Page 1

â„¢

S v e d b e r g s

i n d i v i d u a l

D e s i g n


DU BESTEMMER. For deg som har litt høyere krav til måltilpassede baderom, har vi skapt SiD. En idé som bygger på individuelle løsninger tilpasset dine behov. Prinsippet er enkelt. Med en av møbelseriene Forma, Stil eller DK som basis bygger du din egen kombinasjon. Ved å legge til SiD øker valgfriheten når det gjelder mål og tilvalg, og dermed blir det lettere å skape en personlig stil. SiD gir tankene fritt spillerom. Setter ideer i sving. Ingenting er lenger gitt. Du bestemmer.


SID FORVANDLER FORMA, STIL ELLER DK TIL DITT UNIKE BADEROMSMØBEL. Konseptet SiD gir deg mulighet til å bygge et personlig baderomsmiljø. Med formgivning, funksjon og fleksibilitet som de viktigste ingrediensene. Valgfriheten er stor. Det er f.eks. mulig å få måltilpassede benkeplater, noe som gir et eksklusivt utseende. For å finne ditt uttrykk velger du å kombinere SiD med møbelseriene Forma, Stil eller DK. Resultatet blir baderom for de store tankene. For de små detaljene.

4


FORMA

STIL

DK

Baderomsmøbler som former seg etter

Et stilrent baderomsmøbel som det er lett

De rette linjene gir en moderne og

dine drømmer, dine behov, ditt baderom.

å like. Formgitt i samarbeid med

eksklusiv følelse. DK er en møbelserie

Skapt av vårt eget design- og

Ehlén Johansson og Mia Lagerman.

som er utviklet i samarbeid med de

produktutviklingsteam.

danske formgiverne Morten Voss og Stinne Knudsen.

5


6


E N S K R E D D E R S Y D D B E N K E P L AT E GIR ET EKSKLUSIVT UTTRYKK. Benkeplatene du kan velge mellom, gir karakter til et hvilket som helst baderom. Som den vi bruker fra Silestone®, laget av 94 prosent naturlig kvarts. Den første og eneste kvartsbenkeplaten med bakteriostatisk beskyttelse. Du kan også velge en benkeplate av Dekton. Begge er laget av et materiale som tåler høy varme og er motstandsdyktig mot flekker. Eller kanskje du heller vil ha en benkeplate i naturstein. Velg mellom ulike farger og tykkelser. Lengden bestemmer du selv.

S E S A M T L I G E B E N K E P L AT E R PÅ S I D E 3 9 .

7


VELG MELLOM 1950 ULIKE NYANSER. Flere og flere ønsker å skape en individuell stil på baderommet. Da er det en spennende mulighet å kunne velge farge på baderomsmøblene. Vi gir deg 1950 ulike nyanser å velge mellom. Hele NCS-skalaen står til din rådighet. Det er en nesten utømmelig kilde til glede for deg som liker farger.

8


9


FORMA Dette er ikke bare en møbelserie. Det er en annerledes måte å tenke på, der vi har satt deg, som individ, i førersetet. Du bestemmer. Stil, fronter, skap, farger, materialer, bredder, dybder og detaljer. Alt. Resultatet blir et baderom som ånder av skandinavisk design.

Forma er skapt av vårt eget design- og produktutviklingsteam.

10


11


FORMA

F O R M A – F O K U S PÅ D E TA L J E N E . Mye handler om detaljer når man skal skape den rette stilen. Alt fra fargen på fronten til valg av servant og håndtak. Gjør det komplett med treinnredning i skuffene, belysning og stikkontakt. Med de valgmulighetene vi tilbyr, er det lett å finne den rette følelsen. Enda flere valg finner du på svedbergs.no

LYS EIK

SVART EIK

HVIT

12

GRÅ

NCS-FARGE


HVORDAN VIL DU HA DIN FORMA?

Porla, porselensservant med frittstående kran Pipe. Se flere på SIDE 43

Integrerte og diskrete håndtak gir et minimalistisk uttrykk.

Knotter i ulike farger. Se flere håndtak på SVEDBERGS.NO

Sober, speil med innfelt LED-belysning. Se flere på SIDE 45

Pene og stilrene håndtak.

Hemper av lær. Se flere håndtak på

Se flere på SVEDBERGS.NO

SVEDBERGS.NO

13

Koster, porselensservant med kranen Love Me. Se flere på SIDE 41


FORMA

Forma. Funksjonelt og estetisk pĂĽ samme tid

14


15


FORMA

Det er du, med din personlige stil, som skaper Forma.

16


17


18


FORMA – FORSLAG TIL KOMBINASJONSMULIGHETER. Her viser vi noen kombinasjonsmuligheter for Formas ulike moduler. Det finnes mange flere. Velg også servant og hvordan du vil plassere den. Valgfriheten er stor.

100 + 60 cm

80 + 60 + 80 cm

60 + 100 cm

120 + 60 + 60 cm

60 + 60 + 60 cm

120 + 100 cm

SE ALLE MÅL I KJØPEGUIDEN PÅ S I D E 4 7 .

Nisje 80 + 60 cm

19


FORMA

Stort, lite eller middels. Forma passer til alle baderom.

20


FORMA – SIDEOPPBEVARING. Å velge rett sideoppbevaring er fremfor alt et praktisk spørsmål. Hvor mye plass trenger du til oppbevaring? Men det er også et estetisk spørsmål. Hva blir penest? Et smalt skap eller et dypt skap? Hva passer best på ditt baderom?

S E A L L E M Å L I K J Ø P E G U I D E N PÅ S I D E 4 7 .

21


STIL Baderomsmøbler med en klassisk og tidløs fremtoning. Valgfriheten gjør det enkelt å finne en kombinasjon som passer for ethvert baderom, ikke minst fordi det finnes flere bredder å velge mellom. Servantens karakteristiske uttrykk med sprutbeskytter, treinnredning i skuffer og de nøye utvalgte håndtakene forsterker kvalitetsfølelsen.

Formgiverne Ehlén Johansson og Mia Lagerman har vært med på å utvikle Stil.

22


23


S T I L – F O K U S PÅ D E TA L J E N E . Dette med detaljer skal ikke undervurderes. Selv bare en pent formgitt servant skaper et spennende inntrykk. Det samme gjelder knotter og håndtak. Og visst er det pent med treinnredning og belysning i skuffene.

HVIT FAS

HVIT RAMME

GRÅ FAS

GRÅ RAMME

24

LYS EIK RAMME

SVART EIK RAMME

NCS-FARGE


HVORDAN VIL DU HA DIN STIL?

Håndtak, en viktig detalj for helheten. Se flere Ocean, porselensservant med frittstående kran Love Me Mini. Se flere på SIDE 43

på SVEDBERGS.NO

Kranen Svea i bronse.

Vik, porselensservant.

Top-Line, speilskap med innfelt LED-belysning.

Se flere på SIDE 41

Se flere på SIDE 43

Se flere på SIDE 45

Er du moderne eller klassisk? Se flere håndtak på SVEDBERGS.NO

25

Innred med vann og planter.


26


STIL – FORSLAG TIL KOMBINASJONSMULIGHETER. Akkurat som med våre andre møbelserier kan Stil kombineres på flere ulike måter. Alt avhengig av hvor stort baderom du har eller hvilken følelse du vil skape. Her ser du noen forslag.

80 + 80 cm

100 + 100 cm

60 + 60 + 60 cm

80 + 80 + 80 cm

80 + 80 cm

100 + 100 cm

S E A L L E M Å L I K J Ø P E G U I D E N PÅ S I D E 4 8 .

27


STIL

Stil, klassiskt och tidslรถs med fasad front.

28


STIL – SIDEOPPBEVARING. Har du plass til sideoppbevaring, er vårt råd at du satser på det. Du kommer ikke til å angre. Det er fint å ha et skap der du kan gjemme unna det du trenger, men ikke vil vise frem. De variantene som finnes i Stil, er både pene og praktiske.

S E A L L E M Å L I K J Ø P E G U I D E N PÅ S I D E 4 8 .

29


DK Aldri har uttrykket ”less is more” passet bedre. DK er utviklet i samarbeid med to danske formgivere. Det er rent og minimalistisk. De rette linjene gir en moderne og eksklusiv følelse. Detaljene er gjennomarbeidede, noe som blant annet merkes på de buede hjørnene og skuffenes innredning

Det er de danske formgiveren Morten Voss og Stinne Knudsen som har skapt DK.

30


31


DK

D K – F O K U S PÅ D E TA L J E N E . For å forsterke din personlige stil kan du velge blant mange ulike detaljer og tilvalg. Minimalistisk med en nøytral servantkran eller en mer glamaktig av gull. Du velger. Det samme gjelder håndtak, innredning i skuffene, belysning og speil med eller uten oppbevaring. Spørsmålet er om du kan motstå den ovenpåliggende servanten Fyn?

HVIT

LYS EIK

RØKT EIK

32

NCS-FARGE


HVORDAN VIL DU HA DIN DK?

Fyn, porselensservant med frittstående kran Twit. Se flere på SIDE 43

Speil med fin form. Se flere på SIDE 45

Skuffeinnredning og belysning (tilvalg) skaper en litt luksuriøs følelse. Se mer på SVEDBERGS.NO Speil med innfelt LED-belysning. Se flere på SVEDBERGS.NO

Rett håndtak setter stilen. Se flere på SVEDBERGS.NO

Kranen Pipe i gull. Se flere på SIDE 43

33


34


DK – FORSLAG TIL KOMBINASJONSMULIGHETER. Uendelig langt langs hele baderomsveggen, med mye oppbevaring, eller lite og praktisk. Her viser vi noen forslag til hvordan du kan kombinere DKs ulike moduler slik at du får det akkurat slik du vil ha det. Noe som passer med din smak, ditt baderom.

80 + 80 cm

40 + 80 + 80 + 40 cm

60 + 60 + 60 cm

40 + 60 + 60 + 60 + 40 cm

40 + 80 + 60 cm

100 + 100 cm

S E A L L E M Å L I K J Ø P E G U I D E N PÅ S I D E 4 9 .

35


DK

Sideoppbevaring trenger ikke alltid ĂĽ vĂŚre et stort skap.

36


DK – SIDEOPPBEVARING. En del tenker bare på det praktiske og vil ha mest mulig sideoppbevaring. Andre ser bare på det estetiske. Nå trenger du ikke lenger å kompromisse. DKs sideoppbevaring er både pen og praktisk, uansett hva du velger.

S E A L L E M Å L I K J Ø P E G U I D E N PÅ S I D E 4 9 .

37


B E N K E P L AT E N E S O M PA S S E R TIL BÅDE FORMA, STIL OG DK. En av de store fordelene med å velge SiD er at du kan få en skreddersydd benkeplate. Vi lager den nøyaktig etter det målet du vil ha slik at du unngår skjemmende skjøter. Benkeplatene fra verdensledende Silestone® er laget av 94 prosent naturlig kvarts. Men du kan også velge en benkeplate av Dekton. Begge er laget i et vakkert og slitesterkt materiale. Eller kanskje du heller vil ha en benkeplate i naturstein?

38


DEKTON ® (12 ELLER 20 MM)

DANAE

SIROCCO

SIRIUS

Gulbrun/offwhite marmorlignende

Grå kalksteinslignende

Svart skiferlignende

ANANKÉ

KERANIUM

STRATO

Svart med trestruktur

Rustfarget

Grå betong

HELIX

NEGRO TEBAS

BLANCO ZEUS EXTREME

Hvitgrå marmorlignende

Svart

Hvit

INDIAN IMPALA

CARRARA

ASSOLUTO

Gråsvart

Hvitgrå marmor

Svart

SILESTONE ® (12 ELLER 20 MM)

NATURSTEIN (20 MM)

39


40


PORSELENSSERVANT MED KRAN. Vi har et bredt utvalg av servanter og kraner, slik at du kan finne den stilen som passer ditt baderom. Klassisk eller mer trendy, valget er ditt.

EBB

PLASK

(PORSELEN)

KOSTER

(PORSELEN)

GOTLAND

DROP

(PORSELEN)

ELLIPSE

(PORSELEN)

(PORSELEN)

FLOD

(PORSELEN)

VEN

(PORSELEN)

(NEDSENKET – PORSELEN) BARE FOR DK OG 1 SKUFF

K R A N E R I M A N G E U L I K E S T I L E R S L I K AT D E PA S S E R T I L A L L E M U L I G E B A D E R O M .

SVEA

PIPE

PIPE

(SVART, FINNES

SVAN

LOVE ME

DR JEKYLL

TWIT

FOR YOU

CLASSIC

(BRONSE, FINNES

(KROM)

(GULD)

OGSÅ I HVIT.)

OGSÅ I KROM)

41

JUMP


42


O V E N PÅ L I G G E N D E P O R S E L E N S S E R VA N T M E D F R I T T S TÅ E N D E K R A N . Vi har runde, firkantede og til og med bølgeformede servanter. Og kraner fra mer tradisjonell design til trendy gull. Hva velger du?

JOLLE

OCEAN

(STØPEMARMOR)

SUND

(PORSELEN) BARE TIL 45 CM DYBDE

BOJ

(STØPEMARMOR) BARE TIL 45 CM DYBDE

FYN

(PORSELEN)

VIK

(PORSELEN – FINNES OGSÅ I MATT) BARE TIL 45 CM DYBDE

PORLA

(PORSELEN)

(PORSELEN) BARE TIL 45 CM DYBDE

E N F R I T T S TÅ E N D E K R A N G I R B A D E R O M M E T K A R A K T E R .

SVAN

PIPE

PIPE

(HVIT, FINNES OGSÅ

(GULL)

(KROM)

NAVONA

LIKE IT

I SVART. KUN FOR PLASSERING TIL HØYRE)

43

FOR YOU

TWIT

LOVE ME MINI


44


MER ENN BARE ET SPEIL. Når du nå kanskje har valgt møbelserie og krydret med SiD, gjenstår bare speilet. Med eller uten oppbevaring. Belysning eller ikke. Bare du vet hva som passer på ditt baderom.

SPEILSKAP, SOBER LED

SPEILSKAP, TOP-LINE LED

SPEILSKAP, DK LED

Bredde 40, 60, 80 og 100 cm Høyde 70

Bredde 60, 80, 100, 120 og 140 cm.

Bredde 60, 80 og 100 cm. Høyde 65 cm.

cm. Hvit, grå, lys eik og svart eik.

Høyde 70 cm. Hvit, grå, lys eik og svart eik.

Hvit, lys eik og røkt eik.

SPEIL, DK LED

SPEIL, TOP-MIRROR LED

SPEIL, IMAGO LED

Bredde 60, 80, 100 og 140 cm. Høyde 65

Bredd 40, 60, 80, 100 och 120 cm.

Bredde 40, 60, 80, 100, 120 og 140 cm.

cm. Hvit, lys eik og røkt eik.

Høyde 73 cm. Hvit, grå, lys eik

Høyde 83 cm. Hvit matt, svart matt

og svart eik.

og antrasittgrå.

SPEIL, IMAGO

SPEIL, RUND

SPEILSKAP, JENNY

Bredde 40, 60, 80, 100, 120 og 140 cm.

Diam. 60 cm. Hvit, svart og gull matt.

Diam. 60 cm. Hvit, svart, grafitgrå, gul, tåkegrønn og matt gull.

Høyde 80 cm. Hvit matt, svart matt og antrasittgrå.

45


KJØPEGUIDE Her finner du mål for møbelseriene Forma, Stil og DK. Slik at du enkelt kan begynne å tegne på ditt nye SiD-baderom.

46


MÅL FORMA 60 CM

80 CM

100 CM

120 CM

140 CM

DYBDE 35/45 CM

DYBDE 35/45 CM

DYBDE 35/45 CM

DYBDE 45 CM

DYBDE 45 CM

HØYDE 50

40 CM DYBDE 35 CM

1 SKUFF

4 SKUFFER

2 SKUFFER

4 SKUFFER

4 SKUFFER

HÅNDTAK 6

HÅNDTAK 6 4 SKUFFER

60 CM

80 CM

100 CM

DYBDE 35/45

DYBDE 35/45 CM

DYBDE 35/45 CM

SIDEOPPBEVARING

HØYDE 123

HÅNDTAK 6

1 SKUFF

HÅNDTAK 6

HØYDE 172

1 SKUFF

HØYDE 70

HØYDE 20

HØYDE 30

SIDESKAP (KAN IKKE KOMBINERES MED SERVANT)

30X15 CM

40X15 CM

30X20 CM 30X35 CM

40X20 CM 40X35 CM

TIL VÅRE FRONTER HAR VI OGSÅ EN PASSBIT SOM FUNGERER VED F.EKS. NISJEBYGGING, MÅL 20 CM.

47

30X20 CM 30X35 CM

40X20 CM 40X35 CM


HØYDE 50

MÅL STIL 40 CM

60 CM

80 CM

100 CM

120 CM

DYBDE 35 CM

DYBDE 35/45 CM

DYBDE 35/45 CM

DYBDE 35/45 CM

DYBDE 45 CM

FAS

FAS

1 SKUFF

2 SKUFFER

RAMME

RAMME

2 SKUFFER

1 SKUFF

SIDESKAP (KAN IKKE KOMBINERES MED SERVANT) FAS HØYDE 30

1 SKUFF

RAMME 1 SKUFF

FAS HØYDE 20

1 SKUFF RAMME 1 SKUFF

HØYDE 70

HØYDE 123

HØYDE 172

SIDEOPPBEVARING

30X15 CM

40X15 CM

30X20 CM 30X35 CM

40X20 CM 40X35 CM

30X20 CM 30X35 CM

40X20 CM 40X35 CM

TIL VÅRE FRONTER HAR VI OGSÅ EN PASSBIT SOM FUNGERER VED F.EKS. NISJEBYGGING, MÅL 20 CM.

48


M ÅT T D K 60 CM

80 CM

100 CM

DYBDE 45 CM

DYBDE 45 CM

DYBDE 45 CM

HØYDE 45

40 CM DYBDE 45 CM

1 SKUFF

NEDSENKET SERVANT VEN KAN BARE FÅS MED 1 SKUFF.

2 SKUFFER

HØYDE 45

HÖJD 19

SIDESKAP (KAN IKKE KOMBINERES MED SERVANT) 1 SKUFF

HØYDE 120

HØYDE 170

SIDEOPPBEVARING

40X35 CM

40X35CM

40X35 CM

40X35 CM

TIL VÅRE FRONTER HAR VI OGSÅ EN PASSBIT SOM FUNGERER VED F.EKS. NISJEBYGGING, MÅL 20 CM.

49


K U N S T E N Å V E L G E S i D E R I N G E N K U N S T.

Vi håper at du nå er blitt så interessert i SiD at du vil vite mer. Da gjør du følgende. Kontakt en av våre SiD-sertifiserte forhandlere. De kan svare på alle spørsmål og gi deg all den hjelp du trenger for å skreddersy baderommet ditt. Fra mål på ulike moduler til benkeplate. Uansett om du velger møbelserien Forma, Stil eller DK. Alt kommer til å bli tilpasset etter mulighetene på nettopp ditt baderom. For å finne nærmeste SiD-sertifiserte forhandler går du inn på svedbergs.no. Hvis du ikke finner noen i nærheten av der du er, kan du selvfølgelig kontakte oss i Svedbergs direkte. All kontaktinformasjon du trenger, finner du også på nettstedet.

FOR NÆRMESTE SiD-SERTIFISERTE FORHANDLER, BESØK SVEDBERGS.NO


HOVEDKONTOR; VERKSTADSVÄGEN 1, 514 63 DALSTORP, SVERIGE

TLF +47 38 09 07 94

WWW.SVEDBERGS.NO

INFO@SVEDBERGS.NO

SiD - Svedbergs individual Design 2017 (NO)  

Norsk