Page 1

SVO D1 – SC Nijmegen D1 05-04-2014 Sportpark: De Kempkes, Ooij

Speelden we vorige week nog tegen de hekkensluiter, vandaag waren de koplopers van SC Nijmegen onze tegenstanders. Als we zouden winnen dan kreeg onze competitie 3 koplopers die evenveel verliespunten hebben. Een super spannende wedstrijd dus.

Onder toeziend oog van trainer coach Heino scoort zijn eigen zoon Mick de 1-0 binnen al vroeg in de eerste helft. De Nijmeegse aanvoerder was een goede speler die een paar keer gevaarlijk door kwam. Gelukkig wist de Ooijse verdediging hem steeds net op tijd te stoppen. Na wat kansen over en weer was 1-0 ook de ruststand. De eerste helft was eigenlijk ook het enige deel van de wedstrijd waar lekker gevoetbald kon worden. Een prachtig ingeschoten vrije trap ging via de vingertoppen van Lorenzo mooi in de kruising waardoor het gelijk werd. Een mooie, van achteruit opgebouwde, aanval bracht Daan en Dogukan langs de Nijmeegse verdediging en het was Dogukan die de pass van Daan binnenschoot. Een twijfelachtige beslissing van de scheidrechter bracht veel onvrede bij de jongens in het rood zwart die, vanwege commentaar op de leiding, het veld even moesten verlaten. Dit was wel een


smet op de wedstrijd. Uitblinker Daan ging tegen het eind van de wedstrijd vanaf eigen helft dwars door alles wat rood en zwart was en rondde koelboedig af.

Nijmeegse corner die door Timo weggekopt gaat worden.


Ooijs muurtje tijdens de mooi ingeschoten vrije trap.

De eindstand werd 3-1. 3 belangrijke punten in de strijd om het kampioenschap. Complimenten voor het behouden van de rust tijdens de hectische eindfase. Een voorbeeld voor de Ooijse jeugd!

05-04-2014 SVO D1 - SC Nijmegen D1  

Belangrijke 3 punten in de strijd oom de eerste plaats!

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you