__MAIN_TEXT__

Page 8

8

KHaktuellt #11 2020

V I V I L L Ö N S K A A L L A VÅ R A K U N D E R O C H SA M A R B E T S PA R T N E RS

GOD JUL & GOTT NYTT ÅR! Digital Sven Ingvars-konsert i jul På grund av corona blev Sven Ingvars tvungna att ställa in sina planerade konserter i Borgvik. Men istället för att ställa in helt bokade de ett filmteam, för att ändå få bjuda sin publik på underhållning i musikens tecken. Konserten

KARLSTAD Säterivägen 22, Karlstad. Tel 054-24 07 70. Öppet: Mån–fre 9–18. Lör 10–15.

VÄ L KO M M E N T I L L

IC A S K ÅR E FÖR EN GODARE JUL

Julen är serverad med butikslagade favoriter till ditt julbord! Vår goda Berlinersill, Jansson, rödbetssallad, gubbröra och mycket mer. Har du upptäckt allt gott våra kockar tillagar i butiken?

blir nu en inspelad upplevelse där tittarna bjuds på utvalda delar av konserten som var tänkt att spelas på Sliperiet. I ”Visor som tystna” – Musiken och lite till, kommer filmat material från konserten blandas med exklusiva intervjuer

Paret Nerfont tolkar Thore Skogman Precis lagom till jul släpper musikalartister, tilllika makarna, Christer och Cecilie Nerfont, en cd där de sjunger fem Thore Skogman-sånger. Låtarna blir i en annorlunda tappning inspirerad av musikal, schlager och visa, med en touch av 40-tal. De ackompanjeras av Wermland Operas Orkester med

GOD JUL & GOTT NYTT ÅR! PS. Vi kommer ha en 3-rätters nyårsmeny – ha koll på vår Facebook!

och kuriosa för att skapa en svängande helhetsupplevelse som kommer liva upp i jul. För att ta del av den digitala konserten behöver man införskaffa en biljett. Med den får man se hela programmet under sju dagar med start från julafton.

arrangemang av Pär Jorsäter. Bland låtarna finns bland annat ”Tiotusen röda rosor” samt låtar från musikalen Guldhatten. – Det har varit så roligt att upptäcka Thores romantiska och poetiska sida och få tolka hans musik på vårt sett, säger Cecilie och Christer, i ett pressmeddelande.

DROP IN

Norrstrandsg. 25, Karlstad 054-18 29 77 | Vardagar 9-18

Det är inte tråkigt att ta ansvar! Håll avstånd och handla gärna ensam om du har möjlighet. Handla bara i butiken om du är frisk och inte har symptom.

UTHYRES! NYBYGGDA LAGERUTRYMMEN OCH MÖBELMAGASIN

50 m² 3600:-

(4100:- med

loft)

/mån exkl. mo ms samt el.

Vi önskar våra hyresgäster

Julhandla online dygnet runt. Enkelt, tryggt och bekvämt!

God Jul och Gott Nytt År!

önskar Christina och Sven-Uno med personal

ÖPPETTIDER JUL & NYÅR

Julafton 7-14 Juldagen 9-20 Nyårsafton 7-18 Nyårsdagen 9-20

Skåre ica.se/skare

) an Öppet (nästalla dagar: 7-22 054-53 08 11

God Jul & Gott Nytt År! Lagerutrymmmen, magasinering med kontorsmöjligheter. Lagerlokal 120m² inkl. loft. Korttidskontrakt, separat brandcell, värmepump och egen toalett. Tillgängligt dygnet runt. Tillgång till truck. Port 250 cm bred x 300 cm hög.

Östanvindsgatan 21 Industri och Lagerhotell

Östanvindsgatan 21 Örsholmen, Karlstad Johan Persson 073-814 63 16 Ulf Hansson 070-976 84 82 kbgrahlingen.se

Profile for KHaktuellt/Fastighetsmarknaden

KHaktuellt 2020 #11  

KHaktuellt 2020 #11  

Advertisement