Page 1

! d a r å p e r m o s e m r a v e y n 4 : e n e t r e p Eks ! å n s s la p å p n e g in m – Få solskjer Les mer:

-30% Solskjerming og garasjeporter:

PÅ VÅRE BESTSELGERE

Kontakt oss i dag for GRATIS befaring av konsulent og uforpliktende tilbud!

Designmarkise m/kassett -30%

Plissé enkel/dobbel -30%

Zip-screens -30%

Lamellgardiner -30%

80 mm utv. persienner -30%

Classic terrassemarkise -30%

Garasjeporter -30%

Tlf. 95 300 800

www.kjellsmarkiser.no

Kampanjeperiode 04.02.19 – 17.03.19

Behageligere bokvalitet siden 1978!


DOBBEL PLISSÉ ISOLERER BÅDE MOT VARME OG KULDE!

Effektiv Screens er en utvendig «rullegardin» i kassett som er egnet til nesten alle bygninger. Screens er i skuddet og leveres med en perforert duk med mikro­struktur som gir god sikt fra innsiden og ut (se bildet under). Screen slipper inn et behagelig lys og stopper ca 90% av solvarmen gjennom vinduene. Dermed får du et mer komfortabelt inneklima, du beholder utsikten og reduserer samtidig innsyn.

Enkel og dobbel plissé

-30%

Zip-screen blir også ofte brukt som vindskjerming på uteplasser. Zip («glidelåsen») mellom styreskinnene og duken gjør at produktet tåler kraftig vind.

Høy isoleringseffekt Plisségardiner er et dekorativt produkt. Vi tilbyr en eksklusiv kolleksjon av farger, ­mønster og ­design. Velger du dobbel plissering får du bikakestruktur i vevet som dobler de isolerende egenskaper som ettog to-lags vinduer har.

dermed bidra til mer behagelig inneklima på varme sommerdager.

På vinteren beskytter plisségardiner mot kulde og trekk med opptil 46% mindre varmetap.

På kalde vinterdager kan plissé ­faktisk øke temperaturen ved ­vinduet med opptil 7,4 °C. Mot et lite tilegg kan gardinene betjenes med fjernstyrt motorisering.

Uten solskjerming vil 72% av sol­ varmen passere selv to-lags vinduer. Dobbel plissé kan redusere hele 82% av d ­ ette varmeinnslippet og

Trendy plissé, enkel eller dobbel, er de interørgardinene som har størst vekst i hele Europa!

De fem viktigste grunnene for

1 2

Beskytter mot overoppheting – Inntil 92% lavere varmeinnslipp gjennom vinduene, som kan gi betydelig lavere innetemperatur. Reduserer innsyn – Helt eller delvis. Mange av produktene gir deg likevel mulighet til å se ut. Kan også mørklegge soverom.

Lamellgardiner

-30% Lamellgardiner er fleksible Lamellgardiner kan brukes både som dekorasjon, romdeler og solskjerming. 140 farge- og tekstil­kombinasjoner gir elegant skjerming for store og små vinduer. Lameller gir optimal lyskontroll for stil og intimitet, og du kan velge mellom 89 mm og 127 mm bredde på lamellene. De har mange

betjenings­alternativer og rimelig motorisert fjernstyrt betjening er mulig. Godt egnet også for skråvinduer.

Classic terrassemarkise

-30% Eksklusiv terrassemarkise Classic terrassemarkise har et eksklusivt skrog som forener markisens unike former. Kan leveres med marcesafunksjon med dukbalk som gir ekstra ståhøyde, smart hvis lav høyde og/eller for å kunne åpne terrassedør. Du kan velge markiseskrog i grått, hvitt eller sortlakkert ru metalic. Betjeningsmuligheter er sveiv eller motor.

Rimeligere blir det ikke! Ta kontakt:


solskjerming

Zip-screens

-30% investering i solskjerming for Ola og Kari Normann!

3 4

Fjerner reflekser på TV’n og gir behageligere innebelysning. Styr og filtrer lyset etter eget ønske. Gir mer terrassekos – Markiser beskytter mot sjenerende solvarme, men gir også lunere kveldsvarme og redder utefesten hvis regn.

5

Gir dekorativ verdiøkning på boligen – Særlig tidløs innvendig solskjerming/interiør-gardiner er svært trendy. Vi utfører gratis befaring med oppmåling og uforpliktende tilbud på både inn- og utvendig solskjerming, med og uten montering. Dette gjør valget trygt og enkelt.

Ekstremt kompakt markise for den kresne Premium-produktet innen terrassemarkiser er en kompakt stilfull designperle som likevel er svært robust. Den lekre kassetten beskytter markiseduken og kler fasaden elegant også når den er innkjørt. For dette produktet har vi Enerett i Norge

Designmarkise m/kassett

-30%

Tlf. 95 300 800 • post@kjellsmarkiser.no • www.kjellsmarkiser.no


Utvendige persienner Utvendige persienner holder solvarmen ute ved at de stopper 92% av varmeinnslippet gjennom vinduene Lavest varmeinnslipp av all solskjerming. Vinkelen på lamellene kan reguleres slik at du kan se ut. Naturlig dagslys slipper inn, men ikke solvarmen. Leveres med manuell betjening, motorisert eller h ­ el­ automatisk heving/senking i forhold til vind, sol og overskyet vær.

80 mm utvendige persienner

-30%

Vedlikeholdsfrie garasjeporter Premium kvalitet i over 50 år Garasjeportene våre er de eneste produsert i Norge. Leverandøren vår er O ­ sterøy-bedriften Lobas som har produsert garasjeporter i Premium kvalitet i over 50 år. Portene har kraftige beslag/skinnesystemer med dobbel galvanisering for å tåle norsk klima, også i kyststrøk med sjøsalt i vindkastene. Portpanelene er produsert i stål med tykk lakk og har hele 10 års garanti. Garasjeportene er et resultat av kontinuerlig utvikling og kvalitetsfokus. Våre fullisolerte stålporter og port­ åpnere gir deg en trygg, problemfri og langvarig portløsning.

-30% Kontakt oss i dag for gratis befaring av konsulent og uforpliktende tilbud: Rabattene i brosjyren gjelder ikke på monteringen.

I vårt sortiment inngår også vinduer og dører i stål i samme utførelse som våre porter slik at din garasje gir et ryddig, gjennomført og elegant inntrykk. Vi har flere standard farger på lager, og finner du ikke den rette fargen kan vi få porten lakkert i ønsket RAL-farge mot et tillegg.

95 300 800

post@kjellsmarkiser.no www.kjellsmarkiser.no

Ikke utsett gleden, utsett betalingen! Med handlekonto har du mulighet til å kjøpe det du har lyst på i dag, og betale senere. ­ Fordel betalingen etter hva som passer din økonomi. Den første måneden betaler du kun et utsettelses­gebyr. Etter den betalingsfrie perioden velger du å betale inn hele beløpet, eller å betale ned i månedlige rater.

4 mnd

Kun kr 275,- i utsettelsesgebyr fra levering

Handlekonto med MasterCard tilbys i samarbeid med Santander Consumer Bank. Renteeksempel som gjelder om man velger å betale ned i månedlige rater: Eff. rente 33,01%, kr 15.000,- o/12 mnd, totalt kr 17.439,-

© Copyright HD Solskjerming AS® 2019. Layout: Sveum AS. Trykk: Ålgård Offset

Behageligere bokvalitet siden 1978!

Profile for Sveum AS

Vinterkampanje 2019  

Vinterkampanje 2019