Page 1

4 måneders betalingsutsettelse fra levering, kr 275,-

– Et godt alternativ til forhåndsbetaling!

Nedenfor kan du lese mer om Handlekonto som gir deg frihet til å velge det du vil – når du vil Med Handlekonto har du mulighet til å kjøpe det du har lyst på i dag, og betale senere. ­Den første måneden betaler du kun et utsettelses­gebyr. Etter den betalingsfrie perioden velger du å betale inn hele beløpet, eller å betale ned i månedlige rater.

Kontobetingelser

Eksempel «4 mnd betalingsutsettelse, kr 275,-»

Betaling:

Kr 0,- / måned

min 3% / måned (min kr 199,-)

Handlekonto er en fleksibel kontokreditt med MasterCard som gir deg ekstra frihet i hverdagen. Kortet fungerer som et vanlig kredittkort, og kan brukes i de fleste butikker, nettbutikker og minibanker verden over.

Periode­ gebyr:

Kr 0,- / måned

kr 45,- / måned

Betingelser ved månedlig betaling etter betalingsfri periode:

Måned 1

Utsettelses­ gebyr:

Måned 2

Måned 3

Måned 4

0% / måned

Rente:

Måned 5

Måned 6

1,75% / måned (nominell rente 21%)

kr 275,-

Hvordan søke om Handlekonto Vår konsulent kontakter Santander Consumer Bank, og du vil få svar på din søknad mens du venter. Santander Consumer Bank vil foreta en kredittvurdering av deg.

Har du spørsmål? Ring kundesenteret til Kjells markiser, tlf. 95 300 800, kl. 8-16.

• Kontokreditt inntil kr 50.000,• Nominell rente 21% • Periodegebyr kr 45,- (kr 0,- ved saldo under kr 1.000,-) Eff. rente 33,01%, kr 15.000,- o/12 mnd, totalt kr 17.439,-. Vi minner om at lang betalingstid med lave månedsbeløp kan gi høye kredittkostnader.

Fordeler med Handlekonto ÎÎMotta varene lenge før du betaler ÎÎSlå til på gode tilbud når det passer deg ÎÎKjøp det du virkelig har lyst på ÎÎSpre kostnaden og få flyt på økonomien

Hvorfor handle av Kjells markiser ÎÎEid av verdens største solskjermingskonsern. Sikrer høy kvalitet i alle ledd. Riktig løsning for deg, med kvalitetsprodukter og kvalitetsmontasje.

ÎÎSolid firma med gode løsninger, høy kompetanse og godt serviceapparat. Over 40 år i bransjen borger for at vi er der med god service om noe skulle skje i fremtiden.

ÎÎTotalleverandør av solskjerming, samt bredt utvalg av garasjeporter. ÎÎAlle fornøyde kunder som kjøper igjen er våre beste ambassadører!

Behageligere bokvalitet siden 1978!

www.kjellsmarkiser.no

Profile for Sveum AS

Handlekonto Kjells markiser  

Ikke utsett gleden - utsett betalingen!

Handlekonto Kjells markiser  

Ikke utsett gleden - utsett betalingen!

Advertisement