Page 1

Resultaat door ontwikkeling met de voetbalschool van officiële 3-sterrenvereniging binnen het

SVW’27

Droom jij ook van een mooie voetbaltoekomst?

...Scoren als een profvoetballer voor veel publiek... net zoals een van de grootste talenten van de eredivisie, Adam Maher van AZ? Die kans kunnen wij jouw geven bij SVW’27. Wie is SVW? SVW is een voetbalvereniging met een rijke historie in het centrum van Heerhugowaard. De slogan “Samen leveren we meer dan voetbal” is het uitgangspunt van het beleid en de ambitie om de beste voetbalschool in de regio te zijn is hierbij een speerpunt. AZ heeft de SVW’27 jeugdopleiding met 3-sterren de hoogst mogelijke waardering gegeven. Door het inzetten van deskundige trainers worden jonge talenten opgeleid om zich te kunnen meten met de beste spelers in de landelijke divisies, doorstromen naar de top van het Nederlandse zaalvoetbal of te worden toegelaten tot de jeugdopleiding van AZ. Maar ook de teams die in de regio spelen profiteren van de opleiding, waardoor ze optimaal plezier beleven aan hun sport.

Samen leveren we meer dan voetbal


Wat Bieden Wij? Trainers, begeleiders en een grote groep vrijwilligers staan klaar om jou te begeleiden. Trainers, begeleiders en een grote groep vrijwilligers staan klaar om jou te begeleiden. Of je nu een jongen of meisje bent … een geboren talent of gewoon samen wilt voetballen met je vrienden of vriendinnen … het kan allemaal. Bij de pupillen gaat het niet direct om het winnen van wedstrijden, maar door de voetballessen die je krijgt wordt je steeds beter en leer je samen met je teamgenoten hoe je het beste een wedstrijd kunt spelen.

In de junioren leer je vervolgens hoe je met jouw team tot de mooiste prestaties kunt komen. Afhankelijk van jouw wensen en mogelijkheden kan dat in een team zijn dat in de regio speelt. De prestatie is daarbij niet altijd het hoofddoel, maar een mooie pot voetbal met je vrienden geeft al voldoening.

Bekerwedstrijd tegen FC Volendam met op de foto Bram Barhorst uit de SVW jeugdopleiding

Wanneer je wilt doorgroeien naar de top ben je bij SVW aan het goede adres. Het niveau van de jeugdopleiding levert de basis voor het kunnen presteren op hoog niveau in de landelijke divisies. En daarmee is SVW toonaangevend in onze regio. Uiteindelijk hopen wij dat jij doorgroeit naar het hoogste niveau bij AZ of in het zaalvoetbal of iedere zondag in het eerste elftal van SVW bent te zien. Alles is mogelijk met de jeugdopleiding van SVW.

De jeugd heeft de toekomst B1 junior Hakan Deveci in de basis van SVW’27-1 tegen Zilvermeeuwen.


Wie Zoeken Wij? Wij zoeken jongens en meisjes die willen voetballen. Dit begint al bij de Kabouters (leeftijd 5-6 jaar). Op een spelende wijze leer je voetballen en worden er Champions League wedstrijden georganiseerd. Dit loopt door tot de F-jes (Leeftijd 6-8 jaar). Wanneer je de smaak hebt te pakken, groei je door als E- en vervolgens D-pupil. Wanneer je er plezier in hebt, leg je in deze eerste fase de basis voor jouw voetbal toekomst. Het kan natuurlijk ook zijn dat je al kunt voetballen zonder dat je eerder lid van een club bent geweest. Vraag dan eens of je een paar keer kunt meetrainen. Het kost helemaal niets en de trainers kunnen goed zien waar je het beste kunt worden ingedeeld in de opleiding.

Champions League voetbal in echte tenues als voorprogramma van het 1ste Elftal van SVW’27.

Tenslotte kan het ook zijn dat je bij een andere vereniging voetbalt of hebt gevoetbald en je vindt dat jouw mogelijkheden bij SVW beter tot zijn recht komen. Ook dan kun je altijd meetrainen en zien of een overstap een vooruitgang in jouw voetbalontwikkeling betekent.

Social Media

Facebook-Twitter-Hyves-Youtube


Hoe Nu Verder?

We raden je eerst aan om de website van SVW’27 te bezoeken en te kijken of de club bij jouw past. www.svw27.nl

Vervolgens kun je SVW volgen op Facebook. Klik eens op “Vind ik leuk” en volg de berichten en ervaar hoe actief de club is.

Wanneer je overtuigd bent, vind je in deze brochure een los aanmeldingsformulier om je op te geven.

(www.facebook.com/SVW27)

(Ook te downloaden van onze website)

Ben je geïnteresseerd dan kun je altijd een gesprek aangaan met SVW’27 mensen en/of een proeftraining aanvragen door een mailtje te sturen naar:

Wij helpen je graag verder in jouw voetbalontwikkeling en voetbalplezier!

3 Sterren

officiële 3-sterrenvereniging binnen het

3-sterrenverenigingen zijn grote amateurverenigingen die fungeren als regionale voetbalsteunpunten van AZ. Het beleid, de organisatie en het opleidingsleerplan sluit aan bij dat van AZ. De 3-sterrenverenigingen hebben daarnaast een ondersteunende rol voor de kleinere amateurverenigingen in hun regio. Het AZ Talentenplan ondersteunt de vereniging op beleidsmatig en organisatorisch niveau.

jeugdbestuur@svw27.nl Geprint en aangeboden door RICOH

AZ selectiedagen met 300 talenten uit de regio en de AZ voetbalschool op zondag ochtend voor geselecteerde talenten.

SVW talententeam speelt tegen AZ Jeugd teams

SVW'27 Brochure  

Resultaat door ontwikkeling met de voetbalschool van SVW’27

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you