Page 36

Din personliga hotellguide

Ängelholm - Östersund

Boka online på www.swedenhotels.se • Call Center 0771-777 800

Örebro

Ängelholm

Hotell Erikslund Sweden Hotels

Livin’ Hotell Sweden Hotels

Åstorpsvägen 15 - 262 96 Ängelholm - Tel: +46 (0)431-41 57 00 reception@hotellerikslund.se - www.hotellerikslund.se

Järnvägsgatan 22 - 703 62 Örebro - Tel: +46 (0)19-31 02 40 info@livin.se - www.livin.se

För oss finns inga hinder – bara möjligheter! Hotell Erikslund är den kompletta anläggningen på den skånska slätten med golfbanor och vacker natur runt hörnet. Här har vi skapat en oas, lättillgänglig för alla. På vårt hotell vaknar ni utvilade i sköna sängar och äter vällagad mat i restaurangen. På spaavdelningen kan ni avnjuta sköna och professionella spabehandlingar, koppla av i relaxavdelningen eller ta del av vårt utbud av träning i såväl gym som på olika typer av såväl fartfyllda som lugna träningspass. Konferensmöjligheter för upp till 150 personer i ljusa och fräscha konferenslokaler. Hos oss är möjligheterna och kombinationerna många – allt för att ni ska kunna skapa kreativa möten och få en minnesvärd upplevelse med hem. Gott om fri parkering utanför dörren. Välkomna!

Bo centralt och prisvärt mitt i centrala Örebro, nära stadskärnan med allt som erbjuds där av shopping, uteliv och restauranger. Resecentrum ligger ca 400 m från hotellet, och det finns gott om parkering på gatorna runt omkring hotellet, och även ett p-hus i närheten. Hotellet har fräscha rum inredda i modern stil, totalrenoverade år 2009. Varje morgon dukas frukostbuffé upp med hembakat bröd. Konferensmöjligheter för upp till 60 personer i ljusa och fräscha konferenslokaler. Hotellet erbjuder bastu med relaxrum och cykeluthyrning sommartid. Miljöcertifierat enligt The Green Key, och involverat i Corporate Social Responsibility (CSR).

★★★

★★★ SPA

Östersund

Frankrike, Bretagne

Hotel Älgen Sweden Hotels

Château du Grand Val Sweden Hotels

Storgatan 61 - 831 33 Östersund - Tel: +46 (0)63-51 75 25 info@hotelalgen.se - www.hotelalgen.se

35 270 Combourg, Frankrike - Tel: +33 (0)643 36 64 75 info@grandval.nu - www.grandval.nu

Bekvämt och bra boende i en lugn del av centrala Östersund med närhet till allt vad staden har att erbjuda. Hotellet ligger ett stenkast från järnvägsstationen och det finns goda parkeringsmöjligheter runt hotellet, och ett begränsat antal garageplatser. Alla rum har trestjärnig standard, med kabel-tv med fria filmkanaler. Till frukost serveras både småvarmt och klassisk svensk frukost med färsk frukt och en stor variation av pålägg. Bistron är öppen för alla gäster och har fullständiga rättigheter. Maten är lagad från grunden av våra duktiga kockar. Subventionerade bufféer för gäster på hotellet.

I ljuvliga Bretagne, Frankrike - ett charmigt slott med anor från 1400-talet. Ta med dig vänner och släkt på ett annorlunda äventyr, varför inte en vinresa, golfresa eller bara en härlig semester med nära och kära. Detta lilla franska slott med tillhörande byggnader och egen pool bjuder på ett unikt boende antingen du väljer att hyra slottet eller att bo i något av de andra renoverade husen i parken. Svenskägt. Restaurang: grupper över 12 personer kan hyra privat kock och personal. Bar finns vid önskemål.

★★★

36—SWEDEN HOTELS MAGAZINE #1—2013

De personliga hotellen

Sweden Hotels Magazine #1 2013  

Tips, reportage och besöksmål runt om i Sverige med hotellguide.

Sweden Hotels Magazine #1 2013  

Tips, reportage och besöksmål runt om i Sverige med hotellguide.

Advertisement