Page 1

SVO D1 - Woezik D4M 22-02-2014 Sportpark: Woezik, Wijchen

Vorig week moesten veel spelers naar de open dagen van de middelbare scholen dus konden we gelukkig deze wedstrijd verplaatsen. Na 2 gewonnen wedstrijden haalden we vandaag onze 3e wedstrijd in.

Foto: Coach Heino staat op het punt om Willem te wisselen. De grote, snelle meiden uit Wijchen van Woezik D4M waren onze tegenstanders. We kwamen met 10 achter maar een doelpunt van Daan bracht ons weer op gelijke hoogte. Het was een mooi uitgespeelde kans van Dogukan die de ruststand op 1-2 te brengen. De meiden in het blauw waren goede speelsters die niet terug deinsten van flink fysiek spel. We moesten alle zeilen bij zetten om duels te winnen en de bal langs de ijzersterke keepster te krijgen. Na de rust kwamen we op een ietwat riantere voorsprong door een mooi doelpunt van “Doki� na goed doorgaan van Loek aan de linker kant. Een keihard schot, waarbij Lorenzo geblesseerd raakte, bracht de spanning weer terug in de wedstrijd. In de minuut daarna kwamen we echter weer op voorsprong door een prachtig doelpunt van Loek. Een prachtig schot van Loek en een linker poeier van Mick werden vakkundig door de Woekzikse keeper uit het doel getikt. Kevin nam de dappere taak op zich om de Lorenzo in het doel te vervangen. Hij was te geblesseerd om door te spelen. De meiden uit Woezik zetten alles op alles om op het doel te schieten, wat ook 1 keer lukte. Die kwam


gelukkig op de lat. Na 10 minuten langer door te spelen kwam het verlossende eindsignaal van deze super spannende wedstrijd. 2-4 gewonnen en onze koppositie versterkt. Klasse mannen!

Doki alleen voor de keeper, dan weet je wel hoe laat het is!

1 van de vele Ooijse corners.


Max stond zijn mannetje tegen zijn sterke tegenspeelster, goed gedaan kerel!

Bezorgdheid bij trainer Michele en grensrechter Gerard. Ook de medespelers kijken toe hoe Lorenzo geblesseerd in zijn eigen 16-meter gebied ligt. Even later neemt Kevin de keepers taken waar en


heeft er geen door gelaten. We hopen dat de blessure van Lorenzo mee valt en na een weekje rust weer plaats kan nemen onder de Ooijse lat!

Michele’s zorgen konden niet voorkomen dat Lorenzo het veld moest verlaten, Ronald draagt hem naar de dug-out!

De stand na de gespeelde wedstrijd van vandaag, lekker bezig!

22-02-2014 SVO D1 - SC Woezik D4M  

Super spannende wedstrijd. 3 punten in de Ooijse pocket

Advertisement