{' '} {' '}
Limited time offer
SAVE % on your upgrade.

Page 11

11

KHaktuellt #1 2020 Foto: Jonas Spångberg

2ENTERTAIN OCH KRALL ENTERTAINMENT PRESENTERAR I SAMARBETE MED UNITED STAGE

”DANNY BRILJERAR. STARK OCH MÅNGSIDIG SHOW!”AB

”VILKEN SHOW DANNY!” PETER SANDHOLT

”ALLDELES HYPNOTISERANDE. MODERN POPCIRKUS.”GP

BM Rydning har här på sig metallhandskar med pulserande mikroström. Genom de elektriska impulserna gavs musklerna i ansiktet ett lyft.

”VÄRLDSKLASS!” PÅSCEN

KARLSTAD, LÖFBERGS ARENA

28 FEB KL. 20.00

BILJETTER:

SPONSORED BY

Efter rengöringen peelades huden med renovatour, som bestod av krossade solrosfrön.

Med hjälp av en skrapa utfördes desincrustation, som tog bort orenheter och döda hudceller.

”Som ett PT-pass för musklerna i ansiktet” En behandling som funnits på marknaden länge är Carita. Den har flera moment som bland annat innefattar pulserande mikroström och ledljus. Behandlingen stärker hudens elasticitet, vilket ger ett lyft samtidigt som huden får ny lyster. – Det ger otroligt bra effekt. Det blir verkligen ett lyft för ansiktet, säger BM Ryding, ägare BM’s Hud och Spa.

MÅNADENS BEHANDLING. KHaktuellt har denna gång testat på en Caritabehandling. – Systrarna Carita var pionjärer inom hudvård och skönhet. Det är en av världens mest högteknologiska märken, säger BM Ryding. Hon har haft Carita på sin salong sedan 2004 och var då först i Sverige med det. – Det är fascinerande att det håller efter 16 år. Det är få behandlingar som har så mycket i ett. Det finns mycket maskiner i dag på marknaden men de flesta gör bara en sak. peeling med solrosfrön

Carita finns i olika varian-

ter, beroende på hudtyp. Den som testades här var för fuktfattig och trött hud. Det som är speciellt med Carita är att det är en behandling i många steg. Som med alla andra behandlingar startar den med rengöring. Efter det följer renovateur, som är en peeling med rostade solrosfrön och essentiella oljor. – Den är ett av deras flaggskepp. Den kom 1960 och är fortfarande samma produkt som då. Sedan var det dags för desincrustation, som utfördes med en skrapa med ultraljud. – Skrapan tar bort orenheter och döda hudceller.

Den desinficerar huden kan man säga. pulserande mikroström

För nästa steg lades det ett fuktserum på huden. Med hjälp av handskar, med pulserande mikroström i sig, gavs musklerna ett lyft genom elektriska impulser. Men att det var ström i ansiktet kändes knappt, enbart lite på vissa partier genom vibrationer. – När jag jobbar med handskarna blir det som ett PT-pass för musklerna i ansiktet. Det blir ett omedelbart och varaktigt lyft, säger BM. Efter att med hjälp av handskarna dragit och lyft ansiktet var det dags för pennan. Även den hade mikroström men går ner mer på djupet än handskarna. – Med den går jag ner specifikt i linjer och rynkor för att reducera dem.

ansiktet. Denna disk har ledljus i två färger - gult för lyster och pigmentering och rött som är lugnande, stärkande och anti-age behandlande. I det här momentet känns det nästan som hot-stone massage i ansiktet, då disken blev varm. I behandlingen ingick även massage av ansikte, dekolletage och axlar, vilket gjorde behandlingen lite extra avslappnad och i kombination med alla moment lite extra lyxig. Resultatet syntes direkt efter behandlingen, men som med många andra ges bäst resultat vid en kur. Efteråt såg huden väldigt pigg och fräsch ut, inte alls lika vinterglåmig som tidigare. Den hade dessutom en väldigt fin lyster och linjerna kring ögonen var betydligt mindre.

EvEnt för bådE förEtag & privatpErsonEr! • Innebandy • Boule • Friskvård • Konferens

Boka vår nya lounge

Dart

Rolig hinderbana

Bumperzboll! Combat Archery

RING & BOKA 054-18 98 99

gult och rött ledjus

I sista steget läggs en mask och en slags disk med metallplatta i mitten dras över

anna nordström 070-530 65 60 anna@svenskmediakonsult.se

Stadionvägen 1 • karlstadinnebandyarena.se

Profile for KHaktuellt/Fastighetsmarknaden

KHaktuellt 2020 #1  

KHaktuellt -Tidningen för alla - är södra Värmlands största reklamfinansierade lokaltidning. KHaktuellt publiceras i 12 nummer varje år. Hål...

KHaktuellt 2020 #1  

KHaktuellt -Tidningen för alla - är södra Värmlands största reklamfinansierade lokaltidning. KHaktuellt publiceras i 12 nummer varje år. Hål...