Page 1

Tillsammansläger

på Karlsrogården 5-7 juli 2019


Häng med på tillsammansläger 5-7 juli! Varje dag upplever vi saker och har roligt tillsammans och vi blandar lek, bad, pyssel, bollsport och lägerkvällar, vi sjunger och har andakt. Vi har många härliga aktiviteter för små och stora, men det är också kravlöst och möjligheten att bara vara finns. Vi hoppas att det skall bli ett läger med lek & allvar aktivitet & vila gemenskap & god mat.

Välkommen med din anmälan!

1


Några röster från tidigare läger… ”Avslappnad god stämning.” ”Den trevliga och välkomnande stämningen och all sång var bäst.”

”Kravlöst och trevligt.” ”Bra aktiviteter för stora och små.” ”Fint med bibelstudium bra att det var åldersindelat.” ”Gemenskapen, lära känna nya kompisar.”

”Mitt barn har älskat allt!”

2


Lägergården Karlsrogården I år åker vi till lägergården Karlsrogården som ligger i Öxnered, strax utanför Vänersborg. Gården ligger i ett naturskönt område, omgiven av en vacker park och en stor gräsplan med möjligheter till grillning, lek och spel. På Karlsrogården finns en stor sal för våra gemensamma samlingar, men också mindre rum för att kunna gå undan och ta det lugnt. Vid regniga, kalla kvällar finns möjlighet att tända en brasa att mysa framför. Runt gården finns dessutom en promenadväg på ca 1 km, och vid den närliggande Boteredssjön går det att ta sig ett dopp, där finns även en liten strand för sandlek. Boendet har vandrarhemsstandard, vi sover i våningssängar med tillgång till extrasängar (det finns också 1 spjälsäng att låna). Det finns bäddar för ca 40 gäster. Utöver det finns möjlighet att bo i egen husvagn/husbil, hör av dig om tillgång till el. För mer information om Karlsrogården, gå in på hemsidan www.karlsrogarden.se

3


Så här hittar du till Karlsrogården Vägbeskrivning med bil: Från Vänersborgs centrum åker du över Dalbobron och svänger vänster mot Öxnered. Följ sedan vägen till du ser skyltar mot Karlsro intill järnvägsöverfarten. Sväng sedan höger vid skylt mot gården. Du är framme! GPS-koordinat: 58.365435, 12.268524 Buss: Om du är intresserad av att åka kollektivt, går det bra att ta buss 62 till Öxnereds station. Därifrån är det gångavstånd.

Övrigt: Gården är belägen på cykelavstånd från Vänersborgs centrum.

4


Praktisk information Datum: Fredag 5 – söndag 7 juli Tid: 16.00 startar lägret med inkvartering. (Från kl. 15.00 finns möjligheten att komma till gården och få tillgång till sitt rum för att installera sig. Lätt fika finns. Kl. 16 börjar sedan lägret.)

17.30 äter vi gemensam middag. Söndagen avslutas kl. 11.00 med en gudstjänst och efterföljande lunch. Kostnader Vuxna Ungdom 13-17 år Barn 7-12 år Barn 0-6 år

500:400:150:gratis

I priset ingår alla aktiviteter och helpension. Det innebär frukost, lunch, middag, kvällsmacka, samt fika på för- och eftermiddagar. Betalning: Information om betalning kommer efter anmälan i ett bekräftelsebrev. Anmälan Sista anmälningsdag är fredag 24 maj. Kom ihåg att ange eventuella allergier och specialkost! Anmälan görs via hemsidan: www.svenskakyrkan.se/vanersborg Lägret riktar sig i första hand till boende i Vänersborg och VäneRyrs församling, samt Västra Tunhems pastorat.

5


Frågor eller funderingar? Har du några frågor eller funderingar? Tveka inte, utan kontakta någon av oss som ansvarar för lägret: Vänersborg och Väne-Ryrs församling Maria Bartens, pedagog tel. 0521-26 55 59 maria.bartens@svenskakyrkan.se Västra Tunhems pastorat Camilla Svensson, pedagog tel. 070-325 78 76 camilla.svensson@svenskakyrkan.se Elisabeth Tengler, präst tel. 072-732 60 28 elisabeth.tengler@svenskakyrkan.se

För dig med låg inkomst finns möjlighet att söka fondmedel för både barn och vuxen. Ta snarast kontakt med någon av diakonerna nedan: Vänersborg och Väne-Ryrs församling Sonja Johansson, diakon, tel. 0521-26 55 26 Västra Tunhems pastorat Elisabeth Larsson, diakon, tel. 070-464 48 39 6


Profile for svenskakyrkanvanersborg

Tillsammansläger  

Tillsammansläger

Tillsammansläger  

Tillsammansläger

Advertisement