Page 1

SVO D1 - Trekvogels D2 08-02-2014 Sportpark: De Kempkes, Ooij

Na een klinkende overwinning op SCE zijn we het voorjaarseizoen goed begonnen. Vandaag speelden we onze tweede wedstrijd thuis op een regenachtige, winderige Kempkes. Timo kon er helaas niet bij zijn en zijn plaats werd op perfecte wijze ingevuld door Joe.

We begonnen ijzersterk aan de wedstrijd. Beheersing achterin, controle op het middenveld en mooie steekpasses over de linkerflank naar de spitsen. Een paar keer afgefloten voor buitenspel maar soms lukte het ook. Een Prachtige pass van Mick bracht Loek en Dogukan vrij voor de keeper. Door een mooie combinatie met Loek was het “Doki� die de 1-0 op het scorebord bracht. Daarna kregen de jongens van de Kwakkenberg meer grip op de wedstrijd en werd het erg spannend. We werden een beetje terug gedrongen op onze eigen helft en een mooie voorzet van de jongens in het groen zwart werd mooi afgemaakt waardoor het gelijk werd. Net voor rust kwamen we op een 1-2 achterstand waarna we even op konden warmen in de kleedkamer. Na rust hadden we de harde wind in de rust. Hier werd door Heino en Michele handig op ingespeeld en dat leverde na een prachtige aanval een mooi doelpunt op van Mick. Uit een corner was het Daan die ons weer op voorsprong bracht. Op onderstaande foto zien we iedereen juichen na dit doelpunt.

Gijs bracht de eindstand op 4-2 met een mooi doelpunt. Vandaag hebben we weer veel inzet getoond en door deze tweede overwinning staan we met 6 uit 2 op een eerste plaats. Klasse!


De technische staf met in de dug-out de vrouwelijke fans van onze spelers ;)

Drukte in ons 16 meter gebied tijdens de sportieve wedstrijd. Willem en uitblinker Daan op de rug kijken toe hoe de bal weer weggewerkt wordt. Zet hem op volgende week mannen!

08-02-2014 SVO D1 - Trekvogels D2  

Wedstrijdverslag van de 2e competitie wedstrijd van SVO D1