Page 1

Groesbeekse Boys D1 - SVO D1 05-04-2014 Sportpark: Breedeweg, Groesbeek

Na een rustperiode van 3 weken waarin we met z’n allen rouwden om het overlijden van Hanneke, de vrouw van onze trouwe coach Michele, hebben we vorige week de draad weer opgepakt. Met een puike 9-1 overwinning op Union D5 hebben we de laatste serie wedstrijd heel goed geopend.

Op deze bewolkte dinsdag avond stond de inhaalwedstrijd tegen de jongens uit Breedeweg van Groesbeekse boys op het programma. Gelukkig beschikt het prachtige sportpark van deze club over een overdekte tribune waardoor het massaal toegestroomde publiek lekker droog kon zitten tijdens de pittige buien die tijdens de wedstrijden naar beneden kwamen vallen. Beide teams begonnen prima aan de wedstrijd en het waren de jongens in het geel zwart die de meest gevaarlijke kansen kregen in de beginfase. Het was onze kanjer Lorenzo die het doel heel knap schoon hield met een paar prima reddingen. Door allemaal hard te blijven werken en goed te blijven combineren kregen we zelf steeds meer grip op de tegenstander en was het uitblinker Mick die met 2 mooie doelpunten de ruststand op 0-2 bracht. Na rust waren we een stuk sterker en werd er werkelijk prachtig gevoetbald. Iedereen zette zich voor de volle 100% in en er werd heel mooi overgetikt wat tot heel veel kansen leidde. Het was Daan die met een mooi afstandschot de 0-3 aantekende. Een van de spaarzame Groesbeekse aanvallen werd mooi afgemaakt tot 1-3. Na een mooie aanval van Mick maakte Loek de 1-4. Dogukan scoorde de 1-5 en Mick bracht met zijn derde de eindstand op 1-6.


Attentheid bij de Ooijse defensie tijdens een corner. Timo kopt de bal doeltreffend weg.

De technische staf van deze avond, grensrechter Ronald, en de coaches Heino en Michele kijken tevreden tijdens het verloop van de wedstrijd.


Wissel in de 2e helft. Moegestreden Willem wordt vervangen door Gijs op de rechts half positie.

Spitsenduo Mick en Dogukan alleen bij de keeper. Een mooi afgemaakte kans. Dogukan speelde prima maar werd prima verdedigd. Mick had vanavond meer geluk en trakteerde zijn jarige moeder op een mooie hattrick!

07-05-2014 Groesbeekse boys D1 - SVO D1  
07-05-2014 Groesbeekse boys D1 - SVO D1  

3 belangrijke punten in de strijd om het kampioenschap.

Advertisement