Page 1

BadevĂŚrelsebogen 2020


Rum til frihed Et rum, der rummer dine tanker og drømme. Indbyder til refleksion og afstressning. Lader dig være præcis den, du er. Et rum, der afspejler dig. Passer til dine behov, dit liv og dit hjem. Med en stil, som er din. Et rum indrettet med følelse. Med langtidsholdbart badeværelseinteriør af nøje udvalgte materialer. Vi er Nordens førende producent af badeværelseinteriør. Efter at have fremstillet badeværelser i Dalstorp siden 1962 har vi lært, at dit drømmebadeværelse ikke behøver ligne nogen andres. Du falder ikke for den samme stil eller længes efter de samme ting som din nabo. Desuden har alle forskellige forudsætninger. Derfor har vi både bredde og højde. Både former, der forfører, og funktioner, som forenkler. At have meget at vælge imellem og uendelige muligheder for at kombinere og variere. Det er frihed. At have et rum, hvor du kan være dig selv, i de stunder som tilhører dig alene. Det er frihed.


4

Lad os vejlede dig Når du skal have lavet nyt badeværelse, er der mange beslutninger at træffe. Det skal være nemt at vælge, og for os er det vigtigt at lede dig på rette vej. I vores købeguide har vi gjort det let for dig at finde det, du er på udkig efter. Her finder du information om vores forskellige produktserier, mål, materialer, farver og ekstraudstyr. Og her kan du også se, hvad der kan kombineres og varieres. Se mere på side 185.

Læs mere om vores materialer I vores materialeguide kan du læse mere om egenskaberne for vores forskellige materialer. Bag facaden på hvert enkelt materiale er der en række interessante fakta, der er vigtige for såvel æstetik som funktion. Læs mere på side 216


5

Indhold

Brus

Øvrigt

Nyheder 6

Vores brusere

114

Om os 10

Skoga

116

Greb 92

Materialeguide 216

SiD 16

180°/180° Rista 132

Overdele 96

Kontakt

Skuffer 18

Ritual

Håndvaske 108

142

Vask og tørring

Købeguide 86

Priser og mål

182 220

Armaturer 111 Håndklædetørrer 164

Møbelserier

Badekar

Forma 20

Vores badekar

146

DK 40

Solid Surface

148

Stil 58

Støbt marmor

150

Skapa 70

Lucite

154

Intro 78

Akryl

158

Emalje

161

WC 174 Tilbehør 178

INDHOLD


6 Skuru med et minimalistisk formsprog Med et stramt og minimalistisk formsprog, der minder om de smukke fjeldlandskaber i Nordsverige, passer det stilrene spejlskab Skuru til et hvilket som helst badeværelse. Det skaber en fin kontrast til en indretning i klassisk stil eller kan understrege en mere moderne indretning.

1. SKURU Spejlskabe 80 skifergrå med LED-Belysning, el-udtag, 2 hylder og håndvasklys. 8.275,- INDUSTRIA Fritstående håndvaskarmatur sort mat. 6.930,- FROSS Fritstående håndvask Ø40 sort mat. 4.050,- BORDPLADE Sirius 80 center. 5.005,- FORMA Underskab 80x45 skifergrå med 2 skuffer, BOX ONE, push open og easy Clean. 8.275,- AMOR 10x140 sort mat. 3.150,2. HAMRA Spejlskabe 80 hvid med LED-Belysning. 8.185,- FROSS Fritstående håndvask Ø40 hvid mat. 3.150,- STIL Underskab Ramme 80x45 hvid med 2 skuffer, BOX ONE og easy Clean. 8.275,- PIPE Fritstående håndvaskarmatur hvid mat. 6.640,- DK Bordplade Keon 80 centrum. 6.010,KNOP rund hvid mat 95,- SIGYN Håndklædetørrer 11x120 hvid mat. 3.835,- ERICA El-patron hvid mat 300 W. 2.210,-                    


7

Fleksibilitet er vores specialitet Med fleksibilitet som nøgleord har vi udviklet en ny spejlskabsserie, som gør det nemt for dig at sætte dit personlige præg på badeværelset. Vores badeværelseskabe har et moderne formsprog og fås i mange varianter. Vælg mellem forskellige bredder og stilarter. Foretrækker du lukket eller åben opbevaringsplads? Minimalistisk eller klassisk? Du har måske en forkærlighed for lidt ekstra luksus, som at kunne dæmpe belysningen. Der findes næsten ingen begrænsninger. Kun muligheder og et hav af smarte funktioner.

2.

Hamra passer til mange forskellige stilarter.

Skuru og Hamra lyser lidt ekstra op

Et spejlskab, som kombinerer et moderne udseende med landligt håndværk og passer til mange forskellige stilarter. Shaker, fransk eller måske klassisk? Hvad kan du lide? Hamra leveres med en magnetholder til småting og en avanceret belysning, hvor du kan justere farvetemperatur og lysstyrke præcis som på vores spejlskab Skuru.

Farvetemperaturen og lysstyrken justeres trinløst med et greb. Skru op, når du gør rent, og skru ned, når du skal på toilettet midt om natten.

NYHEDER


Industria Den industrielle stil er rå, men samtidig enormt smuk. Industria minder om vores armatur Pipe, men er lidt mere markant, blandt andet i kraft af en riflet struktur foroven, som fremhæver det industrielle udtryk.

Side 111.

Bold

Halde

Når du vil have et armatur, som er en del af indretningen, ikke bare en diskret detalje. Bold skaber en industriel fornemmelse, eftersom den er vældig kraftfuld, næsten overdimensioneret.

Nyheder i minimalistisk design. Fås i lav og høj model. Vælg mellem mat sort og krom. Koldstartsfunktion, som sparer energi.

Side 111.

Side 111.

Fross Ovenpåliggende håndvask med et design, som forbedrer indtrykket af dit badeværelse. Fås i rund og rektangulær form i farverne mat sort og mat hvid.

Side 108.


9

Lule Form og funktion i et og samme badekar. Rundt og ergonomisk. Fremstillet i Lucite, som er stærkere og giver en mere luksuriøs overflade end akryl.

Side 154.

Skapa og Sand

Sand 50

Skapa 80

Skapa og Sand fås i nye størrelser. Skapa i 40 x 35, 60 x 35 og 80 x 35 cm og Sand i 50 x 35 cm.

Side 108.

Lojsta Funktionelle og smarte løsninger hører til på badeværelset. Lojsta brusearmatur med termostatarmatur og omskiftergreb er et godt eksempel på dette. Har brusestang, der kan justeres i højden, samt farvematchende håndbruser og stort brusehoved. Vælg mellem sort og krom.

Side 113.

NYHEDER


10

Håndværk i generationer Holger Svedberg, som grundlagde vores virksomhed i 1920, ville sikkert smile anerkendende, hvis han så nutidens Svedbergs. Den måde, vi fremstiller badeværelsesmøbler på, har naturligvis ændret sig, men sjælen, kvaliteten og omhuen for detaljerne er der stadig.

Meget laves i hånden Præcis som for snart hundrede år siden fremstilles meget i hånden på vores fabrik i Dalstorp. Det hele med præcision og omhu. Mange, der besøger vores fabrik, bliver overraskede over, at vi stadig fremstiller og monterer alle vores badeværelsesmøbler her. Det gør vi af en bestemt grund: De skal holde til et langt og problemfrit liv.

Grundarbejdet gør forskellen Et eksempel på vores omhu er, at vi grundlakerer alle træmøbler tre gange og toplakerer dem én gang. Mellem hver påføring tørrer vi desuden med UV-lys. For at forsegle træpladen mod fugt anvender vi malinger, som trænger ind i materialet. Lige så omhyggelige er vi med vores skabe af metal; de pulverlakeres for at kunne modstå rust, slag og ridser.

Vores unikke lakeringsmetode DuraDry Indret badeværelset med møbler, der kan tåle at blive brugt flere gange om dagen. For at vores træmøbler skal holde rigtigt længe, behandles de i mange faser. Vores egen unikke lakeringsmetode 3+2, DuraDry, sikrer at produkterne er fugtbestandige og har lang levetid. Takket være tre lag grundlak, der tørres med UV-lys. To lag toplak, som lufttørres for at opnå virkelig slidstærke møbler. Syrehærdende malinger og lakker, som trænger ind i materialet og forsegler træpladen mod fugt, bevirker, at møblerne har lang levetid.


11

Kun ægte træfinér Til alle fronter, som ikke er malet, anvender vi ægte træfiner. Kabinetterne er fremstillet af fugtbestandige spånplader. Vi ved, at de er robuste, for vi har testet dem tre dage i 20 grader varmt vand, en dag i 12 graders kulde og tre dage i 70 graders varme. Og alle skuffer i badeværelsesskabene er forsynet med glideskinner på rigtige kuglelejer. I vores materialeguide på side 216 kan du læse mere.

Den perfekte metalplade

For et bedre miljø

Også metaldelene fremstiller og monterer vi selv. Til skabe og skuffer anvender vi galvaniserede metalplader, til belysning koldvalsede metalplader og til brusekabinerne aluminium. Men hemmeligheden ved en perfekt metalkomponent er forbehandlingen og selve lakeringen. Det hele udføres i en lukket proces i vores egen lakeringsafdeling, miljøvenligt og uden opløsningsmidler. Læs mere i vores materialeguide på side 216.

Eftersom vi fremstiller vores produkter på vores egen fabrik i Sverige, har vi styr på miljøbelastningen. Vi arbejder også med obligatoriske mærkningsordninger som REACH, RoHS og WEEE. Derudover er vi tilmeldt bl.a.. BASTA, REPA, El-kretsen og Säker Vatteninstallation.

OM OS


12

Alt til badeværelset, som du vil have det Hos os finder du alt til hele badeværelset. Fra badeværelsesmøbler, håndvaske og armaturer til brusenicher, badekar, håndklædetørrere og toiletter. Det hele passer sammen, farvenuancer, detaljer og materialevalg, alt holder samme kvalitet, og alt leveres samtidigt.

Enkelt at tilpasse Når vi udvikler og formgiver vores produkter, tænker vi stort – og småt. Derfor kan du tilpasse dine valg efter dine egne forhold. Stort eller lille badeværelse spiller ingen rolle. Du kan endda få badeværelsesmøbler i præcis den farve, du ønsker (læs mere på næste side). Og hvis du vil sætte prikken over i’et, kan du tilføje SiD til Forma, DK og Stil. Læs mere på side 16.

De vigtige detaljer Når det gælder badeværelsets helhedsindtryk, ved vi, at detaljerne har stor betydning. Som for eksempel greb, knopper, bordplader og armaturer. Når du bladrer videre i Badeværelsebogen, vil du opdage alle de alternativer, vi tilbyder. Og når det gælder den vigtige belysning, har vi allerede truffet et kvalitetsvalg for dig og monteret energibesparende og sikre belysninger.

Op til 10 års garanti Med vores filosofi om kvalitet, materialevalg og omhu for detaljerne følger vores garanti. Vi giver dig op til 10 års garanti på de fleste af vores produkter. En fordel for dig som kunde, og noget der gør købet endnu tryggere. Læs mere om vores garantiforpligtelser på svedbergs.dk


13 Vores kundeservice

Har du spørgsmål eller overvejelser, er du velkommen til at kontakte os

Skab dit badeværelse i dag På vores hjemmeside kan du med nogle få tastetryk hurtigt danne dig et billede af dit nye badeværelse. Klik ind på svedbergs.dk, og gå i gang. Når du føler dig tilfreds med dine valg, kan du gemme dem, udskrive dem eller sende dem til en af vores forhandlere. Hos dem kan du også se mange af produkterne i virkeligheden, få tips og nogle gange også hjælp med installationen.

Opret dit badeværelse på svedbergs.dk

Oplev dit badeværelse i Svedbergs digitale showroom

Tegn dit badeværelse i Svedbergs tegneværktøjer Opret og tilpas din bruseafskærmning i produktstudion

Seks trendy badeværelsefarver. Et hvidt badeværelse er altid smukt, klassisk og tidløst. Men hvis du er parat til at prøve noget anderledes og skabe ny energi på badeværelset, så er tiden måske inde nu. Vi har udvalgt seks farver, som er oppe i tiden. Desuden kan du nu få dem til møbelserierne Forma, DK og Stil. Læs mere under hver enkelt møbelserie.

HAV

ASKE

KALK

LER

SAND

SALVIE

OM OS


14

Vores møbelserier Fem forskellige stilarter gør det lystbetonet og enkelt at finde noget, der passer til netop din smag og dine behov. Mærk efter: Hvilken stil er dig?

Forma Siden introduktionen af Forma har serien været en succes. Dels på grund af designet, og dels fordi mulighederne føles uendelige. Et enkelt og stilrent design. Skandinavisk stil, der føles evigt moderne og rigtig år efter år.

Side 20

DK Møbelserien DK sætter fokus på æstetik og funktion. Serien har et designvalg, som blander trælook med hvidt for at understrege det skandinaviske, lyse og luftige udtryk.

Side 40


Stil Rette og rene linjer i klassisk design med to forskellige udtryk, ramme eller faset front. En tidløs møbelserie, som skaber harmoni og trivsel på badeværelset. Og som sædvanlig, når det gælder vores badeværelsemøbler, er valgmulighederne store.

Side 58

Skapa Udviklet og formgivet til de lidt mindre badeværelser. Uden kompromisser, med omhu for kvalitet, detaljer og funktion.

Side 70

Intro Et badeværelsesmøbel af metalplade, som kan tåle en hård medfart. Fleksibelt, smukt og solidt, perfekt også til de mindre badeværelser.

Side 78


16

Med SiD har du mulighed for at mĂĽltilpasse bordpladen, prĂŚcis, som du vil have den. Desuden kan du fĂĽ den i robuste naturmaterialer.


17

S v e d b e r g s

i n d i v i d u a l

D e s i g n

Lidt mere af det hele. Sådan kan man sammenfatte SiD, Svedbergs individual Design. Møbler og detaljer til dem, der stiller store krav til form og funktion, men stadig vil have flere muligheder. Elementer, som du selv kombinerer for at opnå et unikt og personligt udtryk. Bordplader, som skræddersys i den længde, du ønsker. Et koncept, der er baseret på det enkle.

Helt unik badeværelseløsning SiD er en et hundrede procent unik badeværelseløsning. Alt er baseret på individuelle mål, helt efter dine ønsker. Princippet er enkelt. Med en af møbelserierne Forma, DK eller Stil som grundlag opbygger du din egen kombination. Valgfriheden omkring mål og tilbehør øges, hvilket gør det lettere at skabe en personlig stil. Desuden kan du få SiD i en af farverne Hav, Salvie, Ler, Sand, Aske og Kalk.

Måltilpassede bordplader De tre møbelserier kan kombineres med måltilpassede bordplader op til 300 cm. Resultatet bliver et mere eksklusivt udseende. Bordpladerne kan fås i forskellige materialer, Silestone og Dekton (robuste naturmaterialer).

Læs mere om SiD i kombination med: Forma på side 36 DK på side 54 Stil på side 66

SID


18

De bedste skuffer, vi nogenside har lavet Da vi udviklede vores skuffekoncept, var vores mål, at konstruktionen skulle være stabil, og funktionaliteten høj. Og så skulle der være nogle tilvalgsmuligheder til dem, der gerne ville forstærke oplevelsen yderligere. Resultatet findes i Forma, Stil og DK.

BOX ONE Box One, som sidder i Forma og Stil, indgår og koster ikke ekstra. Skuffen har en indretning af formstøbt plast, som er meget robust og let at holde.

BOX ONE+ Vil du gerne forstærke oplevelsen, kan du, mod en merpris, vælge Box One+, som fås til Forma og Stil. Så får du sort træindretning i eg og to løse, lidt mindre træskuffer, som du kan placere, hvor du vil i skufferne. Både smukt og praktisk.

BOX TWO Har du valgt DK, indgår Box Two uden merpris. Her indgår en smukt designet træindretning i eg og to løse, lidt mindre træskuffer. Disse kan du placere, hvor du vil i skufferne. Det hele emmer af stil og funktion.

BOX TWO+ For at forstærke følelsen yderligere, kan du, mod en merpris, vælge Box Two+. Så indgår der to trælåg til de små, løse træskuffer, samt træsider til skufferne. Træsiderne giver en illusion af, at hele skuffen er af træ. Derudover er skuffens indretning som Box Two.


19 Forma og Stil Allerede fra starten er Forma og Stil udstyret med Box One. Tilvælger du Box One+ får du, mod en merpris, sort træindretning i eg og to løse, lidt mindre træskuffer, som passer til skuffesystemet.

BOX ONE, PLASTINTERIØR 60

80

100

120

80

100

120

BOX ONE+, TRÆINTERIØR 60

DK Møbelserien DK er lige fra starten udstyret med skuffekonceptet Box Two. Mod en merpris kan du få Box Two+, og så indgår trælåg i eg til de løse skuffer og træsider til skufferne.

BOX TWO, TRÆINTERIØR I EG 60

80

100

120

80

100

120

BOX TWO+, TRÆINTERIØR I EG 60

SKUFFER


20

Forma Mange kombinationsmuligheder - udbyg, som du vil. Skuffekonceptet Box One samt EasyClean vandlås medfølger. Nemt at sætte sit personlige præg via forskelligt tilbehør. Kan kombineres med SiD (måltilpassede bordplader).

FORMA Underskab 100x45 skifergrå med 2 skuffer, BOX ONE og easy Clean. 8.270,- LÆDERGREB sort. 135,- SQUARE Porcelænsvask 100x45.  4.490,- BOLD Håndvaskarmatur sort mat. 6.300,- SKURU Spejlskabe 100 skifergrå med LED-belysning. 8.905,- HØJSKAB 123x30 skifergrå.  4.770,- REYK Fritstående badekar i støbt marmor 19.745,- VENTO håndklædetørrer 55x80 sort mat. 4.415,- VENTIL, vandbårent varmesystem. 2.315,-                  


21

FORMA


22

Uendelige kombinationsmuligheder Forma er en fleksibel møbelserie, du kan udbygge, næsten præcis som du vil. Og som desuden passer til dit badeværelse, uanset hvilken størrelse det har. I kraft af farvevalg, håndvask, armatur og greb sætter du dit personlige præg og gør badeværelset unikt.

Badeværelsetips Ofte er badeværelset hjemmets mindste rum, og så kræver det god planlægning. Hvad ville du vælge, hvis du havde lidt plads til overs? Mere opbevaringsplads, et badekar eller måske en vaskemaskine? På svedbergs.dk kan du se alle muligheder.

Fakta i købeguiden Alle Formas produkter findes i købeguiden. Der finder du mål, farver, priser og meget mere.

Side 184

EasyClean Smart vandlås som gør det nemmere at rense og holde rent. Indgår som standard i Forma underskab.


23

FORMA Underskab 100x45 skifergrå med 2 skuffer, BOX ONE og easy Clean. 8.270,- BORDPLADE Sirius 100 center 6.010,- FROSS Fritstående håndvask Ø40 sort mat. 4.050,- PIPE Fritstående Håndvaskarmatur sort mat. 6.640,- SELFIE Rundt spejl 80 LED. 6.255,- Højskab 172x40 sortbejdset. 6.645,- 180° Fast skærmvæg Rista 88x200 sort mat og klart glas. 6.435,- VIST Brusebatteri sort mat 150 cc med termostat, brusehoved og håndbruser. 15.980,- SIGYN Håndklædetørrer 26x120 sort mat. 5.760,-/stk. LÆDERGREB sort. 135,- ERICA El-patron 300 W sort 2.210,-              


24

FORMA FRI Underskab 100x45 hvid med 1 skuffe, BOX ONE og Easy Clean. 5.150,- SQUARE Porcelænsvask 100x45. 4.490,LÆDERHÅNDTAG sort. 160,- PIPE Håndvaskarmatur sort mat. 4.595,- TOP-LINE 100 hvid LED 8.850,- SIGYN Håndklædetørrer 26x120 sort mat. 5.760,- ERICA El-patron 300 W sort 2.210,- Højskab 123x40 hvidt. 3.820,- LÆDERGREB sort. 135,- VIST Brusebatteri sort mat 160 cc med termostat, brusehoved og håndbruser. 15.980,-/stk. REYK Fritstående badekar i støbt marmor 19.745,-/stk. 180° Fast skærmvæg special sort mat og klart glas, se side 208. Hav, mod merpris, se side 185


25

Let og luftigt Forma Fri er et spændende møbel i serien Forma. Den lave højde på underskabet giver et luftigt og let indtryk på badeværelset. Vælg mellem bredderne 60, 80 og 100 cm, dybden er altid 45 cm. Håndvasken Square bliver prikken over i’et.

FORMA


FORMA Underskab 120x45 hvid med 4 skuffer, BOX ONE og Easy Clean. 12.440,- VASS porcelænsvask 120x45 dobbelt. 6.565,LÆDERGREB naturfarvet læder  135,- TWIT Håndvaskarmatur krom. 2.555,- Top-Mirror 120 hvid LED 10.035,- Højskab 172x40 hvid. 4.925,SIGYN Håndklædetørrer 11x120 krom. 3.835,- ERICA El-patron 300 W krom 2.210,- BARB 166 akrylbadekar 12.945,-                  


28

1.

2.

1. VASS porcelænsvask 120x45 dobbelt. 6.565,2. VASS porcelænsvask 80x45. 3.300,-


29

En indretningsdetalje Naturligvis skal spejlet opfylde en mission, men det kan også opfattes som en indretningsdetalje. Og vær ikke fedtet med størrelsen. Du kan finde alle vores spejle på:

Side 97

FORMA Underskab 60x35 hvid med 2 skuffer, BOX ONE, integreret greb og easy Clean. 6.065,- SKAPA Håndvask 60x35 hvid. 2.365,PIPE Håndvaskarmatur krom. 2.865,- IMAGO spejl 60 hvid mat LED. 4.025,-                            

FORMA


FORMA Underskab 60x35 blond eg med 2 skuffer, BOX ONE, push open og easy Clean. 6.445,SAND porcelænsvask 60x35. 2.365,- PIPE Håndvaskarmatur krom. 2.865,IMAGO spejl 60 hvid mat LED. 4.025,-                            


31

FORMA Underskab 50x35 hvid med 2 skuffer, BOX ONE og easy Clean. 5.395,- SKAPA Håndvask 50x35 hvid. 1.550,TWIT Håndvaskarmatur hvid mat. 4.090,- SKURU Spejlskabe 50 hvid med LED-Belysning. 5.305,- Højskab 123x30 hvid. 3.820,-               


32

Smarte tilvalg Vores badeværelsesmøbler er veludstyrede med mange smarte funktioner som standard. Men det er også muligt at foretage tilvalg, for eksempel stikkontakter, forstørrelsesspejl eller vasketøjskurv. Læs mere:

Side 38

FORMA Underskab 60x45 sort eg med 2 skuffer, BOX ONE og Easy Clean. 6.170,- Greb nr. 5, 256 cc sort. 175,DEEP porcelænsvask 60x45. 2.435,- TWIT Håndvaskarmatur krom. 2.555,- IMAGO spejl 60 sort mat LED. 4.025,Højskab 123x40 sortbejdset. 5.155,- Højskab 172x40 sortbejdset. 6.645,- Topplade 40x35 sortbejdset eg 520,- OVAL 170 Badekar i støbemarmor 22.355,-              


33

FORMA


34

FORMA Underskab 80x45 skifergrå med 2 skuffer, BOX ONE og easy Clean. 7.560,- VASS porcelænsvask 80x45. 3.300,- KNOP rund hvid mat 95,PIPE Håndvaskarmatur krom. 2.865,- SELFIE Rundt spejl 80 LED. 6.255,- SIGYN Håndklædetørrer 34x120 hvid mat. 6.715,- ERICA El-patron hvid mat 300 W. 2.210,- RITUAL Brusekabine Premium 91x91 hvid mat profil og klart glas. 16.645,-


35

1.

Skuffer der kan tåle at blive set I Forma indgår vores skuffekoncept Box One. Mod en merpris kan du få Box One+ og forstærke følelsen med sort træindretning. Læs mere på:

Side 18

2.

1. FORMA Underskab 60x35 hvid med 2 skuffer, BOX ONE og easy Clean. 5.395,- GREB nr. 5, 128 cc krom. 100,SKAPA Håndvask 60x35 hvid. 2.365,- PIPE Håndvaskarmatur krom. 2.865,2. Højskab 123x40 hvidt. 3.820,-/stk.                          

FORMA


Forma kan kombineres med SiD, Svedbergs individual Design. Det betyder, at valgfriheden bliver langt større, blandt andet når det gælder bordplader, mål og tilvalg.

Læs mere på side 16


FORMA Underskab 100x45 skifergrå med 2 skuffer, BOX ONE og easy Clean. 8.270,- LÆDERGREB naturfarvet læder  135,OCEAN porcelænsvask. 2.740,- PIPE fritstående armatur krom. 4.295,- STIL Top-Mirror 80 Skifergrå LED, dæmpbar. 6.800,HØJSKAB 123x30 skifergrå. 4.770,- BARB 166 akrylbadekar 12.945,-


38

Oversigt Forma

UNDERSKABE

DYBDE, CM

BREDDE

35

45

35

45

45

45

1 LÅGE

FRI*** 1 SKUFFE

2 SKUFFER

2 SKUFFER

4 SKUFFER

4 SKUFFER, 1 LÅGE

40

60, 80, 100

50, 60, 80

60, 80, 100, 120

120

140

EKSTRAUDSTYR

SKUFFEINDSATSER

BOX ONE, PLASTINTERIØR

BOX ONE+, TRÆINTERIØR

BELYSNING

EL-UDTAG

For yderligere info om, hvad der indgår, se side 18.

TRÆSKUFFE

underskuffe 35 og 45 dybde

HÅNDVASKE HÅNDVASKE TIL BORDPLADER MED HÅNDVASKARMATURER

INTEGRERET 35

35

45

45

SAND**

SKAPA**

FLOD**

KOSTER**

BREDDE, CM

40, 50, 60, 80

40, 50, 60, 80

DYBDE, CM

45

DYBDE, CM

BORDPLADE

45

HELIX DEEP**

SQUARE

BREDDE, CM

60, 80, 100, 120C

60, 80, 100

DYBDE, CM

45

45

VASS

WAVE**

60, 80, 100, 120C, 120D

120D, 140D

TEBAS

BRUG VORES KØBEGUIDE

BREDDE, CM

Designer: ** Ehlén Johansson & Mia Lagerman

*** Forma Fri fås kun med håndvasken Square.

Her ser du alle de valgmuligheder, Forma tilbyder. I vores købeguide finder du alle de fakta og detaljer, som kan være gode at kende.

Side 184


39 SIDEOPBEVARING

HØJDE, CM

VÆGSKAB

HØJSKAB

70

120

EKSTRAUDSTYR 123

172

EL-UDTAG

BREDDE, CM

30, 40

20

30, 40

30, 40

DYBDE, CM

15

15

20, 35

20, 35

Overdele

VASKEKURV

(kun dybde 35)

GREB

Et greb kan ændre helheldsindtrykket på et hvilket som helst badeværelsesmøbel. Klassisk, moderne eller trendy – vi giver dig valgfriheden. Du finder alle valgmulighederne på:

SPEJLE OG SPEJLSKABE

Side 92

Alle modeller, størrelser og tilvalg, se side 193. HÅNDVASKE TIL BORDPLADER MED FRITSTÅENDE ARMATURER 45

45

FYN

FARVER

OCEAN

45

45

FROSS REKTANGULÆR

HVID

SKIFERGRÅ

BLOND EG

SORT EG

FROSS RUND

UDVALGT FARVEKOLLEKTION BORDPLADE

SIRIUS

Du kan også få Forma i disse farver:

KEON

AURA

Fås til bredderne 60, 80 og 100 cm. Læs mere om materialet Dekton i vores materialeguide på side 216.

Side 16

Med SiD kan du få måltilpassede bordplader, som skaber et eksklusivt udtryk.

HAV

ASKE

KALK

LER

SAND

SALVIE

FORMA


40

DK Dansk design af Morten Voss og Stinne Knudsen. Vælg med eller uden benstativ. Skuffekonceptet Box Two samt EasyClean vandlås medfølger. Kan kombineres med SiD (måltilpassede bordplader).

DK Underskab 100x45 hvid med 2 skuffer, BOX TWO og Easy Clean. 9.115,- Greb nr. 5, 128 cc hvid. 100,- BORDPLADE Aura 100 centrum. 7.010,FROSS Fritstående håndvask 55x35 hvid mat. 4.050,- FROSS Håndvask hylde hvid mat. 900,- PIPE Fritstående håndvaskarmatur hvid mat. 6.640,DK Spejl 100 hvid LED 8.010,- DK Højskab 170x40 hvid med 2 låger. 7.275,- VIST Brusebatteri hvid mat 150 cc med termostat, brusehoved og håndbruser. 15.980,- SKOGA lige Skærmvæg 87 hvid mat profil og klart glas.. 3.780,- Ler, mod merpris, se side 188.


41

DK


42

Et skridt nærmere den nordiske natur Designerne Morten Voss og Stinne Knudsen står bag møbelserien DK. De har hentet inspiration fra den skandinaviske designtradition, med fokus på såvel det praktiske som det æstetiske. Møbelserien har et enkelt og luftigt udtryk, som passer til mange badeværelser.

EasyClean Smart vandlås, som gør det nemmere at rense og holde rent i røret. Indgår som standard i Forma.

Badeværelsetips Opbevaringsplads kan man aldrig få for meget af. Du behøver ikke nøjes med en almindelig skuffe i underskabet, sørg for at den er velindrettet og funktionel. Og har du plads og mulighed for at supplere underskabet med et sideskab, skal du absolut gøre det. Belysning fås som tilvalg.

Købeguiden giver dig svarene Leder du efter mål, farver, priser og andre detaljer, kan du finde det hele i vores købeguide på:

Side 188


DK Underskab 100x45 Hvid/Blond eg med 2 skuffer, BOX TWO, Push open og Easy Clean. 10.220,- DK Håndvask Svale 100x45 hvid. 10.110,- TWIT Håndvaskarmatur hvid mat. 4.090,- Bundventil Easy Clean hvid. 235,- SELFIE Spejl 100 med LED-belysning. 6.235,ZAGA Håndklædetørrer 34x120 hvid mat. 6.715,-                        


Fleksibelt overskab Overskabet fra DK kombinerer det Ìstetiske med det praktiske. VÌlg om du vil have opbevaringsskabet til højre, til venstre eller büde og.


DK Underskab 120x45 skifergrå med 4 skuffer, BOX TWO og Easy Clean. 14.925,- DK Greb sort. 195,-/stk. DK Bordplade Keon 120x45 højre. 8.010,- DK fritstående håndvask Fyn hvid. 2.635,DK Benstativ sort mat. 1.960,- DK Spejlskab 120 skifergrå med LED og el-udtag. 9.510,DK Sideskab 80x45 skifergrå med 1 skuffe og BOX TWO. 5.400,- DK Bordplade Keon 80x45. 4.810,DK Højskab 170x40x35 skifergrå med 1 låge. 8.415,-                  


46

DK Underskab 100x45 Hvid/Blond eg med 2 skuffer, BOX TWO, Push open og Easy Clean. 10.220,- DK Håndvask Svale 100x45 hvid. 10.110,TWIT Håndvaskarmatur hvid mat. 4.090,- DK Benstativ 100 hvid mat. 1.960,- SELFIE Spejl 100 med LED-belysning. 6.235,ZAGA Håndklædetørrer 34x120 hvid mat. 6.715,- ERICA El-patron hvid mat 300 W. 2.210,- SKOGA Brusehjørne 90x90 hvid mat profil og klart glas. 7.150,- VIST Brusebatteri hvid mat 160 cc med termostat, brusehoved og håndbruser. 15.980,- SAVON Fritstående badekar i solid surface, 37.615,- Bundventil Easy Clean hvid. 235,-              


47

DK


48

1.

Håndvasken Svale Tyndt og elegant, men samtidig funktionelt og holdbart. Vælger du vores nye håndvask Svale, får du både og. Solid surface er et meget formbart materiale, som er let at holde. Og hvis du ved et uheld taber noget, så der opstår en revne, kan det repareres, så det bliver så godt som nyt.

DK Nord med nyt udtryk, der lyser op Designerne Morten Voss og Stinne Knudsen står bag DK Nord, som er tydeligt påvirket af den skandinaviske designtradition – og den nordiske natur. Kombinationen af træ og hvidt skaber en lys og luftig fornemmelse, der indbyder til såvel ro som bevægelse. Præcis som vores natur.

1. DK Underskab 120x45 Hvid/Blond eg med 4 skuffer, BOX TWO, Push open og Easy Clean. 16.230,- DK Håndvask Svale 120x45 Hvid venstre. 11.070,- TWIT Håndvaskarmatur hvid mat. 4.090,- Bundventil Easy Clean hvid. 235,-                            


49

DK Underskab 100x45 Blond eg med 2 skuffer, BOX TWO+, Push open og Easy Clean. 11.025,- DK Håndvask Falster 100x45 Hvid. 3.880,TWIT Håndvaskarmatur hvid mat. 4.090,- Bundventil Easy Clean hvid. 235,- Trækasse, nederste skuffe 45 Blond eg. 785,-                          

DK


50

Falster Håndvasken Falster er stilren og minimalistisk i sin fremtoning. Højden på den supertynde kant er kun 14 mm. I serien DK er den smarte Easy Clean-løsning, som gør rengøring af vandlåsen lettere, desuden standard.

DK Underskab 80x45 blond eg med 2 skuffer, BOX TWO og Easy Clean. 9.020,- DK Håndvask Falster 80x45 hvid. 3.235,- PIPE Håndvaskarmatur krom. 2.865,- DK Greb hvid. 195,-/stk. DK Spejlskabe 80 blond eg med LED-belysning og el-udtag. 8.255,SIGYN Håndklædetørrer 26x80 hvid mat. 5.275,- ERICA El-patron hvid mat 300 W. 2.210,-                      


51

Vis skufferne frem I DK indgår vores gennemarbejdede skuffekoncept Box Two med træindretning i eg og to løse træskuffer. Mod en merpris kan du få Box Two+, hvilket betyder trælåg til de løse skuffer og træsider til skuffegavlene. Læs mere:

Side 18

Benstativer skaber plads Blandt produkterne til DK er benstativerne af stål noget, der springer i øjnene. En designdetalje, som skaber karakter, luft og rummelighed. Der er noget grafisk over produktet og en omhu for detaljernes betydning.

DK


DK Underskab 60x45 hvid med 2 skuffer, BOX TWO, Push open og Easy Clean. 8.330,- DK Håndvask Falster 60x45 hvid. 2.710,TWIT Håndvaskarmatur krom. 2.555,- DK Spejl 120 hvid LED. 8.510,- DK Højskab 170x40 hvid med 2 låger. 7.275,DK Sideskab 60x45 hvid med 1 skuffe, BOX TWO og Push open. 5.100,- DK Bordplade 60x45 hvid. 430,AMOR Elhåndklædetørrer 10x85 blankpoleret 12W. 2.635,- OVAL 170 Badekar i støbemarmor 22.355,-se side 153.                  


Sideskab eller aflastningsbord? Svaret er både og. Denne løsning med to sideskabe ved siden af hinanden viser, at lidt kreativitet gør badeværelset endnu mere inspirerende. Opbevaringspladsen får du med i købet.


Møbelserien DK kan suppleres med SiD (Svedbergs individual Design). På den måde kan du fremhæve en allerede spændende møbelserie yderligere.

Læs mere på side 16

DK Underskab 60x45 hvid med 2 skuffer, BOX TWO og Easy Clean. 7.655,- DK Sideskab 80x45 hvid med 1 skuffe og BOX TWO. 5.000,DK Greb hvid. 195,-/stk. OCEAN porcelænsvask. 2.740,-/stk. TWIT fritstående armatur krom. 4.495,-/stk. DK Benstativ 60 hvid mat. 1.960,SELFIE Rund Spejl 60 med LED-Belysning. 5.125,-                      


Afslut med et spejl BadevÌrelser har nogle gange en tendens til at blive lidt firkantede. Her er det runde spejl en smuk detalje, der bryder op og giver en blødere fornemmelse af hele badevÌrelset.


56 Oversigt DK

BRUG VORES KØBEGUIDE Her får du et hurtigt overblik over alle de muligheder, DK tilbyder. I vores købeguide finder du alle de fakta, som kan være gode at kende.

Side. 188

Styr på materialerne Nogle gange kan det være svært at holde styr på alle de forskellige materialer. Men tag det roligt, i vores materialeguide får du alle de informationer, du har brug for.

Side 216

LED - et godt miljøvalg LED-belysning har et lavt energiforbrug og er fri for kviksølv. Desuden er levetiden meget længere end på både glødepærer og lysstofrør.

Side. 54

Badeværelsets vigtigste detalje Det kan føles som en detalje, og det er det også, men måske den vigtigste detalje i hele badeværelset. Vi taler om greb. Vores kan du finde på:

Side 92


57 UNDERSKABE DYBDE, CM

HÅNDVASKE 45

INTEGRERET

45 DYBDE, CM

BREDDE, CM

2 SKUFFER

4 SKUFFER

60, 80, 100

120 BREDDE, CM

SKUFFEINDSATSER

*Fås i venstre- og højreudgave.

BOX TWO, TRÆINTERIØR I EG

45

45

45

FALSTER

SVALE

WAVE

60, 80, 100

80, 100, 120*

120D

HÅNDVASKE TIL BORDPLADER MED FRITSTÅENDE ARMATURER

BOX TWO+, TRÆINTERIØR I EG

For yderligere info om, hvad der indgår, se side 18.

FYN

OCEAN

EKSTRAUDSTYR

FROSS REKTANGULÆR

FROSS RUND

BORDPLADE BELYSNING

EL-UDTAG

TRÆSKUFFE

underskuffe.

BENSTATIV

SIDEOPBEVARING

HØJDE, CM

SIRIUS

SIDESKAB

HØJSKAB

25

170

KEON

AURA

Fås i bredderne 60, 80, 100 og 120 cm. Læs mere om materialet Dekton i vores materialeguide på side 216.

OVERDELE SPEJLE OG SPEJLSKABE

DYBDE, CM

45

35

BREDDE, CM

60, 80

40

Alle modeller, størrelser og tilvalg, se side 193. GREB

Det er kun en detalje, men en vigtig en af slagsen. Håndtagene på et badeværelsemøbel understreger stilen og skaber karakter. Vi giver dig mange håndtag at vælge imellem, du kan finde dem på side 92.

Tilvælg bordplade, se side 199

UDVALGT FARVEKOLLEKTION

Farver

HVID

Du kan også få DK i disse farver:

SKIFERGRÅ

BLOND EG

BLOND EG/ HVID

HAV

ASKE

KALK

LER

SAND

SALVIE


58

Stil Klassisk og tidløst. Passer til både store og mindre badeværelser. Flere smarte funktioner. Skuffekonceptet Box One samt EasyClean vandlås medfølger. Kan kombineres med SiD (måltilpassede bordplader).

STIL Underskab ramme 80x45 blond eg med 2 skuffer, BOX ONE og easy Clean. 8.680,- Greb nr. 5, 256 cc messing. 175,FROSS Fritstående håndvask Ø40 hvid mat. 3.150,- BORDPLADE Aura 80 centrum. 6.010,- PIPE Fritstående armatur guld 6.640,DK Spejl 80 blond eg med LED-Belysning og skjult belysning. 7.810,- SCARLETT Badekar i støbt marmor hvid. 13.655,-                      


59

STIL


60

Klassisk med mange valgmuligheder Rette og rene linjer i klassisk design med to forskellige udtryk, ramme eller faset front. En tidløs møbelserie, som skaber harmoni og trivsel på badeværelset. Og som sædvanlig, når det gælder vores badeværelsemøbler, er valgmulighederne store.

Købeguide Alt hvad du har brug for at vide om Stil – mål, farver, priser og meget mere. Du finder det i vores købeguide.

Side 190

EasyClean Smart vandlås, som gør det nemmere at rense og holde rent. Indgår som standard i Stil underskab.

Badeværelsetips Det kan virke som en bagatel, men ofte er det detaljerne, der sætter prikken over i’et. Tro det eller ej, men knager, knopper, håndtag og en toiletpapirholder kan gøre underværker. Og løfte badeværelset op til nye højder.


61

EasyClean gør det lettere at rengøre afløb Glem besværlige, næsten akrobatiske kropsstillinger under håndvasken, når du skal rense vandlåsen. Easy Clean er en enklere metode, og det er standard for Stil.

STIL Underskab 60x45 hvid ramme med 2 skuffer, BOX ONE og Easy Clean. 6.650,- Skålegreb, bronze. 95,-/stk. STIL Håndvask 60x45 hvid. 2.435,- SVEA Håndvaskarmatur bronze. 4.090,- Bundventil Easy Clean bronze. 890,SKOGA Rundt brusehjørne 95x80 alu mat profil og klart glas. 10.620,- ROUND Brusebatteri inkl. termostatblander 150 cc, brusehoved og håndbruser i krom. 6.410,- SPEJLSKAB Holger, hvid. 2.525,-                    

STIL


STIL Underskab 120x45 hvid faset med 4 skuffer, BOX ONE og Easy Clean. 13.345,Skålegreb, bronze. 95,-/stk. WAVE Håndvask 120x45 dobbelt. 6.565,SVEA Håndvaskarmatur bronze./stk.  4.090,- Bundventil Easy Clean bronze. 890,-/stk. TOP-LINE 120 hvid LED 11.665,- Vægskab 70x40 hvid faset 2.610,-/stk. KNOP Oval bronze 95,-/stk. BELLE Akrylbadekar med fødder 11.450,CLASSIC fødder, bronze. 2.330,- Salvia, mod merpris, se side 191.


Praktiske vægskabe Alle har brug for mere opbevaringsplads. Løsningen er et praktisk vægskab. Denne lidt mindre variant opleves let og luftig, også på et lille badeværelse.

STIL


64

STIL Underskab ramme 100x45 hvid med 2 skuffer, BOX ONE og easy Clean. 8.975,- DEEP Håndvask 100x45 hvid. 4.490,TWIT Håndvaskarmatur krom. 2.555,- HAMRA Spejlskabe 100 hvid med LED-Belysning. 8.815,- THOR Håndklædetørrer 50x140 krom. 5.175,- ERICA El-patron 300 W krom 2.210,- KNOP stål. 95,- Kalk, mod merpris, se side 191.


65

Gennemtænkt skuffesystem Når du vælger Stil, indgår vores skuffesystem Box One. Materialet i skuffens bund bevirker, at intet ligger og rasler omkring. Mod en merpris kan du få Box One+, som har sort træindretning i eg og to løse træskuffer.

Badeværelsetips Et badeværelse kan undertiden opleves lidt koldt, tomt og give ekko. Løsningen er tekstiler, som skaber en hyggelig og tryg atmosfære. Måtter på gulvet og billeder på væggene er også med til at fjerne ekkoet. Og samtidig dæmper det alle lyde.

STIL


66

Stil er en af de tre møbelserier, som kan kombineres med SiD (Svedbergs individual Design). Det betyder, at du får flere tilvalg at vælge imellem. Blandt andet kan du tilføje bordplader i valgfri længde.

Læs mere på side 16

STIL Underskab ramme 100x45 skifergrå med 2 skuffer, BOX ONE og easy Clean. 9.380,- Skålegreb, bronze. 95,-/stk. FLOD Porcelænsvask. 2.150,- SVEA Håndvaskarmatur bronze. 4.090,- Rundt spejl 60 sort mat. 2.145,VÆGSKAB Ramme 70x40 skifergrå. 3.145,- OVAL 170 Badekar i støbemarmor 22.355,- Bundventil Easy Clean bronze. 890,-                    


67

Det lille ekstra Vores badeværelsesmøbler har alt, hvad du behøver, men hvis du vil, kan du tilføje prikken over i’et. Måske en finere forarbejdet skuffeindsats, en anden farve eller et forstørrelsesspejl.

STIL


68

Oversigt Stil

UNDERSKABE

DYBDE, CM

BREDDE, CM

35

35

45

45

1 LÅGE

2 SKUFFER

2 SKUFFER

4 SKUFFER

40

50, 60, 80

60, 80, 100

120

EKSTRAUDSTYR

SKUFFEINDSATSER

BOX ONE, PLASTINTERIØR

BOX ONE+, TRÆINTERIØR

BELYSNING

EL-UDTAG

TRÆSKUFFE

underskuffe 35 og 45 dybde

For yderligere info om, hvad der indgår, se side 18.

HÅNDVASKE INTEGRERET DYBDE, CM

35

35 HÅNDVASKE TIL BORDPLADER MED HÅNDVASKARMATURER

BREDDE, CM

DYBDE, CM

SKAPA**

SAND**

40, 50, 60, 80

40, 50, 60, 80,

45

45

45

45

45

KOSTER**

FLOD**

BORDPLADE

STIL**

BREDDE, CM 60, 80, 100

DEEP**

VASS

60, 80, 100

60, 80, 100 HELIX

DYBDE, CM

45

45

WAVE**

VASS

BREDDE, CM 120

Designer: Ehlén Johansson & Mia Lagerman

120

Side 16

TEBAS

Med SiD kan du få måltilpassede bordplader, som skaber et eksklusivt udtryk.


69 SIDEOPBEVARING VÆGSKAB HØJDE, CM

HØJSKAB

70

120

EKSTRAUDSTYR 123

172

EL-UDTAG

VASKEKURV (kun dybde 35)

GREB BREDDE, CM DYBDE, CM

30, 40

20

30, 40

30, 40

15

15

20, 35

20, 35

Et greb kan ændre helheldsindtrykket på et hvilket som helst badeværelsesmøbel. Klassisk, moderne eller trendy – vi giver dig valgfriheden. Du finder alle valgmulighederne på:

Side 92

OVERDELE

LÅGE

SPEJLE OG SPEJLSKABE

FASET***

RAMME

HÅNDVASKE TIL BORDPLADER MED FRITSTÅENDE ARMATURER 45 45

FYN

Alle modeller, størrelser og tilvalg, se side 193.

FARVER

OCEAN

45

45

FROSS REKTANGULÆR

FROSS RUND

HVID

SKIFERGRÅ

BLOND EG

SORT EG

BORDPLADE UDVALGT FARVEKOLLEKTION

Du kan også få Stil i disse farver: SIRIUS

KEON

AURA

Fås i bredderne 60, 80, 100 og 120 cm. Læs mere om materialet Dekton i vores materialeguide på side 216.

***FAS fås i farverne hvid og skifergrå

HAV

ASKE

KALK

LER

SAND

SALVIE

STIL


70

Skapa Passer til alle badeværelser, specielt de lidt mindre. Gennemtænkte detaljer. Skandinavisk design giver et luftigt indtryk. (Håndtag nummer 11 i krom indgår i Skapa-serien.)

SKAPA Underskab 80x35 skifergrå med 1 skuffe. 4.125,- SKAPA Håndvask 80x35 hvid. 3.085,- HALDE Håndvaskarmatur Halde sort mat. 1.800,SKAPA Greb nr. 11, sort. 65,- EASY CLEAN Vandlås krom. 590,- SIGNUM Spejlskabe 80 skifergrå med LED-belysning. 5.805,SKOGA Halvrundt brusehjørne 90x90 sort mat profil og røgfarvet glas. Integreret greb. 7.525,- LOJSTA Brusebatteri sort mat 150 cc. 11.700,UME Fritstående Akrylbadekar. 12.945,- ZAGA Håndklædetørrer 34x120 sort mat. 6.715,- ERICA El-patron 300 W sort 2.210,-              


71

S K A PA


72

Tænk lidt mindre Det var præcis den opgave, vores designere fik. Resultatet blev Skapa, badeværelsesmøbler som passer til alle badeværelser, navnlig dem som ikke er så store. Formsproget er tidløst, detaljerne gennemtænkte og variationerne mange.

Badeværelsetips At vælge stil er ikke altid det nemmeste, men når du først har gjort det, går alting meget hurtigere. Fra valg af badeværelsesmøbler, bruseniche og toilet til fliser, klinker og detaljer. Hold derefter fast i din stil, så vil badeværelset komme til at føles harmonisk.

Materialer, som tåler livet Vi anvender mange forskellige materialer, når vi fremstiller vores badeværelsesmøbler. For at være sikre på, at de kan holde til et langt og lykkeligt liv, gennemgår de en række test. Du kan læse mere om testene på:

Side 10


73

Tilvalg De fleste vælger at sætte et spejlskab over håndvasken, den store udfordring handler om, hvilket et der passer bedst. Derfor giver vi dig mange at vælge imellem. Du kan finde både spejlskabe og spejle på:

Sid 97

SKAPA Underskab 45x25 hvid med 1 låge og 1 hylde. 1.695,- Greb nr. 11 krom. 65,- SKAPA Håndvask 45x25 hvid. 1.305,TWIT Håndvaskarmatur krom. 2.555,- Bundventil krom. 310,- Spejl Plus 45x80. 1.215,-                        

S K A PA


74

SKAPA Underskab 50x35 skifergrå med 1 skuffe. 3.400,- Greb nr. 12, 128 cc sort. 65,- SKAPA Håndvask 50x35 hvid. 1.550,PIPE Håndvaskarmatur sort mat. 4.595,- Bundventil krom. 310,- JENNY Spejlskab, sort. 2.955,VÆGSKAB 30 Skifergrå med 2 hylder. 1.795,- S01 Krog sort 210,-                    


75

SKAPA Underskab 60x35 hvid med 2 låger og 1 hylde. 2.195,- HALDE Håndvaskarmatur krom. 1.530,SKAPA Håndvask 60x35 hvid. 2.365,- Porcelænsknop 95,- EASY CLEAN Vandlås krom. 590,- Spejl Plus 60x80 1.170,- LED-lampe 30 1.005,- TOFTA Badekar på løvefødder Emaljebadekar 160x40 hvid. 9.895,-                    


76 Oversigt Skapa

BRUG VORES KØBEGUIDE Hvis du ønsker mere detaljerede informationer om møbelserien Skapa, finder du dem i vores købeguide:

Side 189

Læs om materialerne I vores materialeguide får du en lynoversigt over de fleste materialer, som vi anvender i vores produkter. Interessant læsning, som siger en hel del om, hvordan vi tænker, når det gælder holdbarhed og funktion.

Side 216

Rigtig god belysning Belysningen på badeværelset er vigtigere end i de fleste andre rum. Derfor har vi allerede fra starten truffet et kvalitetsvalg for dig. LED-belysning er et godt miljøvalg og har en levetid, som er fem gange længere end en glødepære.

Flere størrelser Noget nyt for 2020 er, at Skapa nu fås i størrelserne 40, 60 og 80 cm i 35 cm dybde.


77 UNDERSKABE 25

DYBDE, CM

BREDDE, CM

25

1 LÅGE

2 LÅGER

45

50, 55

35

35

35

1 LÅGE

40, 45

2 LÅGER

1 SKUFFE

50, 55, 60, 80

45, 50, 55, 60, 80

EL-UDTAG

Gælder kun underskabe med skuffe.

OVERDELE

HÅNDVASKE DYBDE, CM

EKSTRAUDSTYR

25

35

SPEJLE OG SPEJLSKABE

Alle modeller, størrelser og tilvalg, se side 193. BREDDE, CM

45, 50, 55

40, 45, 50, 55, 60

80

SIDEOPBEVARING

HØJDE, CM

VÆGSKAB

HØJSKAB

70

123

EKSTRAUDSTYR 172

EL-UDTAG

BREDDE, CM

30, 40

30, 40

30, 40

DYBDE, CM

15

20, 35

20, 35

FARVER

VASKEKURV

(kun dybde 35)

GREB Når du vælger Skapa, indgår der altid greb 11 krom. Men du kan selv vælge, hvilket greb du vil have som ekstraudstyr; du kan se dem alle på:

Side 92

HVID

SKIFERGRÅ

S K A PA


78

Intro Robust, fremstillet af galvaniseret metal. Rent og minimalistisk design. Fremstillet med miljøvenlig rustbeskyttelse og maling.

INTRO Underskab 50x35 granit grå. 2.315,- SKAPA Håndvask 50x35 hvid. 1.550,- HALDE Håndvaskarmatur Halde sort mat. 1.800,EASY CLEAN Vandlås krom. 590,- INTRO Spejlskabe 50 granit grå med 2 hylder. 2.575,- DOVRE 50 granitgrå LED. 1.935,ALTA Væghængt WC inkl. sæde 3.600,- Trykplade WC-modul sort. 380,- 180° lige/fast Brusehjørne Rista 90x90 sort mat og klart glas. 13.175,LOJSTA Brusebatteri sort mat 150 cc. 11.700,- AMOR 10x140 sort mat. 3.150,-              


79

INTRO


80

Badeværelsesmøblet, som tåler hård behandling Det er rene linjer, det er praktisk, det er holdbart. Intro er et badeværelsesmøbel af metal, som kan tåle en hård medfart. Underskabene er fugtbestandige og enkle at holde rene.

Badeværelsetips Alt behøver ikke blive gemt væk på badeværelset. Forskellige ting kan blive smukke objekter. En stak smukke, farvematchende håndklæder, duftlys og smukke potter med grønne planter skaber en fin stemning.

Materiale valgt med omhu Intro fremstilles af galvaniseret metal, et materiale som oprindeligt blev udviklet til bilbranchen. Behandlingen med en zink-/jernlegering giver særdeles god beskyttelse mod rust. Samtidig opnås bedre vedhæftning, hvilket giver farven en flot finish.

Intro håndtag Håndtag i form af et udstanset hul er både praktisk og robust samt let at holde rent.


81

INTRO Underskab 55 granitgrå. 2.420,- SKAPA Håndvask 55x35 hvid. 1.605,- TOUCH ME Håndvaskarmatur krom. 1.845,Bundventil krom. 310,- Spejl Plus 55x80. 1.355,-                          

INTRO


1.


83

2.

1. INTRO Underskab 45x35. 2.015,- SKAPA Håndvask 45x35 hvid. 1.500,- TOUCH ME Håndvaskarmatur krom. 1.845,Bundventil krom. 310,- INTRO Spejlskab 45 hvid mat inkl. belysning og stikkontakt. 3.635,-                           2. INTRO Underskab 55 granitgrå. 2.420,- SKAPA Håndvask 55x35 hvid. 1.605,- TOUCH ME Håndvaskarmatur krom. 1.845,Bundventil krom. 310,-                            

INTRO


84

INTRO Underskab 55 hvid. 2.420,- SKAPA Håndvask 55x35 hvid. 1.605,- HALDE Håndvaskarmatur krom. 1.530,- EASY CLEAN Vandlås krom. 590,- Spejl Plus 55x80. 1.355,- LED-lampe 30 1.005,- AMOR 10x140 blankpoleret. 2.820,- ALTA Væghængt WC inkl. sæde 3.600,WC-fikstur, glasboks hvid 7.615,-                  


85 Oversigt Intro

BRUG VORES KØBEGUIDE På denne side finder du en lynoversigt over det, Intro tilbyder. Det komplette udvalg finder du i vores købeguide.

UNDERSKABE 35

DYBDE, CM

2 LÅGER

BREDDE, CM

45, 50, 55

Side.189

HÅNDVASKE DYBDE, CM

35

BREDDE, CM

45, 50, 55

FARVER

HVID MAT

GRANITGRÅ

GREB

OVERDELE

Integrerede greb.

SPEJLE OG SPEJLSKABE

Alle modeller, størrelser og tilvalg, se side 193.

BELYSNING, NYHED DOVRE

For yderligere information, se side 193.

INTRO


86

Vask og tørring Smarte løsninger til badeværelser og vaskerum.

STIL Underskab Ramme 80x35 blond eg med 2 skuffer, BOX ONE og easy Clean. 8.415,- SKAPA Håndvask 80x35 hvid. 3.085,- Greb, bøjle, krom 95,PIPE Håndvaskarmatur krom. 2.865,- STIL Top-Mirror 80 blond eg LED, dæmpbar. 6.800,- VASK & TØRRING Vægskab Ramme 40 blond eg med 1 låge og 2 hylder. 2.660,- VASK & TØRRING Sidestykke 35 blond eg. 505,- VASK & TØRRING Sidestykke vaskemaskine blond eg. 830,- Bordplade hvid                   


87

VA S K OG TØ R R I N G


88

Vaskeri på badeværelset Har du et badeværelse med lidt plads tilovers, kan du nu konvertere det til et vaskerum. Vi har udviklet smarte løsninger, som passer i de fleste badeværelser. Det handler bare om at udnytte den eksisterende plads bedst muligt.

Badeværelsestips Med lidt planlægning er det muligt at skabe gode vaske- og tørremuligheder på næsten ethvert badeværelse. Ud over planlægning og hvidevarer er et arbejdsbord, et tørrestativ og god opbevaringsplads ting, du bør prioritere, for at det skal blive rigtig godt.

Tilvalg Husk at tilkøbe dækplader, vinkelbeslag og konsoller til vores skabe og hylder. Se købeguiden på:

Side 192

Tåler fugtigt miljø Kabinetterne til vores skabe er fremstillet af fugtbestandige spånplader. Vi ved, at de er robuste, for vi har testet dem tre dage i 20 grader varmt vand, en dag i 12 graders kulde og tre dage ved 70 graders varme.


Vægskab 40 Hvid. 1.910,- Greb nr. 3 CC 128, krom. 100,- Bordplade hvid  Konsol til bordplade 270,- FORMA Underskab 60x45 hvid med 2 skuffer, BOX ONE og Easy Clean. 5.500,- DEEP porcelænsvask 60x45. 2.435,- TOP-LINE 60 hvid LED. 6.935,-                      


90

Vægskab 60

Vægskab 40

Vægskab 30

B:60 H:70 D:35

B:40 H:70 D:35

B:30 H:70 D:35

Skabene passer godt til fronterne, som fås i Forma, Stil og Skapa. Det er regulære skabe med god opbevaringsplads, som kan fås i forskellige farver og størrelser. Du har også mulighed for at supplere med en særskilt stikkontakt indvendigt.

Vaskeskab 122x60

Vaskeskab 122x40

Vaskeskab 172x40

B:60 H:122 D:60

B:40 H:122 D:60

B:40 H:172 D:60

For yderligere information, se købeguiden på side 192.


91 DET HELE FINDES I KØBEGUIDEN Her præsenterer vi på en overskuelig måde mulighederne med vores vaske- og tørreprodukter. Du kan finde komplet information i købeguiden.

Side 192

OVERSIGT Vask og tørring

SIDEOPBEVARING

BREDDE, CM

30, 40

FARVER

VASKESKAB

VÆGSKAB

40, 60

60

40

HVID

1 LÅGE

2 LÅGER

1 LÅGE

1 LÅGE

HØJDE, CM

70

70

122

172

DYBDE, CM

35

35

60

60 *FASET

RAMME

SORT EG

* Fås kun i grå og hvid.

BORDPLADE FARVER

DÆKPLADE OG TILPASNINGSSTYKKE

LYS GRÅ

MØRK GRÅ

SORT

GREB Et greb kan ændre helheldsindtrykket på et hvilket som helst badeværelsesmøbel. Klassisk, moderne eller trendy – vi giver dig valgfriheden. Du finder alle valgmulighederne på:

Side 92

BLOND EG

LÅGE

GLAT

HVID

SKIFERGRÅ

Skabene har altid hvide kabinetter. Som tilbehør fås dækplade og tilpasningsstykke.

TILVALG

EL-UDTAG

VASKEKURV

Ud over stikkontakt og vaskekurv kan du tilvælge støtteben, vinkelbeslag og konsol. Se købeguiden side 192.

VA S K OG TØ R R I N G


92

Greb De fleste af vore greb passer til alle vores møbelserier. Men vær opmærksom, når du vælger. Grebet er prikken over i’et


93

GREB


94

Greb 4 Greb 2

Fås i krom og rustfrit stål samt i cc-mål: 128 og 256 mm.

Fås i krom og mat krom samt i cc-mål 128, 256 og 480 mm.

Greb 1 Fås i farverne mat krom, sort, krom og hvid, samt i 3 længder: 200, 400 og 600 mm.

Greb 3 Fås i krom og mat krom samt i cc-mål: 128, 256 og 480 mm.

Greb 5 Fås i hvid, sort, krom og messing samt i cc-mål: 128, 256 og 480 mm.

Nyhed

Greb 11 Fås i hvid, sort, krom og messing.

Greb 6

Håndtag 7

Integreret håndtag udviklet til serien Forma.

Rundt integreret håndtag udviklet til serien Forma. Fås til kommoderne i hvid og skifergrå.

Greb 12 Fås i hvid, sort, krom og messing.


95

Knop Rund

Skålegreb

Greb DK

Fås i farverne hvid mat, sort mat, krom og messing.

Fås i farverne bronze, stål og messing.

Minimalistisk enkelhed i flere udformninger. Hvid, sort, krom, messing.

Bøjlegreb

Porcelænsknop

Knop Oval

Fås i farverne krom og antik tin.

Hvid porcelæn – stilrent og klassisk design.

Fås i bronze, stål og messing.

KROM

MESSING

Lædergreb

Lædergreb

Fås i farverne natur, brun og sort. Leveres med knapper i krom, messing og sort. Vælg selv dine kombinationer.

Fås i farverne natur, brun og sort. Leveres med knapper i krom, messing og sort.

SORT

GREB


96

Overdele Kort sagt alt, hvad du placerer over håndvasken – spejle og spejlskabe.

SKURU Spejlskabe 80 hvid med LED-belysning, el-udtag, 2 hylder og håndvasklys. 7.735,- HALDE Fritstående håndvaskarmatur krom. 2.250,FROSS Fritstående håndvask 55x35 hvid mat. 4.050,- SIGYN Håndklædetørrer 11x120 krom. 3.835,-                            


97

OVERDELE


98

Overskabe med fordele Både det indvendige og det udvendige har betydning. Vores nye spejlskabe har begge dele. Både form og funktion. De passer til mange forskellige stilarter og giver en mere personlig indramning af badeværelset. Du kan kombinere modeller og sætte dit eget præg. Vælg mellem forskellige bredder og stilarter. Lukket eller åben opbevaringsplads. Smart opbevaring eller ekstra smart opbevaring. Mulighederne er mange. Vi har lagt ekstra vægt på den vigtige belysning. Den kan tilpasses til dig, og det du skal lave. Præcis som det skal være på dit badeværelse.

Nyhed

SKURU Spejlskabe 80 skifergrå med LED-Belysning, el-udtag, 2 hylder og håndvasklys. 8.275,- INDUSTRIA Fritstående håndvaskarmatur sort mat. 6.930,- FROSS Fritstående håndvask Ø40 sort mat. 4.050,- BORDPLADE Sirius 80 center. 5.005,- FORMA Underskab 80x45 skifergrå med 2 skuffer, BOX ONE, push open og easy Clean. 8.275,- AMOR 10x140 sort mat. 3.150,-                        


99

Sarek, Skuru og Hamra kan fås i hvid, skifergrå, blond eg og sort eg. Skuru Spejlskabe. 40, 50, 60, 80 og 100 cm.

Hamra Spejlskabe. 40, 50, 60, 80 og 100 cm.

Nyhed HAV

ASKE

KALK

LER

SAND

SALVIE

Som tilvalg kan du vælge en af farverne fra vores farvekollektion.

OVERDELE


100 Nyhed

Hamra Et spejlskab, som kombinerer et moderne udseende med landligt håndværk og passer til mange forskellige stilarter. Hamra passer ekstra godt til Svedbergs markante ramme og fasede front. En praktisk magnet, som f.eks. kan bruges til at hænge neglesaks og pincet på, er en lille ekstra bonus. Hamra fås i 40, 50, 60, 80 og 100 cm. Fra 5.755,-


101 Nyhed

Skuru Vores nye premiumskab i skandinavisk design har en mere avanceret belysning, som kan justeres til lejligheden. Skru op når du skal gøre rent, skru ned når du skal på toilettet midt om natten eller vil tage et bad i en lidt blødere belysning. Skuru fås i 40, 50, 60, 80 og 100 cm. Fra 5.305,-


102

Vælg lys efter formålet Det er skønt at kunne vælge lys efter, hvad du skal lave, og hvilken tid på døgnet det er. Blød eller lidt kraftigere belysning? Selfie har indbygget belysning i kanten, som kan dæmpes. Selfie fås i en rund eller rektangulær udgave.

Jenny Spejlskab i metal med opbevaring, udklappelig låge. To hylder. Størrelse: Spejl 60 cm diameter. Skab. B:35 H:43 D:8 cm. Total dybde (spejl + skab) 10 cm. Farver: Hvid mat og sort mat. Fra 2.730,-

Holger

Jenny og Holger fås i hvid mat og sort mat.

Spejlskab i metal med opbevaring, udklappelig låge. Tre hylder. Størrelse: Spejl B:45 H:60 cm. Skab. B:43 H:58 D:10 cm. Total dybde (spejl + skab) 12 cm. Farver: Hvid mat og sort mat. Fra 2.525,-


103

Smukt og praktisk Et rundt spejl giver et lidt mere eksklusivt udtryk. Det opleves heller ikke så pladskrævende, og derfor er det perfekt, hvis du har skrå lofter - så får det badeværelset til at virke mere rummeligt.

OVERDELE


104 Nyhed

Plus Spejl. B: 40, 45, 50, 55, 60, 80, 100, 120 cm. H 80 cm. D: 6 cm.

Selfie rektangulær Spejl med dæmpbar LED-belysning 46 W. IP44. Kelvin: 3400 ±135. B 60, 80, 100, 120 cm. H: 65 cm. D: 3 cm.

Imago 1. Spejl LED. IP 44.* 2. Spejl LED Inkl. Håndvasklys. IP 44. B: 40, 60, 80, 100, 120, 140 cm. H: 80/83 cm. D: 5/9 cm.

* Fås kun i 60 og 80 cm.

Intro Spejlskab i metal. Uden belysning. B: 45, 50, 55 cm. H: 67 cm. D: 13,5 cm.


105

Sober

Signum

Skapa

Spejlskab Sober. Øvre lyskilde LED. Nedre lyskilde LED. IP44. 230 V stikkontakt

Spejlskab. Lyskilde LED. IP44. 230 V stikkontakt

Spejlskab. LED-belysning og 230 V el-udtag IP 44

B: 60, 80, 100 cm. H: 69 cm. D: 12/14 cm.

B: 45, 50, 55 cm. H: 69 cm. D: 12/14 cm.

A60

Tvilling 65

B: 40, 60, 80 og 100 cm. H: 70 cm. D: 12/14 cm.

Line Spejlskab i træ. Uden belysning. Som tilvalg fås stikkontakt. B: 40, 55, 60 cm. H: 67 cm. D: 13 cm.

LED

EL-UDTAG

IP-KLASSE

Spejlskab i træ, spejlskydelåger, to hylder. B: 60 cm. H: 52 cm. D: 12,5 cm.

For yderligere information, se købeguiden på side 193-197.

Spejlskab i træ, spejlskydelåger, to hylder. B: 65 cm. H: 52,5 cm. D: 12,5 cm.

OVERDELE


106

Tvilling 65 Spejlskab i metal, forskydelige spejle, to hylder. B: 65 cm. H: 39,5 cm. D: 12,5 cm.

Birdie 40 Spejlskab i metal, tre hylder, kan venstre- eller højrehænges. B: 40 cm. H: 70 cm. D: 13,5 cm.

I:ET 55 Spejlskab i metal, spejle på indersiden, tre hylder. B: 55 cm. H: 70 cm. D: 12,5 cm.

NY-50 Spejlskab i metal, udklappelig B: låge. H: 40 cm. D: 50 cm. 14 cm.

For yderligere information, se købeguiden på side 193-197.

Eagle Spejlskab i metal, spejle på indersiden, tre hylder. B: 55 cm. H: 70 cm. D: 14,5 cm.

Fack-I I metal, børnesikret skab, leveres med to nøgler, to hylder, kan venstre- eller højrehænges. B: 36,5 cm. H: 49,5 cm. D: 16 cm.


107

Tilvælg belysning/ekstraudstyr Hvis du foretrækker et spejlskab uden indbygget belysning, kan du supplere med det særskilt. Vi har flere forskellige varianter at vælge imellem, alle med LED, som har længere levetid og er et bedre miljøvalg.

Nyhed Dovre lanceres i maj 2020.

Dovre Ny lysramme i stilrent design, som giver et blødt, men dog kraftigt lys. På et lille badeværelse er det tilstrækkeligt at have den som eneste lyskilde. Dovre monteres enkelt og hurtigt på et nyt eller ældre spejlskab. Passer til spejlskabe af både træ og metal. Passar till Eagel, Line, I:et, Birdie, A60, Tvilling och Intro.

B: 40, 45, 50, 55, 60 og 65 cm. H: 3,2 cm. D: 17 cm.

Flattery – til spejlskabe

LED-lampe Fås i bredde: 30 og 50 cm. Passer til Plus Spejl samt Line 50 og 55 cm. B: 30, 50 cm. H: 4,5 cm. D: 11 cm.

LED-lampe Metalbelysning med LED. Med eller uden stikkontakt og jordfejlsafbryder IP44. Passer til Eagle, Line, I:et, Birdie, A60 og Tvilling. B: 40, 55, 60, 65 cm. H: 7 cm. D: 20 cm.

Intro LED-belysning Lyskilde LED. IP44. Passer til Intro Spejlskab. B: 45, 50, 55 cm. H: 3,2 cm. D: 15 cm.

Spejl dig i Vain og Flattery Nu kan du vælge mellem to smukke og praktiske forstørrelsesspejle, Vain og Flattery. Begge har 5x forstørrelse, er lette at montere og kan tilpasses i højden.

OVERDELE


108

Håndvaske I dag er håndvasken et designerobjekt på badeværelset. Vælg mellem fritstående, forsænket eller monteret på bordpladen.

Pris på håndvask er ekskl. armatur. For yderligere information, se svedbergs.dk


109 PORCELÆNSHÅNDVASKE TIL MONTERING PÅ BORDPLADE MED ARMATURER PASSER TIL FORMA, STIL OG SID.

KOSTER porcelænsvask. B:53 H:16 D:42. 2.150,-

FLOD porcelænsvask. B:57 H:14 D:42. 2.150,-

PORCELÆNSHÅNDVASKE TIL MONTERING PÅ BORDPLADE MED FRITSTÅENDE ARMATURER PASSER TIL FORMA, DK, STIL OG SID.

OCEAN porcelænsvask. B:45 H:18 D:45. 2.740,-

FYN porcelænsvask. B:45 H:15 D:45. Hvid 2.635,Hvid mat 2.760,-

SOLID SURFACEHÅNDVASKE TIL MONTERING PÅ BORDPLADE MED FRITSTÅENDE ARMATURER PASSER TIL FORMA, DK, STIL OG SID.

Nyhed

FROSS. Fritstående håndvask Solid Surface B:40 H:12 D:40 Hvid Mat 4.055,-

Nyhed

FROSS. Fritstående håndvask Solid Surface B:40 H:12 D:40 Sort Mat 5.215,-

Nyhed

FROSS. Fritstående håndvask Solid Surface B:55 H:12 D:35 B:55 H:12 D:35 Hvid Mat 4.050,-

Nyhed

FROSS. Fritstående håndvask Solid Surface B:55 H:12 D:35 B:55 H:12 D:35 Sort Mat 4.500,Hylde til Fross Hvid Mat 900,Sort Mat 900,-

H Å N DVA S K E


110 PORCELÆNSVASK

VASK 9090 til boltmontage eller konsoller. B:57 H:25 D:46 920,-

SKAPA Håndvask 45x25 hvid. B:46 H:8,5 D:31. 1.305,-

SKAPA Håndvask 50x25 hvid. til bolt- eller konsolmontage. B:51 H:8,5 D:31. 1.405,-

Nyhed

SKAPA Håndvask 40x35 hvid. B:41 H:8,5 D:41 1.500,-

SKAPA Håndvask 55x25 hvid. til bolt- eller konsolmontage. B:56 H:8,5 D:31. 1.510,-

Nyhed

SKAPA Håndvask 45x35 hvid. B:46 H:8,5 D:41. 1.500,-

SKAPA Håndvask 50x35 hvid. til bolt- eller konsolmontage. B:51 H:8,5 D:41. 1.550,-

SKAPA Håndvask 55x35 hvid. B:56 H:8,5 D:41. 1.605,-

Nyhed

SKAPA Håndvask 60x35 hvid. B:61 H:8,5 D:41 2.365,-

SKAPA Håndvask 80x35 hvid. B:61 H:8,5 D:41 3.085,-

Nyhed

SAND porcelænsvask 40x35. til boltmontage. B:41 H:5 D:38. 1.500,-

SAND porcelænsvask 50x35. til boltmontage. B:51 H:5 D:38. 1.550,-

SØJLEHÅNDVASKE AF PORCELÆN

SAND porcelænsvask 60x35. til boltmontage. B:61 H:5 D:38. 2.365,-

SAND porcelænsvask 80x35. til boltmontage. B:81 H:5 D:38. 3.085,-

TILBEHØR

VASK 9090 til boltmontage eller konsoller. B:57 H:25 D:46 920,- Søjle 90070. 935,2.

1.

Pris på håndvask er ekskl. armatur. For yderligere information, se svedbergs.dk

1. Vandlås til afløb i gulv krom. 1.310,2. Vandlås til afløb i væg krom. 1.035,-


111

Armaturer Diskret eller med et formsprog, der springer i øjnene? Vigtigst er det müske, at armaturet passer ind i helheden.


112 HÅNDVASKARMATURER

Nyhed

Nyhed

Nyhed

COLD START

TOUCH ME Håndvaskarmatur Krom. Art.nr. 96800. 1.845,-

NAVONA Håndvaskarmatur Krom. Art.nr. 96803. 2.655,-

HALDE Håndvaskarmatur Krom. Art.nr. 96816 1.530,Sort Mat. Art.nr. 96817 1.800,-

INDUSTRIA Håndvaskarmatur Krom. Art.nr. 96823 3.150,Sort Mat. Art.nr. 96824 4.860,-

BOLD Håndvaskarmatur Krom. Art.nr. 96825 5.400,Sort Mat. Art.nr. 96826 6.300,-

1. TWIT Håndvaskarmatur Krom. Art.nr. 96802. 2.555,Sort Mat. Art.nr. 96819. 4.090,Hvid Mat. Art.nr. 96818. 4.090,-

PIPE Håndvaskarmatur Krom. Art.nr. 96811. 2.865,Guld. Art.nr. 96812. 4.595,Sort Mat. Art.nr. 96814. 4.595,Hvid Mat. Art.nr. 96815. 4.595,-

SVEA Håndvaskarmatur Krom. Art.nr. 96804. 3.060,Bronze. Art.nr. 96805. 4.090,-

INDUSTRIA Fritstående håndvaskarmatur Krom. Art.nr. 96823-H 4.950,-. Sort Mat Art.nr. 96824-H 6.930,-.

Nyhed

HALDE Fritstående håndvaskarmatur Krom. Art.nr. 96816-H 2.250,-. Sort Mat Art.nr. 96817-H 2.700,-

BADEKARARMATUR

NICE sargmonteret armatur. Art.nr. 96956. 5.170,-

1. EASY CLEAN Bundventil* Krom. Art.nr. 1214. 590,Bronze. Art.nr. 1216. 890,Guld. Art.nr. 1217. 890,Hvid Mat. Art.nr. 1218. 235,Sort Mat. Art.nr. 1219. 890,2. BUNDVENTIL Krom. Art.nr. 98813. 310,Bronze. Art.nr. 99074. 515,Guld. Art.nr. 98893. 515,-

FRITSTÅENDE ARMATURER

Nyhed

2.

PIPE Fritstående håndvaskarmatur Krom. Art.nr. 96811-H. 4.295,Guld. Art.nr. 96812-H. 6.640,Sort Mat. Art.nr. 96814-H. 6.640,Hvid Mat. Art.nr. 96815-H. 6.640,-

TWIT Fritstående håndvaskarmatur Krom. Art.nr. 96802-H. 4.495,Sort Mat. Art.nr. 96819-H. 6.965,Hvid Mat. Art.nr. 96818-H. 6.965,-

BRUSEARMATUR

SMART Badekararmatur 150 cc Krom. Art.nr. 96927. 3.290,-

SMART Brusearmatur 150 cc Krom. Art.nr. 96926. 2.320,*Bronze, guld, sort og hvid er tilvalg til møbler, hvor Easy Clean Krom indgår.


113 BRUSEARMATURER & BRUSEÆT

Termostatarmatur bruser

1.

2.

Termostatarmatur badekar/brus

1. PIAZZA brusesæt exkl. termostatblander, krom. Art.nr. 96969. 2.165,PIAZZA brusearmatur med termostatblander 150 cc, brusehoved og håndbruser, krom. Art.nr. 98150T. 6.495,PIAZZA brusearmatur med termostatblander 160 cc, brusehoved og håndbruser, krom. Art.nr. 98160T. 6.495,PIAZZA brusearmatur med termostatblander 150 cc, badekartud, brusehoved og håndbruser, krom. Art.nr. 98150TB. 8.645,PIAZZA brusearmatur med termostatblander 160 cc, badekartud, brusehoved og håndbruser, krom. Art.nr. 98160TB. 8.645,-

3.

3. V  IST Brusebatteri hvid mat 150 cc med termostat, brusehoved og håndbruser. Art.nr. 96976. 15.980,VIST Brusebatteri hvid mat 160 cc med termostat, brusehoved og håndbruser. Art.nr. 97006. 15.980,VIST Brusebatteri sort mat 150 cc med termostat, brusehoved og håndbruser. Art.nr. 96972. 15.980,VIST Brusebatteri sort mat 160 cc med termostat, brusehoved og håndbruser. Art.nr. 96978. 15.980,-

Vægskive krom 160 cc. Art.nr. 91202 890,Vægskive hvid mat 160 cc. Art.nr. 91301 940,Vægskive sort mat 160 cc. Art.nr. 91300 940,-

2. R  OUND brusesæt krom. Art.nr. 96946. 2.160,ROUND brusearmatur med termostat 150 cc, brusehoved og håndbruser i krom. Art.nr. 96947T. 6.410,ROUND brusearmatur med termostat 160 cc, brusehoved og håndbruser i krom. Art.nr. 96949T. 6.410,ROUND brusearmatur med termostat 150 cc, badekartud, brusehoved og håndbruser i krom. Art.nr. 96947TB. 8.545,ROUND brusearmatur med termostat 160 cc, badekartud, brusehoved og håndbruser i krom. Art.nr. 96949TB. 8.545,-

Nyhed

7.

5. 4. LOJSTA Brusebatteri krom 150 cc. Art.nr. 97001T. 8.100,LOJSTA Brusebatteri krom 160 cc. Art.nr. 97003T. 8.100,LOJSTA Brusebatteri sort mat 150 cc. Art.nr. 97002T. 11.700,LOJSTA Brusebatteri sort mat 160 cc. Art.nr. 97004T. 11.700,-

INFO ROUND OG PIAZZA: Selvrensende brusehoved. Brusestangen er justerbar i højden, mere information og mål finder du på svedbergs.dk

6.

8.

5. STREAM Brusesæt Krom. Art.nr. 96820. 775,6. FLOW Brusesæt Krom. Art.nr. 99366. 1.075,7. O  RION termostatblander bruser 150 cc krom. Art.nr. 96991. 5.225,ORION termostatblander bruser 160 cc krom. Art.nr. 96992. 5.225,8. O  RION termostatblander badekar/bruser 150 cc krom. Art.nr. 96993. 6.740,ORION termostatblander badekar/bruser 160 cc krom. Art.nr. 96994. 6.740,-

A R M AT U R E R


114

Brus Elskede brusebad, aldrig har vi haft flere at vælge imellem end nu. Her præsenterer vi dette års modeller. Hvilken af dem passer til dine behov og dit badeværelse?

FORMA Underskab 100x45 skifergrå med 2 skuffer, BOX ONE og easy Clean. 8.270,- BORDPLADE Sirius 100 center 6.010,- FROSS Fritstående håndvask Ø40 sort mat. 4.050,- PIPE Fritstående Håndvaskarmatur sort mat. 6.640,- SELFIE Rundt spejl 80 LED. 6.255,- Højskab 172x40 sortbejdset. 6.645,- 180° Fast skærmvæg Rista 88x200 sort mat og klart glas. 6.435,- VIST Brusebatteri sort mat 150 cc med termostat, brusehoved og håndbruser. 15.980,- SIGYN Håndklædetørrer 26x120 sort mat. 5.760,-/stk. LÆDERGREB sort. 135,- ERICA El-patron 300 W sort 2.210,-              


115

BRUS


116

Skoga Vandfald er en af naturens mest spændende opfindelser. Steder, hvor vandløb falder lige ned. Det er et imponerende syn. Vi har navngivet produkter, som på forskellig vis indrammer de skønne stunder på badeværelset, efter såvel små som store vandfald. Det er jo sådan rummets egne vandfald ser ud. Undertiden små og beroligende. Andre gange kraftige og energigivende. Skoga, et af Islands største vandfald, er det første. En serie, der fremhæver og indrammer. Som blomsterne langs den perlende bæk eller klippevæggene ved vandfaldet.

Formsprog der fremhæver Med deres moderne formsprog udgør vores Skoga-produkter en stilren indramning af badeværelset, der bringer oplevelsen op på et nyt niveau. Sådan synes vi, det skal være. Det ligger i vores natur.

Alle mål i købeguiden Skoga fås i en lang række forskellige varianter. Du kan for eksempel få visse modeller i 225 cm’s højde. I vores købeguide finder du alle de informationer, du har brug for.

Side 200

Måltilpas Skoga Skæve mål eller lavt til loftet? Du kan altid skabe din nye brusekabine på svedbergs.dk, hvor vi giver dig mulighed for at vælge model, sætte farver på profiler samt vælge glas. Prøv dig frem, og find din brusekabine.


117

SKOGA Halvrundt brusehjørne 90x90 sort mat profil og røgfarvet glas. Integreret greb. 7.525,- LOJSTA Brusebatteri sort mat 150 cc. 11.700,- Lige Magnetliste sort. 320,- ZAGA Håndklædetørrer 34x120 sort mat. 6.715,ERICA El-patron 300 W sort 2.210,-                          

BRUS – SKOGA


118

SKOGA lige brusehjørne 90x90 sort mat profil og klart glas. 7.150,- SKOGA Greb sort mat. 230,- ZAGA Håndklædetørrer sort 26x120 cm. 5.760,VIST Brusebatteri sort mat 150 cc med termostat, brusehoved og håndbruser. 15.980,- Lige Magnetliste sort. 320,-                          


119

2.

1.

1. 2.

Sparer gulvplads De smarte løftehængsler gør det lettere at åbne og lukke døren. Slæbelisten slutter tæt mod gulvet, så du slipper for stænk. Når kabinen ikke anvendes, kan dørene foldes indad for at spare plads. De smidige profiler giver mulighed for rørføring.

1. SKOGA Lige brusehjørne 80x80 alu mat profil og halvfrost. 7.525,2. SKOGA Lige brusehjørne 70x90 hvid mat profil og frostglas. 7.525,-                                

BRUS – SKOGA


SKOGA Brusehjørne 90x90 hvid mat profil og klart glas. 7.150,- SKOGA Greb hvid mat. 230,VIST Brusebatteri hvid mat 160 cc med termostat, brusehoved og håndbruser. 15.980,ZAGA Håndklædetørrer 34x120 hvid mat. 6.715,- ERICA El-patron hvid mat 300 W. 2.210,-                          


121

1.

2.

3.

Gennemtænkt formgivning Bruseglasset i halvfrost sikrer god indsynsbeskyttelse. Hængslerne gør det nemt at åbne og lukke døren, slæbelisten slutter tæt mod gulvet. Profilerne giver mulighed for rørføring.

4.

4.

3.

1. 2.

3.

1. SKOGA Halvrundt brusehjørne 90x90 alu mat profil og klart glas. 7.150,- 2. SKOGA Halvrundt brusehjørne 90x90 alu mat profil og halvfrost. Integreret greb. 7.525,- 3. SKOGA Rundt brusehjørne 95x80 alu mat profil og klart glas. 10.620,4. SKOGA Lige/rundt brusehjørne 80x127 alu mat profil og klart glas. 9.705,-                             BRUS – SKOGA


122

SKOGA Lige skærmvæg 90 alu blank profil og frostglas. 3.965,-


123

1.

2.

3.

1. 4.

2.

4.

5.

3.

Til det lille badeværelse Hængslerne gør det nemt at åbne og lukke døren, og slæbelisten slutter tæt mod gulvet. Med stangen (se billede 5) kan man kan gøre en bevægelig dør fast. De smidige profiler giver mulighed for rørføring.

1. SKOGA Lige skærmvæg 80 hvid mat profil og klart glas. 3.780,- 2. SKOGA Skærmvæg buet 90 sort mat profil og halvfrost. 5.075,- 3. SKOGA Fast skærmvæg 90 alu blank profil og klart glas. 3.755,4.SKOGA Lige skærmvæg 90 alu mat profil og frostglas. 3.965,- 5. Hjørnestang til bruser 605,-                        

BRUS – SKOGA


124

1.

Bruseoplevelse før og efter En bruseoplevelse starter længe før, du har åbnet for hanerne. Og varer længe efter, at du er færdig. Skogas design gør brusenichen til en udsmykning af badeværelset. Og de praktiske detaljer skaber blandt andet mere gulvplads og minimerer stænk.

2.

1.

2.

3.

1. SKOGA Dobbelt bruseniche 158 sort mat profil og klart glas. 7.150,2. SKOGA Enkelt bruseniche 90 alu blank profil og frostglas. 5.295,-


125

3.

3. SKOGA Dobbelt bruseniche 160 alu blank profil og klart glas. 7.740,-                                  

BRUS – SKOGA


126

SKOGA Lige brusehjørne badekar 83x83 alu blank profil og klart glas. 6.130,- BRUSEBADEKAR 160 af akryl. 11.970,-


127

2.

Mindre stænk Med et brusehjørne på et badekar slipper du for stænk. Dørene kan desuden foldes sammen. Vælg mellem fire forskellige farver, hvid mat, sort mat, aluminium mat og aluminium blank. Profilerne giver mulighed for rørføring.

1.

1.

2.

1. SKOGA Lige skærmvæg badekar 80 alu mat profil og frostglas. 3.475,2. SKOGA Lige brusehjørne badekar 83x83 hvid mat profil og klart glas. 6.130,- SKOGA Greb hvid mat. 230,-                          

BRUS – SKOGA


128

2.

3.

1.

1.

3.

Kræver minimal plads Foldekabinerne er konstrueret, så de passer til alle badeværelser og optager minimal plads. Vælg mellem forskellige modeller og udførelser for at finde en løsning, der passer til dit badeværelse.

4.

5.

1. SKOGA Folde/fast brusehjørne 90x93 sort mat profil og klart glas. Integreret greb. 9.245,- 2. SKOGA Foldeskærmvæg 90 alu mat profil og klart glas. Integreret greb. 5.225,- 3. SKOGA Enkeelt foldevæg til bruseniche 90 alu blank profil og halvfrost. Integreret greb. 6.425,4. SKOGA Dobbelt foldevæg til bruseniche 138 alu mat profil og klart glas. Integreret greb. 9.780,- 5. SKOGA Dobbelt folde/fast væg til bruseniche 180x3 sort mat profil og frostglas. Integreret greb. 9.720,-


SKOGA Foldebrusehjørne 90x90 alu blank profil og klart glas. Integreret greb. 9.780,- PIAZZA Brusearmatur med termostatblander 150 cc, brusehoved og håndbruser, krom. 6.495,-                      


130

Oversigt Skoga

MODEL

HJØRNE LIGE

HJØRNE LIGE / FAST

SKÆRMVÆG LIGE

SKÆRMVÆG BUET

HJØRNE HALVRUNDT

SKÆRMVÆG FAST

HJØRNE LIGE + RUNDT

NICHE ENKELT

GLAS

RUNDT

NICHE DOBBELT

RUNDT

NICHE DOBBELT /FAST

SKÆRMVÆG BADEKAR

HJØRNE BADEKAR

STØRRELSE Hver model fås i en lang række forskellige størrelser for at øge din valgfrihed. Alle størrelser samt information om specialmål finder du nemt i Købeguiden.

KLART GLAS

HALVFROST

FROSTGLAS

RØGFARVET GLAS

PROFILFARVE

Side 200

TILVALG HVILESÆDE

HVID MAT

ALUMINIUM MAT

ALUMINIUM BLANK

HULGREB**

GREB* (TILVALG)

SORT MAT

Som tilvalg fås et skønt og praktisk sæde, der nemt kan monteres på væggen. Vippes blot ned, når det ikke skal bruges.

GREB

KNOP*

*Fås i alle 4 profilfarver. ** Fås kun i Aluminium mat, Aluminium blank og Sort mat.

Opret og tilpas din bruseafskærmning i produktstudion, svedbergs.dk


131 BRUG VORES KØBEGUIDE Hvilken type glas vil du have, hvordan skal profilerne se ud, hvilken størrelse passer til dit badeværelse, og hvad koster brusenichen? Alle de spørgsmål og mange flere får du svar på i købeguiden:

Side 205

SKOGA FOLDEBRUSEVÆGGE

1. Start med at vælge udførelse. Foldevæggen (billede 1 og 2) kan kombineres med en fast skærmvæg i hjørnet (billede 3) eller en niche (billede 4). Man kan også kombinere to foldevægge (billede 5 og 6).

1.

2.

3.

4.

5.

6.

2. Alle udgaver leveres i klart glas og frostglas. Visse også i halvfrost.

3. Vælg farve på foldevæggene: aluminium mat/mat krom, aluminium blank/krom eller sort mat/ sort mat. 4. Hvilken størrelse vil du have: 70, 80, 90 eller 100 cm?

BRUS – SKOGA


132

180°/180° Rista Kendetegnende for 180° er de store glasflader, som giver et luftigt og eksklusivt indtryk. En bruseserie designet til dem, der både søger det æstetiske og det funktionelle. 180° Rista er en tydelig flirt med det industrielle, som vi ser meget af nu for tiden. Kig videre, og find din yndlingsmodel.

Badeværelsetips Vælg en brusevæg eller kabine af et materiale, som er enkelt at pleje og holde rent. Ofte er det tilstrækkeligt med lunkent vand og en gummiskraber eller et vinduespudsemiddel og en blød klud. Undgå skuresvampe og rengøringsmidler med slibemidler.

Få den måltilpasset Hvis du ikke kan finde en model, der passer til netop dit badeværelse, kan du få 180° måltilpasset. Præcis efter dine ønsker. Perfekt hvis du for eksempel har skrånende loft, udvendige rør eller gerne vil have, at brusekabinen går helt op til loftet.

Side 208


133

B R U S – 1 8 0 ° / 1 8 0 ° R I S TA


134

Rista 180° Rista, der emmer af industrifornemmelse og giver badeværelset et lidt mere råt udtryk. Sort er tidløst.

Sorte detaljer Detaljernes betydning er stor. Hvert eneste lille element er vigtigt. Så vælg hvert og et af dem med omhu. Lad dem blive prikken over i’et ved at understrege helheden eller skabe spændende kontraster. 1.

Tidløst sort Der er gode grunde til, at ”den lille sorte” er blevet en modeklassiker. Sort emmer af tidløshed. Hvorfor skal sort forbindes med noget dystert eller pessimistisk? Vi tænker høj kvalitet og stilrent. En naturlig badeværelsesklassiker.


135

Klassisk kontrast Lad vandet strømme som et vandfald gennem mørke toner. Hvor det lyse og friske brydes med klassiske kontraster.

2. 1. 180° Fast skærmvæg Rista 88x200 sort mat og klart glas. 6.435,- VIST Brusebatteri sort mat 150 cc med termostat, brusehoved og håndbruser. 15.980,- 2. VIST Brusebatteri sort mat 160 cc med termostat, brusehoved og håndbruser. 15.980,-                                  

B R U S – 1 8 0 ° / 1 8 0 ° R I S TA


136

1.

2.

Forskellige nichemodeller For at finde den optimale løsning til dit badeværelse kan du vælge mellem forskellige nichemodeller. De store glasflader giver et luftigt indtryk og er desuden nemme at gøre rene. Greb, hængsler, stang og gulvbeslag understreger helhedsindtrykket.

1.

2.

1. 180° Bruseniche 78,5 krom krystalglas. 7.410,- 2. 180° Dobbelt bruseniche 156,5 sort mat og krystal-/frostglas. 14.815,-                                


137

180° Niche, dobbelt kombination special, klart glas, se side 208.

B R U S – 1 8 0 ° / 1 8 0 ° R I S TA


138

1.

Smukt og praktisk En praktisk detalje er, at dørene kan foldes indad, når kabinen ikke er i brug, hvilket frigør gulvplads. Dørene er også selvlukkende det sidste stykke vej. Vælg mellem to døre, eller en dør og et fast glasparti.

2.

1. 180° Fast skærmvæg Rista 88x200 sort mat og klart glas. 6.435,- VIST Brusebatteri sort mat 160 cc med termostat, brusehoved og håndbruser. 15.980,- 2. 180° Lige brusehjørne 90x90 sort mat og klart glas. 12.105,-

2.


139

1.

Vælg både og En praktisk løsning til dem, der ønsker at kombinere badekar og bruser. Hængslerne er af krom, og alle montage- og klemskruer er skjulte. Spaltebredden mod væggen er kun 8 mm, hvilket minimerer stænk. 1.

2.

2

3.

1. 180° Skærmvæg badekar 81 krom krystal glas. 6.915,2. 180° Hjørnebruser badekar 83x83 krom klart glas. 11.130,3. 180° Fast skærmvæg 78 krom klart glas. 5.895,-                        

2.

3.

B R U S – 1 8 0 ° / 1 8 0 ° R I S TA


140 Oversigt 180° MODEL

HJØRNEBRUSER

HJØRNEBRUSER 1 DØR

HJØRNEKABINE BADEKAR

SKÆRMVÆG

NICHE ENKELT

SKÆRMVÆG 1 DØR

NICHE DOBBELT

NICHE DOBBELT 1 DØR

GLAS

BESLAG

Vælg mellem tre forskellige glastyper: klart glas, krystalglas eller krystal-/frostglas.

Fås i sort og i krom.

KLART GLAS

KRYSTALGLAS

KRYSTAL-/ FROSTGLAS

SORT MAT

SKÆRMVÆG BADEKAR

TILVALG

KROM

HVILESÆDE

Som tilvalg fås et skønt og praktisk sæde, der nemt kan monteres på væggen. Vippes blot ned, når det ikke skal bruges.

Specialmål til 180°? Vi leverer efter dine ønsker Alle huse har deres egne små særheder, mål og vinkler. Kan du ikke finde den brusekabine, der passer, så kan vi specialtilpasse alle mål efter dine behov og ønsker. Se mere i købeguiden side 207.


141 Størrelser 180° Rista Rista skærmvæg og hjørnekabine fås i bredderne 80 og 90 cm samt højden 200 cm. Brusenicherne fås i bredderne 80, 90, 160 og 180 cm samt i højden 200 cm. Se mere i købeguiden side 207.

Oversigt 180° Rista MODEL I KØBEGUIDEN FINDER DU ALLE INFORMATIONER

HJØRNEBRUSER

HJØRNEBRUSER 1 DØR

SKÆRMVÆG

SKÆRMVÆG 1 DØR

På en letoverskuelig måde har vi samlet alle informationer om bruserne i serie 180° på ét sted – i købeguiden. Her finder du en oversigt, som gør alle valgmulighederne lettere.

Side 207

NICHE ENKELT

NICHE DOBBELT

NICHE DOBBELT 1 DØR

GLAS

BESLAG

På Rista er en industridekoration hærdet fast på glassets yderside, hvilket giver badeværelset karakter.

Fås i sort.

KLART GLAS/ SORT MAT

SORT MAT

B R U S – 1 8 0 ° / 1 8 0 ° R I S TA


142

Ritual Vores brusekabine Ritual findes i flere udgaver. Modellerne fylder kun lidt, har sikkerhedsglas og giver en skøn bruseoplevelse. Ritual fås desuden i to yderligere udgaver (se næste opslag). Uanset hvad du vælger, får du et ritual, du vil elske.

Fordele ved Ritual 10 fordele der følger med, når du vælger Classic eller Premium:

 To aluminiumprofiler giver en stabil og robust skydedør.  Døren glider lydløst takket være bogievogne med dobbelte kuglelejer samt fjedring. Skydedør skaber mere gulvplads.  Otte hjul på dørpartiet gør det stabilt og nemt at åbne. Fås i hvid med klart glas eller frostede bagvægge.  Nemt at rengøre takket være fjederophæng.

1.

Integrerede greb i profilerne.  Stabilt kar i støbt marmor (med skjult afløb). Indgangsmål: 47 cm. Enkelt at montere takket være klikfunktion.

Classic Vores brusekabine Ritual Classic har alle de fordele en brusekabine har, ikke mindst når det gælder bekvemmelighed og sikkerhed. Classic fylder kun lidt, har sikkerhedsglas og giver en skøn bruseoplevelse. Vælg mellem to størrelser, 90 x 90 og 80 x 90 cm.


143

Premium Ritual Premium er lidt mere luksuriøs. Trygheden ved en brusekabine er der vældig mange, som sætter stor pris på. Også denne variant fylder kun lidt, har sikkerhedsglas og giver en skøn bruseoplevelse. Fås i størrelserne 90 x 90 og 80 x 90 cm.

2.

Badeværelsestip At vælge en brusekabine indebærer mange fordele. Der er for eksempel ingen krav om særskilte vådrumsvægge, når en brusekabine installeres.

3.

1. RITUAL Brusekabine Classic 91x91 hvid klart glas/frostglas. 12.120,- 2. RITUAL Brusekabine Premium 91x91 hvid mat profil og klart glas. 16.645,- 3. RELAX Brusesæde. 1.880,-                              

BRUS – RITUAL


144

To ritualer til nydelse Uanset hvilket badeværelse du har, kan du finde en Ritual, der passer. Ud over Classic og Premium kan du vælge mellem to brusenicher. Alle smukt designede med sikkerhedsglas og praktiske funktioner.

1.

Smart montering uden skruer Takket være en smart konstruktion monteres Ritual nicheløsningerne uden skruer i væggen. Perfekt når du skal udskifte bruser i et eksisterende baderum og ikke må bryde vådrumssikringen. Takket være en aluminiumprofil og fjedrende gummipuder presses bruseren fast mellem væggene. 2.

Badeværelsetips Forskellige typer glas giver forskellige indtryk og fornemmelser på badeværelset. Klart glas værdsættes ofte for dets luftighed, rummet opleves også som større. Alle vores brusenicher i Ritual-serien har klart glas. 2.

1. RITUAL Bruseniche 85-90 hvid klart glas. 1 dør. 6.055,- 2. RITUAL Bruseniche 140-145 hvid mat klart glas. 2 døre. 7.020,-                                


145 Oversigt Ritual MODEL

GLAS Ritual-serien fås i klart glas (med frostglas på bagvæggene i kabinerne).

BRUSEKABINE CLASSIC

BRUSEKABINE PREMIUM

KLART GLAS

TILVALG HVILESÆDE

BRUSENICHE 2-GLAS

BRUSENICHE 4-GLAS

Som tilvalg fås et skønt og praktisk sæde, der nemt kan monteres på væggen. Vippes blot ned, når det ikke skal bruges. Sædet passer også til Ritual brusekabine Premium.

STØRRELSE Hver model fås i en lang række forskellige størrelser for at øge din valgfrihed. Alle størrelser finder du nemt i Købeguiden. HYLDE

Side 209

PROFILFARVE

Smart opbevaringsløsning til bruseren med tre flytbare hylder. Monteres på profilen eller på væggen.

HVID

I KØBEGUIDEN FINDER DU ALLE INFORMATIONER I vores købeguide kan du finde alle informationer om bruserne i Ritualserien: let overskueligt og tydeligt, så du nemt kan træffe dit valg.

Side 209

BRUS – RITUAL


146

Bad Støbt marmor, emalje, akryl. Lucite eller Solid Surface – hvordan ser det perfekte badekar ud på dit badeværelse?

DK Underskab 60x45 hvid med 2 skuffer, BOX TWO og Easy Clean. 7.655,- DK Greb CC 192 krom. 195,- DK Håndvask Falster 60x45 hvid. 2.710,Pipe Håndvaskarmatur krom. 2.865,- Skuru Spejlskabe 60 hvid med LED-Belysning. 6.745,- DK Højskab 170x40 hvid med 2 låger.  7.275,- Håndklædeknage krog O01 krom  120,- Lule 170x83 hvid mat.  15.295,- Smart badekararmatur  3.290,- Amor 10x140 blankpoleret.  2.820,-                


147

BADEKAR


148

Solid Surface Badekar i materialet Solid Surface kan næsten have en hvilken som helst udformning, eftersom materialet er så formbart. Det er også et materiale, som er meget let at holde. Og hvis du taber noget, så der opstår en revne, kan badekarret repareres, så det bliver så godt som nyt.

Fordele ved Solid Surface Hemmeligheden bag Solid Surface er det porefri kompositmateriale, som har mange fordele. Slidstyrken er ekstremt høj, og hygiejneegenskaberne særdeles gode. Desuden kan materialet, hvad udseende angår, imitere træ, sten og andre naturlige materialer, men er betydeligt mere fleksibelt.

Savon Vores nye rummelige og eksklusive badekar Savon er udformet i et førsteklasses materiale. Solid Surface giver desuden en silkemat og fin linje på møblet. Savon har stabile integrerede ben, som giver det et karakteristisk udtryk.


149

B A D E K A R – S O L I D S U R FA C E


150

Støbt marmor Det mest karakteristiske ved støbt marmor er, at det gør badekarrene ekstremt stabile. Men der er flere fordele, f.eks. at det holder varmen længe. Optimalt for dem, der elsker lange, afstressende bade. Vælg mellem forskellige former og størrelser.

Du bestemmer I vores materialeguide kan du læse mere om støbt marmor. Og i vores købeguide finder du komplet information om alle vores badekarsmodeller.

Side 216


151

Reyk Reyk er fremstillet i det slidstærke naturmateriale støbt marmor, som består af krystalliserede bjergmineraler. Det giver associationer til naturens varme kilder. Takket være de varmeisolerende egenskaber får du et skønnere bad, som desuden værner om vores natur.

BADEKAR – STØBT MARMOR


152

Scarlett Praktisk og bekvemt badekar med klassisk design. Den høje endeside er ikke bare æstetisk tiltalende, den giver også en fantastisk rygstøtte. At det er fritstående gør desuden badekarret let at placere. Tilvælg armatur til vægmontage.


153

Oval 170/158 Dybt badekar i støbemarmor som giver badeoplevelser ud over det sædvanlige. Ergonomisk design og bløde afrundede former. Findes i to størrelser. Design: Pelikan Copenhagen

BADEKAR – STØBT MARMOR


154

Lucite Ud over at badekar af Lucite er behagelige at se på, er det et meget praktisk og rengøringsvenligt materiale. At det er ekstremt formbart gør det muligt at skabe badekar i næsten en hvilken som helst form

Fordele ved Lucite Lucite slipper ikke smudspartikler igennem; det er forklaringen på, at det er så let at holde rent. Det er også et materiale, som er UV-bestandigt, hvilket bevirker, at badekarret bevarer sit udseende gennem hele sin levetid.

Badeværelsetips Stil nogle enkle spørgsmål til dig selv, før du vælger badekar. Hvor meget har du plads til, skal det være op ad væggen eller fritstående? Og præcis ligesom når du køber seng, så prøv at sidde i badekarret, før du beslutter dig.


155 Nyhed

Lule 158/170 Form og funktion i et og samme badekar. Rundt og ergonomisk. Fremstillet i Lucite, som er stærkere og giver en mere luksuriøs overflade end akryl.

BA D E K A R – LUCITE


156

Ume Ume har en rund og ergonomisk udformning, som gør det skønt at sidde i. Har en badedybde på 45 cm. Leveres med afløbssæt.

Eno Eno er rektangulært og har en skøn hældning for ryggen. Minimalistisk formsprog med rette linjer. Har en badedybde på 44 cm. Gennemtænkt placering af afløbet. Leveres med afløbssæt.


157

Barb Det ovale design skaber et blødt og moderne indtryk. At det er fritstående, gør ikke bare badekarret smukt, men også let at placere på de fleste badeværelser. God badedybde med masser af plads. Tilvælg armatur til vægmontage.

BA D E K A R – LUCITE


158

Akryl Ud over at badekar af akryl er behagelige at se på, er det et meget praktisk og rengøringsvenligt materiale. At det er ekstremt formbart, gør det muligt at skabe badekar i næsten en hvilken som helst form. Med eller uden massagesystem.

Brusebadekar Z150, Z1600 og Z1700 Tre praktiske badekar med masser af bruseplads. Perfekt til små badeværelser, hvor du både vil kunne tage kar- og brusebad. Kan fås i både højre- og venstreudgave (det store billede viser højre). Kan endvidere suppleres med skærmvæg. Se side 126 og 139.


159

Hjørnebadekar Buzz Et lidt mindre hjørnebadekar, med integrerede fronter, som passer perfekt til små badeværelser. Gode afsætningsflader til sæbe, shampoo og skumbad. Det perfekte valg til børnefamilier.

Badekar Z160 Smukt og enkelt badekar, lige tilpas til én person. De bløde, afrundede former er både æstetisk tiltalende og giver en skøn komfort.

BADEKAR – AKRYL


160

Badekar Belle Et klassisk badekar med fødder, som giver badeværelset et fornemt præg. En luksuriøs og personlig følelse. Men samtidig moderne, bekvemt og funktionelt. Den let forhøjede endeside giver skøn rygstøtte. Fødderne fås i krom, messing, bronze og hvid mat.

Badekar Classic Bekvemt og smukt badekar i klassisk design med løvefødder. Den let forhøjede endeside udgør en skøn rygstøtte. Fødderne fås i krom, messing, bronze og hvid mat.


161

Emalje Sig ordet emalje, får mange et nostalgisk udtryk i øjnene. At emalje er så populært, skyldes ikke bare, at det er et materiale med en historie, men også at det er praktisk og robust. Disse badekar har det meste, bortset fra muligheden for at tilføje et massagesystem.

Nyhed

Et klassisk materiale Emalje er et materiale, som har været anvendt i århundreder. Fra køkkenprodukter til badekar. Det er et rent naturprodukt, som modstår slitage og ridser på en god måde. Desuden giver emaljen badekarrene en smuk, lidt blank overflade.

Tofta Traditionelt badekar i klassisk emalje med en bred afsætningskant. Maksimal beskyttelse mod slitage. Står stabilt på alle underlag.

Side 212

BADEKAR – EMALJE


162

Skoga skærmvæg, hvis du vil kombinere bruser og badekar

1.

1.Siddebadekar, formpresset plade med emaljeret overflade. Ergonomisk udformet og veldimensioneret siddeflade for optimal komfort og enklere indog udstigning. 2. Emaljebadekar formpresset plade med emaljeret overflade. Fås i flere størrelser, se købeguiden side 212. 2.

Ekstrafront til dem, der foretrækker en heldækkende front (fås i hvid eller sort).

Takket være benenes hjørneplacering er rummet under badekarret frit til opbevaring. Som en bonus bliver det samtidig lettere at holde rent.


163

BADEKAR – EMALJE


164

Håndklædetørrer Her finder du både eldrevne og vandbårne håndklædetørrere. Og gode råd om sikker installation.


165

HÅNDKLÆDETØRRER


166

Højder Korrekt størrelse og højde er vigtigt, når du vælger håndklædetørrer. Forsøg at finde en placering, som er baseret på badeværelsets indretning – brusevæggen eller badeværelsesskabet.


167

Gode råd ved valg af håndklædetørrer I princippet er der to varianter af håndklædetørrere at vælge mellem. Enten opvarmes de med el eller via boligens eksisterende vandsystem. Desuden er der mulighed for at kombinere disse to. Hvilken variant, du bør vælge, afhænger af, hvilket varmeanlæg du har i boligen i dag. Men uanset hvad, så tilbyder vi et bredt sortiment af smukt designede håndklædetørrere. Nogle med indbyggede funktioner, som sikrer energibesparende anvendelse, andre hvor der er mulighed for at tilføje dette.

Eldrevne håndklædetørrere

Vigtigt ved montering

En god og smidig løsning, som passer til de fleste badeværelser. Tilslutningen er enkel: du sætter bare stikket i den nærmeste kontakt, så er den i gang. I vores eldrevne håndklædetørrere er både timer og booster indbygget, hvilket giver dig mulighed for at spare ekstra energi. Timeren kan indstilles med start- og slukketider, der passer til dine behov. Boosteren starter du manuelt, når du vil have hurtig effekt, og samtidig vælger du, hvor længe den skal være tændt.

Vær ekstra omhyggelig, når du bestemmer dig for, hvilken position og højde din håndklædetørrer skal have. Det er navnlig vigtigt i dag, hvor håndklædetørrere kan have forskellig højde og være designet på mange forskellige måder.

Vandbårne håndklædetørrere Det fine ved håndklædetørrere med vandbåren varme er, at de udnytter den varme, som allerede cirkulerer i huset. De tilsluttes ganske enkelt til boligens eksisterende, lukkede vandsystem. I årets varme periode, når vandet i varmeanlægget ikke varmes så meget op, kan håndklædetørreren have brug for lidt ekstra hjælp fra en elpatron. En vandbåren håndklædetørrer kan også drives udelukkende på el, og så kræves der en elpatron. Du kan vælge mellem to elpatroner. En, som kan reguleres mellem 30° – 60° C med indbygget strømafbryder. Alternativt vælger du elpatronen Erica, som kan reguleres mellem 30° – 60° C og har indbygget strømafbryder samt timer-, boost- og frostsikringsfunktion. Du skal også købe en ventil. Læs mere på side 171.

240 220

H:140

H:100

H:85

H:80

H:65

200 180 160 140 120 100 80 60 40 20 0 240 220

H:142

H:120

H:100

H:80

200 180 160 140 120 100 80 60 40 20 0

Anbefalet monteringshøjde.

HÅNDKLÆDETØRRER


168

En elhåndklædetørrer er nem at tilslutte Du sætter bare stikket i den nærmeste kontakt, så er håndklædetørreren i gang. Timer og booster er indbygget, hvilket giver dig mulighed for at spare ekstra energi.


169

Vandbåren håndklædetørrer sørger for varmen Kan kobles til boligens eksisterende, lukkede vandsystem. I årets varme periode kan en elpatron være nødvendig, og hvorfor ikke en med timer-, boost- og frostsikringsfunktion? En vandbåren håndklædetørrer kan også drives udelukkende på el, og så kræves der en elpatron.

HÅNDKLÆDETØRRER


170 Nyhed


171

HÅNDKLÆDETØRRERE EL

Nyhed

Nyhed

Diana -SL/SR

Diana -Ql/QR

Loki

Elektrisk håndklædetørrer 56 W med timer og booster. Rustfrit stål. Fås i venstreog højreudgave.

Elektrisk håndklædetørrer 56 W med timer og booster. Rustfrit stål. Fås i venstre- og højreudgave.

Elektrisk håndklædetørrer 56 W. Rustfrit stål. Fås i venstre- og højreudgave.

Størrelse: 48 x 80.

Størrelse: 48 x 80.

Størrelse: 48 x 80.

Flora -SL/-SR

Amor

Elhåndklædetørrer 42 W med timer og booster. Fås i venstre- og højreudgave.

Elhåndklædetørrer 10x85 (12W), 10x140 (17W) med timer og booster.

Størrelse: 50 x 65.

Størrelse: 10 x 85, 10 x 140.

Størrelse: 10 x 85, 10 x 140.

HÅNDKLÆDETØRRER


HÅNDKLÆDETØRRERE VANDBÅRNE

Bas

Easy

Thor

Vento

Håndklædetørrer. Buet.

Håndklædetørrer

Håndklædetørrer

Håndklædetørrer. Vendbar.

Størrelse: 50 x 69, 50 x 100, 50 x 142, 37 x 142 (Lige).

Størrelse: 50 x 80, 50 x 140.

Størrelse: 50 x 100, 50 x 140.

Størrelse: 55 x 80, 55 x 120.

Zaga

Sigyn

Eir

Håndklædetørrer

Håndklædetørrer

Håndklædetørrer

Størrelse: 10,8 x 120, 26 x 80, 26 x 120, 34 x 80, 34 x 120.

Størrelse: 11 x 120, 26 x 80, 26 x 120, 34 x 80, 34 x 120.

Størrelse: 40 x 75, 40 x 120, 50 x 75, 50 x 120.


173

ELPATRONER OG VENTILER TIL VANDBÅRNE HÅNDKLÆDETØRRERE

Elpatron Erica 300 W timer Skjult eller synlig tilslutning, strømafbryder alle poler. Med timer og boost. Pris: 2.210,-

Meg Elpatron Meg 300 W Regulerbar elpatron 300 W Krom. Art.nr. 54301 Pris: 1.640,-

Badeværelsestip Hvis du tilvælger en elpatron til din vandbårne håndklædetørrer, er det vigtigt at lukke ventilen til håndklædetørreren, ellers varmer patronen hele boligens varmeanlæg op.

Ventil til vandbårent varmesystem . Krom. Art.nr. 54080 Pris: 1.410,Sort. Art.nr. 54100 Pris: 2.315,-

Ventil til vandbårent varmesystem.Rustfrit. Art.nr. 54060 Pris: 940,-

HÅNDKLÆDETØRRER


174

WC Vi tilbyder mange forskellige varianter, fra den klassiske model til smukke og praktiske, vĂŚghĂŚngte WC-kummer.


175 Tjekliste for valg af WC-kumme

WC 9085 med skjult S-vandlås. Skyllemængde 3-6 liter og halvskyl Fra 3.640,-

Sikker vandinstallation Vi er medlemmer af den svenske brancheforening ”Säker vatteninstallation”. Alle vores toiletter opfylder standarden EN 997, og alle tilslutningsslanger er typegodkendte. Så du kan føle dig tryg.

WC 9087 med skjult P-vandlås. Skyllemængde 3-6 liter og halvskyl Fra 3.640,-

Nemme at rengøre Vores toiletter har både skjult afløb og vandlås, hvilket gør rengøring lettere. Cisternen har ingen samlinger, som samler snavs.

Sikker service Justering af vandmængden ved skylning eller udskiftning af mekanismen er nemt at komme til. Plastcisternen minimerer risikoen for lækager.

Kondensfri cisterne I alle Svedbergs toiletter sidder en plastcisterne, som rummer skyllevandet. En løsning, som dæmper lyden, når der tages vand ind.

Reservedele Lige meget hvor god kvaliteten er, så har man brug for reservedele. Vi har dem på lager.

Nem at rengøre Det aftaglige sæde gør det nemt at rengøre.

Hurtigmonteret sæde Sæderne til WC 9085/9087 er tilpasset til toiletskålens form. Lynkoblingen gør det nemt at montere sædet (og tage det af ved rengøring).

EasyClean I vores toiletter er skålen EasyCleanbehandlet, hvilket bevirker, at snavset har svært ved at sætte sig fast. Skyllekanaler, skyllerender og afløbsdelen er glaseret for at sikre kort efterløbstid.

Bekvem siddehøjde Siddehøjden er altid 43 cm, en standard vi satte allerede for 15 år siden.

WC


176 Lad WC-kummen blende ind i miljøet Væghængte toiletter er ikke bare pæne, de er også enormt praktiske. Gulvarealet under WC-kummen er f.eks. vældig let at komme til. Vi har flere modeller at vælge imellem. Hvilken passer bedst til dit badeværelse?

TRYKPLADE

WC-fikstur.

Væghængte WC-kummer.

Nyhed

Nyhed

WC Alta Væghængt. Rimless skyllefunktion inkl. integreret, let aftageligt hårdt sæde (hvid)

WC Lossen Væghængt. Rimless skyllefunktion inkl. integreret, let aftageligt hårdt sæde (hvid)

Væghængt toilet med den nye Rimless funktion (glatte overflader, både indvendigt og udvendigt). Hygiejnisk og lettere at rengøre. Tyndt sæde, der er tilpasset WC-kummens facon, uden kanter, der skiller sig ud og forstyrrer designet. Soft close - låg og sæde lukker sig langsomt og lydløst. Lynkobling gør det nemt at montere og fjerne ved rengøring.


177

Smart og smukt WC-modul. Smukt designet WC-modul, som løfter det æstetiske indtryk på badeværelset. Markedets første WC-modul til S-låsmontage.

Hygiejnisk og let at rengøre. Miljøvenligt – vælg mellem hel- eller halvskyl. Kun 41 cm bredt, kan let indpasses på den eksisterende plads. Bekvem siddehøjde, ca. 43 cm (afhængigt af WC-kumme).

Nyhed

Glatte overflader i glas, vælg mellem hvid og sort Sikker service, alt er let at komme til under en stilren glastop. Afsætningsmål: 95 – 140 mm (18 cm).

WC-fikstur, glasboks hvid. 90424 7.615,-

WC-fixtur glasboks sort. 90425 7.615,-

Vælg mellem forskellige WC-kummer, se foregående side. 176.

TOILETTER


178

Tilbehør Vores tilbehørsserier er designet af Lina Odhe, med fornemmelse for de små detaljer og for et komplet badeværelse.


179 DESIGNSERIE S

Enkeltknage. Art.nr. S01-K (Krom). 210,S01-B (Børstet). 210,S01-S (Sort). 210,-

Dobbeltknage. Art.nr. S02-K (Krom). 315,S02-B (Børstet). 315,S02-S (Sort). 315,-

Toiletpapirholder Art.nr. S03-K (Krom). 520,S03-B (Børstet). 520,S03-S (Sort). 520,-

Dobbeltknage. Art.nr. Z02-K (Krom). 240,Z02-B (Børstet). 240,-

Toiletpapirholder. Art.nr. Z03-K (Krom). 335,Z03-B (Børstet). 335,-

Stor knage Art.nr. S04-B (Børstet). 315,-

DESIGNSERIE Z

Enkeltknage. Art.nr. Z01-K (Krom). 190,Z01-B (Børstet). 190,-

DESIGNSERIE C

FASTGØRELSE

SKRUER

TAPE

Symbolet til venstre betyder, at produktet fastgøres med skruer (indgår ikke). Det andet symbol fortæller, at dobbeltklæbende tape anvendes. Enkrok. Art. nr. C01-K (Krom). 145,C01-B (Borstad). 145,-

Toiletpapirholder. Art.nr. C03-K (Krom). 360,C03-B (Børstet). 360,-

TILBEHØR


180

DESIGNSERIE X

FASTGØRELSE

Skruer

Tape

Symbolet til venstre betyder, at produktet fastgøres med skruer (indgår ikke). Det andet symbol fortæller, at dobbeltklæbende tape anvendes. Enkeltknage. Art.nr. X01-B (Børstet). 130,-

Dobbeltknage. Art.nr. X02-K (Krom). 240,X02-B (Børstet). 190,-

SERIE A

Enkeltknage. Art.nr. A01-K (Krom). 105,A01-B (Børstet). 105,A01-S (Sort). 105,-

Dobbeltknage. Art.nr. A02-K (Krom). 175,A02-B (Børstet). 130,A02-S (Sort). 175,-

Toiletpapirholder. Art.nr. A03-K (Krom). 260,A03-S (Sort). 260,-

Firkrog. Art.nr. A04-K (Krom). 240,A04-S (Sort). 260,-


181 SERIE O

Enkeltknage. Art.nr. O01-K (Krom). 120,O01-B (Børstet). 120,-

Dobbeltknage. Art.nr. O02-K (Krom). 175,O02-B (Børstet). 175,-

SERIE E

Enkeltknage. Art.nr. E01-K (Krom). 95,E01-B (Børstet). 95,-

Toiletpapirholder. Art.nr. O03-K (Krom), 270,O03-B (Børstet). 270,-

Firkrog. Art.nr. O04-K (Krom). 260,O04-B (Børstet). 260,-

SERIE U

Dobbeltknage. Art.nr. E02-K (Krom). 125,E02-B (Børstet). 125,-

Spejlknager. Art.nr. U05-K (Krom). 190,U05-B (Børstet). 190,-

TILBEHØR


182

Forma 184-187 184 DK 188 188 Skapa 189 189 Stil 190-191 189 Intro 192 190 Vask og tørring

192 192

Overdel 193-197 193 Sideopbevaring 198-199 198 Brus 200-209 199 Bad 210-212 200 Toiletter 213 210 Håndklædetørrere 214-215 213 Materialeguide 216 214 216


183

KØBEGUIDE I vores købeguide har vi gjort det enkelt for dig at finde det, du søger. Her findes information om de forskellige produktserier, mål, materialer, farver og tilvalg. Og om, hvad der kan kombineres og varieres. Hvis der er noget, du undrer dig over, er du altid velkommen til at kontakte vores forhandlere eller os direkte. Du finder kontaktdata på svedbergs.dk

1.

2.

3.

Du har en idé om, hvordan dit nye badeværelse skal se ud.

Grib i tommestok, papir og en blyant, og lav en råskitse.

Find de produkter, du ønsker, og træf dine valg.

KØBEGUIDE


Forma

184 UNDERSKABE, DYBDE 35 BREDDE

40

A

60

80

Underskab inkl. 2 skuffer, Easy Clean vandlås og bundventil. B:80 H:50 D:35

Underskab inkl. 2 skuffer, Easy Clean vandlås og bundventil. B:50 H:50 D:35

Farve

Art.nr. Pris

Art.nr. Pris

Art.nr. Pris

Art.nr. Pris

Hvid

U15410* 2.485,-

U15511* 5.395,-

A15611 5.395,-

A15811 6.795,-

Greb 6

- -

U15516* 6.065,-

A15616 6.065,-

A15816 7.500,-

Greb 7

- -

U15517* 6.065,-

A15617 6.065,-

A15817 7.500,-

Push open

- -

U15512* 6.065,-

A15612 6.065,-

A15812 7.500,-

Skifergrå

U870410* 2.780,-

U870511* 5.775,-

A870611 5.775,-

A870811 7.200,-

Greb 6

- -

U870516* 6.445,-

A870616 6.445,-

A870816 7.905,-

Greb 7

- -

U870517* 6.445,-

A870617 6.445,-

A870817 7.905,-

Push open

- -

U870512* 6.445,-

A870612 6.445,-

A870812 7.905,-

Blond eg

U19410* 2.780,-

U19511* 5.775,-

A19611 5.775,-

A19811 7.200,-

Greb 6

- -

U19516* 6.445,-

A19616 6.445,-

A19816 7.905,-

Push open

- -

U19512* 6.445,-

A19612 6.445,-

A19812 7.905,-

Sort eg

U18410* 3.075,-

U18511* 6.065,-

A18611 6.065,-

A18811 7.500,-

Greb 6

- -

U18516* 6.735,-

A18616 6.735,-

A18816 8.210,-

Push open

- -

U18512* 6.735,-

A18612 6.735,-

A18812 8.210,-

HYLDEINDSATS

Box One Skuffeindretning i formstøbt plast.

50

Underskab inkl. låge, Metalhylde, Easy Clean vandlås og bundventil. B:40 H:50 D:35

Underskab inkl. 2 skuffer, Easy Clean vandlås og bundventil. B:60 H:50 D:35

Hvid

– –

– –

B15611 6.325,-

B15811 7.755,-

Greb 6

– –

– –

B15616 6.995,-

B15816 8.460,-

Greb 7

– –

– –

B15617 6.995,-

B15817 8.460,-

Push open

– –

– –

B15612 6.995,-

B15812 8.460,-

Skifergrå

– –

– –

B870611 6.705,-

B870811 8.160,-

Greb 6

– –

– –

B870616 7.380,-

B870816 8.865,-

Greb 7

– –

– –

B870617 7.380,-

B870817 8.865,-

Push open

– –

– –

B870612 7.380,-

B870812 8.865,-

Blond eg

– –

– –

B19611 6.705,-

B19811 8.160,-

Greb 6

– –

– –

B19616 7.380,-

B19816 8.865,-

Push open

– –

– –

B19612 7.380,-

B19812 8.865,-

Sort eg

– –

– –

B18611 6.995,-

B18811 8.460,-

Greb 6

– –

– –

B18616 7.665,-

B18816 9.175,-

Push open

– –

– –

B18612 7.665,-

B18812 9.175,-

Træskuffe til nederste skuffe

– –

47895 590,-

47895 590,-

47895 590,-

Belysning i skuffe

– –

47975 1.260,-

47971 1.260,-

47975 1.260,-

El-udtag

1212 495,-

1212 495,-

1212 495,-

1212 495,-

Udvalgt farvekollektion**

-COL +1.800,-

-COL +1.800,-

-COL +1.800,-

-COL +1.800,-

Se side 199

Se side 199

Se side 199

Se side 199

Box One+ Træindretning i sortbejdset eg.

B

Greb

HÅNDVASKE Porcelæn

SAND

SAND

SAND

SAND

B:41 H:5 D:38

B:51 H:5 D:38

B:61 H:5 D:38

B:81 H:5 D:38

Art.nr. Pris 14035 1.500,-

Art.nr. Pris 15035 1.550,-

Art.nr. Pris

Art.nr. Pris

16035 2.365,-

18035 3.085,-

SKAPA 40

SKAPA 50

SKAPA 60

SKAPA 80

B:41 H:8,5 D:41

til bolt- eller konsolmontage. B:51 H:8,5 D:41

B:61 H:8,5 D:41

B:61 H:8,5 D:41

Art.nr. Pris 37340 1.500,-

Art.nr. Pris 37350 1.550,-

Art.nr. Pris 37360 2.365,-

Art.nr. Pris 37380 3.085,-

* Artikelnumre, der begynder med "U", leveres uden skuffeindretning. ** Pristillæg er baseret på prisen på hvidt møbel. Pris på følgende produkter +1.350,-/stk. Udvalgt farvekollektion: Leveringstid 2-6 uger.


185 DYBDE 45 BREDDE

60

Underskab FRI inkl. 1 skuffe, Easy Clean vandlås og bundventil. B: 60 H:30 D:45

Box One+ Træindretning i sortbejdset eg. B

Art.nr. Pris

Art.nr. Pris

Hvid

A156045 4.560,-

A158045 4.895,-

A1510045 5.150,-

Skifergrå

A176045 5.025,-

A178045 5.375,-

A1710045 5.630,-

Blond eg

A196045 5.025,-

A198045 5.375,-

A1910045 5.630,-

Sort eg

A186045 5.490,-

A188045 5.855,-

A1810045 6.115,-

Hvid

B156045 5.490,-

B158045 5.855,-

B176045 5.955,-

B1510045 6.115,-

Blond eg

B178045 6.340,-

B196045 5.955,-

B1710045 6.595,-

Sort eg

B198045 6.340,-

B186045 6.425,-

B1910045 6.595,-

B188045 6.820,-

B1810045 7.075,-

Belysning i skuffe Greb

HÅNDVASKE

47971 1.260,-

47975 1.260,-

47973 1.260,-

-COL

-COL

-COL

1.800,-

Se side 199

1.800,-

Se side 199

SKIFERGRÅ

BLOND EG

SORT EG

HAV

ASKE

KALK

LER

SAND

SALVIE

1.800,-

SQUARE

SQUARE

B:62 H:2 D:48

B:82 H:2 D:48

B:102 H:2 D:48

Art.nr. Pris 2008 3.300,-

HVID

Se side 199

SQUARE

Art.nr. Pris 2006 2.435,-

FARVER

Art.nr. Pris

Skifergrå

Udvalgt farvekollektion**

Porcelæn

100

Underskab FRI inkl. 1 skuffe, Easy Clean vandlås og bundventil. B: 100 H:30 D:45

Farve

HYLDEINDSATS Box One Skuffeindretning i formstøbt plast. A

80

Underskab FRI inkl. 1 skuffe, Easy Clean vandlås og bundventil. B: 80 H:30 D:45

Udvalgt farvekollektion findes som tilvalg.

Art.nr. Pris 2010 4.490,-

KØBEGUIDE


Forma

186 UNDERSKABE, DYBDE 45 BREDDE

60

80

HYLDEINDSATS

100

Underskab inkl. 2 skuffer, Easy Clean vandlås og bundventil. B:80 H:50 D:45

Underskab inkl. 2 skuffer, Easy Clean vandlås og bundventil. B:60 H:50 D:45

Underskab inkl. 2 skuffer, Easy Clean vandlås og bundventil. B:100 H:50 D:45

Farve

Art.nr. Pris

Art.nr. Pris

Art.nr. Pris

Hvid

A15621 5.500,-

A15821 7.160,-

A151011 7.865,-

Greb 6

A15626 6.170,-

A15826 7.870,-

A151016 8.570,-

Greb 7

A15627 6.170,-

A15827 7.870,-

A151017 8.570,-

Push open

A15622 6.170,-

A15822 7.870,-

A151012 8.570,-

Skifergrå

A870621 5.890,-

A870821 7.560,-

A871011 8.270,-

Greb 6

A870626 6.560,-

A870826 8.275,-

A871016 8.975,-

Greb 7

A870627 6.560,-

A870827 8.275,-

A871017 8.975,-

Push open

A870622 6.560,-

A870822 8.275,-

A871012 8.975,-

Blond eg

A19621 5.890,-

A19821 7.560,-

A191011 8.270,-

Greb 6

A19626 6.560,-

A19826 8.275,-

A191016 8.975,-

Push open

A19622 6.560,-

A19822 8.275,-

A191012 8.975,-

Sort eg

A18621 6.170,-

A18821 7.870,-

A181011 8.570,-

Greb 6

A18626 6.845,-

A18826 8.575,-

A181016 9.275,-

Push open

A18622 6.845,-

A18822 8.575,-

A181012 9.275,-

Hvid

B15621 6.435,-

B15821 8.125,-

B151011 8.825,-

B15626 7.105,-

B15826 8.830,-

B151016 9.535,-

B15627 7.105,-

B15827 8.830,-

B151017 9.535,-

B15622 7.105,-

B15822 8.830,-

B151012 9.535,-

B870621 6.820,-

B870821 8.525,-

B871011 9.230,-

B870626 7.490,-

B870826 9.235,-

B871016 9.940,-

B870627 7.490,-

B870827 9.235,-

B871017 9.940,-

B870622 7.490,-

B870822 9.235,-

B871012 9.940,-

B19621 6.820,-

B19821 8.525,-

B191011 9.230,-

B19626 7.490,-

B19826 9.235,-

B191016 9.940,-

B19622 7.490,-

B19822 9.235,-

B191012 9.940,-

B18621 7.105,-

B18821 8.830,-

B181011 9.535,-

B18626 7.780,-

B18826 9.540,-

B181016 10.240,-

Push open

B18622 7.780,-

B18822 9.540,-

B181012 10.240,-

Træskuffe til nederste skuffe

47896 690,-

47896 690,-

47896 690,-

Belysning i skuffe

47971 1.260,-

47975 1.260,-

47973 1.260,-

El-udtag

1212 495,-

1212 495,-

1212 495,-

-COL

-COL

-COL

Box One Skuffeindretning i formstøbt plast.

A

Box One+ Træindretning i sortbejdset eg.

Greb 6 Greb 7 Push open Skifergrå Greb 6 Greb 7 Push open Blond eg Greb 6

B

Push open Sort eg Greb 6

Udvalgt farvekollektion** Greb

HÅNDVASKE Porcelæn

+ 1.800,-

+1.800,-

+1.800,-

Se side 199

Se side 199

Se side 199 DEEP

SQUARE

DEEP

SQUARE

DEEP

SQUARE

B:61 H:6 D:46

B:62 H:2 D:48

B:81 H:6 D:46

B:82 H:2 D:48

B:101 H:6 D:46

B:102 H:2 D:48

** Pristillæg er baseret på prisen på hvidt møbel. Pris på følgende produkter +1.800,-/stk. Udvalgt farvekollektion: Leveringstid 2-6 uger.

Art.nr. Pris 6060 2.435,-

Art.nr. Pris 2006 2.435,-

Art.nr. Pris 6080 3.300,-

VASS B:61 H:12 D:47

Art.nr. Pris 2008 3.300,-

VASS

Art.nr. Pris 60100 4.490,VASS B:101 H:12 D:47

B:81 H:12 D:47

Centrum

Centrum

Centrum

Art.nr. Pris 8047 3.300,-

Art.nr. Pris 6047 2.435,-

Art.nr. Pris 2010 4.490,-

Art.nr. Pris 1047 4.490,-

TOPMONTERET HÅNDVASKE TIL MONTERING PÅ BORDPLADE TIL HÅNDVASKARMATURER FLOD

KOSTER

B:57 H:14 D:42

B:53 H:16 D:42

Art.nr. Pris 8067 2.150,-

Art.nr. Pris 8086 2.150,-

TIL FRITSTÅENDE ARMATURER FYN

OCEAN

B:45 H:15 D:45

B:45 H:18 D:45

Farve

Art.nr. Pris

Hvid Hvid mat

3522 2.635,3523 2.760,-

Art.nr. Pris 8056 2.740,-

FROSS B:40 H:12 D:40

FROSS B:55 H:12 D:35

Farve

Art.nr. Pris

Art.nr. Pris

Hvid Mat

2440 3.150,-

2455 4.050,-

Sort Mat

8440 4.050,-

8455 4.500,-

Hylde Fross Hvid Hylde Fross Sort

2441 900,8441 900,-


187

FARVER HVID

SKIFERGRÅ

BREDDE

BLOND EG

SORT EG

HAV

120

KALK

LER

SAND

SALVIE

120

Udvalgt farvekollektion findes som tilvalg.

140

Underskab 120x45 Dobbelt inkl. 4 skuffer, Easy Clean vandlås og bundventil. B:120 H:50 D:45

Underskab centrum inkl. 2 skuffer, Easy Clean vandlås og bundventil. B:120 H:50 D:45

HYLDEINDSATS

ASKE

Underskab 140x45 Dobbelt inkl. 4 skuffer, 1 låge med push open, Easy Clean vandlås og bundventil. B:140 H:50 D:45

Farve

Art.nr. Pris

Art.nr. Pris

Art.nr. Pris

Hvid

A151200 9.810,-

A151240 12.440,-

A151411 14.865,-

Greb 6

A151206 10.515,-

A151246 13.855,-

A151416 16.280,-

Greb 7

A151207 10.515,-

A151247 13.855,-

A151417 16.280,-

Push open

A151202 10.515,-

A151242 13.855,-

A151412 16.280,-

Skifergrå

A871200 10.215,-

A871240 12.840,-

A871411 15.265,-

Greb 6

A871206 10.920,-

A871246 14.260,-

A871416 16.685,-

Greb 7

A871207 10.920,-

A871247 14.260,-

A871417 16.685,-

Push open

A871202 10.920,-

A871242 14.260,-

A871412 16.685,-

Blond eg

A191200 10.215,-

A191240 12.840,-

A191411 15.265,-

Greb 6

A191206 10.920,-

A191246 14.260,-

A191416 16.685,-

Push open

A191202 10.920,-

A191242 14.260,-

A191412 16.685,-

Sort eg

A181200 10.515,-

A181240 13.145,-

A181411 15.570,-

Greb 6

A181206 11.225,-

A181246 14.560,-

A181416 16.985,-

Push open

A181202 11.225,-

A181242 14.560,-

A181412 16.985,-

Hvid

B151200 10.770,-

B151240 13.405,-

B151411 15.830,-

B151206 11.475,-

B151246 14.815,-

B151416 17.240,-

B151207 11.475,-

B151247 14.815,-

B151417 17.240,-

B151202 11.475,-

B151242 14.815,-

B151412 17.240,-

B871200 11.175,-

B871240 13.805,-

B871411 16.230,-

B871206 11.880,-

B871246 15.220,-

B871416 17.645,-

B871207 11.880,-

B871247 15.220,-

B871417 17.645,-

B871202 11.880,-

B871242 15.220,-

B871412 17.645,-

B191200 11.175,-

B191240 13.805,-

B191411 16.230,-

B191206 11.880,-

B191246 15.220,-

B191416 17.645,-

B191202 11.880,-

B191242 15.220,-

B191412 17.645,-

B181200 11.475,-

B181240 14.110,-

B181411 16.535,-

B181206 12.190,-

B181246 15.525,-

B181416 17.950,-

Push open

B181202 12.190,-

B181242 15.525,-

B181412 17.950,-

Træskuffe til nederste skuffe

47896 690,-

47896 690,-

47896 690,-

Belysning i skuffe

47975 1.260,-

47971 (x2) 1.260,-/stk.

47971 (x2) 1.260,-/stk.

El-udtag

1212 495,-

1212 495,-

1212 495,-

-COL

-COL

-COL

Box One Skuffeindretning i formstøbt plast.

A

Box One+ Træindretning i sortbejdset eg.

Greb 6 Greb 7 Push open Skifergrå Greb 6 Greb 7 Push open Blond eg

B

Greb 6 Push open Sort eg Greb 6

Udvalgt farvekollektion** Greb

HÅNDVASKE Porcelæn

+1.800,-

+ 1.800,-

DEEP

VASS

WAVE

VASS

WAVE

B:121 H:6 D:46

B:121 H:12 D:47

B:121 H:5 D:46

B:120 H:12 D:45

B:141 H:5 D:46

Art.nr. Pris 60120 6.015,-

Art.nr. Pris 1247 6.015,-

Art.nr. Pris

Art.nr. Pris

61120 6.565,-

1248 6.565,-

Højre

Centrum

+1.800,-

Se side 199

Se side 199

Se side 199

Venstre

Art.nr. Pris 60140 7.770,Højre

Dobbelt

Venstre

Dobbelt

BORDPLADE, DYBDE 45 TIL HÅNDVASKARMATURER

TEBAS Silestone H:2 D:34 Bredde/Placering 60/Centrum 80/Centrum 100/Centrum *** 120/Centrum *** 120/Højre *** 120/Venstre *** 120/ Dobbelt *** 140/Højre *** 140/Venstre *** 140/ Dobbelt ***

TIL FRITSTÅENDE ARMATURER

SIRIUS Dekton H:1,2 D:46

HELIX Silestone H:2 D:47 Art.nr. Pris 19281 3.775,19283 4.435,19285 5.175,19286 5.910,19287 5.910,19288 5.910,19287-D 6.925,19289 6.650,19290 6.650,19289-D 7.660,-

Bredde/Placering 60/Centrum 80/Centrum 100/Centrum *** 120/Centrum *** 120/Højre *** 120/Venstre *** 120/ Dobbelt *** 140/Højre *** 140/Venstre *** 140/ Dobbelt ***

Art.nr. Pris 19311 4.625,19313 5.925,19315 6.965,19316 8.105,19317 8.105,19318 8.105,19317-D 9.120,19319 9.350,19320 9.350,19319-D 10.360,-

Bordpladerne leveres med 15 mm udhæng ***Leveringstid 7-8 uger.

Bredde/Placering 60/Centrum 80/Centrum 100/Centrum ***

KEON Dekton H:1,2 D:46 Art.nr. Pris 370699 3.875,370899 5.005,371098 6.010,-

Bredde/Placering 60/Centrum 80/Centrum 100/Centrum ***

AURA Dekton H:1,2 D:46 Art.nr. Pris 130062 4.845,130082 6.010,130102 7.010,-

Bordpladerne leveres med 3mm udhæng ***Leveringstid 7-8 uger.

Bredde/Placering 60/Centrum 80/Centrum 100/Centrum ***

Art.nr. Pris 130063 4.845,130083 6.010,130103 7.010,-

Bordplade 60-100 fås kun med centrumplacering


DK

188 UNDERSKABE, DYBDE 45 BREDDE

60

80

Underskab inkl. 2 skuffer, Easy Clean vandlås B:60 H:52 D:45

HYLDEINDSATS

Underskab inkl. 2 skuffer, Easy Clean vandlås B:80 H:52 D:45

100

Underskab inkl. 2 skuffer, Easy Clean vandlås B:100 H:52 D:45

120

Underskab inkl. 4 skuffer, Easy Clean vandlås B:118,7 H:52 D:45

Farve

Art.nr. Pris

Art.nr. Pris

Art.nr. Pris

Art.nr. Pris

Hvid

A135061 7.655,-

A135081 8.515,-

A135101 9.115,-

A135121 14.425,-

Push open

A135062 8.330,-

A135082 9.215,-

A135102 9.815,-

A135122 15.830,-

Skifergrå

A137061 8.145,-

A137081 9.020,-

A137101 9.615,-

A137121 14.925,-

Push open

A137062 8.820,-

A137082 9.720,-

A137102 10.315,-

A137122 16.330,-

Blond eg

A139061 8.145,-

A139081 9.020,-

A139101 9.615,-

A139121 14.925,-

Push open

A139062 8.820,-

A139082 9.720,-

A139102 10.315,-

A139122 16.330,-

Hvid/Blond eg

A138061 8.050,-

A138081 8.920,-

A138101 9.520,-

A138121 14.830,-

Push open

A138062 8.725,-

A138082 9.620,-

A138102 10.220,-

A138122 16.230,-

Hvid Box Two+ Push open Box Two, med træind- Skifergrå dækninger Push open og træsider. Blond eg B Push open

B135061 8.330,-

B135081 9.215,-

B135101 9.815,-

B135121 15.830,-

B135062 9.010,-

B135082 9.920,-

B135102 10.520,-

B135122 17.230,-

B137061 8.820,-

B137081 9.720,-

B137101 10.315,-

B137121 16.330,-

B137062 9.495,-

B137082 10.420,-

B137102 11.025,-

B137122 17.730,-

B139061 8.820,-

B139081 9.720,-

B139101 10.315,-

B139121 16.330,-

B139062 9.495,-

B139082 10.420,-

B139102 11.025,-

B139122 17.730,-

Hvid/Blond eg

B138061 8.725,-

B138081 9.620,-

B138101 10.220,-

B138121 16.230,-

Box Two Træindretning, to trækasser. A

Push open Træskuffe til nederste skuffe

El-udtag Udvalgt farvekollektion** Greb

B138062 9.405,-

B138082 10.325,-

B138102 10.925,-

B138122 17.635,-

47894 785,-

47894 785,-

47894 785,-

47894 785,-

47975 1.260,-

47975 1.260,-

47975 1.260,-

47975 (x2) 1.260,-/stk.

47976 1.800,-

47976 1.800,-

47976 1.800,-

47976 1.800,-

1212 495,-

1212 495,-

1212 495,-

1212 495,-

-COL

-COL

-COL

-COL

+1.800,-

+1.800,-

Se side 199

Se side 199

Se side 199

HÅNDVASKE Solid surface

+1.800,-

SVALE

SVALE

B:81 H:1,2 D:46

B:101 H:1,2 D:46

FARVER

HVID

SKIFERGRÅ

BLOND EG

BLOND EG/ HVID

HAV

ASKE

KALK

LER

SAND

SALVIE

+1.800,-

Se side 199

Udvalgt farvekollektion findes som tilvalg.

SVALE B:119,3 H:1,2 D:46

** Pristillæg er baseret på prisen på hvidt møbel. Pris på følgende Art.nr. Pris 3880 9.630,-

Art.nr. Pris 3810 10.110,-

Højre

Art.nr. Pris 3811 11.070,-

Venstre 3812 Porcelæn

11.070,-

FALSTER

FALSTER

FALSTER

WAVE

B:61 H:1,4 D:46

B:81 H:1,4 D:46

B:101 H:1,4 D:46

B:121 H:5 D:46

produkter +1.800,-/stk. Udvalgt farvekollektion: Leveringstid 2-6 uger.

BENSTATIV

Art.nr. Pris 61120 6.565,-

Lav til Fyn og Ocean. 240 mm (+ 10 mm/- 5 mm justerbar fod).

135264 1.960,-

135265 1.960,-

135268 1.960,-

135269 1.960,-

- -

- -

135253 1.960,-

Medium til Wave. 330 mm (+ 10 mm/- 5 mm justerbar fod).

- -

- -

135257 1.960,-

135274 1.960,-

135275 1.960,-

135276 1.960,-

135286 1.960,-

135278 1.960,-

135279 1.960,-

135280 1.960,-

135287 1.960,-

Art.nr. Pris 3562 2.710,-

Art.nr. Pris 3582 3.235,-

Art.nr. Pris 35102 3.880,-

Lav/Hvid

135262 1.960,-

135263 1.960,-

Lav/Sort

135266 1.960,-

135267 1.960,-

Medium/Hvid

- -

Medium/Sort

- -

Høj/Hvid Høj/Sort

BENSTATIV

Centrum

Centrum

Centrum

TOPMONTERET HÅNDVASKE TIL MONTERING PÅ BORDPLADE FYN

OCEAN

B:45 H:15 D:45

B:45 H:18 D:45

FROSS B:40 H:12 D:40

Art.nr. Pris 8056 2.740,-

Art.nr. Pris

3523 2.760,-

– –

2440 3.150,-

– –

– –

8440 4.050,-

Farve

Art.nr. Pris

Hvid

3522 2.635,-

Hvid mat Sort Mat

– –

Hylde Fross Hvid Hylde Fross Sort

Højre

Venstre

Dobbelt

Høj til Falster og Svale. 350mm (+ 10mm/- 5mm justerbar fod)

BORDPLADE, DYBDE 45

FROSS B:55 H:12 D:35

Art.nr. Pris – – 2455 4.050,8455 4.500,2441 900,8441 900,-

SIRIUS Dekton H:1,2 D:46

KEON Dekton H:1,2 D:46

AURA Dekton H:1,2 D:46

Bredde/PlaceringArt.nr. Pris 60/Centrum 370699 3.875,80/Centrum 370899 5.005,100/Centrum ***371098 6.010,120/Højre ***130122 7.010,120/Venstre ***130121 7.010,120/ Dobbelt ***130123 8.010,-

Bredde/PlaceringArt.nr. Pris 60/Centrum 130062 4.845,80/Centrum 130082 6.010,100/Centrum ***130102 7.010,120/Højre ***130125 8.010,120/Venstre ***130124 8.010,120/ Dobbelt ***130126 9.010,-

Bredde/PlaceringArt.nr. Pris 60/Centrum 130063 4.845,80/Centrum 130083 6.010,100/Centrum*** 130103 7.010,120/Højre*** 130128 8.010,120/Venstre*** 130127 8.010,120/ Dobbelt*** 130129 9.010,-

Centrum

Højre

Venstre

Dobbelt

Bordpladerne leveres med 3mm udhæng ***

Leveringstid 7-8 uger.

Bordplade 60-100 fås kun med centrumplacering


Skapa UNDERSKABE, DYBDE 35 BREDDE

189

FARVER

40

HVID

45

50

55

SKIFERGRÅ

60

80

Underskab inkl. 1 dør og greb nr. 11 krom B:40 H:50 D:35

Underskab inkl. 1 dør og greb nr. 11 krom B:45 H:50 D:35

Underskab inkl. 2 låger og greb nr. 11 krom B:50 H:50 D:35

Farve

Art.nr. Pris

Art.nr. Pris

Art.nr. Pris

Art.nr. Pris

Art.nr. Pris

Art.nr. Pris

Hvid

370340 1.905,-

370345 1.905,-

370350 1.995,-

370355 2.100,-

370360 2.195,-

370380 2.330,-

Skifergrå

374340 2.100,-

374345 2.100,-

374350 2.205,-

374355 2.300,-

374360 2.390,-

374380 2.515,-

Vandlås inkl slange

8989 290,-

8989 290,-

8989 290,-

8989 290,-

8989 290,-

8989 290,-

Afløb, Easy Clean, Krom

1214 590,-

1214 590,-

1214 590,-

1214 590,-

1214 590,-

1214 590,-

Afløb, Easy Clean, Hvid

1224 590,-

1224 590,-

1224 590,-

1224 590,-

1224 590,-

1224 590,-

Se side 199

Se side 199

Se side 199

Se side 199

Se side 199

Se side 199

Underskab inkl. 1 skuffe, og greb nr. 11 krom. B:45 H:50 D:35

Underskab inkl. 1 skuffe og greb nr. 11 krom. B:50 H:50 D:35

Underskab inkl. 1 skuffe og greb nr. 11 krom. B:55 H:50 D:35

Underskab inkl. 1 skuffe og greb nr. 11 krom. B:60 H:50 D:35

Underskab inkl. 1 skuffe og greb nr. 11 krom. B:80 H:50 D:35

Greb

Underskab inkl. 2 låger og greb nr. 11 krom. B:55 H:50 D:35

Underskab inkl. 2 låger og greb nr. 11 krom. B:60 H:50 D:35

Underskab inkl. 2 låger og greb nr. 11 krom. B:80 H:50 D:35

Farve

Art.nr. Pris

Art.nr. Pris

Art.nr. Pris

Art.nr. Pris

Art.nr. Pris

Hvid

370347 3.005,-

370352 3.100,-

370358 3.205,-

370361 3.315,-

370381 3.820,-

Skifergrå

374346 3.300,-

374351 3.400,-

374356 3.505,-

374362 3.635,-

374382 4.125,-

El-udtag

1213 495,-

1213 495,-

1213 495,-

1213 495,-

1213 495,-

Vandlås inkl slange

8989 290,-

8989 290,-

8989 290,-

8989 290,-

8989 290,-

Afløb, Easy Clean, Krom

1214 590,-

1214 590,-

1214 590,-

1214 590,-

1214 590,-

Afløb, Easy Clean, Hvid

1224 590,-

1224 590,-

1224 590,-

1224 590,-

1224 590,-

Se side 199

Se side 199

Se side 199

Se side 199

Se side 199

Greb

HÅNDVASKE Porcelæn

SKAPA 40

SKAPA 45

SKAPA 50

SKAPA 55

SKAPA 60

SKAPA 80

B:41 H:8,5 D:41

B:46 H:8,5 D:41

til bolt- eller konsolmontage. B:51 H:8,5 D:41

B:56 H:8,5 D:41

B:61 H:8,5 D:41

B:61 H:8,5 D:41

Art.nr. Pris 37340 1.500,Vægkonsol Bolt

230,-

9003

90901 90,-

Art.nr. Pris 37345 1.500,230,-

9003

90901 90,-

Art.nr. Pris 37350 1.550,9003

230,-

90901 90,-

Art.nr. Pris 37355 1.605,9003

230,-

90901 90,-

Art.nr. Pris 37360 2.365,-

Art.nr. Pris 37380 3.085,-

230,-

– –

90901 90,-

90901 90,-

9003

UNDERSKABE, DYBDE 25 BREDDE

45

Underskab inkl. 1 låge og greb nr. 11 krom B:45 H:50 D:25

50

Underskab inkl. 2 låger og greb nr. 11 krom B:50 H:50 D:25

55

Underskab inkl. 2 låger og greb nr. 11 krom. B:55 H:50 D:25

Farve

Art.nr. Pris

Art.nr. Pris

Art.nr. Pris

Hvid

370245 1.695,-

370250 1.800,-

370255 1.905,-

Skifergrå

374245 1.905,-

374250 1.995,-

374255 2.100,-

Vandlås inkl slange

8989 290,-

8989 290,-

8989 290,-

Afløb, Easy Clean, Krom

1214 590,-

1214 590,-

1214 590,-

Afløb, Easy Clean, Hvid

1224 590,-

1224 590,-

1224 590,-

Se side 199

Se side 199

Se side 199

Greb

HÅNDVASKE Porcelæn SKAPA 45

SKAPA 50

SKAPA 55

B:46 H:8,5 D:31

til bolt- eller konsolmontage. B:51 H:8,5 D:31

til bolt- eller konsolmontage. B:56 H:8,5 D:31

Art.nr. Pris 37045 1.305,-

Art.nr. Pris 37050 1.405,-

Art.nr. Pris 37055 1.510,-

90030 230,-

90030 230,-

90030 230,-

Vægkonsol

KØBEGUIDE


Stil

190 UNDERSKABE, DYBDE 35 BREDDE

40

Farve

HYLDEINDSATS

RAMME

Box One Skuffeindretning i formstøbt plast. A

50

60

80

Underskab 2 skuffer, Easy Clean vandlås og bundventil. B:50 H:50 D:35

Underskab 2 skuffer, Easy Clean vandlås og bundventil. B:60 H:50 D:35

Underskab 2 skuffer, Easy Clean vandlås og bundventil. B:80 H:50 D:35

Art.nr. Pris

Art.nr. Pris

Art.nr. Pris

Art.nr. Pris

Underskab inkl. låge, Metalhylde, Easy Clean vandlås og bundventil. B:40 H:50 D:35

Hvid

U25418 3.465,-

U25518* 6.535,-

A25618 6.535,-

A25818 8.010,-

Skifergrå

U27418 3.760,-

U27518* 6.915,-

A27618 6.915,-

A27818 8.415,-

Blond eg

U29418 3.760,-

U29518* 6.915,-

A29618 6.915,-

A29818 8.415,-

Sort eg

U28418 4.050,-

U28518* 7.205,-

A28618 7.205,-

A28818 8.715,-

Hvid

U25416* 3.465,-

U25519* 6.535,-

A25615 6.535,-

A25815 8.010,-

Skifergrå

U27419* 3.760,-

U27519* 6.915,-

A27619 6.915,-

A27819 8.415,-

FASET

RAMME Box One+ Træindretning i sortbejdset eg. B

Hvid

– –

– –

B25618 7.470,-

B25818 8.970,-

Skifergrå

– –

– –

B27618 7.845,-

B27818 9.375,-

Blond eg

– –

– –

B29618 7.845,-

B29818 9.375,-

Sort eg

– –

– –

B28618 8.140,-

B28818 9.675,-

Hvid

– –

– –

B25615 7.470,-

B25815 8.970,-

Skifergrå

– –

– –

B27619 7.845,-

B27819 9.375,-

FASET

Træskuffe til nederste skuffe

– –

47895 590,-

47895 590,-

47895 590,-

Belysning i skuffe

– –

47975 1.260,-

47971 1.260,-

47975 1.260,-

El-udtag

1212 495,-

1212 495,-

1212 495,-

1212 495,-

-COL

-COL

-COL

-COL

Udvalgt farvekollektion** Greb

HÅNDVASKE Porcelæn

+1.800,-

Se side 199

+1.800,-

Se side 199

+1.800,-

+1.800,-

Se side 199

Se side 199

SAND

SAND

SAND

SAND

B:41 H:5 D:38

B:51 H:5 D:38

B:61 H:5 D:38

B:81 H:5 D:38

Art.nr. Pris 14035 1.500,-

Art.nr. Pris

Art.nr. Pris

Art.nr. Pris

15035 1.550,-

16035 2.365,-

18035 3.085,-

SKAPA 40

SKAPA 50

SKAPA 60

SKAPA 80

B:41 H:8,5 D:41

til bolt- eller konsolmontage. B:51 H:8,5 D:41

B:61 H:8,5 D:41

B:61 H:8,5 D:41

Art.nr. Pris 37340 1.500,-

Art.nr. Pris 37350 1.550,-

Art.nr. Pris 37360 2.365,-

Art.nr. Pris 37380 3.085,-

* Artikelnumre, der begynder med "U", leveres uden skuffeindretning. ** Pristillæg er baseret på prisen på hvidt møbel. Pris på følgende produkter +1.800,-/stk. Udvalgt farvekollektion: Leveringstid 2-6 uger.

TOPMONTERET HÅNDVASKE TIL MONTERING PÅ BORDPLADE TIL HÅNDVASKARMATURER FLOD

KOSTER

B:57 H:14 D:42

B:53 H:16 D:42

Art.nr. Pris 8067 2.150,-

Art.nr. Pris 8086 2.150,-

TIL FRITSTÅENDE ARMATURER FYN

OCEAN

B:45 H:15 D:45

B:45 H:18 D:45

Farve

Art.nr. Pris

Hvid Hvid mat

3522 2.635,3523 2.760,-

Art.nr. Pris 8056 2.740,-

FROSS B:40 H:12 D:40

FROSS B:55 H:12 D:35

Farve

Art.nr. Pris

Art.nr. Pris

Hvid Mat

2440 3.150,-

2455 4.050,-

Sort Mat

8440 4.050,-

8455 4.500,-

Hylde Fross Hvid Hylde Fross Sort

2441 900,8441 900,-


191 UNDERSKABE, DYBDE 45 BREDDE

60

Underskab 2 skuffer, Easy Clean vandlås og bundventil. B:60 H:50 D:45

Farve

HYLDEINDSATS

RAMME

Box One Skuffeindretning i formstøbt plast. A

Art.nr. Pris

80

Underskab 2 skuffer og Easy Clean vandlås og bundventil. B:80 H:50 D:45

100

FARVER

120

Underskab 2 skuffer, Easy Clean vandlås og bundventil. B:100 H:50 D:45

Underskab 4 skuffer, Easy Clean vandlås og bundventil. B:120 H:50 D:45

Art.nr. Pris

Art.nr. Pris

Art.nr. Pris

Hvid

A25628 6.650,-

A25828 8.275,-

A251018 8.975,-

A251248 13.345,-

Skifergrå

A27628 7.035,-

A27828 8.680,-

A271018 9.380,-

A271248 13.750,-

Blond eg

A29628 7.035,-

A29828 8.680,-

A291018 9.380,-

A291248 13.750,-

Sort eg

A28628 7.330,-

A28828 8.980,-

A281018 9.680,-

A281248 14.055,-

Hvid

A25625 6.650,-

A25825 8.275,-

A251025 8.975,-

A251245 13.345,-

Skifergrå

A27629 7.035,-

A27829 8.680,-

A271029 9.380,-

A271249 13.750,-

HVID

SKIFERGRÅ

BLOND EG

SORT EG

HAV

ASKE

KALK

LER

SAND

SALVIE

FASET

Ramme Hvid

B25628 7.580,-

B25828 9.235,-

B251018 9.940,-

B251248 14.310,-

Skifergrå

B27628 7.965,-

B27828 9.640,-

B271018 10.345,-

B271248 14.715,-

Blond eg

B29628 7.965,-

B29828 9.640,-

B291018 10.345,-

B291248 14.715,-

Sort eg

B28628 8.260,-

B28828 9.945,-

B281018 10.645,-

B281248 15.020,-

Hvid

B25625 7.580,-

B25825 9.235,-

B251025 9.940,-

B251245 14.310,-

Skifergrå

B27629 7.965,-

B27829 9.640,-

B271029 10.345,-

B271249 14.715,-

Træskuffe til nederste skuffe

47896 690,-

47896 690,-

47896 690,-

47896 690,-

Belysning i skuffe

47971 1.260,-

47975 1.260,-

47973 1.260,-

47971 (x2) 1.260,-/stk.

1212 495,-

1212 495,-

1212 495,-

1212 495,-

-COL

-COL

-COL

Box One+ Træindretning i sortbejdset eg. B

Faset

El-udtag Udvalgt farvekollektion** Greb

HÅNDVASKE Porcelæn

+1.800,-

-COL

+ 1.800,-

Se side 199

Se side 199

+1.800,-

Se side 199

+1.800,-

Se side 199

Udvalgt farvekollektion findes som tilvalg.

STIL

STIL

STIL

WAVE

Porcelæn B:61 H:10/14 D:47

Porcelæn B:81 H:10/14 D:47

Porcelæn B:101 H:10/14 D:47

B:121 H:5 D:46

Art.nr. Pris 9645 2.435,-

Art.nr. Pris 9845 3.300,-

Art.nr. Pris 91045 4.490,-

Art.nr. Pris 61120 6.565,-

VASS

VASS

VASS

VASS

B:61 H:12 D:47

B:81 H:12 D:47

B:101 H:12 D:47

B:120 H:12 D:45

Art.nr. Pris 6047 2.435,-

Art.nr. Pris 8047 3.300,-

Art.nr. Pris 1047 4.490,-

DEEP

DEEP

DEEP

B:61 H:6 D:46

B:81 H:6 D:46

B:101 H:6 D:46

Art.nr. Pris 6060 2.435,Centrum

Art.nr. Pris 6080 3.300,Centrum

Art.nr. Pris 1248 6.565,-

Art.nr. Pris 60100 4.490,Venstre

Centrum

Højre

Dobbelt

BORDPLADE, DYBDE 45 TIL HÅNDVASKARMATURER TEBAS Silestone H:2 D:34 Bredde/Placering 60/Centrum 80/Centrum 100/Centrum *** 120/Højre *** 120/Venstre *** 120/ Dobbelt ***

TIL FRITSTÅENDE ARMATURER HELIX Silestone H:2 D:47

Art.nr. Pris 19281 3.775,19283 4.435,19285 5.175,19287 5.910,19288 5.910,19287-D 6.925,-

Bredde/Placering 60/Centrum 80/Centrum 100/Centrum *** 120/Højre *** 120/Venstre *** 120/ Dobbelt ***

SIRIUS Dekton H:1,2 D:46 Art.nr. Pris 19311 4.625,19313 5.925,19315 6.965,19317 8.105,19318 8.105,19317-D 9.120,-

Bordpladerne leveres med 15 mm udhæng ***Leveringstid 7-8 uger.

Bredde/Placering 60/Centrum 80/Centrum 100/Centrum ***

KEON Dekton H:1,2 D:46 Art.nr. Pris 370699 3.875,370899 5.005,371098 6.010,-

Bredde/Placering 60/Centrum 80/Centrum 100/Centrum ***

AURA Dekton H:1,2 D:46 Art.nr. Pris 130062 4.845,130082 6.010,130102 7.010,-

Bordpladerne leveres med 3mm udhæng ***Leveringstid 7-8 uger.

Bredde/Placering 60/Centrum 80/Centrum 100/Centrum ***

Art.nr. Pris 130063 4.845,130083 6.010,130103 7.010,-

Bordplade 60-100 fås kun med centrumplacering


Vask og tørring

192 VÆGSKAB, DYBDE 35 BREDDE x HØJDE

VASKESKAB, DYBDE 60

30x70

Vægskab Hvidt korpus inkl. låge og 2 træhylder B:30 H:70 D:35

40x70

Vægskab Hvidt korpus inkl. låge og 2 træhylder B:40 H:70 D:35

60x70

40x122

40x172

60x122

Vaskeskab Vaskeskab Vaskeskab Hvidt korpus inkl. låge og 2 Hvidt korpus inkl. låge og 3 Hvidt korpus inkl. låge og 2 træhylder træhylder træhylder B:40 H:122 D:60 B:40 H:172 D:60 B:60 H:122 D:60

Vægskab Hvidt korpus inkl. 2 låger og 2 træhylder B:60 H:70 D:35

Farve

Art.nr. Pris

Art.nr. Pris

Art.nr. Pris

Art.nr. Pris

Art.nr. Pris

Art.nr. Pris

Hvid

712711 1.720,-

712751 1.910,-

712761 2.295,-

712461 4.845,-

712451 4.950,-

712471 4.950,-

Push open

712611 1.805,-

712651 1.995,-

712661 2.370,-

– –

– –

– –

Ramme

712921 2.245,-

712971 2.400,-

712961 3.290,-

712982 5.465,-

712973 5.985,-

712972 6.295,-

Faset

712311 2.245,-

712351 2.400,-

712361 3.290,-

712483 5.465,-

712481 5.985,-

712485 6.295,-

Skifergrå

712717 1.720,-

712757 1.910,-

712767 2.295,-

712491 5.365,-

712492 5.155,-

712494 5.155,-

Push open

712617 1.805,-

712657 1.995,-

712667 2.370,-

– –

– –

– –

Ramme

712922 2.245,-

712969 2.400,-

712962 3.290,-

712984 5.670,-

712975 6.185,-

712974 6.600,-

Faset

712842 2.245,-

712852 2.400,-

712862 3.290,-

712884 5.670,-

712882 6.185,-

712886 6.600,-

Blond eg

712718 1.910,-

712758 2.025,-

712768 2.610,-

712491 5.365,-

712493 5.465,-

712495 5.465,-

Push open

712618 2.010,-

712658 2.120,-

712668 2.695,-

– –

– –

– –

Ramme

712923 2.370,-

712967 2.660,-

712963 3.510,-

712986 5.985,-

712966 6.495,-

712976 6.905,712477 5.670,-

Sort eg

712714 2.010,-

712754 2.090,-

712764 2.665,-

712467 5.575,-

712457 5.670,-

Push open

712614 2.115,-

712654 2.175,-

712664 2.750,-

– –

– –

– –

Ramme

712924 2.580,-

712965 2.870,-

712964 3.815,-

712978 6.185,-

712968 6.705,-

712488 7.210,-

Korpus består af melaminbelagte fugtbestandige spånplader.

Korpus består af melaminbelagte fugtbestandige spånplader.

Tilpasningsstykke Vægskab H:70 B:20

Dækplade Vægskab B:35 H:70 D:1,2

Farve

Art.nr. Pris

Art.nr. Pris

Art.nr. Pris

Art.nr. Pris

Hvid

712911 465,-

712811 465,-

712821 1.035,-

712831 1.140,-

712411 780,-

Skifergrå

712917 465,-

712817 465,-

712827 1.140,-

712837 1.240,-

712417 830,-

Blond eg

712918 505,-

712818 505,-

712828 1.550,-

712838 1.650,-

712418 830,-

Sort eg

712914 555,-

712814 555,-

712824 1.650,-

712834 1.755,-

712414 935,-

Konsol Vask og tørre

47920 270,-

Vask og tørre Vinkelbeslag

47910 65,-

Vask og tørre Vasketøjskurv 40, Krom

712804 520,-

Vask og tørre Vasketøjskurv 60Krom

712806 625,-

Støtteben.

1322 425,-

Beslagspose Push Open

71200 155,-

El-udtag til højskab

72 240,-

Vask og tørre Dækplade 122 B:60 H:122

Vask og tørre Dækplade 172 B:60 H:172

Vask og tørre Afdækningsside vaskemaskine Inkl. støttefod B:63 H:84 D:1,7 Art.nr. Pris

Intro

FARVER

UNDERSKABE, DYBDE 35 HVID MAT

FARVER

HVID

45

Underskab Skab i metal, inkl. 2 låger B:45 H:50 D:35

SKIFERGRÅ

BLOND EG

Højde: 2,8 cm, Dybde: 63 cm, Længde tilskæres efter mål. Art.nr. Pris

Hvid

BSK01 715,-/m

Lys grå

BSK02 715,-/m

Mørk grå Sort

BSK03 715,-/m

55

Underskab Skab i metal, inkl. 2 låger B:55 H:50 D:35

SORT EG

BORDPLADER

Farve

50

Underskab Skab i metal, inkl. 2 låger B:50 H:50 D:35

GRANITGRÅ

Farve

Art.nr. Pris

Art.nr. Pris

Art.nr. Pris

Hvid mat

294045 2.015,-

294050 2.315,-

294055 2.420,-

Granitgrå

294245 2.015,-

294250 2.315,-

294255 2.420,-

Vandlås inkl. slange

8989 290,-

8989 290,-

8989 290,-

Afløb, Easy Clean, Krom

1214 590,-

1214 590,-

1214 590,-

Afløb, Easy Clean, Hvid

1224 590,-

1224 590,-

1224 590,-

BSK04 715,-/m Leveringstid på samtlige bordplader er 2-4 uger.

SKAPA 45

SKAPA 50

SKAPA 55

B:46 H:8,5 D:41

til bolt- eller konsolmontage. B:51 H:8,5 D:41

B:56 H:8,5 D:41

FARVER

HVID

LYS GRÅ

MØRK GRÅ

SORT

Art.nr. Pris 37345 1.500,-

Art.nr. Pris 37350 1.550,-

Art.nr. Pris 37355 1.605,-


Overdel

193

FARVER

HVID

BREDDE

40

40

Spejl Plus 40 Uden belysning B:40 H:80 D:3

Imago Spejl 40 LED ³ Inkl. håndvasklys Øvre lyskilde 5,6 W 400 lm Nedre lyskilde 5,6 W 365 lm. IP44. B:40 H:83 D:5/9

SKIFERGRÅ

40

NCS

BLOND EG

SORT EG

40

HVID MAT

SVART MATT

40

GRANITGRÅ

40

Top-Mirror 40 LED Sober 40 Højre Skuru 40 Sober 40 Venstre Øvre lyskilde LED: 1x770 lm Øvre lyskilde LED 6,7 W 480 lm Øvre lyskilde LED 6,7 W 480 lm Øvre lyskilde LED: 320-350 lm Nedre lyskilde LED: 1x349 lm Nedre lyskilde LED 2,2 W Nedre lyskilde LED 2,2 W 75 lm. Nedre lyskilde LED: 170-200 lm Systemeffekt 18,8 W. IP44. 75 lm. Strømforsyning: 11,9 W. IP44. 230 V stikkontakt Dæmpbar. IP44. 230 V stikkontakt IP44. 230 V stikkontakt B:40 H:70 D: 13 B:40 H:73 D:9 B:40 H:70 D: 13 B:40 H:72 D:19

Farve

Art.nr. Pris

Art.nr. Pris

Art.nr. Pris

Art.nr. Pris

Art.nr. Pris

Art.nr. Pris

Hvid

– –

– –

655400 5.450,-

211040 5.015,-

211041 5.015,-

425040 5.305,-

Skifergrå

– –

– –

675400 5.760,-

215040 5.235,-

215041 5.235,-

427040 5.665,-

Blond eg

– –

– –

695400 5.760,-

216040 5.235,-

216041 5.235,-

424040 6.025,-

Sort eg

– –

– –

685400 5.855,-

214040 5.415,-

214041 5.415,-

428040 6.025,-

Hvid mat

– –

395044 3.820,-

– –

– –

– –

– –

Sort mat

– –

397044 3.820,-

– –

– –

– –

– –

Spejl

765400 1.170,-

– –

– –

– –

– –

– –

BREDDE

40

45

45

45

50

50

Hamra 40 Øvre lyskilde LED: 320-350 lm Nedre lyskilde LED: 170-200 lm Strømforsyning: 11,9 W. IP44. 230 V stikkontakt B:40 H:72,5 D:21

Spejl Plus 45 Uden belysning B:45 H:80 D:3

Skapa spejlskab 45 Lyskilde LED, 563 lm 9,4 W. IP44. 230 V el-udtag B:45 H:69 D:12/14

Spejlskab Intro metal 45 Kit Inkl. skab, belysning LED 550 lm samt el-udtag. B:45 H:70 D:15

Spejl Plus 50 Uden belysning B:50 H:80 D:3

Skapa spejlskab 50 ² Lyskilde LED, 657 lm 10,5 W. IP44. 230 V el-udtag B:50 H:69 D:12/14

Farve

Art.nr. Pris

Art.nr. Pris

Art.nr. Pris

Art.nr. Pris

Art.nr. Pris

Art.nr. Pris

Hvid

325040 5.755,-

– –

370845 3.650,-

– –

– –

370850 3.945,-

Skifergrå

327040 6.115,-

– –

374845 3.750,-

– –

– –

374850 4.050,-

Blond eg

– –

– –

– –

– –

– –

– –

Sort eg

– –

– –

– –

– –

– –

– –

Hvid mat

– –

– –

– –

295046 3.635,-

– –

– –

Granitgrå

– –

– –

– –

295246 3.635,-

– –

– –

Spejl

– –

765450 1.215,-

– –

– –

765500 1.305,-

– –

BREDDE

50

50

50

Spejlskab Intro metal 50 Kit Skuru 50 Hamra 50 Inkl. skab, belysning Øvre lyskilde LED: 320-350 lm Øvre lyskilde LED: 320-350 lm LED 600 lm samt el-udtag. Nedre lyskilde LED: 170-200 lm Nedre lyskilde LED: 170-200 lm B:50 H:70 D:15 Strømforsyning: 11,9 W. Strømforsyning: 11,9 W. IP44. 230 V stikkontakt IP44. 230 V stikkontakt B:50 H:72 D:19 B:50 H:72,5 D:21

55 Spejl Plus 55 Uden belysning B:55 H:80 D:3

55

55

Spejlskab Intro metal 55 Kit Skapa spejlskab 55 Inkl. skab, belysning Lyskilde LED, 720 lm. 11,5 W. LED 690 lm samt el-udtag. IP44. 230 V el-udtag B:55 H:70 D:15 B:55 H:69 D:12/14

Farve

Art.nr. Pris

Art.nr. Pris

Art.nr. Pris

Art.nr. Pris

Art.nr. Pris

Art.nr. Pris

Hvid

– –

425050 5.305,-

325050 5.755,-

– –

370855 4.050,-

– –

Skifergrå

– –

427050 5.665,-

327050 6.115,-

– –

374855 4.145,-

– –

Blond eg

– –

424050 6.025,-

– –

– –

– –

– –

Sort eg

– –

428050 6.025,-

– –

– –

– –

– –

Hvid mat

295051 4.180,-

– –

– –

– –

– –

295056 4.375,-

Granitgrå

295251 4.180,-

– –

– –

– –

– –

295256 4.375,-

Spejl

– –

– –

– –

765550 1.355,-

– –

– –

² Ved bestilling af jordfejlsafbryder tilføjes -JFB efter artikelnummeret Pris: 1.395,LED lysarmatur har indbyggede diodelyskilder. Brændetid ca. 50.000 timer.

KÖPGUIDE


Overdel

194 BREDDE

60

60

60

60

Spejl Plus 60 Uden belysning B:60 H:80 D:3

Spejl Plus 60x90 Uden belysning B:60 H:90 D:3

Imago Spejl 60 LED Øvre lyskilde LED 7,9 W 610 lm. IP44. B:60 H:83 D:5/9

Imago Spejl 60 LED Inkl. håndvasklys Øvre lyskilde 7,9 W 610 lm Nedre lyskilde 10 W 650 lm. IP44. B:60 H:83 D:5/9

60

NCS

60

Spejl 60 Selfie Rund Top-Mirror 60 LED Øvre lyskilde LED: 1x1540 lm Frostet belysning LED 34W. Nedre lyskilde LED: 1x349 lm 855 lm. IP44. Kelvin 3400. Ø:60 D:3,5 Systemeffekt 18,8 W. IP44. Dæmpbar. B:60 H:73 D:5/9

Farve

Art.nr. Pris

Art.nr. Pris

Art.nr. Pris

Art.nr. Pris

Art.nr. Pris

Art.nr. Pris

Hvid

– –

– –

– –

– –

655600 5.865,-

– –

Skifergrå

– –

– –

– –

– –

675600 6.165,-

– –

Blond eg

– –

– –

– –

– –

695600 6.165,-

– –

Sort eg

– –

– –

– –

– –

685600 6.275,-

– –

Hvid mat

– –

– –

395062 4.025,-

395064 4.325,-

– –

– –

Sort mat

– –

– –

397062 4.025,-

397064 4.325,-

– –

– –

Spejl

765600 1.170,-

765690 1.855,-

– –

– –

– –

452061 5.125,-

BREDDE

60

60

Spejl 60 Selfie Frostet belysning LED 40 W. 1690 lm. IP44. Kelvin 3400±135. Dæmpbar. B:59 H:65 D:3

Spejl DK 60 Frostet belysning LED 40W. 1690 lm. IP44. Kelvin 3400±135. B:62 H:68 D:13

NCS

60

60

Sober 60 Signum spejlskab 60 Øvre lyskilde LED 11,2 W Lyskilde LED 11,2 W 800 lm. 810 lm Nedre lyskilde IP44. 230 V stikkontakt. LED 2,2 W 75 lm. IP44. 230 V B:60 H:69 D:12/14 stikkontakt B:60 H:70 D:13

60

60

Skuru 60 Øvre lyskilde LED: 530-600 lm Nedre lyskilde LED: 250-300 lm Strømforsyning: 18,9 W. IP44. 230 V stikkontakt B:60 H:72 D:19

Hamra 60 Øvre lyskilde LED: 530-600 lm Nedre lyskilde LED: 250-300 lm Strømforsyning: 18,9 W. IP44. 230 V stikkontakt B:60 H:72,5 D:21

Farve

Art.nr. Pris

Art.nr. Pris

Art.nr. Pris

Art.nr. Pris

Art.nr. Pris

Art.nr. Pris

Hvid

– –

135063 6.205,-

271260 4.440,-

211060 6.005,-

425060 6.745,-

325060 7.195,-

Skifergrå

– –

137063 6.490,-

271261 4.915,-

215060 6.245,-

427060 7.105,-

327060 7.555,-

Blond eg

– –

139063 6.490,-

271262 4.915,-

216060 6.245,-

424060 7.465,-

– –

Sort eg

– –

– –

271267 5.110,-

214060 6.485,-

428060 7.465,-

– –

Spejl

452060-D 5.175,-

– –

– –

– –

– –

– –

BREDDE

60

NCS

60

NCS

Top-Line 60 ²4 Top-Line 60 LED ² Lysstofrørbelysning 1x13 W Øvre lyskilde LED: 1x1540 lm Håndvasklys 1x8 W. IP44. Nedre lyskilde LED: 1x349 lm 230 V stikkontakt Strømforsyning: 18,8 W. B:60 H:70 D:14/19 IP44. 230 V stikkontakt Dæmpbar B:60 H:70 D:14/19

80

80

80

80

Spejl Plus 80 Uden belysning B:80 H:80 D:3

Imago Spejl 80 LED Øvre lyskilde LED 10 W 750 lm IP44. B:80 H:83 D:5/9

Imago Spejl 80 LED Inkl. Håndvasklys Øvre lyskilde 10 W 750 lm Nedre lyskilde 13,5 W 900 lm. IP44. B:80 H:83 D:5/9

Top-Mirror 80 LED Øvre lyskilde LED: 1x1540 lm Nedre lyskilde LED: 1x349 lm Systemeffekt 18,8 W. IP44. Dæmpbar. B:80 H:73 D:5/9

NCS

Farve

Art.nr. Pris

Art.nr. Pris

Art.nr. Pris

Art.nr. Pris

Art.nr. Pris

Hvid

450600 5.770,-

455600 6.935,-

– –

– –

– –

655800 6.485,-

Skifergrå

470600 6.120,-

475600 7.290,-

– –

– –

– –

675800 6.800,-

Blond eg

490600 6.120,-

495600 7.290,-

– –

– –

– –

695800 6.800,-

Sort eg

480600 6.375,-

485600 7.535,-

– –

– –

– –

685800 6.910,-

Hvid mat

– –

– –

– –

395082 4.785,-

395084 5.200,-

– –

Sort mat

– –

– –

– –

397082 4.785,-

397084 5.200,-

– –

Spejl

– –

– –

765800 1.690,-

– –

– –

– –

Art.nr. Pris


195

² Ved bestilling af jordfejlsafbryder tilføjes -JFB efter artikelnummeret Pris: 1.395,LED lysarmatur har indbyggede diodelyskilder. Brændetid ca. 50.000 timer. ⁴ I dette lysarmatur kan anvendes lyskilder i energiklasse: A+ til A. Dette lysarmatur sælges med en lyskilde i energiklasse: A+.

BREDDE

80

80

80

Spejl 80 Selfie Rund Frostet belysning LED 48W. 1090 lm. IP44. Kelvin 3400. Ø:80 D:3,5

Spejl 80 Selfie Frostet belysning LED 46 W. 1770 lm. IP44. Kelvin 3400±135. Dæmpbar B:79 H:65 D:3

Spejl DK 80 Frostet belysning LED 22,5 W. IP44. B:82 H:68 D:13

NCS

80

80

80

Signum spejlskab 80 Lyskilde LED 14,7 W 1080 lm. IP44. 230 V stikkontakt. B:80 H:69 D:12/14

Sober 80 Øvre lyskilde LED 14,5 W 925 lm Nedre lyskilde LED 2,2 W 75 lm. IP44. 230 V stikkontakt B:80 H:70 D: 13

Skuru 80 Øvre lyskilde LED:530-600 lm Nedre lyskilde LED: 250-300 lm Strømforsyning: 20,7 W. IP44. 230 V stikkontakt B:80 H:72 D:19

Farve

Art.nr. Pris

Art.nr. Pris

Art.nr. Pris

Art.nr. Pris

Art.nr. Pris

Art.nr. Pris

Hvid

– –

– –

135083 7.510,-

271280 5.310,-

211080 7.255,-

425080 7.735,-

Skifergrå

– –

– –

137083 7.810,-

271281 5.805,-

216080 7.545,-

427080 8.275,-

Blond eg

– –

– –

139083 7.810,-

271282 5.805,-

215080 7.545,-

424080 8.905,-

Sort eg

– –

– –

– –

271287 6.000,-

214080 7.830,-

428080 8.905,-

Spejl

452081 6.255,-

452080-D 5.665,-

– –

– –

– –

– –

BREDDE

80

80

NCS

Top-Line 80 LED ² Hamra 80 Øvre lyskilde LED: Øvre lyskilde LED: 530-600 lm 1x1540 lm Nedre lyskilde LED: Nedre lyskilde LED: 1x349 lm 250-300 lm Strømforsyning: 18,8 W. IP44. Strømforsyning: 20,7 W. 230 V stikkontakt IP44. 230 V stikkontakt Dæmpbar B:80 H:72,5 D:21 B:80 H:70 D:14/19

80

NCS

80

NCS

Spejlskab DK 80 højre Frostet belysning LED 40 W. 1690 lm. IP44. Kelvin 3400±135. 230 V stikkontakt. B:82 H:68 D:13

Spejlskab DK 80 venstre Frostet belysning LED 40 W. 1690 lm. IP44. Kelvin 3400±135. 230 V stikkontakt. B:82 H:68 D:13

100

100

Spejl Plus 100 Uden belysning B:100 H:80 D:3

Imago Spejl 100 LED Inkl. Håndvasklys Øvre lyskilde 12,3 W 940 lm Nedre lyskilde 14,6 W 1050 lm. IP44. B:100 H:83 D:5/9

Farve

Art.nr. Pris

Art.nr. Pris

Art.nr. Pris

Art.nr. Pris

Art.nr. Pris

Art.nr. Pris

Hvid

325080 8.185,-

455800 8.230,-

135085 7.960,-

135084 7.960,-

– –

– –

Skifergrå

327080 8.725,-

475800 8.635,-

137085 8.255,-

137084 8.255,-

– –

– –

Blond eg

– –

495800 8.635,-

139085 8.255,-

139084 8.255,-

– –

– –

Sort eg

– –

485800 9.050,-

– –

– –

– –

– –

Hvid/Blond eg

– –

– –

138085 8.255,-

138084 8.255,-

– –

– –

Hvid mat

– –

– –

– –

– –

– –

395104 5.820,-

Sort mat

– –

– –

– –

– –

– –

397104 5.820,-

Spejl

– –

– –

– –

– –

765100 1.920,-

– –

100

BREDDE

NCS

100

Spejl 100 Selfie Top-Mirror 100 LED Frostet belysning Øvre lyskilde LED: 1x1540 lm Nedre lyskilde LED: 1x349 lm LED 49 W. 1820 lm. IP44. Systemeffekt 18,8 W. IP44. Kelvin 3400±135. Dæmpbar. B:99 H:65 D:3 Dæmpbar. B:100 H:73 D:5/9

100

NCS

Spejl DK 100 Frostet belysning LED 49 W. 1820 lm. IP44. Kelvin 3400±135. B:102 H:68 D:13

100

100

100

Signum spejlskab 100 Lyskilde LED 18 W 1360 lm. IP44. 230 V stikkontakt. B:100 H:69 D:12/14

Sober 100 Øvre lyskilde LED 17,9 W 1240 lm Nedre lyskilde LED 2,2 W 75 lm. IP44. 230 V stikkontakt Dæmpbar B:100 H:70 D: 13

Skuru 100 Øvre lyskilde LED: 530-600 lm Nedre lyskilde LED: 250-300 lm Strømforsyning: 22,5 W. IP44. 230 V stikkontakt B:100 H:72 D:19

Farve

Art.nr. Pris

Art.nr. Pris

Art.nr. Pris

Art.nr. Pris

Art.nr. Pris

Art.nr. Pris

Hvid

655100 6.910,-

– –

135103 8.010,-

271210 6.325,-

211100 7.835,-

425100 8.365,-

Skifergrå

675100 7.225,-

– –

137103 8.310,-

271211 6.825,-

215100 8.230,-

427100 8.905,-

Blond eg

695100 7.225,-

– –

139103 8.310,-

271212 6.825,-

216100 8.230,-

424100 9.535,-

Sort eg

685100 7.440,-

– –

– –

271217 7.020,-

214100 8.615,-

428100 9.535,-

Hvid/Blond eg

– –

– –

– –

– –

– –

– –

Spejl

– –

452100-D 6.235,-

– –

– –

– –

– –

KÖPGUIDE


Overdel

196 BREDDE

100

100

100

NCS

100

NCS

100

NCS

Spejlskab DK 100 venstre Top-Line 100 LED ² Spejlskab DK 100 højre Hamra 100 Øvre lyskilde LED: Frostet belysning LED 22,5 W. Frostet belysning LED 22,5 W. Øvre lyskilde LED: 530-600 lm IP44. 230 V stikkontakt. 1x1540 lm IP44. 230 V stikkontakt. Nedre lyskilde LED: B:102 H:68 D:13 Nedre lyskilde LED: 1x349 lm B:102 H:68 D:13 250-300 lm Strømforsyning: 18,8 W. IP44. Strømforsyning: 22,5 W. 230 V stikkontakt IP44. 230 V stikkontakt B:100 H:70 D:14/19 B:100 H:72,5 D:21

120

NCS

Spejlskab DK 100 Frostet belysning LED 40 W. 1690 lm. IP44. Kelvin 3400±135. 230 V stikkontakt. B:102 H:68 D:13

Spejl Plus 120 Uden belysning B:120 H:80 D:3

Farve

Art.nr. Pris

Art.nr. Pris

Art.nr. Pris

Art.nr. Pris

Art.nr. Pris

Hvid

325100 8.815,-

455100 8.850,-

135105 8.505,-

135104 8.505,-

135106 9.005,-

– –

Skifergrå

327100 9.355,-

475100 9.595,-

137105 8.815,-

137104 8.815,-

137106 9.315,-

– –

Blond eg

– –

495100 9.595,-

139105 8.815,-

139104 8.815,-

139106 9.315,-

– –

Sort eg

– –

485100 9.900,-

– –

– –

– –

– –

Hvid/Blond eg

– –

– –

138105 8.815,-

138104 8.815,-

138106 9.315,-

– –

Spejl

– –

– –

– –

– –

– –

765120 2.120,-

BREDDE

120

120

120

120

120

Spegel 120 Selfie Frostad belysning LED 53W. 1920 lm. IP44. Kelvin 3400±135. B:119 H:65 D:3

Spejl DK 120 Frostet belysning LED 29,7 W. IP44. B:122 H:68 D:13

Top-Line 120 LED ² Øvre lyskilde LED: 2x1540 lm Nedre lyskilde LED: 2x349 lm Strømforsyning: 37,6 W. IP44. 230 V stikkontakt Dæmpbar B:120 H:70 D:14/19

NCS

Top-Mirror 120 LED Imago Spejl 120 LED Øvre lyskilde LED: Inkl. håndvasklys 2x1540 lm Øvre lyskilde 15,7 W 1050 lm Nedre lyskilde LED: 2x349 lm Nedre lyskilde 17,9 W Systemeffekt 2x18,8 W. IP44. 1240 lm. IP44. Dæmpbar. B:120 H:83 D:5/9 B:120 H:73 D:9

Art.nr. Pris

120

NCS

NCS

Spejlskab DK 120 højre Frostet belysning LED 49 W. 1820 lm. IP44. Kelvin 3400±135. 230 V stikkontakt. B:122 H:68 D:13

Farve

Art.nr. Pris

Art.nr. Pris

Art.nr. Pris

Art.nr. Pris

Art.nr. Pris

Art.nr. Pris

Hvid

– –

655120 10.035,-

– –

135123 8.510,-

455120 11.665,-

135125 9.210,-

Skifergrå

– –

675120 10.670,-

– –

137123 8.820,-

475120 11.960,-

137125 9.510,-

Blond eg

– –

695120 10.670,-

– –

139123 8.820,-

495120 11.960,-

139125 9.510,-

Sort eg

– –

685120 10.880,-

– –

– –

485120 12.250,-

– –

Hvid/Blond eg

– –

– –

– –

– –

– –

138125 9.510,-

Hvid mat

395124 6.755,-

– –

– –

– –

– –

– –

Sort mat

397124 6.755,-

– –

– –

– –

– –

– –

Spejl

– –

– –

452120-D 7.095,-

– –

– –

– –

BREDDE

120

NCS

Spejlskab DK 120 venstre Frostet belysning LED 49 W. 1820 lm. IP44. Kelvin 3400±135. 230 V stikkontakt. B:122 H:68 D:13

120

140

140

Imago Spejl 140 LED Inkl. håndvasklys Øvre lyskilde 17,9 W 1240 lm Nedre lyskilde 17,9 W 1290 lm. IP44. B:140 H:83 D:5/9

Top-Line 140 LED ² Øvre lyskilde LED: 2x1540 lm Nedre lyskilde LED: 2x349 lm Strømforsyning: 37,6 W. IP44. 230 V stikkontakt Dæmpbar B:140 H:70 D:14/19

NCS

Spejlskab DK 120 Frostet belysning LED 22,5W. IP44. 230 V stikkontakt. B:122 H:68 D:13

Farve

Art.nr. Pris

Art.nr. Pris

Art.nr. Pris

Art.nr. Pris

Hvid

135124 9.210,-

135126 9.715,-

- -

455140 12.155,-

Skifergrå

137124 9.510,-

137126 10.010,-

- -

475140 12.430,-

Blond eg

139124 9.510,-

139126 10.010,-

- -

495140 12.430,-

Sort eg

– –

– –

- -

485140 12.650,-

Hvid/Blond eg

138124 9.510,-

138126 10.010,-

- -

- -

Hvid mat

– –

– –

395144 6.965,-

- -

Sort mat

– –

– –

397144 6.965,-

- -

NCS

UDVALGT FARVEKOLLEKTION Pristillæg er baseret på prisen på hvidt møbel. Leveringstid 2-6 uger. Udvalgt farvekollektion -COL +1.800,-/stk.

HAV

ASKE

KALK

LER

SAND

SALVIE

Udvalgt farvekollektion findes som tilvalg.


Spejlskabe BREDDE

197

² Ved bestilling af jordfejlsafbryder tilføjes -JFB efter artikelnummeret Pris: 1.395,LED lysarmatur har indbyggede diodelyskilder. Brændetid ca. 50.000 timer. ⁴ I dette lysarmatur kan anvendes lyskilder i energiklasse: A+ til A. Dette lysarmatur sælges med en lyskilde i energiklasse: A+. * Skal monteres via jordstik

36,5

Vægskab Fack-i B:36,5 D:16 H:49,5

40

Ny50 metal Uden belysning. B:40 H:50 D:14

40

Birdie metal Uden belysning. B:40 H:70 D:13,5

40

Line 40 Uden belysning B:40 H:67 D:13

55

I:et metal 55 Uden belysning. B:55 H:70 D:12,5

55

Eagle metal Uden belysning. B:55 H:70 D:14,5

Farve

Art.nr. Pris

Art.nr. Pris

Art.nr. Pris

Art.nr. Pris

Art.nr. Pris

Art.nr. Pris

Hvid

38 860,-

310 860,-

320 1.250,-

– –

339 1.150,-

325 2.105,-

Uden stikkontakt

– –

– –

– –

250140 2.015,-

– –

– –

Med stikkontakt

– –

– –

– –

250240 2.420,-

– –

– –

Belysning LED ³ Uden stikkontakt

– –

374040 1.715,-

374040 1.715,-

374040 1.715,-

375540 1.915,-

375540 1.915,-

230 V stikkontakt højre

– –

374041 1.915,-

374041 1.915,-

374041 1.915,-

375541 2.095,-

375541 2.095,-

230 V stikkontakt venstre

– –

374042 1.915,-

374042 1.915,-

374042 1.915,-

375542 2.095,-

375542 2.095,-

230 V stikkontakt jordstik højre

– –

– –

– –

– –

230 V stikkontakt jordstik venstre

– –

– –

– –

– –

375543 2.825,375544 2.825,-

375543 2.825,375544 2.825,-

BREDDE

55

Line 55 Uden belysning B:55 H:67 D:13

60

A60 Uden belysning. B:60 H:52 D:12,5

60

Line 60 Uden belysning B:60 H:67 D:13

65

65

Tvilling I metal Uden belysning. B:65 H:39,5 D:12,5

Tvilling i træ Uden belysning. B. 65 H:52,5 D:12,5

Farve

Art.nr. Pris

Art.nr. Pris

Art.nr. Pris

Art.nr. Pris

Art.nr. Pris

Hvid

– –

7000 935,-

– –

13 900,-

9 1.455,-

Uden stikkontakt

250155 2.115,-

– –

250160 2.315,-

– –

– –

Med stikkontakt

250255 2.515,-

– –

250260 2.715,-

– –

– –

Belysning LED ³ Uden stikkontakt

375540 1.915,-

376040 1.990,-

376040 1.990,-

376540 1.990,-

376540 1.990,-

230 V stikkontakt højre

375541 2.095,-

376041 2.150,-

376041 2.150,-

376541 2.150,-

376541 2.150,-

230 V stikkontakt venstre

375542 2.095,-

376042 2.150,-

376042 2.150,-

376542 2.150,-

376542 2.150,-

230 V stikkontakt jordstik højre

375543 2.825,375544 2.825,-

376043 3.095,376044 3.095,-

376043 3.095,376044 3.095,-

376543 3.095,376544 3.095,-

376543 3.095,376544 3.095,-

230 V stikkontakt jordstik venstre

BREDDE

45

60

Jenny Holger Skab i metal med opbevaring. Skab i metal med opbevaring. Udklappelig låge samt tre Udklappelig låge samt tre hylder. hylder. Spejl Ø:60 Skab B:35 H:43 D:8 B:45 H:60 D:12

60

Farve

Art.nr. Pris

Art.nr. Pris

Art.nr. Pris

Hvid mat

3310 2.525,-

3320 2.730,-

3060 2.085,-

Sort mat

3311 2.730,-

3321 2.955,-

3062 2.145,-

BREDDE

Belysning LED-lampe 30 ³ Fristående LED-armatur 5 W. IP44. B: 30

Rundt spejl. Ø:60 D:5

45

50

55

Spejlskab Intro metal 45 Uden belysning. B:45 H:70 D:15

Spejlskab Intro metal 50 Uden belysning. B:50 H:70 D:15

Spejlskab Intro metal 55 Uden belysning. B:55 H:70 D:15

Belysning LED-lampe 50 ³ Fristående LED-armatur 8 W. IP44. B: 50

Farve

Art.nr. Pris

Art.nr. Pris

Krom

7030 1.005,-

7050 1.510,-

FORSTØRRELSESSPEJL FLATTERY – til spejlskabe 5x forstørrelse 15 cm i diameter

VAIN - til spejle - Forstørrelsesspejl med magnet på bagsiden. - 5x forstørrelsesspejl.

Farve

Art.nr. Pris

Art.nr. Pris

Art.nr. Pris

Art.nr. Pris

Art.nr. Pris

Hvid mat

295045 2.070,-

295050 2.575,-

295055 2.715,-

7095 360,-

7080 225,-

Granitgrå

295245 2.070,-

295250 2.575,-

295255 2.715,-

El-udtag 230V Hvid mat ekskl. jordfejlsafbryder*

2956 315,-

2957 315,-

2958 315,-

Hvid mat inkl. jordfejlsafbryder.

2976 2.315,-

2947 315,-

2948 315,-

Granitgrå ekskl. jordfejlsafbryder*

2946 315,-

2947 315,-

2948 315,-

Granitgrå inkl. jordfejlsafbryder.

2916 2.315,-

2917 2.315,-

2918 2.315,-

Hvid mat

2951 1.365,-

2952 1.410,-

2953 1.460,-

Granitgrå

2941 1.365,-

2942 1.410,-

2943 1.460,-

LED-belysning ³

KÖPGUIDE


Sideopbevaring

198 FORMA/STIL/SKAPA BREDDE x HØJDE

30x70

Vægskab inkl. låge og 2 glashylder. Vendbart. B:30 H:70 D:15

40x70

Vægskab inkl. låge og 2 glashylder. Vendbart. B:40 H:70 D:15

30x123

Højskab inkl. låge og 2 træhylder. Vendbart. B:30 H:123 D:20

30x123

Højskab inkl. låge og 2 træhylder. Vendbart. B:30 H:123 D:35

30x172

Højskab inkl. låge og 4 træhylder. Vendbart. B:30 H:172 D:20

30x172

Højskab inkl. låge og 4 træhylder. Vendbart. B:30 H:172 D:35

Art.nr. Pris

Farve

Art.nr. Pris

Art.nr. Pris

Art.nr. Pris

Art.nr. Pris

Art.nr. Pris

Hvid

754022 1.430,-

75404 1.865,-

755052 3.820,-

754852 3.820,-

754952 4.925,-

754752 4.925,-

Greb 6

754026 1.850,-

754016 2.275,-

755056 4.230,-

754856 4.230,-

754956 5.345,-

754756 5.345,-

Ramme

854023 2.350,-

85414 2.610,-

855053 4.205,-

854853 4.205,-

854953 5.345,-

854753 5.345,-

Faset

754029 2.350,-

754019 2.610,-

755059 4.205,-

754859 4.205,-

754959 5.345,-

754759 5.345,-

Skifergrå

894022 1.795,-

89404 2.320,-

895052 4.770,-

894852 4.770,-

894952 6.150,-

894752 6.150,-

Greb 6

894026 2.205,-

894016 2.740,-

895056 5.180,-

894856 5.180,-

714956 6.570,-

894756 6.570,-

Ramme

894023 2.970,-

89414 3.145,-

895053 5.310,-

894853 5.310,-

894953 6.725,-

894753 6.725,-

Faset

894029 2.970,-

894019 3.145,-

895059 5.310,-

894859 5.310,-

894959 6.725,-

894759 6.725,-

Blond eg

714022 1.795,-

71404 2.320,-

715052 4.770,-

714852 4.770,-

714952 6.150,-

714752 6.150,-

Greb 6

714026 2.205,-

714016 2.740,-

715056 5.180,-

714856 5.180,-

894956 6.570,-

714756 6.570,-

Ramme

714023 2.970,-

71414 3.145,-

715053 5.310,-

714853 5.310,-

714953 6.725,-

714753 6.725,-

Sort eg

884022 1.935,-

88404 2.510,-

885052 5.155,-

884852 5.155,-

884952 6.645,-

884752 6.645,-

Greb 6

884026 2.340,-

884016 2.920,-

885056 5.565,-

884856 5.565,-

884956 7.055,-

884756 7.055,-

Ramme

784023 3.170,-

78414 3.450,-

785053 5.760,-

784853 5.760,-

784953 7.295,-

784753 7.295,-

40x172

40x172

BREDDE x HØJDE

40x123

Højskab inkl. låge og 2 træhylder. Vendbart. B:40 H:123 D:20

40x123

Højskab inkl. låge og 2 træhylder. Vendbart. B:40 H:123 D:35

Højskab inkl. låge og 4 træhylder. Vendbart. B:40 H:172 D:20

Højskab inkl. låge og 4 træhylder. Vendbart. B:40 H:172 D:35

20x120

Højskab Push-open med 3 glashylder og 1 træhylde. Ophængningsliste medfølger. Vendbart. B:20 H:120 D:13

TILBEHØR Vasketøjskurv 30 Hvid,,B:30 H:42 D:35 Art.nr. Pris 3539 650,-

Vasketøjskurv 40 Hvid,,B:40 H:42 D:35 Art.nr. Pris 3538 650,Farve

Art.nr. Pris

Art.nr. Pris

Art.nr. Pris

Art.nr. Pris

Hvid

754652 3.820,-

754053 3.820,-

754552 4.925,-

754352 4.925,-

15200 2.505,-

Greb 6

754656 4.230,-

754056 4.230,-

754556 5.345,-

754356 5.345,-

– –

Ramme

854653 4.205,-

854063 4.305,-

854553 5.345,-

854362 5.455,-

– –

Faset

754659 4.205,-

754059 4.305,-

754559 5.345,-

754359 5.455,-

– –

Skifergrå

894652 4.770,-

894453 4.770,-

894552 6.150,-

894352 6.150,-

14200 2.920,-

Art.nr. Pris

Greb 6

894656 5.180,-

894056 5.180,-

894556 6.570,-

894356 6.570,-

– –

Ramme

894653 5.310,-

894463 5.425,-

894553 6.725,-

894362 6.880,-

– –

Faset

864659 5.310,-

864459 5.425,-

864559 6.725,-

864359 6.880,-

– –

Blond eg

714652 4.770,-

714453 4.770,-

714552 6.150,-

714352 6.150,-

19202 2.920,-

Greb 6

714656 5.180,-

714456 5.180,-

714556 6.570,-

714356 6.570,-

– –

Ramme

714653 5.310,-

714463 5.425,-

714553 6.725,-

714362 6.880,-

– –

Sort eg

884652 5.155,-

884453 5.155,-

884552 6.645,-

884352 6.645,-

18202 3.020,-

Greb 6

884656 5.565,-

884456 5.565,-

884556 7.055,-

884356 7.055,-

– –

Ramme

784653 5.760,-

784463 5.895,-

784553 7.295,-

784362 7.460,-

– –

Vasketøjskurv 30 Hvid,,B:30 H:19 D:35 Art.nr. Pris 3548 540,-

Vasketøjskurv 40 Hvid,,B:40 H:19 D:35 Art.nr. Pris 3547 540,-

Eludtag til højskab tre stikkontakter Art.nr. Pris 72 240,-

Beslagspose Push Open Art.nr. Pris 71200 155,Topplade til højskab 172 B:30 D:20

Topplade til højskab 172 B:30 D:35

Topplade til højskab 172 B:40 D:20

Topplade til højskab 172 B:40 D:35

Farve

Art.nr. Pris

Art.nr. Pris

Art.nr. Pris

Art.nr. Pris

Hvid

75032 405,-

75033 405,-

75042 405,-

75043 405,-

Skifergrå

89032 455,-

89033 455,-

89042 455,-

89043 455,-

Blond eg

71032 455,-

71033 455,-

71142 455,-

71143 455,-

Sort eg

88032 520,-

88033 520,-

88042 520,-

88043 520,-


Sideopbevaring

199

DK

FARVER

BREDDE x HØJDE

HYLDEINDSATS Box Two Træindretning, to trækasser. A

60x25

80x25

Farve

Art.nr. Pris

Art.nr. Pris

Hvid

A135067 4.715,-

A135087 5.000,-

Push open

A135068 5.100,-

A135088 5.400,-

Skifergrå

A137067 5.100,-

A137087 5.400,-

Push open

A137068 5.490,-

A137088 5.790,-

Blond eg

A139067 5.100,-

A139087 5.400,-

Push open

A139068 5.490,-

A137088 5.790,-

Hvid/Blond eg

A138067 5.100,-

A138087 5.400,-

Push open

A138068 5.490,-

A138088 5.790,-

Box Two+ Box Two, med træinddækninger og træsider. B

Hvid Push open Skifergrå Push open Blond eg Push open

Hvid/Blond eg Push open EKSTRAUDSTYR Farve BORDPLADE Hvid Skifergrå Blond eg Sirius/Dekton Keon/Dekton Aura/Dekton

40x170

Sideskab B:80 H:25 D:45

Sideskab B:60 H:25 D:45

B135067 5.200,-

B135087 5.490,-

B135068 5.590,-

B135088 5.890,-

B137067 5.590,-

B137087 5.890,-

B137068 5.985,-

B137088 6.280,-

B139067 5.590,-

B139087 5.890,-

B139068 5.985,-

B139088 6.280,-

B138067 5.590,-

B138087 5.890,-

B138068 5.985,-

B138088 6.280,-

130067 430,-

130087 465,-

130068 525,-

130088 570,-

130069 525,-

130089 570,-

130064 2.905,-

130084 4.005,-

130065 3.685,-

130085 4.810,-

130066 3.685,-

130086 4.810,-

Højskab Låge, 2 glashylder, 3 træhylder B:40 H:170 D:35

40x170

Højskab Låge, 2 glashylder, 3 træhylder B:40 H:170 D:35

Farve

Art.nr. Pris

Art.nr. Pris

Hvid

135170 7.275,-

135171 7.275,-

Skifergrå

137170 8.415,-

137171 8.415,-

Blond eg

139170 8.415,-

139171 8.415,-

Hvid/Blond eg

138170 8.415,-

138171 8.415,-

HVID

SKIFERGRÅ

SORT EG

BLOND EG

BLOND EG/ HVID

HAV

ASKE

KALK

UDVALGT FARVEKOLLEKTION Pristillæg er baseret på prisen på hvidt møbel. Udvalgt farvekollektion

-COL +1.800,-/stk.

SAND

LER

Udvalgt farvekollektion findes som tilvalg.

Greb

SALVIE Greb nr. 2 1 stk.

Greb nr. 1 1 stk.

Greb nr 4 1 stk.

Greb nr. 3 1 stk.

Greb nr. 5 1 stk.

Farve

Art.nr. Pris

Farve

Art.nr. Pris

Farve

Art.nr. Pris

Farve

Art.nr. Pris

Farve

Art.nr. Pris

Mat krom / 200 cc

1529 210,-

Krom / 128 cc

12338 100,-

Krom / 128 cc

12334 100,-

Krom / 128 cc

12362 100,-

Krom / 128 cc

12368 100,-

400 cc

1530 330,-

256 cc

1315 175,-

256 cc

12358 175,-

256 cc

12363 175,-

256 cc

12369 175,-

600 cc

1531 330,-

480 cc

1317 175,-

480 cc

12359 175,-

Rustfrit / 128 cc

12365 100,-

480 cc

12370 175,-

Hvid / 200 cc

1528 210,-

Mat krom / 128 cc

12339 100,-

Mat krom / 128 cc

12335 100,-

256 cc

12366 175,-

Hvid / 128 cc

12371 100,-

400 cc

1534 330,-

256 cc

12356 175,-

256 cc

12360 175,-

256 cc

12372 175,-

/ 600 cc

1535 330,-

480 cc

12357 175,-

480 cc

12361 175,-

480 cc

12373 175,-

Krom / 200 cc

1544 210,-

Sort / 128 cc

12374 100,-

400 cc

1545 330,-

256 cc

12375 175,-

600 cc

1546 330,-

480 cc

12376 175,-

Sort / 200 cc

1555 210,-

Messing / 128 cc

12392 100,-

400 cc

1553 330,-

256 cc

12393 175,-

/ 600 cc

1554 330,-

480 cc

12394 175,-

Greb nr 6 Integreret greb

Greb nr 7 Integreret greb

Greb nr. 12 1 stk. 128cc

Greb nr. 11 1 stk. 128cc

Skålegreb 1 stk.

Knop Oval 1 stk.

Knop Rund 1 stk.

Farve

Art.nr. Pris

Farve

Art.nr. Pris

Farve

Art.nr. Pris

Farve

Art.nr. Pris

Farve

Art.nr. Pris

Krom

71394 65,-

Krom

71392 65,-

Messing

12950 95,-

Bronze

12930 95,-

Bronze

12920 95,-

Hvid

71384 65,-

Hvid

71387 65,-

Sort mat

12951 95,-

Stål

12931 95,-

Stål

12921 95,-

Sort

71385 65,-

Sort

71388 65,-

Hvid mat

12952 95,-

Messing

12932 95,-

Messing

12922 95,-

Messing

71386 65,-

Messing

71389 65,-

Krom

12953 95,-

Bøjlegreb 1 stk.

Lædergreb 1 stk.**

Porcelænsknop

Greb DK 1 stk.

Læderhåndtag 1 stk.**

Farve

Art.nr. Pris

Farve

Art.nr. Pris

Farve

Art.nr. Pris

Farve

Art.nr. Pris

Farve

Krom

12910 95,-

Hvid porcelæn

71375 95,-

Natur

1411 135,-

Natur

1401 160,-

Krom

1375 195,-

Antik Tin

12911 95,-

Brun

1412 135,-

Brun

1402 160,-

Hvid

1378 195,-

Sort

1413 135,-

Sort

1403 160,-

Sort

1377 195,-

Messing

1376 195,-

**1 stk. Leveres med knapper i krom, messing og sort. CC 128.

Art.nr. Pris

KÖPGUIDE


Skoga

200 BRUSEHJØRNER SKOGA BRUSEAFSKÆRMNING LIGE Består af to oplukkelige døre med transparent tætningsliste i bunden. Dørene kan foldes indad, når de ikke er i brug, hvilket frigør maksimal gulvplads. Tærskelfri og handicapvenlig. Hærdet sikkerhedsglas 6 mm. Vægprofil giver mulighed for rørgennemføring 30 mm fra væg. Brusevæggene kan suppleres med byggeprofiler 30 alt. 50 mm. Højde 198 cm. Døråbning 85-127 cm. Samtlige brusere er vendbare til højre eller venstre placering af brusehjørne. Glas

Kan måltilpasses både i højde og bredde inden for målintervallet 198 cm x 100 cm for hver dør. Kontakt din forhandler. Leveringstid: 4-5 uger efter godkendt tegning.

Klart glas/Knop

Profil

Hvid mat

70 x 70

60500177

Frostglas/Knop

Alu mat

Alu blank

Hvid mat

60500377

60500477

60501177

70 x 80

60500178 1 60500278 1 60500378

60500478

70 x 90

60500179 1 60500279 1 60500379

70 x 100

Røgfarvet/Knop

Halvfrost/Knop

Alu blank

Hvid mat

Sort mat

Alu mat

Alu blank

60503477

2

60501178 2 60501278 2 60501378 2 60501478 2

60503278 2 60503378 2 60503478 2

60500479

60501179 2 60501279 2 60501379 2 60501479 2

60503279 2 60503379 2 60503479 2

60500171 1 60500271 1 60500371

60500471

60501171 2 60501271 2 60501371 2 60501471 2

60503271 2 60503371 2 60503471 2

80 x 80

60500188

60500288

60500388

60500488

60501188

60501288

60501388

60501488

60503288

60503388

60503488

60502188

60502288

60502388

60502488

80 x 90

60500189

60500289

60501289

60501389

60501489

60503289

60503389

60503489

60502189

60502289

60502389

60502489

-

-

-

-

Sort mat 1

60500277

1

Sort mat 2

60501277

Alu mat 2

60501377

Sort mat

Alu blank 2

60501477

2

Alu mat

60503277

2

60503377

2

60500389

60500489

60501189

60500181 1 60500281 1 60500381

60500481

60501181 2 60501281 2 60501381 2 60501481 2

60503281 2 60503381 2 60503481 2

90 x 90

60500199

60500399

60500499

60501199

60503299

90 x 100

60500191

60500391

60500491

60501191

60500111 1 60500211 1 60500311

60500411

80 x 100

100 x 100

60500299 1

Pris

Glas

60500291

1

60502199

60502299

60502399

60502499

2

-

60501111 2 60501211 2 60501311 2 60501411 2

60503211 2 60503311 2 60503411 2

-

-

-

7.525,-

7.525,-

60501299 2

60501291

7.150,-

Klart glas/Hulgreb

60501399 2

60501391

Røgfarvet/Hulgreb

60501499 2

60501491

2

60503291

Sort mat

Alu mat

Alu blank

Sort mat

Alu mat

Alu blank

Sort mat

Alu mat

Alu blank

80x80

60507288

60507388

60507488

60511288

60511388

60511488

60509288

60509388

60509488

80x90

60507289

60507389

60507489

60511289

60511389

60511489

60509289

60509389

60509489

90x90

60507299

60507399

60507499

60511299

60511399

60511499

60509299

60509399

60509499

7.150,-

60503391

60503499 60503491

2

7.525,-

Halvfrost/Hulgreb

Profil

Pris

60503399 2

7.525,-

7.525,-

SKOGA BRUSEAFSKÆRMNING LIGE 225 CM Består af to oplukkelige døre med transparent tætningsliste i bunden. Dørene kan foldes indad, når de ikke er i brug, hvilket frigør maksimal gulvplads. Tærskelfri og handicapvenlig. Hærdet sikkerhedsglas 6 mm. Vægprofil giver mulighed for rørgennemføring 30 mm fra væg. Brusevæggene kan suppleres med byggeprofiler 30 eller 50 mm. Højde 227 cm. Døråbning 99-113 cm. Samtlige brusere er vendbare til højre eller venstre placering af brusehjørne.

Glas

Klart glas/Knop

Profil

Alu blank

80x80

60505488 2

80x90

60505489 2

90x90

60505499 2

Pris

11.570,-

SKOGA BRUSEAFSKÆRMNING HALVRUND Består af to oplukkelige døre med transparent tætningsliste i bunden. Dørene kan foldes indad, når de ikke er i brug, hvilket frigør maksimal gulvplads. Tærskelfri og handicapvenlig. Hærdet sikkerhedsglas 6 mm. Vægprofil giver mulighed for rørgennemføring 30 mm fra væg. Brusevæggene kan suppleres med byggeprofiler 30 eller 50 mm. Højde 198 cm. Døråbning 99-128 cm. Samtlige brusere er vendbare til højre eller venstre placering af brusehjørne Glas Profil

Kan måltilpasses i højde maks. 198 cm. Kontakt din forhandler. Leveringstid: 4-5 uger efter godkendt tegning.

Klart glas/Knop Hvid mat

Frostglas/Knop

Røgfarvet/Knop

Alu blank

Hvid mat

60600179 1 60600279 1 60600379

60600479

60601179 2 60601279 2 60601379 2 60601479 2

70 x 100

60600171

60600371

60600471

60601171

80 x 80

60600188

60600288

60600388

60600488

60601188

60601288

60601388

60601488

60603288

60603388

80 x 90

60600189

60600289

60601289

60601389

60601489

60603289

60603389

70 x 90

Sort mat 1

60600271

Alu mat 1

Sort mat 2

60601271

Alu mat 2

60601371

2

60601471

2

Halvfrost/Knop Hvid mat

Sort mat

Alu mat

Alu blank

60603279 2 60603379 2 60603479 2

60603271

60603488

60602188

60602288

60602388

60602488

60603489

60602189

60602289

60602389

60602489

-

-

-

60602199

60602299

60602399

60602499

Sort mat

Alu blank

Alu mat 2

60603371

Alu blank 2

60603471

2

60600389

60600489

60601189

60600181 1 60600281 1 60600381

60600481

60601181 2 60601281 2 60601381 2 60601481 2

60603281 2 60603381 2 60603481 2

60600199

60600399

60600499

60601199

60603299

90 x 100

60600191 1 60600291 1 60600391

60600491

60601191 2 60601291 2 60601391 2 60601491 2

60603291 2 60603391 2 60603491 2

100 x 100

60600111 1 60600211 1 60600311

60600411

60601111 2 60601211 2 60601311 2 60601411 2

60603211 2 60603311 2 60603411 2

7.525,-

7.525,-

80 x 100 90 x 90

Pris

Glas

60600299

60601299

7.150,-

Klart glas/Hulgreb

Røgfarvet/Hulgreb

60601399

60601499

Halvfrost/Hulgreb

Profil

Sort mat

Alu mat

Alu blank

Sort mat

Alu mat

Alu blank

Sort mat

Alu mat

Alu blank

80x80

60607288

60607388

60607488

60611288

60611388

60611488

60609288

60609388

60609488

80x90

60607289

60607389

60607489

60611289

60611389

60611489

60609289

60609389

60609489

90x90

60607299

60607399

60607499

60611299

60611399

60611499

60609299

60609399

60609499

Pris

7.150,-

Normal leveringstid 5 dage. 1 Leveringstid 2 uger . 2 Leveringstid 4 uger.

7.525,-

7.525,-

60603399

60603499

7.525,-


201 BRUSEHJØRNER SKOGA BRUSEAFSKÆRMNING RUND Glas

Består af to oplukkelige døre med transparent tætningsliste i bunden. Kan placeres asymmetrisk eller symmetrisk i hjørne, alternativt midt på væg. Dørene kan lukkes ind, når bruseren ikke er i brug, hvilket frigør maksimalt gulvplads. Tærskelfri - handicapvenlig. Hærdet sikkerhedsglas 6 mm. Vægprofilerne giver mulighed for rørgennemføring. Brusevæggene kan komplementeres med byggeprofiler hhv 30 og 50 mm. Højde 198 cm.

Klart glas/Knop

Profil

Hvid mat

90x67

61300179 1 61300279 1 61300379 1 61300479 1

95x80

61300181

Alu mat

Sort mat

Alu blank

61300281 61300381 61300481

Pris

10.620,-

SKOGA BRUSEAFSKÆRMNING RUND/LIGE Består af to oplukkelige døre med transparent tætningsliste i bunden. Hærdet sikkerhedsglas 6 mm. Vægprofilerne giver mulighed for rørgennemføring 30 mm fra væg. Brusevæggene kan suppleres med byggeprofiler 30 eller 50 mm. Højde 198 cm. Dør 130-156 cm. Alle brusevægge er vendbare til højre- eller venstreplacering af brusehjørne.

Glas Profil

Den lige væg kan måltilpasses i både højde og bredde indefor målintervallet 198 cm x 100 cm for den enkelte dør. Kontakt din forhandler.. Leveringstid: 4-5 uger efter godkendt tegning.

Klart glas/Knop Hvid mat

Sort mat

Alu mat

Alu blank

80x117

60800187 1 60800287 1 60800387

60800487

80x127

60800188

60800388

60800488

80x137

60800189

60800389

60800489

80x147

60800181

60800381

60800481

60800288 60800289 1

60800281

Pris

1

9.705,-

SKOGA BRUSEAFSKÆRMNING FAST VÆG/DØR Består af en fast skærm med gardinstang (maks. 105 cm), gulvbeslag og transparent tætningsliste mod gulv plus en åbningsbar foldedør (180°) med transparent tætningsliste mod gulv og mellem glassene. Døren kan åbnes/foldes indad, praktisk når man har møbler i vejen udenfor. Ingen tærskel - handicapvenlig. Hærdet sikkerhedsglas 6 mm. Vægprofiler tillader rørføring 30 mm fra væg. Bruseløsningen kan suppleres med byggeprofiler 30 eller 50 mm. Højde 198 cm (199 cm overkant af stang). Døråbning 61-81 cm. Bestilles i højre- eller venstreudgave, ikke vendbar. Glas

Klart glas/Knop

Kan måltilpasses både i højde og bredde inden for målintervallet 198 cm x 100 cm for hver dør. Kontakt din forhandler. Leveringstid: 4-5 uger efter godkendt tegning.

Frostglas/Knop

Røgfarvet/Knop

Profil

Hvid mat

Sort mat

Alu mat

Alu blank

Hvid mat

Sort mat

Alu mat

Alu blank

Sort mat

Alu mat

Alu blank

70x73*

62000177 1

62000277 1

62000377

62000477

62001177 2

62001277 2

62001377 2

62001477 2

62003277 2

62003377 2

62003477 2

70x83*

62000178 1

62000278 1

62000378

62000478

62001178 2

62001278 2

62001378 2

62001478 2

62003278 2

62003378 2

62003478 2

70x93*

62000179 1

62000279 1

62000379

62000479

62001179 2

62001279 2

62001379 2

62001479 2

62003279 2

62003379 2

62003479 2

70x103*

62000171 1

62000271 1

62000371

62000471

62001171 2

62001271 2

62001371 2

62001471 2

62003271 2

62003371 2

62003471 2

80x73*

62000187 1

62000287 1

62000387

62000487

62001187 2

62001287 2

62001387 2

62001487 2

62003287 2

62003387 2

62003487 2

80x83*

62000188

62000288

62000388

62000488

62001188

62001288

62001388

62001488

62003288

62003388

62003488

80x93*

62000189

62000289

62000389

62000489

62001189

62001289

62001389

62001489

62003289

62003389

62003489

80x103*

62000181 1

62000281 1

62000381

62000481

62001181 2

62001281 2

62001381 2

62001481 2

62003281 2

62003381 2

62003481 2

90x73*

62000197 1

62000297 1

62000397

62000497

62001197 2

62001297 2

62001397 2

62001497 2

62003297 2

62003397 2

62003497 2

90x83*

62000198

62000298

62000398

62000498

62001198

62001298

62001398

62001498

62003298

62003398

62003498

90x93*

62000199

90x103*

62000191

100x73*

62001499

62000399

62000499

62001199

1

62000391

62000491

62001191

62000117 1

62000217 1

62000317

62000417

62001117 2

62001217 2

62001317 2

62001417 2

100x83*

62000118 1

62000218 1

62000318

62000418

62001118 2

62001218 2

62001318 2

100x93*

62000119 1

62000219 1

62000319

62000419

62001119 2

62001219 2

100x103*

62000111 1

62000211 1

62000311

62000411

62001111 2

62001211 2

62000299 1

Pris

62000291

7.740,-

62001299 2

62001291

62001399 2

62003499 62003491 2

62003217 2

62003317 2

62003417 2

62001418 2

62003218 2

62003318 2

62003418 2

62001319 2

62001419 2

62003219 2

62003319 2

62003419 2

62001311 2

62001411 2

62003211 2

62003311 2

62003411 2

62001391

62001491

62003399

62003299

2

2

8.210,-

2

62003291

2

62003391

8.210,-

* Længde fast glas

SKOGA BRUSEAFSKÆRMNING FAST VÆG/DØR 225 CM Består af en fast skærm med gardinstang (maks. 105 cm), gulvbeslag og transparent tætningsliste mod gulv plus en åbningsbar foldedør (180°) med transparent tætningsliste mod gulv og mellem glassene. Døren kan åbnes/foldes indad, praktisk når man har møbler i vejen udenfor. Ingen tærskel - handicapvenlig. Hærdet sikkerhedsglas 6 mm. Vægprofiler tillader rørføring 30 mm fra væg. Bruseløsningen kan suppleres med byggeprofiler 30 eller 50 mm. Højde 227 cm. Døråbning 70-80 cm.

Glas

Klart glas/Knop

Profil

Alu blank

80x83*

62005488 2

80x93*

62005489 2

90x83*

62005498 2

90x93*

62005499 2

Pris

11.670,-

* Længde fast glas

KØBEGUIDE


Skoga

202 SKÆRMVÆGGE SKOGA SKÆRMVÆG, LIGE Kan måltilpasses både i højde og bredde inden for målintervallet 198 cm x 100 cm for hver dør. Kontakt din forhandler. Leveringstid: 4-5 uger efter godkendt tegning.

Skærmvæg, dybde 50-100 cm. Højde 198 cm. Hærdet sikkerhedsglas 6 mm. Vægprofilerne giver mulighed for rørgennemføring 30 mm fra væggen. Brusevæggene kan suppleres med byggeprofiler 30 eller 50 mm.

Glas Profil 52 57 62

Frostglas/Knop

Klart glas/Knop Alu blank

Hvid mat

Sort mat

Alu mat

-

-

60300355

1

60300360

1

60300365

1

-

-

-

-

60300455

1

60300460

1

60300465

1

-

-

-

-

-

-

-

60301460

2

-

-

-

-

-

-

-

60301465

2

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

Alu blank

Hvid mat

Sort mat

-

-

60301355

2

60301360

2

60301365

2 2

60301470 2 60303270 2 60303370 2 60303470 2

-

-

-

-

60300470

60301170 2 60301270 2 60301370

77

60300180

60300280

60300380

60300480

60301180

60301280

60301380

87

60300190

60300290

60300390

60300490

60301190

60301290

60301390

97

60300110 1 60300210 1 60300310

60300410

60301110 2 60301210 2 60301310

3.780,Klart glas/Hulgreb

Alu blank

2

Alu mat

Alu mat

60300170 1 60300270 1 60300370

Glas

Alu mat

60301455

Sort mat

Sort mat

67

Pris

2

60301480

60303280

60303380

60303480

60302180

60302280

60302380

60302480

60301490

60303290

60303390

60303490

60302190

60302290

60302390

60302490

-

-

-

-

Alu blank

60301410 2 60303210 2 60303310 2 60303410 2

3.965,-

3.965,-

Sort mat

Alu mat

Alu blank

Sort mat

Alu mat

Alu blank

Sort mat 1

Alu mat

Alu blank

77

60307280

60307380

60307480

60311280

60311380

60311480

60309280

60309380

60309480

87

60307290

60307390

60307490

60311290

60311390

60311490

60309290

60309390

60309490

3.780,-

3.965,-

Halvfrost/Hulgreb

Røgfarvet/Hulgreb

Profil

Pris

Halvfrost/Knop

Røgfarvet/Knop Alu blank

Hvid mat

3.965,-

3.965,-

SKOGA SKÆRMVÆG, BUET Skærmvæg, buet, dybde 80-90 cm, med transparent tætningsliste ved gulv.Højde 198 cm. Hærdet sikkerhedsglas 6 mm. Vægprofilerne giver mulighed for rørgennemføring 30 mm fra væg. Skærmvæggene kan suppleres med byggeprofiler 30 eller 50 mm.

Glas

Kan måltilpasses i højde maks. 198 cm. Kontakt din forhandler. Leveringstid: 4-5 uger efter godkendt tegning.

Halvfrost

Frostglas

Klart glas

Profil

Hvid mat

Sort mat

Alu mat

Alu blank

Hvid mat

Sort mat

Alu mat

Alu blank

Hvid mat

Sort mat

Alu mat

Alu blank

80

6040018

6040028

6040038

6040048

6040118

6040128

6040138

6040148

6040218

6040228

6040238

6040248

90

6040019

6040029

6040039

6040049

6040119

6040129

6040139

6040149

6040219

6040229

6040239

6040249

Pris

4.800,-

5.075,-

5.075,-

SKOGA SKÆRMVÆG FAST Kan måltilpasses både i højde og bredde inden for målintervallet 198 cm x 100 cm for hver dør. Kontakt din forhandler. Leveringstid 2 uger.

Leveres komplet med forhængsstang (maks 105 cm), gulvtilslutning og transparent tætningsliste mod gulv. Højde 198 cm (199 cm overkant stang). Hærdet sikkerhedsglas 6 mm. Vægprofil giver mulighed for rørgennemføring 30 mm. Brusevæggene kan suppleres med byggeprofiler hhv 30 og 50 mm. Glas

Klart glas

Profil

Hvid mat

70

6120017

80

6120018

90

6120019

100

6120011

Sort mat 1

6120027

1

6120028 6120029 1

6120021

Pris

1

Alu blank

Hvid mat

6120037

6120047

6120117

6120038

6120048

6120118

6120039

6120049

6120119

6120031

6120041

6120111

3.755,-

2

6120127

2

2

2

6120131

6120147

Sort mat 2

6120148 2

6120141

6120327

2

6120328

6120149

6120139

6120129 6120121

6120137 6120138

6120128 2

Alu blank

Alu mat

Sort mat

Halvfrost

Røgfarvet

Frostglas

Alu mat

6120329 2

6120321

2

Alu mat

Alu blank

Hvid mat

Sort mat

Alu mat

6120337 2

6120347 2

-

-

-

-

6120338

6120348

6120218

6120228

6120238

6120248

6120339

6120349

6120219

6120229

6120239

6120249

6120331 2

6120341 2

-

-

-

-

4.040,-

4.040,-

4.040,-

SKOGA SKÆRMVÆG, LIGE 225 CM

SKOGA SKÆRMVÆG, FAST 225 CM

Skærmvæg, dybde 80-90 cm. Højde 227 cm. Hærdet sikkerhedsglas 6 mm. Vægprofilerne giver mulighed for rørgennemføring 30 mm fra væggen. Brusevæggene kan suppleres med byggeprofiler 30 eller 50 mm.

Leveres komplet med forhængsstang (maks. 105 cm), gulvtilslutning og transparent tætningsliste mod gulv. Højde 227 cm (230 cm overkant stang). Hærdet sikkerhedsglas 6 mm. Vægprofil giver mulighed for rørgennemføring 30 mm. Brusevæggene kan suppleres med byggeprofiler hhv 30 og 50 mm

Glas

Klart glas/Knop

Glas

Klart glas

Profil

Alu blank

Profil

Alu blank

77

60305480 2

80

6120548

2

87

60305490 2

90

6120549

2

Pris

6.300,-

Normal leveringstid 5 dage. 1 Leveringstid 2 uger. 2 Leveringstid 4 uger.

Pris

5.460,-


203 SKÆRMVÆGGE/BADEKAR HJØRNE SKOGA SKÆRMVÆG, BADEKAR Består af en oplukkelig dør med transparent tætningsliste ved badekarskanten. Hærdet sikkerhedsglas 6 mm. Vægprofilerne giver mulighed for rørgennemføring 30 mm fra væggen. Højde 141,2 cm.

Glas

Klart glas

Kan måltilpasses både i højde og bredde inden for målintervallet 141 cm x 100 cm for hver dør. Kontakt din forhandler. Leveringstid: 4-5 uger efter godkendt tegning.

Frostglas

Profil

Hvid mat

Sort mat

Alu mat

Alu blank

Hvid mat

Sort mat

Alu mat

Alu blank

80

61000180

61000280

61000380

61000480

61001180

61001280

61001380

61001480

Pris

3.285,-

3.475,-

SKOGA BRUSEAFSKÆRMNING, BADEKAR Består af oplukkelige døre med transparent tætningsliste mod badekarskanten. Hærdet sikkerhedsglas 6 mm. Vægprofil giver mulighed for rørgennemføring 30 mm fra væg. Højde 141,2 cm. Fås i specialmål, for yderligere information se side 101.

Glas

Kan måltilpasses både i højde og bredde inden for målintervallet 141 cm x 100 cm for hver dør. Kontakt din forhandler. Leveringstid: 4-5 uger efter godkendt tegning.

Klart glas/Knop

Frostglas/Knop

Profil

Hvid mat

Sort mat

Alu mat

Alu blank

Hvid mat

Sort mat

Alu mat

Alu blank

83x83

61100188

61100288

61100388

61100488

61101188

61101288

61101388

61101488

Pris

6.130,-

6.510,-

TILVALG Brusesæde Relax

Skoga Knop Rund

Skoga Greb

Skoga Byggeprofil 30

Skoga Byggeprofil 50

Art.nr. Pris

Farve

Art.nr. Pris

Farve

Art.nr. Pris

Farve

Art.nr. Pris

Art.nr. Pris

6292 1.880,-

Hvid mat

60041 230,-

Hvid mat

60031 230,-

Hvid mat

632101 625,-

634101 625,-

Sort mat

60042 230,-

Sort mat

60032 230,-

Sort mat

632102 625,-

634102 625,-

Mat krom

60043 230,-

Mat krom

60033 230,-

Alu mat

632103 625,-

634103 625,-

Krom

60044 230,-

Krom

60034 230,-

Alu blank

632104 625,-

634104 625,-

Gulvliste lige

Gulvliste halvrund

Tætningsliste, høj (rund/ lige)

Brusefejeliste Skoga

Art.nr. Pris

Art.nr. Pris

Art.nr. Pris

Art.nr. Pris

50–115 cm

625 590,-

691 590,-

65986 220,-

98210 220,-

115–185 cm

635 590,-

Hjørnestang bruser

Ophængsstang

Expander 75-220 cm

Magnetliste Skoga Hjørne/D-niche

Brusehylde Stream

Farve

Art.nr. Pris

Farve

Art.nr. Pris

Farve

Art.nr. Pris

Farve

Art.nr. Pris

Art.nr. Pris

Krom

621 605,-

Hvid

61060 415,-

Hvid

61061 210,-

Transperant

98215 320,-

96821 775,-

Røgfarvet

98207 320,-

KØBEGUIDE


Skoga

204 BRUSENICHER SKOGA NICHEBRUSERE, ENKELT Kan måltilpasses både i højde og bredde inden for målintervallet 198 cm x 100 cm for hver dør. Kontakt din forhandler. Leveringstid: 4-5 uger efter godkendt tegning.

Enkelt niche, 70-100cm. Brusenichen kan justeres 2,5 cm. For andre niche dimensioner suppleres med byggeprofiler 30 eller 50 mm. Vendbar, højre og venstre. Tærskelfri, handicapvenlig. Højde 198 cm. Døråbning 60-90 cm. Hærdet sikkerhedsglas 6 mm. Vægprofilen tillader rørgennemføring 30 mm fra væggen.

Glas Profil

Klart glas/Knop

Frostglas/Knop

Røgfarvet/Knop

Halvfrost/Knop

Hvid mat

Sort mat

Alu mat

Alu blank

Hvid mat

Sort mat

Alu mat

Alu blank

Sort mat

Alu mat

Alu blank

Hvid mat

Sort mat

Alu mat

Alu blank

Justerbar

Åbning

70

(69,5-72)

60

60100170 1

60100270 1

60100370

60100470

60101170 2

60101270 2

60101370 2

60101470 2

60103270 2

60103370 2

60103470 2

-

-

-

-

80

(79,5-82)

70

60100180

60100280

60100380

60100480

60101180

60101280

60101380

60101480

60103280

60103380

60103480

60102180

60102280

60102380

60102480

90

(89,5-92)

80

60100190

60100290

60100390

60100490

60101190

60101290

60101390

60101490

60103290

60103390

60103490

60102190

60102290

60102390

60102490

100

(99,5-102)

90

60100110 1

60100210 1

60100310

60100410

60101110 2

60101210 2

60101310 2

60101410 2

60103210 2

60103310 2

60103410 2

-

-

-

-

Pris

5.105,-

5.295,-

5.295,-

5.295,-

SKOGA NICHEBRUSERE, 2 DØRE Kan måltilpasses både i højde og bredde inden for målintervallet 198 cm x 100 cm for hver dør. Kontakt din forhandler. Leveringstid: 4-5 uger efter godkendt tegning.

Dobbelt niche, 140-200 cm. Nichen kan justeres 4 cm. Til andre nichedimensioner suppleres med byggeprofiler 30 eller 50 mm. Vendbar, højre og venstre. Tærskelfri, handicapvenlig. Højde 198 cm. Døråbning 120-180 cm. Hærdet sikkerhedsglas 6 mm. Vægprofilen tillader rørgennemføring 30 mm fra væggen.

Klart glas/Knop

Glas Profil Justerbar

Hvid mat

Sort mat

Frostglas/Knop

Alu mat

Alu blank

Hvid mat

Sort mat

Røgfarvet/Knop

Alu mat

Halvfrost/Knop

Sort mat

Alu mat

Alu blank

Hvid mat

Sort mat

Alu mat

Alu blank

2

Alu blank

Åbning 1

1

-

-

60201355

-

-

-

-

-

-

-

-

-

60201360 2 60201460 2

-

-

-

-

-

-

-

2

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

-

108

(105-109)

90

-

-

60200355

118

(115-119

100

-

-

60200360 1

60200460 1

-

1

1

-

60200365

60200455 60200465

-

-

60201365

2

2

60201455 60201465

128

(125-129)

110

138

(135-139)

120

60200170 1 60200270 1 60200370

60200470

60201170 2 60201270 2 60201370 2 60201470 2

60203270 2 60203370 2 60203470 2

158

(155-159)

140

60200180

60200280

60200380

60200480

60201180

60201280

60201380

60201480

60203280

60203380

60203480

60202180

60202280

60202380

60202480

178

(175-179)

160

60200190

60200290

60200390

60200490

60201190

60201290

60201390

60201490

60203290

60203390

60203490

60202190

60202290

60202390

60202490

198

(195-199)

180

60200110 1 60200210 1 60200310

60200410

60201110 2 60201210 2 60201310 2 60201410 2

60203210 2 60203310 2 60203410 2

-

-

-

-

7.525,-

7.525,-

Pris

7.150,-

7.525,-

SKOGA NICHEBRUSERE, 2 DØRE/KOMBI Kan måltilpasses både i højde og bredde inden for målintervallet 198 cm x 100 cm for hver dør. Kontakt din forhandler. Leveringstid: 4-5 uger efter godkendt tegning.

Dobbelt niche, 140-200 cm. Nichen kan justeres 4 cm. Til andre nichedimensioner suppleres med byggeprofiler 30 eller 50 mm. Vendbar, højre og venstre. Tærskelfri, handicapvenlig. Højde 198 cm. Døråbning 84-184 cm. Hærdet sikkerhedsglas 6 mm. Vægprofilen tillader rørgennemføring 30 mm fra væggen.

Klart glas/Knop

Glas Profil Justerbar

Hvid mat

Sort mat

Alu mat

Frostglas/Knop Alu blank

Hvid mat

Sort mat

Røgfarvet/Knop

Alu mat

Sort mat

Alu blank

Alu mat

Alu blank

Åbning

140 (139,5-143,5)

60

61900177 1 61900277 1 61900377

61900477

61901177 2 61901277 2 61901377 2 61901477 2 61903277 2 61903377 2 61903477 2

160 (159,5-163,5)

70

61900188

61900388

61900488

61901188

180 (179,5-183,5)

80

61900199

61900399

61900499

61901199

200 (199,5-203,5)

90 Pris

Normal leveringstid 5 dage. 1 Leveringstid 2 uger. 2 Leveringstid 4 uger.

61900111

61900288 61900299 1

61900211

1

61900311

7.740,-

61900411

61901111

61901288

61901388

61901299 2

61901211

61901311

8.210,-

61903288

61901488

61901399 2

61901411

61903388

61903299

61901499 2

2

61903211

61903488

61903399 2

61903311 8.210,-

61903499 2

61903411 2


205 FOLDEBRUSEKABINE SKOGA HJØRNEKABINE MED FOLDEDØR Består af to åbningsbare foldedøre (180°) med transparent tætningsliste mod gulv og mellem glassene. Dørene kan åbnes/ foldes indad, praktisk hvis der står møbler i vejen udenfor, og til at frigøre gulvplads. Ingen tærskel - handicapvenlig. Hærdet sikkerhedsglas 6 mm. Vægprofiler tillader rørføring 30 mm fra væg. Brusekabinerne kan suppleres med byggeprofiler 30 eller 50 mm. Højde 198 cm. Døråbning 85-127 cm.

Glas Profil

Klart glas/Hulgreb Sort mat

Alu mat

Alu blank

Frostglas/Hulgreb Alu mat

Sort mat

Halvfrost/Hulgreb

Alu blank

Alu mat

Sort mat

Alu blank

70x70

61607277

1

61609477

1

70x80

61607278

1

61607378

61607478

61608278

1

61608378

1

61608478

1

61609278

1

61609378

1

61609478

1

70x90

61607279

1

61607379

61607479

61608279

1

61608379

1

61608479

1

61609279

1

61609379

1

61609479

1

70x100

61607271

1

61607371

61607471

61608271

1

61608371

1

61608471

1

61609271

1

61609371

1

61609471

1

80x80

61607288

61607388

61607488

61608288

61607389

61607489

61608289

61607381

61607481

61608281

61607399

61607499

61608299

61607377

61607477

61608277

1

61608377

1

61608388

61608477

1

61609277

1

61609377

1

61608488

61609388

61609288

61609488

80x90

61607289

80x100

61607281

90x90

61607299

90x100

61607291

1

61607391

61607491

61608291

1

61608391

1

61608491

1

61609291

1

61609391

1

61609491

1

100x100

61607211

1

61607311

61607411

61608211

1

61608311

1

61608411

1

61609211

1

61609311

1

61609411

1

1

Pris

61608389 1

61608381

61608489 1

61608399

9.780,-

61608481

61609389

61609289 1

61608499

61609281

1

61609381

61609489 1

61609399

61609299

10.160,-

61609481

1

61609499

10.160,-

SKOGA HJØRNEKABINE MED FAST VÆG OG FOLDEDØR Består af en fast skærm med gardinstang (maks. 105 cm), gulvbeslag og transparent tætningsliste mod gulv, plus en åbningsbar foldedør (180°) med transparent tætningsliste mod gulv og mellem glassene. Døren kan åbnes/foldes indad, praktisk hvis der står møbler i vejen udenfor. Ingen tærskel - handicapvenlig. Hærdet sikkerhedsglas 6 mm. Vægprofiler tillader rørføring 30 mm fra væg. Bruseløsningen kan suppleres med byggeprofiler 30 eller 50 mm. Højde 198 cm (201 cm overkant af stang). Døråbning 60-90 cm. Glas

Klart glas/Hulgreb

Frostglas/Hulgreb

Profil

Sort mat

Alu mat

Alu blank

Sort mat

70x73*

61707277 1

61707377

61707477

61708277 2 61708377 2 61708477 2

70x83*

61707278 1

61707378

61707478

61708278 1 61708378 1 61708478 1

70x93*

61707279 1

61707379

61707479

61708279 1 61708379 1 61708479 1

70x103*

61707271 1

61707371

61707471

61708271 2 61708371 2 61708471 2

80x73*

61707287 1

61707387

61707487

61708287 2 61708387 2 61708487 2

80x83*

61707288

61707388

61707488

61708288

61708388

61708488

80x93*

61707289

61707389

61707489

61708289

61708389

61708489

80x103*

61707281 1

61707381

61707481

61708281 2 61708381 2 61708481 2

90x73*

61707297 1

61707397

61707497

61708297 2 61708397 2 61708497 2

90x83*

61707298

61707398

61707498

61708298

90x93*

61707299

61707399

61707499

61708299

90x103*

61707291

1

100x73*

61707217

1

61707317

100x83*

61707218 1

100x93* 100x103*

Alu blank

Alu mat

61708498

61708398

61708499

61708399

61708291

2

61707417

61708217

2

61707318

61707418

61708218 1 61708318 1 61708418 1

61707219 1

61707319

61707419

61708219 1 61708319 1 61708419 1

61707211 1

61707311

61707411

61708211 2 61708311 2 61708411 2

Pris

61707391

61707491

9.245,-

61708391

2

61708491 2

61708317

2

61708417 2

9.720,-

* Længde fast glas

SKOGA FOLDESKÆRMVÆG MED DØR Skærmvæg, dybde 70-90 cm. Højde 198 cm. Hærdet sikkerhedsglas 6 mm. Vægprofiler tillader rørføring 30 mm fra væg. Brusekabinerne kan suppleres med byggeprofiler 30 eller 50 mm.

Glas

Klart glas/Hulgreb

Profil

Sort mat

67

61407270

77

61407280

87

61407290

97

61407210

Pris

1

1

Frostglas/Hulgreb

Alu mat

Alu blank

Sort mat

61407370

61407470

61408270

61407380

61407480

61408280

61407390

61407490

61408290

61407310

61407410

61408210

5.225,-

Alu mat 1

61408370

1

61408380 61408310 5.415,-

61408470

Sort mat 1

61408480

61408390 1

Halvfrost/Hulgreb

Alu blank

61408410

Alu mat 1

61409280

61408490 1

61409270

61409210

Alu blank 1

61409380

61409290 1

61409370

61409310

1

61409480

61409390 1

61409470 61409490

1

61409410

1

5.415,-

KØBEGUIDE


Skoga

206 FOLDEBRUSEKABINE SKOGA FOLDENICHE, ENKELT Enkeltnicher fås fra 70-90 cm. Brusevæggen kan justeres 2,5 cm, se tabel nedenfor. For øvrige nichemål suppleres med byggeprofiler 30 eller 50 mm. Ingen tærskel - handicapvenlig. Højde 198 cm. Døråbning 61-81 cm. Hærdet sikkerhedsglas 6 mm. Vægprofiler tillader rørføring 30 mm fra væg. Bestilles i højre- eller venstreudgave, ikke vendbar.

Glas Profil Justerbar

Klart glas/Hulgreb Sort mat

Alu mat

Alu blank

Frostglas/ Hulgreb Sort mat

Alu mat

Halvfrost/ Hulgreb Sort mat

Alu blank

Alu mat

Alu blank

Åbning

70

(69,5-72)

60

61507270

80

(79,5-82)

70

61507280

90

(89,5-92)

80

61507290

100

(99,5-102)

90

61507210

1

1

Pris

61507370

61507470

61508270

61507380

61507480

61508280

61507390

61507490

61508290

61507310

61507410

61508210

1

61508370

1

61508380

6.235,-

61508310

61508410

1

61509210

61509370

1

61509380

61509290

61508490 1

61509270

1

61509280

61508480

61508390 1

61508470

1

6.425,-

61509310

1

61509480

61509390 1

61509470 61509490

1

61509410

1

6.425,-

SKOGA FOLDENICHE, DOBBELT Dobbeltnicher fås fra 140-180 cm. Brusevæggene kan justeres 4 cm, se tabel nedenfor. For øvrige nichemål suppleres med byggeprofiler 30 eller 50 mm. Ingen tærskel - handicapvenlig. Højde 198 cm. Døråbning 124164 cm. Hærdet sikkerhedsglas 6 mm. Vægprofil tillader rørføring 30 mm fra væg.

Glas Profil

Klart glas/ Hulgreb

Frostglas/ Hulgreb

Halvfrost/ Hulgreb

Sort mat

Alu mat

Alu blank

Sort mat

Alu mat

Alu blank

Sort mat

Alu mat

Alu blank

Justerbar

Åbning

138

(135-139)

120

60707277 1

60707377

60707477

60708277 1

60708377 1

60708477 1

60709277 1

60709377 1

60709477 1

158

(155-159)

140

60707288

60707388

60707488

60708288

60708388

60708488

60709288

60709388

60709488

178

(175-179)

160

60707299

60707399

60707499

60708299

60708399

60708499

60709299

60709399

60709499

198

(195-199)

180

60707211 1

60707311

60707411

60708211 1

60708311 1

60708411 1

60709211 1

60709311 1

60709411 1

Pris

9.780,-

10.160,-

10.160,-

SKOGA FOLDENICHE, KOMBI Dobbeltnicher fås fra 140-200 cm. Brusevæggene kan justeres 4 cm, se tabel nedenfor. For øvrige nichemål suppleres med byggeprofiler 30 eller 50 mm. Ingen tærskel - handicapvenlig. Højde 198 cm. Døråbning 61-81 cm Hærdet sikkerhedsglas 6 mm. Vægprofil tillader rørføring 30 mm fra væg. Bestilles i højre- eller venstreudgave, ikke vendbar.

Glas Profil Justerbar

Klart glas/ Hulgreb Sort mat

Alu mat

Frostglas/ Hulgreb

Alu blank

Sort mat

Alu mat

Alu blank

Åbning

140 (139,5-143,5)

60

60907277 1 60907377

60907477

60908277 2 60908377 2 60908477 2

160 (159,5-163,5)

70

60907288

60907388

60907488

60908288

60908388

60908488

180 (179,5-183,5)

80

60907299

60907399

60907499

60908299

60908399

60908499

200 (199,5-203,5)

90

60907211 1 60907311

60907411

60908211 2 60908311 2 60908411 2

Pris

9.245,-

SKOGA SPECIAL 1 Højde, hvis andet end standard, maks. 198 cm. Bredde hvis andet end standard, maks. 100 cm. Glas kan skæres skråt. 2.390,-/Glas

Normal leveringstid 5 dage. 1 Leveringstid 2 uger. 2 Leveringstid 4 uger.

9.720,-


180°/Rista

207

BRUSEHJØRNER 180° BRUSEAFSKÆRMNING, DØR Består af 2 oplukkelige døre med magnetlister. Dørene kan lukkes indad, når bruseren ikke anvendes, hvilket frigør gulvplads. Ingen tærskel, handicapvenlig. Hærdet sikkerhedsglas 8 mm. Selvlukkende hængsler. Mulighed for trinvist at ændre nulposition. Skjulte monterings- og klemskruer.

Kan måltilpasses både i højde og bredde inden for målintervallet 200 cm x 100 cm for hver dør. Kontakt din forhandler. Leveringstid: 4-5 uger efter godkendt tegning.

Klart glas

Glas Profil

Blank krom

Sort mat

Krystalglas** Blank krom

Sort mat

Krystal-/Frostglas** Blank krom

Sort mat

Kan måltilpasses både i højde og bredde inden for målintervallet 200 cm x 100 cm for hver dør. Kontakt din forhandler. Leveringstid: 4-5 uger efter godkendt tegning. * = Længde fast glas

Sort mat

80 x 80

653788

683788

653588

683588

653488

683488

693788

80 x 90

653789

683789

653589

683589

653489

683489

693789

80 x 100

653781

683781

653581

683581

653481

683481

-

90 x 90

653799

683799

653599

683599

653499

683499

693799

90 x 100

653791

683791

653591

683591

653491

683491

-

100 x 100

653711

683711

653511

683511

653411

683411

-

Pris

12.105,-

15.125,-

15.125,-

13.175,-

Måltilpasset

14.810,-

18.765,-

20.740,-

- ***

Klart glas

Krystalglas**

Krystal-/Frostglas**

180° BRUSEAFSKÆRMNING, FAST VÆG/DØR Består af 1 oplukkelig dør og et fast glas inkl. stang og magnetliste. Ingen tærskel, handicapvenlig. Hærdet sikkerhedsglas 8 mm. Selvlukkende hængsler. Mulighed for stepvis ændring af nulposition. Skjulte monterings- og klemskruer. Højde 200 cm (201 cm ovenover stang). Døråbning 75-95 cm.

Rista Klart glas/Sort mat

Glas Profil

Blank krom

Sort mat

Blank krom

Sort mat

Blank krom

Sort mat

Rista Klart glas/Sort mat Sort mat

80 x 80*

654788

684788

654588

684588

654488

684488

694788

80 x 90*

654789

684789

654589

684589

654489

684489

694789

80* x 90

654798

684798

654598

684598

654498

684498

694798

80 x 100*

654781

684781

654581

684581

654481

684481

-

80* x 100

654718

684718

654518

684518

654418

684418

-

90 x 90*

654799

684799

654599

684599

654499

684499

694799

90 x 100*

654791

684791

654591

684591

654491

684491

-

90* x 100

654719

684719

654519

684519

654419

684419

-

100 x 100*

654711

684711

654511

684511

654411

684411

-

Pris

12.105,-

15.125,-

15.125,-

13.175,-

Måltilpasset

15.800,-

19.750,-

21.725,-

- ***

Klart glas

Krystalglas**

Krystal-/Frostglas**

SKÆRMVÆGGE 180° SKÆRMVÆG MED DØR Består af en oplukkelig dør. Tærskelfri, handicapvenlig. Hærdet sikkerhedsglas 8 mm. Skjulte monterings- og klemskruer. Højde 200 cm. Hvis væggens hældning er større end 3 mm mellem øvre og nedre hængsel, bør glasset skæres skråt

Kan måltilpasses både i højde og bredde inden for målintervallet 200 cm x 100 cm for hver dør. Kontakt din forhandler. Leveringstid: 4-5 uger efter godkendt tegning.

Glas Profil

Blank krom

Sort mat

Blank krom

Sort mat

Blank krom

Sort mat

Rista Klart glas/Sort mat Sort mat

78

651778

681778

651578

681578

651478

681478

691778

88

651788

681788

651588

681588

651488

681488

691788

98

651798

681798

651598

681598

651498

681498

Pris

5.895,-

7.410,-

7.410,-

Måltilpasset

7.900,-

9.875,-

10.860,-

6.435,- ***

180° SKÆRMVÆG MED FOD OG STANG Består af et fast glas inkl. stang. Tærskelfri, handicapvenlig Hærdet sikkerhedsglas 8 mm. Skjulte monterings- og klemskruer. Højde 200 cm.

Kan måltilpasses både i højde og bredde inden for målintervallet 200 cm x 100 cm for hver dør. Kontakt din forhandler. Leveringstid: 4-5 uger efter godkendt tegning.

Glas Profil

Klart glas Blank krom

Sort mat

Krystalglas** Blank krom

Sort mat

Krystal-/Frostglas** Blank krom

Sort mat

Rista Klart glas/Sort mat Sort mat

78

652778

682778

652578

682578

652478

682478

692778

88

652788

682788

652588

682588

652488

682488

692788

98

652798

682798

652598

682598

652498

682498

Pris

5.895,-

7.410,-

7.410,-

Måltilpasset

9.380,-

10.860,-

11.850,-

Klart glas Blank krom Sort mat

Krystalglas** Blank krom Sort mat

6.435,- ***

SKÆRMVÆGGE/BADEKAR HJØRNE 180° SKÆRMVÆG BAD Består af en oplukkelig dør. Døren kan lukkes indad, når bruseren ikke anvendes, hvilket frigiver plads. Hærdet sikkerhedsglas 8 mm. Selvlukkende kuglelejer. Mulighed for trinvis ændring af nulposition. Skjulte monterings- og klemskruer. Højde 140 cm. Kan måltilpasses både i højde og bredde inden for målintervallet 140 cm x 100 cm for hver dør. Kontakt din forhandler. Leveringstid: 4-5 uger efter godkendt tegning.

Glas Profil

657781

81

687781

657581

687581

Krystal-/Frostglas** Blank krom Sort mat 657481

687481

Pris

5.410,-

6.915,-

6.915,-

Måltilpasset

6.915,-

8.890,-

9.875,-

Klart glas Blank krom Sort mat

Krystalglas** Blank krom Sort mat

180° BRUSEAFSKÆRMNING BAD Består af 2 oplukkelige dører med magnetlister. Døren kan lukkes indad, når bruseren ikke anvendes, hvilket frigiver plads. Hærdet sikkerhedsglas 8 mm. Selvlukkende kuglelejer. Mulighed for stepvis ændring af nulposition. Skjulte monterings- og klemskruer. Højde 140 cm. Kan måltilpasses både i højde og bredde inden for målintervallet 140 cm x 100 cm for hver dør. Kontakt din forhandler. Leveringstid: 4-5 uger efter godkendt tegning.

Glas Profil 83 x 83

658788

688788

658588

688588

Krystal-/Frostglas** Blank krom Sort mat 658488

688488

Pris

11.130,-

14.135,-

14.135,-

Måltilpasset

13.825,-

17.775,-

19.750,-

**Leveringstid 2–3 uger ***180° Rista kan ikke fås måltilpasset og kun i udvalgte størrelser.

KØBEGUIDE


180°/Rista

208 BRUSENICHER 180° BRUSENICHE, ENKEL Består af 1 oplukkelig dør og et fast glas inkl. stang og magnetliste. Døren kan lukkes indad, når bruseren ikke anvendes, hvilket frigør gulvplads. Ingen tærskel, handicapvenlig. Hærdet sikkerhedsglas 8 mm. Selvlukkende hængsler. Mulighed for trinvis ændring af nulposition. Skjulte monterings- og klemskruer. Højde 200 cm (202 cm ovenover stang). Døråbning 75-95 cm.

Glas Profil

Kan måltilpasses både i højde og bredde inden for målintervallet 200 cm x 100 cm for hver dør. Kontakt din forhandler. Leveringstid: 4-5 uger efter godkendt tegning.

180° BRUSENICHE, DOBBELT

Klart glas Sort mat

Blank krom

Sort mat

Blank krom

Sort mat

Sort mat

78,5

651778

681778

651578

681578

651478

681478

691778

88,5

651788

681788

651588

681588

651488

681488

691788

98,5

651798

681798

651598

681598

651498

681498

7.410,-

7.410,-

Måltilpasset

7.900,-

9.875,-

10.860,-

Glas

Klart glas

Krystalglas**

6.435,- ***

Krystal-/Frostglas**

Rista Klart glas/Sort mat

Profil

Blank krom

Sort mat

Blank krom

Sort mat

Blank krom

Sort mat

Sort mat

156,5

655716

685716

655516

685516

655416

685416

695716

176,5

655718

685718

655518

685518

655418

685418

695718

196,5

655720

685720

655520

685520

655420

685420

Pris Måltilpasset

Består af 1 oplukkelig dør og et fast glas inkl. stang og magnetliste. Døren kan lukkes indad, når bruseren ikke anvendes, hvilket frigør gulvplads. Ingen tærskel, handikapvennlig. Hærdet sikkerhedsglas 8 mm. Selvlukkende hængsler. Mulighed for trinvis ændring af nulposition. Skjulte monterings- og klemskruer. Højde 200 cm (201 cm oven over stang). Døråbning 75-95 cm.

Rista Klart glas/Sort mat

Blank krom

5.895,-

Kan måltilpasses både i højde og bredde inden for målintervallet 200 cm x 100 cm for hver dør. Kontakt din forhandler. Leveringstid: 4-5 uger efter godkendt tegning.

Kan måltilpasses både i højde og bredde inden for målintervallet 200 cm x 100 cm for hver dør. Kontakt din forhandler. Leveringstid: 4-5 uger efter godkendt tegning.

Krystal-/Frostglas**

Pris

Består af 2 oplukkelige dører med magnetlister. Dørerne kan lukkes indad, når bruseren ikke anvendes, hvilket frigiver gulvplads. Ingen tærskel, handicapvenlig. Hærdet sikkerhedsglas 8 mm. Selvlukkende hængsler. Mulighed for trinvis at ændre nulposition. Skjulte monterings- og klemskruer. Højde 200 cm. Døråbning 150-170 cm.

180° BRUSENICHE, KOMBI

Krystalglas**

Glas

11.790,-

14.815,-

14.815,-

14.810,-

18.765,-

20.740,-

Klart glas

Krystalglas**

12.865,- ***

Krystal-/Frostglas**

Rista Klart glas/Sort mat

Profil

Blank krom

Sort mat

Blank krom

Sort mat

Blank krom

Sort mat

Sort mat

156,5

656716

686716

656516

686816

656416

686416

696716

176,5

656718

686718

656518

686818

656418

686418

696718

196,5

656720

686720

656520

686820

656420

686420

-

Pris

11.790,-

14.815,-

14.815,-

12.865,-

Måltilpasset

15.800,-

19.750,-

21.725,-

- ***

SPECIALBRUSERE Alle huse har deres egne små særheder, mål og vinkler. Kan du ikke finde en bruseløsning, der passer, så kan vi specialtilpasse alle mål efter dine behov og ønsker. Se nogle forslag herunder:

Kontakt din forhandler. Leveringstid: 4-5 uger efter godkendt tegning

180° SPECIAL 3

180° SPECIAL 4

180° SPECIAL 8

Skærmvæg mod loft 1 fast

Skærmvæg 1 dør, 1 fast

Skærmvæg åben 1 fast

Glas

Klart glas

Glas

Klart glas

Glas

Pris

11.355,-

Pris

18.765,-

Pris

12.835,-

Glas

Krystalglas

Glas

Krystalglas

Glas

Krystalglas

Pris

12.835,-

Pris

22.715,-

Pris

15.800,-

Glas

Krystal-/Frostglas

Glas

Krystal-/Frostglas

Glas

Krystal-/Frostglas

Pris

14.810,-

Pris

24.690,-

Pris

18.765,-

Klart glas

180° SPECIAL 15

180° SPECIAL 29

180° SPECIAL 32

Brusehjørne 1 dør, 2 faste

Nichebruser 2 døre, 2 faste

Midt på væg 2 døre, 2 faste

Glas

Klart glas

Glas

Klart glas

Glas

Klart glas

Pris

28.145,-

Pris

37.530,-

Pris

37.530,-

Glas

Krystalglas

Glas

Krystalglas

Glas

Krystalglas

Pris

34.065,-

Pris

45.425,-

Pris

45.425,-

Glas

Krystal-/Frostglas

Glas

Krystal-/Frostglas

Glas

Krystal-/Frostglas

Pris

36.045,-

Pris

49.375,-

Pris

49.375,-

TILVALG Tætningsliste

Brusesæde Relax

Ballonliste

Art.nr. Pris

Art.nr. Pris

12 mm

98186 195,-

98185 295,-

23 mm

98187 195,-

Magnetlister Art.nr. Pris Transperant

98180 315,98181 315,-

Art.nr. Pris 6292 1.880,-

**Leveringstid 2–3 uger ***180° Rista kan ikke fås måltilpasset og kun i udvalgte størrelser.


Ritual

209

BRUSENICHER RITUAL NICHEBRUSERE, SKYDEDØR. Niche med skydedør. Fås fra 110-160 cm. Vendbar. Højde 195 cm. Døråbning 53 cm (120-160), 47 cm (110). Ekstra byggeprofil 2 og 4 cm.

RITUAL NICHEBRUSERE, SKYDEDØR. Glas

Klart glas

Profil

Hvid mat

Niche med skydedør. Fås fra 110-160 cm. Vendbar. Højde 195 cm. Døråbning 53 cm (120-160), 47 cm (110). Ekstra byggeprofil 2 og 4 cm.

Åbning

Leveringstid 2–3 uger

80-85

35

672080

85-90

36

672085

90-95

36

672090

95-100

36

672095

100-105

46

105-110

Glas

Klart glas

Profil

Hvid mat

Åbning 120-125

53

672120

125-130

58

672125

130-135

53

672130

135-140

58

672135

672100

140-145

53

672140

44

672105

145-150

58

672145

110-115

46

672110

150-155

65

672150

115-120

44

672115

155-160

70

672155

Pris

6.055,-

Leveringstid 2–3 uger

Pris

7.020,-

BRUSEKABINE RITUAL DUSCHKABIN, CLASSIC

RITUAL BRUSEKABINE, PREMIUM

Leveres komplet med brusekar i støbemarmor, afløbssats. Håndbruser inkl. slange. Døråbning 47 cm, højde = 202 cm, indvendig højde 192 cm. Minimum loftshøjde for montage = 210 cm.

Leveres komplet med brusekar i støbemarmor, afløbssats. 2-vejs termostatblander, koblinger til vandtilslutning, topbruser og håndbruser inkl. slange. Døråbning 47 cm, højde = 218 cm, indvendig højde 192 cm. Minimum loftshøjde for montage = 225 cm.

Glas

Glas

Klart glas

Klart glas

Bagvæg

Klart glas

Frostglas

Bagvæg

Klart glas

Frostglas

Profil

Hvid mat

Hvid mat

Profil

Hvid mat

Hvid mat

AxB

AxB

81 x 91

67289

67789

81 x 91

67389-N

67889-N

91 x 81

67298

67798

91 x 81

67398-N

67898-N

91 x 91

67299

67799

91 x 91

67399-N

Pris

Pris

12.120,-

67899-N 16.645,-

TILVALG Tilslutningskobling G 3/4" Tilslutningskobling M26 Tilslutningskobling til armatur Tilslutningskobling til armatur Ritual Classic kabine, G 3/4" Ritual Classic, M26 indv. gevind, udv. gevind, 1 par. 1 par.

Brusesæde Relax

Brusehylde Stream

Art.nr. Pris

Art.nr. Pris

Art.nr. Pris

Art.nr. Pris

91210 295,-

91209 295,-

6292 1.880,-

96821 775,-

Ritual Byggeprofil Hjørne/Niche

Art.nr. Pris 30 mm

98193 625,-

40 mm

98194 625,-

50 mm

98195 625,-

KØBEGUIDE


Badekar

210 SOLID SURFACE BADEKAR Savon Grundvalg

Art.nr. Pris

Hvid

59802 37.615,Badedybde: 45 cm Rumfang: 260  l

STØBT MARMORBADEKAR Oval 158 Grundvalg

Art.nr. Pris

Hvid

5853-0 22.355,-

Overløb

58535-0 26.050,-

= Inkluderet

Pude Badedybde: 47 cm Rumfang: 275  l

Oval 170 Grundvalg

Art.nr. Pris

Hvid

5503-0 22.355,-

Overløb

55035-0 26.050,-

= Inkluderet

Pude Badedybde: 47 cm Rumfang: 300  l

Scarlett Grundvalg

Art.nr. Pris

Hvid

58167 13.655,-

Badekarspude Oval sort

97025 775,-

Vanilla sort

97026 775,Badedybde: 44 cm Rumfang: 160  l

Reyk Grundvalg

Art.nr. Pris

Hvid

58180 19.745,-

Badekarspude Oval sort

97025 775,-

Vanilla sort

97026 775,-

Badedybde: 46 cm Rumfang: 240  l


211 LUCITE BADEKAR Ekstraudstyr

Barb (166x75) Grundvalg

Art.nr. Pris

Badekarspude

Art.nr. Pris

Hvid

59700 12.945,-

Oval sort

97025 775,-

Vanilla sort

97026 775,-

Badedybde: 44 cm Rumfang: 325  l

Ume (160x75) Grundvalg

Art.nr. Pris

Hvid

59901 12.945,Badedybde: 45 cm Rumfang:  230 l

Eno (162x72) Grundvalg

Art.nr. Pris

Hvid

59801 12.945,Badedybde: 44 cm Rumfang:  250 l

Lule (158x86) Grundvalg

Art.nr. Pris

Hvid

59823 15.295,Badedybde: 43 cm Rumfang:  215 l

Lule (170x83) Grundvalg

Art.nr. Pris

Hvid

59822 15.295,Badedybde: 44 cm Rumfang:  210 l

BRUSEBADEKAR AF AKRYL Z150 (150x70/85) Vælg højre eller venstre udgave. Grundvalg

Art.nr. Pris

Højre

Z150H 11.970,-

Venstre

Z150V 11.970,-

= Inkluderet

= Ekstraudstyr Højre

Venstre

Højre

Venstre

Front Gavl

1.055,-

Badedybde: 42 cm Rumfang: 180  l

Z1600 (160x70/85) Vælg højre eller venstre udgave. Grundvalg

Art.nr. Pris

Højre

Z1600H 11.970,-

Venstre

Z1600V 11.970,-

= Inkluderet

= Ekstraudstyr

Front Gavl

1.055,-

Badedybde: 42 cm Rumfang: 210  l

Z1700 (170x70/85) Vælg højre eller venstre udgave. Grundvalg

Art.nr. Pris

Højre

Z1700H 11.970,-

Venstre

Z1700V 11.970,-

= Inkluderet

= Ekstraudstyr Højre

Venstre

Front Gavl

1.055,-

Badedybde: 42 cm Rumfang: 230  l

KØBEGUIDE


Badekar

212 AKRYLBADEKAR Belle (161x71)

Classic (156x73)

Badekar med fødder.

Badekar med fødder.

Grundvalg

Art.nr. Pris

Grundvalg

Art.nr. Pris

Belle akrylbadekar med fødder

59900 11.450,-

Classic badekar

59400 6.265,-

Fødder 4 stk.

Fødder 4 stk.

Krom

5941 1.420,-

Krom

5941 1.420,-

Messing

5942 1.620,-

Messing

5942 1.620,-

Bronze

5943 2.330,-

Bronze

5943 2.330,-

Hvid Mat

5944 1.880,-

Hvid Mat

5944 1.880,-

Udløbssats

Udløbssats

Krom

98595 970,-

Hvid Mat

98598 375,-

Buzz (127x127)

Badedybde: 42 cm Rumfang: 135  l

Krom

98595 970,-

Hvid Mat

98598 375,-

Badedybde: 42 cm Rumfang: 130  l

= Ekstraudstyr

Grundvalg

Art.nr. Pris

Hvid

59800 14.935,-

Armatur Nice med tud

5.170,Badedybde: 44 cm Rumfang: 200  l

Z160 (160x75) Grundvalg

Art.nr. Pris

Hvid

Z160 9.670,-

= Inkluderet  = Ekstraudstyr – = Kan ikke vælges

Front Gavl

1.055,-

5.170,Armatur Nice med tud (Hulboring inkluderet ved bestilling af armatur). Se armaturerne på side 108.

Badedybde: 42 cm Rumfang: 160  l

EMALJEBADEKAR Siddebadekar Formpresset plade med emaljeret overflade.

Ekstra tillægsfront

Ekstra tillægsgavl

Mål/Farve

Art.nr. Pris

Art.nr. Pris

Farve

Art.nr. Pris

130x70 Hvid

1203 5.375,-

12103 660,-

Hvid

12108 595,-

130x70 Sort

1231 5.375,-

12113 660,-

Sort

12118 595,-

140x70 Hvid

1204 5.375,-

12104 660,-

140x70 Sort

1241 5.375,-

12114 660,-

150x70 Hvid

1205 5.375,-

12105 660,-

150x70 Sort

1251 5.375,-

12115 660,-

160x70 Hvid

1200 5.375,-

12106 660,-

160x70 Sort

1260 5.375,1272 5.375,1273 5.375,-

12116 660,12107 660,12117 660,-

170x70 Hvid 170x70 Sort

Tofta (160x70) Grundvalg

Art.nr. Pris

Hvid

12060 7.425,Badedybde: 39 cm Rumfang:  140 l

130/140/150/160/170

Formpresset plade med emaljeret overflade. Ergonomisk udformet med afbalanceret siddeflade for optimal komfort og nemmere i- og opstigning. Mål/Farve

Art.nr. Pris

105x70 Hvid

1250 4.645,-


Toiletter

213

WC-fikstur glasboks* Anbefalet afstandsmål 120140 mm cc.

WC Stophane Vandtilslutningskit 40 cc med let tilgængelig stophane anvendes, når vandtilslutningen slutter bag armaturet.

WC Alta WC Lossen Væghængt. Rimless skylle- Væghængt. Rimless skyllefunktion inkl. integreret, let funktion inkl. integreret, let aftageligt hårdt sæde (hvid) aftageligt hårdt sæde (hvid)

Farve

Art.nr. Pris

Art.nr. Pris

Art. nr.

Hvid

90424 7.615,90425 7.615,-

98987 465,-

9072 3.600,-

Sort

Pris

Art. nr.

Pris

9071 2.250,-

*WC-skål ikke inkluderet

WC-fikstur. Dobbelt skyl B:50 H:111,5-116,5 D:13,522,5

Trykplade toilet.

SORT

KROM

MAT KROM

Art.nr. Pris 90410 2.195,-

Farve

Art.nr. Pris

Sort

90411 380,-

Krom

90412 380,-

mat krom

90413 380,-

WC 9085 med skjult S-vandlås. Skyllemængde 3-6 liter og halvskyl

WC 9087 med skjult P-vandlås. Skyllemængde 3-6 liter og halvskyl

Art.nr. Pris

Farve

Art.nr. Pris

Sæde standard hvid.

9085 3.640,-

9087 3.640,-

Sæde med dæmpning hvid.

9085-01 3.960,-

9087-01 3.960,-

Sort sæde med dæmper.

9085-51 4.100,-

9087-51 4.100,-

KØBEGUIDE


Håndklædetørrere

214 HÅNDKLÆDETØRRERE VANDBÅRNE BREDDE x HØJDE

50x69

50x100

50x142

37x142

50x80

50x140

Håndklædetørrer Bas Buet.

Håndklædetørrer Bas Buet.

Håndklædetørrer Bas Buet.

Farve

Art.nr. Pris

Art.nr. Pris

Art.nr. Pris

Art.nr. Pris

Art.nr. Pris

Art.nr. Pris

Krom

55699-02 3.290,-

55109-02 3.760,-

56209-02 4.700,-

56309-02 4.230,-

56802-02 2.350,-

56800-02 3.290,-

Hvid mat

56311 2.070,-

56312 2.820,-

56313 3.290,-

56314 2.445,-

– –

– –

48x80

48x80

BREDDE x HØJDE

10,8x120

26x80

26x120

Håndklædetørrer Bas

Håndklædetørrer Zaga

Håndklædetørrer Zaga

Håndklædetørrer Zaga

Farve

Art.nr. Pris

Art.nr. Pris

Art.nr. Pris

Art.nr. Pris

Krom

55011 3.835,-

55012 5.275,-

55013 5.760,-

55015 6.715,-

Sort mat

57011 3.835,-

57012 5.275,-

57013 5.760,-

57015 6.715,-

Hvid mat

56011 3.835,-

56012 5.275,-

56013 5.760,-

56015 6.715,-

11x120

26x80

26x120

Håndklædetørrer Easy

34x120

Håndklædetørrer Zaga

BREDDE x HØJDE

Håndklædetørrer Easy

34x120

Håndklædetørrer Sigyn

Håndklædetørrer Sigyn

Håndklædetørrer Sigyn

Håndklædetørrer Sigyn

Farve

Art.nr. Pris

Art.nr. Pris

Art.nr. Pris

Art.nr. Pris

Krom

55111 3.835,-

55112 5.275,-

55113 5.760,-

55115 6.715,-

Sort mat

57111 3.835,-

57112 5.275,-

57113 5.760,-

57115 6.715,-

Hvid mat

56111 3.835,-

56112 5.275,-

56113 5.760,-

56115 6.715,-

9x85

9x140

HÅNDKLÆDETØRRERE EL BREDDE x HØJDE

10x85

10x140

Elhåndklædetørrer Amor Elhåndklædetørrer Amor 12 W med timer og booster. 12 W med timer og booster. B:10 H:140 B:10 H:85

Elhåndklædetørrer Juno Elhåndklædetørrer Juno 12 W med timer og booster. 17 W med timer og booster. B:9 H:140 B:9 H:85

Elhåndklædetørrer DianaS Elhåndklædetørrer DianaQ 56 W med timer og booster. 56 W med timer og booster. B:48 H:80 B:48 H:80

Farve

Art.nr. Pris

Art.nr. Pris

Art.nr. Pris

Art.nr. Pris

Art.nr. Pris

Art.nr. Pris

Blankpoleret

58221 2.635,-

58222 2.820,-

58321 2.635,-

58322 2.820,-

58121-SR 2.820,-

58121-QR 3.290,-

Blankpoleret Sort Sort

- -

- -

58121-SL 2.820,-

58121-QL 3.290,-

-

57222 3.150,-

58221-SR 3.150,-

- -

58221-SL 3.150,-

- -

Alle vores el-håndklædetørrere leveres med 1,5 m ledning inkl. kontakt og skjult tilslutning. Kan monteres via dåse i væg.


215 HÅNDKLÆDETØRRERE VANDBÅRNE BREDDE x HØJDE

50x100

50x140

55x80

55x120

Håndklædetørrer Thor

Håndklædetørrer Thor

Håndklædetørrer Vento Vendbar

Håndklædetørrer Vento Vendbar

Farve

Art.nr. Pris

Art.nr. Pris

Art.nr. Pris

Art.nr. Pris

Krom

50012-02 4.230,-

50013-02 5.175,-

50040 4.415,-

50030 5.760,-

Sort mat

– –

– –

50041 4.415,-

50031 5.760,-

Hvid mat

– –

– –

50042 4.415,-

50032 5.760,-

BREDDE x HØJDE

40x75

Håndklædetørrer Eir

40x120

Håndklædetørrer Eir

Farve

Art.nr. Pris

Art.nr. Pris

Krom

55211 4.415,-

55212 5.375,-

Elpatron Erica 300 W timer Elpatron Meg 300 W Skjult eller synlig tilslutning, Regulerbar elpatron 300 W strømafbryder alle poler. Med timer og boost.

Håndklædetørreren er kun beregnet til lukket vandsystem, og der er 3 måder at tilslutte den på:

Ventil Ventil til vandbårent varmesystem til vandbårent varmesystem

Farve

Art.nr. Pris

Art.nr. Pris

Art.nr. Pris

Art.nr. Pris

Krom

54041 2.210,-

54301 1.640,-

54060 940,-

54080 1.410,-

Sort mat

54042 2.210,-

– –

– –

54100 2.315,-

Hvid mat

54043 2.210,-

– –

– –

– –

1.Tilslut den med en termostatstyret elpatron, med et varmeområde på ca: 30-60°. Elpatronen tilsluttes i et af de nedre hjørner. Håndklædetørreren fyldes så med rent vand eller vand/glykol-blanding (90/10). Afbryderen er indbygget. 2.Tilslut den til et vandbårent lukket varmesystem. Suppler med ventil art.nr. 54060/54080. Ventilen kan omstilles fra et- til to rørsystem. Ventilen er forsynet med åbneog lukkeanordning. Må kun tilsluttes et lukket system. 3.Vælg begge alternativer, hvis der lukkes for varmen om sommeren.

HÅNDKLÆDETØRRERE EL BREDDE x HØJDE

46x100

Elhåndklædetørrer VenusQ 55 W med timer og booster. B:46 H:100

50x65

50x65

Elhåndklædetørrer FloraSL Elhåndklædetørrer FloraSR 42 W med timer og booster. 42 W med timer og booster. B:50 H:65 B:50 H:65

48x80

Elhåndklædetørrer Loki

Farve

Art.nr. Pris

Art.nr. Pris

Art.nr. Pris

Art.nr. Pris

Blankpoleret

58521-QR 4.700,-

58421-SL 3.760,-

58421-SR 3.760,-

58122-SR 2.520,-

Blankpoleret

58521-QL 4.700,-

Alle vores el-håndklædetørrere leveres med 1,5 m ledning inkl. kontakt og skjult tilslutning. Kan monteres via dåse i væg.

58122-SL 2.520,-

KØBEGUIDE


216

Materialeguide

Korpus

Lak

Ægte træfinér

Til vores korpusser anvender vi altid fugtbestandigt materiale. For at forsegle træpladen mod fugt bruger vi farver, der trænger ind i materialet. Resultatet bliver korpusser, der kan klare krævende og fugtige omgivelser

Vores træmøbler er lakeret med fire lag lak, der kan klare krævende vådrumsmiljøer. Flerlagslakteknikken skaber en beskyttende overflade, der forhindrer fugt i at trænge ind i træet.

Vi bruger ægte træfinér i korpus og fronter. Fronterne er derefter lakeret med to lag af mat, klar lak for at få en smuk og fugtbestandig overflade. Egefineren har en naturlig variation i farve og struktur.

Lucite

Støbt marmor

Solid surface

Lucite har alle fordelene ved et akrylmateriale, men med en række yderligere forbedrede egenskaber. Materialet er stærkere og har en mere luksuriøs overfladefinish med langvarig farvebestandighed. Endvidere har det en overflade, som giver en varm, blød fornemmelse mod huden.

En kunstig marmor, der giver et holdbart og slidstærkt materiale. Desuden er det et materiale, der holder på varmen i lang tid, en værdifuld egenskab for alle, der elsker lange bade.

Et meget formbart materiale, som også er let at holde. Slidstyrken er ekstremt høj, og hygiejneegenskaberne særdeles gode. Desuden kan materialet, hvad udseende angår, imitere træ, sten og andre naturlige materialer.


217 Uanset hvilket produkt du vælger fra os hos Svedbergs, kan du være sikker på, at vi har valgt materialet med omhu. Dels af hensyn til design, men også for at produktet får et langt og godt liv, hvor forholdene er specielle med varierende fugtindhold og temperaturer. Det stiller ekstra høje krav. Dette resumé giver dig en kort beskrivelse af de fleste af de materialer, vi anvender.

Akryl

Porcelæn

Metalplade

En af de ældste syntetiske fibre på markedet. Materialet har en lav fugtabsorption, er holdbart og nemt at holde rent. Det er også meget formbart, hvilket ofte ses i designet.

Ordet porcelæn kommer fra det italienske porcella, som betyder porcelænsskiver. Vi pålægger en glaseret overflade, som gør porcelænet afvisende og let at holde rent. Effekten bliver samtidig, at porcelænet tåler de fleste kemikalier.

Vi anvender galvaniserede metalplader, som pulverlakeres for at kunne modstå rust, slag og ridser. Alt behandles i en lukket proces i vores egen lakeringslinje med det miljøvenlige Bonderite NT og med farver uden opløsningsmidler.

Emalje

Silestone

Dekton

En glasmasse i pulverform, der opvarmes, indtil den smelter og størkner. Et robust materiale, der har været forbundet med badekar i årtier. Under emaljen på vores badekar er der en basis af formpresset stål

Materialet består primært af naturkvarts, som er blandt de hårdeste mineraler, som findes på jorden. Det er ridsefast og slides ikke. Silestones lave porøsitet gør pletter af vin, kaffe og makeup lette at vaske af.

Den fleksible styrke er højere end granit, samtidig med at materialet er i stand til at håndtere høje temperaturer. Det ridsebestandige og UV-resistente materiale bleges ikke, og den ikke-porøse overflade gør pladen nem at rengøre M AT E R I A L E G U I D E


Udviklet miljøarbejde

Tryg og sikker el

Materialer valgt med omhu

Flere lag lak

Fuldt udtrækkelige skuffer Skuffer med blød lukning


Energibesparende belysning

SE

Produceret i Sverige

Nordiske designere

Skuffer med det lille ekstra

Mulighed for individuelle valg

FLISER: Konradssons Kakel AB 036-12 51 15, www.konradssons.com Yderligere information om fliser og farver på vores miljøbilleder finder du på svedbergs.dk TAK TIL: House Doctor, Mio, Hemtex, Casa Home, NK Göteborg, Mariella, Åhlens, Kicks, horsemeup.se, Thomas Lissert, Fellas.se, On Interiör og Village. IDÉ OG PRODUKTION: Consid. Svedbergs Marketing Group. Ny studio. Foto: Superstudio, Marcus Lawett, Björn Ceder, Klas Svensson Mimbild. Industriromatik. Styling: Louise Svensson

FORBEHOLD: Vi arbejder løbende på at udvikle vores produkter. Hos Svedbergs forbeholder vi os derfor retten til ændringer i udførelser, konstruktioner og pris, samt forbeholder os mod slutsalg. Træ er et naturmateriale, og derfor kan variationer i farve og strukturer mellem låger/fronter og leverancer forekomme. Af tryktekniske årsager kan farver på træsorter og andre overflader i Badeværelsebogen afvige fra virkeligheden. Se farveprøver hos Svedbergs forhandlere. DER TAGES FORBEHOLD FOR AFVIGELSER OG TRYKFEJL. SAMTLIGE PRISER ER VEJL. UDSALGSPRISER INKL. MOMS I DANSKE KRONER. PRISERNE KAN VARIERE.


DK

svedbergs.dk

7 392533 789624

Hovedkontor: Verkstadsvägen 1, 514 63 Dalstorp, SVERIGE Tlf 43 99 66 99, www.svedbergs.dk, kundeservice@svedbergs.dk Hent inspiration hos vores forhandlere overalt i Danmark, se listen på www.svedbergs.dk. DK

Profile for Svedbergs

BADEVÆRELSESBOGEN 2020  

DK

BADEVÆRELSESBOGEN 2020  

DK

Profile for svedbergs

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded

Recommendations could not be loaded