Page 1

Sponsoring 2011-2012

Bouw mee aan topsport in uw regio

#believe


Onze mogelijkheden, op Uw maat.

Clubsponsoring

Teamsponsoring

De ultieme vorm van sponsoring. U ondersteunt de club, haar volledige werking en bent sponsor van Heren 1 ĂŠn Dames 1.

Bij team- of ploegsponsoring sponsort u een specifieke ploeg bij de jeugd of de senioren, met uitzondering van Heren 1 en Dames 1.

Er zijn 4 verschillende pakketten van clubsponsoring: Platina, Goud, Zilver en Brons.

Er worden 4 types van pakketten aangeboden die telkens betrekking hebben op de uitrusting van de desbetreffende ploeg.

Elk pakket wordt in samenspraak met de sponsor opgesteld uit een gamma mogelijkheden, gaande van shirtsponsoring bij de eerste teams tot opname in de clubnaam (Hellvoc). Minimumcontracten (brons) zijn vanaf 3 jaar, jaarlijks uit te keren.

Elk contract met betrekking tot kledij is telkens 3 jaar geldig. Op deze manier bent u zeker van optimale zichtbaarheid gedurende 3 jaar. Voorts zijn er alternatieven om voor kleinere bedragen uw logo toch een plaats te geven op bestaande kledij van de spelende ploegen.

Algemene sponsoring

Eventsponsoring

Met een brede dekking over de sporthallen in de beide gemeenten, kan u over maximale zichtbaarheid voor uw reclame beschikken. Reclamepanelen of spandoeken in de sporthallen (telkens voor 3 jaar) of het clublokaal (Passeurke). Kleinere initiatieven als een wedstrijdbal behoort ook tot de mogelijkheden.

Hellvoc organiseert ook een aantal extrasportieve evenementen om het lidgeld voor de leden te kunnen drukken. Oa het 1 mei tornooi (+150 spelers) en het Beachvolleytornooi (+500 spelers) elk jaar zijn enkele voorbeelden. Ook hier zijn er sponsoringsmogelijkheden (spandoeken, affiches,...)


Groei mee, samen met ons talent

ns

Hellvoc wil een stichtend voorbeeld voor de omringende clubs zijn. Vanuit de eigen regio worden kinderen gemotiveerd en gestimuleerd om te bewegen, volledig op eigen kracht, volgens hun eigen snelheid en niveau. Maar Hellvoc wil meer doen. Hellvoc wenst iedere speler een platform aanbieden om na een goed georganiseerde jeugdopleiding verder te blijven spelen in de eigen regio, zodat ze als voorbeeld kunnen dienen voor de aanstormende jeugd. Een degelijk uitgebouwd seniorenbeleid met een oplossing voor elke sportieveling hoort daarom bij onze kerntaken. Sponsors die mee willen groeien met de club en deel willen uitmaken van een fantatische familie van meer dan 450 leden kunnen intekenen op een Platina, Gouden, Zilveren of Bronzen overeenkomst. Nodeloos te zeggen dat dit het neusje van de zalm is... Brons

Hoofdsponsor Platina/Goud

Zilver

Brons

Hoofdsponsor Platina/Goud

Platina

Goud

Zilver

Brons

De TOPovereenkomst van Hellvoc omvat volgende mogelijkheden:

Medesponsor van Heren 1 ĂŠn Dames 1. Mogelijkheden:

De zilveren overeenkomst met haar mogelijkheden:

De minimumovereenkomst om als clubsponsor tussen te komen:

n Uw naam wordt deel van de clubnaam!

n Logo op t-shirts, sportzakken, trainingspakken, enz bij Heren 1 en Dames 1

n Logo op t-shirts, sportzakken, trainingspakken, enz bij Heren 1 en Dames 1

n Reclameborden in de zalen.

n Reclameborden in de zalen.

n Vermelding op alle correspondentie , nieuwsbrieven, website, ea van de club

n Vermelding op alle correspondentie , nieuwsbrieven, website, ea van de club

n Vermelding op alle correspondentie , nieuwsbrieven, website, ea van de club

n 10 abonnementen voor Heren 1 en Dames 1

n 8 abonnementen voor Heren 1 en Dames 1

n Hoofdsponsor Dames 1 en Heren 1 (Logo op de voorzijde van (wedstrijd)kledij)

n Hoofdsponsor Dames 1 en Heren 1 met logo op (wedstrijd)kledij (voorzijde, kleiner dan platina)

n Hoofdsponsor Dames 1 en Heren 1 met logo op (wedstrijd)kledij (achterzijde)

n Betrokken bij de organisatie van bepaalde evenementen (productvoorstelling)

n Betrokken bij de organisatie van bepaalde evenementen (productvoorstelling)

n Jaarlijkse receptie voor de sponsoren, ea

n Jaarlijkse receptie voor de sponsoren, ea

n U groeit eveneens financieel mee met de club

n Minimumovereenkomst van 3 jaar

n Uw logo op t-shirts, sportzakken, trainingspakken, enz bij Heren 1 en Dames 1 n Reclameborden in de zalen. n Vermelding op alle correspondentie , nieuwsbrieven, website, ea van de club n 20 abonnementen voor Heren 1 en Dames 1

n Minimumovereenkomst van 5 jaar

n Betrokken bij de organisatie van bepaalde evenementen (productvoorstelling)

n 4 abonnementen voor Heren 1 en Dames 1 n Hoofdsponsor Dames 1 en Heren 1 met logo op (wedstrijd)kledij (broek of mouw) n Jaarlijkse receptie voor de sponsoren, ea n Minimumovereenkomst van 3 jaar

n Jaarlijkse receptie voor de sponsoren, ea n Minimumovereenkomst van 3 jaar

Clubsponsoring

Bro

Bro

Zilver

ns

Hoofdsponsor Platina/Goud


Uw naam verbonden, met uw eigen team U hebt een bepaalde binding met een ploeg of wil Hellvoc op een specifieke manier steunen door rechtstreeks te investeren in de jeugdwerking of de uitrusting van een bepaald (competitie)team. De teamsponsoring mogelijkheden van Hellvoc zijn eveneens opgedeeld in 4 pakketten. Er wordt bij Teamsponsoring geen onderscheid gemaakt tussen de senioren en jeugd, met uitzondering van (Pre)Miniemen. Door de kleinere hoeveelheid spelers in een ploeg heeft u mits dezelfde financiĂŤle tussenkomst 2 teams gesponsord. Elke overeenkomst is voor 3 jaar, zo bent u als sponsor voor 3 jaar zeker van uw aanwezigheid op het veld! Gegarandeerd. Elk pakket omvat minstens een uitrusting voor 13 spelers (12 uniforme shirts + 1 (of 2) liberoshirts).

Full Gear

Basic2

Basic+

Basic

Uw team geniet volop van uw inspanning met een omnium overeenkomst:

Een volledig pakket voor uw ploeg, zonder sporttas:

Een volledig pakket voor uw ploeg, zonder trainingspak:

Een volledig wedstrijdpakket voor uw ploeg:

n Wedstrijdshirt

n Wedstrijdshirt

n Wedstrijdshirt

n Wedstrijdshirt

n Wedstrijdshort

n Wedstrijdshort

n Wedstrijdshort

n Opwarmings/trainingsshirt

n Opwarmings/trainingsshirt

n Opwarmings/trainingsshirt

n Trainingspak

n Sporttas

n Wedstrijdshort n Opwarmings/trainingsshirt n Sporttas

Bro

ns

Bro

Hoofdsponsor Platina/Goud

ns

n Trainingspak

Hoofdsponsor Platina/Goud Zilver

Zilver

Hoofdsponsor Platina/Goud

Brons

Brons

Teamsponsoring


Alles kan, ook uw eigen idee Algemene sponsoring, sponsoring van de zaal/zalen, een evenement, een wedstrijdbal, enz... We maken voor u graag alles bespreekbaar en sponsoring hoeft helemaal niet duur te zijn. Hellvoc wil het graag allemaal aan u voorstellen, maar 450 leden, verspreid over 2 zalen en 2 gemeentes, maar verbonden door hun motivatie voor hun sport, hun club, hun ploeg en... hun sponsors blijven niet graag in de kou staan en hebben uw steun nodig. Alles wat u op de voorgaande pagina’s hebt zien staan is bespreekbaar én verder uitbreidbaar met opnames in kalenderboekjes, verspreiding van uw logo op affiches en zo veel meer. Geef ons even een

seintje en we komen graag even bij u langs... de mogelijkheden zijn on-be-perkt.

Materiaal

Financieel

Event

U hebt goede contacten in bv. de cateringbusiness en kan ons helpen bij onze verschillende evenementen.

Uw organisatie ondersteunt enkel evenementen met een financiële tegemoetkoming.

U bent eigenaar van of bent goed bevriend met een drukkerij en kan ons helpen bij de realisatie van promotiemateriaal...

Hellvoc organiseert jaarlijks tal van evenementen én beschikt over een clublokaal waar mensen elkaar op zéér frequente basis ontmoeten.

Elke aanwezige op een evenement kan worden bereikt, evenals de aanwezige toeschouwers. Wij horen graag wat u wil bereiken met uw promotie en bieden onze ruime basis aan als doelgroep.

Alles is bespreekbaar. Voor deze tegemoetkomingen nemen wij u graag op in onze publicaties of bekijken bijkomende mogelijkheden.

Hellvoc staat open voor elke opportuniteit.

Eventshirts met uw logo, opname in specifieke correspondentie of affichage... alles kan.

Algemene sponsoring


Hellvoc. Een sportief project, met toekomst. De nieuwe fusieclub tussen Hemix VC en Schelle VC wil de jeugd en volwassenen uit de Rupelstreek de mogelijkheid bieden om op een sportieve en verantwoorde manier bezig te zijn met volleybal.

Een leefwereld Naast de volleybalsport willen we als club ook een gezellige leefomgeving bieden waar onze spelers en speelsters graag vertoeven.

Beide clubs bestaan al meer dan 35 jaar en hebben gedurende deze tijd een goede naam opgebouwd binnen de volleybalwereld.

Op dit moment hebben we een 450 tal spelende leden waardoor we de grootste volleybalclub zijn in de provincie Antwerpen . Ze zijn verdeeld over 11 heren-, 7 dames- en 14 jeugdploegen, daarnaast hebben we nog een speeltuin en volleybal’school’ voor kinderen tussen 4 en 7 jaar.

Sportief Beleid Door de fusie kunnen wij vooral ons sportief beleid verder uitwerken waarbij de nadruk ligt op de opleiding van de jeugd en de verbreding aan de basis bij de seniorenploegen. Wij willen iedereen een kans bieden om op zijn of haar niveau volleybal te spelen. We zullen daarom ook alle financiële middelen op sportief, pedagogisch als op sociaal vlak aanwenden om ieder spelend lid aan bod te laten komen.

Er wordt zowel getraind als competitie gespeeld in de sporthallen van Hemiksem en Schelle. Onze eerste heren ploeg speelt op het niveau van 2e Divisie en onze eerste Damesploeg op het niveau 1e Provinciale. Voor meer info: www.hellvoc.be

Hemiksem Gemeentelijke Sporthal Atletiekstraat 1, B-2620 Hemiksem T +32 (0)3 288 27 50

Schelle Sporthal Scherpenstein Parklaan 3, B-2627 Schelle T +32 (0)3 887 51 74

Sponsorverantwoordelijken: Wouter Celen (0486 43 72 14) Mark Van Nierop (0498 51 11 46)

www.hellvoc.be • info@hellvoc.be

Hellvoc Sponsormap 2011-2012  

Hellvoc, een club van meer dan 400 leden wil u graag welkom heten als potentiële sponsor van onze club. Dit overzicht geeft u de verschillen...

Hellvoc Sponsormap 2011-2012  

Hellvoc, een club van meer dan 400 leden wil u graag welkom heten als potentiële sponsor van onze club. Dit overzicht geeft u de verschillen...

Advertisement