Page 1

[Hvis du aldrig har været på weekend før, så læs lige her] Når man er på kredsweekend, betyder det at vi alle sammen er med, lige fra puslinge til væbnere, og selvfølgelig også mange, af de ledere, du kender til daglig. Vi sover på sovesale, en til drenge og en til piger. Og så er der en spisesal, hvor vi spiser den dejlige mad, tanterne laver til os. Vi syntes det skal være rart at være på tur, så vi har gjort alt for, at du, får en hyggelig tur. Alm. Weekendudstyr står der i indbydelsen, og det kan være: Sovepose,lagen, toiletgrej, 1 sæt ekstra tøj, 1 varm trøje, lommelygte og sovedyr. Husk at pakke i en taske, og ingen løse poser, så er det nemmere. Og husk så, det er rigtig sjovt at være på weekend, også selv om din far og mor kommer til at savne dig lidt. ------------------------------------------------------

Tilmelding til vinterweekend 2012 [ ] Ja,jeg kommer selvfølgelig med på weekend [ ] Nej, jeg bliver ikke hentet (nærmere aftales) [ ] Ja,jeg bliver hentet søndag [ ] Ja,vi vil gerne bage: [ ] Boller ca. 40 [ ] Bradepandekage Og jeg får besked hvis jeg IKKEskal bage. Husk at udfylde den anden side også Barnets navn____________________________________________.

Nu er det endelig blevet tid til den årlige kredsweekend, nemlig vores vinterweekend og i år i FDFhytten i Sennels. Det plejer at være en rigtig hyggelig weekend hvor alle fra kredsen, både store og små er med. Alle praktiske oplysninger står her i folderen. Lørdag skal vi være ude, du kan vælge mellem forskellige grupper:

[mad og bål] [Tarzan for begyndere] [sten, strand og muslinger] [uglegylp og skovtrolde] [har du X factor] Lørdag aften er der lejrbåls underholdning og de store skal på natløb. Søndagskal vi på løb rundt i området, inden vi pakker sammen. Vi slutter når far og mor kommer og henter os, og får kaffe og kage.

HUSKhvis der er sne ændres programmet til kælketure og sneboldkampe Vi glæder os til at se jer Lederne

FDFklasse______________________________________________. Forældre underskrift______________________________________. Telefon ________________________________________________. Evt. særlige hensyn: ___________________________________________________________ ___________________________________________________________ _______________________________________________.

Vinterweekend 28-29 januar 2012

[praktiske oplysninger:]


[ Vi mødes: ] Lørdag d. 28 januar i Hytten, Knudsbjergvej 76, Sennels kl. 10.30

Skal vi selvfølgelig ikke bruge når vi er på weekend, men du kan ringe til os i nødstilfælde, på tlf.: 2049 0732 (Charles) eller 2323 4358 (Anna Marie)

[ Pris: ] Weekendturen koster 90 kr. som du betaler til din leder når du tilmelder dig senest d. 24 januar.

[ I Tvivl ? ] Såkan du enten snakke med din leder, eller ringe til Charles på 2049 0732 eller Anna Marie 2323 4358

[ Medbring: ] alm. weekendudstyr, varmt udetøj, regntøj, indesko, sangbog og madpakke til lørdag. Vi sørger for saftevand. Du må gerne have lidt slik med (max. 15 kr.) -----------------------------------------------------[ Sygesikringskort: ] Er det vigtigt at du har med på turen. Hvis du ikke selv er vant til at gå med det afleveres det til en leder, når du kommer.

[gruppevalg] skriv 1, 2 og 3, hvor 1 er den gruppe du helst vil være i.

[ Forældrebesøg/afhentning: ] Søndaghåber vi at din familie kommer til Hytten, både for at få dig med hjem, men også for at se lejren, og alle os andre. Til gengæld laver vi så kaffe, og deler ud af vores kager. I er velkomne fra kl. 14.30 og vi regner med at være færdige kl. 15.00.

[ Boller og kage: ] Børn og FDF´ere elsker boller og kage, og derfor vil vi gerne tigge dig til at bage. Kryds af på tilmeldingen. Hvis du IKKEhører noget, regner vi med, at du tager bollerne med, når vi mødeslørdag og aflevere dem, til en leder.

_____ _____ _____ _____ _____

[mad og bål] [Tarzan for begyndere] [sten, strand og muslinger] [uglegylp og skovtrolde] [har du X factor]

NAVN________________________________________________ Husk at udfylde den anden side også…..

[ Telefon: ]

Indbydelse vinterweekend 2012  

Indbydelse til vinterweekend i Sennels 28.-29. januar 2012

Indbydelse vinterweekend 2012  

Indbydelse til vinterweekend i Sennels 28.-29. januar 2012