Page 1

Van der Meer & Philipsen

>>

uw betrouwbare partner


Debiteurenbeheer Incassodiensten Gerechtsdeurwaarder Juridisch Bureau

Persoonlijk contact vinden we belangrijk. Samen zoeken we naar de aanpak die het beste bij u past. Door onze ruime ervaring en onze persoonlijke benadering kunnen we u maatwerk bieden. Met de oprichting van ons juridische bureau hebben we bewezen innovatief te zijn. Voor een complete dienstverlening bent u bij ons aan het juiste adres.

Onze visie We hebben gemerkt dat onze klanten steeds meer behoefte hebben aan een strategische partner. Iemand die met u meedenkt. Niet alleen als er problemen zijn, maar juist ook om problemen voor te zijn. Dit vraagt om een flexibele partner met kennis en ervaring die u een complete dienstverlening kan bieden.

Ons Kantoor Ons kantoor is opgericht in 1962. Vanuit onze vestiging in Alkmaar staan we onze klanten door het hele land bij met raad en daad. Het bestuur bestaat uit grootaandeelhouders Frans van der Meer en Jan Philipsen. De dagelijkse leiding is in handen van directeur Koen van der Meer. Als team van deskundige en enthousiaste medewerkers zijn we u graag van dienst.

Onze missie >> Een strategische partner zijn die met u meedenkt >> Maatwerk leveren door kennis en ervaring >> Hoge eisen stellen en continu innoveren

KBvG Van der Meer & Philipsen voldoet aan de BFT normering voor Gerechtsdeurwaarders en is lid van de Koninklijke Beroepsorganisatie van Gerechtsdeurwaarders (KBvG).

Zoekt u complete dienstverlening?


Debiteurenbeheer Incassodiensten Gerechtsdeurwaarder Juridisch Bureau Betalen uw debiteuren niet op tijd? Slechts één op de drie facturen wordt op tijd betaald. Krediet bij een bank is duur. Voor u als ondernemer valt er daarom veel te winnen bij een strak debiteurenbeheer. Als uw klanten op tijd betalen, kan dit u veel geld opleveren. Factureren, betalingstermijnen in de gaten houden, nabellen en aanmaningen sturen kost tijd. Deze tijd kunt u natuurlijk beter besteden. Met de maatwerkoplossing van Van der Meer & Philipsen is uw debiteurenbeheer efficiënt geregeld en kunt u blijven doen wat u het liefste doet. Samen zoeken we naar de juiste aanpak. Hierbij staat de relatie die u met uw klanten heeft opgebouwd centraal. U kunt zelf bepalen hoe u het graag wilt hebben en wij voeren het voor u uit. Door middel van onze handige dossier online applicatie kunt u op elk moment zien hoe het met uw betalingen staat.

Bent u veel tijd kwijt met uw debiteurenbeheer?


Debiteurenbeheer Incassodiensten Gerechtsdeurwaarder Juridisch Bureau

Wordt uw rekening niet betaald? Het is erg vervelend als uw facturen niet tijdig worden betaald. U wilt er graag met de klant uitkomen, maar te lang wachten kost veel geld. Samen met u kunnen we een incassotraject opzetten. U kunt hierin aangeven hoe we uw klant gaan benaderen. We komen gezamenlijk tot een plan hoe we uw klant gaan overtuigen om alsnog te betalen. Op deze manier kunnen we het maximale resultaat behalen zonder dat u hoge kosten hoeft te maken of dat de relatie met uw klant op het spel wordt gezet. Pre-incasso service Als u het incassotraject een brug te ver vindt, kunnen we u assisteren in de vorm van attentiestickers op uw facturen, actief nabellen van uw aanmaningen en eventueel aanmaningen versturen op ons briefpapier. Vindt u het innen van uw facturen een lastige en tijdrovende klus? Dan is wellicht debiteurenbeheer voor u de oplossing.

Vindt u het ook zo vervelend als uw rekening niet op tijd wordt betaald?


Debiteurenbeheer Incassodiensten Gerechtsdeurwaarder Juridisch Bureau Betaalt uw klant ondanks uw herhaaldelijke verzoeken en aanmaningen de rekening niet? Dan is het tijd voor strengere maatregelen. Als uw klant niet aan de voorwaarden voldoet, kunnen we een gerechtelijke incasso opstarten. Dit is een juridische procedure die met een dagvaarding begint. Na een positieve uitspraak door de rechter zullen wij voor u het vonnis ten uitvoer leggen. Dit kan er bijvoorbeeld in resulteren dat we bij uw klant beslag gaan leggen op het salaris, de bankrekening of het huis, of overgaan tot ontruiming. Wij begeleiden u door dit hele proces zodat u deskundig wordt bijgestaan en uw handen vrijhoudt voor andere zaken. Als de klant het niet eens is met uw vordering omdat bijvoorbeeld de geleverde dienst ter discussie staat dan kan ons Juridisch Bureau u bijstaan tegen een zeer concurrerend tarief. Wij beschikken over een team van enthousiaste en gedreven juristen die een uitdaging niet uit de weg gaan.

Wordt de rekening ondanks uw herhaalde verzoeken niet betaald?


Debiteurenbeheer Incassodiensten Gerechtsdeurwaarder Juridisch Bureau Problemen voorkomen? Juridische problemen zijn vervelend en kunnen in veel gevallen worden voorkomen. Bijvoorbeeld door vooraf uw algemene voorwaarden door ons te laten toetsen. Ook voor het opstellen van uw contracten, hulp bij uw verweer of bemiddeling als tussenpersoon kunt u bij ons terecht. Door vooraf juridisch advies in te winnen, kunt u problemen in de toekomst vermijden. Dat is uiteindelijk de beste oplossing! Problemen met een leverancier? Als ondernemer bent u liever niet bezig met de juridische kant van zaken doen. Onze juristen kunnen u bij alle juridische aspecten bijstaan. De juridische expertise is in huis om zowel eenvoudige geschillen als complexe zaken in behandeling te nemen. Zo kunt u voor al uw juridisch advies bij ons terecht. Bovendien werken we met een zeer concurrerend tarief ten opzichte van de reguliere advocatuur. Ons Juridisch Bureau denkt met u mee en helpt u verder.

Juridische hulp nodig?


Lid van:

Van der Meer & Philipsen • Helderseweg 14 • 1815 AB Alkmaar • E-mail: info@vdmph.nl • Tel.: +31 (0)72 - 514 70 13 • Fax: +31 (0)72 - 514 70 29

Van der Meer & Philipsen Brochure  
Van der Meer & Philipsen Brochure  

Vanuit onze vestiging in Alkmaar staan we onze klanten door het hele land bij met raad en daad.

Advertisement