Page 1

â„¢

S v e d b e r g s

i n d i v i d u a l

D e s i g n


D U B E S TÄ M M E R . För dig som har lite högre krav på måttanpassade badrum har vi skapat SiD. En idé som bygger på individuella lösningar anpassade efter varje specifikt badrum. Ditt. Principen är enkel. Med någon av möbelserierna Forma, Stil eller DK som grund bygger du din egen kombination. Genom att addera SiD ökar valfriheten när det gäller mått och tillval vilket underlättar skapandet av en personlig stil. SiD ger tankar svängrum. Sätter idéer i rörelse. Inget är längre givet. Du bestämmer.


SID FÖRVANDLAR FORMA, STIL ELLER DK TILL DIN UNIKA BADRUMSMÖBEL. Konceptet SiD ger dig möjlighet att bygga en personlig badrumsmiljö. Med formgivning, funktion och flexibilitet som de viktigaste ingredienserna. Valfriheten är stor, till exempel finns möjligheten att få måttanpassade bänkskivor vilket ger ett exklusivt utseende. För att hitta ditt uttryck väljer du att kombinera SiD med möbelserierna Forma, Stil eller DK. Resultatet blir badrum för de stora tankarna. För de små detaljerna.

4


FORMA

STIL

DK

Badrumsmöbler som formar sig efter

En stilren badrumsmöbel som det är

De raka linjerna ger en modern

dina drömmar, dina behov, ditt badrum.

enkelt att tycka om, formgiven i

och exklusiv känsla. DK är en möbelserie

Framtagna av vårt eget design- och

samarbete med Ehlén Johansson

framtagen i samarbete med de danska

produktutvecklingsteam.

och Mia Lagerman.

formgivarna Morten Voss och Stinne Knudsen.

5


6


EN SKRÄDDARSYDD BÄNKSKIVA GER ETT EXKLUSIVT INTRYCK. Bänkskivorna du kan välja mellan sätter karaktär på vilket badrum som helst. Som den vi använder från Silestone ®, tillverkad av 94 procent naturlig kvarts. Den första och enda kvartsbänkskivan med bakteriostatiskt skydd. Du kan också välja en bänkskiva av Dekton. Båda är tillverkade av ett material som tål hög värme och är motståndskraftigt mot fläckar. Eller så vill du hellre ha en bänkskiva av natursten. Välj mellan olika färger och tjocklekar, längden bestämmer du själv.

S E S A M T L I G A B Ä N K S K I V O R PÅ S I D A N 3 9 .

7


VÄLJ MELLAN 1 950 OLIK A NYANSER. Fler och fler vill skapa en individuell stil i badrummet. Att då kunna välja färg på sina badrumsmöbler är en spännande möjlighet. Och vi ger dig 1 950 olika nyanser att välja mellan. Till förfogande finns hela NCS-skalan, en nästintill outtömlig glädjekälla för dig som gillar färg.

8


9


FORMA Det är inte bara en möbelserie, det är ett annorlunda sätt att tänka där vi har satt dig, som individ, i förarsätet. Du bestämmer. Stil, fronter, skåp, färger, material, bredder, djup och detaljer. Allt. Resultatet blir ett badrum som andas skandinavisk design.

Forma är framtagen av vårt eget design- och produktutvecklingsteam.

10


11


FORMA

F O R M A – F O K U S PÅ D E TA L J E R N A . Mycket handlar om detaljer för att skapa den rätta stilen. Allt från färgen på fronten till val av tvättställ och handtag. Komplettera med träinredning i lådorna, belysning och eluttag. Med de valmöjligheter vi erbjuder är det enkelt att hitta den rätta känslan. Ännu fler val hittar du på svedbergs.se

LJUS EK

SVART EK

VIT

12

GRÅ

NCS-FÄRG


HUR VILL DU HA DIN FORMA?

Porla, porslinstvättställ med fristående blandare Pipe. Se fler på SIDAN 43

Integrerade och diskreta handtag ger ett avskalat intryck.

Knoppar i olika färger. Se fler handtag på SVEDBERGS.SE

Sober, spegelskåp med LED-belysning. Se fler på SIDAN 45

Snygga och stilrena handtag.

Flärpar av läder. Se fler

Se fler på SVEDBERGS.SE

handtag på SVEDBERGS.SE

13

Koster, porslinstvättställ med blandare Love Me. Se fler på SIDAN 41


FORMA

Forma, funktionellt och estetiskt pĂĽ samma gĂĽng.

14


15


FORMA

Det är du, med din personliga stil, som skapar Forma.

16


17


18


F O R M A – F Ö R S L A G PÅ K O M B I N AT I O N S M ÖJ L I G H E T E R . Här visar vi några kombinationsmöjligheter för Formas olika moduler, det finns många fler. Välj också tvättställ och hur du vill ha det placerat, valfriheten är stor.

100 + 60 cm

80 + 60 + 80 cm

60 + 100 cm

120 + 60 + 60 cm

60 + 60 + 60 cm

120 + 100 cm

S E A L L A M ÅT T I K Ö P G U I D E N PÅ S I D . 4 7 .

Nisch 80 + 60 cm

19


FORMA

Stort, litet eller mellan, Forma passar alla badrum.

20


FORMA – SIDOFÖRVARING. Att välja rätt sidoförvaring är framför allt en praktisk fråga, hur mycket plats behöver du till förvaring? Men det är också en estetisk fråga, vad blir snyggast, ett smalt skåp, ett djupt skåp, vad passar bäst i ditt badrum?

S E A L L A M ÅT T I K Ö P G U I D E N PÅ S I D . 4 7 .

21


STIL Badrumsmöbler med en klassisk och tidlös framtoning. Valfriheten gör det enkelt att hitta en kombination som passar varje badrum, inte minst eftersom det finns flera bredder att välja mellan. Tvättställens karakteristiska uttryck med stänkskydd, träinredning i lådor och de noggrant utvalda handtagen förstärker kvalitetskänslan.

Formgivarna Ehlén Johansson och Mia Lagerman har varit med och utvecklat Stil.

22


23


S T I L – F O K U S PÅ D E TA L J E R N A . Det här med detaljer ska inte underskattas. Enbart ett snyggt formgivet tvättställ skapar ett spännande intryck. Detsamma gäller knoppar och handtag. Och visst är det snyggt med träinredning och belysning i lådorna.

VIT FAS

VIT RAM

GRÅ FAS

GRÅ RAM

24

LJUS EK RAM

SVART EK RAM

NCS-FÄRG


HUR VILL DU HA DIN STIL?

Handtag, en viktig detalj för helheten. Se fler Ocean, porslinstvättställ med fristående blandare Love Me Mini. Se fler på SIDAN 43

på SVEDBERGS.SE

Blandare Svea i brons.

Vik, porslinstvättställ.

Top-Line, spegelskåp med infälld LED-belysning.

Se fler på SID 41

Se fler på SID 43

Se fler på SIDAN 45

Är du modern eller klassisk? Se fler handtag på SVEDBERGS.SE

25

Inred med vatten och växter.


26


S T I L – F Ö R S L A G PÅ K O M B I N AT I O N S M ÖJ L I G H E T E R . Precis som våra andra möbelserier går Stil att kombinera på en mängd olika sätt. Allt beroende på hur stort badrum du har eller vilken känsla du vill skapa. Här ser du några förslag.

80 + 80 cm

100 + 100 cm

60 + 60 + 60 cm

80 + 80 + 80 cm

80 + 80 cm

100 + 100 cm

S E A L L A M ÅT T I K Ö P G U I D E N PÅ S I D . 4 8 .

27


STIL

Stil, klassiskt och tidlรถs med fasad front.

28


STIL – SIDOFÖRVARING. Har du plats med sidoförvaring är vårt råd att satsa på det, du kommer inte att ångra dig. Att ha ett skåp där det går att gömma sådant du behöver men inte vill visa upp är skönt. De varianter som finns i Stil är både snygga och praktiska.

S E A L L A M ÅT T I K Ö P G U I D E N PÅ S I D . 4 8 .

29


DK Aldrig har uttrycket less is more passat bättre. DK är framtagen i samarbete med två danska formgivare. Det är rent och avskalat. De raka linjerna ger en modern och exklusiv känsla. Detaljerna är arbetade vilket bland annat märks på de girade hörnen och lådornas inredning.

Det är de danska formgivarna Morten Voss och Stinne Knudsen som skapat DK.

30


31


DK

D K – F O K U S PÅ D E TA L J E R N A . För att förstärka din personliga stil kan du välja bland många olika detaljer och tillval. Sparsmakat med en neutral tvättställsblandare eller en mer glammig av guld. Du väljer. Liksom handtag, inredning i lådorna, belysning och spegel med eller utan förvaring. Frågan är om du kan motstå det ovanpåliggande tvättstället Fyn?

VIT

LJUS EK

RÖKT EK

32

NCS-FÄRG


HUR VILL DU HA DIN DK?

Fyn, porslinstvättställ med fristående blandare Twit. Se fler på SIDAN 43

Spegel med skön form. Se fler på SIDAN 45

Lådinredning och belysning (tillval) skapar en lite lyxig känsla. Se mer på SVEDBERGS.SE Spegel med infälld LED-belysning. Se fler på SVEDBERGS.SE

Rätt handtag sätter stilen. Se fler på SVEDBERGS.SE

Blandare Pipe i guld. Se fler på SIDAN 43

33


34


D K – F Ö R S L A G PÅ K O M B I N AT I O N S M ÖJ L I G H E T E R . Oändligt långt utmed hela badrumsväggen, med mycket förvaring eller litet och smidigt. Här visar vi några förslag på hur du kan kombinera DK:s olika moduler så att du får det precis som du vill. Som det passar din smak, ditt badrum.

80 + 80 cm

40 + 80 + 80 + 40 cm

60 + 60 + 60 cm

40 + 60 + 60 + 60 + 40 cm

40 + 80 + 60 cm

100 + 100 cm

S E A L L A M ÅT T I K Ö P G U I D E N PÅ S I D . 4 9 .

35


DK

Sidofรถrvaring behรถver inte alltid vara ett stort skรฅp.

36


DK – SIDOFÖRVARING. En del ser bara till det praktiska och vill ha så mycket sidoförvaring det någonsin går. Andra ser bara till det estetiska. Nu behöver du inte kompromissa längre. DK:s sidoförvaring är både snygg och praktisk, oavsett vad du väljer.

S E A L L A M ÅT T I K Ö P G U I D E N PÅ S I D . 4 9 .

37


B Ä N K S K I V O R N A S O M PA S S A R BÅDE FORMA, STIL OCH DK. En av de stora fördelarna med att välja SiD är att du kan få en skräddarsydd bänkskiva. Vi tillverkar den exakt efter det mått du vill ha så att du slipper störande skarvar. Bänkskivorna från världsledande Silestone ® är tillverkade av 94 procent naturlig kvarts. Men du kan också välja en bänkskiva av Dekton. Båda är tillverkade i ett vackert och tåligt material. Eller om du hellre vill ha en bänkskiva av natursten.

38


DEKTON ® (12 ELLER 20 MM)

DANAE

SIROCCO

SIRIUS

Gulbrun / off white marmorliknande

Grå kalkstensliknande

Svart skifferliknande

ANANKÉ

KERANIUM

STRATO

Svart med trästruktur

Rostfärgad

Grå betong

HELIX

NEGRO TEBAS

BLANCO ZEUS EXTREME

Vitgrå marmorliknande

Svart

Vit

INDIAN IMPALA

CARRARA

ASSOLUTO

Gråsvart

Vitgrå marmor

Svart

SILESTONE ® (12 ELLER 20 MM)

NATURSTEN (20 MM)

39


40


P O R S L I N S T VÄT T S TÄ L L M E D B L A N D A R E . Vi har ett brett utbud av tvättställ och blandare så att du kan hitta den stil som passar ditt badrum. Klassiskt eller mer trendigt, valet är ditt.

EBB

PLASK

(PORSLIN)

KOSTER

(PORSLIN)

GOTLAND

DROP

(PORSLIN)

ELLIPSE

(PORSLIN)

(PORSLIN)

FLOD

(PORSLIN)

VEN

(PORSLIN)

(NEDSÄNKT – PORSLIN) ENDAST FÖR DK OCH 1 LÅDA

B L A N D A R E I M Å N G A O L I K A S T I L A R F Ö R AT T PA S S A A L L A O L I K A B A D R U M .

SVEA

PIPE

PIPE

(SVART, FINNS

SVAN

LOVE ME

DR JEKYLL

TWIT

FOR YOU

CLASSIC

(BRONS, FINNS

(KROM)

(GULD)

ÄVEN I VIT.)

ÄVEN I KROM)

41

JUMP


42


O VA N PÅ L I G G A N D E P O R S L I N S T VÄT T S TÄ L L M E D F R I S TÅ E N D E B L A N D A R E . Vi har runda, fyrkantiga och till och med vågformade tvättställ. Och blandare från mer traditionell design till trendigt guld. Vad väljer du?

JOLLE

OCEAN

(GJUTMARMOR)

SUND

(PORSLIN) ENDAST TILL 45 CM DJUP

BOJ

VIK

(GJUTMARMOR) ENDAST TILL 45 CM DJUP

FYN

(PORSLIN)

(PORSLIN – FINNS ÄVEN I MATT) ENDAST TILL 45 CM DJUP

PORLA

(PORSLIN)

(PORSLIN) ENDAST TILL 45 CM DJUP

E N F R I S TÅ E N D E B L A N D A R E G E R B A D R U M M E T K A R A K TÄ R .

SVAN

PIPE

PIPE

(VIT, FINNS

(GULD)

(KROM)

NAVONA

LIKE IT

ÄVEN I SVART. ENDAST FÖR HÖGERPLACERING) )

43

FOR YOU

TWIT

LOVE ME MINI


44


MER ÄN BARA EN SPEGEL. När du nu kanske har valt möbelserie och kryddat med SiD återstår endast spegeln. Med eller utan förvaring. Belysning eller inte. Bara du vet vad som passar i ditt badrum.

SPEGELSKÅP, SOBER LED

SPEGELSKÅP, TOP-LINE LED

SPEGELSKÅP, DK LED

Bredd 40, 60, 80 och 100 cm

Bredd 60, 80, 100, 120 och 140 cm.

Bredd 60, 80 och 100. Höjd 65 cm.

Höjd 70 cm. Vit, grå, ljus ek och svart ek

Höjd 70 cm. Vit, grå, ljus ek och svart ek.

Vit, ljus ek och rökt ek.

SPEGEL, DK LED

SPEGEL, TOP-MIRROR LED

SPEGEL, IMAGO LED

Bredd 60, 80, 100 och 140 cm.

Bredd 40, 60, 80, 100 och 120 cm.

Bredd 40, 60, 80, 100, 120 och 140 cm.

Höjd 65 cm. Vit, ljus ek och rökt ek.

Höjd 73 cm. Vit, grå, ljus ek och svart ek.

Höjd 83 cm. Vit matt, svart matt och antracitgå.

SPEGEL, IMAGO

SPEGEL, RUND

SPEGELSKÅP, JENNY

Bredd 40, 60, 80, 100, 120 och 140 cm.

Diam 60 cm. Vit, svart och guld matt.

Diam 60 cm. Vit, svart, grafitgrå, gul, dimgrön och guld matt.

Höjd 80 cm. Vit matt, svart matt och antracitgå.

45


KÖPGUIDE Här hittar du mått för möbelserierna Forma, Stil och DK. Så att du enkelt kan börja skissa på ditt nya SiD-badrum.

46


M ÅT T F O R M A 60 CM

80 CM

100 CM

120 CM

140 CM

DJUP 35/45 CM

DJUP 35/45 CM

DJUP 35/45 CM

DJUP 45 CM

DJUP 45 CM

HÖJD 50

40 CM DJUP 35 CM

1 LÅDA

4 LÅDOR

2 LÅDOR

4 LÅDOR

4 LÅDOR

HANDTAG 6

HANDTAG 6 4 LÅDOR

60 CM

80 CM

100 CM

DJUP 35/45 CM

DJUP 35/45 CM

DJUP 35/45 CM

SIDOFÖRVARING

1 LÅDA

HÖJD 123

HÖJD 70

HÖJD 20

HANDTAG 6

1 LÅDA

HÖJD 172

HÖJD 30

SIDOSKÅP (GÅR EJ ATT KOMBINERA MED TVÄTTSTÄLL)

HANDTAG 6 30X15 CM

40X15 CM

30X20 CM 30X35 CM

40X20 CM 40X35 CM

TILL VÅRA FRONTER HAR VI ÄVEN EN PASSBIT SOM FUNGERAR VID TEX NISCHBYGGE, MÅTT 20 CM.

47

30X20 CM 30X35 CM

40X20 CM 40X35 CM


HÖJD 50

M ÅT T S T I L 40 CM

60 CM

80 CM

100 CM

120 CM

DJUP 35 CM

DJUP 35/45 CM

DJUP 35/45 CM

DJUP 35/45 CM

DJUP 45 CM

FAS

FAS

1 LÅDA

2 LÅDOR

RAM

RAM

2 LÅDOR

1 LÅDA

SIDOSKÅP (GÅR EJ ATT KOMBINERA MED TVÄTTSTÄLL) FAS HÖJD 30

1 LÅDA

RAM 1 LÅDA

FAS HÖJD 20

1 LÅDA RAM 1 LÅDA

HÖJD 70

HÖJD 123

HÖJD 172

SIDOFÖRVARING

30X15 CM

40X15 CM

30X20 CM 30X35 CM

40X20 CM 40X35 CM

30X20 CM 30X35 CM

40X20 CM 40X35 CM

TILL VÅRA FRONTER HAR VI ÄVEN EN PASSBIT SOM FUNGERAR VID TEX NISCHBYGGE, MÅTT 20 CM.

48


M ÅT T D K 60 CM

80 CM

100 CM

DJUP 45 CM

DJUP 45 CM

DJUP 45 CM

HÖJD 45

40 CM DJUP 45 CM

1 LÅDA

NEDSÄNKT TVÄTTSTÄLL VEN KAN ENDAST FÅS MED 1 LÅDA.

2 LÅDOR

HÖJD 45

HÖJD 19

SIDOSKÅP (GÅR EJ ATT KOMBINERA MED TVÄTTSTÄLL) 1 LÅDA

HÖJD 120

HÖJD 170

SIDOFÖRVARING

40X35 CM

40X35CM

40X35 CM

40X35 CM

TILL VÅRA FRONTER HAR VI ÄVEN EN PASSBIT SOM FUNGERAR VID TEX NISCHBYGGE, MÅTT 20 CM.

49


K O N S T E N AT T VÄ L J A S i D Ä R I N G E N K O N S T. Vi hoppas att du nu har blivit så intresserad av SiD att du vill veta mer. Då gör du så här. Kontakta någon av våra SiD-certifierade återförsäljare. De kan svara på alla frågor och ge dig all hjälp du behöver för att skräddarsy ditt badrum. Från mått på olika moduler till bänkskiva. Oavsett om du väljer möbelserien Forma, Stil eller DK. Allt kommer att anpassas efter just ditt badrums möjligheter. För att hitta din närmaste SiD-certifierade återförsäljare går du in på svedbergs.se. Hittar du ingen nära dig kan du självklart kontakta oss på Svedbergs direkt. Alla kontaktuppgifter du behöver hittar du också på sajten.

FÖR NÄRMASTE SiD-CERTIFIERADE ÅT E R F Ö R S Ä L J A R E B E S Ö K S V E D B E R G S . S E


VERKSTADSVÄGEN 1, 514 63 DALSTORP

TELEFON 0321- 53 30 00

WWW.SVEDBERGS.SE

INFO@SVEDBERGS.SE

SiD - Svedbergs individual Design 2017  

Svenska

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you