Page 1

Smakprov på höstens program.

Onsdagen den 12 november kl 10:00 promenerar vi i Oakwood, besöker galleri och avslutar med lunch på PieBird.

Bakdagar den 11:e november och 5:e december hos Lena på SwedeBread i High Point och hemma hos Lisa Fiskerud i Apex den 20 november.

SWEA North Carolina Nyhetsbrev Senhösten 2014 Hej, hösten är här, och rutinerna har kommit igång igen. Sommaren 2014 slutar för SWEA NCs del med att få en ny ordförande i Anna Bray, och ny vice ordförande i Lisa Fiskerud. Jag hoppas att vi kan leva upp till förväntningarna, och även få stöd från våra lokala sweor under detta halvår innan val inför nästa styrelsegrupp. Vi tackar Camilla Wiberg för ledningen, och även Ulrica Kostanty för programansvaret i Greensboro, under det första halvåret 2014. Vi vill också tacka Madelene Trolle som är en enorm resurs och hjälp för Regionmötet, Julmarknaden, styrelsen och mig.  Sommaren för min del gick i faslig fart. Vi spenderade 7 veckor i Sverige med släkt och vänner, i det mest fantastiska sommarvädret på många år. Då fick man känna på hur det verkligen är att leva utan A/C, och det var en upplevelse i sig, lol. Vi pendlade mellan Mariefred, Köping/ Malmön, Stockholm, Västerås och Norrtälje. En snabb tripp till Vimmerby hanns med också, även om den tyvärr blev mindre lyckad.   Jag vet inte hur ni andra känner, men jag upplever alltid att det är "back to basic" när jag är hemma i Sverige, och det är SÅ skönt. Saker och ting för mig är simplare och mindre avancerat då på nåt satt. Det är väl kanske för att det är färre "måsten", men mycket känns enklare där. fortsättning på nästa sida...

Julmarknaden lördagen den 6:e december. Vill du hjälpa till? Kontakta Anna Bray som är voluntärsansvarig.

Morgonfika 7 januari klockan 10:00 hos Anna Bray i Apex. Fullständigt program finns på vår hemsida northcarolina.swea.org Inför varje aktivitet skickas en inbjudan ut till samtliga sweor. Välkomna och hoppas vi ses!

Nyhetsbrev sommaren 2014  
Nyhetsbrev sommaren 2014  
Advertisement