Page 32

Din personliga hotellguide

Stockholm - Sölvesborg

Boka online på www.swedenhotels.se • Call Center 0771-777 800

Stockholm

Stockholm

Hotel Esplanade Sweden Hotels

Hotell Zinkensdamm Sweden Hotels

Strandvägen 7a - 114 56 Stockholm - Tel +46 (0)8-663 07 40 hotel@hotelesplanade.se - www.hotelesplanade.se

Zinkens väg 20 - 117 41 Stockholm - Tel: +46 (0)8-616 81 10 mail@zinkensdamm.com - www.zinkensdamm.com

På fashionabla Strandvägen, med gångavstånd till restauranger, teatrar, shopping, muséer och skärgårdsbåtar, ligger detta personliga familjehotell med vacker, välbevarad jugendmiljö och utsikt över Nybroviken. Rummen är rymliga med högt i tak, vackra parkettgolv och individuell inredning. I den stora salongen kan gästerna njuta av ett glas vin eller en öl före kvällens aktiviteter.

Personligt hotell, centralt beläget på Södermalm, men samtidigt i en rofylld och avskild miljö. Alla rum har trägolv och är inredda i varma och jordnära färger. Tv och välplanerad arbetsyta i alla rum. Gratis Wi-fi i hela byggnaden. Zinkadus Restaurang, Bar & Cafe är öppet varje dag till sent på kvällen. Goda konferensmöjligheter. Parkeringsgarage i huset och allmän parkering precis utanför dörren. Med tunnelbanan tar det sju minuter mellan hotellet och Stockholms central. Södermalm har ett stort utbud av kultur och nöjen som biografer, teatrar, småbutiker, restauranger och barer, många härliga promenadstråk, gamla K-märkta byggnader och stora gröna parker.

★★★

★★★★

Södertälje

Sölvesborg

Hotell Torpa Pensionat Sweden Hotels

Hanöhus Hotell & Konferens Sweden Hotels

Torpavägen 4 - 151 38 Södertälje - Tel: +46 (0)8-550 121 11 webmaster@torpapensionat.se - www.torpapensionat.se

Hanöhusvägen 8-10 - 294 72 Sölvesborg - Tel: +46 (0)456-525 10 info@hanohus.se - www.hanohus.se

Romantiskt hotell, vackert beläget på egen sjötomt vid Torpaviken. Varsamt renoverat till modern standard med omsorg om alla detaljer, med charmen och atmosfären bevarad från gamla tider. Alla rum individuellt inredda och uppkallade efter personer som bott här, t ex operasångare Karl Wang och General William Booth. Gratis parkering på gården. Börja dagen med en god frukost i matsalen med vacker utsikt över Torpaviken eller njut på verandan i morgonsolen. Konferens för upp till 36 personer i ny fräsch lokal. Många attraktiva paketerbjudanden. Fullständiga rättigheter. Endast 600 m från Södertälje Syd, ca 500 m från Scania.

Ett stenkast från havet, intill det pittoreska fiskesamhället Hällevik i västra Blekinge. En unik konferensmiljö där den avslappnande omgivningen är en viktig del av konferensen som skräddarsys helt efter Era önskemål. Härlig sommaranläggning med badstrand och beachbar. Hotellet har 88 rum och 14 stugor, alla rökfria. Tillgång till motionsrum och relaxavdelning med torr- och ångbastu samt jacuzzi. Nere vid havet finns vår Strandbastu med utsikt över Hanöbukten.

★★★

32—SWEDEN HOTELS MAGAZINE #1—2013

★★★

De personliga hotellen

Sweden Hotels Magazine #1 2013  

Tips, reportage och besöksmål runt om i Sverige med hotellguide.

Sweden Hotels Magazine #1 2013  

Tips, reportage och besöksmål runt om i Sverige med hotellguide.

Advertisement