{' '} {' '}
Limited time offer
SAVE % on your upgrade.

Page 1

Ideakirja 2020


Tilaa vapaudelle Huone, johon mahdut ajatuksinesi ja haaveinesi. Sellainen, joka kutsuu rentoutumaan. Huone, joka antaa sinun olla juuri sellainen kuin olet. Sellainen, joka peilaa sinua. Sopii tarpeisiisi, elämääsi ja kotiisi. Sinun tyyliisi sopivana. Huone, joka on sisustettu tunteella. Kalusteilla, jotka kestävät pitkään ja jotka on valmistettu laadukkaista materiaaleista. Me olemme Pohjolan markkinajohtaja kylpyhuonekalusteissa. Sen jälkeen kun aloitimme kylpyhuonekalusteiden valmistuksen vuonna 1962, olemme oppineet, ettei sinun kylpyhuoneesi tarvitse olla samanlainen kuin muilla. Sinulla ei ole välttämättä sama tyyli ja maku kuin naapurillasi. Sen lisäksi monilla on erilaisia reunaehtoja, jotka kylpyhuoneen tulee täyttää. Tästä johtuen meiltä löytyy erilaisia leveyksiä kuin korkeuksiakin. Niin ulkonäöllisiä juttuja kuin käytännön toiminnallisuuksiakin. Jotta valinnanvaraa löytyisi ja yhdistelmiä ja variaatioita syntyisi lukematon määrä. Se on vapautta.


4

Anna meidän opastaa sinua Kun olet päättänyt remontoida kylpyhuoneen, tarvitaan projektissa monia erilaisia päätöksiä. Valintojen tekemisen tulisi olla helppoa ja haluamme auttaa sinua niiden kanssa. Osto-oppaastamme löydät tarvittavat tuotetiedot helposti. Sieltä löytyy tiedot eri kalustesarjoistamme, mitoista, materiaaleista, väreistä ja lisävarusteista. Osto-oppaasta voit myös tarkistaa mitkä tuotteet sopivat yhteen. Lue lisää s.185.

Lue lisää materiaaleistamme Voit lukea lisää eri materiaalien ominaisuuksista materiaalioppaastamme. Jokaisesta materiaalista on koottu kiinnostavia tietoja, jotka ovat tärkeitä niin ulkonäön kuin toiminnallisuudenkin näkökulmasta. Lue lisää sivulta: 216


5

Sisältö

Suihkutilakalusteet

Muut tuotteet

Osto-opas

Uutuudet 6

Suihkutila-

Kodinhoito

Mitat ja hinnat

182

Svedbergs 10

kalusteemme 114

kylpyhuoneessa 86

Materiaaliopas 216

SiD

16

Skoga

116

Vetimet

92

Yhteystiedot 220

Laatikot 1

8

180°/180° Rista 132

Yläosat

96

Ritual

Pesualtaat 108

Kalustesarjat

142

Hanat

Ammeet

111

Pyyhekuivaimet 164

Forma

20

Kylpyammeet 146

WC

DK

40

Solid Surface

Lisätarvikkeet 178

Stil

58

Valumarmori 150

Skapa

70

Lucite

154

Intro

78

Akryyli

158

Emali

161

148

174

S I S Ä LT Ö


6 Skurun pelkistetty muotoilu Pelkistetyn minimalistisilla muodoilla, jotka muistuttavat pohjoisen kauniista tuntureista, Skuru -peilikaappi sopii mihin kylpyhuoneeseen tahansa. Peilikaappi luo kontrastia klassiseen tyyliin ja vahvistaa modernia ilmettä modernimmassa sisustuksessa.

1. SKURU Peilikaapit 80 kivenharmaa, LED-valaisin, pistorasia, 2 hyllyä ja pesuallasvalo. 971,- INDUSTRIA korkearunkoinen pesuallashana musta matta. 859,FROSS Pesuallas Ø40 musta matta. 499,- PÖYTÄTASO Sirius 80 keskitetty 600,- FORMA Alaosa 80x45 kivenharmaa, 2 laatikkoa, BOX ONE, push open ja easy Clean. 991,- AMOR 10x140 musta matta. 379,2. HAMRA Peilikaapit 80 valkoinen, LED-valaisin. 977,- FROSS Pesuallas Ø40 valkoinen matta. 399,- STIL Alaosa Kehys 80x45 valkoinen, 2 laatikkoa, BOX ONE ja easy Clean. 1 075,- PIPE Korkearunkoinen Pesuallashana valkoinen matta. 905,- PÖYTÄTASO Keon 80, keskusta.  720,- NUPPIVEDIN Pyöreä valk matta 12,- SIGYN Pyyhekuivaimet 110x120 valkoinen matta. 469,- ERICA Sähkövastus valkoinen matta. 269,-                    


7

Joustavuus on meidän erikoisuutemme Joustavuus on ollut yksi avainsana uuden peilikaappisarjamme suunnittelussa. Peilikaappimme ovat ilmeeltään moderneja ja niistä löytyy monta vaihtoehtoa. Voit valita eri leveyksien ja tyylejen väliltä. Minimalistisen modernia vai kenties perinteisempää klassista tyyliä? Ehkä toivot pientä ekstraa, kuten valon himmennysmahdollisuutta. Rajoituksia on vain vähän. Pikemminkin mahdollisuuksia, joita eri näppärät toiminnot tarjoavat.

2.

Hamra sopii moniin erilaisiin tyyleihin

Skurun ja Hamran parempi valo

Peilikaappi, joka on yhtäaikaa moderni ja perinteinen. Lisäksi peilikaappi sopii moniin eri tyyleihin, ranskalaiseen tai klassiseen? Mistä sinä pidät? Hamrassa on valaisin, jonka värilämpöä ja valon voimakkuutta voi säätää samalla tavalla kuin Skurussakin. Lisäksi kaapin sisällä on kätevä magneettilista kynsisaksille tai pinseteille.

Valaistus on säädettävissä portaattomasti kaapissa olevasta säätimestä. Säädä kirkkaammaksi siivotessa ja himmeämmälle keskellä yötä.

UUTUUDET


Industria Teollisuusrakennuksista tuttu tyyli on raffi, mutta samalla todella kaunis. Industria muistuttaa Pipe -hanaamme, mutta se tuo teollista henkeä vielä vähän pidemmälle, mm. hanan yläosan struktuuripinnalla. S.111.

Bold

Halde

Kun haluat hanan, joka on osa sisustusta, eikä vain unohdettu yksityiskohta. Bold huokuu teollista henkeä voimakkuudellaan, melkein ylimitoitetulla ulkonäöllään. S. 111

Minimalistiseen tyyliin sopivat uutuudet. Löytyy matalana ja korkeana mallina. Valitse joko musta tai krominen. Energiaa säästävä toiminto, joka laskee ainoastaan kylmää vettä avatessasi hanan. S. 111

HUOM! HANAT SAATAVILLA 04/2020 ALKAEN.

Fross Tason päälle asennettava pesuallas, jonka muotoilu korostaa designin tuntua kylpyhuoneessa. Pesuallas löytyy sekä pyöreänä, että suorakaiteena niin mattamustana kuin -valkoisenakin. S. 108


9

Lule Kaunis ulkonäkö sekä toiminnallisuus samassa kylpyammeessa. Pyöreyttä ja ergonomiaa. Valmistettu lucitesta, joka on vahvempi ja ylellisemmän oloinen kuin akryyli. S. 154.

Skapa ja Sand

Hiekka 50

Skapa 80

Skapa ja Sand uusissa mitoissa. Skapan saa nyt myös 40x35, 60x35 ja 80x35 cm ja Sandin koossa 50x35. S. 108

Lojsta Funktionaaliset ja näppärät ratkaisut kuuluvat kylpyhuoneeseen. Lojsta -suihkukokonaisuus termostaatti hanalla on tästä hyvä esimerkki. Suihkutanko on säädettävissä ja käsisuihku ja yläsuihku ovat sävy sävyyn. Voit valita joko mustan tai kromisen. S. 113

HUOM! SUIHKUKOKONAISUUDET SAATAVILLA 04/2020 ALKAEN.

UUTUUDET


10

Käsityötä sukupolvien ajan Yrityksemme vuonna 1920 perustanut Holger Svedberg varmasti ilahtuisi nähdessään tämän päivän Svedbergsin. Tapa, jolla valmistamme kylpyhuonekalusteet, on luonnollisesti muuttunut, mutta sielu, laatu ja huolellisuus yksityiskohdissa ovat entisellään.

Teemme paljon käsin Jo lähes sadan vuoden ajan on monet työt tehty käsin tehtaallamme Dalstorpissa. Tarkasti ja huolellisesti. Moni tehtaallamme vieraileva yllättyy nähdessään, että valmistamme ja kokoamme kaikki kylpyhuonekalusteet täällä. Teemme sen yhdestä syystä: niiden on elettävä pitkä ja huoleton elämä.

Ero on pohjatyössä Yksi esimerkki huolellisuudestamme on se, että kaikki puukalusteet pohjalakataan kolmeen kertaan ja pintalakataan kertaalleen. Jokaisen lakkauskerran välillä pinnat kuivataan UV-valolla. Tiivistääksemme puulevyn kosteudelta käytämme maaleja, jotka tunkeutuvat sisälle materiaaliin. Käsittelemme yhtä huolellisesti myös peltikaappimme suojaamalla ne ruosteelta, iskuilta ja naarmuuntumiselta jauhemaalauksella.

Uniikki lakkausmetodimme DuraDry Kylpyhuone kannattaa kalustaa kalusteilla, jotka on tehty jatkuvaan käyttöön. Kalusteemme valmistuksessa on monta vaihetta, jotta varmistamme, että kalusteemme kestävät todella pitkään. Oma uniikki lakkausmetodimme, 3+2, Duradry, varmistaa kosteudenkestävyyden ja pitkän elinkaaren. Kalusteidemme kestävyys perustuu kolmeen pohjalakkakerrokseen, joiden päälle tulee vielä pintalakka. Jokainen lakkakerros kuivatetaan UV-valolla. Tiivistääksemme puulevyn kosteudelta, käytämme lakkoja, jotka tunkeutuvat sisälle materiaaliin.


11

Vain aitoa puuviilua Käytämme kaikkiin maalaamattomiin etuosiin aitoa puuviilua. Rungot on valmistettu kosteudenkestävästä puukuitulevystä. Tiedämme, että levyt kestävät kosteutta, sillä olemme testanneet niitä kolme päivää 20-asteisessa vedessä, päivän 12-asteisessa kylmyydessä ja kolme päivää 70-asteen kuumuudessa. Kaikki allaskaappien laatikot on varustettu kuulalaakeroiduilla liukukiskoilla. Materiaalioppaan sivulta 216 voit lukea lisää.

Täydellinen pelti Valmistamme ja asennamme myös peltiosat itse. Kaappeihin ja laatikoihin käytämme galvanoitua terästä, valaisimiin kylmävalssattua peltiä ja suihkuihin alumiinia. Täydellisen peltiosan salaisuus on kuitenkin esikäsittely ja lakkaus. Kaikki tehdään suljetussa prosessissa omalla lakkauslinjallamme, ympäristöystävällisesti ja ilman liuotteita. Lue lisää materiaalioppaan sivulta 216.

Paremman ympäristön hyväksi Koska valmistamme tuotteemme omassa tehtaassamme Ruotsissa, pystymme valvomaan ympäristövaikutuksiamme. Prosesseissamme huomioidaan myös REACH, RoHS, WEEE ja muut pakolliset merkinnät. Sen lisäksi olemme liittyneet muun muassa seuraaviin ympäristöjärjestelmiin: BASTA, REPA, El-Kretsen ja Säker Vatteninstallation.


12

Kaikkea kylpyhuoneeseen, juuri kuten sinä haluat Meiltä saat kaiken kerralla kylpyhuoneeseen. Kylpyhuonekalusteista, pesualtaista ja hanoista suihkuihin, kylpyammeisiin, pyyhekuivaimiin ja WC-istuimiin. Kaikki tuotteet sopivat keskenään yhteen; värisävyt, yksityiskohdat ja materiaalit. Kaikki ovat taattua Svedbergs-laatua. Kaikki toimitetaan halutessasi samalla kertaa, mikä helpottaa huomattavasti kylppäriremonttisi aikatauluttamista.

Helppo sovittaa Kun kehitämme ja muotoilemme tuotteitamme, pidämme mielessämme niin suuren kuin pienen. Siksi voit sovittaa valinnat omien tilojesi mukaan. Sillä, onko kylpyhuone suuri vai pieni, ei ole mitään väliä. Voit valita vapaasti jopa kylpyhuonekalusteittesi värin (lue lisää seuraavalta sivulta). Ja jos haluat ratkaisulle viimeisen silauksen, voit personoida Forman, DK:n ja Stilin SiD-konseptilla. Lue lisää sivulta 16.

Tärkeät yksityiskohdat

10 vuoden takuu

Tiedämme, että yksityiskohdilla on suuri merkitys kylpyhuoneen yleisilmeeseen. Vetimillä, pöytätasoilla ja hanoilla voit tavoittaa toivomasi tunnelman. Ideakirjasta löydät runsaasti inspiraatiota erilaisiin kylpyhuoneisiin. Ja mitä valaistukseen tulee, olemme tehneet työn puolestasi ja asentaneet kalusteisiimme energiatehokkaat ja turvalliset valaisimet.

Takuumme perustuu filosofiaamme, joka korostaa laatua, materiaalivalintoja ja yksityiskohdista huolehtimista. Annamme jopa 10 vuoden takuun lähes kaikille tuotteillemme. Se tekee hankinnastasi entistä turvallisemman. Lue lisää takuuehdoistamme sivustolta svedbergs.fi


13 ASIAKASPALVELUMME

Jos sinulla on kysyttävää, voit ottaa yhteyttä meihin puhelimitse 09-584 10 500 tai sähköpostitse info@svedbergs.fi.

Luo kylpyhuoneesi jo tänään Kotisivuiltamme saat muutamalla napinpainalluksella kuvan uudesta kylpyhuoneestasi. Mene osoitteeseen svedbergs.fi ja kokoa haluamasi kylpyhuone. Kun olet tyytyväinen valintoihisi, voit tallentaa, tulostaa tai lähettää suunnitelman jollekin jälleenmyyjistämme. Jälleenmyyjillämme pääset tutustumaan moniin tuotteisiimme myös käytännössä, saat vinkkejä ja osassa myymälöistä myös apua asennukseen.

TEE NÄIN:

Kuvittele kypyhuoneesi Svedbergsin digital showroomissa.

Piirrä kylpyhuoneesi Svedbergsin piirrosohjelmalla. Suunnittele ja mittaile suikutilakalusteet Svedbergsin suihkustudiolla.

Kuusi trendikästä väriä kylpyhuoneeseen. Valkoinen kylpyhuone on aina kaunis, klassinen ja ajaton valinta. Jos kuitenkin haluat kokeilla jotain erilaista, tuoda uudenlaista energiaa kylpyhuoneeseen, ehkä nyt olisi aika tehdä se väreillä? Olemme valinneet kuusi ajan hermolla olevaa väriä, jotka voit valita kalustesarja Formaan, DK:hon ja Stiliin. Lue lisää jokaisen kalustesarjan kohdalta.

MERI

TUHKA

KALKKI

SAVI

SORA

SAMMAL


14

Kalustesarjamme Viisi erilaista tyyliä, joista löytyy jokaiseen makuun sopiva ratkaisu. Mikä on sinun suosikkisi?

FORMA Forma on ollut menestys siitä lähtien, kun se esiteltiin ensimmäisen kerran. Osaksi muotoilunsa vuoksi, osaksi sen vuoksi, että vaihtoehdot tuntuvat loputtomilta. Yksinkertaisen tyylikäs design. Skandinaavista tyyliä, joka tuntuu yhtä modernilta ja oikealta vuosi toisensa jälkeen.

s. 20

DK Kalustesarja DK:n ytimessä ovat estetiikka ja toiminnallisuus. Sarjasta löytyy puun ja valkoisen yhdistelmä, joka huokuu tavallista enemmän skandinaavisuutta ja ilmavuutta. Oikea designvalinta kylpyhuoneeseen.

s. 40


STIL Klassisen tyylikäs sarja, jonka ulkonäköön voi vaikuttaa valitsemalla allaskaappiin joko kehys- tai peilietusarjat. Ajaton kalustesarja, joka luo kylpyhuoneeseen harmoniaa. Kuten tavallista, myös tässä sarjassa valinnanvaraa löytyy.

s. 58

SKAPA Kehitetty ja muotoiltu pieniin tiloihin. Ilman kompromisseja, laadusta, yksityiskohdista ja toimivuudesta tinkimättä.

s. 70

INTRO Peltinen kylpyhuonekaluste, joka kestää vettä. Monipuolinen, tyylikäs ja vankka, täydellinen myös pienempiin kylpyhuoneisiin.

s. 78


16

SiD-konseptilla saat pöytätason tarkasti haluamissasi mitoissa. Ja materiaaliksi voit valita kestävän luonnonmateriaalin.


17

S v e d b e r g s

i n d i v i d u a l

D e s i g n

Vähän enemmän kaikkea. SiD-konseptin, Svedbergs individual Designin, voisi tiivistää seuraavasti: Kalusteita ja yksityiskohtia sinulle, joka asetat korkeat vaatimukset muotoilulle ja toiminnoille, mutta haluat samalla lisää mahdollisuuksia. Osia, joita voit yhdistellä haluamallasi tavalla. Pöytätasoja, jotka räätälöidään haluamaasi pituuteen. Konsepti, joka perustuu vähäeleisyyteen ja valinnanvapauteen. Lopputuloksena täysin uniikki kokonaisuus. Täysin uniikki kylpyhuoneratkaisu SiD on sataprosenttisen uniikki kylpyhuoneratkaisu. Se rakennetaan yksilöllisistä mitoista täysin sinun toiveittesi mukaisesti. Periaate on yksinkertainen. Valitset ensin Forma, DK tai Stil -kalustesarjamme pohjaksi, jonka varaan rakennat oman yhdistelmäsi. Valinnanavapaus mitoissa ja lisävarusteissa kasvaa, mikä helpottaa entisestään oman tyylin luomisessa. SiD -konseptin saa myös värivalikoimamme väreissä Meri, Sammal, Savi, Sora, Tuhka ja Kalkki.

MÄÄRÄMITTAISET PÖYTÄTASOT Kaikkiin kolmeen kalustesarjaan voidaan yhdistää määrämittaiset pöytätasot (max 300 cm). Näin ulkoasusta saadaan yksilöllisempi. Pöytätasot voidaan valmistaa Silestonesta tai Dektonista (kestäviä luonnonmateriaaleja). Lue lisää SiD -konseptin yhdistämisestä eri kalustesarjoihin: Forma s. 36 DK s. 54 Stil s. 66 SID


18

Kaikkien aikojen parhaat laatikot Kun kehitimme uuden laatikkokonseptimme, lähdimme siitä, että sen tulisi olla rakenteeltaan tukeva ja erittäin käytännöllinen. Ja että tarvittaessa siihen voisi hankkia lisävarusteita, jotka tekevät käyttökokemuksesta entistäkin paremman. Tulos on nyt nähtävissä sarjoissa Forma, Stil ja DK.

BOX ONE Kalustesarjoihin Forma ja Stil sisältyy Box One ilman lisähintaa. Laatikon sisäosa on ruiskuvalettua muovia, joka on erittäin kestävää ja helppohoitoista.

BOX ONE+ Jos haluat vieläkin tyylikkäämmät ja käytännöllisemmät laatikon sisäosat, voit valita Formaan ja Stiliin Box One+ järjestelmän (lisähintaan). Siinä on musta tamminen sisäosa ja kaksi irrallista, hieman pienempää puista sisälaatikkoa, jotka voit sijoittaa haluamaasi paikkaan laatikoiden sisälle. Näyttävää ja käytännöllistä.

BOX TWO Jos olet valinnut DK:n, siihen sisältyy Box Two ilman lisähintaa. Tässä on kauniisti muotoiltu tamminen sisäosa ja kaksi irrallista, hieman pienempää puista sisälaatikkoa. Voit sijoittaa ne haluamallasi tavalla laatikoihin. Ratkaisu henkii tyyliä ja toimivuutta.

BOX TWO+ Kohottaaksesi laatikon tyylikkyyttä entisestään voit valita sarjaasi järjestelmän Box Two+ (lisähintaan). Siihen sisältyy kaksi puukantta pieniin irrallisiin puisiin sisälaatikoihin ja puureunat laatikoihin. Puureunat saavat laatikon vaikuttamaan kokonaan puusta valmistetulta. Muilta osin laatikon sisäosa on samanlainen kuin järjestelmässä Box Two.


19 Forma ja Stil Box One on vakiona Forma ja Stil -kalustesarjoissa. Kun valitset lisävarusteena Box One+, saat mustat, puiset laatikon sisukset ja kaksi pienempää vapaasti sijoitettavaa puulaatikkoa, jotka sopivat laatikkosysteemiin.

BOX ONE, MUOVINEN LAATIKON SISUS 60

80

100

120

100

120

BOX ONE+, PUINEN LAATIKON SISUS 60

80

DK Kalustesarja DK:ssa on vakiona laatikkokonsepti Box Two. Lisävalitana voit valita Box Two+, jolloin saat tammiset kannet allaskaapin pikkulaatikoille sekä tammiset laidat allaskaapin liukulaatikoille.

BOX TWO, TAMMINEN LAATIKON SISUS 60

80

100

120

100

120

BOX TWO+, TAMMINEN LAATIKON SISUS 60

80

L A AT I K OT


20

Forma Paljon vaihtoehtoja yhdistellä ja koota kokonaisuus kuten haluat. Laatikkokonsepti Box One:n lisäksi myös EasyClean vakiona. Erilaisilla lisävarusteilla tuot helposti oman tyylisi osaksi kokonaisuutta. Voidaan yhdistää SiD -konseptiin (määrämittaiset pöytälevyt).

FORMA Alaosa 100x45 kivenharmaa, 2 laatikkoa, BOX ONE ja easy Clean. 990,- NAHKAVEDIN musta. 16,- SQUARE posliiniallas 100x45.  537,- BOLD Pesuallashana musta matta. 799,- SKURU Peilikaapit 100 kivenharmaa, LED-valaisin. 1 044,- KORKEA KAAPPI 123x30 kivenharmaa. 585,- REYK Valumarmoriamme 2 422,- VENTO Pyyhekuivaimet Vento 55x80 musta matta. 549,- KAKSISUUNTAVENTTIILI. 289,-                  


21

FORMA


22

RAJATTOMAT YHDISTELEMISMAHDOLLISUUDET Forma on joustava kalustesarja, jonka eri elementtejä voit yhdistellä keskenään mielesi mukaan. Forma sopii kaiken kokoisiin kylpyhuoneisiin. Värivalinnoilla, pesualtailla, hanoilla ja vetimillä teet siitä itsesi näköisen, uniikin kokonaisuuden.

Kylpyhuonevinkki Monta kertaa kylpyhuone on kodin pienin huone ja siksi se pitääkin suunnitella hyvin. Mitä valitsisit, jos sinulla olisi hieman enemmän tilaa, enemmän säilytystilaa, kylpyamme tai ehkä pyykinpesukone? Osoitteesta svedbergs.fi löydät kaikki mahdollisuudet.

Faktat osto-oppaassa Kaikki Forman tuotteet ovat Osto-oppaassa. Sieltä löydät mitat, värit, hinnat ja paljon muuta.

s. 184

EasyClean Näppärä vesilukko, joka on helpompi puhdistaa ja pitää puhtaana. Sisältyy Forma allaskaappiin vakiona.


23

FORMA Alaosa 100x45 kivenharmaa, 2 laatikkoa, BOX ONE ja easy Clean. 990,- PÖYTÄTASO Sirius 100 keskitetty 720,- FROSS Pesuallas Ø40 musta matta. 499,- PIPE Pesuallashana korkearunkoinen musta matta. 905,- SELFIE Pyöreä Peili 80 LED. 595,- Korkea kaappi 172x40 musta tammi. 815,- 180° kiinteä Jakoseinä Rista 88x200 musta matta, kirkas lasi. 781,- VIST Suihkukokonaisuus musta matta 150cc sis. termostaattihana, yläsuihku ja käsisuihku. 2 179,- SIGYN Pyyhekuivaimet 26x120 musta matta. 729,-/kpl. NAHKAVEDIN musta. 16,ERICA Sähkövastus 300W musta 269,-              


24

FORMA FRI Alaosa 100x45 valkoinen, 1 laatikko, BOX ONE ja Easy Clean. 617,- SQUARE posliiniallas 100x45. 537,- NAHKAVEDIN musta. 19,- PIPE Pesuallashana musta matta. 626,- TOP-LINE 100 valkoinen LED 1 061,- SIGYN Pyyhekuivain 26x120 musta matta. 729,- ERICA Sähkövastus 300W musta 269,- Korkea kaappi 123x40 valkoinen. 469,- NAHKAVEDIN musta. 16,- VIST Suihkukokonaisuus musta matta 150cc sis. termostaattihana, yläsuihku ja käsisuihku. 2 179,-/kpl. REYK Valumarmoriamme 2 422,-/kpl. 180° Kiinteä jakoseinä special musta matta, kirkas lasi, katso s. 208. Meri, lue lisää lisävalinnan hinnasta s. 185


25

Kevyttä ja ilmavaa Forma Fri:n matala allaskaappi tekee ilmeestä kevyen ja ilmavan. Kokovaihtoehtoja on 60, 80 ja 100 cm, syvyys aina 45 cm. Square -pesuallas on pisteenä i:n päällä.

FORMA


FORMA Alaosa 120x45 valkoinen, 4 laatikkoa, BOX ONE ja Easy Clean. 1 491,- VASS posliiniallas 120x45. 786,NAHKAVEDIN vaaleaa nahkaa 16,- TWIT pesuallashana kromi. 347,- Top-Mirror 120 valkoinen LED 1 203,- Korkea kaappi 172x40 valkoinen. 604,SIGYN Pyyhekuivain 11x120 kromi. 469,- ERICA Sähkövastus 300W kromi 269,- BARB 166 akryyliamme 1 588,-                  


28

1.

2.

1. VASS posliiniallas 120x45. 786,2. VASS posliiniallas 80x45. 396,-


29

YKSITYISKOHTA SISUSTUKSESSA Peilillä on luonnollisesti tietty käyttötarkoitus, mutta sitä kannattaa katsoa myös sisustuksen osana. Äläkä kitsastele koossa. Kaikki peilimme löydät sivulta:

s. 97

FORMA Alaosa 60x35 valkoinen, 2 laatikkoa, BOX ONE, integroitu vedin 7 ja easy Clean. 750,- SKAPA Pesuallas 60x35 valkoinen. 229,- PIPE pesuallashana kromi. 390,- IMAGO peili 60 valk matta LED. 498,-                            

FORMA


FORMA Alaosa 60x35 valkotammi, 2 laatikkoa, BOX ONE, push open ja easy Clean. 798,SAND posliiniallas 60x35. 293,- PIPE pesuallashana kromi. 390,Vedin nro 5, 128 cc valkoinen. 12,- IMAGO peili 60 valk matta LED. 498,-                          


31

FORMA Alaosa 50x35 valkoinen, 2 laatikkoa, BOX ONE ja easy Clean. 589,- SKAPA Pesuallas 50x35 valkoinen. 185,- TWIT Pesuallashana valkoinen matta. 557,- SKURU Peilikaapit 50 valkoinen, LED-valaisin. 622,- Korkea kaappi 123x30 valkoinen. 469,-               

FORMA


32

FIKSUT LISÄVALINNAT Kylpyhuonekalusteemme ovat jo vakiona varustettu monilla fiksuilla toiminnoilla. Lisäksi kalusteisiin voi valita esimerkiksi pistorasian, suurentavan peilin tai pyykkikorin. Lue lisää:

s. 38

FORMA Alaosa 60x45 musta tammi, 2 laatikkoa, BOX ONE ja Easy Clean. 765,- Vedin nro 5, 256 cc musta. 21,DEEP posliiniallas 60x45. 302,- TWIT pesuallashana kromi. 347,- IMAGO peili 60 musta matta LED. 498,Korkea kaappi 123x40 musta tammi. 632,- Korkea kaappi 172x40 musta tammi. 815,- Päällyslevy 40x35 musta petsi tammi 64,OVAL 170 valumarmoriamme 2 742,-                  


33

FORMA


34

FORMA Alaosa 80x45 kivenharmaa, 2 laatikkoa, BOX ONE ja easy Clean. 906,- VASS posliiniallas 80x45. 396,- NUPPIVEDIN Pyöreä valk matta 12,- PIPE pesuallashana kromi. 390,- SELFIE Pyöreä Peili 80 LED. 595,- SIGYN Pyyhekuivain 34x120 valkoinen matta. 859,- RITUAL Suihkukaappi Premium 91x91 valkoinen matta, kirkas lasi. 2 020,- ERICA Sähkövastus valkoinen matta. 269,-


35

1.

Katseen kestävät laatikot Formassa laatikkokonsepti Box One vakiona. Lisävalintana Box One+, jonka puinen laatikonsisus tuo entistä ylellisemmän ilmeen. Lue lisää:

s. 18

2.

1. FORMA Alaosa 60x35 valkoinen, 2 laatikkoa, BOX ONE ja easy Clean. 629,- Vedin nro 5, 128 cc Kromi. 12,SKAPA Pesuallas 60x35 valkoinen. 229,- PIPE pesuallashana kromi. 390,2. Korkea kaappi 123x40 valkoinen. 469,-/kpl.                          

FORMA


Forman voi yhdistää SiD-konseptiin. Näin saat monin verroin lisää valinnanvapautta, muun muassa pöytätasoissa, mitoissa ja lisävarusteissa.

Lue lisää s. 16


FORMA Alaosa 100x45 kivenharmaa, 2 laatikkoa, BOX ONE ja easy Clean. 990,- NAHKAVEDIN vaaleaa nahkaa 16,OCEAN posliiniallas 373,- PIPE korkearunkoinen pesuallashana kromi. 585,- STIL Top-Mirror 80 kivenharmaa, LED, himmennettävä. 815,- Korkea kaappi 123x30 kivenharmaa. 585,- BARB 166 akryyliamme 1 588,-

FORMA


38

Yhteenveto Forma

ALLASKAAPIT

SYVYYS, CM

LEVEYS

35

45

35

45

45

45

1 OVI

FRI*** 1 LAATIKKO

2 LAATIKKOA

2 LAATIKKOA

4 LAATIKKOA

4 LAATIKKOA, 1 OVI

40

60, 80, 100

50, 60, 80

60, 80, 100, 120

120

140

LISÄVARUSTEET

LAATIKON SISÄOSAT

BOX ONE, MUOVINEN LAATIKON SISUS

BOX ONE+, PUINEN LAATIKON SISUS

VALAISTUS

PISTORASIA

Katso lisätiedot sarjan kokoonpanosta sivulta 18.

PUULAATIKKO

Alempaan laatikkoon syvyydet 35 ja 45.

PESUALTAAT MALJA-ALTAAT HANAREIJÄLLÄ

TASOALTAAT 35

35

45

45

SAND**

SKAPA**

FLOD**

KOSTER**

LEVEYS, CM

40, 50, 60, 80

40, 50, 60, 80

SYVYYS, CM

45

SYVYYS, CM

TASOT

45

HELIX DEEP**

SQUARE

LEVEYS, CM

60, 80, 100, 120C

60, 80, 100

SYVYYS, CM

45

45

VASS

WAVE**

60, 80, 100, 120C, 120D

120D, 140D

TEBAS

KÄYTÄ OSTO-OPASTAMME

LEVEYS, CM

Design: ** Ehlén Johansson & Mia Lagerman

*** Forma Fri:hin sopii ainoastaan Square -pesuallas.

Täältä näet kaikki Forman tarjoamat valintamahdollisuudet. Osto-oppaasta näet kerralla kaikki Forman eri vaihtoehdot mittoineen ja hintoineen.

s. 184


39 SÄILYTYSKALUSTEET

KORKEUS, CM

SEINÄKAAPPI

KORKEA KAAPPI

70

120

123

LISÄVARUSTEET 172

PISTORASIA

LEVEYS, CM

30, 40

20

30, 40

30, 40

SYVYYS, CM

15

15

20, 35

20, 35

PYYKKIKORI

(syvyys vain 35)

VETIMET

PEILIT JA PEILIKAAPIT

Vedin voi muuttaa minkä tahansa kylpyhuonekalusteen kokonaisvaikutelman. Klassista, modernia tai trendikästä – sinä saat päättää. Kaikki vaihtoehdot löydät sivulta:

s. 92

Mallit, koot ja lisävalinnat, ks. sivu 193. MALJA-ALTAAT ILMAN HANAREIKÄÄ 45

45

FYN

VÄRIT

OCEAN

45

45

FROSS SUORAKAIDE

VALKOINEN

KIVENHARMAA VALKOTAMMI

MUSTA TAMMI

FROSS PYÖREÄ

SVEDBERGS VÄRIKOKOELMA TASOT

SIRIUS

Forman saa myös näissä väreissä:

KEON

AURA

Valikoimasta löytyvät leveydet 60, 80 ja 100 cm. Lue lisää Dektonista materiaalioppaastamme s. 216.

s. 16

SiD-konseptia hyödyntämällä saat erikoismitoitetut pöytätasot, jotka tekevät tilasta yksilöllisen.

MERI

TUHKA

KALKKI

SAVI

SORA

SAMMAL

FORMA


40

DK Suunnittelu on Morten Vossin ja Stinne Knudsenin tanskalaista käsialaa. Valitse joko jalustalla tai ilman. Laatikkokonsepti Box Two sekä EasyClean molemmat vakiona. Voidaan yhdistää SiD -konseptiin (määrämittaiset pöytälevyt).

DK Alaosa 100x45 valkoinen, 2 laatikkoa, BOX TWO ja Easy Clean. 1 092,- Vedin nro 5, 128 cc valkoinen. 12,- PÖYTÄTASO Aura 100 keskusta. 839,FROSS pesuallas 55x35 valkoinen matta. 499,- FROSS pesuallashylly valkoinen matta. 99,- PIPE Korkearunkoinen Pesuallashana valkoinen matta. 905,- DK Peili 100 valkoinen, LED. 960,- DK Korkea kaappi 170x40 valkoinen, 2 ovea. 892,- VIST Suihkukokonaisuus valkoinen matta 150cc sis. termostaattihana, yläsuihku ja käsisuihku. 2 179,- SKOGA suora Jakoseinä 87 valkoinen matta, kirkas lasi.. 399,- .Savi väri lisähintaan. Katso s. 188.


41

DK


42

Askel lähempänä Pohjolan luontoa Muotoilijat Morten Voss ja Stinne Knudsen ovat suunnittelijat kalustesarja DK:n takana. He ovat ammentaneet vaikutteita skandinaavisesta designperinteestä pitäen huolta siitä, että tuotteet ovat kauniita sekä toimivia yhtä aikaa. Kalustesarjan ilme on yksinkertainen ja ilmava, mikä sopii moniin kylpyhuoneisiin.

EasyClean Fiksu vesilukko, joka helpottaa viemäriputken puhdistusta ja puhtaanapitoa. Sisältyy vakiona Formaan.

Kylpyhuonevinkki Säilytystilaa ei varmaan koskaan voi olla liikaa. Älä siis tyydy tavalliseen laatikkoon allaskaapissa, vaan pidä huoli, että se on varustettu käytännöllisesti. Jos tila vain sallii, saat lisätilaa sivukaapilla. Et varmasti tule pettymään. Valaistus löytyy lisävarusteena.

Osto-oppaasta löydät vastaukset Jos etsit mittoja, värejä, hintoja ja muita yksityiskohtia, löydät ne kaikki Osto-oppaastamme sivulta:

s.188


DK Alaosa 100x45 Valkoinen/Valkotammi, 2 laatikkoa, BOX TWO, Push open ja Easy Clean. 1 236,- DK Pesuallas Svale 100x45 valkoinen. 1 149,- TWIT Pesuallashana valkoinen matta. 557,- Pohjaventtiili Easy Clean valkoinen. 28,- SELFIE Peili 100, LEDvalaisin. 675,- ZAGA Pyyhekuivaimet 34x120 valkoinen matta. 859,-                        


Joustava yläkaappi DK:n yläkaappi on täydellinen yhdistelmä käytännöllisyyttä ja kauneutta. Voit valita haluatko kaapin vasemmalle tai oikealle puolelle, tai peilin molemmille sivuille.


DK Alaosa 120x45 kivenharmaa, 4 laatikkoa, BOX TWO ja Easy Clean. 1 788,- DK Vedin musta. 24,-/kpl. DK Pöytätaso Keon 120x45, oikea. 960,- DK pöytätason päälle asennettava Pesuallas Fyn valkoinen. 323,DK Jalkakehikko musta matta. 240,- DK Peilikaappi 120, LED ja pistorasia. 1 139,DK Sivukaappi 80x45, 1 laatikko ja BOX TWO. 663,- DK Pöytätaso Keon 80x45. 576,DK Korkea kaappi 170x40x35, 1 ovi. 1 032,-                  


46

DK Alaosa 100x45 Valkoinen/Valkotammi, 2 laatikkoa, BOX TWO, Push open ja Easy Clean. 1 236,- DK Pesuallas Svale 100x45 valkoinen. 1 149,TWIT Pesuallashana valkoinen matta. 557,- DK Jalkakehikko 100 valkoinen matta. 240,- SELFIE Peili 100, LED-valaisin. 675,ZAGA Pyyhekuivaimet 34x120 valkoinen matta. 859,- ERICA Sähkövastus valkoinen matta. 269,- SKOGA Suihkukulma 90x90 valkoinen matta, kirkas lasi. 789,- VIST Suihkukokonaisuus valkoinen matta 150cc sis. termostaattihana, yläsuihku ja käsisuihku. 2 179,- SAVON amme Solid Surfacesta 4 614,- Pohjaventtiili Easy Clean valkoinen. 28,-              


47

DK


48

1.

Pesuallas Svale Ohut ja elegantti, mutta samalla käytännöllinen ja kestävä. Kun valitsen uuden Svale -pesualtaamme, saat molemmat. Solid Surface on erittäin muotoutuva ja helppohoitoinen materiaali. Jos sinulta tippuu siihen jotain ja pintaan tulee särö, se voidaan korjata uuden veroiseksi.

DK:n uusi vaaleampi ilme Muotoilijat Morten Voss ja Stinne Knudsen ovat Dk Nord -sarjan takana. Sarjan, jossa näkyy selvästi skandinaavinen muotoiluperinne - ja pohjoinen luonto. Puun ja valkoisen värin yhdistelmä luo vaalean ja ilmavan ilmeen, joka kutsuu luokseen niin rauhaa kuin hulinaakin. Juuri kuten luontommekin.

1. DK Alaosa 120x45 Valkoinen/Valkotammi, 4 laatikkoa, BOX TWO, Push open ja Easy Clean. 1 956,- DK Pesuallas Svale 120x45 Valkoinen vasen. 1 249,- TWIT Pesuallashana valkoinen matta. 557,- Pohjaventtiili Easy Clean valkoinen. 28,-                            


49

DK Alaosa 100x45 Valkotammi, 2 laatikkoa, BOX TWO+, Push open ja Easy Clean. 1 320,- DK Pesuallas Falster 100x45 Valkoinen. 465,TWIT Pesuallashana valkoinen matta. 557,- Pohjaventtiili Easy Clean valkoinen. 28,- Puulaatikko 45 valkotammi. 96,-                          

DK


50

Falster Pesuallas Falster on ilmeeltään tyylipuhdas ja minimalistinen. Superohuen reunan paksuus on vain 14 mm. DK-sarjassa on vakiona myös fiksu Easy Clean -ratkaisu, joka helpottaa vesilukon puhdistusta.

DK Alaosa 80x45 valkotammi, 2 laatikkoa, BOX TWO ja Easy Clean. 1 081,- DK Pesuallas Falster 80x45 valkoinen. 388,- PIPE pesuallashana kromi. 390,- DK Vedin valkoinen. 24,-/kpl. DK Peilikaapit 80 valkotammi, LED-valaisin ja pistorasia. 989,- SIGYN Pyyhekuivain 26x80 valkoinen matta. 719,- ERICA Sähkövastus valkoinen matta. 269,-                      


51

Laatikot esille DK-sarjaan sisältyy vakiona laatikkokonseptimme Box Two, jossa on tamminen sisäosa ja kaksi irrallista puista sisälaatikkoa. Lisämaksusta saatavana Box Two+, joiden laatikoissa on puureunat ja jonka irrallisissa sisälaatikoissa puukannet. Lue lisää:

s. 18

Jalkakehikko tuo ilmavuutta DK-sarjan tuotteista erottuu erityisesti tyylikäs mattametallinen jalkakehikko. Se tuo allaskalusteelle luonnetta, ilmavuutta ja väljyyttä.

DK


DK Alaosa 60x45 valkoinen, 2 laatikkoa, BOX TWO, push open ja Easy Clean. 1 032,- DK Pesuallas Falster 60x45 valkoinen. 335,TWIT pesuallashana kromi. 347,- DK Peili 120 valkoinen, LED. 1 020,- DK Korkea kaappi 170x40 valkoinen, 2 ovea. 892,DK Sivukaappi 60x45 valkoinen, 1 laatikko, BOX TWO ja push open. 626,- DK Pöytätaso 60x45 valkoinen. 53,AMOR Sähköpyyhekuivain 10x85 kiillotettu ruostumaton teräs 12W. 299,- OVAL 170 valumarmoriamme 2 742,-katso sivu 153.                  


Sivukaappi vai laskutaso? Vastaus on sekä että. Tämä kahdella vierekkäisellä sivukaapilla varustettu ratkaisu osoittaa, että käyttämällä hieman luovuutta kylpyhuoneesta saa entistä inspiroivamman. Säilytystilan saat kaupan päälle.


DK-kalustesarjaa voidaan täydentää SiDkonseptilla (Svedbergs individual Design). Sillä saat jo entuudestaan kiinnostavalle kalustesarjalle lisää nostetta.

Lue lisää s. 16

DK Alaosa 60x45 valkoinen, 2 laatikkoa, BOX TWO ja Easy Clean. 948,- DK Sivukaappi 80x45 valkoinen, 1 laatikko ja BOX TWO. 614,- DK Vedin valkoinen. 24,-/kpl. OCEAN posliiniallas 373,-/kpl. TWIT korkearunkoinen pesuallashana kromi. 612,-/kpl. DK Jalkakehikko 60 valkoinen matta. 240,- SELFIE Pyöreä Peili Ø60, LED-valaisin. 499,-                      


Pyöristä peilillä Kylpyhuoneilla on toisinaan taipumus vaikuttaa hieman neliskanttisilta. Kokonaisuutta kaunistavalla pyöreällä peilillä voit muuttaa ja pehmentää koko kylpyhuoneen tunnelmaa.


56 Yhteenveto DK

KÄYTÄ OSTO-OPASTAMME Tällä aukeamalla näet yhdellä silmäyksellä kaikki DK:n tarjoamat mahdollisuudet. Osto-oppaaseen on koottu kaikki faktat, jotka voi olla hyvä tietää kylpyhuonettasi suunnitellessa.

s. 188

Katse materiaaleihin Toisinaan voi olla vaikea olla selvillä kaikista eri materiaaleista. Mutta ei hätää, materiaalioppaastamme voit lukea niistä kaiken tietämisen arvoisen.

s. 216

Valitse LED ympäristön vuoksi LED-valaistus kuluttaa vähän energiaa eikä sisällä elohopeaa. Lisäksi se kestää paljon pidempään kuin hehkulamput ja loisteputket.

s. 54

Kylpyhuoneen tärkein yksityiskohta Se voi tuntua pieneltä yksityiskohdalta, ja sitä se onkin, mutta samalla se on ehkä koko kylpyhuoneen tärkein yksityiskohta. Puhumme vetimestä. Omamme löydät sivulta:

s. 92


57 ALLASKAAPIT

PESUALTAAT 45

SYVYYS, CM

TASOALTAAT

45 SYVYYS, CM

LEVEYS, CM

2 LAATIKKOA

4 LAATIKKOA

60, 80, 100

120 LEVEYS, CM

LAATIKON SISÄOSAT

*Sekä vasen- että oikeakätisenä.

BOX TWO, TAMMINEN LAATIKON SISUS

BOX TWO+, TAMMINEN LAATIKON SISUS

45

45

45

FALSTER

SVALE

WAVE

60, 80, 100

80, 100, 120*

120D

MALJA-ALTAAT ILMAN HANAREIKÄÄ

FYN

Katso lisätiedot sarjan kokoonpanosta sivulta 18.

OCEAN

LISÄVARUSTEET

FROSS SUORAKAIDE

FROSS PYÖREÄ

TASOT VALAISTUS

PISTORASIA

PUULAATIKKO JALKAKEHIKKO

Alempaan laatikkoon syvyydet 45.

SÄILYTYSKALUSTEET

KORKEUS, CM

SIRIUS

SIVUKAAPPI

KORKEA KAAPPI

25

170

KEON

AURA

Löytyy koossa 60, 80, 100 ja 120 cm. Lue lisää Dekton -materiaalista materiaalioppaastamme s. 216.

PEILIT JA PEILIKAAPIT

SYVYYS, CM

45

35

LEVEYS, CM

60, 80

40

Mallit, koot ja lisävalinnat, ks. sivu 193. VETIMET

Se on vain yksityiskohta, mutta tärkeä sellainen. Vedin antaa luonnetta allaskaapille ja tuo tyylin entistä vahvemmin esiin. Valittavanasi on monta eri vedinmallia, jotka löydät sivulta 92.

Valitse pöytätaso s. 199

SVEDBERGS VÄRIKOKOELMA

VÄRIT

VALKOINEN

Lisävalintana DK saatavilla myös näissä väreissä:

KIVENHARMAA VALKOTAMMI VALKOTAMMI/ VALKOINEN

MERI

TUHKA

KALKKI

SAVI

SORA

SAMMAL


58

Stil Klassisen ajatonta. Sopii niin pieneen kuin suureenkin kylpyhuoneeseen. Useita näppäriä toimintoja. Laatikkokonsepti Box One yhdessä EasyClean -vesilukon kanssa vakiona. Voidaan yhdistää SiD -konseptiin (määrämittaiset pöytälevyt).

STIL Alaosa Kehys 80x45 valkotammi, 2 laatikkoa, BOX ONE ja easy Clean. 1 123,- Vedin nro 5, 256 cc messinki. 21,FROSS Pesuallas Ø40 valkoinen matta. 399,- PÖYTÄTASO Aura 80 keskusta. 720,- PIPE korkearunkoinen pesuallashana kulta 905,- DK Peili 80 valkotammi, LED-valaisin ja piilovalaistus. 935,- SCARLETT valumarmoriamme valkoinen. 1 675,-                      


59

STIL


60

Klassista tyyliä, jossa on valinnanvaraa Klassisen tyylikäs sarja, jonka ulkonäköön voi vaikuttaa valitsemalla allaskaappiin joko kehys- tai peilietusarjat. Ajaton kalustesarja, joka luo kylpyhuoneeseen harmoniaa. Kuten tavallista, myös tässä sarjassa valinnanvaraa löytyy.

Osto-opas Kaikki mitä sinun on tiedettävä Stil-sarjasta – mitat, värit, hinnat ja paljon muuta. Löydät ne Osto-oppaastamme.

s. 190

EasyClean Näppärä vesilukko, joka on helppo pitää puhtaana. Kuuluu Stil -sarjaan vakiona.

Kylpyhuonevinkki Yksityiskohdat luovat usein sen pienen ekstran ja vaikka ne tuntuvat joskus vähäpätöisiltä, niin usko tai älä, koukuilla, vetimillä ja wcpaperitelineellä on vaikutusta. Niiden avulla teet kylpyhuoneestasi entistä täydellisemmän.


61

EasyClean helpottaa viemärin puhdistusta Unohda hankalat, lähes akrobaattiset asennot, joihin sinun täytyy taipua puhdistaessasi vesilukkoa pesualtaan alla. EasyClean on helpompi tapa ja vakiona Stil-sarjassa.

STIL Alaosa 60x45 valkoinen kehys, 2 laatikkoa, BOX ONE ja Easy Clean. 823,- Kuppivedin, pronssi. 12,-/kpl. STIL Pesuallas 60x45 valkoinen. 302,- SVEA pesuallashana pronssi. 557,- Pohjaventtiili Easy Clean pronssi. 109,SKOGA pyöreä 95x80 alum matta, kirkas lasi. 1 298,- ROUND suihkukokonaisuus sis. termostaattihana 150 cc, yläsuihku ja käsisuihku, kromi. 874,- PEILIKAAPPI Holger, valkoinen. 347,-                    

STIL


STIL Alaosa 120x45 valkoinen peili, 4 laatikkoa, BOX ONE ja Easy Clean. 1 599,Kuppivedin, pronssi. 12,-/kpl. WAVE pesuallas 120x45. 786,SVEA pesuallashana pronssi./kpl.  557,- Pohjaventtiili Easy Clean pronssi. 109,-/kpl. TOP-LINE 120 valkoinen LED 1 398,- Seinäkaappi 70x40 Valkoinen peiliovella 320,-/kpl. NUPPI ovaali pronssi 12,-/kpl. BELLE tassuamme akryylia 1 405,-                   Sammal, lisähintaan, katso s. 191.


Kätevät seinäkaapit Yleensä kaikki tarvitsevat lisää säilytystilaa. Ratkaisu tähän on kätevä seinäkaappi. Tämä hieman pienempi kaappikoko tuntuu kevyeltä ja ilmavalta myös pienessä kylpyhuoneessa.


64

STIL Alaosa Kehys 100x45 valkoinen, 2 laatikkoa, BOX ONE ja easy Clean. 1 075,- DEEP Pesuallas 100x45 valkoinen. 537,- TWIT pesuallashana kromi. 347,- HAMRA Peilikaapit 100 valkoinen, LED-valaisin. 1 052,- THOR Pyyhekuivaimet 50x140 kromi. 649,ERICA Sähkövastus 300W kromi 269,- NUPPI teräs. 12,-. Kalkki väri lisähintaan. Katso lisää s. 191       .


65

Mietitty laatikkojärjestelmä Kun valitset Stil-sarjan, saat siihen myös Box One -laatikkojärjestelmämme. Laatikon pohjamateriaali pitää kaikki tavarat paikoillaan. Lisämaksusta voit valita Box One+ järjestelmän, jossa on musta tamminen sisäosa ja kaksi irrallista puista sisälaatikkoa.

Kylpyhuonevinkki Välillä kylpyhuone mielletään vähän kolkoksi ja kylmäksi, jossa kaikuu. Tekstiilit luovat sinne kotoisaa tunnelmaa. Lattialla olevat matot ja taulut seinillä ovat myös omiaan vaimentamaan kaikua. Samalla ne toimivat myös äänenvaimentimina.

STIL


66

Stil on yksi kolmesta kalustesarjasta, joihin voi yhdistää SiD-konseptin (Svedbergs individual Design). Näin saat lisää vaihto-ehtoja ja voit lisätä kalustesarjaasi pöytätasoja, joiden pituuden olet itse valinnut.

Lue lisää s. 16

STIL Alaosa Kehys 100x45 kivenharmaa, 2 laatikkoa, BOX ONE ja easy Clean. 1 123,- Kuppivedin, pronssi. 12,-/kpl. FLOD posliiniallas 264,- SVEA pesuallashana pronssi. 557,- Pyöreä peili 60 musta matta. 263,SEINÄKAAPPI Kehys 70x40 kivenharmaa. 385,- OVAL 170 valumarmoriamme 2 742,- Pohjaventtiili Easy Clean pronssi. 109,-                    


67

Se pieni lisä Kylpyhuonekalusteissamme on kaikki mitä tarvitset, mutta halutessasi saat niihin vielä vähän enemmän. Ehkäpä erikoisvalmisteisen sisälaatikon, jonkun muun värin tai suurentavan peilin.


68

Yhteenveto Stil

ALLASKAAPIT

SYVYYS, CM

LEVEYS, CM

35

35

45

45

1 OVI

2 LAATIKKOA

2 LAATIKKOA

4 LAATIKKOA

40

50, 60, 80

60, 80, 100

120

LISÄVARUSTEET

LAATIKON SISÄOSAT

BOX ONE, MUOVINEN LAATIKON SISUS

BOX ONE+, PUINEN LAATIKON SISUS

VALAISTUS

PISTORASIA

Katso lisätiedot sarjan kokoonpanosta sivulta 18.

PESUALTAAT

PUULAATIKKO

Alempaan laatikkoon syvyydet 35 ja 45.

TASOALTAAT SYVYYS, CM

35

35 MALJA-ALTAAT HANAREIJÄLLÄ

LEVEYS, CM

SYVYYS, CM

SKAPA**

SAND**

40, 50, 60, 80

40, 50, 60, 80,

45

45

45

45

45

KOSTER**

FLOD**

TASOT

LEVEYS, CM

STIL**

DEEP**

VASS

60, 80, 100

60, 80, 100

60, 80, 100 HELIX

SYVYYS, CM

LEVEYS, CM

45

45

WAVE**

VASS

120

120

Design: Ehlén Johansson & Mia Lagerman

s. 16

TEBAS

SiD-konseptia hyödyntämällä saat erikoismitoitetut pöytätasot, jotka tekevät tilasta yksilöllisen.


69 SIVUSÄILYTYS SEINÄKAAPPI KORKEUS, CM

70

KORKEA KAAPPI 120

LISÄVARUSTEET 123

172

PISTORASIA

PYYKKIKORI (syvyys vain 35)

VETIMET LEVEYS, CM

30, 40

20

30, 40

30, 40

SYVYYS, CM

15

15

20, 35

20, 35

OVI

PEILI***

Vedin voi muuttaa minkä tahansa kylpyhuonekalusteen kokonaisvaikutelman. Klassista, modernia tai trendikästä – sinä saat päättää. Kaikki vaihtoehdot löydät sivulta:

s. 92

PEILIT JA PEILIKAAPIT

KEHYS

MALJA-ALTAAT ILMAN HANAREIKÄÄ 45

Mallit, koot ja lisävalinnat, ks. sivu 193.

45

FYN

VÄRIT

OCEAN

45

45

FROSS SUORAKULMAINEN

FROSS PYÖREÄ

VALKOINEN

TASOT

KIVENHARMAA VALKOTAMMI

Huom! Viilupinnat vain kehysetusarjaan. SVEDBERGS VÄRIKOKOELMA

Stil saa myös näissä väreissä: SIRIUS

KEON

AURA

Löytyy koossa 60, 80, 100 ja 120 cm. Lue lisää Dekton -materiaalista materiaalioppaastamme s. 216.

***Peilietusarja saatavilla valkoisena ja kivenharmaana

MERI

TUHKA

KALKKI

SAVI

SORA

SAMMAL

MUSTA TAMMI


70

Skapa Sopii kaikkiin kylpyhuoneisiin, erityisesti niihin hieman pienempiin. Loppuun asti mietityt yksityiskohdat. Skandinaavinen muotoilu tuo ilmavan ulkonäön. (Skapa -sarjassa vedin 11 sisältyy toimitukseen.

SKAPA Alaosa 80x35 kivenharmaa, 1 laatikko. 504,- SKAPA Pesuallas 80x35 valkoinen. 329,- HALDE Pesuallashana musta matta. 229,- SKAPA Vedin musta. 8,- EASY CLEAN Vesilukko kromi. 72,- SIGNUM Peilikaapit 80 kivenharmaa, LED-valaisin. 695,- SKOGA puolipyöreä Suihkukulma 90x90 musta matta, savulasi. Integroitu vedin. 890,- LOJSTA Pyyhekuivain musta matta 150cc. 1 349,- UME Vapaasti seisova Akryyliammeet. 1 588,- ZAGA Pyyhekuivaimet 34x120 musta matta. 859,- ERICA Sähkövastus 300W musta 269,-              


71

S K A PA


72

Ajatelkaa hieman pienemmin Näin me evästimme muotoilijoitamme. Tulokseksi tuli Skapa, kylpyhuonekalustesarja, joka sopii kaikkiin kylpyhuoneisiin, ennen kaikkea niihin hieman pienempiin. Muotokieli on ajatonta, yksityiskohdat harkittuja ja variaatioita on runsaasti.

Kylpyhuonevinkki Tyyliä ei ole aina helppo valita, mutta sen tehtyäsi kaikki sujuu paljon nopeammin. Aloitat kylpyhuonekalusteista, suihkusta ja WC:stä, ja valitset lopuksi kaakelit, klinkkerit ja tarvikkeet. Kun pidät kiinni tyylistäsi, saat kylpyhuoneen, jonka tunnet omaksesi.

Elämää kestävät materiaalit Valmistamme kylpyhuonekalusteemme useista eri materiaaleista. Varmistaaksemme, että ne elävät pitkän ja onnellisen elämän, teemme niille testejä. Voit lukea testeistä sivulta:

s. 10


73

LISÄVALINNAT Useimmat valitsevat pesualtaan yläpuolelle peilikaapin, suurena haasteena on löytää niistä parhaiten sopiva. Siksi annamme sinulle paljon valinnanvaraa. Löydät sekä peilikaapit että peilit sivulta:

S. 97

SKAPA Alaosa 45x25 valkoinen, 1 ovi ja 1 hylly. 210,- Vedin 11 kromi. 8,- SKAPA Pesuallas 45x25 valkoinen. 160,- TWIT pesuallashana kromi. 347,- Pohjaventtiili kromi. 42,- Peili Plus 45x80. 150,-                        

S K A PA


74

SKAPA Alaosa 50x35 kivenharmaa, 1 laatikko. 421,- Vedin 12 musta. 8,- SKAPA Pesuallas 50x35 valkoinen. 185,PIPE Pesuallashana musta matta. 626,- Pohjaventtiili kromi. 42,- JENNY peilikaappi, musta. 406,SEINÄKAAPPI 30 kivenharmaa, 2 hyllyä. 220,- S01 Pyyheripustin ripustin-1 musta 28,-                    


75

SKAPA Alaosa 60x35 valkoinen, 2 ovea ja 1 hylly. 275,- HALDE Pesuallashana kromi. 189,SKAPA Pesuallas 60x35 valkoinen. 229,- Posliininuppi 12,- EASY CLEAN Vesilukko kromi. 72,- Peili Plus 60x80 145,- LED-valasin 30 138,- TOFTA Tassuamme Emaliammeet 160x40 valkoinen. 1 199,-                    


76 Yhteenveto Skapa

KATSO OSTO-OPPAASTAMME Jos haluat yksityiskohtaisempia tietoja Skapa-kalustesarjasta, löydät ne Ostooppaastamme:

s. 189

Lue materiaaleista Materiaalioppaastamme saat nopean yhteenvedon useimmista tuotteissamme käytetyistä materiaaleista. Se on mielenkiintoista luettavaa ja kertoo paljon siitä, miten suhtaudumme kestävyyteen ja toimivuuteen.

s. 216

Todella hyvä valaistus Kylpyhuoneessa valaistus on tärkeämpää kuin useimmissa muissa huoneissa. Siksi olemme valinneet sinulle laatua jo alusta alkaen. LED-valaistus on hyvä ympäristövalinta ja se kestää viisi kertaa hehkulamppua pidempään.

Lisää kokoja Vuoden 2020 uutuutena Skapassa on uusina mittoina 40, 60 ja 80 cm. Nämä kaikki 35 cm syvään runkoon.


77 ALLASKAAPIT 25

SYVYYS, CM

LEVEYS, CM

25

35

35

35

1 OVI

2 OVEA

1 OVI

2 OVEA

45

50, 55

40, 45

50, 55, 60, 80

45, 50, 55, 60, 80

PISTORASIA

Koskee vain laatikollista alaosaa.

PEILIT JA PEILIKAAPIT

PESUALTAAT SYVYYS, CM

1 LAATIKKO

LISÄVARUSTEET

25

35

Mallit, koot ja lisävalinnat, ks. sivu 193. LEVEYS, CM

45, 50, 55

40, 45, 50, 55, 60

80

SÄILYTYSKALUSTEET

KORKEUS, CM

SEINÄKAAPPI

KORKEA KAAPPI

70

123

LISÄVARUSTEET

172

PISTORASIA

LEVEYS, CM

30, 40

30, 40

30, 40

SYVYYS, CM

15

20, 35

20, 35

VÄRIT

PYYKKIKORI

(syvyys vain 35)

VETIMET Kun valitset Skapan, siihen sisältyy aina myös kromattu vedin 11. Voit kuitenkin hankkia siihen lisävalintana myös mitkä vetimet haluat, löydät ne kaikki sivulta:

s. 92

VALKOINEN

KIVENHARMAA

S K A PA


78

Intro Kestävä, valmistettu galvanoidusta teräspellistä. Puhdas ja riisuttu muotoilu. Ruostesuoja ja väri, molemmat tehty ympäristöystävällisesti.

INTRO Alaosa 50x35 grafiitinharmaa. 236,- SKAPA Pesuallas 50x35 valkoinen. 185,- INTRO Peilikaapit 50 grafiitinharmaa, 2 hyllyä. 265,- Painike WC-moduuli musta 51,- ALTA Seinäkiinnitys WC sis. kannen 439,- LOJSTA Pyyhekuivain musta matta 150cc. 1 349,- HALDE Pesuallashana musta matta. 229,- 180° suora/kiinteä Suihkukulma Rista 90x90 musta matta, kirkas lasi. 1 598,AMOR Sähköpyyhekuivaimet 10x140 musta matta, 17W ja. 379,-                  


79

INTRO


80

KYLPYHUONEKALUSTE, JOKA KESTÄÄ VETTÄ Puhtaat linjat, käytännöllisyys, kestävyys. Intro on kovia otteita kestävä metallinen kylpyhuonekaluste. Allaskaapit kestävät jopa vesihuuhtelun ja ne on helppo pitää puhtaina.

Kylpyhuonevinkki Kaikkea ei tarvitse kätkeä kylpyhuoneessakaan, vaan kauniit esineet tuovat tunnelmaa. Pino kauniita toisiinsa sointuvia pyyhkeitä, tuoksukynttilä ja muutama kaunis ruukku, joissa on viherkasveja, luovat yhdessä kauniin kokonaisuuden.

Huolella valitut materiaalit Intro valmistetaan galvanoidusta teräksestä, alkujaan autoteollisuudelle kehitetystä materiaalista. Pinnoitus sinkki/rautaseoksella antaa erinomaisen suojan ruostetta vastaan. Samalla se parantaa maalin tarttuvuutta, mikä saa pinnan näyttämään viimeistellyltä.

Intron vedin Vedin, joka on oikeastaan stanssattu reikä, on samalla käytännöllinen ja kestävä. Lisäksi se on helppo pitää puhtaana.


81

INTRO alaosa 55 grafiitinharmaa 246,- SKAPA Pesuallas 55x35 valkoinen. 196,- TOUCH ME pesuallashana kromi. 251,Pohjaventtiili kromi. 42,- Peili Plus 55x80. 168,-                          

INTRO


1.


83

2.

1. INTRO Alaosa 45x35. 205,- SKAPA Pesuallas 45x35 valkoinen. 172,- TOUCH ME pesuallashana kromi. 251,- Pohjaventtiili kromi. 42,- INTRO peilikaappi 45 valk matta, valaistus yksiosaisella pistorasialla. 374,-                           2. INTRO alaosa 55 grafiitinharmaa 246,- SKAPA Pesuallas 55x35 valkoinen. 196,- TOUCH ME pesuallashana kromi. 251,Pohjaventtiili kromi. 42,-                            

INTRO


84

INTRO alaosa 55 valk matta. 246,- SKAPA Pesuallas 55x35 valkoinen. 196,- HALDE Pesuallashana kromi. 189,- Peili Plus 55x80. 168,Tassuamme Tofta Emaliammeet 160x40 valkoinen. 1 199,- ROUND suihkukokonaisuus sis. termostaattihana 160 cc. 1 165,AMOR Sähköpyyhekuivaimet 10x140 kiillotettu ruostumaton teräs. 329,- ALTA Seinäkiinnitys WC sis. kannen 439,- WC-moduuli lasia valkoinen 120mm 1 028,- LED-valasin 30 138,-                


85 Yhteenveto Intro

KÄYTÄ OSTO-OPASTAMME Tällä sivulla näet yhteenvedon Intron tarjoamista mahdollisuuksista. Täydellisen Intro-valikoiman löydät Osto-oppaastamme.

ALLASKAAPIT SYVYYS, CM

35

2 OVEA

LEVEYS, CM

45, 50, 55

s.189

PESUALTAAT SYVYYS, CM

35

LEVEYS, CM

45, 50, 55

VÄRIT

VALKOINEN

GRAFIITINHARMAA

VETIMET

PEILIT JA PEILIKAAPIT

Integroidut vetimet.

Mallit, koot ja lisävalinnat, ks. sivu 193.

VALAISIN, UUTUUS DOVRE

Lisätiedot s.193.

INTRO


86

Kodinhoito kylpyhuoneessa Fiksuja ratkaisuja kylpyhuoneisiin ja kodinhoitotiloihin.

STIL Alaosa Kehys 80x35 valkotammi, 2 laatikkoa, BOX ONE ja easy Clean. 1 008,- SKAPA Pesuallas 80x35 valkoinen. 329,- Kaarivedin, kromi 12,PIPE pesuallashana kromi. 390,- STIL Top-Mirror 80 valkotammi, LED, himmennettävä. 815,PESU & KUIVAUS Seinäkaappi Kehys 40 valkotammi, 1 ovi ja 2 hyllyä. 326,- PESU & KUIVAUS Peitelevy 35 valkotammi. 63,PESU & KUIVAUS Peitelevy pesukoneelle valkotammi. 102,- Pöytätaso valkoinen                   


87

KODINHOITO KYLPYHUONEESSA


88

Kodinhoito kylpyhuoneessa Olemme kehittäneet fiksuja ratkaisuja, joiden avulla voit luoda kodinhoitotilan kylpyhuoneesi yhteyteen. Saat nyt kodinhoitokaapistot samaa väriä ja materiaalia kuin allaskalusteet, jolloin kylpyhuoneen yhtenäinen ilme säilyy. Näin saat hyödynnettyä käytettävissäsi olevat tilat mahdollisimman hyvin, tyylistä tinkimättä.

Kylpyhuonevinkki Hyvät pyykin pesu- ja kuivausratkaisut voi luoda lähes millaiseen kypyhuoneeseen tahansa, kunhan vain vähän suunnittelee. Luodaksesi onnistuneen kokonaisuuden, on suunnittelun ja kodinkoneiden lisäksi kiinnitettävä huomiota työtason, kuivaustelineen ja hyvien säilytysratkaisujen valintaan.

Lisävalinnat Muista myös peitelevyt, kulmapidikkeet ja kannattimet kaappeihin ja hyllyihin. Katso Osto-oppaan sivu:

s. 192

Kestävät kosteaa ympäristöä Kaappiemme rungot on valmistettu kosteudenkestävästä lastulevystä. Tiedämme, että levyt kestävät kosteutta, sillä olemme testanneet niitä kolme päivää 20-asteisessa vedessä, päivän 12-asteisessa kylmyydessä ja kolme päivää 70-asteisessa kuumuudessa.


Seinäkaappi 40 valkoinen. 234,- Vedin 3 CC 128, kromi. 12,- Pöytätaso valkoinen.Pidike työtaso 36,- FORMA Alaosa 60x45 valkoinen, 2 laatikkoa, BOX ONE ja Easy Clean. 681,- DEEP posliiniallas 60x45. 302,- TOP-LINE 60 valkoinen LED. 859,-                      


90

Seinäkaappi 60

Seinäkaappi 40

Seinäkaappi 30

L:60 K:70 S:35

L:40 K:70 S:35

L:30 K:70 S:35

Kaapit sopivat hyvin kalustesarjojen Forma, Stil ja Skapa etuosiin. Kaapeissa on reilusti säilytystilaa ja paljon väri- ja kokovaihtoehtoja. Lisäksi voit valita kaapin sisälle erillisen pistorasian.

Kaappi 122x60

Kaappi 122x40

Kaappi 172x40

L:60 K:122 S:60

L:40 K:122 S:60

L:40 K:172 S:60

LISÄÄ TIETOA LÖYDÄT OSTO-OPPAASTA SIVULTA 192.


91 KAIKKI LÖYTYY OSTO-OPPAASTA Tässä esittelemme havainnollisen yhteenvedon kodinhoitokalusteidemme tarjoamista mahdollisuuksista. Täydelliset tiedot löydät Osto-oppaasta.

s. 192

Yhteenveto Kodinhoito kylpyhuoneessa

SÄILYTYSKALUSTEET

LEVEYS, CM

SEINÄKAAPPI

KAAPPI

30, 40

40, 60

60

VÄRIT 40

VALKOINEN

1 OVI

2 OVEA

1 OVI

1 OVI

KORKEUS, CM

70

70

122

172

SYVYYS, CM

35

35

60

60

KIVENHARMAA

VALKOTAMMI

*PEILI

KEHYS

MUSTA TAMMI

OVI

SILEÄ

* Saatavana vain harmaana ja valkoisena.

TASOT VÄRIT

PEITELEVY JA SOVITUSKAPPALE Kaapeissa on aina valkoinen runko. Lisävarusteena on peitelevy ja sovituskappale.

VALKOINEN

VAALEANHARMAA

TUMMANHARMAA

MUSTA

VETIMET Vedin voi muuttaa minkä tahansa kylpyhuonekalusteen kokonaisvaikutelman. Klassista, modernia tai trendikästä – sinä saat päättää. Kaikki vaihtoehdot löydät sivulta:

s. 92

LISÄVALINNAT

PISTORASIA

PYYKKIKORI

Pistorasian lisäksi voit valita tukijalat, kulmapidikkeet ja kannattimet. Katso Osto-oppaan sivu 192.

KODINHOITO KYLPYHUONEESSA


92

Vetimet Useimmat vetimistämme sopivat mihin tahansa kalustesarjaamme. Vedin viimeistelee kylpyhuoneen ilmeen, joten se kannattaa valita huolella.


93

VETIMET


94

Vedin 4 Vedin 2

Värit kromi ja teräs, cc-mitat 128 ja 256 mm.

Värit kromi ja mattakromi, cc-mitat 128, 256 ja 480 mm.

Vedin 1 Värit mattakromi, musta, kromi ja valkoinen sekä 3 eri pituutta: 200, 400 ja 600 mm.

Vedin 3 Värit kromi ja mattakromi, cc-mitat 128, 256 ja 480 mm.

Vedin 5 Värit valkoinen, musta, kromi ja messinki, cc-mitat 128, 256 ja 480 mm.

Uutuus

Vedin 11 Väreissä valkoinen, musta, kromi ja messinki, cc-mitta 128mm.

Vedin 6

Vedin 7

Forma -sarjaan suunniteltu intgroitu vedin. Integroitu vedin on allaskaapin värinen, kun valitset väriksi valkoisen, kivenharmaan tai mustan tammen. Valkotammisessa integroitu vedin on kromattu.

Pyöreä integroitu vedin, joka on suunniteltu Forma -kalustesarjaan. Saatavilla allaskaappeihin valkoisena ja kivenharmaana.

Vedin 12 Väreissä musta, valkoinen, kromi ja messinki, cc-mitta 128mm.


95

Nuppi pyöreä

Kuppivedin

DK VEDIN

Löytyy väreissä mattavalkoinen, mattamusta, kromi ja messinki.

Väreissä pronssi, teräs ja messinki.

Minimalistista muotoilua väreissä valkoinen, musta, kromi ja messinki.

Kaarivedin

Posliininuppi

Nuppi ovaali

Löytyy väreissä kromi ja antiikkitina. Cc-mitta 96 mm.

Valkoista posliinia, tyylipuhdas ja klassinen design.

Vaihtoehtoina pronssi, teräs ja messinki.

KROMI

MESSINKI

Nahkavedin

Nahkavedin

Saatavilla värit vaaleanruskea, tumman ruskea ja musta nahka. Näissä on messinkiset, kromiset tai mustat metallinapit. Voit itse valita miten yhdistelet.

Saatavilla värit vaaleanruskea, tumman ruskea ja musta nahka. Näissä on messinkiset, kromiset tai mustat metallinapit.

MUSTA

VETIMET


96

Peilit ja peilikaapit Laaja valikoima, josta löytyy suosikki jokaiseen kylpyhuoneeseen.

SKURU Peilikaapit 80 valkoinen, LED-valaisin, pistorasia, 2 hyllyä ja pesuallasvalo. 907,- HALDE pesuallashana kromi. 299,- FROSS pesuallas 55x35 valkoinen matta. 499,- SIGYN Pyyhekuivain 11x120 kromi. 469,-                            


97

PEILIT JA PEILIKAAPIT


98

Peilikaapit, joissa on jujua Ulko- ja sisäpuolella molemmillä on merkitystä. Uusista peilikaapeistamme löytyy molemmat. Niin ulkonäköä kuin toiminnallisuuttakin. Ne sopivat hyvin erilaisiin tyyleihin ja tekevät kylpyhuoneista asteen verran persoonallisempia. Valittavanasi on erilaisia leveyksiä ja tyylejä. Vaihtoehtoja riittää. Olemme kiinnittäneet erityistä huomiota valaistukseen, jota voi säätää sen mukaan mistä pidät ja mitä olet tekemässä. Juuri kuten sen tulisikin olla sinun kylpyhuoneessasi.

Uutuus

SKURU Peilikaapit 80 kivenharmaa, LED-valaisin, pistorasia, 2 hyllyä ja pesuallasvalo. 971,- INDUSTRIA korkearunkoinen pesuallashana musta matta. 859,- FROSS Pesuallas Ø40 musta matta. 499,- PÖYTÄTASO Sirius 80 keskitetty 600,- FORMA Alaosa 80x45 kivenharmaa, 2 laatikkoa, BOX ONE, push open ja easy Clean. 991,- AMOR 10x140 musta matta. 379,-                        


99

Skuru on saatavilla valkoisena, kivenharmaana, valkotammisena ja mustalla tammella. Hamra on saatavilla valkoisena ja kivenharmaana.

Skuru Peilikaappi. 40, 50, 60, 80 ja 100 cm

Hamra Peilikaappi. 40, 50, 60, 80 ja 100 cm

Uutuus MERI

TUHKA

KALKKI

SAVI

SORA

SAMMAL

Lis채valintana voit valita yhden v채rikokoelmamme v채reist채.

PEILIT JA PEILIKAAPIT


100 Uutuus

Hamra Peilikaappi, joka on yhtä aikaa moderni ja perinteinen. Niinpä peilikaappi sopii moniin eri tyyleihin. Hamra sopii erityisen hyvin Svedbergsin kalusteisiin, joiden etusarjoissa on peili tai kehys. Kätevä kaapin sisältä löytyvä magneettilista, johon voi ripustaa kynsisakset ja pinsetit on kaapin pieni lisäbonus. Hamra löytyy koossa 40, 50, 60, 80 ja 100 cm. Hinta alkaen 675,-


101 Uutuus

Skuru Uudessa premiumpeilikaapissamme on parempi valaistus, sillä valaistus on säädettävissä tilanteen mukaan. Säädä kirkkaaksi siivotessa ja himmeämmälle yöllä tai kun haluat pehmeämmän valon kylpyhuoneeseen. Skuru löytyy koossa 40, 50, 60, 80, 100 ja 120 cm. Hinta alkaen 622,-


102

Valitse valo sen mukaan mitä aiot tehdä Onpa mukavaa, että valaistuksen voi valita käytön ja vuorokauden ajan mukaan. Pehmeä vai hieman voimakkaampi valo? Selfie -peilin valaisin on integroitu huurrettuun reunaan ja se on himmennettävissä. Selfie -peiliä on saatavilla pyöreänä ja suorakulmaisena.

Jenny Säilytystilaa tarjoava peltinen peilikaappi, kääntöovi. Kaksi hyllyä. Koko: Peilin halkaisija 60 cm. Kaappi. L:35 K:43 S:8 cm. Kokonaissyvyys (peili + kaappi) 10 cm. Värit: Valkoinen matta ja musta matta. Alkaen 376,-

Holger

Jennyn ja Holgerin saa väreissä valkoinen ja musta.

Tilava peltinen peilikaappi, kääntöovi. Kolme hyllyä. Koko: Peili L:45 K:60 cm. Kaappi. L:43 K:58 S:10 cm. Kokonaissyvyys (peili + kaappi) 12 cm. Värit: Valkoinen matta ja musta matta. Alkaen 347,-


103

Näyttävää ja käytännöllistä Pyöreä peili saa tilan näyttämään hieman ylellisemmältä. Se ei vaikuta kovin tilaa vievältä ja on sen vuoksi täydellinen valinta vinokattoiseen kylpyhuoneeseen, sillä se tuo siihen väljyyden tunnetta.

PEILIT JA PEILIKAAPIT


104 Uutuus

Plus Peili. L: 40, 45, 50, 55, 60, 80, 100, 120 cm. K 80 cm. S: 6 cm.

Selfie suorakaide Peili, jossa himmennettävä LEDvalaisin 46W. IP44. Kelvin 3400±135. L 60, 80, 100, 120 cm. K: 65 cm. S: 3 cm.

Imago 1. Peili LED. IP 44.* 2. Peili LED Sis. pesuallasvalo. IP 44. Peilissä integroitu 3 -portainen himmennin. L: 40, 60, 80, 100, 120, 140 cm. K: 80/83 cm. S: 5/9 cm.

* Saatavana vain 60 ja 80 cm.

Intro Peilikaappi metallia. Ilman valaisinta. L: 45, 50, 55 cm. K: 67 cm. S: 13,5 cm.


105

Sober

Signum

Skapa

Peilikaappi. Ylempi valonlähde LED Alempi valonlähde LED. IP44. pistorasia 230 V

Peilikaappi. Valonlähde LED. IP44. Pistorasia 230 V.

Peilikaappi LED-valaistuksella. IP 44. Pistorasia 230 V.

L: 60, 80, 100 cm. K: 69 cm. S: 12/14 cm.

L: 45, 50, 55 cm. K: 69 cm. S: 12/14 cm.

A60

Tvilling 65

L: 40, 60, 80 ja 100 cm. K: 70 cm. S: 12/14 cm.

Line

Peilikaappi kosteuden kestävää kalustelevyä. Peilikaappi liukupeilit, Ilman valaisinta. Saatavana myös pistorasialla. kaksi hyllyä. L: 40, 55, 60 cm. L: 60 cm. K: 67 cm. K: 52 cm. S: 13 cm. S: 12,5 cm.

LED

PISTORASIA

IP LUOKKA

LISÄÄ TIETOA LÖYDÄT OSTO-OPPAASTA SIVULTA 193-197.

Peilikaappi liukupeilit, kaksi hyllyä. L: 65 cm. K: 52,5 cm. S: 12,5 cm.

PEILIT JA PEILIKAAPIT


106

Tvilling 65 Peilikaappi metallia, liukupeilit, kaksi hyllyä. L: 65 cm. K: 39,5 cm. S: 12,5 cm.

Birdie 40 Peilikaappi metallia, kolme hyllyä, Voidaan asentaa vasen- tai oikeakätiseksi. L: 40 cm. K: 70 cm. S: 13,5 cm.

Pricken 55 Peilikaappi metallia, peilit ovien sisäpuolella, kolme hyllyä. L: 55 cm. K: 70 cm. S: 12,5 cm.

Uusi-50 Peilikaappi metallia, kääntöovi. L: 40 cm. K: 50 cm. S: 14 cm.

LISÄÄ TIETOA LÖYDÄT OSTO-OPPAASTA SIVULTA 193-197.

Eagle Peilikaappi metallia, peilit ovien sisäpuolella, kolme hyllyä. L: 55 cm. K: 70 cm. S: 14,5 cm.

Lääkekaappi Metallia. Lapsiturvallinen, lukittava kaappi kahdella avaimella, kaksi hyllyä. Voidaan asentaa vasen- tai oikeakätiseksi. L: 36,5 cm. K: 49,5 cm. S: 16 cm.


107

Valitse lisävalo/ -varusteita Jos haluat mieluummin peilikaapin ilman integroitua valaisinta, voit hankkia siihen erillisen valaisimen. Valikoimassamme on useita malleja. Kaikissa on valolähteenä LED, joka kestää pidempään ja on parempi valinta ympäristön kannalta.

Uutuus Dovre lanseerataan toukokuussa 2020

Dovre Uusi tyylikäs muotoilu, joka antaa pehmeän, mutta tehokkaan valon. Pienessä kylpyhuoneessa se riittää ainoaksi valonlähteeksi. Dovre asennetaan helposti ja nopeasti niin uuden kuin vanhemmankin peilikaapin päälle. Sopii riippumatta siitä, onko peilikaappi valmistettu L: 40, 45, 50, 55, 60 ja 65 cm. kalustelevystä tai metallista. K: 3,2 cm. Sopii peilikaappeihin Eagel, Line, S: 17 cm Birdie, A60, Tvilling ja Intro.

Flattery - peilikaappia varten

LED -valo Löytyy leveyksissä 30 ja 50 cm. Sopii sekä Plus -peiliin, että Line 50 ja 55 cm. L: 30, 50 cm. K: 4,5 cm. S: 11 cm

LED -valo Metallivalaisin LED. Saatavilla joko pistorasialla tai ilman. Myös vikavirtasuoja IP44. Sopii peilikaappeihin L: Eagel, Line, Birdie, A60 ja Tvilling. H: L: 40, 55, 60, 65 cm. D: K: 7 cm. S: 20 cm

Intron LED -valaisin Valonlähde LED. IP44. Sopii Intro -peilikaappiin 45, 50, 55 cm 3,2 cm 15 cm

Peilaile itseäsi Vainilla ja Flatterylla Voit valita kahden kauniin suurentavan peilin, Vainin ja Flatteryn, väliltä. Molemmissa 5 -kertainen suurennus, helppo asennus ja korkeuden säätö.

PEILIT JA PEILIKAAPIT


108

Pesualtaat Pesualtaasta on tullut kylpyhuoneen designesine. Valitse allaskannakkeille asennettava, upotettu tai tason päälle asennettava allas.

Pesuallashana ja pohjaventtiili myydään erikseen. Katso lisätiedot sivustolta svedbergs.fi


109 TASON PÄÄLLE ASENNETTAVAT POSLIINISET PESUALTAAT VOIT VALITA NÄMÄ FORMAAN, STILIIN JA SID KYLPYHUONERATKAISUUN.

KOSTER posliiniallas L:53 K:16 S:42. 264,-

FLOD posliiniallas L:57 K:14 S:42. 264,-

TASON PÄÄLLE ASENNETTAVAT POSLIINISET PESUALTAAT KORKEARUNKOISILLE HANOILLE VOIT VALITA NÄMÄ FORMAAN, DK:HON, STILIIN JA SID KYLPYHUONERATKAISUUN.

OCEAN posliiniallas L:45 K:18 S:45. 373,-

FYN posliiniallas. L:45 K:15 S:45. Valkoinen 323,Valk matta 338,-

TASON PÄÄLLE ASENNETTAVAT SOLID SURFACE PESUALTAAT KORKEARUNKOISILLE HANOILLE VOIT VALITA NÄMÄ FORMAAN, DK:HON, STILIIN JA SID KYLPYHUONERATKAISUUN.

Uutuus

Valkoinen Matta 399,-

Uutuus

Musta Matta 499,-

Uutuus

L:55 K:12 S:35 Valkoinen Matta 499,-

Uutuus

L:55 K:12 S:35 Musta Matta 549,-

Hylly lisävarusteena.

Valkoinen Matta 99,Musta Matta 99,-

P E S U A LTA AT


110 POSLIINIALTAAT

SKAPA Pesuallas 45x25 valkoinen. allaskannakkeille. L:46 K:8,5 S:31. 160,-

POSLIINIALLAS 9090 pulttikiinnitykseen tai allaskannakkeille. L:57 K:25 S:46 125,-

SKAPA Pesuallas 50x25 valkoinen. allaskannakkeille. L:51 K:8,5 S:31. 172,-

Uutuus

SKAPA Pesuallas 40x35 valkoinen. L:41 K:8,5 S:41 169,-

SKAPA Pesuallas 55x25 valkoinen. allaskannakkeille. L:56 K:8,5 S:31. 185,-

Uutuus

SKAPA Pesuallas 45x35 valkoinen. L:46 K:8,5 S:41. 172,-

SKAPA Pesuallas 50x35 valkoinen. L:51 K:8,5 S:41. 185,-

SKAPA Pesuallas 55x35 valkoinen. L:56 K:8,5 S:41. 196,-

Uutuus

SKAPA Pesuallas 60x35 valkoinen. L:61 K:8,5 S:41 229,-

SKAPA Pesuallas 80x35 valkoinen. L:81 K:8,5 S:41 329,-

Uutuus

SAND posliiniallas 40x35. L:41 K:5 S:38. 186,-

SAND posliiniallas 50x35. L:51 K:5 S:38. 229,-

ALLAS JA JALKA POSLIINIA

SAND posliiniallas 60x35. L:61 K:5 S:38. 293,-

LISÄTARVIKKEET

POSLIINIALLAS 9090 pulttikiinnitykseen tai allaskannakkeille. L:57 K:25 S:46 125,- Jalka 90070. 127,-

2.

1.

Pesualtaan hinta ei sisällä hanaa eikä pohjaventtiiliä. Katso lisätiedot sivustolta svedbergs.fi

SAND posliiniallas 80x35. L:81 K:5 S:38. 370,-

1. Vesilukko lattiaviemärille, kromi 161,2. Vesilukko seinäviemärille, kromi 127,-


111

HANAT Katseet vangitseva vai ympäristöön sulautuva? Tärkeintä lienee kuitenkin, että hana sopii kokonaisuuteen.

Hanat saatavilla 04/2020 alkaen


112 Hanat saatavilla 04/2020 alkaen

PESUALLASHANAT

Uutuus

Uutuus

Uutuus

COLD START

TOUCH ME Pesuallashana Kromi. Tuotenro 96800. 251,-

NAVONA Pesuallas- HALDE Pesuallashana hana Kromi. Tuotenro Kromi. Tuotenro 96816 189,96803. 362,Musta Matta. Tuotenro 96817 229,-

INDUSTRIA Pesuallashana Kromi. Tuotenro 96823 399,Musta Matta. Tuotenro 96824 599,-

BOLD Pesuallashana Kromi. Tuotenro 96825 649,Musta Matta. Tuotenro 96826 799,-

1. PIPE Pesuallashana Kromi. Tuotenro 96811. 390,Kulta. Tuotenro 96812. 626,Musta Matta. Tuotenro 96814. 626,Valkoinen Matta. Tuotenro 96815. 626,-

TWIT Pesuallashana SVEA Pesuallashana Kromi. Kromi. Tuotenro 96802. 347,Tuotenro 96804. 417,Musta Matta. Tuotenro 96819. Pronssi. Tuotenro 96805. 557,557,Valkoinen Matta. Tuotenro 96818. 557,-

INDUSTRIA Korkearunkoinen pesuallashana Kromi. Tuotenro 96823-H 629,-. Musta Matta Tuotenro 96824-H 859,-.

Uutuus

HALDE Korkearunkoinen pesuallashana Kromi. Tuotenro 96816-H 299,-. Musta Matta Tuotenro 96817-H 369,-

KYLPYAMMEHANA

NICE ammeen reunaan asennettava hana. Tuotenro 96956. 704,-

1. EASY CLEAN Pohjaventtiili* Kromi. Tuotenro 1214. 72,Pronssi. Tuotenro 1216. 109,Kulta. Tuotenro 1217. 109,Valkoinen Matta. Tuotenro 1218. 28,Musta Matta. Tuotenro 1219. 109,2. POHJAVENTTIILI Kromi. Tuotenro 98813. 42,Pronssi. Tuotenro 99074. 70,Kulta. Tuotenro 98893. 70,-

KORKEARUNKOISET HANAT

Uutuus

2.

PIPE Korkearunkoinen pesuallashana Kromi. Tuotenro 96811-H. 585,Kulta. Tuotenro 96812-H. 905,Musta Matta. Tuotenro 96814-H. 905,Valkoinen Matta. Tuotenro 96815-H. 905,-

TWIT Korkearunkoinen pesuallashana Kromi. Tuotenro 96802-H. 612,Musta Matta. Tuotenro 96819-H. 949,Valkoinen Matta. Tuotenro 96818-H. 949,-

SUIHKUHANA

SMART Kylpyammehana 150 cc Kromi. Tuotenro 96927. 448,-

SMART Suihkuhana 150 cc Kromi. Tuotenro 96926. 316,*Pronssi, kulta, musta ja valkoinen voidaan valita kalusteisiin, joihin sisältyy Easy Clean Kromi.


113 Suihkukokonaisuudet saatavilla 04/2020 alkaen

SUIHKUKOKONAISUUS & SUIHKUSETTI

Suihkutermostaattihana

1.

2.

Termostaattihana Amme/Suihku

3.

1. PIAZZA suihkusetti sis. yläsuihku ja käsisuihku, kromi. Tuotenro 96969. 295,PIAZZA suihkukokonaisuus sis. termostaattihana 150 cc, yläsuihku ja käsisuihku, kromi. Tuotenro 98150T. 885,PIAZZA suihkukokonaisuus sis. termostaattihana 150 cc, juoksuputki, yläsuihku ja käsisuihku, kromi. Tuotenro 98150TB. 1 179,2. R  OUND suihkusetti sis. yläsuihku ja käsisuihku, kromi. Tuotenro 96946. 295,ROUND suihkukokonaisuus sis. termostaattihana 150 cc, yläsuihku ja käsisuihku, kromi. Tuotenro 96947T. 874,ROUND suihkukokonaisuus sis. termostaattihana 150 cc, juoksuputki, yläsuihku ja käsisuihku, kromi. Tuotenro 96947TB. 1 165, IST Suihkukokonaisuus valkoinen matta 150cc sis. termostaatti3. V hana, yläsuihku ja käsisuihku. Tuotenro 96976. 2 179,VIST Suihkukokonaisuus musta matta 150cc sis. termostaattihana, yläsuihku ja käsisuihku. Tuotenro 96972. 2 179,-

7.

5. 4. LOJSTA Pyyhekuivain kromi 150cc. Tuotenro 97001T. 940,LOJSTA Pyyhekuivain musta matta 150cc. Tuotenro 97002T. 1 349,-

6.

8.

5. STREAM Suihkusetti Kromi. Tuotenro 96820. 106,6. FLOW Suihkusetti Kromi. Tuotenro 99366. 146,7. O  rion suihkutermostaattihana 150 cc kromia. Tuotenro 96991. 712,8. O  rion termostaattihana juoksuputkella 150 cc kromia. Tuotenro 96993. 918,-

ROUND JA PIAZZA: Itsepuhdistuva suihkulautanen. Suihkutangon korkeutta voi säätää, lisätietoa ja mitat svedbergs.fi

H A N AT


114

Suihkutilakalusteet Pidetyt suihkutilakalusteemme, joissa ei ole koskaan ollut yhtä paljon valinnanvaraa kuin nyt. Täältä löydät tämän vuoden mallit. Mikä näistä sopisi sinun tarpeisiin ja kylpyhuoneeseen?

FORMA Alaosa 100x45 kivenharmaa, 2 laatikkoa, BOX ONE ja easy Clean. 990,- PÖYTÄTASO Sirius 100 keskitetty 720,- FROSS Pesuallas Ø40 musta matta. 499,- PIPE Pesuallashana korkearunkoinen musta matta. 905,- SELFIE Pyöreä Peili 80 LED. 595,Korkea kaappi 172x40 musta tammi. 815,- 180° kiinteä Jakoseinä Rista 88x200 musta matta, kirkas lasi. 781,- VIST Suihkukokonaisuus musta matta 150cc sis. termostaattihana, yläsuihku ja käsisuihku. 2 179,- SIGYN Pyyhekuivain 26x120 musta matta. 729,-/ kpl. NAHKAVEDIN musta. 16,- ERICA Sähkövastus 300W musta 269,-              


115

SUIHKUTILAKALUSTEET


116

Skoga Vesiputous on yksi jännittävimmistä ilmestyksistä luonnossa. Paikat, joissa vesi putoaa suoraan alas. Se on jylhää ja mahtavaa. Tuotteet, jotka luovat puitteet miellyttäville hetkille kylpyhuoneessa, on nimetty tällaisten suurten ja pienten putousten mukaan. Sellainenhan tämän huoneen omakin putous on. Välillä pieni ja rauhoittava. Välillä voimakas ja energiaa tuova.

Tyylikäs muotoilu Modernilla ilmeellään Skoga -tuotteemme antavat kylpyhuoneelle raamit ja nostavat elämyksen uudelle tasolle. Näin sen meidän mielestämme tuleekin olla. Se on luonnostaan näin.

Kaikki mitat osto-oppaassa Skogasta on paljon vaihtoehtoja. Osa malleista on mahdollista tilata 225 cm korkeina. Ostooppaastamme löydät kaiken tiedon, jonka tarvitset.

s. 200

Skoga mittatilauksena Onko kylpyhuoneessasi epätavallisen matala katto tai onko se muuten erikoinen mitoiltaan? Voit suunnitella uuden suihkutilakalusteesi osoitteessa svedbergs. fi, jossa voit valita mallin, profiilin ja lasin värin. Testaa ja löydä suosikkisi.


117

SKOGA puolipyöreä Suihkukulma 90x90 musta matta, savulasi. Integroitu vedin. 890,- LOJSTA Pyyhekuivain musta matta 150cc. 1 349,- Suora Magneettilista musta. 38,- ZAGA Pyyhekuivaimet 34x120 musta matta. 859,- ERICA Sähkövastus 300W musta 269,-                           SUIHKUTILAKALUSTEET – SKOGA


118

SKOGA suora Suihkukulma 90x90 musta matta, kirkas lasi. 798,- SKOGA Vedin musta matta. 28,- ZAGA pyyhekuivain, musta, 26x120 cm.  729,- VIST Suihkukokonaisuus musta matta 150cc sis. termostaattihana, yläsuihku ja käsisuihku. 2 179,- Suora Magneettilista musta. 38,-                          


119

2.

1.

1. 2.

Säästä lattiatilaa Fiksujen nostosaranoiden ansiosta ovi on helppo avata ja sulkea. Laahustiiviste painautuu tiiviisti lattiaa vasten estäen roiskeet. Kun suihkua ei käytetä, ovet voi kääntää seinää vasten lattiatilan säästämiseksi. Kapeat profiilit mahdollistavat putkien läpiviennin.

1. SKOGA suora Suihkukulma 80x80 alum matta, puolihuurrettu. 878,2. SKOGA suora Suihkukulma 70x90 valkoinen matta, huurrelasi. 878,-                                

SUIHKUTILAKALUSTEET – SKOGA


SKOGA Suihkukulma 90x90 valkoinen matta, kirkas lasi. 798,- SKOGA Vedin valkoinen matta. 28,VIST Suihkukokonaisuus valkoinen matta 150cc sis. termostaattihana, yläsuihku ja käsisuihku. 2 179,ZAGA Pyyhekuivaimet 34x120 valkoinen matta. 859,- ERICA Sähkövastus valkoinen matta. 269,-                          


121

1.

2.

3.

Harkittu muotoilu Suihkuseinän puolihuurrettu lasi suojaa hyvin katseilta. Saranoiden ansiosta ovi on helppo avata ja sulkea, ja laahustiiviste painuu tiiviisti lattiaa vasten. Profiilit mahdollistavat putkien läpiviennin.

4.

4.

3.

1. 2.

3.

1. SKOGA puolipyöreä Suihkukulma 90x90 alum matta, kirkas lasi. 798,- 2. SKOGA puolipyöreä Suihkukulma 90x90 alum matta, puolihuurrettu. Integroitu vedin. 890,- 3. SKOGA pyöreä 95x80 alum matta, kirkas lasi. 1 298,4. SKOGA suora/pyöreä Suihkukulma 80x127 alum matta, kirkas lasi. 1 138,-                            S U I H K U T I L A K A L U S T E E T – S K O G A


122

SKOGA suora suihkuseinä 90 alum kiiltävä, huurrelasi. 459,- SKOGA suora suihkuseinä 80 valkoinen matta, kirkas lasi. 429,-


123

1.

2.

3.

1. 4.

2.

4.

5.

3.

Pieneen kylpyhuoneeseen Saranoiden ansiosta ovi on helppo avata ja sulkea, ja laahustiiviste painuu tiiviisti lattiaa vasten. Seinätuen (ks. kuva 5) avulla liikkuvan oven saa pysymään paikoillaan. Kapeat profiilit mahdollistavat putkien läpiviennin.

1. SKOGA suora suihkuseinä 80 valk, kirkas lasi. 429,- 2. SKOGA kaareva suihkuseinä 90 musta matta, puolihuurrettu. 692,3. SKOGA kiinteä suihkuseinä 90 kiilt.alumiini, kirkas lasi. 459,4. SKOGA suihkuseinä 90 matta alum., huurrettu. 459,- 5. Seinätuki 75,-                         SUIHKUTILAKALUSTEET – SKOGA


124

1.

Suihkussa käynti on elämys Suihkuelämys alkaa jo kauan ennen kuin avaat hanan. Ja jatkuu vielä pitkään sen jälkeen, kun olet valmis. Skogan muotoilu tekee suihkusta kylpyhuoneen korun. Käytännölliset yksityiskohdat antavat lisää lattiatilaa ja minimoivat roiskeet.

2.

1.

2.

3.

1. SKOGA Kaksiosainen Suihkuseinä kahden seinän väliin 158 musta matta, kirkas lasi. 798,2. SKOGA Yksiovinen Suihkuseinä kahden seinän väliin 90 alum kiiltävä, huurrelasi. 589,-


125

3.

3. SKOGA suihkuseinä kahden seinän väliin ovella ja kiinteällä suihkuseinällä 160 alum kiiltävä, kirkas lasi. 868,-                                  

SUIHKUTILAKALUSTEET – SKOGA


126

SKOGA Ammeen suihkukulma 83x83 alum kiiltävä, kirkas lasi. 751,- SUIHKUAMME 160 akryylia. 1 468,-


127

2.

Väjemmän roiskeita Käyttämällä kylpyammeessa suihkukulmaa vältät roiskeet. Lisäksi voit taittaa ovet sivulle. Valitse neljästä eri väristä, valkoinen matta, musta matta, alumiini matta ja alumiini kiiltävä. Profiilit mahdollistavat putkien läpiviennin.

1.

1.

2.

1. SKOGA suora suihkuseinä ammeeseen 80 alum matta, huurrelasi. 426,2. SKOGA Ammeen suihkukulma 83x83 valkoinen matta, kirkas lasi. 751,- SKOGA Vedin valkoinen matta. 28,-                          

SUIHKUTILAKALUSTEET – SKOGA


128

2.

3.

1.

1.

3.

Vie vain minimaalisen määrän tilaa Taitesuihkuseinät on suunniteltu sopimaan kaikkiin kylpyhuoneisiin ja viemään mahdollisimman vähän tilaa. Valitse eri malleista ja rakenteista ratkaisu, joka sopii sinun kylpyhuoneeseesi.

4.

5.

1. SKOGA taitettava/kiinteä Suihkukulma 90x93 musta matta, kirkas lasi. Integroitu vedin. 898,- 2. SKOGA taitettava Suihkuseinä 90 alum matta, kirkas lasi. Integroitu vedin. 464,- 3. SKOGA taitettava Suihkuseinä 90 alum kiiltävä, puolihuurrettu. Integroitu vedin. 599,4. SKOGA Suihkuseinä kahden seinän väliin taitettavilla ovilla 138 alum matta, kirkas lasi. Integroitu vedin. 898,- 5. SKOGA Suihkuseinä kahden seinän väliin taitettavalla ovella ja kiinteällä suihkuseinällä 180 musta matta, huurrelasi. Integroitu vedin. 988,-


SKOGA Suihkukulma taiteovella 90x90 alum kiiltävä, kirkas lasi. Integroitu vedin. 898,- PIAZZA suihkukokonaisuus sis. termostaattihana 150 cc, yläsuihku ja käsisuihku, kromi. 885,-                      


130

Yhteenveto Skoga

MALLIT

KULMA SUORA

KULMA SUORA / KIINTEÄ

SUIHKUSEINÄ SUORA

SUIHKUSEINÄ KAAREVA

KULMA PUOLIPYÖREÄ

SUIHKUSEINÄ KIINTEÄ

KULMA SUORA + PYÖREÄ

YKSIOVINEN SUIHKUSEINÄ KAHDEN SEINÄN VÄLIIN

PYÖREÄ

2-OVINEN SUIHKUSEINÄ KAHDEN SEINÄN VÄLIIN

LASI

PYÖREÄ

2-OVINEN SUIHKUSEINÄ KAHDEN SEINÄN VÄLIIN /KIINTEÄ

SUIHKUSEINÄ AMME

SUIHKUKULMA AMME

MITAT Jokaisesta mallista on useita eri kokovaihtoehtoja, mikä lisää valinnanvapauttasi. Kaikki koot sekä tiedot erikoismitoista löydät helposti Osto-oppaasta.

KIRKAS LASI

PUOLIHUURRETTU

HUURRELASI

SAVULASI

PROFIILIVÄRI

s. 200

LISÄVALINNAT RELAX -ISTUIN

VALKOINEN

ALUMIINI MATTA

ALUMIINI KIILTÄVÄ

MUSTA MATTA

Lisävarusteena on saatavana mukava ja käytännöllinen istuin, joka on helppo asentaa seinälle. Se on helppo taittaa alas, kun sitä ei tarvita. Katso kuva sivulla 139.

VETIMET

NUPPI*

RENGAS**

VEDIN* (LISÄVALINTANA)

*Saatavilla kaikissa profiiliväreissä. ** Saatavana vain Alumiini matta, Alumiini kiiltävä ja Musta matta.

Mittaa ja suunnittele suihkutilakalusteesi suihkustudiossa osoitteessa svedbergs.fi.


131 KÄYTÄ OSTO-OPASTAMME Millaisen lasin haluat, miltä profiilien tulee näyttää, mikä koko sopii kylpyhuoneeseesi ja mitä suihku maksaa? Kaikkiin näihin ja moneen muuhun kysymykseen löydät vastauksen Osto-oppaasta:

s. 205

SKOGASKOGA TAITESUIHKUSEINÄ

1.

2.

3.

4.

5.

6.

1. Valitse ensin rakenne. Taiteseinään (kuva 1 ja 2) voi yhdistää kiinteän suihkuseinän joko kulmaan (kuva 3) tai kahden seinän väliin (kuva 4). Mahdollista on myös yhdistää kaksi taitesuihkuseinää (kuvat 5 ja 6).

2. Kaikkiin malleihin on saatavana kirkas ja huurrelasi. Joihinkin malleihin myös puolihuurre.

3. Valitse taitesuihkuseinien väri: alumiini matta/mattakromi, alumiini kiiltävä/kromi tai musta matta/musta matta. 4. Sitten voit miettiä, minkä koon haluat: 70, 80, 90 vai 100 cm?

SUIHKUTILAKALUSTEET – SKOGA


132

180 °/180° Rista Avaran ja ylellisen vaikutelman luovat suuret lasipinnat ovat tunnusomaisia 180° -suihkutilakalustesarjalle. Se on luotu sinulle, jolle esteettisyys ja toimivuus ovat molemmat tärkeitä. 180° Rista leikittelee teollisuusrakennuksista tutuilla piirteillä. Selaile eteenpäin ja löydä suosikkisi.

Kylpyhuonevinkki Valitse suihkuseinä tai -kaappi materiaalista, joka on helppo hoitaa ja pitää puhtaana. Monesti haalea vesi ja kumilasta tai ikkunanpesuaine ja pehmeä puhdistusliina riittävät. Vältä siivoussieniä ja hankaavia puhdistusaineita.

Sovita kylpyhuoneesi mittoihin Jos et löydä omaan kylpyhuoneeseesi sopivaa mallia, voit hankkia erikoismitoitetun 180°-ratkaisun. Tarkasti toiveittesi mukaisesti. Täydellinen ratkaisu, jos kylpyhuoneessasi on esimerkiksi vino katto tai pintavetoputket, tai haluat suihkuseinän kattoon saakka.

s. 208


133

S U I H K U T I L A K A LU S T E E T – 1 8 0 ° / 1 8 0 ° R I S TA


134

Rista 180° Rista huokuu teollista henkeä ja antaa kylpyhuoneelle astetta rouheamman ilmeen.

Mustat yksityiskohdat Yksityiskohtien merkitys on suuri. Jokainen pieni osa on tärkeä. Valitse siis jokainen niistä huolella. Anna niiden olla pisteenä i:in päällä täydentämässä kokonaisuutta tai luomassa jännittäviä kontrasteja. 1.

Ajaton musta Siihen on syynsä, että pikkumustasta on tullut muotiklassikko. Musta henkii ajattomuutta. Miksi yhdistää mustaa ankeuteen tai pessimismiin. Meidän mielestämme se on merkki korkeasta laadusta ja tyylipuhtaudesta. Kylpyhuoneklassikko, luonnollisesti.


135

Klassinen kontrasti Anna veden virrata kuin vesiputouksessa tummien sävyjen läpi. Klassiset kontrastit murtavat vaaleat ja raikkaat sävyt.

2. 1. 180° kiinteä suihkuseinä Rista 88x200 musta matta, kirkas lasi. 781,- VIST Suihkukokonaisuus musta matta 150cc sis. termostaattihana, yläsuihku ja käsisuihku. 2 179,- 2. VIST Suihkukokonaisuus musta matta 150cc sis. termostaattihana, yläsuihku ja käsisuihku. 2 179,-                                  


136

1.

2.

ERILAISIA SUIHKUSEINÄMALLEJA Löytääksesi parhaan ratkaisun kylpyhuoneeseesi valittavanasi on erilaisia suihkuseinämalleja. Suuret lasipinnat tuovat kylpyhuoneeseen tilan tuntua ja ne on helppo pitää puhtaana. Vetimet, saranat, seinätuki ja lattiakiinnike vahvistavat kokonaisvaikutelmaa.

1.

2.

1. 180° Suihkuseinä 78,5 kromi kristalli. 890,- 2. 180° Suihkuseinä kahdella ovella kahden seinän väliin 156,5 musta matta, kristalli huurrelasi. 1 780,-                                


137

180° Suikuseinä kahden seinän väliin, yhden oven ja kiinteän seinän yhdistelmä kirkkaalla lasilla, katso sivu 208

S U I H K U T I L A K A LU S T E E T – 1 8 0 ° / 1 8 0 ° R I S TA


138

1.

Näyttävää ja käytännöllistä Ovet voidaan taittaa kätevästi sisäänpäin, kun suihkua ei käytetä, mikä vapauttaa lattiatilaa. Ovet sulkeutuvat myös itsestään viimeiset senttimetrit. Valitse kaksi ovea tai yksi ovi ja yksi kiinteä lasi.

2.

1. 180° kiinteä Jakoseinä Rista 88x200 musta matta, kirkas lasi. 781,- VIST Suihkukokonaisuus musta matta 150cc sis. termostaattihana, yläsuihku ja käsisuihku. 2 179,- 2. 180° suora Suihkukulma 90x90 musta matta, kirkas lasi. 1 453,-

2.


139

1.

Valitse sekä että Käytännöllinen ratkaisu sinulle, joka haluat yhdistää kylpyammeen ja suihkun. Saranat on kromattu ja kaikki asennus- ja kiinnitysruuvit piilotettu. Seinän ja oven väliin jää vain 8 mm rako, mikä minimoi roiskeet. 1.

2.

2.

2

3.

3.

1. 180° suihkuseinä ammeeseen 81 kromi kristalli. 890,2. 180° Ammeen suihkukulma 83x83 kromi kirkas lasi. 1 335,-                         3. 180° kiinteä suihkuseinä 78 kromi kirkas lasi. 708,S U I H K U T I L A K A LU S T E E T – 1 8 0 ° / 1 8 0 ° R I S TA


140 Yhteenveto 180° MALLIT

SUIHKUKULMA 2 OVEA

SUIHKUKULMA 1 OVI

SUIHKUKULMA AMME

SUIHKUSEINÄ KIINTEÄ

YKSIOVINEN SUIHKUSEINÄ KAHDEN SEINÄN VÄLIIN

SUIHKUSEINÄ 1 OVI

2-OVINEN SUIHKUSEINÄ KAHDEN SEINÄN VÄLIIN

SUIHKUSEINÄ AMME

SUIHKUSEINÄ KAHDEN SEINÄN VÄLIIN YHDISTELMÄ

LASI

SARANAT

Valitse lasi kolmesta vaihtoehdosta: kirkas lasi, kristallilasi tai kristallihuurrelasi.

Saatavana mustana ja kromattuna.

KIRKAS LASI

KRISTALLI

KRISTALLI HUURRELASI

MUSTA MATTA

LISÄVALINNAT

KROMI

RELAX -ISTUIN

Lisävarusteena on saatavana mukava ja käytännöllinen istuin, joka on helppo asentaa seinälle. Se on helppo taittaa alas, kun sitä ei tarvita. Katso kuva sivulla 139.

180° määrämittaisena? Jokaisella talo on omanlaisensa ja huoneet ovat eri kokoisia. Jos suihkutilakalustevalikoimasta ei löydy sinulle sopivaa, voimme valmistaa suihkuseinän tai kulman myös mittojesi mukaan. Lue lisää osto-oppaan sivulta 207.


141 180° Ristan kokovaihtoehdot Rista suihkuseinä ja -kulma löytyvät 80 ja 90 cm leveinä, korkeus 200 cm. Kahden seinän väliin tulevat suihkuseinät löytyvät 80, 90, 160 ja 180 cm leveinä, korkeus 200 cm. Lue listää osto-oppaasta s.207.

Yhteenveto 180° Rista MALLIT OSTO-OPPAASTA LÖYDÄT KAIKKI TIEDOT

SUIHKUKULMA 2 OVEA

SUIHKUKULMA 1 OVI

SUIHKUSEINÄ KIINTEÄ

SUIHKUSEINÄ 1 OVI

Olemme koonneet kaikki tiedot 180°-sarjan suihkuista havainnollisesti yhteen paikkaan – Osto-oppaaseen. Sieltä löydät kaikki vaihtoehdot, ja niitä onkin runsaasti!

s. 207

YKSIOVINEN SUIHKUSEINÄ KAHDEN SEINÄN VÄLIIN

2-OVINEN SUIHKUSEINÄ KAHDEN SEINÄN VÄLIIN

SUIHKUSEINÄ KAHDEN SEINÄN VÄLIIN YHDISTELMÄ

LASI

SARANAT

Ristan ruutukuviointi on tehty lasin ulkopinnalle karkaisun yhteydessä ja tuo luonnetta kylpyhuoneeseen.

Saatavana mustana.

RUUTUKUVIOINTI

MUSTA MATTA

S U I H K U T I L A K A LU S T E E T – 1 8 0 ° / 1 8 0 ° R I S TA


142

RITUAL Ritual -suihkukaapistamme on useampi malli. Mallit vievät vähän tilaa, niissä on turvalasi ja ne tuottavat ihanan suihkuelämyksen. Ritual on saatavilla kahdella lasivärivaihtoehdolla. Huolimatta siitä minkä valitset, löydät rituaalin, johon rakastua.

Ritualin edut 10 syytä valita Ritual Classic tai Premium:

 Kaksi alumiiniprofiilia tekevät liukuovesta vakaan ja tukevan.  Ovi liukuu äänettömästi neljän kuulalaakeroidun ja jousitetun pyörästön ansiosta. Liukuovi vapauttaa lisää lattiatilaa.  Oven kahdeksan pyörää tekevät siitä vakaan ja helposti avattavan. Saatavana valkoisena kirkkaalla lasilla tai huurrelasitetuilla takaseinillä.  Helppo puhdistaa jousiripustuksen ansiosta.

1.

Integroidut vetimet profiileissa.  Tukeva valumarmoriallas (piiloviemäröinnillä). Oviaukon koko: 47 cm.  Helppo asentaa pikakiinnityksen ansiosta.

Classic Suihkukaappimme Ritual Classic tarjoaa kaikki suihkukaapin edut, etenkin mitä tulee mukavuuteen ja turvallisuuteen. Classic vie vain vähän tilaa ja siinä on turvalasi. Voit valita kahden koon väliltä 90 x 90 ja 80 x 90 cm.


143

Premium Ritual Premium on hieman ylellisempi. Moni arvostaa suihkukaapissa sen käytännöllisyyttä. Tämäkin malli tarvitsee vain vähän tilaa, siinä on turvalasi ja Ritual tekee suihkuhetkestä elämyksen. Saatavana koot 90 x 90 ja 80 x 90 cm.

2.

Kylpyhuonvinkki On monta hyvää syytä valita suihkukaappi. Tiesitkö, että sen asentaminen ei edellytä erityisiä märkätilaseiniä?

3.

1. RITUAL Suihkukaappi Classic 91x91 valkoinen kirkas lasi/huurrelasi. 1 471,- 2. RITUAL Suihkukaappi Premium 91x91 valkoinen matta, kirkas lasi. 2 020,- 3. RELAX Suihkuistuin. 230,-                              

SUIHKUTILAKALUSTEET – RITUAL


144

Kaksi rituaalia, joista nauttia Olipa kylpyhuoneesi millainen tahansa, löydät siihen sopivan Ritualin. Classicin ja Premiumin lisäksi sarjasta löytyy kaksi mallia kahden seinän väliin. Kaikki upeasti muotoiltuja, turvalasilla ja käytännöllisillä toiminnoilla varustettuja.

1.

Asennus kätevästi ilman ruuveja Nerokkaan rakenteensa ansiosta Ritual-sarjan suihkuseinät voidaan asentaa kahden seinän väliin ilman ruuveja. Näin voit vaihtaa suihkuseinän kylpyhuoneeseesi rikkomatta kosteussuojausta. Suihkuseinä kiinnitetään seinien väliin alumiiniprofiilin ja pehmeiden kumityynyjen avulla. 2.

Kylpyhuonevinkki Eri lasivaihtoehdot saavat kylpyhuoneen näyttämään ja tuntumaan erilaiselta. Kirkas lasi mielletään usein ilmavaksi, myös huone tuntuu suuremmalta. Kaikissa Ritual -sarjan suihkuissamme on kirkas lasi.

2.

1. RITUAL Suihkuseinä 85-90 valkoinen kirkas lasi. 1 ovi. 742,- 2. RITUAL Suihkuseinä 140-145 valk matta kirkas lasi. 2 ovea. 862,-                                


145 Yhteenveto Ritual MALLIT

LASIT Ritual-sarjassa lasit ovat kirkkaita (kaappien takaseinissä on huurrelasit).

SUIHKUKAAPPI CLASSIC

SUIHKUKAAPPI PREMIUM

KIRKAS LASI

LISÄVALINNAT RELAX -ISTUIN

SUIHKUSEINÄ 2 LASIA

SUIHKUSEINÄ 4 LASIA

Lisävarusteena on saatavana mukava ja käytännöllinen istuin, joka on helppo asentaa seinälle. Se on helppo taittaa alas, kun sitä ei tarvita. Katso kuva sivulla 139.

KOKO Jokaisesta mallista on eri kokovaihtoehtoja, mikä lisää valinnanvapauttasi. Kaikki koot löydät helposti Osto-oppaasta. HYLLY

S. 209

PROFIILIVÄRI

Fiksu säilytysratkaisu suihkuun kolmella liikuteltavalla hyllyllä. Asennetaan suihkuseinän profiiliin tai seinään.

VALKOINEN

OSTO-OPPAASTA LÖYDÄT KAIKKI TIEDOTOsto-oppaastamme löydät kaikki tiedot Ritual-sarjan suihkuista: havainnolliset ja selkeät tiedot helpottavat valintaasi. s. 209

SUIHKUTILAKALUSTEET – RITUAL


146

Kylpyammeet Valumarmori, Emali, Akryyli, Lucite tai Solid Surface - miltä täydellinen kylpyamme näyttää sinun kylpyhuoneessasi?

DK Alaosa 60x45 valkoinen, 2 laatikkoa, BOX TWO ja Easy Clean. 948,- DK Vedin CC 192 kromi. 24,- DK Pesuallas Falster 60x45 valkoinen. 335,Pipe pesuallashana kromi. 390,- Skuru Peilikaapit 60 valkoinen, LED-valaisin. 791,- DK Korkea kaappi 170x40 valkoinen, 2 ovea. 892,Pyyheripustin ripustin-1 O01 kromi 16,- Lule luciteamme 170x83 valkoinen 1 849,- Smart ammehana 448,Amor Sähköpyyhekuivaimet 10x140 kiillotettu ruostumaton teräs. 329,-                


147

K Y L P YA M M E E T


148

SOLID SURFACE Ammeet, jotka ovat tehty Solid Surface -kompsiittimateriaalista voivat olla muodoltaan lähes millaisia vain, sillä materiaali on hyvin muovailtavissa. Se on myös erittäin helppohoitoinen materiaali. Jos sinulta tippuu siihen jotain ja pintaan tulee särö, se voidaan korjata uuden veroiseksi.

Solid Surface -komposiittimateriaalin edut Solid Surface -komposiittimateriaalin salaisuus piilee sen tiiviissä rakenteessa. Se on erittäin kulutuksenkestävä hygieeninen materiaali. Lisäksi siitä saa ulkonäöllisesti hyvin puun, kiven tai muun luonnonmateriaalin näköistä, mutta se on huomattavasti muovautuvampaa.

Savon Tilava ja ylellinen Savon -ammeemme on muotoiltu ensiluokkaisesta materiaalista. Materiaali antaa silkkisen matan pinnan ja hienot linjat kalusteelle. Sillä on erittäin korkea kulutuksenkestävyys ja hyvät hygieeniset ominaisuudet. Savonin integroidut jalat antavat ammeelle persoonallisen ilmeen.


149

K Y L P YA M M E E T – S O L I D S U R FA C E


150

Valumarmori Valumarmorin tunnusomaisin ominaisuus on sen kyky tehdä ammeista äärimmäisen tukevia. Muitakin etuja on, kuten sen kyky pitää kylpyvesi pitkään lämpimänä. Tärkeä ominaisuus sinulle, joka rakastat pitkiä, rentouttavia kylpyjä. Voit valita eri mallien ja kokojen väliltä sinulle parhaan vaihtoehdon.

Sinä päätät Materiaalioppaastamme voit lukea lisää valumarmorista. Ostooppaastamme löydät täydelliset tiedot kaikista kylpyammemalleistamme.

s.. 216


151

Reyk Reyk on valmistettu luonnonmateriaalista, valumarmorista, joka koostuu kristallisoiduista vuorimineraaleista. Tästä ajatukset siirtyvät luontevasti luonnon kuumiin lähteisiin. Lämmönvaraamiskykynsä ansiosta sinä saat miellyttävämmän kylvyn, joka samalla vaalii luontoamme.

K Y L P YA M M E E T – VA LU M A R M O R I


152

Scarlett Käytännöllinen ja miellyttävä kylpyamme klassisella muotoilulla. Korkea pääty miellyttää paitsi esteettistä silmää, mutta antaa myös tukea selälle. Amme on helppo sijoittaa mihin tahansa kylpyhuoneessa. Valitse lisäksi seinäasenteinen hana.


153

Oval170/158 Oval-amme tekee kylpyhetkestä nautinnon. Ergonominen muotoilu ja pehmeät muodot. Saatavilla useissa eri mitoissa. Design: Pelikan Copenhagen

K Y L P YA M M E E T – VA LU M A R M O R I


154

Lucite Lucitesta valmistetut kylpyammeet ovat paitsi ilo silmälle, myös erittäin käytännöllisiä ja helppo pitää puhtaana. Koska lucite on erittäin hyvin muovattavaa, siitä voidaan luoda lähes minkä muotoisia kylpyammeita tahansa.

Lucite -materiaalin edut Lucite ei läpäise likahiukkasia. Siksi se on niin helppo pitää puhtaana. Se on myös UV:n kestävä materiaali, minkä ansiosta kylpyamme säilyttää ulkonäkönsä koko elinikänsä ajan.

Kylpyhuonevinkki Ennen kuin valitset kylpyammeen, esitä itsellesi muutama helppo kysymys. Kuinka paljon sinulla on tilaa, tuleeko amme seinän viereen vai keskelle lattiaa? Ja aivan kuten sänkyä ostaessasikin, testaa kylpyammetta ennen kuin teet päätöksen.


155 Uutuus

Lule 158/172 Ulkonäköä ja toimivuutta samassa ammeessa. Pyöreyttä ja ergonomiaa. Valmistettu lucitesta, joka on vahvempaa kuin akryyli ja tekee ulkoasusta ylellisemmän tuntuisen.

K Y L P YA M M E E T – LU C I T E


156

Ume Ume on muodoltaan pyöreä ja ergonominen ja siksi siinä on mukava istua. Kylpysyvyys on 45cm. Toimitetaan poistoputkisarjalla.

Eno Eno on kulmikas ja sen reuna on selälle mukavassa kulmassa. Minimalistinen muotokieli suorilla linjoilla. Tämän kylpysyvyys on 44 cm. Harkittu paikka poistoviemärille. Toimitetaan poistoputkisarjalla.


157

Barb Ammeen ovaali muoto luo pehmeän ja modernin vaikutelman. Amme on helppo asentaa useimpiin kylpyhuoneisiin, sillä se seisoo vapaasti laatoituksen päällä. Reilu kylpysyvyys ja runsaasti tilaa. Valitse kaveriksi seinäkiinnitteinen hana.

K Y L P YA M M E E T – LU C I T E


158

Akryyli Akryyliset kylpyammeet ovat paitsi ilo silmälle, myös erittäin käytännöllisiä ja helppoja pitää puhtaina. Koska akryyli on erittäin hyvin muovautuvaa, siitä voidaan luoda lähes minkä muotoisia kylpyammeita tahansa.

Suihkuammeet Z150, Z1600 ja Z1700 Kolme käytännöllistä kylpyammetta, joissa on reilusti suihkutilaa. Täydellisiä sinulle, jolla on vähän suihkutilaa mutta haluat molemmat - ammeen ja suihkun. Saatavana niin oikea- kuin vasenkätisenäkin mallina (isossa kuvassa oikea). Ammeen voi täydentää jakoseinällä. Katso sivu 126 ja 139.


159

Buzz kulma-amme Hieman pienempi kulmaamme integroiduilla etulevyillä sopii mainiosti pieneenkin kylpyhuoneeseen. Reunalla tilaa saippualle, shampoolle ja kylpyvaahdolle. Täydellinen valinta lapsiperheelle.

Kylpyamme Z160 Tyylikäs ja yksinkertainen kylpyamme, juuri sopiva yhdelle hengelle. Pehmeästi pyöristetyt muodot puhuttelevat esteettistä silmää ja tekevät kylvystä erittäin mukavan.

K Y L P YA M M E E T – A K RY Y L I


160

BELLE TASSUAMME Klassinen tassuamme, joka tuo kylpyhuoneeseen hienostuneen, ylellisen ja ainutlaatuisen tunnelman.Samanaikaisesti nykyaikaista, mukavaa ja toimivaa. Ammeen korkea pääty antaa selälle miellyttävän tuen. Tassut saatavilla väreissä kromi, messinki, pronssi ja matta valkoinen.

Classic tassuamme Mukava ja tyylikäs tassuamme. Korkeampi pääty tukee miellyttävästi selkää. Tassut saatavilla väreissä kromi, messinki, pronssi ja matta valkoinen.


161

EMALI Emali herättää monessa nostalgisia muistoja. Se, että emalista pidetään niin paljon, ei johdu vain sen pitkästä historiasta, se on myös käytännöllinen ja kestävä materiaali. Näissä kylpyammeissa on useimmat ominaisuudet, mutta hierontalaitteistoa niihin ei saa.

Uutuus

KLASSINEN MATERIAALI Emalia on käytetty satoja vuosia muun muassa keittiötuotteiden ja kylpyammeiden materiaalina. Se on puhdas luonnontuote, joka kestää hyvin kulutusta ja naarmuuntumista. Lisäksi emali antaa kylpyammeelle kauniin, hieman kiiltävän pinnan.

Tofta Perinteinen emalista valmistettu kylpyamme, jossa on reilu reunus. Erinomainen kulutuksen kesto. Seisoo vakaasti jaloillaan.

s. 212

K Y L P YA M M E E T – E M A L I


162

Skoga ammeseinä sinulle, joka haluat yhdistää suihkun ja ammeen.

1.

1.Istuma-amme. Muotoon puristettu teräs emaloidulla pinnalla. Ergonomisesti muotoiltu emaliamme, jonka istuintaso helpottaa ammeeseen menoa ja sieltä nousemista. Amme valkoinen, etulevyt valkoiset. 2. Emaliamme. Muotoon puristettu teräs emaloidulla pinnalla.

2.

Saatavilla useissa eri mitoissa, katso osto-opas s. 212.

Lisäetulevy sinulle, joka haluat peittää koko etuosan, saatavana valkoisena ja mustana (ei istumaammeeseen).

Ammeen jalat ovat kulmissa, joten keskelle jää kätevää säilytystilaa. Näin ammeen alusta on myös helpompi puhdistaa.


163

K Y L P YA M M E E T – E M A L I


164

Pyyhekuivaimet Täältä löydät sekä sähkökäyttöisiä että vesikiertoisia pyyhekuivaimia. Lisäksi hyviä neuvoja turvalliseen asennukseen.


165

P Y Y H E K U I VA I M E T


166

Korkeudet Koko ja korkeus ovat tärkeitä, kun valitset pyyhekuivainta. Pyri huomioimaan sijoituksessa kylpyhuoneen kalustus – suihkuseinä tai allaskaappi.


167

Hyviä neuvoja pyyhekuivaimen valintaan Valittavanasi on kaksi vaihtoehtoista tapaa asentaa pyyhekuivain riippuen kotisi lämmitysjärjestelmästä. Kuivain lämpiää joko sähköllä tai asunnon vesikiertoisen lämmitysjärjestelmän avulla. Nämä kaksi voidaan myös yhdistää. Meillä on laaja valikoima tyylikkäitä pyyhekuivaimia molempiin vaihtoehtoihin. Osassa kuivaimista on valmiina sisäänrakennettuja toimintoja, jotka tehostavat energian käyttöä, ja toisiin ne voidaan lisätä.

Sähköpyyhekuivaimet

Asennuksessa tärkeää

Sähkökäyttöinen pyyhekuivain on kätevä ratkaisu, joka sopii useimpiin kylpyhuoneisiin. Kytkentä käyttövalmiiksi on helppoa: riittää, kun liität pistokkeen lähimpään pistorasiaan. Sähkökäyttöisissä pyyhekuivaimissamme on sisäänrakennettuna ajastin, jonka avulla voit säästää entistä enemmän energiaa. Ajastimella voit valita kuivaimen käynnistys- ja sammumisajat oman käyttötapasi mukaan. Sähköpyyhekuivaimen voi ajastaa lämmittämään joko säännöllisesti tai kertaluonteisesti.

Harkitse pyyhekuivaimesi sijoitus ja korkeus huolellisesti. Se on erityisen tärkeää tänä päivänä, sillä saatavilla on korkeudeltaan ja muotoilultaan erilaisia pyyhekuivaimia.

Vesitäyttöiset pyyhekuivaimet Vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään liitettävät pyyhekuivaimet hyödyntävät talossa kiertävää lämpöä. Ne kytketään suoraan asunnon olemassa olevaan, suljettuun kiertovesijärjestelmään (HUOM! Ei saa kytkeä käyttöveteen!). Lämpimänä vuodenaikana, jolloin lämmitysjärjestelmän vettä ei juurikaan lämmitetä, voidaan pyyhekuivain lämmittää sähkövastuksen avulla. Vesitäyttöistä pyyhekuivainta voidaan käyttää myös pelkällä sähköllä, jolloin siihen tarvitaan sähkövastus. Voit valita sen kahdesta vaihtoehdosta: joko vastus, jonka lämpötilaa voidaan säätää 30° – 60° C ja jossa on sisäänrakennettu virtakytkin tai Erica-sähkövastus, jonka säätöväli on 30° – 60° C ja jossa on sisäänrakennettu virtakytkin, ajastin, kerta-ajastus ja jäätymisenesto. Tämän lisäksi tarvitset venttiilin, lue lisää sivulta 171.

240 220

K:140

K:100

K:85

K:80

K:65

200 180 160 140 120 100 80 60 40 20 0 240 220

K:142

K:120

K:100

K:80

200 180 160 140 120 100 80 60 40 20 0

Suositeltu asennuskorkeus.

P Y Y H E K U I VA I M E T


168

Sähkökäyttöinen pyyhekuivain on helppo kytkeä seinään Liität vain pistokkeen lähimpään pistorasiaan, ja pyyhekuivain on käyttövalmis. Ajastustoiminnot ovat sisäänrakennettuja ja niillä voit säästää energiaa entistä enemmän.


169

Vesikiertoinen pyyhekuivain hyödyntää lämmön Voidaan kytkeä asunnon olemassa olevaan, suljettuun kiertovesijärjestelmään (HUOM! Ei käyttövesijärjestelmään!). Lämpimänä vuodenaikana voit tarvita lisäksi sähkövastuksen, ehkäpä sellaisen, jossa on ajastin ja jäätymisenesto? Vesitäytteistä pyyhekuivainta voidaan käyttää myös pelkällä sähköllä, ja silloin tarvitaan sähkövastus.

P Y Y H E K U I VA I M E T


170 Uutuus


171

SÄHKÖPYYHEKUIVAIMET

Uutuus

Uutuus

DIANA -SL/SR

DIANA -Ql/QR

LOKI

Sähköpyyhekuivain 56W ajastimella sekä kerta-ajastuksella. Ruostumatonta terästä. Sekä vasen- että oikeakätisenä.

Sähköpyyhekuivain 56W ajastimella sekä kerta-ajastuksella. Ruostumatonta terästä. Sekä vasen- että oikeakätisenä.

Sähköpyyhekuivain 56W. Ruostumatonta terästä. Sekä vasen- että oikeakätisenä.

MITAT: Koko 48 x 80 cm.

MITAT: Koko 48 x 80 cm.

MITAT: Koko 48 x 80 cm.

Uutuus

FLORA -SL/-SR

AMOR

Sähköpyyhekuivain 42W. Ajastin ja tehostustoiminto. Sekä vasen- että oikeakätisenä.

Sähköpyyhekuivaimet 10x85 (12W) ja 10x140 (17W). Ajastin ja tehostustoiminto.

MITAT: 50 x 65.

MITAT: 10 x 85,

MITAT: 10 x 140.

P Y Y H E K U I VA I M E T


VESITÄYTTÖISET PYYHEKUIVAIMET

BAS

EASY

THOR

VENTO

Pyyhekuivaimet. Kaareva.

Pyyhekuivaimet

Pyyhekuivaimet

MITAT: 50 x 69, 50 x 100, 50 x 142, 37 x 142 (Suora).

MITAT: 50 x 80, 50 x 140.

MITAT: 50 x 100, 50 x 140.

Pyyhekuivaimet. Kätisyys valittavissa.

ZAGA

SIGYN

EIR

Pyyhekuivaimet

Pyyhekuivaimet

Pyyhekuivaimet

MITAT: 10,8 x 120, 26 x 80, 26 x 120, 34 x 120.

MITAT: 11 x 120, 26 x 80, 26 x 120, 34 x 120.

MITAT: 40 x 75, 40 x 120

MITAT: 55 x 80, 55 x 120.


173

SÄHKÖVASTUKSET JA VENTTIILIT VESITÄYTTÖISIIN PYYHEKUIVAIMIIN

Sähkövastus ERICA 300W Piiloliitännällä tai näkyvällä liitännällä, moninapainen virtakytkin. Ajastin ja kerta-ajastustoiminto. Ei sis. sähköjohtoa. Hinta: 269,-

Meg Säädettävä sähkövastus Meg 300 W Sisältää 1,5m sähköjohdon pistotulppaliitännällä. Kromi. Tuotenro 54301 Hinta: 199,-

Kylpyhuonevinkki Jos hankit lisäksi sähkövastuksen vesikiertoiseen pyyhekuivaimeesi, on tärkeää sulkea pyyhekuivaimen venttiili (muutoin vastus lämmittää koko asunnon lämmitysjärjestelmää).

Kaksisuuntaventtiili vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään. Kromi. Tuotenro 54080 Hinta: 192,Musta. Tuotenro 54100 Hinta: 289,-

Kaksisuuntaventtiili vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään..Ruostumaton teräs. Tuotenro 54060 Hinta: 128,-

P Y Y H E K U I VA I M E T


174

WC Valikoimastamme löytyy useita erilaisia WC-istuimia klassisesta lattiamallista näyttäviin seinäkiinnitteisiin WC-istuimiin.


175

TARKISTUSLISTA WC-ISTUIMEN VALINTAAN

WC 9085. Piiloviemärimalli S-lukolla. Huuhteluvesimäärä 6/3 ltr. Alkaen 491,-

SÄKER VATTENINSTALLATION

WC 9087

Olemme ruotsalaisen ”Säker vatteninstallation” -toimialajärjestön jäseniä. Kaikki WC-istuimemme täyttävät standardin EN 997 vaatimukset ja kaikki liitäntäletkut ovat tyyppihyväksyttyjä. Sinun turvallisuutesi vuoksi.

Piiloviemärimalli P-lukolla. Huuhteluvesimäärä 6/3 ltr. Alkaen 491,-

Helppo puhdistaa WC-istuimissamme on sekä piiloviemäröinti että vesilukko, mikä helpottaa siivousta. Vesisäiliössä ei ole lainkaan likaa kerääviä saumakohtia.

Luotettava huolto Huuhteluveden määrän säätämiseksi tai mekanismin vaihtamiseksi on laitteistoon helppo päästä käsiksi. Muovisäiliö vähentää tehokkaasti vuotojen vaaraa.

Varaosat Oli laatu kuinka korkea tahansa, joskus tarvitaan varaosaa. Me huolehdimme myös varaosa-asioista.

Helppo puhdistaa Istuinkannen pikaliitännän ansiosta puhdistus sujuu vaivattomasti.

Istuinkansi pikakiinnityksellä WC-istuimissa 9085 ja 9087 kansi on sovitettu istuimen muotoihin. Pikaliitännän ansiosta kansi on helppo asentaa (ja poistaa puhdistuksen ajaksi).

Easy Clean WC-istuimiemme kulhoissa on Easy Clean -käsittely, joka estää likaa tarttumasta niihin. Huuhtelukanavat, huuhteluritilät ja viemäröintiosa on lasitettu jälkivirtaama-ajan lyhentämiseksi.

Miellyttävä istuinkorkeus Istuinkorkeus on aina 43 cm. Standardi, jonka loimme jo 15 vuotta sitten.

WC


176 Tee WC-istuimella kylpyhuoneesta entistä tyylikkäämpi Seinäkiinnitteiset WC-istuimet ovat paitsi tyylikkäitä, myös erittäin käytännöllisiä. WC-istuimen alla oleva lattiapinta on hygieeninen ja helppo pitää puhtaana. Meillä on useita malleja, mikä niistä sopii parhaiten sinun kylpyhuoneeseesi? PAINIKE

WC-huuhtelujärjestelmä.

Seinäkiinnitteiset WCistuimet.

Uutuus

Uutuus

WC Alta Huuhtelukaulukseton ’Rimless’-malli. Helposti irrotettava kova vaimennettu muovikansi (valkoinen).

WC Lossen Huuhtelukaulukseton ’Rimless’-malli. Helposti irrotettava kova vaimennettu muovikansi (valkoinen).

Seinäkiinnitteinen WCistuin Rimless-huuhtelulla. Sileät pinnat sekä ulko- että sisäpuolella, mikä tekee istuimesta hygieenisen ja helpomman puhdistaa. Ohut istuinkansi mukailee WCistuimen muotoa, ilman linjakkuutta rikkovia reunoja. Soft close -vaimennuskansi sulkeutuu hitaasti ja äänettömästi. Istuinkannen pikakiinnityksen ansiosta se on helppo asentaa ja poistaa puhdistuksen ajaksi.


177

Tyylikäs ja fiksu WCmoduuli. Tyylikkäästi muotoiltu WCmoduuli tuo kylpyhuoneeseen täysin erilaisen ilmeen. Markkinoiden ensimmäinen WC-moduuli S-lukolla. Hygieeninen ja helppo pitää puhtaana. Ympäristöystävällinen – valitse koko- tai puolihuuhtelu. Leveys vain 41 cm, mahtuu normaalin lattiamallin tilalle. Miellyttävä istuinkorkeus, n. 43 cm (riippuen WC-istuimen mallista).

Uutuus

Sileät lasipinnat, valitse musta tai valkoinen. Helppo huoltaa tyylikkään lasikannen kautta. Asennusmitta riippuen viemärin sijainnista: 95– 140 mm (18 cm).

WC-moduuli lasia valkoinen. 90424 1 038,-

WC-moduuli lasia musta 120mm 90425 1 038,-

Valitse useista eri WCmalleista, katso edellinen sivu. 176.

WC-ISTUIMET


178

Lisätarvikkeet Lisätarvikesarjamme on muotoillut Lina Odhe, pienten yksityiskohtien ja täydellisen kylpyhuoneen ehdoilla.


179 DESIGNSARJA S

Ripustin-1. Tuotenro S01-K (Kromi). 28,S01-B (Harjattu). 28,S01-S (Musta). 28,-

Ripustin-2. Tuotenro S02-K (Kromi). 42,S02-B (Harjattu). 42,S02-S (Musta). 42,-

WC-paperipidike Tuotenro S03-K (Kromi). 71,S03-B (Harjattu). 71,S03-S (Musta). 71,-

Ripustin-2. Tuotenro Z02-K (Kromi). 32,Z02-B (Harjattu). 32,-

WC-paperipidike. Tuotenro Z03-K (Kromi). 45,Z03-B (Harjattu). 45,-

Ripustin iso Tuotenro S04-B (Harjattu). 42,-

DESIGNSARJA Z

Ripustin-1. Tuotenro Z01-K (Kromi). 26,Z01-B (Harjattu). 26,-

DESIGNSARJA C

KIINNITYS

RUUVITARRAKIINNITYS KIINNITYS

Ripustin-1. Tuotenro C01-K (Kromi). 20,C01-B (Harjattu). 20,-

WC-paperipidike. Tuotenro C03-K (Kromi). 49,C03-B (Harjattu). 49,-

Vasemmalla oleva symboli tarkoittaa, että tuote kiinnitetään seinään ruuveilla (ei sisälly). Toinen symboli kertoo, että kiinnitys tehdään 3M -tarralla.

L I S ÄTA R V I K K E E T


180

DESIGNSARJA X

KIINNITYS

RUUVIKIINNITYS

TARRAKIINNITYS

Vasemmalla oleva symboli tarkoittaa, että tuote kiinnitetään seinään ruuveilla (ei sisälly). Toinen symboli kertoo, että kiinnitys tehdään 3M -tarralla.

Ripustin-1. Tuotenro X01-B (Harjattu). 17,-

Ripustin-2. Tuotenro X02-K (Kromi). 32,X02-B (Harjattu). 26,-

SARJA A

Ripustin-1. Tuotenro A01-K (Kromi). 14,A01-B (Harjattu). 14,A01-S (Musta). 14,-

Ripustin-2. Tuotenro A02-K (Kromi). 23,A02-B (Harjattu). 17,A02-S (Musta). 23,-

WC-paperipidike. Tuotenro A03-K (Kromi). 35,A03-S (Musta). 35,-

Naulakko 4 koukkua. Tuotenro A04-K (Kromi). 32,A04-S (Musta). 35,-


181 SARJA O

Ripustin-1. Tuotenro O01-K (Kromi). 16,O01-B (Harjattu). 16,-

Ripustin-2. Tuotenro O02-K (Kromi). 23,O02-B (Harjattu). 23,-

SARJA E

Ripustin-1. Tuotenro E01-K (Kromi). 13,E01-B (Harjattu). 13,-

WC-paperipidike. Tuotenro O03-K (Kromi), 36,O03-B (Harjattu). 36,-

Naulakko 4 koukkua. Tuotenro O04-K (Kromi). 35,O04-B (Harjattu). 35,-

SARJA U

Ripustin-2. Tuotenro E02-K (Kromi). 16,E02-B (Harjattu). 16,-

Peilikiinnikkeet. Tuotenro U05-K (Kromi). 26,U05-B (Harjattu). 26,-

L I S Ă„TA R V I K K E E T


182

Forma 184-187 184 DK 188 188 Skapa 189 189 Stil 190-191 189 Intro 192 190 Kodinhoito kylpyhuoneessa

192 192

Peilit ja peilikaapit

193-197 193

Sivusäilytys 198-199 198 Suihkutilakalusteet 200-209 199 Kylpyammeet 210-212 200 Wc-istuimet 213 210 Pyyhekuivaimet 214-215 213 Materiaaliopas 216 214 216


183

OSTO-OPAS Osto-oppaasta löydät helposti kaikki tarvittavat tiedot eri tuotesarjoista. Tänne on koottu kaikki tuotetieto; mitat, materiaalit, värivaihtoehdot ja lisävalinnat. Näet yhdellä silmäyksellä kuinka voit yhdistellä eri tuotteita keskenään. Jos sinulla on jotain kysyttävää, älä epäröi ottaa yhteyttä jälleenmyyjäämme tai suoraan meihin. Yhteystiedot löydät osoitteesta svedbergs.fi.

1.

2.

3.

Sinulla on mielessäsi ajatus siitä, miltä uusi kylpyhuoneesi voisi näyttämään.

Ota esille kynä ja paperia, ja piirrä haaveistasi luonnos.

Etsi valikoimastamme haluamasi tuotteet ja tee valinnat.

O STO - O PA S


Forma

184 ALLASKAAPIT, SYVYYS 35 LEVEYS

LAATIKON SISÄOSAT

40

Alaosa Sis. ovi, Peltihylly, Easy Clean vesilukko ja pohjaventtiili. L:40 K:50 S:35

50

Alaosa Sis. 2 laatikkoa, Easy Clean vesilukko ja pohjaventtiili. L:50 K:50 S:35

60

Alaosa Sis. 2 laatikkoa, Easy Clean vesilukko ja pohjaventtiili. L:60 K:50 S:35

80

Alaosa Sis. 2 laatikkoa, Easy Clean vesilukko ja pohjaventtiili. L:80 K:50 S:35

Väri

Tuotenro Hinta

Tuotenro Hinta

Tuotenro Hinta

Tuotenro Hinta

Valkoinen

U15410* 308,-

U15511* 589,-

A15611 629,-

A15811 769,-

Vedin 6

- -

U15516* 659,-

A15616 750,-

A15816 899,-

Vedin 7 Box One LaatikonPush open sisus ruis- Kivenharmaa kuvalettua Vedin 6 muovia. Vedin 7

- -

U15517* 659,-

A15617 750,-

A15817 899,-

- -

U15512* 669,-

A15612 750,-

A15812 899,-

U870410* 344,-

U870511* 639,-

A870611 669,-

A870811 809,-

- -

U870516* 659,-

A870616 798,-

A870816 947,-

- -

U870517* 709,-

A870617 798,-

A870817 947,-

Push open

- -

U870512* 719,-

A870612 798,-

A870812 947,-

Valkotammi

U19410* 344,-

U19511* 639,-

A19611 669,-

A19811 809,-

Vedin 6

- -

U19516* 709,-

A19616 798,-

A19816 947,-

Push open

- -

U19512* 719,-

A19612 798,-

A19812 947,-

Musta tammi

U18410* 381,-

U18511* 699,-

A18611 709,-

A18811 849,-

Vedin 6

- -

U18516* 739,-

A18616 834,-

A18816 984,-

Push open

- -

U18512* 779,-

A18612 834,-

A18812 984,-

A

Valkoinen

– –

– –

B15611 783,-

B15811 929,-

Vedin 6 Box One+ LaatikonVedin 7 sisus Push open mustaksi Kivenharmaa petsattua Vedin 6 tammea. Vedin 7

– –

– –

B15616 867,-

B15816

1 014,-

– –

– –

B15617 867,-

B15817

1 014,-

– –

– –

B15612 867,-

B15812

1 014,-

– –

– –

B870611 830,-

B870811 978,-

– –

– –

B870616 914,-

B870816

1 063,-

– –

– –

B870617 914,-

B870817

1 063,-

Push open

– –

– –

B870612 914,-

B870812

1 063,-

Valkotammi

– –

– –

B19611 830,-

B19811 978,-

Vedin 6

– –

– –

B19616 914,-

B19816

1 063,-

Push open

– –

– –

B19612 914,-

B19812

1 063,-

Musta tammi

– –

– –

B18611 867,-

B18811

1 014,-

Vedin 6

– –

– –

B18616 949,-

B18816

1 099,-

Push open

– –

– –

B18612 949,-

B18812

1 099,-

Puulokerikko alempaan laatikkoon

– –

47895 73,-

47895 73,-

47895 73,-

Valaistus laatikon sisään

– –

47975 159,-

47971 159,-

47975 159,-

Pistorasia

1212 61,-

1212 61,-

1212 61,-

1212 61,-

Värikokoelma**

-COL +171,-

-COL

Katso sivu 199

Katso sivu 199

B

Vetimet

PESUALTAAT Posliini

+171,-

-COL

+171,-

Katso sivu 199

-COL

+171,-

Katso sivu 199

SAND

SAND

SAND

SAND

L:41 K:5 S:38

L:51 K:5 S:38

L:61 K:5 S:38

L:81 K:5 S:38

Tuotenro Hinta 14035 186,-

Tuotenro Hinta 15035 229,-

Tuotenro Hinta

Tuotenro Hinta

16035 293,-

18035 370,-

SKAPA 40

SKAPA 50

SKAPA 60

SKAPA 80

L:41 K:8,5 S:41

L:51 K:8,5 S:41

L:61 K:8,5 S:41

L:81 K:8,5 S:41

Tuotenro Hinta 37340 169,-

Tuotenro Hinta 37350 185,-

Tuotenro Hinta 37360 229,-

Tuotenro Hinta 37380 329,-

* Tuotteet, joiden tuotenumero alkaa U-kirjaimella, toimitetaan ilman laatikonsisustusta. ** Lisähinta lasketaan valkoisen kalusteen mukaan +171,-/kpl. Svedbergs värikokoelma: Toimitusaika 2-6 viikkoa.


185 SYVYYS 45 LEVEYS

60

Alaosa FRI Sis. 1 laatikko, Easy Clean vesilukko ja pohjaventtiili. L:60 K:30 S:45

80

Alaosa FRI Sis. 1 laatikko, Easy Clean vesilukko ja pohjaventtiili. L:80 K:30 S:45

100

Alaosa FRI Sis. 1 laatikko, Easy Clean vesilukko ja pohjaventtiili. L:100 K:30 S:45

VÄRIT

VALKOINEN

LAATIKON Väri SISÄOSAT Valkoinen Box One Laatikon- Kivenharmaa sisus ruisValkotammi kuvalettua Musta tammi muovia. A

Box One+ Valkoinen LaatikonKivenharmaa sisus mustaksi Valkotammi petsattua tammea. Musta tammi B

Valaistus laatikon sisään Värikokoelma** Vetimet

PESUALTAAT Posliini

Tuotenro Hinta

Tuotenro Hinta

Tuotenro Hinta

A156045 565,-

A158045 586,-

A1510045 617,-

A176045 622,-

A178045 643,-

A1710045 675,-

A196045 622,-

A198045 643,-

A1910045 675,-

A186045 680,-

A188045 701,-

A1810045 732,-

B156045 680,-

B158045 701,-

B176045 730,-

B1510045 732,-

B178045 759,-

B196045 730,-

B1710045 790,-

B198045 759,-

B186045 795,-

B1910045 790,-

B188045 817,-

B1810045 847,-

47971 224,-

47975 159,-

47973 224,-

-COL

-COL

-COL

171,-

Katso sivu 199

171,-

Katso sivu 199

MERI

TUHKA

KALKKI

SAVI

SORA

SAMMAL

171,-

SQUARE

SQUARE

L:62 K:2 S:48

L:82 K:2 S:48

L:102 K:2 S:48

Tuotenro Hinta 2008 396,-

MUSTA TAMMI

Katso sivu 199

SQUARE

Tuotenro Hinta 2006 302,-

VALKOTAMMI

KIVENHARMAA

Värikokoelma saatavilla lisävalintana.

Tuotenro Hinta 2010 537,-

O STO - O PA S


Forma

186 ALLASKAAPIT, SYVYYS 45 LEVEYS

LAATIKON SISÄOSAT

60

80

100

Alaosa Sis. 2 laatikkoa, Easy Clean vesilukko ja pohjaventtiili. L:80 K:50 S:45

Alaosa Sis. 2 laatikkoa, Easy Clean vesilukko ja pohjaventtiili. L:60 K:50 S:45

Alaosa Sis. 2 laatikkoa, Easy Clean vesilukko ja pohjaventtiili. L:100 K:50 S:45

Väri

Tuotenro Hinta

Tuotenro Hinta

Tuotenro Hinta

Valkoinen

A15621 681,-

A15821 857,-

A151011 942,-

Vedin 6

A15626 765,-

A15826 942,-

A151016

1 026,-

Vedin 7 Box One LaatikonPush open sisus ruis- Kivenharmaa kuvalettua Vedin 6 muovia. Vedin 7

A15627 765,-

A15827 942,-

A151017

1 026,-

A15622 765,-

A15822 942,-

A151012

1 026,-

A870621 729,-

A870821 906,-

A871011 990,-

A870626 812,-

A870826 991,-

A871016

1 075,-

A870627 812,-

A870827 991,-

A871017

1 075,-

Push open

A870622 812,-

A870822 991,-

A871012

1 075,-

Valkotammi

A19621 729,-

A19821 906,-

A191011 990,-

Vedin 6

A19626 812,-

A19826 991,-

A191016

1 075,-

Push open

A19622 812,-

A19822 991,-

A191012

1 111,-

Musta tammi

A18621 765,-

A18821 942,-

A181011

1 026,-

Vedin 6

A18626 847,-

A18826

1 027,-

A181016

1 111,-

Push open

A18622 847,-

A18822

1 027,-

A181012

1 111,-

Valkoinen Box One+ Vedin 6 LaatikonVedin 7 sisus Push open mustaksi petsattua Kivenharmaa Vedin 6 tammea. Vedin 7

B15621 797,-

B15821 973,-

B151011

1 057,-

B15626 880,-

B15826

1 057,-

B151016

1 142,-

B15627 880,-

B15827

1 057,-

B151017

1 142,-

B15622 880,-

B15822

1 057,-

B151012

1 142,-

B870621 844,-

B870821

1 021,-

B871011

1 106,-

B870626 927,-

B870826

1 106,-

B871016

1 191,-

B870627 927,-

B870827

1 106,-

B871017

1 191,-

B870622 927,-

B870822

1 106,-

B871012

1 191,-

B19621 844,-

B19821

1 021,-

B191011

1 106,-

B19626 927,-

B19826

1 106,-

B191016

1 191,-

B19622 927,-

B19822

1 106,-

B191012

1 191,-

B18621 880,-

B18821

1 057,-

B181011

1 142,-

B18626 964,-

B18826

1 142,-

B181016

1 227,-

B18622 964,-

B18822

1 142,-

B181012

1 227,-

Puulokerikko alempaan laatikkoon

47896 85,-

47896 85,-

47896 85,-

Valaistus laatikon sisään

47971 224,-

47975 159,-

47973 224,-

Pistorasia

1212 61,-

1212 61,-

1212 61,-

-COL

-COL

-COL

A

Push open Valkotammi B

Vedin 6 Push open Musta tammi Vedin 6 Push open

Svedbergs värikokoelma** Vetimet

PESUALTAAT Posliini

+ 171,-

+171,-

+171,-

Katso sivu 199

Katso sivu 199

Katso sivu 199 DEEP

SQUARE

DEEP

SQUARE

DEEP

SQUARE

L:61 K:6 S:46

L:62 K:2 S:48

L:81 K:6 S:46

L:82 K:2 S:48

L:101 K:6 S:46

L:102 K:2 S:48

** Lisähinta lasketaan valkoisen kalusteen mukaan +171,-/kpl. Svedbergs värikokoelma: Toimitusaika 2-6 viikkoa.

Tuotenro Hinta 6060 302,-

Tuotenro Hinta 2006 302,-

Tuotenro Hinta 6080 396,-

VASS L:61 K:12 S:47

Tuotenro Hinta 60100 537,-

Tuotenro Hinta 2008 396,-

VASS

VASS L:101 K:12 S:47

L:81 K:12 S:47

Keskitetty

Keskitetty

Keskitetty

Tuotenro Hinta 8047 396,-

Tuotenro Hinta 6047 302,-

Tuotenro Hinta 2010 537,-

Tuotenro Hinta 1047 537,-

TASON PÄÄLLE ASENNETTAVA PESUALLAS SISÄLTÄÄ HANAREIJÄN

EI SISÄLLÄ HANAREIKÄÄ

FLOD

KOSTER

L:57 K:14 S:42

L:53 K:16 S:42

Tuotenro Hinta 8067 264,-

Tuotenro Hinta 8086 264,-

FYN

OCEAN

L:45 K:15 S:45

L:45 K:18 S:45

Väri

Tuotenro Hinta

Valkoinen Valkoinen

3522 323,3523 338,-

Tuotenro Hinta 8056 373,-

FROSS L:40 K:12 S:40

FROSS L:55 K:12 S:35

Väri

Tuotenro Hinta

Valkoinen Matta

2440 399,-

2455 499,-

Musta Matta

8440 499,-

8455 549,-

Hylly pesualtaalle Fross Valkoinen Hylly pesualtaalle Fross Musta

Tuotenro Hinta

2441 99,8441 99,-


187

VÄRIT VALKOINEN KIVENHARMAA

LEVEYS

LAATIKON SISÄOSAT

VALKOTAMMI MUSTA TAMMI

MERI

120

KALKKI

SAVI

SORA

SAMMAL

120

Värikokoelma saatavilla lisävalintana.

140

Alaosa 120x45 Tupla Sis. 4 laatikkoa, Easy Clean vesilukko ja pohjaventtiili. L:120 K:50 S:45

Alaosa keskitetty Sis. 2 laatikkoa, Easy Clean vesilukko ja pohjaventtiili. L:120 K:50 S:45

Väri

TUHKA

Alaosa 140x45 Tupla Sis. 4 laatikkoa, Easy Clean vesilukko ja pohjaventtiili. L:140 K:50 S:45

Tuotenro Hinta

Tuotenro Hinta

Tuotenro Hinta

Valkoinen

A151200

1 175,-

A151240

1 491,-

A151411

1 781,-

Vedin 6

A151206

1 259,-

A151246

1 659,-

A151416

1 950,-

Vedin 7 Box One LaatikonPush open sisus ruis- Kivenharmaa kuvalettua Vedin 6 muovia. Vedin 7

A151207

1 259,-

A151247

1 659,-

A151417

1 950,-

A151202

1 259,-

A151242

1 659,-

A151412

1 950,-

A871200

1 223,-

A871240

1 538,-

A871411

1 829,-

A871206

1 308,-

A871246

1 708,-

A871416

1 999,-

A871207

1 308,-

A871247

1 708,-

A871417

1 999,-

Push open

A871202

1 308,-

A871242

1 708,-

A871412

1 999,-

Valkotammi

A191200

1 223,-

A191240

1 538,-

A191411

1 829,-

Vedin 6

A191206

1 308,-

A191246

1 743,-

A191416

1 999,-

Push open

A191202

1 308,-

A191242

1 708,-

A191412

1 999,-

Musta tammi

A181200

1 259,-

A181240

1 575,-

A181411

1 865,-

Vedin 6

A181206

1 344,-

A181246

1 744,-

A181416

2 035,-

Push open

A181202

1 344,-

A181242

1 744,-

A181412

2 035,-

Valkoinen Box One+ Vedin 6 LaatikonVedin 7 sisus Push open mustaksi petsattua Kivenharmaa Vedin 6 tammea. Vedin 7

B151200

1 290,-

B151240

1 606,-

B151411

1 896,-

B151206

1 375,-

B151246

1 775,-

B151416

2 065,-

B151207

1 375,-

B151247

1 775,-

B151417

2 065,-

B151202

1 375,-

B151242

1 775,-

B151412

2 065,-

B871200

1 338,-

B871240

1 653,-

B871411

1 944,-

B871206

1 423,-

B871246

1 823,-

B871416

2 114,-

B871207

1 423,-

B871247

1 823,-

B871417

2 114,-

B871202

1 423,-

B871242

1 823,-

B871412

2 114,-

B191200

1 338,-

B191240

1 653,-

B191411

1 944,-

B191206

1 423,-

B191246

1 823,-

B191416

2 114,-

B191202

1 423,-

B191242

1 823,-

B191412

2 114,-

B181200

1 375,-

B181240

1 690,-

B181411

1 981,-

B181206

1 459,-

B181246

1 859,-

B181416

2 150,-

B181202

1 459,-

B181242

1 859,-

B181412

2 150,-

A

Push open Valkotammi Vedin 6

B

Push open Musta tammi Vedin 6 Push open

Puulokerikko alempaan laatikkoon

47896 85,-

Valaistus laatikon sisään Pistorasia Värikokoelma** Vetimet

47896 85,-

47896 85,-

47975 159,-

47971 (x2) 224,-/kpl.

47971 (x2) 224,-/kpl.

1212 61,-

1212 61,-

1212 61,-

-COL

-COL

+171,-

PESUALTAAT

DEEP

VASS

WAVE

VASS

WAVE

L:121 K:6 S:46

L:121 K:12 S:47

L:121 K:5 S:46

L:120 K:12 S:45

L:141 K:5 S:46

Tuotenro Hinta 60120 720,-

Tuotenro Hinta 1247 720,-

Tuotenro Hinta

Tuotenro Hinta

61120 786,-

1248 786,-

Oikea

Keskitetty

+171,-

Katso sivu 199

Katso sivu 199

Katso sivu 199

Posliini

-COL

+ 171,-

Vasen

kaksoisallas

Koskee malja-altaita.

Tuotenro Hinta 60140 931,Oikea

Vasen

kaksoisallas

Koskee malja-altaita.

TASOT, SYVYYS 45 SOPII PESUALLASHANOJEN KANSSA

SOPII KORKEARUNKOISTEN PESUALLASHANOJEN KANSSA

TEBAS Silestone K:2 S:47

SIRIUS Dekton K:1,2 S:46

Leveys/Sijoittelu 60/Keskitetty 80/Keskitetty 100/Keskitetty *** 120/Keskitetty *** 120/Oikea *** 120/Vasen *** 120/ Kaksois *** 140/Oikea *** 140/Vasen *** 140/ Kaksois ***

HELIX Silestone H:2 D:47 Tuotenro Hinta 19281 468,19283 531,19285 620,19286 708,19287 708,19288 708,19287-D 829,19289 797,19290 797,19289-D 918,-

Leveys/Sijoittelu 60/Keskitetty 80/Keskitetty 100/Keskitetty *** 120/Keskitetty *** 120/Oikea *** 120/Vasen *** 120/ Kaksois *** 140/Oikea *** 140/Vasen *** 140/ Kaksois ***

Tuotenro Hinta 19311 573,19313 709,19315 834,19316 972,19317 972,19318 972,19317-D 1 093,19319 1 120,19320 1 120,19319-D 1 241,-

Pöytätason mittoihin lisätään 15 mm, jotta taso tulee kalusterungon yli. ***

Toimitusaika 7-8 viikkoa.

Leveys/Sijoittelu 60/Keskitetty 80/Keskitetty 100/Keskitetty ***

KEON Dekton K:1,2 S:46 Tuotenro Hinta 370699 480,370899 600,371098 720,-

Leveys/Sijoittelu 60/Keskitetty 80/Keskitetty 100/Keskitetty ***

AURA Dekton K:1,2 S:46 Tuotenro Hinta 130062 600,130082 720,130102 839,-

Pöytätason mittoihin lisätään 3 mm, jotta taso tulee kalusterungon yli. ***

Toimitusaika 7-8 viikkoa.

Leveys/Sijoittelu 60/Keskitetty 80/Keskitetty 100/Keskitetty ***

Tuotenro Hinta 130063 600,130083 720,130103 839,-

Pöytätasot 60-100 saatavilla vain keskelle asennetulla altaalla.


DK

188 ALLASKAAPIT, SYVYYS 45 LEVEYS

60

80

Alaosa Sis. 2 laatikkoa, Easy Clean vesilukko ja pohjaventtiili. L:60 K:52 S:45

Alaosa Sis. 2 laatikkoa, Easy Clean vesilukko ja pohjaventtiili. L:80 K:52 S:45

100

Alaosa Sis. 2 laatikkoa, Easy Clean vesilukko ja pohjaventtiili. L:100 K:52 S:45

120

Alaosa Sis. 4 laatikkoa, Easy Clean vesilukko ja pohjaventtiili. L:118,7 K:52 S:45

VÄRIT

VALKOINEN

LAATIKON SISÄOSAT

Väri

Tuotenro Hinta

Tuotenro Hinta

Tuotenro Hinta

Tuotenro Hinta

Valkoinen

A135061 948,-

A135081

1 020,-

A135101

1 092,-

A135121

1 728,-

Push open Box Two Puusisustus, Kivenharmaa kaksi puuPush open laatikkoa. Valkotammi A Push open Valkoinen/ Valkotammi

A135062

1 032,-

A135082

1 104,-

A135102

1 176,-

A135122

1 896,-

A137061

1 008,-

A137081

1 081,-

A137101

1 151,-

A137121

1 788,-

A137062

1 092,-

A137082

1 164,-

A137102

1 236,-

A137122

1 956,-

A139061

1 008,-

A139081

1 081,-

A139101

1 151,-

A139121

1 788,-

A139062

1 092,-

A139082

1 164,-

A139102

1 236,-

A139122

1 956,-

A138061

1 008,-

A138081

1 081,-

A138101

1 151,-

A138121

1 788,-

Push open

A138062

1 092,-

A138082

1 164,-

A138102

1 236,-

A138122

1 956,-

Box Two+ Valkoinen Box Two, Push open kannet pieniin puu- Kivenharmaa laatikoihin ja Push open laatikonsivut. Valkotammi B Push open Valkoinen/ Valkotammi

B135061

1 032,-

B135081

1 104,-

B135101

1 176,-

B135121

1 896,-

B135062

1 116,-

B135082

1 188,-

B135102

1 260,-

B135122

2 063,-

B137061

1 092,-

B137081

1 164,-

B137101

1 236,-

B137121

1 956,-

B137062

1 176,-

B137082

1 248,-

B137102

1 320,-

B137122

2 124,-

B139061

1 092,-

B139081

1 164,-

B139101

1 236,-

B139121

1 956,-

B139062

1 176,-

B139082

1 248,-

B139102

1 320,-

B139122

2 124,-

B138061

1 092,-

B138081

1 164,-

B138101

1 236,-

B138121

1 956,-

B138062

1 176,-

B138082

1 248,-

B138102

1 320,-

B138122

2 124,-

Push open Puulokerikko alempaan laatikkoon

47894 96,-

47894 96,-

47894 96,-

47894 96,-

Valaistus ylälaatikkoon

47975 159,-

47975 159,-

47975 159,-

47975 (x2) 159,-/kpl.

Valaistus ylä-/alalaatikkoon

47976 229,-

47976 229,-

47976 229,-

47976 229,-

Pistorasia

1212 61,-

1212 61,-

1212 61,-

1212 61,-

-COL

-COL

-COL

-COL

Svedbergs värikokoelma** Vetimet

+171,-

+171,-

Katso sivu 199

Katso sivu 199

Katso sivu 199

PESUALTAAT Solid surface

+171,-

SVALE

SVALE

L:81 K:1,2 S:46

L:101 K:1,2 S:46

VALKOTAMMI

+171,-

Katso sivu 199

KIVENHARMAA

VALKOTAMMI/ VALKOINEN

MERI

TUHKA

KALKKI

SAVI

SORA

SAMMAL

Värikokoelma saatavilla lisävalintana.

SVALE L:119,3 K:1,2 S:46

** Lisähinta lasketaan valkoisen kalusteen mukaan +171,-/kpl. Tuotenro Hinta 3880 1 099,Posliini

Tuotenro Hinta 3810 1 149,-

Oikea

Tuotenro Hinta 3811 1 249,-

Vasen

3812

Svedbergs värikokoelma: Toimitusaika 2-6 viikkoa.

1 249,-

FALSTER

FALSTER

FALSTER

WAVE

L:61 K:1,4 S:46

L:81 K:1,4 S:46

L:101 K:1,4 S:46

L:121 K:5 S:46

JALKAKEHIKKO

Tuotenro Hinta 61120 786,-

Matala: altaille Fyn ja Ocean. 240mm (+ 10mm/- 5mm säätöväli säädettävälle jalalle).

135264 240,-

135265 240,-

135268 240,-

135269 240,-

- -

- -

135253 240,-

Keski: altaille Wave. 330mm (+ 10mm/- 5mm säätöväli säädettävälle jalalle).

- -

- -

135257 240,-

135274 240,-

135275 240,-

135276 240,-

135286 240,-

135278 240,-

135279 240,-

135280 240,-

135287 240,-

Tuotenro Hinta 3562 335,-

Tuotenro Hinta 3582 388,-

Tuotenro Hinta 35102 465,-

Matala/Valkoinen

135262 240,-

135263 240,-

Matala/Musta

135266 240,-

135267 240,-

Keski/Valkoinen

- -

Keski/Musta

- -

Korkea/Valkoinen Korkea/Musta

JALKAKEHIKKO

Keskitetty

Keskitetty

Keskitetty

FYN

OCEAN L:45 K:18 S:45

FROSS L:40 K:12 S:40

Väri

Tuotenro Hinta 3522 323,-

Tuotenro Hinta 8056 373,-

Tuotenro Hinta

Valkoinen Valkoinen

3523 338,-

– –

2440 399,-

Musta Matta

– –

– –

8440 499,-

– –

Hylly pesualtaalle Fross Valkoinen Hylly pesualtaalle Fross Musta

Vasen

kaksoisallas

Koskee malja-altaita + Svale- pesuallasta.

TASON PÄÄLLE ASENNETTAVA PESUALLAS L:45 K:15 S:45

Oikea

Korkea: altaalle Falster ja Svale. 350mm (+ 10mm/- 5mm säätöväli säädettävälle jalalle).

TASOT, SYVYYS 45

FROSS L:55 K:12 S:35

Tuotenro Hinta – – 2455 499,8455 549,-

SIRIUS Dekton K:1,2 S:46

KEON Dekton K:1,2 S:46

AURA Dekton K:1,2 S:46

Leveys/Sijoittelu Tuotenro Hinta 60/Keskitetty 370699 480,80/Keskitetty 370899 600,100/Keskitetty ***371098 720,120/Oikea ***130122 839,120/Vasen ***130121 839,120/ Kaksois ***130123 960,-

Leveys/Sijoittelu Tuotenro Hinta 60/Keskitetty 130062 600,80/Keskitetty 130082 720,100/Keskitetty ***130102 839,120/Oikea ***130125 960,120/Vasen ***130124 960,120/ Kaksois ***130126 1 080,-

Leveys/Sijoittelu Tuotenro Hinta 60/Keskitetty 130063 600,80/Keskitetty 130083 720,100/Keskitetty*** 130103 839,120/Oikea*** 130128 960,120/Vasen*** 130127 960,120/ Kaksois*** 130129 1 080,-

Keskitetty

2441 99,-

Pöytätason mittoihin lisätään 3 mm, jotta taso tulee

8441 99,-

kalusterungon yli. *** Toimitusaika 7-8 viikkoa.

Oikea

Vasen

kaksoisallas

Pöytätasot 60-100 saatavilla vain keskelle asennetulla altaalla.


Skapa

189

VÄRIT

ALLASKAAPIT, SYVYYS 35 LEVEYS

40

Allaskaappi Sis. 1 ovi ja vedin 11 kromia L:40 K:50 S:35

VALKOINEN

45

Allaskaappi Sis. 1 ovi ja vedin 11 kromia L:45 K:50 S:35

50

Allaskaappi Sis. 2 ovea ja vedin 11 kromia. L:50 K:50 S:35

55

Allaskaappi Sis. 2 ovea ja vedin 11 kromia. L:55 K:50 S:35

KIVENHARMAA

60

Allaskaappi Sis. 2 ovea ja vedin 11 kromia. L:60 K:50 S:35

80

Allaskaappi Sis. 2 ovea ja vedin 11 kromia. L:80 K:50 S:35

Väri

Tuotenro Hinta

Tuotenro Hinta

Tuotenro Hinta

Tuotenro Hinta

Tuotenro Hinta

Tuotenro Hinta

Valkoinen

370340 236,-

370345 236,-

370350 247,-

370355 260,-

370360 275,-

370380 295,-

Kivenharmaa

374340 260,-

374345 260,-

374350 273,-

374355 285,-

374360 299,-

374380 319,-

Vesilukko

8989 39,-

8989 39,-

8989 39,-

8989 39,-

8989 39,-

8989 39,-

98813 42,-

98813 42,-

98813 42,-

98813 42,-

98813 42,-

98813 42,-

1214 72,-

1214 72,-

1214 72,-

1214 72,-

1214 72,-

1214 72,-

Katso sivu 199

Katso sivu 199

Katso sivu 199

Katso sivu 199

Katso sivu 199

Katso sivu 199

Allaskaappi Sis. 1 laatikko, vedin 11 kromia, L:45 K:50 S:35

Allaskaappi Sis. 1 laatikko, vedin 11 kromia. L:50 K:50 S:35

Allaskaappi Sis. 1 laatikko, vedin 11 kromia. L:55 K:50 S:35

Allaskaappi Sis. 1 laatikko, vedin 11 kromia. L:60 K:50 S:35

Allaskaappi Sis. 1 laatikko, vedin 11 kromia. L:80 K:50 S:35

Pohjaventtiili Vesilukko, Easy Clean, Kromi Vetimet

Väri

Tuotenro Hinta

Tuotenro Hinta

Tuotenro Hinta

Tuotenro Hinta

Tuotenro Hinta

Valkoinen

370347 372,-

370352 384,-

370358 397,-

370361 413,-

370381 469,-

Kivenharmaa

374346 409,-

374351 421,-

374356 433,-

374362 450,-

374382 504,-

Pistorasia

1213 61,-

1213 61,-

1213 61,-

1213 61,-

1213 61,-

Vesilukko

8989 39,-

8989 39,-

8989 39,-

8989 39,-

8989 39,-

Pohjaventtiili

98813 42,-

98813 42,-

98813 42,-

98813 42,-

98813 42,-

Vesilukko, Easy Clean, Kromi

1214 72,-

1214 72,-

1214 72,-

1214 72,-

1214 72,-

Katso sivu 199

Katso sivu 199

Katso sivu 199

Katso sivu 199

Katso sivu 199

Vetimet

PESUALTAAT Posliini

SKAPA 40

SKAPA 45

SKAPA 50

SKAPA 55

SKAPA 60

SKAPA 80

L:41 K:8,5 S:41

L:46 K:8,5 S:41

L:51 K:8,5 S:41

L:56 K:8,5 S:41

L:61 K:8,5 S:41

L:81 K:8,5 S:41

Tuotenro Hinta 37340 169,Kannakkeet Tarvikepussi altaan

31,-

9003

90901 11,-

Tuotenro Hinta 37345 172,31,-

9003

90901 11,-

Tuotenro Hinta 37350 185,9003

31,-

90901 11,-

Tuotenro Hinta 37355 196,9003

31,-

90901 11,-

Tuotenro Hinta 37360 229,-

Tuotenro Hinta 37380 329,-

31,-

– –

90901 11,-

90901 11,-

9003

pulttikiinnitykseen

ALLASKAAPIT, SYVYYS 25 LEVEYS

45

Allaskaappi Sis. 1 ovi ja vedin 11 kromia L:45 K:50 S:25

50

Allaskaappi Sis. 2 ovea ja vedin 11 kromia. L:50 K:50 S:25

55

Allaskaappi Sis. 2 ovea ja vedin 11 kromia. L:55 K:50 S:25

Väri

Tuotenro Hinta

Tuotenro Hinta

Tuotenro Hinta

Valkoinen

370245 210,-

370250 222,-

370255 236,-

Kivenharmaa

374245 236,-

374250 247,-

374255 260,-

Vesilukko

8989 39,-

8989 39,-

8989 39,-

Pohjaventtiili

98813 42,-

98813 42,-

98813 42,-

Vesilukko, Easy Clean, Kromi

1214 72,-

1214 72,-

1214 72,-

Katso sivu 199

Katso sivu 199

Katso sivu 199

Vetimet

PESUALTAAT Posliini SKAPA 45

SKAPA 50

SKAPA 55

allaskannakkeille. L:46 K:8,5 S:31

allaskannakkeille. L:51 K:8,5 S:31

allaskannakkeille. L:56 K:8,5 S:31

Tuotenro Hinta 37045 160,-

Tuotenro Hinta 37050 172,-

Tuotenro Hinta 37055 185,-

90030 31,-

90030 31,-

90030 31,-

Kannakkeet

O STO - O PA S


Stil

190 ALLASKAAPIT, SYVYYS 35 LEVEYS

40

Alaosa Sis.ovi, Easy Clean vesilukko ja pohjaventtiili. L:40 K:50 S:35

Väri

LAATIKON SISÄOSAT

KEHYS

Valkoinen Box One Laatikon- Kivenharmaa sisus ruis- Valkotammi kuvalettua Musta tammi muovia. A

50

Alaosa Sis.2 laatikkoa, Easy Clean vesilukko ja pohjaventtiili. L:50 K:50 S:35

Tuotenro Hinta

Tuotenro Hinta

60

Alaosa Sis.2 laatikkoa, Easy Clean vesilukko ja pohjaventtiili. L:60 K:50 S:35

80

Alaosa Sis.2 laatikkoa, Easy Clean vesilukko ja pohjaventtiili. L:80 K:50 S:35

Tuotenro Hinta

Tuotenro Hinta

U25418 429,-

U25518* 749,-

A25618 809,-

A25818 960,-

U27418 466,-

U27518* 799,-

A27618 856,-

A27818

1 008,-

U29418 466,-

U29518* 799,-

A29618 856,-

A29818

1 008,-

U28418 502,-

U28518* 829,-

A28618 891,-

A28818

1 043,-

Valkoinen

U25416* 429,-

U25519* 749,-

A25615 809,-

A25815 960,-

Kivenharmaa

U27419* 466,-

U27519* 799,-

A27619 856,-

A27819

1 008,-

– –

– –

B25618 924,-

B25818

1 075,-

– –

– –

B27618 972,-

B27818

1 123,-

– –

– –

B29618 972,-

B29818

1 123,-

– –

– –

B28618

1 007,-

B28818

1 158,-

Valkoinen

– –

– –

B25615 924,-

B25815

1 075,-

Kivenharmaa

– –

– –

B27619 972,-

B27819

1 123,-

PEILI

KEHYS

Box One+ Valkoinen LaatikonKivenharmaa sisus mustak-

si petsattua Valkotammi tammea. Musta tammi B

PEILI

Puulokerikko alempaan laatikkoon

– –

47895 73,-

47895 73,-

47895 73,-

Valaistus laatikon sisään

– –

47975 159,-

47971 159,-

47975 159,-

Pistorasia

1212 61,-

1212 61,-

1212 61,-

1212 61,-

Svedbergs värikokoelma**

-COL +171,-

-COL

-COL

-COL

Katso sivu 199

Katso sivu 199

Vetimet

PESUALTAAT Posliini

+171,-

+171,-

+171,-

Katso sivu 199

Katso sivu 199

SAND

SAND

SAND

SAND

L:41 K:5 S:38

L:51 K:5 S:38

L:61 K:5 S:38

L:81 K:5 S:38

Tuotenro Hinta 14035 186,-

Tuotenro Hinta

Tuotenro Hinta

Tuotenro Hinta

15035 229,-

16035 293,-

18035 370,-

SKAPA 40

SKAPA 50

SKAPA 60

SKAPA 80

L:41 K:8,5 S:41

L:51 K:8,5 S:41

L:61 K:8,5 S:41

L:81 K:8,5 S:41

Tuotenro Hinta 37340 169,-

Tuotenro Hinta 37350 185,-

Tuotenro Hinta 37360 229,-

Tuotenro Hinta 37380 329,-

* Tuotteet, joiden tuotenumero alkaa U-kirjaimella, toimitetaan ilman laatikonsisustusta. ** Lisähinta lasketaan valkoisen kalusteen mukaan +171,-/kpl. Svedbergs värikokoelma: Toimitusaika 2-6 viikkoa.

TASON PÄÄLLE ASENNETTAVA PESUALLAS SISÄLTÄÄ HANAREIJÄN

EI SISÄLLÄ HANAREIKÄÄ

FLOD

KOSTER

L:57 K:14 S:42

L:53 K:16 S:42

Tuotenro Hinta 8067 264,-

Tuotenro Hinta 8086 264,-

FYN

OCEAN

L:45 K:15 S:45

L:45 K:18 S:45

Väri

Tuotenro Hinta

Valkoinen Valkoinen

3522 323,3523 338,-

Tuotenro Hinta 8056 373,-

FROSS L:40 K:12 S:40

FROSS L:55 K:12 S:35

Väri

Tuotenro Hinta

Tuotenro Hinta

Valkoinen Matta

2440 399,-

2455 499,-

Musta Matta

8440 499,-

8455 549,-

Hylly pesualtaalle Fross Valkoinen Hylly pesualtaalle Fross Musta

2441 99,8441 99,-


191 ALLASKAAPIT, SYVYYS 45 LEVEYS

60

Alaosa Sis.2 laatikkoa, Easy Clean vesilukko ja pohjaventtiili. L:60 K:50 S:45

80

Alaosa Sis.2 laatikkoa, Easy Clean vesilukko ja pohjaventtiili L:80 K:50 S:45

100

Alaosa Sis.2 laatikkoa, Easy Clean vesilukko ja pohjaventtiili. L:100 K:50 S:45

VÄRIT

120

Alaosa Sis.4 laatikkoa, Easy Clean vesilukko ja pohjaventtiili. L:120 K:50 S:45

VALKOINEN

LAATIKON SISÄOSAT

Väri

KEHYS

Valkoinen Box One Laatikon- Kivenharmaa sisus ruis- Valkotammi kuvalettua Musta tammi muovia. A

Tuotenro Hinta

Tuotenro Hinta

Tuotenro Hinta

KIVENHARMAA

Tuotenro Hinta

A25628 823,-

A25828

1 075,-

A251018

1 075,-

A251248

1 599,-

A27628 872,-

A27828

1 123,-

A271018

1 123,-

A271248

1 647,-

A29628 872,-

A29828

1 123,-

A291018

1 123,-

A291248

1 647,-

A28628 907,-

A28828

1 158,-

A281018

1 158,-

A281248

1 682,-

VALKOTAMMI

MUSTA TAMMI

PEILI

Valkoinen

A25625 823,-

A25825 991,-

A251025

1 075,-

A251245

1 599,-

Kivenharmaa

A27629 872,-

A27829

A271029

1 123,-

A271249

1 647,-

1 123,-

MERI

TUHKA

KALKKI

SAVI

SORA

SAMMAL

Kehys Valkoinen Box One+ Laatikon- Kivenharmaa sisus Valkotammi mustaksi Musta tammi petsattua B tammea.

B25628 939,-

B25828

1 106,-

B251018

1 191,-

B251248

1 714,-

B27628 987,-

B27828

1 154,-

B271018

1 239,-

B271248

1 762,-

B29628 987,-

B29828

1 154,-

B291018

1 239,-

B291248

1 762,-

B28628

1 022,-

B28828

1 189,-

B281018

1 274,-

B281248

1 797,-

Valkoinen

B25625 939,-

B25825

1 106,-

B251025

1 191,-

B251245

1 714,-

Kivenharmaa

B27629 987,-

B27829

1 239,-

B271029

1 239,-

B271249

1 762,-

Puulokerikko alempaan laatikkoon

47896 85,-

47896 85,-

47896 85,-

47896 85,-

Valaistus laatikon sisään

47971 224,-

47975 159,-

47973 224,-

47971 (x2) 224,-/kpl.

1212 61,-

1212 61,-

1212 61,-

-COL

-COL

-COL

Peili

Pistorasia Svedbergs värikokoelma** Vetimet

PESUALTAAT Posliini

1212 61,+171,-

-COL Katso sivu 199

+ 171,-

+171,-

Katso sivu 199

Katso sivu 199

+171,-

Katso sivu 199

Svedbergs värikokoelma saatavilla lisävalintana.

STIL

STIL

STIL

WAVE

L:61 K:10/14 S:47

L:81 K:10/14 S:47

L:101 K:10/14 S:47

L:121 K:5 S:46

Tuotenro Hinta 9645 302,-

Tuotenro Hinta 91045 537,-

Tuotenro Hinta 9845 396,-

Tuotenro Hinta 61120 786,-

VASS

VASS

VASS

VASS

L:61 K:12 S:47

L:81 K:12 S:47

L:101 K:12 S:47

L:120 K:12 S:45

Tuotenro Hinta 6047 302,-

Tuotenro Hinta 8047 396,-

Tuotenro Hinta 1047 537,-

DEEP

DEEP

DEEP

L:61 K:6 S:46

L:81 K:6 S:46

L:101 K:6 S:46

Tuotenro Hinta 6060 302,Keskitetty

Tuotenro Hinta 1248 786,-

Tuotenro Hinta 60100 537,-

Tuotenro Hinta 6080 396,Keskitetty

Keskitetty

Vasen

Oikea

Kaksois

Koskee malja-altaita.

TASOT, SYVYYS 45

SOPII ALTAIDEN KANSSA, JOISSA HANAREIKÄ

SOPII ALTAIDEN KANSSA, JOISSA EI OLE HANAREIKÄÄ

TEBAS Silestone K:2 S:47

SIRIUS Dekton K:1,2 S:46

Leveys/Sijoittelu 60/Keskitetty 80/Keskitetty 100/Kes- *** kitetty *** 120/Oikea *** 120/Vasen ***

HELIX Silestone H:2 D:47 Tuotenro Hinta 19281 468,19283 531,19285 620,19287 708,19288 708,19287-D 829,-

Leveys/Sijoittelu 60/Keskitetty 80/Keskitetty 100/Keskitetty *** 120/Oikea *** 120/Vasen *** 120/ Kaksois ***

Tuotenro Hinta 19311 573,19313 709,19315 834,19317 972,19318 972,19317-D 1 093,-

Pöytätason mittoihin lisätään 15 mm, jotta taso tulee kalusterungon yli. *** Toimitusaika 7-8 viikkoa.

Leveys/Sijoittelu 60/Keskitetty 80/Keskitetty 100/Keskitetty ***

KEON Dekton K:1,2 S:46 Tuotenro Hinta 370699 480,370899 600,371098 720,-

Leveys/Sijoittelu 60/Keskitetty 80/Keskitetty 100/Keskitetty ***

AURA Dekton K:1,2 S:46 Tuotenro Hinta 130062 600,130082 720,130102 839,-

Pöytätason mittoihin lisätään 3 mm, jotta taso tulee kalusterungon yli. ***

Toimitusaika 7-8 viikkoa.

Leveys/Sijoittelu 60/Keskitetty 80/Keskitetty 100/Keskitetty ***

Tuotenro Hinta 130063 600,130083 720,130103 839,-

Pöytätasot 60-100 saatavilla vain keskelle asennetulla altaalla.


Kodinhoito

192 SEINÄKAAPPI, SYVYYS 35 LEVEYS x KORKEUS

30x70

Seinäkaappi Valkoinen runko sis. ovi ja 2 puuhyllyä L:30 K:70 S:35

KAAPPI, SYVYYS 60 40x70

Seinäkaappi Valkoinen runko sis. ovi ja 2 puuhyllyä L:40 K:70 S:35

60x70

Seinäkaappi Valkoinen runko sis. 2 ovea ja 2 puuhyllyä L:60 K:70 S:35

40x122

40x172

60x122

Kaappi Kaappi Kaappi Valkoinen runko sis. ovi ja 2 Valkoinen runko sis. ovi ja 2 Valkoinen runko sis. ovi ja 2 puuhyllyä puuhyllyä puuhyllyä L:40 K:122 S:60 L:40 K:172 S:60 L:60 K:122 S:60

Väri

Tuotenro Hinta

Tuotenro Hinta

Tuotenro Hinta

Tuotenro Hinta

Tuotenro Hinta

Valkoinen

712711 211,-

712751 234,-

712761 282,-

712461 594,-

712451 607,-

712471 607,-

Push open

712611 221,-

712651 244,-

712661 291,-

– –

– –

– –

Kehys

712921 275,-

712971 295,-

712961 404,-

712982 671,-

712973 733,-

712972 772,-

Peili

712311 275,-

712351 295,-

712361 404,-

712483 671,-

712481 733,-

712485 772,-

Kivenharmaa

712717 211,-

712757 234,-

712767 282,-

712491 659,-

712492 632,-

712494 632,-

Push open

712617 221,-

712657 244,-

712667 291,-

– –

– –

– –

Kehys

712922 275,-

712969 295,-

712962 404,-

712984 696,-

712975 759,-

712974 809,-

Peili

712842 275,-

712852 295,-

712862 404,-

712884 696,-

712882 759,-

712886 809,-

Valkotammi

712718 234,-

712758 248,-

712768 320,-

712491 659,-

712493 671,-

712495 671,-

Push open

712618 246,-

712658 260,-

712668 330,-

– –

– –

– –

Kehys

712923 291,-

712967 326,-

712963 430,-

712986 733,-

712966 797,-

712976 846,-

Musta tammi

712714 246,-

712754 257,-

712764 327,-

712467 684,-

712457 696,-

712477 696,-

Push open

712614 260,-

712654 267,-

712664 337,-

– –

– –

– –

Kehys

712924 316,-

712965 351,-

712964 468,-

712978 759,-

712968 822,-

712488 885,-

Runkojen materiaali on melamiinipinnoitettua kosteudenkestävää puukuitulevyä.

Sovituskappale esim. nurkka-asennukseen L:20 K:70

Runkojen materiaali on melamiinipinnoitettua kosteudenkestävää puukuitulevyä.

Peitelevy seinäkaappiin L:35 L:70

Peitelevy kaappiin 122 L:60 K:122

Peitelevy kaappiin 172 L:60 K:172

Peitelevy pesukoneeseen Sis. kulmaraudat L:63 K:84 S:1,7

Väri

Tuotenro Hinta

Tuotenro Hinta

Tuotenro Hinta

Tuotenro Hinta

Tuotenro Hinta

Valkoinen

712911 57,-

712811 57,-

712821 127,-

712831 140,-

712411 96,-

Kivenharmaa

712917 57,-

712817 57,-

712827 140,-

712837 153,-

712417 102,-

Valkotammi

712918 63,-

712818 63,-

712828 190,-

712838 202,-

712418 102,-

Musta tammi

712914 68,-

712814 68,-

712824 202,-

712834 215,-

712414 115,-

Pidike työtaso

47920 36,-

Kulmapidike työtaso

47910 9,-

Pyykkikori kaappiin, Kromi 40

712804 64,-

Pyykkikori kaappiin Kromi 60

712806 77,-

Tukijalat 20 cm, kromi

1322 58,-

Tarvikepussi Push open

71200 21,-

Pistorasia korkeaan kaappiin

72 29,-

Tuotenro Hinta

Intro

VÄRIT

ALLASKAAPIT, SYVYYS 35 VALKOINEN GRAFIITINHARMAA

VÄRIT

45

50

55

Allaskaappi Allaskaappi Allaskaappi Kaappi metallia, Sis. 2 ovea Kaappi metallia, Sis. 2 ovea Kaappi metallia, Sis. 2 ovea L:45 K:50 S:35 L:50 K:50 S:35 L:55 K:50 S:35

VALKOINEN KIVENHARMAA

VALKOTAMMI MUSTA TAMMI

PÖYTÄTASOT

Pituus tilauksen mukaan, max 240 cm. Syvyys: 63 cm, paksuus: 28mm. Väri

Tuotenro Hinta

Valkoinen

BSK01 86,-/m

Vaaleanharmaa

BSK02 86,-/m

Tummanharmaa Musta

BSK03 86,-/m

Väri

Tuotenro Hinta

Tuotenro Hinta

Valkoinen

294045 205,-

294050 236,-

294055 246,-

Grafiitinharmaa

294245 205,-

294250 236,-

294255 246,-

Tuotenro Hinta

Vesilukko

8989 39,-

8989 39,-

8989 39,-

Pohjaventtiili, Kromi

98813 42,-

98813 42,-

98813 42,-

Vesilukko, Easy Clean, Kromi

1214 72,-

1214 72,-

1214 72,-

BSK04 86,-/m Kaikkien pöytätasojen toimitusaika on 4-5 viikkoa.

SKAPA 45

SKAPA 50

SKAPA 55

L:46 K:8,5 S:41

L:51 K:8,5 S:41

L:56 K:8,5 S:41

VÄRIT

VALKOINEN

VAALEANHARMAA

TUMMANHARMAA

MUSTA

Tuotenro Hinta 37345 172,-

Tuotenro Hinta 37350 185,-

Tuotenro Hinta 37355 196,-


Peilit ja peilikaapit

193

VÄRIT

VALKOINEN KIVENHARMAA

LEVEYS

40

40

40

Peili Plus 40 Ilman valaisinta L:40 K:80 S:3

Imago peili 40 LED ³ Sis. pesuallasvalon Ylempi valonlähde 5,6 W 400 lm Alempi valonlähde 5,6 W 365 lm. IP44. L:40 K:83 S:5/9

Top-Mirror 40 LED Ylempi valonlähde LED: 1x770 lm Alempi valonlähde LED: 1x349 lm Teho: 12W. IP44. Himmennettävä L:40 K:73 S:9

NCS

VALKOTAMMI MUSTA TAMMI

40

VALKOINEN

MUSTA MATTA GRAFIITINHARMAA

40

Sober 40 Oikea Ylempi valonlähde LED 6,7 W 480 lm Alempi valonlähde LED 2,2 W 75 lm. IP44. pistorasia 230 V L:40 K:70 S:13

40

Sober 40 Vasen Ylempi valonlähde LED 6,7 W 480 lm Alempi valonlähde LED 2,2 W 75 lm. IP44. pistorasia 230 V L:40 K:70 S:13

Skuru 40 Ylempi valonlähde LED: 320-350 lm Alempi valonlähde LED: 170-200 lm Teho: 11,9 w. IP44. 230 V pistorasia. L:40 K:72 S:19

Väri

Tuotenro Hinta

Tuotenro Hinta

Tuotenro Hinta

Tuotenro Hinta

Tuotenro Hinta

Tuotenro Hinta

Valkoinen

– –

– –

655400 676,-

211040 621,-

211041 621,-

425040 622,-

Kivenharmaa

– –

– –

675400 713,-

215040 648,-

215041 648,-

427040 664,-

Valkotammi

– –

– –

695400 713,-

216040 648,-

216041 648,-

424040 707,-

Musta tammi

– –

– –

685400 725,-

214040 671,-

214041 671,-

428040 707,-

Valkoinen

– –

395044 473,-

– –

– –

– –

– –

Musta matta

– –

397044 473,-

– –

– –

– –

– –

Peili

765400 145,-

– –

– –

– –

– –

– –

LEVEYS

40

45

Hamra 40 Ylempi valonlähde LED: 320-350 lm Alempi valonlähde LED: 170-200lm Teho: 11,9 w. IP44. 230 V pistorasia. L:40 K:72,5 S:21

Peili Plus 45 Ilman valaisinta L:45 K:80 S:3

45

45

50

Skapa peilikaappi 45 ² Intro peilikaappi metallia 45 Kit Valonlähde LED, 563 lm, Sis. kaapin, valaistuksen LED 9,4 W. IP44. 550 lm ja pistorasian. 230V pistorasia. L:45 K:70 S:15 L:45 K:69 S:12/14

Peili Plus 50 Ilman valaisinta L:50 K:80 S:3

50 Skapa peilikaappi 50 ² Valonlähde LED, 657 lm, 10,5 W. IP44. 230V pistorasia. L:50 K:69 S:12/14

Väri

Tuotenro Hinta

Tuotenro Hinta

Tuotenro Hinta

Tuotenro Hinta

Tuotenro Hinta

Tuotenro Hinta

Valkoinen

325040 675,-

– –

370845 452,-

– –

– –

370850 489,-

Kivenharmaa

327040 730,-

– –

374845 465,-

– –

– –

374850 501,-

Valkotammi

– –

– –

– –

– –

– –

– –

Musta tammi

– –

– –

– –

– –

– –

– –

Valkoinen

– –

– –

– –

295046 374,-

– –

– –

Grafiitinharmaa

– –

– –

– –

295246 374,-

– –

– –

Peili

– –

765450 150,-

– –

– –

765500 162,-

– –

LEVEYS

50

50

50

55

Intro peilikaappi metallia Skuru 50 Peili Plus 55 Hamra 50 50 Kit Ylempi valonlähde LED: 320-350 lm Ylempi valonlähde LED: 320-350 lm Ilman valaisinta Sis. kaapin, valaistuksen LED Alempi valonlähde LED: 170-200 lm Alempi valonlähde LED: 170-200 lm L:55 K:80 S:3 600 lm ja pistorasian. Teho: 11,9 w. IP44. 230 V pistorasia. Teho: 11,9 w. IP44. 230 V pistorasia. L:50 K:70 S:15 L:50 K:72 S:19 L:50 K:72,5 S:21

55

55

Intro peilikaappi metallia 55 Kit Skapa peilikaappi 55 ² Valonlähde LED, 720 lm, 11,5 W. Sis. kaapin, valaistuksen LED 690 lm ja pistorasian. IP44. L:55 K:70 S:15 230V pistorasia. L:55 K:69 S:12/14

Väri

Tuotenro Hinta

Tuotenro Hinta

Tuotenro Hinta

Tuotenro Hinta

Tuotenro Hinta

Tuotenro Hinta

Valkoinen

– –

425050 622,-

325050 687,-

– –

370855 501,-

– –

Kivenharmaa

– –

427050 664,-

327050 730,-

– –

374855 513,-

– –

Valkotammi

– –

424050 707,-

– –

– –

– –

– –

Musta tammi

– –

428050 707,-

– –

– –

– –

– –

Valkoinen

295051 429,-

– –

– –

– –

– –

295056 450,-

Grafiitinharmaa

295251 429,-

– –

– –

– –

– –

295256 450,-

Peili

– –

– –

– –

765550 168,-

– –

– –

² Jos haluat tilata vikavirtakytkimen, lisää -JFB tuotenumeron loppuun. Hinta: 156,Kaikki LED -valaisimet sisältävät kiinteitä LED-lamppuja. Elinikä noin 50.000 tuntia.

O STO-O PA S


Peilit ja peilikaapit

194 LEVEYS

60

60

60

60

60

Peili Plus 60 Ilman valaisinta L:60 K:80 S:3

Peili Plus 60x90 Ilman valaisinta L:60 K:90 S:3

Imago peili 60 LED Ylempi valonlähde LED 7,9 W 610 lm. IP44. L:60 K:83 S:5/9

Imago peili 60 LED Sis. pesuallasvalon Ylempi valonlähde 7,9 W 610 lm Alempi valonlähde 10 W 650 lm. IP44. L:60 K:83 S:5/9

Top-Mirror 60 LED Ylempi valonlähde LED: 1x1540 lm Alempi valonlähde LED: 1x349 lm Teho: 18,8W. IP44. Himmennettävä L:60 K:73 S:5/9

Peili 60 Selfie Pyöreä LED-valaistuksella 34W. 855 lm. IP44. Kelvin 3400. Himmennettävä. Ø:60 D:3,5

Tuotenro Hinta

NCS

60

Väri

Tuotenro Hinta

Tuotenro Hinta

Tuotenro Hinta

Tuotenro Hinta

Tuotenro Hinta

Valkoinen

– –

– –

– –

– –

655600 726,-

– –

Kivenharmaa

– –

– –

– –

– –

675600 756,-

– –

Valkotammi

– –

– –

– –

– –

695600 756,-

– –

Musta tammi

– –

– –

– –

– –

685600 777,-

– –

Valkoinen

– –

– –

395062 498,-

395064 535,-

– –

– –

Musta matta

– –

– –

397062 498,-

397064 535,-

– –

– –

Peili

765600 145,-

765690 230,-

– –

– –

– –

452061 499,-

LEVEYS

60

60

Peili 60 Selfie LED-valaistuksella 40W. 1690 lm. IP44. Kelvin 3400±135. L:59 K:65 S:3

Peili DK 60 LED-valaistuksella LED 40W. 1690 lm. IP44. Kelvin 3400±135. L:62 K:68 S:13

NCS

60

60

Sober 60 Signum peilikaappi 60 Valonlähde LED 11,2 W 800 Ylempi valonlähde LED 11,2 W 810 lm lm. IP44. 230 V pistorasia. Alempi valonlähde LED 2,2 W L:60 K:69 S:12/14 75 lm. IP44. pistorasia 230 V L:60 K:70 S: 13

60

60

Skuru 60 Ylempi valonlähde LED: 530-600 lm Alempi valonlähde LED: 250-300 lm Teho: 18,8 w. IP44. 230 V pistorasia. L:60 K:72 S:19

Hamra 60 Ylempi valonlähde LED: 530-600 lm Alempi valonlähde LED: 250-300 lm Teho: 18,9 w. IP44. 230 V pistorasia. L:60 K:72,5 S:21

Väri

Tuotenro Hinta

Tuotenro Hinta

Tuotenro Hinta

Tuotenro Hinta

Tuotenro Hinta

Tuotenro Hinta

Valkoinen

– –

135063 769,-

271260 549,-

211060 743,-

425060 791,-

325060 859,-

Kivenharmaa

– –

137063 804,-

271261 609,-

215060 774,-

427060 833,-

327060 902,-

Valkotammi

– –

139063 804,-

271262 609,-

216060 774,-

424060 875,-

– –

Musta tammi

– –

– –

271267 632,-

214060 803,-

428060 875,-

– –

Peili

452060-D 499,-

– –

– –

– –

– –

– –

LEVEYS

60

NCS

60

NCS

Top-Line 60 ² ³ Top-Line 60 LED ² Loisteputkivalaisin ylhäällä Ylempi valonlähde LED: 1x13W ja alhaalla 1x8W. IP44. 1x1540 lm Alempi valonlähde 230 V pistorasia. LED: 1x349 lm Teho: 18,8 w. L:60 K:70 S:14/19 IP44. 230 V pistorasia. Himmennettävä L:60 K:70 S:14/19

80 Peili Plus 80 Ilman valaisinta L:80 K:80 S:3

80

80

Imago peili 80 LED Imago peili 80 LED Sis. pesuallasvalon Ylempi valonlähde LED 10 W Ylempi valonlähde 10 W 750 lm 750 lm. IP44. Alempi valonlähde 13,5 W 900 L:80 K:83 S:5/9 lm. IP44. L:80 K:83 S:5/9

80

NCS

Top-Mirror 80 LED Ylempi valonlähde LED: 1x1540 lm Alempi valonlähde LED: 1x349 lm Teho: 18,8 w.IP44. Himmennettävä L:80 K:73 S:5/9

Väri

Tuotenro Hinta

Tuotenro Hinta

Tuotenro Hinta

Tuotenro Hinta

Tuotenro Hinta

Tuotenro Hinta

Valkoinen

450600 715,-

455600 859,-

– –

– –

– –

655800 777,-

Kivenharmaa

470600 758,-

475600 903,-

– –

– –

– –

675800 815,-

Valkotammi

490600 758,-

495600 903,-

– –

– –

– –

695800 815,-

Musta tammi

480600 790,-

485600 933,-

– –

– –

– –

685800 827,-

Valkoinen

– –

– –

– –

395082 574,-

395084 623,-

– –

Musta matta

– –

– –

– –

397082 574,-

397084 623,-

– –

Peili

– –

– –

765800 202,-

– –

– –

– –


195

² Jos haluat tilata vikavirtakytkimen, lisää -JFB tuotenumeron loppuun. Hinta: 156,⁴ Valaisimessa voidaan käyttää seuraaviin energialuokkiin kuuluvia lamppuja: A+ - A. Valaisimen mukana toimitettavan lampun energialuokka: A. Kaikki LED -valaisimet sisältävät kiinteitä LED-lamppuja. Elinikä noin 50.000 tuntia.

LEVEYS

80

80

80

Peili 80 Selfie Peili 80 Selfie Pyöreä LED-valaistuksella 48W. LED-valaistuksella 46W. 1770 lm. IP44. Kelvin 3400±135. 1090 lm. IP44. Kelvin 3400. L:79 K:65 S:3 Himmennettävä. Ø:80 D:3,5

NCS

Peili DK 80 LED-valaistuksella 22,5W. IP44. . L:82 K:68 S:13

80

80

80

Signum peilikaappi 80 Sober 80 Valonlähde LED 14,7 W 1080 Ylempi valonlähde LED 14,5 lm. IP44. 230 V pistorasia. W 925 lm L:80 K:69 S:12/14 Alempi valonlähde LED 2,2 V 75 lm. IP44. pistorasia 230 V L:80 K:70 S: 13

Skuru 80 Ylempi valonlähde LED: 530-600 lm Alempi valonlähde LED: 250-300 lm Teho: 20,7 w. IP44. 230 V pistorasia. L:80 K:72 S:19

Väri

Tuotenro Hinta

Tuotenro Hinta

Tuotenro Hinta

Tuotenro Hinta

Tuotenro Hinta

Tuotenro Hinta

Valkoinen

– –

– –

135083 899,-

271280 635,-

211080 870,-

425080 907,-

Kivenharmaa

– –

– –

137083 935,-

271281 695,-

216080 904,-

427080 971,-

Valkotammi

– –

– –

139083 935,-

271282 695,-

215080 904,-

424080

1 044,-

Musta tammi

– –

– –

– –

271287 719,-

214080 938,-

428080

1 044,-

Peili

452081 595,-

452080-D 595,-

– –

– –

– –

– –

LEVEYS

80

80

Hamra 80 Ylempi valonlähde LED: 530-600 lm Alempi valonlähde LED: 250-300 lm Teho: 20,7 w. IP44. 230 V pistorasia. L:80 K:72,5 S:21

NCS

80

NCS

Top-Line 80 LED ² Peilikaappi DK 80 oikea Ylempi valonlähde LED: LED-valaistuksella 40W. 1x1540 lm Alempi valonlähde 1690 lm. IP44. Kelvin LED: 1x349 lm Teho: 18,8 w. 3400±135. 230 V pistorasia. IP44. 230 V pistorasia. L:82 K:68 S:13 Himmennettävä L:80 K:70 S:14/19

80

100

100

Peili Plus 100 Ilman valaisinta L:100 K:80 S:3

Imago peili 100 LED Sis. pesuallasvalo Ylempi valonlähde 12,3 W 940 lm Alempi valonlähde 14,6 W 1050 lm. IP44. L:100 K:83 S:5/9

NCS

Peilikaappi DK 80 vasen LED-valaistuksella 40W. 1690 lm. IP44. Kelvin 3400±135. 230 V pistorasia. L:82 K:68 S:13

Väri

Tuotenro Hinta

Tuotenro Hinta

Tuotenro Hinta

Tuotenro Hinta

Tuotenro Hinta

Tuotenro Hinta

Valkoinen

325080 977,-

455800 986,-

135085 953,-

135084 953,-

– –

– –

327080

Kivenharmaa

1 041,-

475800

1 034,-

137085 989,-

137084 989,-

– –

– –

Valkotammi

– –

495800

1 034,-

139085 989,-

139084 989,-

– –

– –

Musta tammi

– –

485800

1 085,-

– –

– –

– –

– –

Valkoinen/Valkotammi

– –

– –

138085 989,-

138084 989,-

– –

– –

Valkoinen

– –

– –

– –

– –

– –

395104 697,-

Musta matta

– –

– –

– –

– –

– –

397104 697,-

Peili

– –

– –

– –

– –

765100 230,-

– –

100

LEVEYS

NCS

Top-Mirror 100 LED Ylempi valonlähde LED: 1x1540 lm Alempi valonlähde LED: 1x349 lm Teho: 18,8 w. IP44. Himmennettävä L:100 K:73 S:5/9

100 Peili 100 Selfie LED-valaistuksella LED 49W. 1820 lm. IP44. Kelvin 3400±135. L:99 K:65 S:3

100

NCS

100

100

Peili DK 100 Signum peilikaappi 100 Sober 100 LED-valaistuksella LED Valonlähde LED 18 W 1360 lm. Ylempi valonlähde LED 17,9 49W. 1820 lm. IP44. Kelvin IP44. 230 V pistorasia. W 1240 lm 3400±135. L:100 K:69 S:12/14 Alempi valonlähde LED 2,2 W L:102 K:68 S:13 75 lm. IP44. pistorasia 230 V L:100 K:70 S:13

100 Skuru 100 Ylempi valonlähde LED: 530-600 lm Alempi valonlähde LED: 250-300 lm Teho: 22,5 w. IP44. 230 V pistorasia. L:100 K:72 S:19

Väri

Tuotenro Hinta

Tuotenro Hinta

Tuotenro Hinta

Tuotenro Hinta

Tuotenro Hinta

Tuotenro Hinta

Valkoinen

655100 827,-

– –

135103 960,-

271210 758,-

211100 939,-

425100 981,-

Kivenharmaa

675100 866,-

– –

137103 996,-

271211 817,-

215100 986,-

427100

1 044,-

Valkotammi

695100 866,-

– –

139103 996,-

271212 817,-

216100 986,-

424100

1 118,-

Musta tammi

685100 891,-

– –

– –

271217 841,-

214100

428100

1 118,-

Valkoinen/Valkotammi

– –

– –

– –

– –

– –

– –

Peili

– –

452100-D 675,-

– –

– –

– –

– –

1 032,-

O STO-O PA S


Peilit ja peilikaapit

196 LEVEYS

100

100

Hamra 100 Ylempi valonlähde LED: 530-600 lm Alempi valonlähde LED: 250-300 lm Teho: 22,5 w. IP44. 230 V pistorasia. L:100 K:72,5 S:21

100

NCS

100

NCS

100

NCS

Peilikaappi DK 100 vasen Top-Line 100 LED ² Peilikaappi DK 100 oikea LED-valaistuksella LED Ylempi valonlähde LED: LED-valaistuksella LED 1x1540 lm Alempi valonlähde 22,5W. IP44. pistorasia 230 V. 22,5W. IP44. pistorasia 230 V. L:102 K:68 S:13 LED: 1x349 lm Teho: 18,8 w. L:102 K:68 S:13 IP44. 230 V pistorasia. L:100 K:70 S:14/19

120

NCS

Peilikaappi DK 100 LED-valaistuksella LED 40W. 1690 lm. IP44. Kelvin 3400±135. 230 V pistorasia. L:102 K:68 S:13

Peili Plus 120 Ilman valaisinta L:120 K:80 S:3

Tuotenro Hinta

Tuotenro Hinta

Tuotenro Hinta

Tuotenro Hinta

Tuotenro Hinta

Valkoinen

325100

1 052,-

455100

1 061,-

135105

1 019,-

135104

1 019,-

135106

1 079,-

– –

Kivenharmaa

327100

1 117,-

475100

1 149,-

137105

1 055,-

137104

1 055,-

137106

1 115,-

– –

1 055,-

139104

1 055,-

139106

Väri

Tuotenro Hinta

Valkotammi

– –

495100

1 149,-

139105

1 115,-

– –

Musta tammi

– –

485100

1 186,-

– –

– –

– –

– –

Valkoinen/Valkotammi

– –

– –

138105

138104

138106

1 115,-

– –

Peili

– –

– –

– –

– –

765120 255,-

LEVEYS

120

120

Imago peili 120 LED Sis. pesuallasvalo Ylempi valonlähde 15,7 W 1050 lm Alempi valonlähde 17,9 W 1240 lm. IP44. L:120 K:83 S:5/9

Top-Mirror 120 LED Ylempi valonlähde LED: 2x1540 lm Alempi valonlähde LED: 2x349 lm Teho: 2x18,8 w. IP44. Himmennettävä L:120 K:73 S:9

NCS

1 055,-

1 055,-

– –

120

120

120

Peili 120 Selfie LED-valaistuksella LED 53W. 1920 lm. IP44. Kelvin 3400±135. L:119 K:65 S:3

Peili DK 120 LED-valaistuksella LED 29,7W. IP44. L:122 K:68 S:13

Top-Line 120 LED ² Ylempi valonlähde LED: 2x1540 lm Alempi valonlähde LED: 2x349 lm Teho: 37,6 w. IP44. 230 V pistorasia. Himmennettävä L:120 K:70 S:14/19

120

NCS

NCS

Peilikaappi DK 120 oikea LED-valaistuksella LED 49W. 1820 lm. IP44. Kelvin 3400±135. pistorasia 230 V. L:122 K:68 S:13

Väri

Tuotenro Hinta

Tuotenro Hinta

Tuotenro Hinta

Tuotenro Hinta

Tuotenro Hinta

Tuotenro Hinta

Valkoinen

– –

655120

1 203,-

– –

135123

1 020,-

455120

1 398,-

135125

1 103,-

Kivenharmaa

– –

675120

1 278,-

– –

137123

1 056,-

475120

1 433,-

137125

1 139,-

Valkotammi

– –

695120

1 278,-

– –

139123

1 056,-

495120

1 433,-

139125

1 139,-

Musta tammi

– –

685120

1 303,-

– –

– –

485120

1 468,-

– –

Valkoinen/Valkotammi

– –

– –

– –

– –

– –

138125

Valkoinen

395124 809,-

– –

– –

– –

– –

– –

Musta matta

397124 809,-

– –

– –

– –

– –

– –

Peili

– –

– –

452120-D 749,-

– –

– –

– –

LEVEYS

120

120

NCS

Peilikaappi DK 120 vasen LED-valaistuksella LED 49W. 1820 lm. IP44. Kelvin 3400±135. pistorasia 230 V. L:122 K:68 S:13

NCS

Peilikaappi DK 120 LED-valaistuksella LED 22,5W. IP44. pistorasia 230 V. L:122 K:68 S:13

140

140

Imago peili 140 LED Sis. pesuallasvalon Ylempi valonlähde 17,9 W 1290 lm Alempi valonlähde 17,9 W 1240 lm. IP44. L:140 K:83 S:5/9

Top-Line 140 LED ² Ylempi valonlähde LED: 2x1540 lm Alempi valonlähde LED: 2x349 lm Teho: 37,6 w. IP44. 230 V pistorasia. Himmennettävä L:140 K:70 S:14/19

Tuotenro Hinta

Tuotenro Hinta

Tuotenro Hinta

Tuotenro Hinta

Valkoinen

135124

1 103,-

135126

1 164,-

- -

455140

1 456,-

Kivenharmaa

137124

1 139,-

137126

1 199,-

- -

475140

1 489,-

Valkotammi

139124

1 139,-

139126

1 199,-

- -

495140

1 489,-

– –

– –

- -

485140

1 516,-

138124

138126

1 199,-

- -

- -

Väri

Musta tammi Valkoinen/Valkotammi

1 139,-

Valkoinen

– –

– –

395144 834,-

- -

Musta matta

– –

– –

397144 834,-

- -

NCS

SVEDBERGS VÄRIKOKOELMA Lisähinta lasketaan valkoisen kalusteen mukaan. Toimitusaika 2-6 viikkoa. Valikoitu värikokoelma -COL +171:-/kpl.

MERI

TUHKA

KALKKI

SAVI

SORA

SAMMAL

Svedbergs värikokoelma saatavilla lisävalintana.

1 139,-


Peilikaapit LEVEYS

197

² Jos haluat tilata vikavirtakytkimen, lisää -JFB tuotenumeron loppuun. Hinta: 156,⁴ Valaisimessa voidaan käyttää seuraaviin energialuokkiin kuuluvia lamppuja: A+ - A. Valaisimen mukana toimitettavan lampun energialuokka: A. *Asennus vikavirtakytkimen kautta Kaikki LED -valaisimet sisältävät kiinteitä LED-lamppuja. Elinikä noin 50.000 tuntia.

36,5

Seinäkaappi Lääkekaappi L:36,5 S:16 K:49,5

40

Uusi-50 Ilman valaisinta. L:40 K:50 S:14

40

Birdie Ilman valaisinta. L:40 K:70 S:13,5

40

55

Pricken metalli 55 Ilman valaisinta. L:55 K:70 S:12,5

Line 40 Ilman valaisinta. L:40 K:67 S:13

55

Eagle Ilman valaisinta. L:55 K:70 S:14,5

Väri

Tuotenro Hinta

Tuotenro Hinta

Tuotenro Hinta

Tuotenro Hinta

Tuotenro Hinta

Valkoinen

38 118,-

310 118,-

320 172,-

– –

339 159,-

325 290,-

Ilman pis-

– –

– –

– –

250140 277,-

– –

– –

torasiaa

– –

– –

– –

250240 332,-

– –

– –

Tuotenro Hinta

Valaistus LED ³ Ilman pistorasiaa

– –

374040 236,-

374040 236,-

374040 236,-

375540 264,-

375540 264,-

230 V oik. ilman vikavirtak*

– –

374041 264,-

374041 264,-

374041 264,-

375541 288,-

375541 288,-

230 V vas. ilman vikavirtak*

– –

374042 264,-

374042 264,-

374042 264,-

375542 288,-

375542 288,-

230 V oik. sis. vikavirtak

– –

– –

– –

– –

230 V vas. sis. vikavirtak

– –

– –

– –

– –

375543 388,375544 388,-

375543 388,375544 388,-

LEVEYS

55

Line 55 Ilman valaisinta. L:55 K:67 S:13

60

A60 Liukupeiliovella, ilman valaisinta. L:60 K:52 S:12,5

60

Line 60 Ilman valaisinta L:60 K:67 S:13

65

Tvilling 1 metalli Metalliliukupeiliovet, ilman valaisinta. L:65 K:39,5 S:12,5

65

Tvilling 1 puu Puiset liukupeiliovet, ilman valaisinta. L:65 K:52,5 S:12,5

Väri

Tuotenro Hinta

Tuotenro Hinta

Tuotenro Hinta

Tuotenro Hinta

Tuotenro Hinta

Valkoinen

– –

7000 128,-

– –

13 123,-

9 200,-

Ilman pisto-

250155 291,-

– –

250160 318,-

– –

– –

rasiaa

250255 346,-

– –

250260 374,-

– –

– –

Pistorasialla Valaistus LED ³ Ilman pistorasiaa

375540 264,-

376040 274,-

376040 274,-

376540 274,-

376540 274,-

230 V oik. ilman vikavirtak*

375541 288,-

376041 295,-

376041 295,-

376541 295,-

376541 295,-

230 V vas. ilman vikavirtak*

375542 288,-

376042 295,-

376042 295,-

376542 295,-

376542 295,-

230 V oik. sis. vikavirtak

375543 388,375544 388,-

376043 425,376044 425,-

376043 425,376044 425,-

376543 425,376544 425,-

376543 425,376544 425,-

230 V vas. sis. vikavirtak

LEVEYS

45

60

Jenny Holger Kaappi metallia, kääntöovi. Kaappi metallia, kääntöovi. Kaksi hyllyä. Kolme hyllyä. Peili Ø:60 Kaappi L:35 K:43 S:8 L:45 K:60 S:12

60

Väri

Tuotenro Hinta

Tuotenro Hinta

Tuotenro Hinta

Valkoinen

3310 347,-

3320 376,-

3060 256,-

Musta matta

3311 376,-

3321 406,-

3062 263,-

LEVEYS

45

50

Peilikaappi Intro metallia 45 Peilikaappi Intro metallia 50 Ilman valaisinta. Ilman valaisinta. L:45 K:70 S:15 L:50 K:70 S:15

Valaistus LED-valasin 30 ³ LED-valaisin 30, 5 W. IP44. L: 30

Pyöreä peili. Ø:60 S:5

55 Peilikaappi metallia 55 Ilman valaisinta. L:55 K:70 S:15

Valaistus LED-valasin 50 ³ LED-valaisin 50, 8 W. IP44. L: 50

Väri

Tuotenro Hinta

Tuotenro Hinta

Kromi

7030 138,-

7050 207,-

SUURENTAVA PEILI FLATTERY – peilikaappeihin 5-kertainen suurennus halkaisija 15 cm

VAIN - peileihin - Suurennuspeili magneettikiinnityksellä. - Suurennus x 5

Väri

Tuotenro Hinta

Tuotenro Hinta

Tuotenro Hinta

Tuotenro Hinta

Tuotenro Hinta

Valkoinen

295045 213,-

295050 265,-

295055 279,-

7095 30,-

7080 27,-

Grafiitinharmaa

295245 213,-

295250 265,-

295255 279,-

Valkoinen Ilman vikavirtakytkintä*

2956 32,-

2957 32,-

2958 32,-

Valkoinen Sis. vikavirtakytkin

2976 238,-

2947 32,-

2948 32,-

Grafiitinharmaa Ilman vikavirtakytkintä*

2946 32,-

2947 32,-

2948 32,-

Grafiitinharmaa Sis. vikavirtakytkin

2916 238,-

2917 238,-

2918 238,-

Valkoinen

2951 140,-

2952 145,-

2953 150,-

Grafiitinharmaa

2941 140,-

2942 145,-

2943 150,-

Pistorasia 230V

LED-valaisin ³

O STO-O PA S


Säilytyskalusteet

198 FORMA/STIL/SKAPA LEVEYS x KORKEUS

30x70

Seinäkaappi Sis. ovi ja 2 lasihyllyä. Käännettävissä. L:30 K:70 S:15

40x70

Seinäkaappi Sis. ovi ja 2 lasihyllyä. Käännettävissä. L:40 K:70 S:15

30x123

Korkea kaappi Sis. ovi ja 2 puuhyllyä. Käännettävissä. L:30 K:123 S:20

30x123

Korkea kaappi Sis. ovi ja 2 puuhyllyä. Käännettävissä. L:30 K:123 S:35

30x172

Korkea kaappi Sis. ovi ja 4 puuhyllyä. Käännettävissä. L:30 K:172 S:20

30x172

Korkea kaappi Sis. ovi ja 4 puuhyllyä. Käännettävissä. L:30 K:172 S:35

Tuotenro Hinta

Väri

Tuotenro Hinta

Tuotenro Hinta

Tuotenro Hinta

Tuotenro Hinta

Tuotenro Hinta

Valkoinen

754022 176,-

75404 229,-

755052 469,-

754852 469,-

754952 604,-

754752 604,-

Vedin 6

754026 227,-

754016 279,-

755056 519,-

754856 519,-

754956 655,-

754756 655,-

Kehys

854023 288,-

85414 320,-

855053 515,-

854853 515,-

854953 655,-

854753 655,-

Peili

754029 288,-

754019 320,-

755059 515,-

754859 515,-

754959 655,-

754759 655,-

Kivenharmaa

894022 220,-

89404 284,-

895052 585,-

894852 585,-

894952 754,-

894752 754,-

Vedin 6

894026 271,-

894016 335,-

895056 635,-

894856 635,-

714956 806,-

894756 806,-

Kehys

894023 364,-

89414 385,-

895053 651,-

894853 651,-

894953 825,-

894753 825,-

Peili

894029 364,-

894019 385,-

895059 651,-

894859 651,-

894959 825,-

894759 825,-

Valkotammi

714022 220,-

71404 284,-

715052 585,-

714852 585,-

714952 754,-

714752 754,-

Vedin 6

714026 271,-

714016 335,-

715056 635,-

714856 635,-

894956 806,-

714756 806,-

Kehys

714023 364,-

71414 385,-

715053 651,-

714853 651,-

714953 825,-

714753 825,-

Musta tammi

884022 237,-

88404 308,-

885052 632,-

884852 632,-

884952 815,-

884752 815,-

Vedin 6

884026 287,-

884016 359,-

885056 683,-

884856 683,-

884956 866,-

884756 866,-

Kehys

784023 389,-

78414 423,-

785053 707,-

784853 707,-

784953 895,-

784753 895,-

LEVEYS x KORKEUS

40x123

Korkea kaappi Sis. ovi ja 2 puuhyllyä. Käännettävissä. L:40 K:123 S:20

40x123

Korkea kaappi Sis. ovi ja 2 puuhyllyä. Käännettävissä. L:40 K:123 S:35

40x172

Korkea kaappi Sis. ovi ja 4 puuhyllyä. Käännettävissä. L:40 K:172 S:20

40x172

Korkea kaappi Sis. ovi ja 4 puuhyllyä. Käännettävissä. L:40 K:172 S:35

20x120

Korkea kaappi Push open, 3 lasihyllyä ja 1 puuhylly. Sis. ripustuslistan. L:20 K:120 S:13

MUUT TUOTTEET Pyykkikori 30, liukukiskoilla Valkoinen,L:30 K:42 S:35 Tuotenro Hinta 3539 80,-

Pyykkikori 40, liukukiskoilla Valkoinen,L:40 K:42 S:35 Tuotenro Hinta 3538 80,Väri

Tuotenro Hinta

Tuotenro Hinta

Tuotenro Hinta

Tuotenro Hinta

Tuotenro Hinta

Valkoinen

754652 469,-

754053 469,-

754552 604,-

754352 604,-

15200 307,-

Vedin 6

754656 519,-

754056 519,-

754556 655,-

754356 655,-

– –

Kehys

854653 515,-

854063 527,-

854553 655,-

854362 669,-

– –

Peili

754659 515,-

754059 527,-

754559 655,-

754359 669,-

– –

Kivenharmaa

894652 585,-

894453 585,-

894552 754,-

894352 754,-

14200 359,-

Vedin 6

894656 635,-

894056 635,-

894556 806,-

894356 806,-

– –

Kehys

894653 651,-

894463 666,-

894553 825,-

894362 825,-

– –

Peili

864659 651,-

864459 666,-

864559 825,-

864359 843,-

– –

Valkotammi

714652 585,-

714453 585,-

714552 754,-

714352 754,-

19202 359,-

Vedin 6

714656 635,-

714456 635,-

714556 806,-

714356 806,-

– –

Kehys

714653 651,-

714463 666,-

714553 825,-

714362 825,-

– –

Musta tammi

884652 632,-

884453 632,-

884552 815,-

884352 815,-

18202 371,-

Vedin 6

884656 683,-

884456 683,-

884556 866,-

884356 866,-

– –

Kehys

784653 707,-

784463 723,-

784553 895,-

784362 915,-

– –

Pieni kori 30, liukukiskoilla Valkoinen,L:30 K:19 S:35 Tuotenro Hinta 3548 67,-

Pieni kori 40, liukukiskoilla Valkoinen,L:40 K:19 S:35 Tuotenro Hinta 3547 67,-

Pistorasia korkeaan kaappiin kolme pistokepaikkaa. Tuotenro Hinta 72 29,-

Tarvikepussi Push open Tuotenro Hinta 71200 21,Päällyslevy korkeaan kaappiin 172 L:30 S:20

Päällyslevy korkeaan kaappiin 172 L:30 S:35

Päällyslevy korkeaan kaappiin 172 L:40 S:20

Päällyslevy korkeaan kaappiin 172 L:40 S:35

Väri

Tuotenro Hinta

Tuotenro Hinta

Tuotenro Hinta

Tuotenro Hinta

Valkoinen

75032 51,-

75033 51,-

75042 51,-

75043 51,-

Kivenharmaa

89032 56,-

89033 56,-

89042 56,-

89043 56,-

Valkotammi

71032 64,-

71033 64,-

71142 64,-

71143 64,-

Musta tammi

88032 64,-

88033 64,-

88042 64,-

88043 64,-


Säilytyskalusteet

199

DK

VÄRIT

LEVEYS x KORKEUS

60x25

Sivukaappi L:60 K:25 S:45 Ilman pöytätasoa

80x25

40x170

Sivukaappi L:80 K:25 S:45 Ilman pöytätasoa

Korkea kaappi Ovi, 2 lasihyllyä, 3 puuhyllyä L:40 K:170 S:35

40x170

Korkea kaappi Ovi, 2 lasihyllyä, 3 puuhyllyä L:40 K:170 S:35 VALKOINEN

LAATIKON SISÄOSAT

Väri

Tuotenro Hinta

Tuotenro Hinta

Valkoinen

A135067 578,-

A135087 614,-

Push open Box Two Puusisus, Kivenharmaa Push open kaksi puulaatikkoa. Valkotammi

A135068 626,-

A135088 663,-

A137067 626,-

A137087 663,-

A137068 674,-

A137088 710,-

A139067 626,-

A139087 663,-

Push open Valkoinen/ Valkotammi

A139068 674,-

A137088 710,-

A138067 626,-

A138087 663,-

A138068 674,-

A138088 710,-

A

Push open Box Two+ Valkoinen Box Two, kannet pieniin Push open puulaatikoihin Kivenharmaa ja laatikonPush open sivut. Valkotammi B Push open Valkoinen/ Valkotammi Push open

PÖYTÄTASO

B135067 638,-

B135087 674,-

B135068 686,-

B135088 722,-

B137067 686,-

B137087 722,-

B137068 733,-

B137088 770,-

B139067 686,-

B139087 722,-

B139068 733,-

B139088 770,-

B138067 686,-

B138087 722,-

B138068 733,-

B138088 770,-

130067 53,-

130087 56,-

130068 65,-

130088 68,-

130069 65,-

130089 68,-

130064 360,-

130084 480,-

130065 457,-

130085 576,-

130066 457,-

130086 576,-

Väri Valkoinen

Kivenharmaa Valkotammi Sirius/Dekton Keon/Dekton Aura/Dekton

KIVENHARMAA

VALKOTAMMI

MUSTA TAMMI

Väri Valkoinen

Tuotenro Hinta

Tuotenro Hinta

135170 892,-

135171 892,-

Kivenharmaa

137170

1 032,-

137171

1 032,-

Valkotammi

139170

1 032,-

139171

1 032,-

Valkoinen/

138170

1 032,-

138171

1 032,-

Valkotammi

VALKOTAMMI/ VALKOINEN

MERI

TUHKA

KALKKI

SVEDBERGS VÄRIKOKOELMA Lisähinta lasketaan valkoisen kalusteen mukaan. Valikoitu värikokoelma

-COL +171,-/kpl.

SORA

SAVI

Svedbergs värikokoelma saatavilla lisävalintana.

Vetimet

SAMMAL Vedin nro 2 1 kpl

Vedin nro 1 1 kpl

Vedin nro 4 1 kpl

Vedin nro 3 1 kpl

Vedin nro 5 1 kpl

Väri

Tuotenro Hinta

Väri

Tuotenro Hinta

Väri

Tuotenro Hinta

Väri

Tuotenro Hinta

Väri

Mattakromi / 200 cc

1529 26,-

Kromi / 128 cc

12338 12,-

Kromi / 128 cc

12334 12,-

Kromi / 128 cc

12362 12,-

Kromi / 128 cc

12368 12,-

400 cc

1530 40,-

256 cc

1315 21,-

256 cc

12358 21,-

256 cc

12363 21,-

256 cc

12369 21,-

Tuotenro Hinta

600 cc

1531 40,-

480 cc

1317 21,-

480 cc

12359 21,-

Ruostumaton teräs

12365 12,-

480 cc

12370 21,-

Valkoinen / 200 cc

1528 26,-

Mattakromi / 128 cc

12339 12,-

Mattakromi / 128 cc

12335 12,-

/ 128 cc

12366 21,-

Valkoinen / 128 cc

12371 12,-

400 cc

1534 40,-

256 cc

12356 21,-

256 cc

12360 21,-

256 cc

256 cc

12372 21,-

/ 600 cc

1535 40,-

480 cc

12357 21,-

480 cc

12361 21,-

480 cc

12373 21,-

Kromi / 200 cc

1544 26,-

Musta / 128 cc

12374 12,-

400 cc

1545 40,-

256 cc

12375 21,-

600 cc

1546 40,-

480 cc

12376 21,-

Musta / 200 cc

1555 26,-

Messinki / 128 cc

12392 12,-

400 cc

1553 40,-

256 cc

12393 21,-

/ 600 cc

1554 40,-

480 cc

12394 21,-

Vedin nro 6 Integroitu vedin

Vedin nro 7 Integroitu vedin

Vedin nro 12 1 kpl 128 cc

Vedin nro 11 1 kpl 128 cc

Kuppivedin 1 kpl

Nuppi ovaali 1 kpl

Nuppi pyöreä 1 kpl

Väri

Tuotenro Hinta

Väri

Tuotenro Hinta

Väri

Tuotenro Hinta

Väri

Tuotenro Hinta

Väri

Kromi

71394 8,-

Kromi

71392 8,-

Messinki

12950 12,-

Pronssi

12930 12,-

Pronssi

12920 12,-

Valkoinen

71384 8,-

Valkoinen

71387 8,-

Musta matta

12951 12,-

Teräs

12931 12,-

Teräs

12921 12,-

Musta

71385 8,-

Musta

71388 8,-

Valk matta

12952 12,-

Messinki

12932 12,-

Messinki

12922 12,-

Messinki

71386 8,-

Messinki

71389 8,-

Kromi

12953 12,-

Kaarivedin 1 kpl

Nahkavedin 1 kpl**

Posliininuppi

Tuotenro Hinta

Vedin DK 1 kpl

Nahkavedin 1 kpl**

Väri

Tuotenro Hinta

Väri

Tuotenro Hinta

Väri

Tuotenro Hinta

Väri

Tuotenro Hinta

Väri

Tuotenro Hinta

Kromi

12910 12,-

Valkoinen posliini

71375 12,-

Vaalea

1411 16,-

Vaalea

1401 19,-

Kromi

1375 24,-

Antiikkitina

12911 12,-

Ruskea

1412 16,-

Ruskea

1402 19,-

Valkoinen

1378 24,-

Musta

1413 16,-

Musta

1403 19,-

Musta

1377 24,-

Messinki

1376 24,-

**1 kpl Pakkauksessa messinkiset, kromiset tai mustat metallinapit. CC 128.

O STO-O PA S


Skoga

200 SUIHKUKULMAT SKOGA SUIHKUKULMA SUORA Koostuu kahdesta avattavasta ovesta, joiden alareunassa on laahustiiviste. Kun suihkua ei käytetä, ovet voidaan kääntää sisäänpäin, mikä vapauttaa lattiatilaa. Kynnyksetön - sopii liikuntarajoitteisille. Karkaistu 6 mm turvalasi. Profiilin värinen nuppivedin vakiona. Seinäprofiilit mahdollistavat putkien läpiviennit 30 mm seinästä. Suihkuseinät voidaan täydentää 3 tai 5 cm:n levennysprofiileilla. Korkeus 198 cm. Oviaukko 85-127 cm. Kaikki mitat voidaan kääntää peilikuvaksi suihkuseinän oikea- tai vasenkätistä asennusta varten. Lasit PROFIILIT

Kirkas lasi/Nuppi

Jos tilaat suihkun räätälöitynä toivomiesi mittojen mukaan, lasin maksimimitat ovat: korkeus 198 cm ja leveys 100 cm. Ota yhteyttä lähimpään jälleenmyyjääsi. Toimitusaika: 4-5 viikkoa hyväksytystä mittapiirustuksesta..

Huurrelasi/Nuppi

Savulasi/Nuppi

Puolihuurrettu/Nuppi

Valk matta Musta matta Alum matta Alum kiiltävä Valk matta Musta matta Alum matta Alum kiiltävä Musta matta Alum matta Alum kiiltävä Valk matta Musta matta Alum matta Alum kiiltävä

70 x 70

60500177

60500377

60500477

60501177

70 x 80

60500178 1 60500278 1 60500378

60500478

60501178 2 60501278 2 60501378 2 60501478 2

60503278 2 60503378 2 60503478 2

70 x 90

60500179 1 60500279 1 60500379

60500479

60501179 2 60501279 2 60501379 2 60501479 2

60503279 2 60503379 2 60503479 2

70 x 100

60500171 1 60500271 1 60500371

60500471

60501171 2 60501271 2 60501371 2 60501471 2

60503271 2 60503371 2 60503471 2

80 x 80

60500188

60500288

60500388

60500488

60501188

60501288

60501388

60501488

60503288

60503388

60503488

60502188

60502288

60502388

60502488

80 x 90

60500189

60500289

60501289

60501389

60501489

60503289

60503389

60503489

60502189

60502289

60502389

60502489

-

-

-

-

1

60500277

1

2

60501277

2

60501377

2

60501477

2

60503277

2

60503377

2

60503477

2

60500389

60500489

60501189

60500181 1 60500281 1 60500381

60500481

60501181 2 60501281 2 60501381 2 60501481 2

60503281 2 60503381 2 60503481 2

90 x 90

60500199

60500399

60500499

60501199

60503299

90 x 100

60500191

60500391

60500491

60501191

60500111 1 60500211 1 60500311

60500411

80 x 100

100 x 100

60500299 1

60500291

Hinta

Lasit

1

60502199

60502299

60502399

60502499

-

60501111 2 60501211 2 60501311 2 60501411 2

60503211 2 60503311 2 60503411 2

-

-

-

878,-

878,-

60501291

798,-

Kirkas lasi/Rengasvedin

60501499

2

60501299 2

60501399 2

60501391

Savulasi/Rengasvedin

2

60501491

2

60503291

60503499

60503399 2

60503391

2

60503491

878,-

Puolihuurrettu/Rengasvedin

PROFIILIT Musta matta Alum matta Alum kiiltävä Musta matta Alum matta Alum kiiltävä Musta matta Alum matta Alum kiiltävä

80x80

60507288

60507388

60507488

60511288

60511388

60511488

60509288

60509388

60509488

80x90

60507289

60507389

60507489

60511289

60511389

60511489

60509289

60509389

60509489

90x90

60507299

60507399

60507499

60511299

60511399

60511499

60509299

60509399

60509499

860,-

Hinta

890,-

890,-

SKOGA SUIHKUKULMA SUORA 225CM Koostuu kahdesta avattavasta ovesta, joiden alareunassa on laahustiiviste. Kun suihkua ei käytetä, ovet voidaan kääntää sisäänpäin, mikä vapauttaa lattiatilaa. Kynnyksetön - sopii liikuntarajoitteisille. Karkaistu 6 mm turvalasi. Profiilin värinen nuppi vakiona. Seinäprofiilit mahdollistavat putkien läpiviennit 30 mm seinästä. Suihkuseinät voidaan täydentää 3 tai 5 cm:n levennysprofiileilla. Korkeus 227 cm. Oviaukko 99-113 cm. Kaikki mitat voidaan kääntää peilikuvaksi suihkuseinän oikea- tai vasenkätistä asennusta varten.

Lasit

Kirkas lasi/Nuppi

PROFIILIT

Alum kiiltävä

80x80

60505488 2

80x90

60505489 2

90x90

60505499 2

Hinta

1 198,-

SKOGA SUIHKUKULMA PUOLIPYÖREÄ Koostuu kahdesta avattavasta ovesta, joiden alareunassa on laahustiiviste. Kun suihkua ei käytetä, ovet voidaan kääntää sisäänpäin, mikä vapauttaa lattiatilaa. Kynnyksetön - sopii liikuntarajoitteisille. Karkaistu 6 mm turvalasi. Profiilin värinen nuppi vakiona. Seinäprofiilit mahdollistavat putkien läpiviennit 30 mm seinästä. Suihkuseinät voidaan täydentää 3 tai 5 cm:n levennysprofiileilla. Korkeus 198 cm. Oviaukko 99 - 128 cm. Kaikki mitat voidaan kääntää peilikuvaksi suihkuseinän oikea- tai vasenkätistä asennusta varten. Lasit PROFIILIT

Kirkas lasi/Nuppi

Jos tilaat suihkun räätälöitynä toivomiesi mittojen mukaan, lasin maksimimitat ovat korkeus 198 cm ja leveys 100 cm. Ota yhteyttä lähimpään jälleenmyyjääsi. Toimitusaika: 4-5 viikkoa hyväksytystä mittapiirustuksesta..

Huurrelasi/Nuppi

Savulasi/Nuppi

Puolihuurrettu/Nuppi

Valk matta Musta matta Alum matta Alum kiiltävä Valk matta Musta matta Alum matta Alum kiiltävä Musta matta Alum matta Alum kiiltävä Valk matta Musta matta Alum matta Alum kiiltävä

70 x 90

60600179 1 60600279 1 60600379

60600479

60601179 2 60601279 2 60601379 2 60601479 2

60603279 2 60603379 2 60603479 2

70 x 100

60600171 1 60600271 1 60600371

60600471

60601171 2 60601271 2 60601371 2 60601471 2

60603271 2 60603371 2 60603471 2

80 x 80

60600188

60600288

60600388

60600488

60601188

60601288

60601388

60601488

60603288

60603388

60603488

60602188

60602288

60602388

60602488

80 x 90

60600189

60600289

60601289

60601389

60601489

60603289

60603389

60603489

60602189

60602289

60602389

60602489

-

-

-

60602199

60602299

60602399

60602499

60600389

60600489

60601189

60600181 1 60600281 1 60600381

60600481

60601181 2 60601281 2 60601381 2 60601481 2

60603281 2 60603381 2 60603481 2

60600199

60600399

60600499

60601199

60603299

90 x 100

60600191 1 60600291 1 60600391

60600491

60601191 2 60601291 2 60601391 2 60601491 2

60603291 2 60603391 2 60603491 2

100 x 100

60600111 1 60600211 1 60600311

60600411

60601111 2 60601211 2 60601311 2 60601411 2

60603211 2 60603311 2 60603411 2

878,-

878,-

80 x 100 90 x 90

60600299

Hinta

Lasit

60601299

798,-

Kirkas lasi/Rengasvedin

Savulasi/Rengasvedin

60601399

60601499

Puolihuurrettu/Rengasvedin

PROFIILIT Musta matta Alum matta Alum kiiltävä Musta matta Alum matta Alum kiiltävä Musta matta Alum matta Alum kiiltävä

80x80

60607288

60607388

60607488

60611288

60611388

60611488

60609288

60609388

60609488

80x90

60607289

60607389

60607489

60611289

60611389

60611489

60609289

60609389

60609489

90x90

60607299

60607399

60607499

60611299

60611399

60611499

60609299

60609399

60609499

Hinta

860,-

Normaali toimitusaika noin 10 päivää 1 Toimitusaika 2 viikkoa . 2 Toimitusaika 4 viikkoa.

890,-

890,-

60603399

60603499

878,-


201 SUIHKUKULMAT SKOGA SUIHKUKULMA PYÖREÄ Lasit

Koostuu kahdesta avattavasta ovesta, joiden alareunassa on laahustiiviste. Voidaan sijoittaa kulmaan epäsymmetrisesti tai symmetrisesti tai jopa keskelle seinää. Kun suihkua ei käytetä, ovet voidaan kääntää sisäänpäin, mikä vapauttaa lattiatilaa. Kynnyksetön - sopii liikuntarajoitteisille. Karkaistu 6 mm turvalasi. Profiilin värinen nuppi vakiona. Seinäprofiilit mahdollistavat putkien läpiviennit 30 mm seinästä. Suihkuseinät voidaan täydentää 3 tai 5 cm:n levennysprofiileilla. Korkeus 198 cm.

Kirkas lasi/Nuppi

PROFIILIT

Valk matta Musta matta Alum matta Alum kiiltävä

90x67

61300179 1 61300279 1 61300379 1

61300479

95x80

61300181

61300481

61300281 61300381

Hinta

1

1 298,-

SKOGA SUIHKUKULMA PYÖREÄ/SUORA Koostuu kahdesta avattavasta ovesta, joiden alareunassa on laahustiiviste. Karkaistus 6 mm turvalasia. Profiilin värinen nuppi vakiona. Seinäprofiilit mahdollistavat putkien läpiviennit 30 mm seinästä. Suihkuseinät voidaan täydentää 3 tai 5 cm:n levennysprofiileilla. Korkeus 198 cm. Oviaukko 130-156 cm. Kaikki mitat voidaan kääntää peilikuvaksi suihkuseinän oikea- tai vasenkätistä asennusta varten. Suora seinä voidaan tehdä mittojen mukaan (sekä korkeus että leveys). Max korkeus 198 cm ja max leveys 100 cm. Ota yhteyttä lähimpään jälleenmyyjääsi.. Toimitusaika: 4-5 viikkoa hyväksytystä mittapiirustuksesta.

Lasit

Kirkas lasi/Nuppi

PROFIILIT Valk matta Musta matta Alum matta Alum kiiltävä 80x117

60800187 1 60800287 1 60800387

60800487

80x127

60800188

60800388

60800488

80x137

60800189

60800389

60800489

80x147

60800181

60800381

60800481

60800288 60800289 1

60800281

Hinta

1

1 138,-

SKOGA SUIHKUKULMA KIINTEÄ SEINÄ/OVI Koostuu kiinteästä jakoseinästä ja suihkuverhotangosta (max 105 Jos tilaat suihkun räätälöitynä toivomiesi mittojen mukaan, cm), lattiakiinnikkeellä ja läpinäkyvällä tiivistelistalla lattiaa vasten, lasin maksimimitat ovat: korkeus 198 cm ja leveys 100 cm. sekä avattavasta taiteovesta (180°) läpinäkyvällä tiivistelistalla lattiaa Ota yhteyttä lähimpään jälleenmyyjääsi. Toimitusaika: 4-5 vasten. Ovet voidaan kääntää ulos/sisäänpäin seinää vasten kun viikkoa hyväksytystä mittapiirustuksesta. suihkua ei käytetä, mikä vapauttaa lattiatilaa. Kynnyksetön - sopii liikuntarajoitteisille. Karkaistua 6 mm turvalasia. Seinäprofiilit mahdollistavat putkien läpiviennit 30 mm seinästä. Voidaan täydentää 3 tai 5 cm:n levennysprofiileilla. Korkeus 198 cm (201 cmm tangon yläreunasta). Oven avausväli 60-90cm. Lasit PROFIILIT

Kirkas lasi/Nuppi

Huurrelasi/Nuppi

Savulasi/Nuppi

Valk matta Musta matta Alum matta Alum kiiltävä Valk matta Musta matta Alum matta Alum kiiltäväMusta matta Alum matta Alum kiiltävä

70x73*

62000177 1

62000277 1

62000377

62000477

62001177 2

62001277 2

62001377 2

62001477 2

62003277 2

62003377 2

620034772

70x83*

62000178 1

62000278 1

62000378

62000478

62001178 2

62001278 2

62001378 2

62001478 2

62003278 2

62003378 2

620034782

70x93*

62000179 1

62000279 1

62000379

62000479

62001179 2

62001279 2

62001379 2

62001479 2

62003279 2

62003379 2

620034792

70x103*

62000171 1

62000271 1

62000371

62000471

62001171 2

62001271 2

62001371 2

62001471 2

62003271 2

62003371 2

620034712

80x73*

62000187 1

62000287 1

62000387

62000487

62001187 2

62001287 2

62001387 2

62001487 2

62003287 2

62003387 2

620034872

80x83*

62000188

62000288

62000388

62000488

62001188

62001288

62001388

62001488

62003288

62003388

62003488

80x93*

62000189

62000289

62000389

62000489

62001189

62001289

62001389

62001489

62003289

62003389

62003489

80x103*

62000181 1

62000281 1

62000381

62000481

62001181 2

62001281 2

62001381 2

62001481 2

62003281 2

62003381 2

620034812

90x73*

62000197 1

62000297 1

62000397

62000497

62001197 2

62001297 2

62001397 2

62001497 2

62003297 2

62003397 2

620034972

90x83*

62000198

62000298

62000398

62000498

62001198

62001298

62001398

62001498

62003298

62003398

62003498

90x93*

62000199

90x103*

62000191

100x73*

62001499

62000399

62000499

62001199

1

62000391

62000491

62001191

62000117 1

62000217 1

62000317

62000417

62001117 2

62001217 2

62001317 2

62001417 2

100x83*

62000118 1

62000218 1

62000318

62000418

62001118 2

62001218 2

62001318 2

100x93*

62000119 1

62000219 1

62000319

62000419

62001119 2

62001219 2

100x103*

62000111 1

62000211 1

62000311

62000411

62001111 2

62001211 2

Hinta

62000299 1

62000291

848,-

62001299 2

62001291

62001399 2

62003499 620034912

62003217 2

62003317 2

620034172

62001418 2

62003218 2

62003318 2

620034182

62001319 2

62001419 2

62003219 2

62003319 2

620034192

62001311 2

62001411 2

62003211 2

62003311 2

620034112

62001391

62001491

62003399

62003299

2

2

948,-

2

62003291

2

62003391

948,-

* Kiinteän jakoseinän pituus

SKOGA SUIHKUKULMA KIINTEÄ SEINÄ/OVI 225CM Koostuu kiinteästä jakoseinästä ja suihkuverhotangosta (max 105 cm), lisäksi avattavasta ovesta lattiakiinnikkeellä ja läpinäkyvällä tiivistelistalla lattiaa vasten. Oven voi kääntää ulos/sisäänpäin seinää vasten kun suihkua ei käytetä, mikä vapauttaa lattiatilaa. Kynnyksetön - sopii liikuntarajoitteisille. Karkaistua 6 mm turvalasia. Profiilin värinen nuppi vakiona. Seinäprofiilit mahdollistavat putkien läpiviennit 30 mm seinästä. Voidaan täydentää 3 tai 5 cm:n levennysprofiileilla. Korkeus 227 cm (230 cm tangon yläreunasta). Oven avausväli 70-80 cm.

Lasit PROFIILIT

Kirkas lasi/Nuppi Alum kiiltävä

80x83*

62005488 2

80x93*

62005489 2

90x83*

62005498 2

90x93*

62005499 2

Hinta

1 238,-

* Kiinteän jakoseinän pituus

O STO - O PA S


Skoga

202 SUIHKUSEINÄT SKOGA SUIHKUSEINÄ SUORA Jos tilaat suihkun räätälöitynä toivomiesi mittojen mukaan, lasin maksimimitat ovat: korkeus 198 cm ja leveys 100 cm. Ota yhteyttä lähimpään jälleenmyyjääsi. Toimitusaika: 4-5 viikkoa hyväksytystä mittapiirustuksesta..

Jakoseinä, leveys 50-100 cm. Korkeus 198 cm. Karkaistu 6 mm turvalasi. Seinäprofiilit mahdollistavat putkien läpiviennit 30 mm seinästä. Suihkuseinät voidaan täydentää 3 tai 5 cm:n levennysprofiileilla.

Lasit PROFIILIT

Huurrelasi/Nuppi

Kirkas lasi/Nuppi

Puolihuurrettu/Nuppi

Savulasi/Nuppi

Valk matta Musta matta Alum matta Alum kiiltävä Valk matta Musta matta Alum matta Alum kiiltävä Musta matta Alum matta Alum kiiltävä Valk matta Musta matta Alum matta Alum kiiltävä

52

-

-

60300355

1

60300455

1

-

-

60301355

2

60301455

2

-

-

-

-

-

-

-

57

-

-

60300360

1

60300460

1

-

-

60301360

2

60301460

2

-

-

-

-

-

-

-

60300365

1

60300465

1

60301365

2

60301465

2

-

-

-

-

-

-

-

2

60301470 2 60303270 2 60303370 2

60303470 2

-

-

-

-

60301480

60303280

60303380

60303480

60302180

60302280

60302380

60302480

60301490

60303290

60303390

60303490

60302190

60302290

60302390

60302490

60303410 2

-

-

-

-

62

-

-

-

-

67

60300170 1 60300270 1 60300370

60300470

60301170 2 60301270 2 60301370

77

60300180

60300280

60300380

60300480

60301180

60301280

60301380

87

60300190

60300290

60300390

60300490

60301190

60301290

60301390

97

60300110 1 60300210 1 60300310

60300410

60301110 2 60301210 2 60301310

429,-

Hinta Lasit

2

60301410 2 60303210 2 60303310 2

459,-

459,-

Puolihuurrettu/Rengasvedin

Savulasi/Rengasvedin

Kirkas lasi/Rengasvedin

459,-

1 PROFIILIT Musta matta Alum matta Alum kiiltävä Musta matta Alum matta Alum kiiltävä Musta matta Alum matta Alum kiiltävä

77

60307280

60307380

60307480

60311280

60311380

60311480

60309280

60309380

60309480

87

60307290

60307390

60307490

60311290

60311390

60311490

60309290

60309390

60309490

Hinta

450,-

465,-

465,-

SKOGA SUIHKUSEINÄ KAAREVA Kääntyvä suihkuseinä, leveydet 80 ja 90 cm, jonka alareunassa on laahustiiviste. Korkeus 198 cm. Karkaistu 6 mm turvalasi. Seinäprofiilit mahdollistavat putkien läpiviennit 30 mm seinästä. Suihkuseinät voidaan täydentää 3 tai 5 cm:n levennysprofiileilla.

Lasit PROFIILIT

Jos tilaat suihkun räätälöitynä toivomiesi mittojen mukaan, lasin maksimimitat ovat korkeus 198 cm ja leveys 100 cm. Ota yhteyttä lähimpään jälleenmyyjääsi. Toimitusaika: 4-5 viikkoa hyväksytystä mittapiirustuksesta.

Puolihuurrettu

Huurrelasi

Kirkas lasi

Valk matta Musta matta Alum matta Alum kiiltävä Valk matta Musta matta Alum matta Alum kiiltävä Valk matta Musta matta Alum matta Alum kiiltävä

80

6040018

6040028

6040038

6040048

6040118

6040128

6040138

6040148

6040218

6040228

6040238

6040248

90

6040019

6040029

6040039

6040049

6040119

6040129

6040139

6040149

6040219

6040229

6040239

6040249

Hinta

654,-

692,-

692,-

SKOGA SUIHKUSEINÄ KIINTEÄ Kiiteä suihkuseinä, leveydet 70 - 100 cm Suihkuverhotanko (max 105 cm), lattiakiinnike ja läpinäkyvä lattiatiivistelista sisältyvät toimitukseen. Korkeus 198 cm (201 cm tangon yläreunasta). Karkaistu 6 mm turvalasi. Suihkuseinät voidaan täydentää 3 tai 5 cm:n levennysprofiileilla.

Lasit PROFIILIT

Kirkas lasi

Jos tilaat suihkun räätälöitynä toivomiesi mittojen mukaan, lasin maksimimitat ovat: korkeus 198 cm ja leveys 100 cm. Ota yhteyttä lähimpään jälleenmyyjääsi. Toimitusaika: 4-5 viikkoa hyväksytystä mittapiirustuksesta.

Puolihuurrettu

Savulasi

Huurrelasi

Valk matta Musta matta Alum matta Alum kiiltävä Valk matta Musta matta Alum matta Alum kiiltäväMusta matta Alum matta Alum kiiltävä Valk matta Musta matta Alum matta

70

6120017

80

6120018

90

6120019

100

6120011

1

6120027

1

6120028 6120029 1

6120021

Hinta

1

6120037

6120047

6120117

6120038

6120048

6120118

6120039

6120049

6120119

6120031

6120041

6120111

459,-

2

6120127

2

6120139

6120129 6120121

2

6120138

6120128 2

6120137

2

6120131

2

6120147 2

6120327

6120148

6120328

6120149

6120329

6120141 2

6120321

2

2

6120347 2

-

-

-

-

6120338

6120348

6120218

6120228

6120238

6120248

6120339

6120349

6120219

6120229

6120239

6120249

6120331 2

6120341 2

-

-

-

-

499,-

499,-

Alum kiiltävä

6120337 2

499,-

SKOGA SUIHKUSEINÄ SUORA 225CM

SKOGA SUIHKUSEINÄ KIINTEÄ 225CM

Kääntyvä suihkuseinä, leveys 80-90 cm. Korkeus 227 cm. Karkaistu 6 mm turvalasi. Profiilin värinen nuppi vakiona. Seinäprofiilit mahdollistavat putkien läpiviennit 30 mm seinästä. Suihkuseinät voidaan täydentää 3 tai 5 cm:n levennysprofiileilla.

Suihkuverhotanko (max 105 cm), lattiakiinnike ja läpinäkyvä lattiatiivistelista sisältyvät toimitukseen. Korkeus 227 cm (230 cm tangon yläreunasta). Karkaistu 6 mm turvalasi. Suihkuseinät voidaan täydentää 3 tai 5 cm:n levennysprofiileilla.

Lasit

Kirkas lasi/Nuppi

Lasit

Kirkas lasi

PROFIILIT

Alum kiiltävä

PROFIILIT

77

60305480 2

80

6120548

2

87

60305490 2

90

6120549

2

Hinta

649,-

Normaali toimitusaika noin 10 päivää 1 Toimitusaika 2 viikkoa. 2 Toimitusaika 4 viikkoa.

Hinta

Alum kiiltävä

649,-


203 SUIHKUSEINÄT/KYLPYAMME KULMA SKOGA SUIHKUSEINÄ AMME Koostuu yhdestä avattavasta ovesta, jonka alareunassa on tiiviste. Karkaistua 6 mm turvalasia. Seinäprofiilit mahdollistavat putkien läpiviennit 30 mm seinästä. Korkeus 141,2 cm.

Lasit PROFIILIT 80

Kirkas lasi

Jos tilaat suihkun räätälöitynä toivomiesi mittojen mukaan, lasin maksimimitat ovat korkeus 141 cm ja leveys 100 cm. Ota yhteyttä lähimpään jälleenmyyjääsi. Toimitusaika: 4-5 viikkoa hyväksytystä mittapiirustuksesta.

Huurrelasi

Valk matta Musta matta Alum mattaAlum kiiltävä Valk matta Musta matta Alum matta Alum kiiltävä 61000180

Hinta

61000280

61000380

61000480

61001180

403,-

61001280

61001380

61001480

426,-

SKOGA SUIHKUKULMA AMME Koostuu kahdesta avattavasta ovesta, joiden alareunassa on tiiviste. Karkaistua 6 mm turvalasia. Seinäprofiilit mahdollistavat putkien läpiviennit 30 mm seinästä. Korkeus 141,2 cm.

Lasit PROFIILIT 83x83 Hinta

Jos tilaat suihkun räätälöitynä toivomiesi mittojen mukaan, lasin maksimimitat ovat korkeus 141 cm ja leveys 100 cm. Ota yhteyttä lähimpään jälleenmyyjääsi. Toimitusaika: 4-5 viikkoa hyväksytystä mittapiirustuksesta.

Kirkas lasi/Nuppi

Huurrelasi/Nuppi

Valk matta Musta matta Alum matta Alum kiiltävä Valk matta Musta matta Alum matta Alum kiiltävä 61100188

61100288

61100388

61100488

751,-

61101188

61101288

61101388

61101488

798,-

LISÄVARUSTEET Suihkuistuin Relax

Skoga Nuppi pyöreä

Skoga Vedin

Skoga Levennysprofiili 30

Skoga Levennysprofiili 50

Tuotenro Hinta

Väri

Tuotenro Hinta

Väri

Tuotenro Hinta

Väri

Tuotenro Hinta

Tuotenro Hinta

6292 230,-

Valk matta

60041 28,-

Valk matta

60031 28,-

Valk matta

632101 77,-

634101 77,-

Musta matta

60042 28,-

Musta matta

60032 28,-

Musta matta

632102 77,-

634102 77,-

Mattakromi

60043 28,-

Mattakromi

60033 28,-

Alum matta

632103 77,-

634103 77,-

Kromi

60044 28,-

Kromi

60034 28,-

Alum kiiltävä

632104 77,-

634104 77,-

Lattialista suora

Lattialista puolipyöreä

Laahustiiviste, korkea (pyöreä/suora) K:3,5cm

Vakio laahustiiviste Skoga

Tuotenro Hinta

Tuotenro Hinta

Tuotenro Hinta

Tuotenro Hinta

50–115 cm

625 73,-

691 73,-

65986 29,-

98210 29,-

115–185 cm

635 73,-

Seinätuki Kokonaispituus 34,5 cm

Suihkuverhotanko.

Jatkopala 75-220 cm

Magneettilista Skoga (kulma/2 -ovinen kahden seinän väliin)

Suihkuhylly Stream

Väri

Tuotenro Hinta

Väri

Tuotenro Hinta

Väri

Tuotenro Hinta

Väri

Tuotenro Hinta

Tuotenro Hinta

Kromi

621 75,-

Valkoinen

61060 52,-

Valkoinen

61061 26,-

Läpinäkyvä

98215 43,-

96821 106,-

Savulasinen

98207 38,-

O STO - O PA S


Skoga

204 SUIHKUSEINÄT KAHDEN SEINÄN VÄLIIN SKOGA SUIHKUSEINÄ YKSIOVINEN Yksiovinen suihkuseinä kahden seinän väliin, mitat 70-100 cm. Suihkuseinää voi säätää 3 cm, katso taulukko sivulla 113. Jos säätövara ei riitä, suihkuseinän voi täydentää 3 tai 5 cm:n levennysprofiililla. Käännettävissä oikealle tai vasemmalle. Kynnyksetön - sopii liikuntarajoitteisille. Korkeus 198 cm. Oviaukko 60-90 cm. Karkaistu 6 mm turvalasi. Profiilin värinen nuppi vakiona. Seinäprofiilit mahdollistavat putkien läpiviennit 30 mm seinästä. Lasit

Jos tilaat suihkun räätälöitynä toivomiesi mittojen mukaan, lasin maksimimitat ovat: korkeus 198 cm ja leveys 100 cm. Ota yhteyttä lähimpään jälleenmyyjääsi.. Toimitusaika: 4-5 viikkoa hyväksytystä mittapiirustuksesta..

Kirkas lasi/Nuppi

Huurrelasi/Nuppi

Savulasi/Nuppi

Puolihuurrettu/Nuppi

PROFIILIT Valk matta Musta matta Alum matta Alum kiiltävä Valk matta Musta matta Alum matta Alum kiiltäväMusta matta Alum matta Alum kiiltävä Valk matta Musta matta Alum matta Alum kiiltävä Säätömahd

Oviaukko

70

(69,5-72)

60

60100170 1

60100270 1

60100370

60100470

60101170 2

60101270 2

60101370 2

60101470 2

60103270 2

60103370 2

60103470 2

-

-

-

-

80

(79,5-82)

70

60100180

60100280

60100380

60100480

60101180

60101280

60101380

60101480

60103280

60103380

60103480

60102180

60102280

60102380

60102480

90

(89,5-92)

80

60100190

60100290

60100390

60100490

60101190

60101290

60101390

60101490

60103290

60103390

60103490

60102190

60102290

60102390

60102490

100

(99,5-102)

90

60100110 1

60100210 1

60100310

60100410

60101110 2

60101210 2

60101310 2

60101410 2

60103210 2

60103310 2

60103410 2

-

-

-

-

Hinta

549,-

589,-

589,-

589,-

Savulasi/Nuppi

Puolihuurrettu/Nuppi

SKOGA SUIHKUSEINÄ KAKSIOVINEN Jos tilaat suihkun räätälöitynä toivomiesi mittojen mukaan, lasin maksimimitat ovat: korkeus 198 cm ja leveys 100 cm. Ota yhteyttä lähimpään jälleenmyyjääsi.. Toimitusaika: 4-5 viikkoa hyväksytystä mittapiirustuksesta..

Kaksiovinen suihkuseinä kahden seinän väliin, mitat 140-200 cm. Suihkuseinää voi säätää 4 cm, katso taulukko alla. Jos säätövara ei riitä, suihkuseinät voidaan täydentää 3 tai 5 cm:n levennysprofiileilla. Kynnyksetön - sopii liikuntarajoitteisille. Korkeus 198 cm. Oviaukko 120-180 cm. Karkaistus 6 mm turvalasia. Profiilin värinen nuppi vakiona. Seinäprofiilit mahdollistavat putkien läpiviennit 30 mm seinästä.

Kirkas lasi/Nuppi

Lasit PROFIILIT Säätömahd

Huurrelasi/Nuppi

Valk matta Musta matta Alum matta Alum kiiltävä Valk matta Musta matta Alum matta Alum kiiltävä Musta matta Alum matta Alum kiiltävä Valk matta Musta matta Alum matta Alum kiiltävä

Oviaukko

108

(105-109)

90

-

-

60200355 1

60200455 1

-

-

60201355 2 60201455 2

-

-

-

-

-

-

-

118

(115-119

100

-

-

60200360 1

60200460 1

-

-

60201360 2 60201460 2

-

-

-

-

-

-

-

-

1

1

2

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

60200365

60200465

-

-

60201365

2

60201465

128

(125-129)

110

138

(135-139)

120

60200170 1 60200270 1 60200370

60200470

60201170 2 60201270 2 60201370 2 60201470 2

60203270 2 60203370 2 60203470 2

158

(155-159)

140

60200180

60200280

60200380

60200480

60201180

60201280

60201380

60201480

60203280

60203380

60203480

60202180

60202280

60202380

60202480

178

(175-179)

160

60200190

60200290

60200390

60200490

60201190

60201290

60201390

60201490

60203290

60203390

60203490

60202190

60202290

60202390

60202490

198

(195-199)

180

60200110 1 60200210 1 60200310

60200410

60201110 2 60201210 2 60201310 2 60201410 2

60203210 2 60203310 2 60203410 2

-

-

-

-

878,-

878,-

Hinta

798,-

878,-

SKOGA SUIHKUSEINÄ KAHDEN SEINÄN VÄLIIN YHDISTELMÄ Yksiovinen suihkuseinä kahden seinän väliin kiinteällä jakoseinällä, mitat 140-200 cm. Suihkuseinää voi säätää 4 cm, katso taulukko s. 112. Jos säätövara ei riitä, suihkuseinät voidaan täydentää 3 tai 5 cm:n levennysprofiileilla. Kynnyksetön - sopii liikuntarajoitteisille. Korkeus 198 cm. Oviaukko 84-184 cm. Karkaistus 6 mm turvalasia. Seinäprofiilit mahdollistavat putkien läpiviennit 30 mm seinästä.

Kirkas lasi/Nuppi

Lasit PROFIILIT

Jos tilaat suihkun räätälöitynä toivomiesi mittojen mukaan, lasin maksimimitat ovat: korkeus 198 cm ja leveys 100 cm. Ota yhteyttä lähimpään jälleenmyyjääsi.. Toimitusaika: 4-5 viikkoa hyväksytystä mittapiirustuksesta..

Huurrelasi/Nuppi

Savulasi/Nuppi

Valk matta Musta matta Alum matta Alum kiiltävä Valk matta Musta matta Alum matta Alum kiiltävä Musta matta Alum matta Alum kiiltävä

Säätömahd

Oviaukko

140 (139,5-143,5)

60

61900177 1 61900277 1 61900377

61900477

61901177 2 61901277 2 61901377 2 61901477 2 61903277 2 61903377 2 61903477 2

160 (159,5-163,5)

70

61900188

61900388

61900488

61901188

180 (179,5-183,5)

80

61900199

61900399

61900499

61901199

200 (199,5-203,5)

90

61900111

Hinta

Normaali toimitusaika noin 10 päivää 1 Toimitusaika 2 viikkoa. 2 Toimitusaika 4 viikkoa.

61900288 61900299 1

61900211

1

61900311

868,-

61900411

61901111

61901288

61901388

61901299 2

61901211

61901311

968,-

61903288

61901488

61901399 2

61901411

61903388

61903299

61901499 2

2

61903211

61903488

61903399 2

61903311 968,-

61903499 2

61903411 2


205 TAITEOVET SKOGA TAITESUIHKUSEINÄ KULMA Koostuu kahdesta avattavasta taiteovesta (180°), läpinäkyvä tiivistelista lattiaa vasten. Ovet voidaan kääntää ulos/sisäänpäin seinää vasten kun suihkua ei käytetä, mikä vapauttaa lattiatilaa. Kynnyksetön - sopii liikuntarajoitteisille. Karkaistua 6 mm turvalasia. Rengasvedin. Seinäprofiilit mahdollistavat putkien läpiviennit 30 mm seinästä. Voidaan täydentää 3 tai 5 cm:n levennysprofiileilla. Korkeus 198 cm. Oven avausväli 85-127 cm.

Lasit

Kirkas lasi/Rengasvedin

Huurrelasi/Rengasvedin

Puolihuurrettu/Rengasvedin

PROFIILIT Musta matta Alum matta Alum kiiltäväMusta matta Alum matta Alum kiiltäväMusta matta Alum matta Alum kiiltävä 70x70

61607277

1

61607377

61607477

61608277

1

61608377

1

61608477

1

61609277

1

61609377

1

61609477

70x80

61607278

1

61607378

61607478

61608278

1

61608378

1

61608478

1

61609278

1

61609378

1

61609478

70x90

61607279

1

61607379

61607479

61608279

1

61608379

1

61608479

1

61609279

1

61609379

1

61609479

70x100

61607271

1

61607371

61607471

61608271

1

61608371

1

61608471

1

61609271

1

61609371

1

61609471

80x80

61607288

61607388

61607488

61608288

61607389

61607489

61608289

61607381

61607481

61608281

61607399

61607499

61608299

61608388

61608488

61609388

61609288

1 1 1 1

61609488

80x90

61607289

80x100

61607281

90x90

61607299

90x100

61607291

1

61607391

61607491

61608291

1

61608391

1

61608491

1

61609291

1

61609391

1

61609491

100x100

61607211

1

61607311

61607411

61608211

1

61608311

1

61608411

1

61609211

1

61609311

1

61609411

1

Hinta

61608389 1

61608381

61608489 1

61608399

898,-

61608481

61609389

61609289 1

61608499

61609281

1

61609381

61609489 1

61609399

61609299

948,-

1

61609481 61609499

1 1

948,-

SKOGA TAITESUIHKUSEINÄ KIINTEÄ SEINÄ/OVI Koostuu kiinteästä jakoseinästä ja suihkuverhotangosta (max 105 cm), lattiakiinnikkeellä ja läpinäkyvällä tiivistelistalla lattiaa vasten, sekä avattavasta taiteovesta (180°) läpinäkyvällä tiivistelistalla lattiaa vasten. Ovi voidaan taittaa ulos/sisäänpäin seinää vasten kun suihkua ei käytetä, mikä vapauttaa lattiatilaa. Kynnyksetön - sopii liikuntarajoitteisille. Karkaistua 6 mm turvalasia. Rengasvedin. Seinäprofiilit mahdollistavat putkien läpiviennit 30 mm seinästä. Voidaan täydentää 3 tai 5 cm:n levennysprofiileilla. Korkeus 198 cm. Oven avausväli 60-90 cm. Lasit

Kirkas lasi/Rengasvedin

Huurrelasi/Rengasvedin

PROFIILIT Musta matta Alum matta Alum kiiltäväMusta matta Alum matta Alum kiiltävä 70x73*

61707277 1

61707377

61707477

61708277 2 61708377 2 61708477 2

70x83*

61707278 1

61707378

61707478

61708278 1 61708378 1 61708478 1

70x93*

61707279 1

61707379

61707479

61708279 1 61708379 1 61708479 1

70x103*

61707271 1

61707371

61707471

61708271 2 61708371 2 61708471 2

80x73*

61707287 1

61707387

61707487

61708287 2 61708387 2 61708487 2

80x83*

61707288

61707388

61707488

61708288

61708388

61708488

80x93*

61707289

61707389

61707489

61708289

61708389

61708489

80x103*

61707281 1

61707381

61707481

61708281 2 61708381 2 61708481 2

90x73*

61707297 1

61707397

61707497

61708297 2 61708397 2 61708497 2

90x83*

61707298

61707398

61707498

61708298

90x93*

61707299

61707399

61707499

61708299

90x103*

61707291

1

100x73*

61707217

1

61707317

100x83*

61707218 1

100x93* 100x103*

61708498

61708398

61708499

61708399

61708291

2

61707417

61708217

2

61707318

61707418

61708218 1 61708318 1 61708418 1

61707219 1

61707319

61707419

61708219 1 61708319 1 61708419 1

61707211 1

61707311

61707411

61708211 2 61708311 2 61708411 2

Hinta

61707391

61707491

61708391

2

61708491 2

61708317

2

61708417 2

893,-

978,-

* Kiinteän jakoseinän pituus

SKOGA TAITESUIHKUSEINÄ OVELLA Taitejakoseinä, leveys 70-90 cm. Korkeus 198 cm. Karkaistua 6 mm turvalasia. Seinäprofiilit mahdollistavat putkien läpiviennit 30 mm seinästä. Voidaan täydentää 3 tai 5 cm:n levennysprofiileilla.

Lasit

Kirkas lasi/Rengasvedin

Huurrelasi/Rengasvedin

Puolihuurrettu/Rengasvedin

PROFIILIT Musta matta Alum matta Alum kiiltäväMusta matta Alum matta Alum kiiltäväMusta matta Alum matta Alum kiiltävä 67

61407270

77

61407280

87

61407290

97

61407210

Hinta

1

1

61407370

61407470

61408270

61407380

61407480

61408280

61407390

61407490

61408290

61407310

61407410

61408210

464,-

1

61408370

1

61408380 61408310 489,-

1

61408480

61408390 1

61408470

61408410

1

61409280

61408490 1

61409270

61409210

1

61409380

61409290 1

61409370

61409480

61409390 1

61409310

1

61409470 61409490

1

1

61409410

489,-

O STO - O PA S


Skoga

206 TAITEOVET SKOGA TAITESUIHKUSEINÄ KAHDEN SEINÄN VÄLIIN, 1 OVI Yksiovinen taitesuihkuseinä kahden seinän väliin, 70-100 cm. Suihkuseinää voi säätää 2,5 cm, katso ao. taulukko. Jos säätövara ei riitä, suihkuseinä voidaan täydentää 3 tai 5 cm:n levennysprofiileilla. Kynnyksetön - sopii liikuntarajoitteisille. Korkeus 198 cm. Oven avautumisväli 60-90 cm. Karkaistua 6 mm turvalasia. Seinäprofiilit mahdollistavat putkien läpiviennit 30 mm seinästä.

Lasit

Kirkas lasi/Rengasvedin

Huurrelasi/ Rengasvedin

Puolihuurrettu/ Rengasvedin

PROFIILIT Musta matta Alum matta Alum kiiltävä Musta matta Alum matta Alum kiiltävä Musta matta Alum matta Alum kiiltävä Säätömahd

Oviaukko

70

(69,5-72)

60

61507270

80

(79,5-82)

70

61507280

90

(89,5-92)

80

61507290

100

(99,5-102)

90

61507210

1

1

Hinta

61507370

61507470

61508270

61507380

61507480

61508280

61507390

61507490

61508290

61507310

61507410

61508210

1

61508370

1

61508380

574,-

61508310

1

61508410

1

1

61509210

61509370

1

61509380

61509290

61508490 1

61509270 61509280

61508480

61508390 1

61508470

599,-

61509310

1

61509480

61509390 1

61509470 61509490

1

61509410

1

599,-

SKOGA TAITESUIHKUSEINÄ KAHDEN SEINÄN VÄLIIN, 2 OVEA Taitesuihkuseinä kahden seinän väliin, leveydet 140-200 cm. Suihkuseinää voi säätää 4 cm, katso ao. taulukko. Jos säätövara ei riitä, suihkuseinä voidaan täydentää 3 tai 5 cm:n levennysprofiileilla. Kynnyksetön - sopii liikuntarajoitteisille. Korkeus 198 cm. Oven avautumisväli 120-180 cm. Karkaistua 6 mm turvalasia. Seinäprofiilit mahdollistavat putkien läpiviennit 30 mm seinästä.

Lasit

Kirkas lasi/ Rengasvedin

Huurrelasi/ Rengasvedin

Puolihuurrettu/ Rengasvedin

PROFIILIT Musta matta Alum matta Alum kiiltävä Musta matta Alum matta Alum kiiltävä Musta matta Alum matta Alum kiiltävä Säätömahd

Oviaukko

138

(135-139)

120

60707277 1

60707377

60707477

60708277 1

60708377 1

60708477 1

60709277 1

60709377 1

60709477 1

158

(155-159)

140

60707288

60707388

60707488

60708288

60708388

60708488

60709288

60709388

60709488

178

(175-179)

160

60707299

60707399

60707499

60708299

60708399

60708499

60709299

60709399

60709499

198

(195-199)

180

60707211 1

60707311

60707411

60708211 1

60708311 1

60708411 1

60709211 1

60709311 1

60709411 1

Hinta

898,-

948,-

948,-

SKOGA TAITESUIHKUSEINÄ 2 SEINÄN VÄLIIN YHDISTELMÄ Taitesuihkuseinä kahden seinän väliin, 2 ovea 140-200 cm. Suihkuseinää voi säätää 4 cm, katso ao. taulukko. Jos säätövara ei riitä, suihkuseinä voidaan täydentää 3 tai 5 cm:n levennysprofiileilla. Kynnyksetön - sopii liikuntarajoitteisille. Korkeus 198 cm, 201 cm tangon yläreunasta. Oven avautumisväli 60 - 90 cm. Karkaistua 6 mm turvalasia. Seinäprofiilit mahdollistavat putkien läpiviennit 30 mm seinästä.

Lasit

Kirkas lasi/ Rengasvedin

Huurrelasi/ Rengasvedin

PROFIILIT Musta matta Alum matta Alum kiiltävä Musta matta Alum matta Alum kiiltävä Säätömahd

Oviaukko

140 (139,5-143,5)

60

60907277 1 60907377

60907477

60908277 2 60908377 2 60908477 2

160 (159,5-163,5)

70

60907288

60907388

60907488

60908288

60908388

60908488

180 (179,5-183,5)

80

60907299

60907399

60907499

60908299

60908399

60908499

200 (199,5-203,5)

90

60907211 1 60907311

60907411

60908211 2 60908311 2 60908411 2

Hinta

903,-

SKOGA ERITYISRATKAISU 1 Jos korkeus on jokin muu kuin vakio, max 198 cm. Jos leveys on jokin muu kuin vakio, max. 100 cm. Lasi voidaan leikata myös viistoon. 290,-/Lasi

Normaali toimitusaika noin 10 päivää 1 Toimitusaika 2 viikkoa. 2 Toimitusaika 4 viikkoa.

988,-


180°/Rista

207

SUIHKUKULMAT 180° SUIHKUKULMA 2 OVEA Koostuu kahdesta avattavasta ovesta. Kun suihkua ei käytetä, ovet voidaan kääntää sisäänpäin, mikä vapauttaa lattiatilaa. Kynnyksetön - sopii liikuntarajoitteisille. Karkaistua 8 mm turvalasia. Itsestään sulkeutuvat saranat. Jokaisen oven mukana tulee 4 kpl levennyskappaleita, joiden avulla seinää voidaan säätää max 8 mm. Oven nolla-asento säädettävissä portaattomasti. Ruuvit ovat tyylikkäästi piilossa. Korkeus 200 cm.

Lasit PROFIILIT

Jos tilaat suihkun räätälöitynä toivomiesi mittojen mukaan, lasin maksimimitat ovat korkeus 200 cm ja leveys 100 cm. Ota yhteyttä lähimpään jälleenmyyjääsi.. Toimitusaika: 4-5 viikkoa hyväksytystä mittapiirustuksesta..

Kirkas lasi Kiiltävä kromi

Musta matta

Kristalli** Kiiltävä kromi

Kristalli huurrelasi**

Musta matta Kiiltävä kromi

Musta matta

Rista Ruutukuviointi Musta matta

80 x 80

653788

683788

653588

683588

653488

683488

693788

80 x 90

653789

683789

653589

683589

653489

683489

693789

80 x 100

653781

683781

653581

683581

653481

683481

-

90 x 90

653799

683799

653599

683599

653499

683499

693799

90 x 100

653791

683791

653591

683591

653491

683491

-

100 x 100

653711

683711

653511

683511

653411

683411

Hinta

1 453,-

1 816,-

1 816,-

Mittatilauksena

1 817,-

2 302,-

2 543,-

Kirkas lasi

Kristalli**

Kristalli huurrelasi**

180° SUIHKUKULMA 1 OVI & KIINTEÄ LASI Koostuu avattavasta ovesta sekä kiinteästä lasista sis. seinätuki ja Lasit lattiakiinnike. Kynnyksetön - sopii liikuntarajoitteisille. Karkaistua 8 mm PROFIILIT turvalasia. Itsestään sulkeutuvat saranat. Jokaisen oven mukana tulee 4 kpl levennyskappaleita, joiden avulla seinää voidaan säätää max 8 mm. Oven 80 x 80* nolla-asento säädettävissä portaattomasti. Ruuvit ovat tyylikkäästi piilossa. Korkeus 200 cm (201 cm seinätuen yläreunaan). Oviaukko 75-95 cm. 80 x 90*

Kiiltävä kromi

Musta matta

Kiiltävä kromi

Musta matta Kiiltävä kromi

Musta matta

1 598,- *** Rista Ruutukuviointi Musta matta

654788

684788

654588

684588

654488

684488

694788

654789

684789

654589

684589

654489

684489

694789

80* x 90

654798

684798

654598

684598

654498

684498

694798

80 x 100*

654781

684781

654581

684581

654481

684481

-

80* x 100

654718

684718

654518

684518

654418

684418

-

90 x 90*

654799

684799

654599

684599

654499

684499

694799

90 x 100*

654791

684791

654591

684591

654491

684491

-

90* x 100

654719

684719

654519

684519

654419

684419

-

100 x 100*

654711

684711

654511

684511

654411

684411

Jos tilaat suihkun räätälöitynä toivomiesi mittojen mukaan, lasin maksimimitat ovat korkeus 200 cm ja leveys 100 cm. Ota yhteyttä lähimpään jälleenmyyjääsi.. Toimitusaika: 4-5 viikkoa hyväksytystä mittapiirustuksesta.. * = Kiinteän lasin leveys.

Hinta

1 453,-

1 816,-

1 816,-

Mittatilauksena

1 938,-

2 423,-

2 664,-

Kirkas lasi

Kristalli**

Kristalli huurrelasi**

1 598,- ***

SUIHKUSEINÄT 180° SUIHKUSEINÄ 1 OVI Koostuu avattavasta ovesta. Kun suihkua ei käytetä, ovi voidaan kääntää sisäänpäin, mikä vapauttaa lattiatilaa. Kynnyksetön - sopii liikuntarajoitteisille. Karkaistua 8 mm turvalasia. Itsestään sulkeutuvat saranat. Jokaisen oven mukana tulee 4 kpl levennyskappaleita, joiden avulla seinää voidaan säätää max 8 mm. Oven nolla-asento säädettävissä portaattomasti. Ruuvit ovat tyylikkäästi piilossa. Korkeus 200 cm. Jos tilaat suihkun räätälöitynä toivomiesi mittojen mukaan, lasin maksimimitat ovat korkeus 200 cm ja leveys 100 cm. Ota yhteyttä lähimpään jälleenmyyjääsi.. Toimitusaika: 4-5 viikkoa hyväksytystä mittapiirustuksesta..

Lasit PROFIILIT

Kiiltävä kromi

Musta matta

Kiiltävä kromi

Musta matta Kiiltävä kromi

Musta matta

Rista Ruutukuviointi Musta matta

78

651778

681778

651578

681578

651478

681478

691778

88

651788

681788

651588

681588

651488

681488

691788

98

651798

681798

651598

681598

651498

681498

Hinta

708,-

890,-

890,-

Mittatilauksena

969,-

1 211,-

1 332,-

Kristalli**

Kristalli huurrelasi**

781,- ***

180° SUIHKUSEINÄ KIINTEÄ LASI Koostuu kiinteästä lasista, seinätuesta ja lattiakiinnikkeestä. Kynnyksetön - sopii liikuntarajoitteisille. Karkaistua 8 mm turvalasia. Jokaisen suihkuseinän mukana tulee 4 kpl levennyskappaleita, joiden avulla seinää voidaan säätää max 8 mm. Ruuvit ovat tyylikkäästi piilossa. Korkeus 200 cm (201 cm seinätuen yläreunaan). Voidaan asentaa tiiviisti seinää vasten.

Lasit PROFIILIT

Jos tilaat suihkun räätälöitynä toivomiesi mittojen mukaan, lasin maksimimitat ovat korkeus 200 cm ja leveys 100 cm. Ota yhteyttä lähimpään jälleenmyyjääsi.. Toimitusaika: 4-5 viikkoa hyväksytystä mittapiirustuksesta..

Kirkas lasi Kiiltävä kromi

Musta matta

Kiiltävä kromi

Musta matta Kiiltävä kromi

Musta matta

Rista Ruutukuviointi Musta matta

78

652778

682778

652578

682578

652478

682478

692778

88

652788

682788

652588

682588

652488

682488

692788

98

652798

682798

652598

682598

652498

682498

Hinta Mittatilauksena

708,-

890,-

890,-

1 150,-

1 332,-

1 453,-

781,- ***

SUIHKUSEINÄT/KYLPYAMME KULMA 180° SUIHKUSEINÄ AMME Koostuu avattavasta ovesta. Kun suihkua ei käytetä, ovet voidaan kääntää Lasit sisäänpäin. Karkaistua 8 mm turvalasia. Itsestään sulkeutuvat saranat. PROFIILIT Jokaisen oven mukana tulee 4 kpl levennyskappaleita, joiden avulla seinää 81 voidaan säätää max 8 mm. Oven nolla-asento säädettävissä portaattomasti. Hinta Ruuvit ovat tyylikkäästi piilossa. Korkeus 140 cm. Jos tilaat suihkun räätälöitynä toivomiesi mittojen mukaan, lasin maksimimitat ovat korkeus 140 cm ja leveys 100 cm. Ota yhteyttä lähimpään jälleenmyyjääsi.. Toimitusaika: 4-5 viikkoa hyväksytystä mittapiirustuksesta..

Kirkas lasi Kiiltävä kromi Musta matta 657781

Mittatilauksena

687781

Kristalli** Kristalli huurrelasi** Kiiltävä kromi Musta matta Kiiltävä kromi Musta matta 657581

687581

657481

687481

656,-

890,-

890,-

847,-

1 090,-

1 211,-

180° SUIHKUKULMA AMME

Koostuu kahdesta avattavasta ovesta. Kun suihkua ei käytetä, ovet voidaan kääntää sisäänpäin. Karkaistua 8 mm turvalasia. Itsestään sulkeutuvat saranat. Jokaisen oven mukana tulee 4 kpl levennyskappaleita, joiden avulla seinää voidaan säätää max 8 mm. Oven nolla-asento säädettävissä portaattomasti. Ruuvit ovat tyylikkäästi piilossa. Korkeus 140 cm.

Lasit PROFIILIT 83 x 83

Kirkas lasi Kiiltävä kromi Musta matta 658788

688788

Kristalli** Kristalli huurrelasi** Kiiltävä kromi Musta matta Kiiltävä kromi Musta matta 658588

688588

658488

688488

Hinta

1 335,-

1 817,-

1 817,-

Mittatilauksena

1 696,-

2 181,-

2 423,-

Jos tilaat suihkun räätälöitynä toivomiesi mittojen mukaan, lasin maksimimitat ovat korkeus 140 cm ja leveys 100 cm. Ota yhteyttä lähimpään jälleenmyyjääsi.. Toimitusaika: 4-5 viikkoa hyväksytystä mittapiirustuksesta. **Toimitusaika 2-3 viikkoa ***180° Ristasaatavissa ainoastaan vakiomitoilla.

O STO - O PA S


180°/Rista

208 SUIHKUSEINÄT KAHDEN SEINÄN VÄLIIN 180° SUIHKUSEINÄ YKSIOVINEN Koostuu avattavasta ovesta. Kun suihkua ei käytetä, ovet voidaan kääntää sisäänpäin, mikä vapauttaa lattiatilaa. Kynnyksetön - sopii liikuntarajoitteisille. Karkaistua 8 mm turvalasia. Itsestään sulkeutuvat saranat. Jokaisen oven mukana tulee 4 kpl levennyskappaleita, joiden avulla seinää voidaan säätää max 8 mm. Oven nolla-asento säädettävissä portaattomasti. Ruuvit ovat tyylikkäästi piilossa. Korkeus 200 cm. Jos tilaat suihkun räätälöitynä toivomiesi mittojen mukaan, lasin maksimimitat ovat korkeus 200 cm ja leveys 100 cm. Ota yhteyttä lähimpään jälleenmyyjääsi.. Toimitusaika: 4-5 viikkoa hyväksytystä mittapiirustuksesta..

180° SUIHKUSEINÄ KAKSIOVINEN

Lasit PROFIILIT

Kirkas lasi

Kristalli**

Kiiltävä kromi

Musta matta

Kiiltävä kromi

78,5

651778

681778

651578

681578

88,5

651788

681788

651588

681588

98,5

651798

681798

651598

681598

Kristalli huurrelasi**

Musta matta Kiiltävä kromi

Musta matta

Musta matta

651478

681478

691778

651488

681488

691788

651498

681498

Hinta

708,-

890,-

890,-

Mittatilauk-

969,-

1 211,-

1 332,-

Jos tilaat suihkun räätälöitynä toivomiesi mittojen mukaan, lasin maksimimitat ovat korkeus 200 cm ja leveys 100 cm. Ota yhteyttä lähimpään jälleenmyyjääsi.. Toimitusaika: 4-5 viikkoa hyväksytystä mittapiirustuksesta..

180° SUIHKUSEINÄ YHDISTELMÄ

196,5 Hinta

Kirkas lasi Musta matta

Kiiltävä kromi

655716

685716

655516

685516

655718

685718

655518

685518

655720

685720

655520

685520

Mittatilauksena

Koostuu avattavasta ovesta sekä kiinteästä lasista sis. seinätuen ja lattiLasit akiinnikkeen. Ovi voidaan kääntää sisäänpäin kun suihkua ei käytetä, mikä PROFIILIT vapauttaa lattiatilaa. Kynnyksetön - sopii liikuntarajoitteisille. Karkaistua 8 mm turvalasia. Itsestään sulkeutuvat saranat. Jokaisen oven mukana tulee 156,5 4 kpl levennyskappaleita, joiden avulla seinää voidaan säätää max 8 mm. 176,5 Oven nolla-asento säädettävissä portaattomasti. Ruuvit ovat tyylikkäästi piilossa. Korkeus 200 cm (201 cm seinätuen yläreunaan). Oviaukko 75-95 cm. 196,5 Jos tilaat suihkun räätälöitynä toivomiesi mittojen mukaan, lasin maksimimitat ovat korkeus 200 cm ja leveys 100 cm. Ota yhteyttä lähimpään jälleenmyyjääsi.. Toimitusaika: 4-5 viikkoa hyväksytystä mittapiirustuksesta..

Kristalli**

Kiiltävä kromi

- ***

Kristalli huurrelasi**

Musta matta

655416

685416

695716

655418

685418

695718

655420

685420

1 416,-

1 780,-

1 780,-

1 817,-

2 302,-

2 543,-

Kirkas lasi

Kristalli**

Musta matta

Kiiltävä kromi

656716

686716

656516

686816

656718

686718

656518

686818

656720

686720

656520

686820

Rista Ruutukuviointi

Musta matta

Musta matta Kiiltävä kromi

Kiiltävä kromi

781,-

sena

Koostuu kahdesta avattavasta ovesta. Kun suihkua ei käytetä, ovet voidaan Lasit kääntää sisäänpäin, mikä vapauttaa lattiatilaa. Kynnyksetön - sopii liikun- PROFIILIT tarajoitteisille. Karkaistua 8 mm turvalasia. Itsestään sulkeutuvat saranat. Jokaisen oven mukana tulee 4 kpl levennyskappaleita, joiden avulla seinää 156,5 voidaan säätää max 8 mm. Oven nolla-asento säädettävissä portaattomasti. 176,5 Ruuvit ovat tyylikkäästi piilossa. Korkeus 200 cm. Oviaukko 150-170 cm.

Rista Ruutukuviointi

1 561,- ***

Kristalli huurrelasi**

Rista Ruutukuviointi

Musta matta

Musta matta

656416

686416

696716

656418

686418

696718

656420

686420

Musta matta Kiiltävä kromi

Hinta

1 416,-

1 780,-

1 780,-

Mittatilauksena

1 938,-

2 423,-

2 664,-

1 561,- ***

ERIKOISSUIHKUT Kaikilla taloilla on omat erikoisuutensa, mitat ja kulmat. Jos et löydä sopivaa vakiomittaista suihkua, valmistamme suihkuseinän mittojesi mukaisesti. Tässä muutamia vaihtoehtoja:

Ota yhteyttä lähimpään jälleenmyyjääsi. Toimitusaika: 4-5 viikkoa hyväksytystä mittapiirustuksesta.

180° ERITYISRATKAISU 3

180° ERITYISRATKAISU 4

180° ERITYISRATKAISU 8

Jakoseinä, kiinnitys kattoon 1 Kiinteä

Jakoseinä 1 ovi, 1 Kiinteä

Jakoseinä avoin 1 Kiinteä

Lasit

Kirkas lasi

Lasit

Kirkas lasi

Lasit

Hinta

1 393,-

Hinta

2 302,-

Hinta

1 575,-

Lasit

Kristalli

Lasit

Kristalli

Lasit

Kristalli

Hinta

1 575,-

Hinta

2 786,-

Hinta

1 938,-

Lasit

Kristalli huurrelasi

Lasit

Kristalli huurrelasi

Lasit

Kristalli huurrelasi

Hinta

1 817,-

Hinta

3 028,-

Hinta

2 302,-

Kirkas lasi

180° ERITYISRATKAISU 15

180° ERITYISRATKAISU 29

180° ERITYISRATKAISU 32

Suihkukulma 1 ovi, 2 kiinteää

Suihkuseinä 2 ovea, 2 kiinteää

Keskellä seinää 2 ovea, 2 kiinteää

Lasit

Kirkas lasi

Lasit

Kirkas lasi

Lasit

Kirkas lasi

Hinta

3 452,-

Hinta

4 603,-

Hinta

4 603,-

Lasit

Kristalli

Lasit

Kristalli

Lasit

Kristalli

Hinta

4 179,-

Hinta

5 572,-

Hinta

5 572,-

Lasit

Kristalli huurrelasi

Lasit

Kristalli huurrelasi

Lasit

Kristalli huurrelasi

Hinta

4 421,-

Hinta

6 056,-

Hinta

6 056,-

LISÄVARUSTEET Laahustiiviste 12 mm

Suihkuistuin Relax

Tiivistelistapari kahden lasin väliin

Tuotenro Hinta

Tuotenro Hinta

12 mm

98186 24,-

98185 36,-

23 mm

98187 24,-

Magneettilistat Tuotenro Hinta Läpinäkyvä

98180 38,-

Musta

98181 38,-

Tuotenro Hinta 6292 230,-

**Toimitusaika 2-3 viikkoa ***180° Ristasaatavissa ainoastaan vakiomitoilla.


Ritual

209

SUIHKUSEINÄT KAHDEN SEINÄN VÄLIIN RITUAL SUIHKUSEINÄ LIUKUOVELLA. Suihkuseinä liukuovella, leveys 80-120 cm. Käännettävissä oikealle tai vasemmalle. Korkeus 190 cm. Oviaukko 35-46 cm. Karkaistua 4 ja 6 mm turvalasia. Liukuovi, jossa 8 kuulalaakeroitua pyörää. Kiinnitys kahden seinän väliin ilman ruuveja.

RITUAL SUIHKUSEINÄ LIUKUOVELLA. Lasit

Kirkas lasi

PROFIILIT

Valk matta

Oviaukko

Toimitusaika 2-3 viikkoa

80-85

35

672080

85-90

36

672085

90-95

36

672090

95-100

36

672095

100-105

46

105-110

Suihkuseinä liukuovella, leveys 120-160 cm. Korkeus 190 cm. Oviaukko 53-70 cm. Karkaistua 4 ja 6 mm turvalasia. Liukuovi, jossa 8 kuulalaakeroitua pyörää. Kiinnitys kahden seinän väliin ilman ruuveja.

Lasit

Kirkas lasi

PROFIILIT

Valk matta

Oviaukko 120-125

53

672120

125-130

58

672125

130-135

53

672130

135-140

58

672135

672100

140-145

53

672140

44

672105

145-150

58

672145

110-115

46

672110

150-155

65

672150

115-120

44

672115

155-160

70

672155

Hinta

Toimitusaika 2-3 viikkoa

742,-

Hinta

862,-

SUIHKUKAAPPI RITUAL SUIHKUKAAPPI CLASSIC

RITUAL SUIHKUKAAPPI PREMIUM

Toimitus sisältää valumarmorialtaan, viemäröintisarjan, käsisuihkun (sis. letku) ja sokkelin. 4 mm karkaistua turvalasia. Liukuovessa 8 kuulalaakeroitua pyörää. Oviaukko 47 cm, korkeus = 202 cm, sisäkorkeus = 192 cm. Minimi kattokorkeus asennukseen = 210 cm.

Toimitus sisältää valumarmorialtaan, viemäröintisarjan, 2-tie termostaattihanan, kattosuihkun, käsisuihkun (sis. letku) ja sokkelin. 4 mm karkaistua turvalasia. Liukuovessa 8 kuulalaakeroitua pyörää. Oviaukko 47 cm, korkeus = 218 cm, sisäkorkeus = 192 cm. Minimi kattokorkeus asennukseen = 225 cm.

Lasit

Lasit

Kirkas lasi

Kirkas lasi

Takaseinä

Kirkas lasi

Huurrelasi

Takaseinä

Kirkas lasi

Huurrelasi

PROFIILIT

Valk matta

Valk matta

PROFIILIT

Valk matta

Valk matta

AxB

AxB

81 x 91

67289

67789

81 x 91

67389-N

67889-N

91 x 81

67298

67798

91 x 81

67398-N

67898-N

91 x 91

67299

67799

91 x 91

67399-N

Hinta

Hinta

1 471,-

67899-N 2 020,-

LISÄVARUSTEET Kiinnikkeet G 3/4" Kiinnikkeet suihkukaapin hanalle Ritual Classic, G 3/4", ulkokierre 1 pari.

Kiinnikkeet M26 Kiinnikkeet suihkukaapin hanalle Ritual Classic, M26, sisäkierre 1 pari.

Suihkuistuin Relax

Suihkuhylly Stream

Tuotenro Hinta

Tuotenro Hinta

Tuotenro Hinta

Tuotenro Hinta

91210 40,-

91209 40,-

6292 230,-

96821 106,-

Ritual Levennysprofiili Kulma/2 seinän väliin

Tuotenro Hinta 30 mm

98193 77,-

40 mm

98194 77,-

50 mm

98195 77,-

O STO - O PA S


Kylpyammeet

210 SOLID SURFACE KYLPYAMMEET Savon Väri Valkoinen

Tuotenro Hinta 59802

4 614,Kylpysyvyys: 45 cm Kylpyvesimäärä: 260  l

VALUMARMORIAMMEET Oval 158 Väri Valkoinen Ylivuotosuoja

Tuotenro Hinta 5853-0

2 742,-

58535-0

3 195,-

= Sisältyy

Tyyny Kylpysyvyys: 47 cm Kylpyvesimäärä: 275  l

Oval 170 Väri Valkoinen Ylivuotosuoja

Tuotenro Hinta 5503-0

2 742,-

55035-0

3 195,-

= Sisältyy

Tyyny Kylpysyvyys: 47 cm Kylpyvesimäärä: 300  l

Scarlett Väri Valkoinen Ammetyyny

Tuotenro Hinta 58167

1 675,-

Oval musta

97025 95,-

Vanilla musta

97026 95,Kylpysyvyys: 44 cm Kylpyvesimäärä: 160  l

Reyk Väri Valkoinen Ammetyyny

Tuotenro Hinta 58180

2 422,-

Oval musta

97025 95,-

Vanilla musta

97026 95,-

Kylpysyvyys: 46 cm Kylpyvesimäärä: 240  l


211 LUCITE KYLPYAMMEET Lisävarusteet

Barb (166x75) Väri Valkoinen

Tuotenro Hinta 59700

Ammetyyny

1 588,Kylpysyvyys: 44 cm Kylpyvesimäärä: 325  l

Ume (160x75) Väri Valkoinen

Tuotenro Hinta

Oval musta

97025 95,-

Vanilla musta

97026 95,-

Tuotenro Hinta 59901

1 588,Kylpysyvyys: 45 cm Kylpyvesimäärä:  230 l

Eno (162x72) Väri Valkoinen

Tuotenro Hinta 59801

1 588,Kylpysyvyys: 44 cm Kylpyvesimäärä:  250 l

Lule (158x86) Väri Valkoinen

Tuotenro Hinta 59823

1 849,Kylpysyvyys: 43 cm Kylpyvesimäärä:  215 l

Lule (170x83) Väri Valkoinen

Tuotenro Hinta 59822

1 849,Kylpysyvyys: 44 cm Kylpyvesimäärä:  210 l

SUIHKUAMME AKRYYLISTA Z150 (150x70/85) Vasen tai oikea malli. Väri

Tuotenro Hinta

Oikea

Z150H

1 468,-

Vasen

Z150V

1 468,-

= Sisältyy

= Lisävarusteet Oikea

Vasen

Etulevy Pääty

131,-

Kylpysyvyys: 42 cm Kylpyvesimäärä: 180  l

Z1600 (160x70/85) Vasen tai oikea malli. Väri

Tuotenro Hinta

Oikea

Z1600H

1 468,-

Vasen

Z1600V

1 468,-

= Sisältyy

= Lisävarusteet

Oikea

Vasen

Etulevy Pääty

131,-

Kylpysyvyys: 42 cm Kylpyvesimäärä: 210  l

Z1700 (170x70/85) Vasen tai oikea malli. Väri

Tuotenro Hinta

Oikea

Z1700H

1 468,-

Vasen

Z1700V

1 468,-

= Sisältyy

= Lisävarusteet Oikea

Vasen

Etulevy Pääty

131,-

Kylpysyvyys: 42 cm Kylpyvesimäärä: 230  l

O STO - O PA S


Kylpyammeet

212 AKRYYLIAMMEET Belle (161x71)

Classic (156x73)

Tassuamme.

Väri Belle tassuamme akryylia

Tuotenro Hinta 59900

1 405,-

Tassuamme.

Väri

Tuotenro Hinta

Classic tassuamme

59400 769,-

Tassut 4 kpl

Tassut 4 kpl

Kromi

5941 174,-

Kromi

5941 174,-

Messinki

5942 198,-

Messinki

5942 198,-

Pronssi

5943 286,-

Pronssi

5943 286,-

Valkoinen Matta

5944 230,-

Valkoinen Matta

5944 230,-

Viemärisarja

Viemärisarja

Kromi

98595 119,-

Valkoinen Matta

98598 46,-

Buzz (127x127) Väri Valkoinen Hana Nice juoksuputkella *

Kylpysyvyys: 42 cm Kylpyvesimäärä: 135  l

Kromi

98595 119,-

Valkoinen Matta

98598 46,-

Kylpysyvyys: 42 cm Kylpyvesimäärä: 130  l

= Lisävarusteet Tuotenro Hinta 59800

1 832,-

704,Kylpysyvyys: 44 cm Kylpyvesimäärä: 200  l

Z160 (160x75) Väri Valkoinen

Tuotenro Hinta Z160

1 315,-

= Sisältyy  = Lisävarusteet – = Ei valittavissa

Etulevy Pääty Hana Nice juoksuputkella *

131,-

704,-

(Hanareikien poraus sisältyy hanatilaukseen). Ks. hana sivulta 108.

Kylpysyvyys: 42 cm Kylpyvesimäärä: 160  l

EMALIAMME Istuma-amme Muotoiltu emaliamme. Amme valkoinen, etulevyt valkoinen tai musta. Tuotenro Hinta

Lisäetulevy

Lisäpäätylevy

Tuotenro Hinta

Väri

Tuotenro Hinta

130x70 Valkoinen

1203 732,-

12103 90,-

Valkoinen

12108 81,-

130x70 Musta

1231 732,-

12113 90,-

Musta

12118 81,-

140x70 Valkoinen

1204 732,-

12104 90,-

140x70 Musta

1241 732,-

12114 90,-

150x70 Valkoinen

1205 732,-

12105 90,-

Mitat/Väri

150x70 Musta

1251 732,-

12115 90,-

160x70 Valkoinen

1200 732,-

12106 90,-

160x70 Musta

1260 732,1272 732,1273 732,-

12116 90,12107 90,12117 90,-

170x70 Valkoinen 170x70 Musta

Tofta (160x70) Väri

Tuotenro Hinta

Valkoinen

12060 898,Kylpysyvyys: 39 cm Kylpyvesimäärä:  140 l

* Huom! Hanat saatavilla 04/2020 alkaen

130/140/150/160/170

Ergonomisesti muotoiltu emaliamme, jonka istuintaso helpottaa ammeeseen menoa ja sieltä nousemista. Amme valkoinen, etulevyt valkoiset. Mitat/Väri

Tuotenro Hinta

105x70 Valkoinen

1250 633,-


Wc-istuimet

213

WC-moduuli lasia* Suositeltu asennusetäisyys seinästä viemärin keskikohtaan 95-140 cc.

Väri Valkoinen Musta

WC Sulkuhana Vedensulkusarja 40 cc, sulkuhana johon pääsee helposti käsiksi, käytetään jos vedensulku jää koneiston taakse.

WC Alta Huuhtelukaulukseton 'Rimless'-malli. Helposti irrotettava kova vaimennettu muovikansi (valkoinen).

WC Lossen Huuhtelukaulukseton 'Rimless'-malli. Helposti irrotettava kova vaimennettu muovikansi (valkoinen).

Tuotenro Hinta

Tuotenro Hinta

Tuotenro Hinta

Tuotenro Hinta

90424 90425

98987 63,-

9072 439,-

9071 269,-

1 038,1 038,-

*WC-istuin ei sisälly hintaan.

WC-huuhtelujärjestelmä. Kaksoishuuhtelu L:50 K:111,5-116,5 S:13,5-22,5

Painike.

MUSTA

KROMI

KROMI MATTA

Tuotenro Hinta

Tuotenro Hinta

Väri

90410 296,-

Musta

90411 51,-

Kromi

90412 51,-

kromi matta

90413 51,-

WC 9085. Piiloviemärimalli S-lukolla. Huuhteluvesimäärä 6/3 ltr.

WC 9087 Piiloviemärimalli P-lukolla. Huuhteluvesimäärä 6/3 ltr.

Väri

Tuotenro Hinta

Tuotenro Hinta

Vakiokansi

9085 491,-

9087 491,-

Valk. vaimennettu kansi

9085-01 535,-

9087-01 535,-

Musta vaimennettu kansi

9085-51 553,-

9087-51 553,-

O STO - O PA S


Pyyhekuivaimet

214 VESITÄYTTÖISET PYYHEKUIVAIMET LEVEYS x KORKEUS

50x69

Pyyhekuivain Bas Kaareva

50x100

Pyyhekuivain Bas Kaareva

50x142

37x142

Pyyhekuivain Bas

Pyyhekuivain Bas Kaareva

50x80

50x140

Pyyhekuivain Easy

Pyyhekuivain Easy

Väri

Tuotenro Hinta

Tuotenro Hinta

Tuotenro Hinta

Tuotenro Hinta

Tuotenro Hinta

Tuotenro Hinta

Kromi

55699-02 419,-

55109-02 459,-

56209-02 569,-

56309-02 529,-

56802-02 299,-

56800-02 399,-

Valk matta

56311 259,-

56312 349,-

56313 419,-

56314 309,-

– –

– –

48x80

48x80

LEVEYS x KORKEUS

10,8x120

26x80

26x120

34x120

Pyyhekuivain Zaga

Pyyhekuivain Zaga

Pyyhekuivain Zaga

Pyyhekuivain Zaga

Väri

Tuotenro Hinta

Tuotenro Hinta

Tuotenro Hinta

Tuotenro Hinta

Kromi

55011 479,-

55012 719,-

55013 729,-

55015 859,-

Musta matta

57011 479,-

57012 719,-

57013 729,-

57015 859,-

Valk matta

56011 479,-

56012 719,-

56013 729,-

56015 859,-

11x120

LEVEYS x KORKEUS

26x80

26x120

34x120

Pyyhekuivain Sigyn

Pyyhekuivain Sigyn

Pyyhekuivain Sigyn

Pyyhekuivain Sigyn

Tuotenro Hinta

Väri

Tuotenro Hinta

Tuotenro Hinta

Tuotenro Hinta

Kromi

55111 469,-

55112 719,-

55113 729,-

55115 859,-

Musta matta

57111 469,-

57112 719,-

57113 729,-

57115 859,-

Valk matta

56111 469,-

56112 719,-

56113 729,-

56115 859,-

SÄHKÖPYYHEKUIVAIMET LEVEYS x KORKEUS

10x85

Sähköpyyhekuivain Amor 12W. Ajastin ja kerta-ajastustoiminto.

10x140

Sähköpyyhekuivain Amor 12W. Ajastin ja kerta-ajastustoiminto.

9x85

Sähköpyyhekuivain Juno 12W. Ajastin ja kerta-ajastustoiminto.

9x140

Sähköpyyhekuivain Juno 17W. Ajastin ja kerta-ajastustoiminto.

Sähköpyyhekuivain DianaS Sähköpyyhekuivain DianaQ 56W Ajastin ja kerta-ajastus- 56W Ajastin ja kerta-ajastustoiminto. toiminto.

Väri

Tuotenro Hinta

Tuotenro Hinta

Tuotenro Hinta

Tuotenro Hinta

Tuotenro Hinta

Tuotenro Hinta

Kiillotettu ruostumaton teräs

58221 299,-

58222 329,-

58321 359,-

58322 385,-

58121-SR 329,-

58121-QR 439,-

Kiillotettu ruostumaton teräs Musta Musta

- -

- -

58121-SL 329,-

58121-QL 439,-

-

57222 379,-

58221-SR 379,-

- -

58221-SL 379,-

- -

Kaikkiin sähköpyyhekuivaimiin sisältyy 1,5 m johto pistotulpalla. Voidaan myös asentaa piiloliitännällä tai seinällä olevaan sähkörasiaan.


215 VESITÄYTTÖISET PYYHEKUIVAIMET LEVEYS x KORKEUS

50x100

50x140

Pyyhekuivain Thor

Pyyhekuivain Thor

55x80

55x120

Pyyhekuivain Vento Kätisyys valittavissa.

Pyyhekuivain Vento Kätisyys valittavissa.

Väri

Tuotenro Hinta

Tuotenro Hinta

Tuotenro Hinta

Tuotenro Hinta

Kromi

50012-02 529,-

50013-02 649,-

50040 549,-

50030 729,-

Musta matta

– –

– –

50041 549,-

50031 729,-

Valk matta

– –

– –

50042 549,-

50032 729,-

LEVEYS x KORKEUS

40x75

Pyyhekuivain Eir

40x120

Pyyhekuivain Eir

Väri

Tuotenro Hinta

Tuotenro Hinta

Kromi

55211 549,-

55212 659,-

Säädettävä sähkövastus Sähkövastus ERICA 300W Meg 300 W Piiloliitännällä tai näkyvällä liitännällä, moninapainen virtakytkin. Sisältää 1,5m sähköjohdon pistotulppaliitännällä. Ajastin ja kerta-ajastustoiminto. Ei sis. sähköjohtoa.

Pyyhekuivain voidaan kytkeä kolmella eri tavalla:

Kaksisuuntaventtiili vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään.

Kaksisuuntaventtiili vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään

Väri

Tuotenro Hinta

Tuotenro Hinta

Tuotenro Hinta

Tuotenro Hinta

Kromi

54041 269,-

54301 199,-

54060 128,-

54080 192,-

Musta matta

54042 269,-

– –

– –

54100 289,-

Valk matta

54043 269,-

– –

– –

– –

1. Sähkövastuksella. Valitse sopivanvärinen sähkövastus, joka on säädettävissä välillä n. 30-60 °C. Sähkövastus asennetaan jompaan kumpaan alareunaan. Asennusvaiheessa patteri täytetään puhtaalla vedellä tai vesi/ glykoli-seoksella (90/10). 2. Vesikiertoiseen lämmitysjärjestelmään. Tähän kytkentätapaan sopii parhaiten ko. liitäntään tarkoitettu kaksisuuntaventtiili. Venttiili on muutettavissa yhdelle tai kahdelle putkiliitännälle. Liitoskappaleet sisältyvät toimitukseen. Pyyhekuivaimet saa liittää vain suljettuun järjestelmään, ei käyttöveteen! 3. Voit valita molemmat vaihtoehdot, mistä on etua kesällä, kun vesikiertoinen lämmitysjärjestelmä on yleensä suljettu.

SÄHKÖPYYHEKUIVAIMET LEVEYS x KORKEUS

46x100

Sähköpyyhekuivain VenusQ 55W Ajastin ja kerta-ajastustoiminto.

50x65

50x65

Sähköpyyhekuivain FloraSL Sähköpyyhekuivain FloraSR Vasenkätinen 42W. Ajastin ja Oikeakätinen 42W. Ajastin ja kerta-ajastustoiminto. kerta-ajastus.

48x80

Sähköpyyhekuivain Loki

Väri

Tuotenro Hinta

Tuotenro Hinta

Tuotenro Hinta

Tuotenro Hinta

Kiillotettu ruostumaton teräs

58521-QR 640,-

58421-SL 439,-

58421-SR 439,-

58122-SR

99 999

Kiillotettu ruostumaton teräs

58521-QL 640,-

58122-SL

99 999

Kaikkiin sähköpyyhekuivaimiin sisältyy 1,5 m johto pistotulpalla. Voidaan myös asentaa piiloliitännällä tai seinällä olevaan sähkörasiaan.

O STO - O PA S


216

Materiaaliopas

Kalusterungot

Lakkaus

Aito puuviilu

Käytämme kalusterungoissamme aina kosteudenkestävää puukuitulevyä. Suojataksemme puulevyn kosteudelta, käytämme värejä, jotka tunkeutuvat puun sisään. Tuloksena kalusterungot, jotka kestävät kosteissa tiloissa.

Puukalusteemme lakataan neljään kertaan, jotta ne kestävät vaativissa kylpyhuoneoloissa. Useilla lakkakerroksilla saadaan aikaan suojaava pinta, jonka ansiosta kosteus ei pääse tunkeutumaan puun sisään.

Viilupintaisten kalusteidemme rungot ja etulevyt ovat aitoa puuviilua. Pohjalakkausten jälkeen etulevyt pinnoitetaan kahdella mattalakkakerroksella, jotta saadaan aikaiseksi kaunis ja kosteudenketävä pinta. Tammiviilun väri ja kuvio on luonnollinen, ja saattaa vaihdella hieman.

Lucite

Valumarmori

Solid surface

Lucite omaa samat hyvät ominaisuudet kuin akryylikin, mutta siinä on lisäksi omat etunsa. Materiaali on akryyliä vahvempaa ja pinta säilyttää värinsä loistavasti.

Keinotekoinen marmori, joka on erittäin kestävä ja helposti muotoiltava materiaali. Sen lisäksi valumarmori säilyttää lämmön pitkään, mikä on tärkeä ominaisuus kylpyammeissa.

Muovattavissa oleva komposiittimateriaali, joka on lisäksi helppohoitoinen. Se on erittäin kulutuksenkestävä ja hygieeninen materiaali. Lisäksi sitä on helppo muokata ulkonäöllisesti hyvin puun, kiven tai muun luonnonmateriaalin oloiseksi.


217 Huolimatta siitä, minkä tuotteen Svedbergsiltä valitset, voit olla varma , että materiaalit ovat huolella valittuja. Tietysti itse tuotteen takia, mutta myös ympäristön vuoksi. Harras toiveemme on, että tuotteillamme olisi pitkä elinkaari kylpyhuoneissa, joissa olosuhteet ovat kosteuden ja lämpötilan vuoksi erityisen haasteelliset. Se asettaa tuotteillemme kovat vaatimukset. Tästä osiosta löydät yhteenvedon kaikista käyttämistämme materiaaleista.

Akryyli

Posliini

Pelti

Yksi vanhimmista markkinoilla olevista synteettisistä kuiduista. Likahiukkaset eivät pääse akryylin läpi, joten se on materiaalina erittäin kestävä ja helppo pitää puhtaana. Akryyli on myös erittäin hyvin muovautuvaa, mikä on iso etu muotoilun kannalta.

Sana 'posliini' tulee italian kielen sanasta 'porcella', millä viitataan simpukan posliinimaiseen pintaan. Me lasitamme posliinin, jolloin pinnasta saadaan naarmuuntumaton ja helposti puhtaanapidettävä. Lasituksen ansiosta posliini kestää myös useimpia kemikaaleja.

Käytämme metallituotteissamme galvanoitua terästä, joka jauhemaalataan. Tämän ansiosta pinta kestää hyvin korroosiota, iskuja ja naarmutusta. Käsittely tehdään suljetussa prosessissa omassa pintakäsittelylinjastossamme. Ruostesuojana käytämme täysin fosfaatitonta Bonderite NT -käsittelyä eikä käyttämämme jauhemaali sisällä liuotinaineita.

Emali

Silestone

Dekton

Jauhemainen lasimassa, joka sulatetaan kuumentamalla ja sitten kovetetaan muotoonsa. Vahva materiaali, jota on käytetty ammeissa satojen vuosien ajan. Käytämme ammeissamme muotoonpuristettua terästä emalipinnoitteen alla.

Materiaali koostuu pääasiassa luonnonkvartsista, joka on yksi kestävimmistä materiaaleista mitä maailmasta löytyy. Se ei naarmuunnu, kulu eikä se ole huokoinen. Siksi esim. kahvi- tai meikkitahrat on helppo puhdistaa pinnasta.

Dektonin taivutusmurtolujuus on suurempi kuin graniitilla ja se kestää hyvin myös korkeita lämpötiloja. Naarmutusta ja UV-valoa kestävä materiaali ei haalistu, ja sen ei-huokoinen pinta on helppo pitää puhtaana. M AT E R I A A L I O PA S


Ympäristövaikutusten kontrollointi

Turvalliset, tehdasasenteiset sähköliitännät

Huolella valitut materiaalit

Useita lakkakerroksia

Täysin ulosvedettävät laatikot Pehmeästi sulkeutuvat laatikot


Energiatehokas valaistus

SE

Valmistettu Ruotsissa

Pohjoismaiset suunnittelijat

Enemmän kuin pelkkä laatikko

Mahdollisuus tehdä yksilöllisiä valintoja

LAATAT: Konradssons Kakel AB +46 36 12 51 15, www.konradssons.com. Lisää tietoa laatoista ja väreistä löydät svedbergs.fi KIITÄMME: House Doctor, Mio, Hemtex, Casa Home, NK Göteborg, Mariella, Åhlens, Kicks, horsemeup.se, Thomas Lissert, Fellas.se, On Interiör ja Village. IDEOINTI JA TUOTANTO: Consid. Svedbergs Marketing Group. Ny studio. Kuvat: Superstudio, Marcus Lawett, Björn Ceder, Klas Svensson Mimbild. Industriromatik. Somistus: Louise Svensson.

VARAUMAT: Kehitämme tuotteitamme jatkuvasti. Siksi pidätämme itsellämme oikeuden mahdollisiin tuotanto-, rakenne-, hinta- sekä valikoimamuutoksiin. Puu on luonnonmateriaali, joten yksittäisten ovien/etuosien ja toimitusten välillä voi esiintyä väri- ja kuviointieroja. Painoteknisistä syistä johtuen esitteen värit saattavat poiketa todellisuudesta. Tutustu värimalleihin Svedbergs jälleenmyyjien luona. EMME VASTAA POIKKEAMISTA JA PAINOVIRHEISTÄ. KAIKKI HINNAT OVAT ARVONLISÄVEROLLISIA (24 %) SUOSITUSHINTOJA EUROISSA. HINNAT VOIVAT VAIHDELLA JÄLLEENMYYJITTÄIN.


7 392533 999320

Svedbergs Oy Ab, Tukkumyynti ja kylpyhuonenäyttely, Klovinpellontie 1-3, 02180 ESPOO Tukkumyynti/tekninen neuvonta (09) 584 10 500 www.svedbergs.fi, info@svedbergs.fi Näyttely avoinna Espoossa ma-pe klo 8-16

FI

svedbergs.fi

Profile for Svedbergs

IDEAKIRJA 2020  

FI

IDEAKIRJA 2020  

FI

Profile for svedbergs