoară blestemată a pecetluit pentru totdeauna soarta lui Barbossa şi a echipajului său de morţi vii. O aventură plină de suspans, secvenţe de luptă cu spada, mister, umor, personaje memorabile şi efecte speciale în premieră absolută, transformă ”Piraţii” într-un film de proporţii uriaşe, care nu trebuie ratat!


A COUNTESS FROM HONG KONG- CONTESA DIN HONG KONG Ultimul film al lui Charlie Chaplin este o încântătoare comedie romantică, plină de acele nuanţe inteligente care au făcut acest nume celebru. Filmul – pentru care Chaplin semnează scenariul, regia şi muzica – o prezintă pe Nataşa, o contesă rusoaică emigrantă (Sophia Loren), obligată să se prostitueze în Hong Kong. Ea apare în camera unui american bogat, Ogden (Marlon Brando), pentru a-l şantaja şi a încerca să se întoarcă în State. Cum Ogden are şi el planurile lui, dar nu poate rezista farmecului Nataşei, urmează una dintre cele mai nostime poveşti de război realizate vreodată! Mai multe nume talentate susţin rolurile principale: fiul lui Chaplin, Sydney, este tovarăşul de croazieră al lui Brando; Tippi Hedren e glaciala lui soţie; Patrick Cargill este supremul gentleman; iar Margaret Ruther - o bătrână doamnă distinsă. Chaplin însuşi apare întrun mic rol, ca steward al vasului!


COPENHAGEN O adaptare a popularei piese de teatru a lui Michael Frayn, bazată pe călătoria ciudată pe care fizicianul german Werner Heisenberg a făcut-o la Copenhaga, în 1941, pentru a-l vedea pe omologul său danez, Niels Bohr. Prieteni vechi şi colegi apropiaţi, cei doi revoluţionaseră fizica atomică în anii 1920, prin lucrările realizate împreună. Acum, însă, lumea s-a schimbat şi ei se trezesc în tabere opuse în timpul celui de-al doilea război mondial. Întâlnirea lor, derulată sub semnul pericolului şi al unui sentiment de stânjeneală, s-a încheiat dezastruos. În piesa lui Frayn, Heisenberg se întâlneşte încă o dată cu Bohr şi soţia sa Margrethe, căutând răspunsuri şi încercând să afle cum am putea să ştim vreodată de ce facem ceea ce facem.


10 Martie 2009


SLAP SHOT 3: THE JUNIOR LEAGUE- FURIE PE GHEAŢĂ 3 Pregătiţi-vă pentru o nouă comedie demenţială, care ştie cum să facă ravagii folosind pucul. O echipă de hocheişti tineri şi fără bani se află la un pas de a pierde totul. Singura lor speranţă rămâne în cei mai revoltători jucători care au ieşit vreodată pe gheaţă – Fraţii Hanson! Avându-i în distribuţie pe Leslie Nielsen, o adevărată legendă a comediei, alături de doi uriaşi ai hocheiului, Mark Messier şi Doug Gilmour, ”Furie pe Gheaţă 3” deschide un nou capitol hilar în istoria celor mai tari şi mai ireverenţioase comedii pe teme sportive din toate timpurile!


KUNG FU PANDA Echipa care a creat “Shrek” şi “Madagascar”, vă prezintă cel mai comic film al anului! Pregătiţi-vă să atingeţi culmea bestialităţii cu filmul KUNG FU PANDA de la DreamWorks. Jack Black este vocea perfectă pentru Po, un visător căruia îi plac la nebunie tăieţeii şi care trebuie să se accepte aşa cum este – plin de defecte, pufos şi aşa mai departe – pentru a putea deveni legendarul Războinic Dragon. Umor necruţător, tone de acţiune kung fu şi un stil de animaţie revoluţionar KUNG FU PANDA este o poveste înduioşătoare despre curaj, pentru întreaga familie.


INDIANA JONES AND THE KINGDOM OF THE CRYSTAL SKULL- INDIANA JONES ŞI REGATUL CRANIULUI DE CRISTAL STEVEN SPIELBERG şi GEORGE LUCAS îl prezintă pe cel mai mare aventurier al tuturor timpurilor, într-un film plin de “secvenţe senzaţionale, spectaculoase” (Roger Ebert, CHICAGO SUN-TIMES). Indiana Jones si Regatul Craniului de Cristal îl trimite pe Indy (Harrison Ford) pe urmele unei frumoase şi inteligente agente secrete (Cate Blanchett), pentru a găsi un craniu de cristal cu puteri mistice, într-o aventură plină “de umor spectaculos” (Claudia Puig, Usa Today). Uninduşi eforturile cu un tânăr motociclist rebel (Shia LaBeouf) şi iubita sa Marion (Karen Allen), o făptură originală, plină de spirit, Indy vă poartă într-o aventură plină de acţiune, în extraordinara tradiţie a filmelor clasice cu Indiana Jones!


INDIANA JONES AND THE RAIDERS OF THE LOST ARK- INDIANA JONES ŞI CĂUTĂTORII ARCEI PIERDUTE Filmul ”Indiana Jones şi căutătorii arcei pierdute” a fost refăcut şi remasterizat meticulos, cadru cu cadru, adăugându-i-se 5.1 Dolby Digital surround sound. Însoţit de fosta sa iubită, Marion Ravenwood (Karen Allen), o fire energică şi independentă, curajosul arheolog porneşte într-o expediţie extraordinară pentru a găsi misticul Chivot al Sfântului Potir. Indy trebuie să descopere Chivotul înaintea naziştilor, încercând, în acelaşi timp, să supravieţuiască întâlnirilor cu otrăvuri, capcane, şerpi veninoşi şi amici trădători. Exploraţi cele mai întunecate jungle din America de Sud, pieţele înţesate din Cairo şi o bază de submarine strict secretă, avându-l pe Indiana Jones ca ghid în aventură. Şi, în final, urmăriţi cum se descătuşează puterea Chivotului, căci Indy reuşeşte să se menţină mereu cu un pas înaintea naziştilor, în această comoară a cinematografiei clasice, disponibilă acum şi pe DVD.


INDIANA JONES AND THE TEMPLE OF DOOMINDIANA JONES ŞI TEMPLUL BLESTEMAT Indiana Jones şi Templul Blestemat este un film plin de fiori şi acţiune, aşa cum nu aţi mai văzut până acum. Indy (Harrison Ford), acolitul său Short Round (Ke Huy Quan) şi cântăreaţa de club Willie Scott (Kate Capshaw) trec de la acţiuni ameţitoare, la mare înălţime deasupra Himalayei, la o urmărire plină de suspans, cu un vagonet de mină şi o evadare năucitoare dintr-o mină ca o fortăreaţă, în India. Ţineţi-vă bine, căci supremul erou de acţiune al lumii vă poartă într-o cursă ameţitoare care în mod sigur vă va ţine cu sufletul la gură.


INDIANA JONES AND THE LAST CRUSADEINDIANA JONES ŞI ULTIMA CRUCIADĂ Nu există provocare mai mare decât să încerci să ţii pasul cu cei doi Jones, în Indiana Jones şi ultima cruciadă. Duşmanii nazişti ai lui Indy s-au întors şi, de această dată, l-au răpit pe tatăl acestuia, Profesorul Henry Jones Sr. (Sean Connery), pentru a-i ajuta să găsească Sfântul Chivot. Urmând un “fir” din America până la Veneţia şi apoi prin deşerturile Ţării Sfinte, Indy (Harrison Ford) este singurul care poate să îl salveze pe tatăl său, împreună cu Sfântul Chivot şi întreaga situaţie, în acest film de aventură şi acţiune non-stop, de care se va bucura întreaga familie.


GROSSE POINTE BLANK- A FOST ODATĂ UN ASASIN... O comedie genială, plină de secvenţe absolut hilare! Pentru Martin Blank (John Cusack – Serendipity, High Fidelity), un ucigaş plătit a cărui carieră e într-un moment de impas, întâlnirea de 10 ani de la terminarea liceului e chiar ultima chestie de care are chef. Lucrurile par să meargă mai bine când află că ar avea şanse să reaprindă o veche iubire (Minnie Driver – Good Will Hunting) şi să mai dea o ultimă lovitură... Dar totul se schimbă când intră în scenă şi vechiul său rival (Dan Aykroyd), gata să îi strice toate socotelile! Dacă tocmai căutaţi o comedie extraordinară, plină de acţiune, Grosse Pointe Blank este exact ceea ce vă trebuie!


BOB ROBERTS Tim Robbins semnează scenariul şi regia acestui film în care joacă şi rolul principal. Bob Roberts este o incursiune de tip documentar, cu accente satirice şi revelatorii, despre lumea politicii americane – unde mesajul politicianului nu se reduce neapărat la discursuri şi apariţii televizate. Aceasta este ţara unde orice e posibil; deci, chiar şi o melodie uşor de reţinut poate să catapulteze un politician în vârful piramidei. Făcând echipă cu un solist de folk, un candidat plin de speranţe pentru Senatul SUA lansează o melodie care prinde mai bine decât orice discurs inteligent! În scurtă vreme, cei doi ajung pe primele locuri ale topurilor de hituri, demonstrând că imaginea, o melodie ca lumea şi o nuanţă de „siropos” înseamnă mai mult decât substanţa reală şi detaliul.


BLEAK HOUSE Dintotdeauna a fost recunoscută ca o capodoperă literară a lui Charles Dickens, însă acum „Casa Umbrelor” a devenit o producţie de televiziune dinamică, îndrăzneaţă, fascinantă. Găsim aici romanul poliţist, povestea de dragoste, geniul comic şi scandalul ispititor al romanului, dar, scăpând de sentimentalism, ne vom trezi atraşi irezistibil de o dramă puternică, pulsând de viaţă. Pe fundalul unui proces interminabil se conturează vieţile a trei tineri care îşi caută fiecare locul în lume. Povestea lor evoluează rapid, într-un adevărat vârtej care se strecoară printr-o diversitate incredibilă de personaje, de la tineri îndrăgostiţi plini de pasiune până la avocaţi fără scrupule şi de la o frumuseţe aristocratică, dar glacială, până la un detectiv viclean şi neobosit, într-o spirală care ajunge într-un punct culminant incredibil.


17 Martie 2009


HIGH SCHOOL MUSICAL 3

Se apropie ziua absolvirii pentru Troy, Gabriella, Sharpay, Chad, Ryan si Taylor. Gandul ca toti se vor indrepta in directii diferite dupa absolvire ii face sa-si doreasca sa faca ceva de care sa-si aminteasca pentru totdeauna. Ei si colegii lor mai mici de liceu pun in scena un muzical ce le reflecta sperantele si temerile legate de viitor, precum si experientele de neuitat traite impreuna. Dar cu absolvirea care se apropie si cu planurile pentru colegiu puse la indoiala, ce se va alege de visurile, povestile de dragoste si prieteniile liceenilor Wildcats de la East High? Afla ce se intampla cu personajele tale preferate in acest film de mare succes- LICEUL MUZICAL 3: ANUL ABSOLVIRII EDITIE EXTINSA, un film pe care toata familia il va iubi.


RACHEL GETTING MARRIED- RACHEL SE MĂRITĂ Kym (Anne Hathaway) se întoarce în casa familiei Buchman pentru nunta surorii sale Rachel (Rosemarie DeWitt), aducând cu sine o îndelungată istorie de crize personale, conflicte de familie şi tragedii. O mulţime de prieteni şi rude ale mirilor s-au adunat pentru un weekend plin de bucurie, muzică şi iubire, dar Kim, cu replicile ei scurte, cinice, şi flerul pentru drame explozive, este un adevărat catalizator al tensiunilor care de multă vreme “fierb la foc mic” în familie. Acest film plin de personaje bogate, eclectice, devine un nume de referinţă în filmografia lui Jonathan Demme, zugrăvind un portret de familie plin de căldură, intuiţie şi, pe alocuri, mult umor.


LOST- SEZONUL 4 Urmăriţi cel mai îndrăzneţ serial de televiziune, cu toate răsturnările de situaţie şi întâmplările misterioase din „Lost” - Sezonul 4, plin de elemente prezentate acum în premieră absolută şi atingând noi dimensiuni pe DVD. La mai bine de trei luni după ce avionul lor s-a prăbuşit, supravieţuitorii zborului Oceanic 815 vor descoperi că singurul lucru mai periculos decât insula pe care se află ar putea fi oamenii care au venit să-i salveze. Urmăriţi acest box set cu 6 DVD-uri fascinante, cu momente uluitoare în care personajele călătoresc fie în trecutul, fie în viitorul lor, plus o lume uimitoare de materiale bonus, prezentate în exclusivitate. Trăiţi experienţa unuia dintre cele mai revoluţionare seriale din istorie şi descoperiţi că televiziunea poate fi extraordinară pe DVD.


DINOTOPIA- ÎN CĂUTAREA RUBINULUI SOLAR 26, micul şi simpaticul dinozaur din miniseria de mare succes, joacă acum într-un nou film de animaţie, derulat pe insula unde trăiesc laolaltă oameni şi dinozauri. Kex, un orfan de 12 ani, fuge cu o barcă de salvare sperând să vadă lumea, dar naufragiază şi valurile îl aduc la ţărmul Dinotopiei, unde se împrieteneşte cu 26. Nu trece mult timp şi cei doi prieteni încep să aibă probleme, căci maleficul Ogthar este eliberat din închisoarea lui de piatră şi pune mâna pe Rubin, ale cărui puteri întunecate riscă să pună în pericol întreaga Dinotopie. Urmăriţi-i pe 26 şi Kex alături de alţi dinozauri, luptând să salveze Dinotopia, căminul lor magic! Printre cei care îşi “împrumută” vocea personajelor din film se numără: Alyssa Milano în rolul lui 26, actorul nominalizat la Oscar Michael Clarke Duncan (The Green Mile) în rolul lui Stinktooth, Jamie Kennedy ca Spazz, Kathy Griffin – Rhoga.


SON OF RAMBOW- FIUL LUI RAMBOW Imaginaţie, fantezie şi legăturile de neînlocuit cu prietenii din copilărie – iată ingredientele de bază ale acestei “comedii pline de suflet”. (Joe Neumaier, NY Daily News). Will Proudfoot (Bill Milner) caută să scape de viaţa sa de familie, sufocantă, când îl întâlneşte pe Lee Carter (Will Poulter), bătăuşul şcolii. Înarmat cu o cameră video şi o copie a filmului “Rambo: First Blood”, Lee vrea să intre în istoria cinematografiei, realizând propriul său film epic, de acţiune. Împreună, cei doi amici deveniţi producători de film descoperă că aventura lor cinematografică – uneori plină de ghinioane – a început să aibă o viaţă proprie! Un film plăcut, încurajator şi plin ochi de nostalgie, Son of Rambow “te face să te simţi din nou puştan”. (Ethan Alter, Giant Magazine).


TROPIC THUNDER- FURTUNĂ TROPICALĂ Ben Stiller, Jack Black şi Robert Downey Jr. joacă în această comedie revoltătoare, “Furtună tropicală”. Când trei dintre cele mai mari vedete de la Hollywood ajung în jungla din Vietnam ca să filmeze un film de război, habar nu au cât de adevărate pot să devină aceste poveşti! Plin de situaţii neaşteptate şi controversate, “Furtună Tropicală” este “o comedie hilară, care vă face să râdeţi cu lacrimi.”


CAPE FEAR- PROMONTORIUL GROAZEI Sam, avocat într-un orăşel, constată cum cele mai cumplite coşmaruri ale lui prind viaţă când un criminal la condamnarea căruia a contribuit se întoarce pentru a o urmări pe tânăra şi frumoasa lui soţie (Polly Bergen) şi pe fiica lor adolescentă (Lori Martin). Deşi sprijinit de şeful poliţiei locale (Martin Balsam) şi de un detectiv particular (Telly Savalas), Sam nu are, din punct de vedere legal, puterea de a-l împiedica pe Max să joace acest joc sadic „de-a şoarecele şi pisica”. În final, Sam trebuie să rişte viaţa sa şi a familiei sale, într-o capcană mortală, unde se produce una dintre cele mai uluitoare şi mai pline de suspans confruntări din istoria filmului. Regizorul J. Lee Thompson acumulează tensiuni tot mai mari, secvenţă după secvenţă, conducând spre înfruntarea finală de la Promotoriul Groazei. Cu adevărat o capodoperă în materie de şoc şi suspans.


WILD TALES- POVEŞTI DIN SĂLBĂTICIE “Wild Tales” este suprema poveste despre viaţa animăluţelor care se maturizează, prezentând o multitudine de pui de toate formele şi mărimile, pe traseul lor tumultuos care străbate copilăria şi adolescenţa, spre maturitate. O serie plină de elemente dramatice şi incitante, captivante – perfectă pentru publicul tânăr!


24 Martie 2009


PINOCCHIO Sărbătorind a 70-a aniversare a lui Pinocchio de la Walt Disney, legendara capodoperă care a îndemnat milioane de oameni să creadă în visurile lor revine la viaţă acum cu o imagine nou-nouţă, extraordinară, refăcută digital pe această ediţie DVD cu 2 discuri. Puteţi urmări acum în premieră absolută animaţia de neuitat, până în cele mai mici detalii, muzica premiată („Când vezi o stea căzătoare şi îţi pui o dorinţă”) şi înduioşătoarea poveste plină de aventuri, care prinde viaţă aşa cum nu aţi mai văzut-o până acum. În plus, materiale bonus absolut uluitoare vă vor purta în lumea fantastică a lui Pinocchio!


LAST DAY OF SUMMER- ULTIMA ZI DE VARĂ Luke şi cei mai buni prieteni ai săi, A.J. şi Riley, se bucură de ultima zi de vară, înainte să înceapă gimnaziul. Ies cu cortul şi se pregătesc pentru debutul “live” al trupei lor, “Steel Monkey”, la târgul organizat în orăşelul unde locuiesc. Luke îşi doreşte ca ultima zi de vară să nu se mai termine niciodată şi iată că dorinţa chiar i se îndeplineşte! El ajunge să retrăiască de nenumărate ori momentele bune şi mai puţin bune ale acestei ultime zi de vară şi trebuie să decidă ce vrea să fie şi cum poate face, totuşi, ca această zi fără sfârşit să se termine odată!


EAGLE EYE- OCHI DE VULTUR Producătorul Executiv Steven Spielberg construieşte suprema cursă contra cronometru, care vă va ţine cu sufletul la gură! Shia LaBeouf (Transformers) şi Michelle Monaghan (Mission: Impossible 3) sunt doi necunoscuţi smulşi brutal din viaţa lor obişnuită şi “activaţi” în cadrul unui complot de asasinat hightech. Apelând la curse de urmărire epuizante şi răsturnări de situaţie şocante, ei încearcă să scape, dar unde te poţi duce când inamicul este peste tot?


STOP LOSS- PIERDEREA LIBERTĂŢII •

Ryan Phillippe apare în fruntea unei distribuţii alcătuite din vedete, în Stop-Loss, un film care prezintă o poveste despre familie, prieteni, loialitate şi camaraderie. După ce îşi termină serviciul militar, Brandon King (Phillippe) se confruntă cu o nouă provocare, neaşteptată, care îl va pune într-o relaţie dificilă cu foşti soldaţi şi va pune la grea încercare legăturile lui cu vechi prieteni. În distribuţie, vedete în ascensiune precum Channing Tatum, Abbie Cornish şi Joseph Gordon-Levitt. Stop-Loss este un DVD pe care orice cinefil trebuie să îl aibă, fiind aplaudat de critici drept “un film de referinta pentru o generaţie”.


DO THE RIGHT THING- PIZZERIA LUI SAL •

Cel mai fascinant şi mai matur film de până acum al lui Spike Lee (She’s Gotta Have It, School Daze). În acest succes de box office care a fost surpriza verii, el combină umorul şi drama pentru a dezvălui absurditatea şi potenţialul tragic al rasismului. Este cea mai toridă zi a verii pe o stradă din Brooklyn şi sentimentele sunt intense. Pe măsură ce ziua trece, umorul degajat se transformă în frustrare şi furie, căci tensiunile rasiste se acumulează şi se înfierbântă în arşiţa cumplită. Problema se axează pe barul local, celebra pizzerie a lui Sal, condusă de ani de zile de o familie de italieni. Populaţia de culoare din zonă este nemulţumită că trăieşte într-un cartier condus de albi şi străini. Temperatura continuă să crească, spiritele se încing şi criza capătă proporţii incontrolabile.


CINE L-A UCIS PE STALIN?CINE L-A UCIS PE RASPUTIN?CINE L-A UCIS PE IVAN CEL GROAZNIC? STALIN Când moartea lui Stalin a fost anunţată în martie 1953, detaliile adevarate care înconjurau acest deces au fost imediat înăbuşite: puterea sovieţilor comunişti se prabuşea daca erau suspectate jocuri murdare. RASPUTIN Cel mai faimos caz de crimă al celui de al 20- lea secol este redeschis in timp ce Timewatch calatoreşte la St Petersburg, Moscova, New York si Canada pentru a scoate la iveala noi suspecţi implicaţi in prăbuşirea uneia dintre cele mai cunoscute figuri din Rusia. IVAN Criminalistul David Wilson redeschide unul dintre cele mai mari mistere al tuturor timpurilor: moartea primului dictator al Rusiei. A fost un om care a luat ceea ce a vrut şi şi-a condus imensul imperiu prin teroare, dar oare a fost chiar el omorât?


31 Martie 2009


GHOST TOWN- ORAŞUL FANTOMELOR •

Această comedie romantică, plină de umor este povestea lui Bertram Pincus (Ricky Gervais), un dentist ţâfnos din Manhattan care are neobişnuita capacitate de a vedea morţi. Nişte morţi foarte enervanţi. Dar când o fantomă meşteră la vorbe (Greg Kinnear) îl atrage pe Bertram într-o poveste romantică, în care este implicată văduva sa, Gwen (Tia Leoni), ei se trezesc amestecaţi în tot soiul de buclucuri hilare, prinşi între viaţa de aici şi cea de apoi!


THE STONE HOUSE aka RED SANDS

O poveste derulată în Afganistanul zilelor noastre, semnată de creatorii filmului horror cult DEAD BIRDS. În timp ce luptele continuă in această ţară sfâşiată de razboi, o unitate de soldaţi americani este trimisă să preia controlul asupra unui drum strategic, care trece pe lânga o casă de piatră părăsită. În drum spre obiectivul lor, soldaţii descoperă o statuie străveche, ascunsă în adâncurile unei văi misterioase. Folosind relicva ca să-şi incerce măiestria în tragerea la ţintă, ei o distrug, declanşând fără voia lor o răzbunătoare forţă supranaturală care este pe cale să lanseze împotriva lor un război cumplit, în acest thriller psihologic de acţiune, extrem de tensionat.


MARY POPPINS Savuraţi animaţia extraordinară, efectele speciale uluitoare şi muzica premiată a filmului Walt Disney Mary Poppins, în acest format restaurat şi remasterizat, Ediţia Specială Aniversară cu 2 Discuri! Porniţi alături de o Mary Poppins perfectă într-o “Minunată sărbătoare”, căci ea transformă, prin magie, fiecare îndatorire într-o joacă şi fiecare zi într-o aventură zburdalnică. Pe parcurs, veţi fi vrăjiţi de personaje memorabile precum multitalentatul coşar Bert (Dick Van Dyke). Despachetaţi valiza lui Mary, plină de materiale bonus, între care un material absolut nou, desprins din producţia de pe Broadway cu Mary Poppins, ”supercalifragilisticexpialidocious”. Nu veţi avea nevoie de o “linguriţă de zahăr” pentru ca acest film Disney nemuritor să vă placă de la început până la sfârşit!


BARBIE AS THE ISLAND PRINCESS- BARBIE ÎN PRINŢESA INSULEI MAGICE •

Este timpul să ridicaţi pânzele şi să porniţi în călătorie cu Barbie, în acest film muzical de lung metraj, care prezintă nouă melodii noi, absolut fantastice! După ce corabia pe care se afla naufragiază pe o insulă, o fetiţă pe nume Rosella (Barbie) creşte învăţând să vorbească şi să cânte alături de o familie de animale iubitoare: un urs panda roşcat pe nume Sagi, păunul Azul şi un pui de elefant numit Tika. Dar când prinţul Antonio descoperă paradisul lor tropical, Rosella, curioasă să afle mai multe despre trecutul ei, pleacă la drum împreună cu el, către castelul lui. Explorând civilizaţia alături de prietenele ei, animalele, ea scoate la lumină un complot malefic, care urmărea să pună stăpânire pe regat. Până la finalul acestui film plin de căldură, Barbie reuşeşte să demonstreze că, atunci când eşti călăuzit de iubire, e posibil ca multe miracole să fie mai aproape decât ai fi crezut.


FRENZY

În Londra zilelor noastre, un criminal sexual cunoscut sub numele de “Criminalul cu Cravată” face poliţia să intre în alertă. În stilul tipic pentru Hitchcock, investigaţia conduce spre un nevinovat, care trebuie să fugă din faţa legii şi să îşi demonstreze nevinovăţia găsindu-l chiar el pe adevăratul criminal. Jon Finch, Alec McCowen şi Barry Foster sunt numele din fruntea distribuţiei britanice care joacă în acest thriller, alternând scene de suspans cu momente de umor negru, tipice pentru Hitchcock. Scenariul: Anthony Shaffer.


ROXY HUNTER &THE SECRET OF THE SHAMANROXY HUNTER ŞI SECRETUL ŞAMANULUI Superdetectivul preferat al lui Serenity Falls se ocupă de un alt caz, căci Roxy Hunter (Aria Wallace) se trezeşte în mijlocul unei noi aventuri spectaculoase, plină de fiori! În timp ce orăşelul se pregăteşte pentru o petrecere extraordinară, un cristal rar dispare din biroul primarului. Principalul suspect este ciudatul prieten pe care Roxy şi l-a făcut de curând, un şaman care trăieşte în pădure. Cu ajutorul lui Max, cel mai bun prieten al ei, Roxy se ocupă de acest caz, decisă să rezolve misterul cristalului dispărut! Cea mai mare surpriză dintre toate se va produce însă când va reuşi să scoată la iveală secretul şamanului.


KIDNAPPED- RĂPIŢI DE PIRAŢI În Scoţia anului 1751, divizată politic, orfanul Davie Balfour lasă în urmă liniştea idilică a căminului său din ţinuturile de câmpie şi pleacă în căutarea moştenirii ce i-a fost lăsată de un unchi înstrăinat. Înainte de a-şi putea cere însă averea care i se cuvine, tânărul David se trezeşte implicat într-o aventură extraordinară, uluitoare, luptând cu negustori de sclavi, scăpând din mâinile celor mai buni soldaţi ai armatei britanice şi aflând pe parcurs câteva adevăruri dure despre sine. Din fericire pentru David, în aventurile sale este ajutat de singurul om din Scoţia capabil să îi amăgească şi să îi întreacă până şi pe cei mai versaţi urmăritori: celebrul şi fascinantul rebel iacobit, Alan Breck.


LAKEVIEW TERRACE aka BREAKING POINT

NOU ÎN MARTIE PE BLU-RAY


TROPIC THUNDER

NOU ÎN MARTIE PE BLU-RAY


HULK

NOU ÎN MARTIE PE BLU-RAY


EAGLE EYE

NOU ÎN MARTIE PE BLU-RAY


STEP BROTHERS

NOU ÎN MARTIE PE BLU-RAY


GHOST TOWN

NOU ÎN MARTIE PE BLU-RAY

PREZENTARE PROOPTIKI MARTIE 2009  

Prezentare filme lansate in Romania de Prooptiki in luna martie 2009

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you