Page 30

nya medlemmar

30

Madeleine Eketorp

Hanne Törnvall

Johanna Svedberg

Hemort i Sverige? Kommer från en liten by i Jämtland som heter Mörsil men har bott i Stockholm de senaste 13 åren och innan det i Uppsala i fem år. Bor nu? Saratoga Familj? Min man Staffan och vår son, Vilgot, snart fyra år.  Sysselsättning? Får dessvärre inte arbeta på vårt O-visum. Innan vi kom hit jobbade jag på Systembolaget och innan det med HR-frågor.  Har bott i USA/Bay Area sedan? Kom till Bay Area i december 2018. Bodde i San Francisco 2013 till 2015. Däremellan har vi varit hemma i Sverige.  Hur hamnade du här? Min man arbetar för Apple.  Bäst med Kalifornien? Vädret och naturen med alla fantastiska vandringsleder vid havet, i redwoodskogarna och på gröna kullar fyllda med California poppy. Våren här är underbar! Saknar? Familj och vänner såklart. Listan hade varit längre om inte IKEA funnits i närheten. Intressen? Vandra och vara ute i naturen med Vilgot. Om du har barn i åldrarna tre till fem och bor i närheten av Saratoga och också gillar det, hör gärna av dig!  

Hemort i Sverige? Göteborg Bor nu? Sunnyvale Familj? Min man Mikael och bebis i magen. Sysselsättning? Hemmafru Har bott i USA/Bay Area sedan? April 2018. Hur hamnade du här? Min man fick ett jobberbjudande på Lyft och vi valde att ge oss ut på det här äventyret tillsammans. Var har du bott tidigare? Uppvuxen på Orust men flyttade till Göteborg 2003. Bäst med Kalifornien? Vädret och alla trevliga människor. Saknar? Familj och vänner samt Haribos godisnappar. Intressen? Utflykter och umgås med vänner. Har du något du vill berätta för de övriga SWEA-medlemmarna? Tack vare SWEA:s facebooksida har jag lärt känna en annan gravid tjej vilket känns fantastiskt.

Hemort i Sverige? Göteborg Bor nu? San Francisco Familj? Jag är gift och har två vuxna barn. Sysselsättning? Jag är en legitimerad psykoterapeut med privat praktik vid Union Square. Har bott i USA/Bay Area sedan? Jag flyttade till NYC 1988 och har bott i Kalifornien sedan 1993. Hur hamnade du här? Jag träffade mina barns pappa och gifte mig med honom 1988. Var har du bott tidigare? Jag har endast bott i Sverige och USA. Bäst med Kalifornien? Vädret, naturen och havet! Saknar? Mer och lättare tillgång till svensk mat och godis. Intressen? Jag älskar att cykla, vandra, yoga och resa. Har du något du vill berätta för de övriga SWEA-medlemmarna? Som egenföretagare är jag jätteintresserad av att vara med i SWEA Professional SF för nätverkande och för att träffa svenskar.

SWEA-MAGASINET SOMMAR 2019

Kajsa Agnevik Hemort i Sverige? Jag är född och uppvuxen i Gävle men har bott de senaste tio åren i Stockholm. Bor nu? Just nu bor jag tillsammans med min pojkvän i Mountain View. Familj? Pojkvän Sysselsättning? Jag är en heltidsstudent och pluggar en master i Business Administration (MBA) med Human Resource Management-inrikting på Golden Gate University i San Francisco. Jag arbetar även halvtid på campus som Office Assistant. Är också en del av executive teamet på svensk-amerikanska handelskammaren i San Francisco/Silicon Valley (SACC SF/SV) där jag arbetar som Project Manager. Har bott i USA/Bay Area sedan? Jag kom till Bay Area i augusti 2017 för att påbörja min MBA. Hur hamnade du här? En kombination av karriär och kärlek. Jag hade länge funderat på att göra något nytt i min karriär, plugga eller byta jobb, men hade svårt att komma till skott. Efter en semesterresa till Kalifornien 2016 där jag träffade min nuvarande pojkvän, föll det sig naturligt att flytta till San Francisco och börja plugga.   Var har du bott tidigare? Mountain View, Hayes Valley i San Francisco city, och sen tillbaka till Mountain View.  Bäst med Kalifornien? Den oslagbara havskusten och det "svenska" sommarklimatet året runt. Saknar? Min familj och vänner, mitt sommarställe på Torö och Ahlgrens bilar. Intressen? Träning i alla dess former, men framförallt gym, löpning och vandring.  Har du något du vill berätta för de övriga SWEA-medlemmarna? I september är jag redo att komma ut i arbetslivet här i Bay Area och jag efterlyser spännande och utmanande roller inom HR som jag kan ta mig an. Om någon av SWEA:s medlemmar har tips, tveka inte att höra av er!

Profile for SWEA San Francisco Magasinet

SWEA-Magasinet San Francisco Nr 1, 2019  

SWEA-Magasinet San Francisco Nr 1, 2019  

Advertisement