Page 1

DVOL E4 - SVO E3 24-08-2013 Sportpark: Vossenpels, Lent

Vandaag speelden we onze eerste wedstrijd van het seizoen 2013-2014 als E3 team. Voor de meesten het eerste jaar als E pupil vanuit de F1 en voor sommigen het tweede jaar in de E. Een mooi gemixt team dus. Na 2 trainingen na de vakantie vertrokken we vandaag naar Lent voor onze eerste bekerwedstrijd. De grote jongens van DVOL E4 waren onze tegenstanders en we speelden op het achterste kunstgrasveld op het prachtige sportpark.

De trouwe coaches Jurriaan en Chris bespraken de belangrijkste punten van onze tactiek en gaven aan wat de opstelling was en wie er als reserve begonnen. We hadden 2 wissels omdat Martijn er helaas niet bij kon zijn tijdens deze wedstrijd. Cas in de goal, Jesse, Luca en Sjors achterin. Masood , Toon en Furkan op het middenveld en Ryan en Collin voorin.


Collin maakte al snel de 0-1 en opende dus de score voor dit seizoen. Vlak daarna schoot Jesse keihard de 2-0 binnen vanuit een corner.

Daarna werd de spanning terug gebracht in de wedstrijd door 1 van de gevaarlijke uittrappen van de sterke Lentse keeper. Hij stuiterde zo over onze verdediging heen en werd onhoudbaar ingeschoten.


We vergaten na rust om het af te maken waardoor het lang spannend bleef en we de gelijkmaker al zagen hangen. Gelukkig kwam onze uitblinker Masood op stoom en bracht de stand op 1-3. Toch kwamen de jongens in het Rood-Wit weer sterk terug tot 2-3. Waarna Masood de voorsprong weer op 2 punten bracht. Er waren veel mooie passes en aanvallen te zien. De goede uittrappen van Cas, het sterk verdedigen van Sjors , Jesse, Luca en Toon, die veel Lentse aanvallen onderschepten en de ballen geplaatst naar het middenveld schoten. Daar werd hij opgepakt door onze technische Furcan en hard werkende Masood die hem dan weer doorpassten naar Collin of Ryan. Soms werd het overtikken vergeten waardoor niet alle kansen erin gingen maar soms liep het ook als een trein en waren onze aanvallen niet te stoppen. Grote klasse allemaal! Ryan knalde de 2-5 binnen en door een handsbal van een Lentse verdediger kregen we een penalty tegen die door Masood heel beheerst ingeschoten werd! 3-6.

Door een mooie Lentse aanval werd het 3-6 en onze snelle Collin maakte niet alleen het eerste doelpunt van de wedstrijd maar ook de laatste en bracht de eindstand van deze spannende wedstrijd op 3-7. De eerste punten van het bekertoernooi zijn binnen en een complimentje voor het harde werken is wel op zijn plaats. Nog niet iedereen weet elkaar blindelings te vinden maar dat komt nog wel. Als de inzet zo blijft en we spelen steeds de vrije man aan dan denk ik dat we een gevaarlijk team worden die mooie wedstrijden op de mat gaat leggen. Woensdag weer lekker trainen en dan spelen we Zaterdag de 2e bekerwedstrijd thuis op de Kempkes. Tot dan!


G.W.

Wedstrijd verslag voetbal svo e3 dvol e4 beker  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you