Page 1

SVO E3 - Eendracht E3 01-02-2014 Sportpark: De Kempkes, Ooij

Vanwege de extreem zacht winter van dit jaar kon de eerste competitiewedstrijd van het voorjaarsseizoen gewoon doorgaan. Het was gezellig druk op ons mooie sportpark met verschillende teams die thuis speelden. Luca had een wond op zijn hoofd waardoor hij niet mee kon spelen maar voor de rest waren we compleet. Vorige week al weer een keer lekker getraind en we konden dus goed beslagen ten ijs komen.

Na onze vaste teambespreking in de kleedkamer en een goede warming up konden we beginnen aan de wedstrijd tegen de jongens van Eendracht uit Mook. De jongens in het groen-wit gestreept waren een stuk groter dan ons maar toch ginen we er vanaf het begin flink tegenaan. Na een periode van 10 minuten waarin aan beide kanten kleine speldenprikjes uitgedeeld werden begonnen we steeds meer duels te winnen en werden we de baas op het middenveld. Hierdoor speelde het spel zich grotendeels op de helft van eendracht af. Een mooi doelpunt van Colling bracht ons op voorsprong en Masood knalde de 2-0 binnen. Hij had ook de 3-0 op zijn slof maar het prachtige tikje uit een corner van Ryan ging net naast. Martijn, Toon, Jesse en Sjors verdienen een dikke pluim voor het harde werken en weinig ruimte weggeven. Hierdoor was


het makkelijk voerballen voor de voorhoede. Cas had weinig te doen maar de keren dat er een bal op het Ooijse doel kwam stond hij zijn mannetje.


Na rust was het weer Masood die de score opende en de stand op 3-0 bracht. Het mooiste doelpunt van de wedstrijd kwam van Furcan die met een prachtige Zidane beweging de bal over de lijn tikte, genieten geblazen dus. Jesse bracht de eindstand op 5-0. Daarna bleven de kansen komen maar hij ging er niet meer in. Bij de penalties vlogen de ballen er lekker in. Ook de jongens uit Mook knalde een paar prachtige pingels binnen.

We hebben vandaag ons beste spel op de mat gelegd. Als we dit het hele seizoen vol kunnen houden dan gaan we nog wel wat puntjes pakken. Woensdag weer lekker trainen en volgende week spelen we uit tegen Brakkenstein in Nijmegen.

01-02-2014 SVO E3 Eendracht E3  
01-02-2014 SVO E3 Eendracht E3  

Wedstrijdverslag van de eerste competitie wedstrijd van de jongens van SVO E3

Advertisement