Page 1

Side 1 af 4 Vejledning – oprettelse/ændring af profil Du får tilsendt en mail med et link, brugernavn og password. Gem dette link i din browser til fremtidig brug. Ved at trykke på linket, kommer du ind på en side lignende denne. De små gule blyanter indikerer de felter, hvor du har mulighed for at lave ændringer. Der er plads til at uploade 3 billeder og et videoklip.

Ved at trykke på et af flagene i øverste højre hjørne vises din profil sådan som den ser ud.

Her indsættes/ ændres navnet Klik på blyanten og indtast virksomhedens navn eller dit navn på alle 3 sprog. Ønsker du at gemme ændringerne, trykker du OK. Klikker du på luk, lukker feltet uden at gemme Ændringerne.

Her indsættes/ ændres adresse, tlf, mail etc. Udfyld så mange af felterne som muligt. Husk at skrive +45 foran telefonnummer. I felterne åbningstider skal vi bede dig om at fatte dig kort, f.eks. ring venligst, efter aftale, se hjemmeside etc. Du kan i stedet angive dine åbningstider i det store tekstfelt.


Side 2 af 4

Indtaster du din e-mail adresse, oprettes der automatisk en ”E-mail” – knap på din profil. Her kan gæsten direkte komme i kontakt med dig. Det samme sker ved indtastning af en hjemmeside. Trykker gæsten på ”Website”knappen åbnes hjemmesiden i et nyt vindue.

Har du Facebook eller Twitter, kan du kopier HTML-adressen ind i feltet og gæsten henledes direkte dertil.

Eksempel på HTML-adresse

Her indsættes/ ændres teksten

Her har du god mulighed for at reklamere for nye produkter, arrangementer, tilbud etc. Tryk OK for at gemme ændringer og LUK for at gå ud af den, hvis du ingen ændringer har. Tænk over hvilke ord du bruger. Sæt dig i turistens sted og brug ord, som de vil søge efter, f.eks. akvarel, håndværk etc. Husk at skrive teksten på alle 3 sprog, ellers forbliver feltet tomt. Klik på OK for at gemme.


Side 3 af 4

Indsæt/ skift billeder Der er plads til at indsætte 3 billeder og 1 videoklip. Klik på blyanten for at indsætte billeder. Du sletter billedet ved at trykke på det røde kryds.

Tryk på gennemse og find den placering, hvor du har gemt billedet (skrivebordet, C-drevet etc.) Hvis du kan se billedet i det store felt, er den på plads. Du kan evt. også trykke på flagene og tjekke om den er kommet på plads.

Upload videoklip Der er mulighed for at uploade til et videoklip. Klik på blyanten. Du kan uploade et gemt videoklip i formatet FLV ved at trykke gennemse, eller der er mulighed for at henvise til et klip fra f.eks. youtube. Vi anbefaler en fil ikke større end 10MB men det afhænger af kvaliteten og længden af klippet. Huske bare på at jo større filen er, jo langsommere loades siden.


Side 4 af 4 Fra www.youtube.com Åben en ny browser og gå ind på www.youtube.com Under videoklippet på youtube.com har du mulighed for at dele. Tryk på indlejring og kopier den linje, der kommer frem i det lille felt. Kopier denne kode ind i feltet hvor der står ”Embed kode” i din profil.

Aktoermanual Sydvestjysk Kunstrute  

Hvordan kommer jeg paa kunstruten?