Page 1

Installatie, renovatie en onderhoud “ Breng leven in huis en op het werk�


Inhoudsopgave Welkom ......................................................................................................................................................... 3 De Organisatie ............................................................................................................................................... 4 Wat doet een aquarium met het bedrijf? ............................................................................................. 4 Professionaliteit met de klant als perspectief. ...................................................................................... 4 Tido Vesta .............................................................................................................................................. 5 TFC Holland B.V. .................................................................................................................................... 6 Post Kogeko ........................................................................................................................................... 7 Dagverzorging Plus Die Buytenweye ..................................................................................................... 8 Bodyline ............................................................................................................................................... 10 Smits design centre delft ..................................................................................................................... 11 ‘t Lange land ziekenhuis ...................................................................................................................... 12 Wokmaster .......................................................................................................................................... 13 Gemeente museum Den Haag ............................................................................................................ 14 AAme Accountants & Belastingadviseurs ........................................................................................... 15 Reurings Precisie Plaatwerk BV (RPP) ................................................................................................. 16 van Kapel ............................................................................................................................................. 17


Welkom Waar mijn vader ooit begon met het houden van een hobby, raakte ik al snel besmet met vissen en de gehele aquaristiek. Nu ruim veertig jaar en een generatie later sta ik nog iedere dag vol enthousiasme op om niet alleen mijn werk maar ook mijn hobby te mogen uitoefenen. Door de jaren heen is er veel verandert om mij heen en zijn zeker de afgelopen jaren veranderd. De liefde voor het vak en de enthousiasme van mijn collega’s zijn onveranderd maar voel je toch de crisis om je heen. Steeds vaker worden producten, maar zeker ook de levende haven als vissen en lagere dieren overall aangeboden maar gaat dit ten kosten van de kwaliteit vaak, wat mij betreurt omdat het nog steeds levende dieren betreft welke zorg, aandacht en kennis nodig hebben. Graag wil ik u als klant bedanken of u nu als nieuwe klant bij ons komt, of al jaren een bekend gezicht bent. De enthousiasme die u mee neemt naar de winkel en de steun die u ons geeft door klant te zijn, willen wij als aquarium speciaalzaak en liefhebber van de hobby bedanken en zullen wij er komende jaren ook weer alles aan doen om u zo goed mogelijk van dienst te zijn. Met vriendelijke groet,

Leo Romberg


De Organisatie Aquariumhuis Romberg sinds 1972 actief op het gebied van aquaristiek gevestigd in Delft levert niet alleen producten door heel Nederland, maar is al sinds het begin gespecialiseerd in het leveren van diensten. Met een gemotiveerd team installeert, renoveert en onderhoudt Romberg vele aquaria, binnenvijvers en fish spa’s bij bedrijven, instellingen en particulieren. Wat doet een aquarium met het bedrijf?

Na ruim veertig jaar onderhoud en installatie is ons één ding duidelijk geworden. Aquaria en of dit nu met koudwatervissen, zoetwatervissen of zeewatervissen is, het geeft u en uw klanten een bepaalde afleiding met de juiste ontspanning. Een aquarium wordt dan ook niet specifiek in één bedrijfstak genomen, maar is te vinden in restaurants, showrooms, welkomstruimten, bejaardencentra, ziekenhuizen en natuurlijk gewoon thuis. Een aquarium dient dan ook als levendig schilderij wat nooit hetzelfde is waardoor het aandacht trekt van mensen. Zowel in restaurants waar aquaria vaak dienen als decoratie, blijkt uit onze klantenkring dat het ook zeker een gezellige en positieve factor heeft doordat veel klanten het als gespreksonderwerp aansnijden wanneer een aquarium aanwezig is. Maar ook voor vele winkeliers heeft een aquarium een positief effect doordat winkelend publiek met kinderen sneller geneigd is even een bezoek aan de winkel te brengen en tijdens het winkelen de verkoper beter in gesprek kan gaan met de klant terwijl kinderen afleiding vinden bij het aquarium.

Professionaliteit met de klant als perspectief.

Waar steeds vaker bedrijven veranderen in grote onpersoonlijke instanties waarbij de focus vaak verschuift van klant naar euro, verandert Aquariumhuis Romberg wel mee met professionaliteit en grootte maar blijft de kern hetzelfde. In 1972 begon Aquariumhuis Romberg als een klein winkeltje met vader Willem Romberg en zonen en groeide deze winkel uit tot wat u vandaag de dag als Aquariumhuis Romberg kent. Een aquarium speciaalzaak met een grote vaste klantenkring zowel in de winkel als met onderhoud. Maar wat gelijk bleef is de kern waarbij de generatie is verschoven en momenteel vader Leo Romberg met zijn zonen nog steeds aan het roer staan en persoonlijkheid en service bovenaan staan. Aquariumhuis Romberg biedt dan ook zekerheid en garantie zodat u als klant als persoon gerespecteerd wordt en niet behandelt wordt als nummer.


Tido Vesta Honderdland 150 2676 LT Maasdijk Tel: +31 (0)174 281382 Fax: +31 (0)174 441377

Een uitzendbureau gespecialiseerd op het inzetten van buitenlandse werknemers als productiemedewerkers voor de glastuinbouw, agrarische sector, industrie en metaalsector. Tido Vesta is opgericht in 2002. Dit betekent dat zij ruim tien jaar ervaring hebben met zeer flexibele en gemotiveerde uitzendkrachten. Aanvankelijk zendt Tido Vesta veelal Poolse werknemers in de glastuinbouw-sector in het Westland is Tido Vesta da nook inmiddels uitgegroeid tot een volwaardig uitzendbedrijf voor verschillende vakgebieden. Tido Veste is actief in de logistieke sector, de AGF en de industrie (textiel en metaal). Dagelijks zijn er bij Tido Vesta ca. 700 enthousiaste en vakbekwame uitzendkrachten voor opdrachtgevers werkzaam. De arbeidskrachten worden geselecteerd op vakbekwaamheid, praktische vaardigheden, persoonlijkheid, taalkennis en motivatie.


TFC Holland B.V. Transportweg 49 2676 LM Maasdijk Tel: +31 (0) 174 525700 Fax: +31 (0) 174 511399 E-mai:l info@tfc-holland.nl

TFC is specialist in het segment van exotische groenten en fruit. De producten komen overal ter wereld vandaan. Productielocaties zijn te vinden in uiteenlopende landen als Brazilië, Colombia, Peru, Mexico, China en Vietnam. Ook zij we bekend als een van de grootste importeurs van Royal Gala, Fuji en Cripps Pink appels uit Brazilië. In bijna een kwart eeuw tijd is het assortiment gegroeid naar bijna 200 verschillende soorten groenten en fruit, Die vinden hun weg naar met name supermarktketens, speciaalzaken en groothandelsmarkten in Europa: van Scandinavië tot Spanje. TFC staat voor maatwerk: of het nu gaat om drie volle vrachtwagens of drie doosjes, klantspecifiek leveren is standaard.


Post Kogeko 2676 LL Maasdijk Tel: +31 (0)174 53 17 00 Email: info@post-kogeko.nl

Post-Kogeko is een allround logistieke dienstverlener met meer dan dertig jaar ervaring in geconditioneerde foodlogistiek. Wij bieden betrouwbare en flexibele logistieke oplossingen. Post-Kogeko zorgt ervoor dat uw producten in topconditie en op tijd hun bestemming bereiken. Post-Kogeko Logistics is een allround logistieke dienstverlener met meer dan dertig jaar ervaring in (geconditioneerde) foodlogistiek. Ons bedrijf is ontstaan vanuit een passie voor transport. Die passie heeft ons gemaakt tot wat we nu zijn: een toonaangevende logistieke dienstverlener die tot het uiterste gaat om klanten zo goed mogelijk van dienst te zijn. Post-Kogeko heeft vestigingen in Maasdijk, Ridderkerk, Roelofarendsveen en Eindhoven (Acht) en standplaatsen op twaalf andere locaties verspreid over het land. We verzorgen logistiek voor tal van klanten, waaronder Albert Heijn, DĂŠlifrance, Royal FrieslandCampina, Beckers, Bakkersland, Delfts Brood en DailyFresh Logistics. Bij het bedrijf werken ruim 700 medewerkers. De vloot bestaat ruim 350 trekkende eenheden en circa 370 getrokken eenheden


Dagverzorging Plus Die Buytenweye Chopinlaan 9 2625 TD Delft Tel: +31(0)15 5154000

In een multiculturele buurt in Delft ligt het woonzorgcentrum Die Buytenweye. Die Buytenweye is gelegen in de wijk Buitenhof. De multiculturele buurtwinkels, gelegen aan het Verdiplein, zijn op loopafstand bereikbaar. Ook het overdekte winkelcentra Voorhof en In de Hoven liggen op enkele honderden meters afstand. Die Buytenweye heeft vanouds een socialistische achtergrond en De Dag van de Arbeid wordt hier nog ieder jaar gevierd. Pieter van Foreest biedt een breed, flexibel pakket aan services en diensten voor ouderen op het gebied van wonen, zorg, behandeling en welzijn in de regio Delft, Midden-Delfland, PijnackerNootdorp en Westland. De organisatie telt ongeveer 25 locaties, biedt Zorg Thuis, Hulp bij het Huishouden en diverse services en diensten. Er werken 3400 medewerkers bij Pieter van Foreest en we mogen rekenen op de ondersteuning van zo’n 2400 vrijwilligers.


Zorg, hulp en advies bieden, afgestemd op uw persoonlijke situatie. Dat is ons uitgangspunt. Daarbij willen we u helpen om de kwaliteit van leven te behouden. We ondersteunen u, zodat u zo lang mogelijk zelfstandig uw eigen leven kunt leiden op de manier die u wenst. Of u nu ‘op leeftijd’ bent of wat jonger, we staan u graag met raad en daad terzijde. We hebben daarvoor de kennis, ervaring én de mensen. Bij Pieter van Foreest staan uw wensen en behoeften centraal. In Pieter van Foreest treft u een ‘partner’ op wie u kunt vertrouwen, die u helpt met aandacht en respect.


Bodyline Mina Kr端semanstraat 40 2614 JH Delft Tel: +31 (0)15 2562968 E-mail: info@bodyline.nl

Bodyline; voor ongestoord aan je lichaam werken in een ontspannen sfeer. Sporten en relaxen, alles is mogelijk bij Bodyline. Gebruik van sauna, douches, personal lockers, overdekt buitenterras. Alles is inclusief. Kom eens langs voor een gratis kennismaking


Smits design centre delft Estland 5 2613 JX Delft Tel: 015 262 8790 E-mail: smits@totaalwonen.nl

Het familiebedrijf staat al meer dan 75 jaar bij klanten bekend als dé woonwinkel met topmerken als Leolux en Rolf Benz. In de prachtige showroom presenteerd Smits Deigncenter Delft de complete collectie van Leolux en alle relaxfauteuils van Jori. Graag helpen zij u om die bank, stoel of eethoek te vinden die helemaal bij u past. Want ieder mens is uniek. Comfort staat bij voorop. Allereerst moet u comfortabel zitten, daar let Smits deisgn centre Delft goed op als u gaat proefzitten. En ook gemak staat voorop, bijvoorbeeld bij het ontwerpen van een wandmeubel. Als comfort en gemak in orde zijn, dan wordt nagedacht over design, kleuren, stoffen en leer. Zodat er één pakket ontstaat wat in alle wensen voorziet. En als u boordevol ideeën zit voor een nieuw interieur, dan bent u ook bij Smits Design Center Delft aan het juiste adres. Want woningstoffering uitzoeken is bij Smits een belevenis.


‘t Lange land ziekenhuis Toneellaan 1 2725 NA Zoetermeer Tel: (079) 346 26 26

Het LangeLand Ziekenhuis is sterk verbonden met Zoetermeer; de derde grote stad van Zuid-Holland. Als het enige algemeen ziekenhuis vervult het LangeLand een kernfunctie in de gezondheidszorg voor de stad en de directe omgeving. Ook in de komende jaren wilt het Lange Land ziekenhuis voor de Zoetermeerse gemeenschap hét ziekenhuis zijn en blijven. De beste garanties voor het slagen van deze missie zijn: goed luisteren naar de zorgvrager, alert blijven en inspelen op veranderingen. Niet voor niets heeft het LangeLand Ziekenhuis als motto: ‘beter dichtbij’. Op de website vindt u achtergrondinformatie over het LangeLand Ziekenhuis. Denkt u hierbij aan de visie, informatie over onze verschillende samenwerkingsverbanden en een overzicht van de rechten en plichten die patiënten hebben wanneer zij worden behandeld in het LangeLand Ziekenhuis.


Wokmaster Bachsingel 1 2625 SZ Delft Tel: 015 262 99 47 Fax: 015 257 81 25 Mail: info@wokmaster.nl

Wokmaster Delft is een zeer sfeervol restaurant. De ervaren koks en bediening bezorgen u graag een sfeervolle en smakelijk avondje uit. Wokmaster is het meest uitgebreide en lekkerste Oriëntaals wokrestaurant, waarbij u voor een vaste prijs onbeperkt kan genieten van verschillende Oriëntaalse specialiteiten. U kunt drie uur lang genieten van een uitgebreid buffet bestaande uit een mix van Oosterse gerechten. Diverse warme en koude voorgerechten worden dagelijks vers klaargemaakt, onder meer saté, loempia’s, verse soepen, verschillende soorten Sushi’s. Bij de hoofdgerechten kan men een keus maken uit Wokken of Teppanyaki. Onze ervaren koks maken, waar u bij staat, op spectaculaire wijze in enkele minuten een overheerlijke maaltijd klaar, waarbij alleen de beste ingrediënten worden gebruikt. Er is een ruime keus aan vis, vlees en groenten, zowel voor Wokken als voor Teppanyaki. Voor het dessert is er keus uit diverse vruchten, allerlei soorten ijs, verse slagroom en toppings. Tijdens het eten kunt u zo veel drinken als u wilt. U kunt kiezen uit bier, diverse wijnen, frisdranken, koffie en thee


Gemeente museum Den Haag Stadhouderslaan 41 2517 HV Denhaag

Vanaf 16 maart 2013 vindt rond het Gemeentemuseum Den Haag de internationale kunstmanifestatie Ja Natuurlijk – Hoe kunst de wereld redt plaats. Deze manifestatie is een initiatief van Stichting Niet Normaal onder artistieke leiding van Ine Gevers. Centraal staat de vraag ‘Wat is natuurlijk en wie of wat bepaalt dat?’ Bepalen wij mensen dat alleen of mogen dieren, planten en dingen ook meepraten?

Het aquarium in Pierre Huyghes Zoodram 4 is eigenlijk een theater met de heremietkreeft als hoofd- rolspeler. Hoewel het decor met planten, insecten, de kreeft en het Japanse masker zorgvuldig door de kunstenaar zijn uitgekozen, laat hij verder ‘de natuur op haar beloop’. Hierdoor ontstaan allerlei onver- wachte vormen van samenwerking. In Zoodram 4 is bijvoorbeeld te zien hoe de kreeft het masker als zijn nieuwe huis gebruikt.


AAme Accountants & Belastingadviseurs Adres: Olof Palmestraat 24 2616 LS Delft Tel: +31(0)15 215 88 15 Fax: +31(0)15 212 56 24

AAme Accountants en Belastingadviseurs is een actief en dynamisch kantoor met een uitgebreide cliĂŤntenkring in heel Nederland en het buitenland. Hiertoe behoren vrije beroepsbeoefenaren, ondernemingen en ondernemers in het MKBsegment, grotere (internationale) bedrijven, non-profit organisaties, vermogende particulieren en starters. Een team van gemotiveerde medewerkers staat ter beschikking om u te begeleiden en te adviseren op administratief, fiscaal, juridisch en bedrijfseconomisch gebied. AAme Accountants en Belastingadviseurs is opgericht in 1985 en heeft zich gespecialiseerd in de internationale en nationale belastingwetgeving, sociale verzekering wetgeving en financieel advies. AAme Accountants en Belastingadviseurs bestaat uit een aantal ondernemingen waaronder AAme Accountants B.V., AAme Belastingadviseurs B.V., AAme Salarisadviseurs B.V., AAme Contractor Solutions B.V. en AAme Payrolling Solutions B.V.


Reurings Precisie Plaatwerk BV (RPP) Distributieweg 66 2645 EJ Delfgauw Tel: 015-2619504 Fax: 015-2628647 E-mail: info@rpp.nl

Reurings Precisie Plaatwerk is een onderneming met een platte organisatiestructuur. Door korte en efficiĂŤnte communicatielijnen zijn we in staat snel en flexibel te reageren op uw wensen en uw opdrachten tegen concurrerende prijzen uit te voeren. Kennis bundelen leidt tot succesGebundelde vakkennis is een solide basis en succes blijft dan ook niet uit. Productiekwaliteit, precisie en korte levertijden vormen een gouden combinatie met de gunstige prijs-prestatieverhouding en flexibiliteit van de onderneming. In 2003 neemt RPP de Dutch Industrial Suppliers Award in ontvangst en mag zich de beste industriĂŤle toeleverancier van Nederland noemen. Na jaren van groei wordt de knoop doorgehakt; RPP laat een eigen bedrijfspand bouwen. In 2004 wordt het nieuwe onderkomen op het bedrijventerrein Ruyven in gebruik genomen. RPP beschikt vanaf dat moment over 1700m2 hoogwaardige bedrijfsruimte. Een jaar later wordt RPP genomineerd voor de ondernemersprijs 2005. Met deze prijs spreekt de gemeente Pijnacker haar waardering uit voor lokale ondernemers die zorgen voor werkgelegenheid en een gezonde lokale economie.


van Kapel Hugo de Grootstraat 118-136 2613 TX DELFT Telefoon: 015 - 212 08 17 E-mail: verkoop@vankapel.nl

Kapel is in 1962 gestart en bestaat al ruim 50 jaar. Sinds 1967 is dewinkel gevestigd aan de Hugo de Grootstraat 118 – 136 te Delft. Kapel beschikt over de allernieuwste ontwikkeling op televisie-gebied, ledtechniek en 3D-techniek, ruim vertegenwoordigd in onze winkel. Daarnaast hebben wij als premium-dealer alle Bang & Olufsen, Bose en Loewe audio- en video-apparatuur demonstratieklaar opgesteld. U vindt bij ons dÊ integratie van internet en audio met het Amerikaanse merk SONOS. Het installatiebedrijf voert alle elektrotechnische werkzaamheden in de regio Haaglanden uit. Kapel werkt voor woningbouwverenigingen, bedrijven, kantoren en particulieren. De werkzaamhedenbestaan onder andere uithet renoveren van elektrotechnische installaties, het aanleggen van noodverlichtingsinstallaties en het advieseren en aanleggen van beveiligingsinstallaties. Naast bovengenoemde werkzaamheden doen zij dagelijks het uitvoeren van onderhoud en herstellen van storingen.


Met dank aan Bedrijven / Instellingen AAme Apotheek De Klipper

Sanders optiek Shell

Axia Vegetable seeds AutoBinck beheer NV

Slotervaart

Avalex Delft

Smits interieur en project Spa Fish Delft

BABCARS Bodyline Buro Cite B.V. Caravanbedrijf Duijndam B.V.

Smith & Nephew Nederland CV

Chesterfield Distribution Centre B.V.

Stichting IPSE Paardenmarkt 83-85 Stichting IPSE v. Lodensteynstraat Stichting PerspeKtief TASS

Christelijk Lyceum Delft

T Lange Land Ziekenhuis

Derwort Loodgieters B.V.

Tandartsenpraktijk Lie Tandartspraktijk Nijsen

Deta Air B.V. Diaconessenhuis Leiden Eda de heus.

Team Eda de Heus

E.ON Benelux N.V.

Tido Vesta Nederland B.V.

Elektr. Install. DE VEST B.V.

Transportbedrijf Vis

Firma C. van Kapel

Transportgroep Post Kogeko Tai Wuh

Fysiotherapie A.J.G. v.d. Lugt

TFC Holland B.V.

GEPO Vleeswaren B.V. Gemeente Museum Den Haag

VvE Residentie Seinpost te 's Gravenhage

Groenewold motoren H.M.J. Investments B.V.

Wooncentrum Vijverhof Wokmaster

HagaZiekenhuis

Zeewaterforum ‘De Anemoon’

J.A. Hofmans Huisartsenpraktijk Hofmeester

Zegwaard Beheer B.V.

Juliana Kinderziekenhuis Kinderdagverblijf de rode ridder

Particulieren

Koolschijn

Fam. Bos

Lab Gouda

Fam. Van Breukelen

Universiteit Groningen

Fam. Hardevelt

Machinefabriek Mechanica cv Niehoff Werning BV. Amersfoort

Fam. v/d Ham

Pieter van Foreest Loc. Sonnevanck

Fam. Meyer

Pieter van Foreest Loc. Delfshove

Fam. Meyer

Pieter van Foreest Loc. Die Buytenweye

Fam. V. Oers

Pieter van Foreest Loc. Veenhage

Fam. Kouwenhoven

Reinier de Graaf Groep Mamma Poli

Fam. Vis

Reinier de Graaf Groep Poli kindergeneeskunde

Fam. Wypking

Rosier & Bijl RPP

Fam. Zegwaard

WishWish NL B.V.

Fam. De Bruyn

Fam. Lankhorst

Onderhoud Aquariumhuis Romberg  

Aquariumhuis Romberg Onderhoud, Renovatie en Installatie