Page 1

Välkomna tillbaka till vår SWEA-höst Hej alla nya och gamla medlemmar! Hjärtligt välkomna tillbaka till en ny SWEA-höst. Det är med glädje som jag kan tala om att vårat medlemsantal återigen ökar istället för att minska. (Heja!) Vi har just, i skrivande stund avslutat vårt första styrelsemöte för hösten. Inklusive inkommande medlemmar, som vi vet om, är vi idag återigen 90 medlemmar i SWEA NC. Det känns väldig bra som ordförande att medelmsantalet ökar. Jag välkommnar Er alla till en ny SWEA-höst med klassiker som våra kaffemorgonar, bioaftnar, kräftskiva, ärtsoppa med punch och inte minst julmarknaden.

Varmt Välkommna!

Tack till våra sponsorer. Vill ditt företag också synas här? newssweanc@hotmail.com

Glöm inte att anmäla dig till SWEAs årliga Kräftskiva! Lördagen den 24 september, klockan 18.30, går årets kräftskiva av stapeln hemma hos Familjen BerndtssonHuth i Raleigh. SWEA bjuder på drink, appertizers, kräftor, öl och vin till en kostnad av 25 dollar per person. Kom i ledig klädsel och tag med dig en maträtt att ställa på buffébordet samt snaps om så önskas. Max antal: 50 stycken personer, så först till kvarn.... OSA: Senast fredagen den 9 september till sofie.lack@hotmail.com

Hösten första Kaffemorgonar Traditionsenligt startar vi upp höstens SWEA program med en kaffemorgon. Onsdagen den 7 september, kl. 10.00 träffas  vi  hemma  hos  Carina  Lundegard  i  Greensboro  och  torsdagen  den  8  september,  kl.  10.00  träffas  vi   hemma hos Sofie Läck i Cary. Anmälan sker senast måndagen den 5 september till respektive värdinna. Fika bjuder vi på. Hjärtligt Välkommen!

Julmarknads Kick Off! Den 29 september, kl. 18.30 träffas vi hemma hos Sofie Läck för att starta upp föreberedelserna för vår traditionella Julmarknad som i år går av stapeln den 3 december vid State Fairgrounds i Raleigh. Hoppas på att se så maånga som möjligt.


Vår nya kids-logo färdig precis till en ny fullspäckad SWEA-kids höst!

Låt oss presentera vår nya Swea-kids logga. Vårt Kidsprogram växer stadigt och hösten bjuder på mera aktiviteter än någonsin. Våra unga förmågor är väl värda sin egen logga. Grattis alla NC-kids.

Hösten är här och SWEA Kids gänget har redan träffats för att leka, sjunga, fika och äta lunch ihop hemma hos Lina. Nedan ser du den preliminära listan med datum för våra lekträffar och om du vill veta mer är du välkommen att kontakta oss på följande adress: sweakidssweanc@hotmail.com. Vi söker fortfarande värdar för träffarna så vi vore mycket glada om intresserade hör av sig till oss. I år har vi även lagt till några eftermiddagsträffar på torsdagar samt en avslutningsträff så att de lite äldre barnen som börjat kindergarten också kan vara med. Alla barn och föräldrar är dock självklart fortfarande välkomna på alla träffar.

newssweanc@hotmail.com

Vi hoppas att vi ses i höst! Hälsningar Ulrika och Lina

Preliminära SWEA KIDS träffar hösten 2011 Datum Fre 26 Aug, 10.00 Fre 9 Sept, 10.00 Lör 17 Sep, 15.00 Fre 23 Sept, 10.00 Tor 29 Sept, 15.00 Fre 7 Okt, 10.00 Fre 21 Okt, 10.00 Tor 27 Okt, 15.00

Tack till våra sponsorer. Vill ditt företag också synas här?

Arrangör Lina Arrangör Ulrika Picknick Jordan Lake Arrangör saknas Med de stora barnen också Arrangör Lotta Arrangör Yvonne Halloweenfest, alla barn

Övriga programpunkter under hösten och vintern Ytterligare programpunkter som bokfikor, biokväll, vinprovning, ärtsoppemiddag, glöggkväll m.m kommer erbjudas och presenteras inom kort både på vår hemsida samt i nästa nyhetsblad.

Världsvid vänskap, global kompetens och lokalt stöd

Nyhetsbrev September  
Nyhetsbrev September  

nyhetsbrev september

Advertisement