Page 1

â„¢

S v e d b e r g s

i n d i v i d u a l

D e s i g n


DU BESTEMMER. Til dem, som stiller lidt højere krav til skræddersyede badeværelser, har vi udviklet SiD. En idé, som er baseret på individuelle løsninger, tilpasset efter et specifikt badeværelse. Dit. Princippet er enkelt. Med en af møbelserierne Forma, Stil eller DK som grundlag opbygger du din egen kombination. Når du tilføjer SiD, udvides valgmulighederne med hensyn til mål og ekstraudstyr, hvilket gør det lettere at skabe en personlig stil. SiD giver plads til tanker. Sætter idéer i bevægelse. Intet er længere givet. Du bestemmer.


SID FORVANDLER FORMA, STIL ELLER DK TIL DINE UNIKK B A D E VÆ R E L S E M Ø B L E R Konceptet SiD giver dig mulighed for at skabe et personligt badeværelsemiljø. Med formgivning, funktion og fleksibilitet som de vigtigste ingredienser. Valgfriheden er stor; der er f.eks. mulighed for at få skræddersyede bordplader, hvilket giver et eksklusivt udseende. For at finde dit eget udtryk kan du vælge at kombinere SiD med møbelserierne Forma, Stil eller DK. Resultatet bliver et badeværelse for de store tanker. For de små detaljer.

4


FORMA

STIL

DK

Badeværelsemøbler der former sig efter

Et stilrent badeværelsemøbel, som det er

De rette linjer giver en moderne og

dine drømme, dine behov, dit

nemt at synes om, designet i samarbejde

eksklusiv fornemmelse. DK er en

badeværelse. Udviklet af vores eget

med Ehlén Johansson og Mia Lagerman.

møbelserie udviklet i samarbejde med de

design- og produktudviklingsteam.

danske designere Morten Voss og Stinne Knudsen.

5


6


EN SKRÆDDERSYET BORDPLADE GIVER ET EKSKLUSIVT INDTRYK. De bordplader, du kan vælge imellem, kan tilføre et hvilket som helst badeværelse karakter. Som den, vi anvender fra Silestone®, fremstillet af 94 procent naturlig kvarts. Den første og eneste kvartsbordplade med bakteriostatisk beskyttelse. Du kan også vælge en bordplade af Dekton. Begge er fremstillet af et materiale, som tåler høj varme og er modstandsdygtigt over for pletter. Måske foretrækker du en bordplade af natursten. Vælg mellem forskellige farver og tykkelser – længden bestemmer du selv.

S E S A M T L I G E B O R D P L A D E R PÅ S I D E 3 9 .

7


VÆ LG M E L L E M 1 . 9 5 0 FORSKELLIGE NUANCER. Flere og flere ønsker at skabe en individuel stil på badeværelset. Og så er det en spændende mulighed at kunne vælge sin egen farve til badeværelsemøblerne. Og vi giver dig 1.950 forskellige nuancer at vælge mellem. Hele NCS-skalaen står til rådighed, en næsten uudtømmelig kilde til glæde for alle, der elsker farver.

8


9


FORMA Det er ikke bare en møbelserie, det er en anderledes måde at tænke på, hvor vi har sat dig som individ i førersædet. Du bestemmer. Stil, fronter, skabe, farver, materialer, bredder, dybder og detaljer. Alting. Resultatet bliver et badeværelse, som emmer af skandinavisk design.

Forma er udviklet af vores eget design- og produktudviklingsteam.

10


11


FORMA

F O R M A – F O K U S PÅ D E TA L J E R N E . Når man ønsker at skabe den rette stil, handler meget om detaljerne. Lige fra farven på fronten til valg af håndvask og håndtag. Supplér med træindretning i skufferne, belysning og stikkontakt. Med de valgmuligheder, vi kan tilbyde, er det nemt at skabe den rette fornemmelse. Du kan finde endnu flere valgmuligheder på svedbergs.dk

LYS EG

SORT EG

HVID

12

GRÅ

NCS-FARVE


H V O R D A N S K A L D I N FO R M A VÆ R E ?

Porla, porcelænshåndvask med fritstående armatur Pipe. Se flere på SIDE 43

Integrerede og diskrete greb giver et minimalistisk indtryk.

Knopper i forskellige farver. Se flere greb på SVEDBERGS.DK

Sober, spejl med forsænket LED-belysning. Se flere på SIDE 45

Smukke og stilrene håndtag.

Stropper af læder. Se flere

Se flere på SVEDBERGS.DK

greb på SVEDBERGS.DK

13

Koster, porcelænshåndvask med armatur Love Me. Se flere på SIDE 41


FORMA

Forma, funktionelt og ĂŚstetisk pĂĽ en og samme tid.

14


15


FORMA

Du skaber selv Forma, med din personlige stil.

16


17


18


F O R M A – F O R S L A G T I L K O M B I N AT I O N S M U L I G H E D E R . Her viser vi nogle kombinationsmuligheder med Formas forskellige moduler; der findes mange flere. Vælg også håndvask og placering af denne, valgfriheden er stor.

100 + 60 cm

80 + 60 + 80 cm

60 + 100 cm

120 + 60 + 60 cm

60 + 60 + 60 cm

120 + 100 cm

SE ALLE MÅL I KØBEGUIDEN PÅ S I D E 4 7 .

Niche 80 + 60 cm

19


FORMA

Stort, litet eller mellan, Forma passar alla badrum.

20


FORMA – SIDESKABE. At vælge de rigtige sideskabe er frem for alt et praktisk spørgsmål: hvor meget plads har du brug for til opbevaring? Men det er også et æstetisk spørgsmål: hvad bliver smukkest, et smalt skab, hvad passer bedst til dit badeværelse?

S E A L L E M Å L I K Ø B E G U I D E N PÅ S I D E 4 7 .

21


STIL Badeværelsemøbler med en klassisk og tidløs fremtoning. Valgfriheden gør det nemt at finde en kombination, der passer til ethvert badeværelse, ikke mindst fordi der er flere bredder at vælge imellem. Håndvaskens karakteristiske udtryk med stænkbeskyttelse, træindretning i skufferne og de omhyggeligt udvalgte håndtag understreger fornemmelsen af kvalitet.

Designerne Ehlén Johansson og Mia Lagerman har været med til at udvikle Stil.

22


23


S T I L – F O K U S PÅ D E TA L J E R N E . Det der med detaljer må ikke undervurderes. Alene en smukt designet håndvask skaber et spændende indtryk. Det samme gælder knopper og håndtag. Og det ser altid godt ud med træindretning og belysning i skufferne.

HVID FAS

HVID RAMME

GRÅ FAS

GRÅ RAMME

24

LYS EG RAMME SORT EG RAMME

NCS-FARVE


H V O R D A N S K A L D I N S T I L VÆ R E ?

Greb, en vigtig detalje for helheden. Se flere på Ocean, porcelænshåndvask med fritstående armatur Love Me Mini. Se flere på SIDE 43

SVEDBERGS.DK

Armatur Svea i bronze.

Vik, porcelænshåndvask.

Top-Line, spejlskab med forsænket

Se flere på SIDE 41

Se flere på SIDE 43

LED-belysning. Se flere på SIDE 45

Er du moderne eller klassisk? Se flere håndtag på SVEDBERGS.DK

25

Indret med vand og planter.


26


S T I L – F O R S L A G T I L K O M B I N AT I O N S M U L I G H E D E R . Præcis ligesom vores øvrige møbelserier kan Stil kombineres på en lang række forskellige måder. Det hele afhænger af størrelsen på dit badeværelse, og hvilken fornemmelse du vil skabe. Her ser du nogle forslag.

80 + 80 cm

100 + 100 cm

60 + 60 + 60 cm

80 + 80 + 80 cm

80 + 80 cm

100 + 100 cm

S E A L L E M Å L I K Ø B E G U I D E N PÅ S I D E 4 8 .

27


STIL

Stil, klassiskt och tidlรถs med fasad front.

28


STIL – SIDESKABE. Har du plads til sideskabe, er vores råd at satse på det; du vil ikke fortryde det. At have et skab, hvor man kan gemme alt det, man har brug for, men ikke vil vise frem, er en skøn ting. De varianter, som findes i Stil, er både smukke og praktiske.

S E A L L E M Å L I K Ø B E G U I D E N PÅ S I D E 4 8 .

29


DK Aldrig har udtrykket “less is moreâ€? passet bedre. DK er udviklet i samarbejde med to danske designere. Det er rent og minimalistisk. De rette linjer giver en moderne og eksklusiv fornemmelse. Der er arbejdet med detaljerne, hvilket blandt andet ses pĂĽ de geringsamlede hjørner og skuffernes indretning..

Det er de danske designere Morten Voss og Stinne Knudsen, der har skabt DK.

30


31


DK

D K – F O K U S PÅ D E TA L J E R N E . For at understrege din personlige stil kan du vælge blandt mange forskellige detaljer og tilvalg. Eksklusivt med et neutralt håndvaskarmatur eller et mere luksuriøst af guld. Du vælger. Det samme gælder håndtag, indretning i skufferne, belysning og spejl med eller uden opbevaring. Spørgsmålet er om du kan modstå den ovenpåliggende håndvask Fyn?

HVID

LYS EG

RØGET EG

32

NCS-FARVE


H V O R D A N S K A L D I N D K VÆ R E ?

Fyn, porcelænshåndvask med fritstående armatur Twit. Se flere på SIDE 43

Spejl med skøn form. Se flere på SIDE 45

Skuffeindretning og belysning (tilvalg) skaber en følelse af luksus. Se mere på SVEDBERGS.DK Spejl med forsænket LED-belysning. Se flere på SVEDBERGS.DK

Det rigtige greb skaber stilen. Se flere på SVEDBERGS.DK

Armatur Pipe i guld. Se flere på SIDE 43

33


34


D K – F O R S L A G T I L K O M B I N AT I O N S M U L I G H E D E R . Uendelig langt langs hele badeværelsevæggen, med mange opbevaringsmuligheder, eller lille og smidigt. Her viser vi nogle forslag til, hvordan du kan kombinere DK’s forskellige moduler, så du får det, præcis som du vil. Som det passer til din smag, dit badeværelse.

80 + 80 cm

40 + 80 + 80 + 40 cm

60 + 60 + 60 cm

40 + 60 + 60 + 60 + 40 cm

40 + 80 + 60 cm

100 + 100 cm

S E A L L E M Å L I K Ø B E G U I D E N PÅ S I D E 4 9 .

35


DK

Sideskabe behøver ikke altid at være kæmpestore.

36


DK – SIDOFÖRVARING. En del er kun interesseret i det praktiske og vil have så mange sideskabe som overhovedet muligt. Andre ser kun på det æstetiske. Nu behøver du ikke gå på kompromis længere. DK’s sideskabe er både smukke og praktiske, uanset hvad du vælger.

S E A L L E M Å L I K Ø B E G U I D E N PÅ S I D E 4 9 .

37


B O R D P L A D E R N E S O M PA S S E R T I L BÅDE FORMA, STIL OG DK. En af de store fordele ved at vælge SiD er, at du kan få en skræddersyet bordplade. Vi fremstiller den præcis efter dine mål, så du slipper for forstyrrende samlinger. Bordpladerne fra verdensledende Silestone® er fremstillet af 94 procent naturlig kvarts. Men du kan også vælge en bordplade af Dekton. Begge er fremstillet i et smukt og slidstærkt materiale. Eller måske foretrækker du en bordplade af natursten.

38


DEKTON ® (12 ELLER 20 MM)

DANAE

SIROCCO

SIRIUS

Gulbrun/off-white marmorlignende

Grå kalkstenslignende

Sort skiferlignende

ANANKÉ

KERANIUM

STRATO

Sort med træstruktur

Rustfarvet

Grå beton

HELIX

NEGRO TEBAS

BLANCO ZEUS EXTREME

Gråhvid marmorlignende

Sort

Hvid

INDIAN IMPALA

CARRARA

ASSOLUTO

Gråsort

Gråhvid marmor

Sort

SILESTONE ® (12 ELLER 20 MM)

NATURSTEN (20 MM)

39


40


P O P O R C E L Æ N S H Å N D VA S K M E D A R M AT U R E R . Vi har et bredt udvalg af håndvaske og armaturer, så du kan finde den stil, der passer til netop dit badeværelse. Klassisk eller mere trendy, valget er dit.

EBB

PLASK

(PORCELÆN)

KOSTER

(PORCELÆN)

GOTLAND

DROP

(PORCELÆN)

ELLIPSE

(PORCELÆN)

(PORCELÆN)

FLOD

(PORCELÆN)

VEN

(PORCELÆN)

(NEDFÆLDET – PORSLIN) KUN TIL DK OG 1 SKUFFE

A R M AT U R E R I M A N G E F O R S K E L L I G E S T I L A R T E R , S Å D E PA S S E R T I L A L L E D E F O R S K E L L I G E B A D E VÆ R E L S E R .

SVEA

PIPE

PIPE

(SORT, FÅS

SVAN

LOVE ME

DR JEKYLL

TWIT

FOR YOU

CLASSIC

(BRONZE, FÅS OGSÅ

(KROM)

(GULD)

OGSÅ I HVID)

I KROM)

41

JUMP


42


O V E N PÅ L I G G E N D E P O R C E L Æ N S H Å N D VA S K E M E D F R I T S TÅ E N D E A R M AT U R E R . Vi har runde, firkantede og til og med bølgeformede håndvaske. Og armaturer fra det mere traditionelle design til trendy guld. Hvad vælger du?

JOLLE

OCEAN

(STØBT MARMOR)

SUND

(PORCELÆN) KUN TIL 45 CM DYBDE

BOJ

(STØBT MARMOR) KUN TIL 45 CM DYBDE

FYN

(PORCELÆN)

VIK

(PORCELÆN – FÅS OGSÅ I MAT) KUN TIL 45 CM DYBDE

PORLA

(PORCELÆN)

(PORCELÆN) KUN TIL 45 CM DYBDE

E T F R I T S TÅ E N D E A R M AT U R G I V E R B A D E VÆ R E L S E T K A R A K T E R .

SVAN

PIPE

PIPE

(HVID, FÅS OGSÅ I SORT.

(GULD)

(KROM)

NAVONA

LIKE IT

ENDAST FÖR HÖGERPLACERING) )

43

FOR YOU

TWIT

LOVE ME MINI


44


MERE END BLOT ET SPE JL. Nu hvor du måske har valgt møbelserie og krydret med SiD, mangler der kun et spejl. Med eller uden opbevaring. Belysning eller ej. Kun du ved, hvad der passer til dit badeværelse.

SPEJLSKAB, SOBER LED

SPEJLSKAB, TOP-LINE LED

SPEJLSKAB, DK

Bredde 40, 60, 80 og 100 cm Højde 70 cm.

Bredde 60, 80, 100, 120 og 140 cm.

Bredde 60, 80 og 100. Højde 65 cm.

Hvid, grå, lys eg og sort eg

Højde 73 cm. Hvid, grå, lys eg og sort eg.

Hvid, lys eg og røget eg.

SPEJL, DK LED

SPEJL, TOP-MIRROR LED

SPEJL, IMAGO LED

Bredde 60, 80, 100 og 140 cm. Højde 65

Bredde 40, 60, 80, 100 og 120 cm.

Bredde 40, 60, 80, 100, 120 og 140 cm.

cm. Hvid, lys eg og røget eg.

Højde 73 cm. Hvid, grå, lys eg og sort eg.

Højde 80 cm. Hvid mat, sort mat og antracitgrå.

SPEJL, IMAGO

SPEJL, RUND

SPEJLSKAB, JENNY

Bredde 40, 60, 80, 100, 120 og 140 cm.

Diam. 60 cm. Hvid, sort og mat guld.

Diam. 60 cm. Hvid, sort og mat guld.

Højde 80 cm. Hvid mat, sort mat og antracitgrå.

45


KØBEGUIDE Her finder du målene til møbelserierne Forma, Stil og DK. Så du nemt kan begynde at skitsere dit nye SiD-badeværelse.

46


MÅL FORMA 60 CM

80 CM

100 CM

120 CM

140 CM

DYBDE 35/45 CM

DYBDE 35/45 CM

DYBDE 35/45 CM

DYBDE 45 CM

DYBDE 45 CM

HØJDE 50

40 CM DYBDE 35 CM

1 SKUFFE

4 SKUFFER

2 SKUFFER

4 SKUFFER

4 SKUFFER

GREB 6

GREB 6 4 SKUFFER

SIDESKABE (KAN IKKE KOMBINERES MED HÅNDVASK)

1 SKUFFE

1 SKUFFE

SIDESKABE

HØJDE 70

HØJDE 123

GREB 6

GREB 6

HØJDE 172

100 CM DYBDE 35/45 CM

HØJDE 30

80 CM DYBDE 35/45 CM

HØJDE 20

60 CM DYBDE 35/45 CM

30X15 CM

40X15 CM

30X20 CM 30X35 CM

40X20 CM 40X35 CM

TIL VORES FRONTER HAR VI OGSÅ ET TILPASNINGSSTYKKE, DER F.EKS. FUNGERER VED NICHEOPBYGNING, MÅL 20 CM.

47

30X20 CM 30X35 CM

40X20 CM 40X35 CM


HØJDE 50

MÅL STIL 40 CM

60 CM

80 CM

100 CM

120 CM

DYBDE 35 CM

DYBDE 35/45 CM

DYBDE 35/45 CM

DYBDE 35/45 CM

DYBDE 45 CM

FAS

FAS

1 SKUFFE

2 SKUFFER

RAMME

RAMME

2 SKUFFER

1 SKUFFE

SIDESKABE (KAN IKKE KOMBINERES MED HÅNDVASK) FAS HØJDE 30

1 SKUFFE

RAMME 1 SKUFFE

FAS HØJDE 20

1 SKUFFE RAMME 1 SKUFFE

HØJDE 70

HØJDE 123

HØJDE 172

SIDESKABE

30X15 CM

40X15 CM

30X20 CM 30X35 CM

40X20 CM 40X35 CM

30X20 CM 30X35 CM

40X20 CM 40X35 CM

TIL VORES FRONTER HAR VI OGSÅ ET TILPASNINGSSTYKKE, DER F.EKS. FUNGERER VED NICHEOPBYGNING, MÅL 20 CM.

48


MÅL DK 60 CM

80 CM

100 CM

DYBDE 45 CM

DYBDE 45 CM

DYBDE 45 CM

HØJDE 45

40 CM DYBDE 45 CM

1 SKUFFE

NEDFÆLDET HÅNDVASK VEN KAN KUN FÅS MED 1 SKUFFE.

2 SKUFFER

HØJDE 45

HØJDE 19

SIDESKABE (KAN IKKE KOMBINERES MED HÅNDVASK) 1 SKUFFE

HØJDE 120

HØJDE 170

SIDESKABE

40X35 CM

40X35CM

40X35 CM

40X35 CM

TIL VORES FRONTER HAR VI OGSÅ ET TILPASNINGSSTYKKE, DER F.EKS. FUNGERER VED NICHEOPBYGNING, MÅL 20 CM.

49


K U N S T E N A F VÆ LG E S I D E R I N G E N K U N S T. Vi håber, at du nu er blevet så interesseret i SiD, at du gerne vil vide mere. Så gør du følgende. Kontakt en af vores SiD-certificerede forhandlere. De kan svare på alle dine spørgsmål og give dig al den hjælp, du behøver for at skræddersy dit badeværelse. Fra målene på de forskellige moduler til bordplader. Uanset om du vælger møbelserien Forma, Stil eller DK. Det hele vil blive tilpasset efter netop dit badeværelses muligheder. Du finder din nærmeste SiD-certificerede forhandler ved at gå ind på svedbergs.dk. Hvis der ikke ligger en forhandler i nærheden af dig, er du selvfølgelig også velkommen til at kontakte Svedbergs direkte. Alle de nødvendige kontaktoplysninger kan du finde på hjemmesiden.

BESØG SVEDBERGS.DK FOR NÆRMESTE SID-CERTIFICEREDE FORHANDLER


HOVEDKONTOR: VERKSTADSVÄGEN 1, 514 63 DALSTORP, SVERIGE TLF 43 99 66 99, WWW.SVEDBERGS.DK, INFO@SVEDBERGS.DK

SiD - Svedbergs individual Design 2017 (DK)  

Svedbergs

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you