Page 1

SC Bemmel E9 -SVO E3 05-10-2013 Sportpark: Ressen, Bemmel

Vandaag speelden we onze eerste wedstrijd in de nieuwe tenues en ik moet zeggen. Het ziet er heel mooi uit. Mooie donkere broeken en een mooi wit shirt. Hier kunnen we wel een paar jaartjes mee vooruit. Na 2 verloren wedstrijden op rij stonden we vandaag voor de zware taak om tegen de nummer 2 van de ranglijst te strijden. We moesten vroeg vertrekken samen met nog meer teams van SVO. Het gras was nog flink vochtig, na een goeie Yell konden we aan de wedstrijd beginnen.

De jongens en meid in het rood zwart waren allemaal best groot en we moesten alle zeilen bij zetten om tegenstand te kunnen bieden. Uit een corner tegen viel de 1-0 en na een hoop gerommel voor onze goal rolde de 2-0 binnen. Daarna bleven we goed weerstand bieden en zagen we ook een paar mooie aanvallen. Hij wilde er alleen niet in vandaag en door een scherpe counter kwamen we op 3-0 achter. Een eigen doelpunt van pechvogel Toon werd het 4-0. Een schot van Furkan dat van richting veranderde werd het 4-1. Helaas kregen we net voor rust nog een doelpunt tegen zodat we met 5-1 gingen rusten. In de rust konden we nog even de tactiek voor de 2e helft bespreken. Duidelijk was wel dat het lastig zou worden.


Mooie corner van Ryan die knap door de Bemmelse verdediging weggewerkt werd.

Na rust gingen we proberen om meer druk te zetten en minder ruimte weg te geven.


Even wat vocht bij tanken in de rust. Hier kun je ook mooi de nieuwe tenues zien.


Na rust kwamen er eigenlijk nier meer aan te pas. Luca en Toon mochten voorin voetballen en dat ging goed. Ze moesten alleen wennen aan de kansen die ze soms kregen en wisten nog niet goed wat daarmee te doen. De pijp begon een beetje leeg te raken en we lieten op alle posities wat steekjes vallen waardoor de aanvallen niet echt gesmeerd liepen en de jongens van SC Bemmel soms heel makkelijk door de Ooijse verdediging heen liepen.

De uitblinker aan Bemmelse kant stopt een mooie Ooijse aanval om vervolgens zelf weer aan een aanval te bouwen. De eind uitslag werd 9-1. Een beetje vertekend misschien maar we waren wel de mindere partij vandaag waardoor de 3 punten wel terecht verdeeld werden. Hopen dat het volgende week op onze thuishaven wat beter gaat. Tot dan!

05 10 2013 sc bemmel e9 svo e3  
Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you