Page 1

â„¢

S v e d b e r g s

i n d i v i d u a l

D e s i g n


S I N Ä P Ä Ä T Ä T. Olemme luoneet SiD-konseptin sinulle, joka asetat tavallista korkeammat vaatimukset kylpyhuoneellesi. SiD:in avulla voit luoda yksilöllisen ratkaisun jokaiseen kylpyhuoneeseen. Sinun kylpyhuoneeseesi. Periaate on yksinkertainen. Valitse kokonaisuuden perustaksi ensin kalustesarja Forma, Stil tai DK. SiD:in avulla vaihtoehtojen määrä mitoissa ja lisävalinnoissa moninkertaistuu. Näin voit luoda täysin omanlaisesi kokonaisuuden. SiD antaa ajatuksille tilaa. Laittaa ideat liikkeelle. Mikään ei ole ennalta valittua. Sinä päätät.


S I D M U U T TA A F O R M A N , S T I L I N TA I D K : N A I N U T L A AT U I S E K S I KYLPYHUONEK ALUSTEEKSI. SiD-konsepti antaa sinulle mahdollisuuden luoda persoonallisen kylpyhuoneen. Muotoilu, toiminnallisuus ja joustavuus tärkeimpinä elementteinä. Valinnanvaraa on paljon, ja saat esimerkiksi pöytätasot mittojen mukaan, mikä antaa ylellisen ilmeen kylpyhuoneellesi. Valitse suosikkisi kalustesarjoista Forma, Stil tai DK, yhdistä SiD:iin. Tuloksena kylpyhuone, jossa on tilaa suurille ajatuksille. Ja pienille yksityiskohdille.

4


FORMA

STIL

DK

Kylpyhuonekaluste, joka muotoutuu

Tyylipuhdas kaluste, josta on helppo pitää.

Kalusteen suorat linjat antavat modernin

unelmiesi, tarpeittesi ja kylpyhuoneesi

Muotoiltu yhteistyössä Ehlén Johanssonin

ja ylellisen tunteen. DK-kalustesarja on

mukaan.

ja Mia Lagermanin kanssa.

luotu yhdessä tanskalaisten muotoilijoiden Morten Vossin ja Stinne Knudsenin kanssa.

5


6


M I T T OJ E N M U K A A N T E H T Y P Ö Y TÄTA S O LUO YLELLISEN TUNNELMAN. Pöytätaso antaa kylpyhuoneen ilmeelle sen viimeisen silauksen. Kuten käyttämämme Silestone®, joka on valmistettu 94%:sesti luonnonkvartsista. Ensimmäinen ja ainoa kvartsipöytätaso, jossa on suojaus bakteereja vastaan. Voit myös valita materiaaliksi Dektonin. Nämä molemmat ovat materiaaleja, jotka kestävät korkeita lämpötiloja ja hylkivät likaa. Tai sitten voit valita tasomateriaaliksi luonnonkiven. Useita eri värivaihtoehtoja ja paksuuksia, pituuden päätät sinä itse.

K A I K K I P Ö Y TÄTA S O T L Ö Y D ÄT S I V U LTA 3 9 .

7


VA L I T S E S U O S I K K I S I 1 9 5 0 : S TA E R I VA I H T O E H D O S TA Yhä useammat haluavat kylpyhuoneeseensa yksilöllisen tyylin. Se, että voit valita itse kalusteesi värin, on jännittävä mahdollisuus. Vaihtoehtoja on 1950. Käytössäsi on koko NCS-väriskaala, lähes loputon ilonlähde sinulle, joka rakastat värejä.

8


9


FORMA Forma on paljon enemmän kuin kalustesarja, se on täysin erilainen tapa valita kylpyhuonekalusteet. Olemme asettaneet sinut, asiakkaan, keskiöön. Sinä päätät. Tyylin, etuosat, säilytystilat, värit, materiaalit, leveydet, syvyydet ja yksityiskohdat. Kaiken. Tuloksena kylpyhuone, joka henkii skandinaavista muotoilua.

Forman on luonut Svedbergsin oma design- ja tuotekehitystiimi.

10


11


FORMA

F O R M A - P Ä Ä O S A S S A Y K S I T Y I S K O H D A T. Pienillä yksityiskohdilla on suuri rooli oikeanlaisen tyylin luomisessa. Etulevyn väri, pesualtaan muoto ja vetimen malli. Täydennettynä laatikoiden puusisustuksella, laatikkovalolla ja pistorasialla. Lisää vaihtoehtoja löydät www.svedbergs.fi.

VAALEA TAMMI

MUSTA TAMMI

VALKOINEN

12

HARMAA

NCS-VÄRI


M I L L A I S E N A H A LU AT F O R M A S I ?

Huomaamattomat

Porla posliiniallas korkearunkoisella Pipe-hanalla. Lisää vaihtoehtoja s. 43.

integroidut vetimet luovat kylpyhuoneeseen tyylikkään ilmeen.

Nuppivetimiä useissä eri väreissä. Katso lisää vaihtoehtoja WWW.SVEDBERGS.FI.

Sober peilikaappi LED-valaisimella. Katso s. 45.

Tyylikkäät vetimet, katso vaihtoehdot

Nahkavetimet useissa eri väreissä,

WWW.SVEDBERGS.FI.

katso WWW.SVEDBERGS.FI.

13

Koster posliiniallas Love Me -hanalla. Lisää hanoja löydät s. 41.


FORMA

Forma, toimiva ja kaunis yhtä aikaa.

14


15


FORMA

Sinä luot Forman, omalla persoonallisella tyylilläsi.

16


17


18


F O R M A - I D E O I TA Y H D I S T E LY Y N Tässä näet muutamia ehdotuksia siitä, kuinka voit yhdistää Forman eri moduleita keskenään. Valitse lisäksi pesuallas ja sen paikka, vaihtoehtoja on lukuisia.

100 + 60 cm

80 + 60 + 80 cm

60 + 100 cm

120 + 60 + 60 cm

60 + 60 + 60 cm

120 + 100 cm

K A I K K I M I TAT LÖ Y D ÄT O S T O - O P PA A S TA S . 4 7 .

Kahden seinän väliin 80 + 60 cm

19


FORMA

Suuri, pieni tai keskikokoinen. Forma sopii jokaiseen tilaan.

20


F O R M A - S I V U S Ä I LY T Y S Sivusäilytyksen valinnassa oleellista on miettiä paljonko säilytystilaa tarvitset. Myös ulkonäkö on tärkeää. Mikä näyttää parhaalta sinun kylpyhuoneessasi, kapea vai syvä kaappi?

K A I K K I M I TAT LÖ Y D ÄT O S T O - O P PA A S TA S . 4 7 .

21


STIL Kylpyhuonekalusteet klassisella ja ajattomalla ilmeellä. Valinnanvapauden ansiosta on helppo löytää kokonaisuus, joka sopii jokaiseen kylpyhuoneeseen, eikä vähiten sen vuoksi, että kalusteista löytyy lukuisia eri leveyksiä. Pesualtaan ainutlaatuinen muotoilu, laatikon puusisustus ja huolella valitut vetimet vahvistavat tunnetta laadusta.

Muotoilijat Ehlén Johansson ja Mia Lagerman ovat luoneet Stil-kalustesarjan.

22


23


S T I L - P Ä Ä O S A S S A Y K S I T Y I S K O H D A T. Pienillä ykstyiskohdilla on suuri merkitys. Kauniisti muotoiltu pesuallas tuo kylpyhuoneeseen jännittävän tunnelman. Samoin huolella valitut vetimet, tai laatikkojen puusisustus ja laatikkovalaistus.

VALKOINEN PEILI

VALKOINEN KEHYS

HARMAA PEILI

HARMAA KEHYS

24

VAALEA TAMMI KEHYS

MUSTA TAMMI KEHYS

NCS-VÄRI


MILLAINEN ON SINUN TYYLISI?

Vetimet ovat tärkeä osa kokonaisuutta. Lisää vaihtoehtoja Ocean posliiniallas korkearunkoisella Love Me Mini -hanalla. Katso s. 43.

Svea-hana pronssia, katso lisää

Vik posliiniallas, katso s. 43.

hanamalleja s. 41.

WWW.SVEDBERGS.FI.

Top-Line peilikaappi LED-valaistuksella, katso s. 45.

Oletko moderni vai klassinen? Vedinvaihtoehdot WWW.SVEDBERGS.FI.

25

Sisusta kasveilla.


26


S T I L - M O N TA TA PA A Y H D I S T E L L Ä . Kuten muutkin kalustesarjamme, Stil-kalusteita voidaan yhdistellä useilla eri tavoilla. Kaikki riippuu siitä, minkä kokoinen kylpyhuoneesi on tai millaisen tunnelman haluat tilaan luoda. Tässä muutamia ehdotuksia.

80 + 80 cm

100 + 100 cm

60 + 60 + 60 cm

80 + 80 + 80 cm

80 + 80 cm

100 + 100 cm

K AT S O K A I K K I E R I K O O T O S T O - O P PA A N S . 4 8 .

27


STIL

Stil peiliovella, ajatonta ja klassista.

28


S T I L - S I V U S Ä I LY T Y S Suosittelemme, että satsaat sivusäilytykseen, mikäli sinulla on tilaa sille. Muuten saatat katua jälkeenpäin. Kaappi, jonka sisään voit kätkeä kaiken sen, mitä et halua pitää nähtävillä. Stil-sarjasta löytyy useita tyylikkäitä ja käytönnöllisiä vaihtoehtoja.

K AT S O K A I K K I V A I H T O E H D O T O S T O - O P P A A N S I V U LTA 4 8 .

29


DK Sanonta ’Vähemmän on enemmän’ kuvastaa DK-kalustesarjaa parhaiten. DK on suunniteltu yhteistyössä kahden maineikkaan tanskalaisen muotoilijan kanssa. Se on puhdaslinjainen ja pelkistetty. Suorat linjat antavat modernin ja hienostuneen tunteen. Yksityiskohdat on mietitty viimeistä piirtoa myöten, minkä huomaa esimerkiksi viistetyistä kulmista ja laatikoiden viimeistellyistä sisäosista.

DK-kalustesarjan takana ovat tanskalaiset muotoilijat Morten Voss ja Stinne Knudsen.

30


31


DK

D K - P Ä Ä O S A S S A Y K S I T Y I S K O H D A T. Anna kylpyhuoneelle oma persoonallinen leimansa yksityiskohdilla ja lisävalinnoilla. Valitse pelkistetty allashana tai hieman ylellisempi kullanvärinen. Poimi valikoimastamme suosikkivetimesi ja täydennä kokonaisuus laatikkovalaistuksella, laatikoiden puusisustuksella ja peilillä tai peilikaapilla. Pisteenä i:n päällä tason päälle asennettava Fyn-pesuallas.

VALKOINEN

VAALEA TAMMI

SAVUTAMMI

32

NCS-VÄRI


M I T E N H A LU AT TÄY D E N TÄ Ä D K - K A LU S T E E S I ?

Fyn-posliiniallas korkearunkoisella Twit-hanalla. Lisää löydät sivulta 43.

Kauniisti muotoiltu peili. Katso lisää peilejä s. 45.

Laatikon sisustus ja valaistus (lisävalintana) tuovat kylpyhuoneeseen ripauksen ylellisyyttä. Katso WWW.SVEDBERGS.FI.

Peili LED-valaisimella. Kaikki yläosat löydät sivuiltamme WWW.SVEDBERGS.FI.

Vetimet luovat tyylin. Kaikki vedinvaihtoehdot WWW.SVEDBERGS.FI.

33

Pipe-hana kullanvärisenä. Lisää hanoja s. 43.


34


D K - Y H D I S T E LY V A I H T O E H T O J A Loputtoman pitkä kylpyhuoneen seinä, tai pienenpienet tehoneliöt. Tässä muutamia vaihtoehtoja kuinka voit koota DK-kalusteen, jotta se istuu juuri sinun kylpyhuoneeseesi. Ja sinun makuusi.

80 + 80 cm

40 + 80 + 80 + 40 cm

60 + 60 + 60 cm

40 + 60 + 60 + 60 + 40 cm

40 + 80 + 60 cm

100 + 100 cm

K A I K K I M I TAT LÖ Y D ÄT O S T O - O P PA A S TA S . 4 9 .

35


DK

Sivusäilytyksen ei aina tarvitse olla iso kaappi.

36


D K - S I V U S Ä I LY T Y S Osa meistä katsoo asioita käytännön kannalta ja haluaa mahdollisimman paljon säilytystilaa. Toiset taas miettivät ensin esteettisyyttä. Enää ei tarvitse tehdä kompromisseja näiden kahden asian suhteen. DK:n sivusäilytyskalusteet ovat sekä tyylikkäitä että käytännöllisiä.

K A I K K I M I TAT LÖ Y D ÄT O S T O - O P PA A S TA S . 9 7 .

37


P Ö Y T Ä T A S O T, J O T K A S O P I V A T K A I K K I I N KOLMEEN K ALUSTESARJAAN. Yksi SiD-konseptin suurimpia etuja on se, että voit saada pöytätasot mittojen mukaan. Valmistamme ne juuri antamiesi mittojen mukaisesti, jolloin vältytään ikäviltä saumakohdilta. Silestone® tasot on tehty 94%:sesti luonnonkvartsista. Vaihtoehtoisesti voit valita Dekton-tason. Molemmat ovat erittäin kestäviä ja likaahylkiviä materiaaleja. Lisäksi meiltä löytyy myös luonnonkivitasoja.

38


DEKTON ® (12 TAI 20 MM)

DANAE

SIROCCO

SIRIUS

Kullanruskea/off white marmoria muistuttava

Harmaa kalkkikiveä muistuttava

Musta liuskekiveä muistuttava

ANANKÉ

KERANIUM

STRATO

Musta puukuvioitu

Ruosteenvärinen

Harmaa betoni

HELIX

NEGRO TEBAS

BLANCO ZEUS EXTREME

Valkoharmaa marmoria muistuttava

Musta

Valkoinen

INDIAN IMPALA

CARRARA

ASSOLUTO

Mustaharmaa

Valkoharmaa marmori

Musta

SILESTONE ® (12 TAI 20 MM)

LUONNONKIVI (20 MM)

39


40


POSLIINIALLAS HANALLA. Meiltä löytyy laaja valikoima pesualtaita ja hanoja. Klassista tai trendikästä, valinta on sinun.

EBB

PLASK

(POSLIINIA)

KOSTER

(POSLIINIA)

GOTLAND

DROP

(POSLIINIA)

ELLIPSE

(POSLIINIA)

(POSLIINIA)

FLOD

(POSLIINIA)

VEN

(POSLIINIA)

(UPOTETTU - POSLIINIA) VAIN DK:LLE 1 LAATIKOLLA.

HANOJA MONEEN MAKUUN JA KYLPYHUONEESEEN.

SVEA

PIPE

PIPE

(MUSTA, SAATAVILLA

SVAN

LOVE ME

DR JEKYLL

TWIT

FOR YOU

CLASSIC

JUMP

(PRONSSIA,

(KROMIA)

(KULLANVÄRINEN)

MYÖS VALKOISENA.)

SAATAVILLA MYÖS KROMISENA)

41


42


TA S O N PÄ Ä L L E A S E N N E T TA V AT A LTA AT KORKEARUNKOISELLA HANALLA. Pesualtaita löytyy useissa eri muodoissa: pyöreää, neliötä ja pisaranmuotoista. Hanoja perinteisistä malleista trendikkäisiin kullanvärisiin. Minkä sinä valitset?

JOLLE

OCEAN

(VALUMARMORIA)

SUND

(POSLIINIA) VAIN 45 CM SYVYYTEEN.

BOJ

(VALUMARMORIA) VAIN 45 CM SYVYYTEEN.

FYN

(POSLIINIA)

VIK

(POSLIINIA, MYÖS MATTAPOSLIINI) VAIN 45 CM SYVYYTEEN.

PORLA

(POSLIINIA)

(POSLIINIA) VAIN 45 CM SYVYYTEEN.

K O R K E A R U N K O I N E N H A N A T U O K Y L P Y H U O N E E S E E N I L M E T TÄ .

SVAN

PIPE

PIPE

(VALKOINEN,

(KULLANVÄRINEN)

(KROMIA)

NAVONA

LIKE IT

SAATAVILLA MYÖS MUSTANA. ASENNUS VAIN OIKEAKÄTISENÄ.)

43

FOR YOU

TWIT

LOVE ME MINI


44


ENEMMÄN KUIN PEILI. Kun olet valinnut haluamasi kalustesarjan ja maustanut sen SiD:illä, on jäljellä enää peilin valinta. Joko säilytystilalla tai ilman. Valaistuksella tai ilman. Vain sinä tiedät, mikä kylpyhuoneeseesi sopii.

PEILIKAAPPI SOBER LED

PEILIKAAPPI TOP-LINE LED

PEILIKAAPPI DK LED

Leveydet 40, 60, 80 ja 100 cm. Korkeus 70

Leveydet 60, 80, 100, 120 ja 140 cm.

Leveydet 60, 80 ja 100 cm. Korkeus 65

cm. Valkoinen, harmaa, vaalea tammi ja

Korkeus 70 cm. Valkoinen, harmaa,

cm. Valkoinen, vaalea tammi ja

musta tammi.

vaalea tammi ja musta tammi.

savutammi.

PEILI DK LED

PEILI TOP-MIRROR LED

PEILI IMAGO LED

Leveydet 60, 80, 100 ja 140 cm. Korkeus

Leveydet 40, 60, 80, 100 ja 120 cm.

Leveydet 40, 60, 80, 100, 120 ja 140 cm.

65 cm. Valkoinen, vaalea tammi ja

Korkeus 73 cm. Valkoinen, harmaa,

Korkeus 83 cm. Mattavalkoinen, matta-

savutammi.

vaalea tammi ja musta tammi.

musta ja antrasiitinharmaa.

PEILI IMAGO

PEILI PYÖREÄ

PEILIKAAPPI JENNY

Leveydet 40, 60, 80, 100, 120 ja 140 cm.

Halkaisija 60 cm. Valkoinen, musta ja

Halkaisija 60 cm. Valkoinen, musta,

Korkeus 80 cm. Mattavalkoinen, matta-

mattakulta.

grafiitinharmaa, keltainen, utuvihreä ja mattakulta.

musta ja antrasiitinharmaa.

45


O S TO - O PA S Tästä osiosta löydät kaikki koot kalustesarjoille Forma, Stil ja DK. Jotta voit helposti alkaa luonnostella omaa SiD-kylpyhuonettasi.

46


F O R M A M I TAT 40 CM

60 CM

KORKEUS 50

SYVYYS 35 CM SYVYYS 35/45 CM

80 CM

100 CM

120 CM

140 CM

SYVYYS 35/45 CM

SYVYYS 35/45 CM

SYVYYS 45 CM

SYVYYS 45 CM

1 LAATIKKO

4 LAATIKKOA

2 LAATIKKOA

4 LAATIKKOA

4 LAATIKKOA

VEDIN 6

SIVUKAAPPI (EI VOIDA YHDISTÄÄ PESUALTAASEEN)

VEDIN 6 4 LAATIKKOA

1 LAATIKKO

1 LAATIKKO

SIVUSÄILYTYS

KORKEUS 70

KORKEUS 123

VEDIN 6

VEDIN 6

KORKEUS 172

100 CM SYVYYS 35/45 CM

KORKEUS 30

80 CM SYVYYS 35/45 CM

KORKEUS 20

60 CM SYVYYS 35/45

30X15 CM

40X15 CM

30X20 CM 30X35 CM

40X20 CM 40X35 CM

30X20 CM 30X35 CM

ETUOSIIN ON SAATAVILLA SOVITUSKAPPALE, JOTA VOIDAAN KÄYTTÄÄ ESIM. ASENNETTAESSA KALUSTE KAHDEN SEINÄN VÄLIIN, LEVEYS 20 CM.

47

40X20 CM 40X35 CM


KORKEUS 50

S T I L M I TAT 40 CM

60 CM

80 CM

100 CM

120 CM

SYVYYS 35 CM

SYVYYS 35/45 CM

SYVYYS 35/45 CM

SYVYYS 35/45 CM

SYVYYS 45 CM

PEILI

KEHYS

1 LAA-

2 LAATIKKOA

TIKKO

PEILI

KEHYS

2 LAATIKKOA

1 LAATIKKO

SIVUKAAPPI (EI VOIDA YHDISTÄÄ PESUALTAASEEN) KEHYS KORKEUS 30

1 LAATIKKO

PEILI 1 LAATIKKO

KORKEUS 20

KEHYS 1 LAATIKKO PEILI 1 LAATIKKO

KORKEUS 70

KORKEUS 123

KORKEUS 172

SIVUSÄILYTYS

30X15 CM

40X15 CM

30X20 CM 30X35 CM

40X20 CM 40X35 CM

30X20 CM 30X35 CM

40X20 CM 40X35 CM

ETUOSIIN ON SAATAVILLA SOVITUSKAPPALE, JOTA VOIDAAN KÄYTTÄÄ ESIM. ASENNETTAESSA KALUSTE KAHDEN SEINÄN VÄLIIN, LEVEYS 20 CM.

48


D K M I TAT 60 CM

80 CM

100 CM

SYVYYS 45 CM

SYVYYS 45 CM

SYVYYS 45 CM

KORKEUS 45

40 CM SYVYYS 45 CM

1 LAATIKKO

UPOTETTU PESUALLAS SOPII VAIN ALAOSAAN 1 LAATIKOLLA.

2 LAATIKKOA

KORKEUS 19

KORKEUS 45

SIVUKAAPPI (EI VOIDA YHDISTÄÄ PESUALTAASEEN) 1 LAATIKKO

KORKEUS 120

KORKEUS 170

SIVUSÄILYTYS

40X35 CM

40X35CM

40X35 CM

40X35 CM

ETUOSIIN ON SAATAVILLA SOVITUSKAPPALE, JOTA VOIDAAN KÄYTTÄÄ ESIM. ASENNETTAESSA KALUSTE KAHDEN SEINÄN VÄLIIN, LEVEYS 20 CM.

49


SiD-KOKONAISUUDEN LUOMINEN E I O L E R A K E T T I T I E D E T TÄ . Luettuasi tämän esitteen, haluat toivottavasti tietää lisää SiD-konseptista. Tee siinä tapauksessa näin: Ota yhteyttä SiD-jälleenmyyjään. Siellä osataan vastata kaikkiin kysymyksiisi ja autetaan sinua räätälöimään oma kylpyhuoneesi. Valitsit kalustesarjoista sitten Forman, Stilin tai DK:n. Kaikki sovitetaan juuri sinun kylpyhuoneesi mukaisesti. Lähimmän SiD-jälleenmyjäsi löydät osoitteesta www.svedbergs.fi. Mikäli läheltäsi ei löydy SiD-jälleenmyyjää, voit luonnollisesti ottaa myös yhteyttä suoraan meihin Svedbergsillä. Yhteystiedot löytyvät myös nettisivuiltamme.

L Ö Y D Ä L Ä H I N J Ä L L E E N M Y YJ Ä S I O S O I T T E E S TA W W W . S V E D B E R G S . F I .


KLOVINPELLONTIE 1-3, 02180 ESPOO PUHELIN 09-584 10 500 WWW.SVEDBERGS.FI INFO@SVEDBERGS.FI

SiD - Svedbergs individual Design 2017 (FI)  

Suomalainen

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you