Page 1

Ikke utsett gleden – utsett betalingen! Handlekonto gir deg frihet til å velge det du vil – når du vil Med Handlekonto har du mulighet til å kjøpe det du har lyst på i dag, og betale senere. Den første måneden betaler du kun et utsettelsesgebyr. Etter den betalingsfrie perioden velger du å betale inn hele beløpet, eller å betale ned i månedlige rater.

4 måneders betalingsutsettelse fra leveringsdato kr 275,- i utsettelsesgebyr Eksempel «4 mnd betalingsutsettelse, kr 275,-» Måned 1 Rente:

Måned 3

Måned 4

0% / måned

Betaling: Periodegebyr: Utsettelsesgebyr:

Måned 2

Kontobetingelser

Måned 5

Måned 6

1,75% / måned (nominell rente 21%)

Kr 0,- / måned

min 3% / måned (min kr 199,-)

Kr 0,- / måned

kr 45,- / måned

kr 275,-

Hvordan søke om Handlekonto Vår konsulent kontakter Santander Consumer Bank, og du vil få svar på din søknad mens du venter. Santander Consumer Bank vil foreta en kredittvurdering av deg.

Har du spørsmål? Spør Fasadeprodukters konsulent eller ring Santander Consumer Bank på telefon 51 83 65 60.

Handlekonto er en fleksibel kontokreditt med MasterCard som gir deg ekstra frihet i hverdagen. Kortet fungerer som et vanlig kredittkort, og kan brukes i de fleste butikker, nettbutikker og minibanker verden over. Betingelser ved månedlig betaling etter betalingsfri periode: • Kontokreditt inntil kr 75.000,• Nominell rente 21% • Periodegebyr kr 45,- (kr 0,- ved saldo under kr 1.000,-) Eff. rente 33,01%, kr 15.000,- o/12 mnd, totalt kr 17.439,-. Vi minner om at lang betalingstid med lave månedsbeløp kan gi høye kredittkostnader.

Fordeler med Handlekonto Î Î Î Î

Motta varene lenge før du betaler Slå til på gode tilbud når det passer deg Kjøp det du virkelig har lyst på Spre kostnaden og få flyt på økonomien

Hvorfor handle av Fasadeprodukter ÎStørst i Norge på produksjon Î 5 års totalgaranti Fasadeprodukter ønsker at du som kunde og salg av solskjerming og skal være trygg på at de produktene du garasjeporter kjøper har høy kvalitet. Vår kvalitet er Vi har AAA-kredittrating og har egen produksjon i Molde. Våre underleverandører er verdensledende og våre produkter tilfredsstiller EUs standarder. All elektronikk er CE godkjent og relevante produkter er TûV-sertifiserte.

Î Trygghet 52% av våre kunder er enten tidligere kunder eller venner/bekjente av tidligere kunder. Vi er stolte av den tilliten kundene har gitt oss.

dokumentert gjennom en årrekke, derfor gir vi 5 års totalgaranti på hele vårt sortiment.

ÎDin lokale faghandler

Siden 1992 har Fasadeprodukter levert kvalitetsprodukter til Norges befolkning og vi har avdelingskontor i ditt nærmiljø. Vi er totalleverandør av solskjerming og ALT produseres på skreddersøm.

SOLSKJERMING – GARASJEPORTER

Slipp sola inn når du selv vil

Handlekonto Fasadeprodukter  

Velkomstbrev

Handlekonto Fasadeprodukter  

Velkomstbrev