Page 30

Din personliga hotellguide

Motala - Nyköping

Boka online på www.swedenhotels.se • Call Center 0771-777 800

Motala

Nora

Hotell Nostalgi Sweden Hotels

Nora Stadshotell Sweden Hotels

Platensgatan 2 - 591 35 Motala - Tel: +46 (0)141-564 00 info@hotellnostalgi.se - www.hotellnostalgi.se

Rådstugugatan 21 - 713 31 Nora - Tel: +46 (0)587-31 14 35 info@norastadshotell.se - www.norastadshotell.se

Nybyggt hotell som invigdes 2010. Ligger i Motala hamn med Vättern och Göta kanal som närmsta grannar, endast 150 m från centrala Motala. Alla rum har sjöutsikt. Hotellet har egen välrenommerad restaurang och sommartid även en mysig uteservering. I området finns ett rikt restaurang-, folk- och båtliv. Hotellet ligger vägg i vägg med populära Motala Motormuseum, och entré till Motormuséet ingår alltid i logipriset. Starta dagen med en tur genom muséet för att komma till frukosten! Attraktiva golfpaket kan bokas genom hotellet, liksom båtturer. Gott om parkering, och endast 400 m till järnvägsstationen.

Nora Stadshotell Sweden Hotels ligger mitt på torget i klassiska och anrika Nora. Hotellet erbjuder 36 hotellrum. I bastun kan du och dina vänner koppla av efter dagens aktiviteter. Möjlighet finns för massage och/eller skönhetsbehandling. Hotellet rymmer restaurang, pub och konferenslokal samt en stor festvåning som är perfekt för större middagar och bröllop. Sommartid har vi en skön uteterrass. Vi erbjuder också catering och hyra av porslin. Med andra ord kan vi på Nora Stadshotell Sweden Hotels erbjuda det mesta för både stora och små sällskap.

★★★

★★★

Norrtälje

Nyköping

Hotell Roslagen Sweden Hotels

Hotel Lanterna Sweden Hotels

Stockholmsvägen 53 - 761 43 Norrtälje - Tel: +46 (0)176-171 80 info@hotellroslagen.se - www.hotellroslagen.se

Östra Längdgatan 8 - 611 35 Nyköping - Tel: +46 (0)155-45 50 30 reception@hotellanterna.se - www.hotellanterna.se

Hotell Roslagen Sweden Hotels finns vid Norrtäljes södra infart, endast 10 minuters promenad från Norrtäljes nya handelscentrum. Hotellets 52 rum har alla 32” platt-TV, telefon, hårtork och vissa rum även byxpress. Alla rum har fritt trådlöst internet och boende på hotellet har fri tillgång till Actic Gym som ligger i samma byggnad. I boendet ingår alltid kvällsmat. Hotellrestaurangen fungerar också som festvåning för bröllop, fest, middagar och dans. Under sommartid bedrivs även nattklubbsverksamhet på Club 12. Det finns gott om fri parkering runtom hotellet.

Mysigt hotell som ligger mitt i Nyköpings charmiga hamn med restauranger och nöjesliv. Alla rum har sin egen stil och är inredda i sekelskiftesstil. Trådlöst internet ingår i rumspriset. Vissa rum är miljövänligt utrustade med t ex tagelmadrasser, och hotellet erbjuder både allergirum och rum där husdjur välkomnas. Gångavstånd till centrum och 10 minuter till Skavsta flygplats.

★★★

30—SWEDEN HOTELS MAGAZINE #1—2013

★★★

De personliga hotellen

Sweden Hotels Magazine #1 2013  

Tips, reportage och besöksmål runt om i Sverige med hotellguide.

Sweden Hotels Magazine #1 2013  

Tips, reportage och besöksmål runt om i Sverige med hotellguide.

Advertisement