__MAIN_TEXT__

Page 9

DRÖMBOENDE 9

Fastighetsmarknaden #1 2019

HUSMORSTIPS FIFFIGT MED TEJP • Om du står på en stege för att mäta upp för en tavla, bokhylla eller lampa, händer det lätt att du sätter för många blyertsmärken på väggen – märken som du senare ser. Ett bra knep är att ta med dig en rulle maskeringstejp och sedan sätta tejpbitar i ställer för streck. Det går ju lätt att ta bort tejpen utan att det blir märken. Och om du vill kan du skriva eller märka på de olika tejpremsorna.

Båtkapell i behov av renovering? Här utförs byte av rut or och dragkedjor samt lagning av sömmar.

Dags att byta fönster? Kontakta oss för en kostnadsfri offert.

Omklädsel och stoppning av möbler. av Sömnad klädsel/dynor till bil, mc, båt, husvagn m m.

UTNYTTJA ROT-AVDRAGET!

Fryxellsgatan 2 Herrhagen • 054-770 25 94 • www.tapetseri.nu

20%

Nu på Energig la

s!!

Gäller un sommaren der 2019!

Nu utför vi även:

Måleri • Tapetsering • Smårenoveringar Nyttja vår mobila verkstad! Få 30% i rotavdrag.

0703-87 44 78 | sh-energiglas.se

Vi vänder oss bla till privatpersoner och bostadsrättsföreningar Vi kommer hem till dig och mäter Dina nuvarande fönster, ger förslag på lämpliga fönsterval ur SP-Fönsters breda sortiment. Vår fönsterserie Balans är energimärkt. Vilket innebär en rejäl sänkning av dina värmeförluster!

Ring 054-53 30 93 eller 070-557 33 80 och prata fönster med oss!

v i n t e r k a m pa n j

All VIT färg* på köpet! *Erbjudandet gäller vita kulörer ur standardsortimentet från Nordsjö Proffesional, Beckers Skotte och Alcros Milltex. Gäller ej vit grundfärg eller designfärg. Kampanjen gäller till och med 31 mars 2019.

Nybyggnationer • Om- och tillbyggnader • Renoveringar

Läs tidningen onLine

fastighetsmarknaden.com

.com

Vänd dig med förtroende till oss på Wermlandsflytt AB

Vi samarbetar med

SLIPP DAMMET • Fäst ett öppet kuvert med ett par bitar maskeringstejp på väggen precis under där du ska borra. Då slipper du borrdamm på väggen och golvet.

Din leverantör av larm & säkerhetsproDukter till privat & företag Vi ser fram emot att få hjälpa dig med din nästa flyttning. Med skräddarsydd lösning för just ditt hem eller företag, ombesörjer vi allt som du själv vill slippa; packning, uppackning, transport och städning. Allt utfört med största noggrannhet och omtanke. Det är vårt sätt att tacka för förtroendet.

OLIVOL JA MOT FL ÄCK AR • Till alla er som har rostfria kylskåp, frysar, ugnar, fläktar och spisar. Vem hade kunnat ana? Fläckarna lever sina egna liv och ingen vet hur de hamnade där. Det finns ett knep. Ta en bit hushållspapper och droppa lite olivolja på (inte hälla) och gnid in ytorna med det så blir det jämnt och fint.

Bohagsflytt – Kontorsflytt Piano/tunga lyft – Städning Magasinering styr larm & funktioner via touchdisplay Wermlandsflytt AB Blekegatan 2, 652 21 Karlstad Tel 054-85 46 80 • Fax 054-85 46 81 Internet: www.wermlandsflytt.se E-post: epost@wermlandsflytt.se

Johan Lindqvist - 0706-213350 torbJörn arvsäter - 0706-213313

info@wermsec.se • wermsec.se

Profile for KHaktuellt/Fastighetsmarknaden

Fastighetsmarknaden 2019 #1  

Bostadsmarknaden i allmänhet och inredning i synnerhet är alltid lika aktuellt och spännande. Tidningen Fastighetsmarknaden fokuserar på det...

Fastighetsmarknaden 2019 #1  

Bostadsmarknaden i allmänhet och inredning i synnerhet är alltid lika aktuellt och spännande. Tidningen Fastighetsmarknaden fokuserar på det...

Advertisement