Page 1

BADRUM S BOK 2017


ANLEDNINGAR TILL EN BRA DAG. Designat av välkända formgivare. Med känsla för funktion och detaljer. Framställt med varsamma händer i Dalstorp. Fem olika stilar. Oändliga valmöjligheter. Anledningar till en bra dag.

3


VA L F R I FÄ R G Få många av våra badrumsmöbler, i vilken kulör du vill. Välj mellan 1 950 olika nyanser. Läs mer på svedbergs.se

N Y H E T AV P L ÅT Intro är en nyhet i plåt formgiven för dig som uppskattar rena linjer, funktion och praktiska detaljer. Läs mer på sid. 78

TÅ L I G A S T E N S K I V O R Våra nya bänkskivor är tillverkade av Silestone®. Tåliga och vackra, gjorda av 94 procent naturlig kvarts. Läs mer på sid. 13

BLI INSPIRERAD Kan du inte få nog av badrumsinspiration, besök svedbergs.se

4


INNEHÅLL 4

Om Svedbergs.

BA D R U M S M Ö B L E R 12

SiD Svedbergs individual design.

14

NCS - Välj din favoritfärg.

16

I vilket badrum skulle du vilja börja dagen?

18

FORMA Mixa och matcha.

44

DK Skandinavisk design.

56

STIL Klassisk och tidlös.

70

SKAPA Tänk lite mindra.

78

INTRO Plåt och funktion i skön symbios.

84

Tvätt och Tork.

90

Speglar och spegelskåp.

96

Tvättställ.

DUSCH 100

Våra olika duschar.

102

FORSA.

118

180°.

130

Övriga duschar.

BA D 132

Våra olika badkar.

136

Badkar av gjutmarmor.

142

Badkar av akryl.

146

Badkar av emalj.

ÖV R I GT 148

Handdukstorkar.

152

Blandare.

157

Duschset.

158

WC.

162

Tillbehör.

KÖ P G U I D E 166

Mått och priser.

5


Utvecklat miljöarbete

Trygg och säker el

Flera lager lack

Kommer färdigmonterat

Material valda med omsorg

Fullt utdragbara lådor

Mjukstängande lådor

6


Tillverkat i Sverige

Energisnål belysning

Nordiska formgivare

Lådor med det lilla extra

Möjlighet att göra individuella val Välj valfri NCS-färg

7


VÅ R H Y L L N I N G T I L L S K A N D I N AV I S K FO R M G I V N I N G . För oss är formgivning hårt arbete, intressanta diskussioner, skisser, prototyper, tester av olika material, praktiska detaljer och smarta funktioner. Det kan handla om hur många gånger en yta behöver behandlas för att tåla vatten, fukt och olika temperaturskillnader. Eller om vikten av att välja den bästa LED-belysningen. Men det handlar så klart också om form, känsla och stil.

N O R D I S K A I N F LU E N S E R I D A L S T O R P Vi skapar och utvecklar alla våra produkter själva i Dalstorp. Dessutom mönsterskyddar vi dem, vilket garanterar deras unikhet. Vår största inspirationskälla är vardagen och den dialog vi har med våra kunder. På så sätt upptäcker vi nya behov tidigt och kan bygga in dem i våra lösningar. Ofta sker produktutvecklingen i nära samarbete med utvalda formgivare från Norden, möt några av dem här.

Morten Voss och Stinne Knudsen, tillsammans har de skapat DK.

MORTEN VOSS OCH STINNE KNUDSEN – DK Morten Voss, som är självlärd, startade sin egen studio 1994 i Köpenhamn. Särskilt känd är han för bordet FlightDeck, en möbelklassiker. Stinne Knudsen tog examen från Danmarks Designskola 2001 och har sedan dess arbetat med produktdesign och inredning. Tillsammans står han för de stora linjerna, hon för detaljerna och färgerna. Något som resulterade i möbelserien DK (se sid. 44).

R O G E R P E R S S O N – H O LG E R O C H J E N N Y Det går inte att kalla det för en revival. Våra plåtskåp har varit populära i decennier. Roger Perssons Holger och Jenny (se sid. 91) är formgivna i samma anda. Han är utbildad industridesigner och möbelsnickare som huvudsakligen arbetar som möbelformgivare. Har tidigare studerat på Högskolan för Design och Konsthantverk.

Formgivaren bakom Holger och Jenny – Roger Persson.

8


F O R M U S W I T H LO V E – F O R S A Studion med säte i Stockholm startades 2005 och har sedan dess utmanat det konventionella med design som vapen. Under 2012 utsågs de av Fast Company till en av världens 50 mest inflytelserika designers i framtiden. Och 2013 fick de utmärkelsen Årets Designer av Elle Decoration Sweden. 2015 var det dags för en ny milstolpe – duschserien Forsa från Svedbergs bär deras signatur (se sid. 102).

EHLÉN JOHANSSON OCH M I A L A G E R M A N – S T I L O C H S K A PA De har vunnit flera designpriser sedan de möttes som anställda på IKEA. Ehlén Johansson tog examen på HDK. Mia Lagerman studerade på Stockholms Konstfack och vid Kungliga Danska Konstakademien. De har behållit sina särdrag och stilar men samarbetar gärna över gränserna. Precis som de har gjort när det gäller möbelserierna Stil och Skapa som de varit med och formgivit för Svedbergs. Stil är badrumsmöbler med en klassisk och tidlös framtoning, där det är lätt att hitta kombinationer som passar varje badrum. (se sid. 56). För alla mindre badrum har Ehlén och Mia varit med och utvecklat Skapa. En möbelserie för alla de badrumsytor med potential som aldrig tidigare fått en ärlig chans. (se sid. 70).

Ehlén Johansson och Mia Lagerman är svensk och dansk formgivning i skön symbios.

9


A L LT B Ö R J A D E M E D E T T F O R M G I V E T MJÖLKKÄRL 1920. Vi älskar badrum. Utmaningen att på en liten yta kombinera ett modernt formspråk med det funktionella och praktiska. Dessutom i en miljö som dagligen utsätts för vatten, fukt och temperaturskillnader. Men det var inte så allt började.

SKÅPET SOM BLEV STILBILDARE Åren gick och Holgers båda söner växte upp. Det var efter andra världskriget och framtidstron var stor. Sönerna såg nya möjligheter i det mesta, så också med bleckslageriet. Med stor entusiasm började de testa om det inte skulle gå att göra andra produkter av plåten. Resultatet blev en helt ny typ av badrumsskåp av plåt med infälld belysning. En revolutionerande nyhet som skulle bli stilbildare för alla moderna badrum.

B R Ö D E R N A F O R T S AT T E TÄ N K A N Y T T 1962 kom genombrottet. Det nya badrumsskåpet bidrog till att man nu tog badrummet på allvar. Plötsligt hade ett anonymt, sanitärt hemlighus förvandlats till ett rum med plats för inredning, design och avkoppling. Bröderna fortsatte att tänka nytt. Snart byggdes ett stort snickeri och de första badrumsmöblerna presenterades.

H O LG E R F I C K E N I D É När unge Holger Svedberg grundade vårt företag 1920 var det mjölkkärl som tillverkades. Visserligen de bästa som gick att uppbringa, men så mycket gemensamt med dagens badrumsmöbler hade de inte. Förutom en liten detalj. Plåten som han tillverkade efter konstens alla regler i det egna bleckslageriet.

I vårt sortiment finns flera badrumsskåp inspirerade av det som revolutionerade badrummet 1962, se sidan 90.

K Ä N S L A N FÖ R H A N T V E R K E T L E V E R K VA R Än idag, nästan hundra år efter grundandet, finns bleckslageriet kvar. Liksom känslan för hantverket. Kunskap som har ärvts i generationer och anpassats till dagens moderna tillverkning. Fortfarande görs mycket för hand, allt med precision och noggrannhet. För det är så man alltid har gjort i Dalstorp. Oavsett om det handlar om mjölkkärl eller badrumsmöbler. 10

Det karakteristiska tvättstället Fyn från möbelserien DK, formgivet av Morten Voss och Stinne Knudsen, se sidan 44.


H A N T V E R K E T O C H D E TA L J E R N A ÄR SKILLNADEN. Många som besöker vår fabrik i Dalstorp blir överraskade att vi tillverkar och färdigmonterar alla badrumsmöbler här. Med filosofin att de ska hålla för ett långt och bekymmersfritt liv. Och fortfarande görs mycket för hand. Likadant är det med elinstallationerna. Vi ser till att allt blir rätt installerat från början.

VI GÖR DET FRÅN GRUNDEN Eftersom vi gör allt själva i vår egen anläggning kan vi också ta ansvar för att varje produkt håller högsta kvalitet. Vi grundlackar våra trämöbler tre gånger och topplackar en gång. Mellan varje gång torkar vi med UV-ljus. För att försegla träskivan mot fukt använder vi färger som tränger in i materialet. Lika noggranna är vi med våra skåp av plåt, de pulverlackas för att stå emot rost, slag och repor.

V I K T I G A D E TA L J E R När vi utvecklar och formger våra produkter tänker vi stort och smått. Därför går våra produkter enkelt att anpassa till olika förhållanden. Handtag och belysning är också viktiga detaljer. Därför erbjuder vi många alternativ på handtag. Och när det gäller belysning har vi redan gjort ett kvalitetsval åt dig och monterat in energisnåla och säkra belysningar.

EXTREMA TESTER Till alla fronter som inte är målade använder vi äkta träfaner. Stommarna är av fukttåliga spånskivor. Vi vet att de är tåliga för vi har testat dem tre dagar i 20-gradigt vatten, en dag i 12-gradig kyla och tre dagar i 70-gradig värme. Och alla lådor i badrumsskåpen är försedda med glidskenor på riktiga kullager.

Våra trämöbler behandlas i sju steg för att få ett långt och lyckligt liv. Grunden är en fuktbeständig spånskiva av högsta kvalitet. Sedan följer följande moment i tur och ordning: 1) Fuktbeständig spånskiva 2) Grunderingspapper 3) Slipning 4) UV-spackel 5) UV-grund I 6) UV-grund II 7) Lackslip 8) Syrahärdande toppfärg. Klart!

11


â„¢

S v e d b e r g s

12

i n d i v i d u a l

D e s i g n


S i D Ä R VA L F R I H E T E N AT T FÅ DET PRECIS SOM DU VILL. För dig som har lite högre krav på måttanpassade lösningar har vi skapat SiD. En nyhet som fått stor uppmärksamhet och snabbt blivit en succé. Principen är enkel. Med någon av möbelserierna Forma, DK eller Stil som grund bygger du din egen kombination. Genom att addera SiD ökar valfriheten när det gäller mått och tillval vilket underlättar skapandet av en personlig stil. De tre möbelserierna går att kombinera med måttanpassade bänkskivor upp till 300 cm. Resultatet blir ett exklusivare utseende. Bänkskivorna går att få i olika material, från natursten till Dekton (ett motståndskraftigt naturmaterial). SiD ger tankar svängrum. Sätter idéer i rörelse. Inget är längre givet. Du bestämmer.

H O S C E R T I F I E R A D E ÅT E R FÖ R S Ä L J A R E SiD är en hundra procent unik badrumslösning. Den bygger på exakta och individuella mått helt efter dina önskemål. Våra återförsäljare är utbildade och vet hur kombinationerna kan anpassas. För närmaste SiD-återförsäljare besök svedbergs.se

N Y H E T ! VÄ L J VA L F R I N C S - FÄ R G Möbelserierna Forma, DK och Stil har två saker gemensamt – de går att kombinera med SiD samt går att få i vilken färg som helst (enligt NCS-skalan, mot pristillägg). Forma, sid. 42. DK, sid. 54. Stil, sid 68.

13


Johanna's orange crush N CS S 1 0 6 0 -Y 2 0 R

14


VÄ L J D I N FAV O R I T FÄ R G , K A L L A D E N VA D D U V I L L . Få många av våra badrumsmöbler, i vilken kulör du vill. Någon som matchar ditt badrum, eller din personlighet. Välj mellan 1 950 olika nyanser. Du bestämmer färg, kalla den vad du vill, resten gör vi.

Johanna's orange crush

Charlie's love of red

NCS S 1060-Y 20R

N C S S 2070- R

Bubbles on the horizon

Day at the pool

NCS S 1040-B80G

NC S S 2565- R80B

1 9 5 0 FÄ R G S TA R K A M ÖJ L I G H E T E R Du har hela NCS-skalan till ditt förfogande. 1 950 möjligheter att hitta den perfekta kulören för dina badrumsmöbler. Och det är enkelt. 1. Välj badrumsmöbel. 2. Bestäm färg. 3. Klart!

15


I V I L K E T BA D R U M S K U L L E D U V I L JA B Ö RJ A DA G E N ?

FORMA Badrumsmöbler som formar sig efter dina drömmar, dina behov, ditt badrum.

STIL En stilren badrumsmöbel som det är enkelt att tycka om, formgiven i samarbete med Ehlén Johansson och Mia Lagerman.

16


DK En möbelserie framtagen i samarbete med de danska formgivarna Morten Voss och Stinne Knudsen.

N Y H E T.

S K A PA En serie möbler utvecklade för lite mindre badrum. Utan kompromisser. Ehlén Johansson och Mia Lagerman har varit med i utvecklingen av Skapa.

INTRO Intro är en badrumsmöbel i plåt som tål tuffa tag. De rena linjerna och den smidiga formgivningen gör att den också passar i det lilla badrummet.

17


FO R M A M Ö B E L S E R I E

FO R M A E T T N Y T T S ÄT T AT T KÖ PA BA D R U M S M Ö B L E R , M I X A OC H M ATC H A S O M D U V I L L . Forma är inte bara en möbelserie, det är ett nytt sätt att köpa badrumsmöbler. Ett annorlunda sätt att tänka där vi har satt dig, som individ, i förarsätet. Du bestämmer. Stil, fronter, skåp, färger, material, bredder, djup och detaljer. Allt. Möbelserien har blivit en revolution i badrumsbranschen. Och det är lika bra att du vänjer dig vid tanken. Det här är framtidens sätt att köpa badrumsmöbler. FORMA LEVERERAS FÄRDIGMONTERAD. FAKTA OM MÖBELSERIEN HITTAR DU PÅ SIDORNA 166-169. SE FLER BILDER PÅ SVEDBERGS.SE

FORMA underdel 60x35 vit 2 lådor. 4 975:- /st. KNOPP rund matt vit. 90:-/st.  SAND porslinstvättställ 60x35. 2 345:-/st.  FOR YOU tvättställsblandare krom. 3 855:-/st. Bottenventil krom. 300:-/st. SOBER spegelskåp 60 vit. 5 965:-/st. Högskåp 123x40 vit. 3 790:- FORSA Vikdusch 90x90, Alu blank med Klarglas 9 990:- PIAZZA duschbatteri inkl. termostatblandare 150 cc, duschhuvud och handdusch, krom. 6 450:- NCS-FÄRG S 2040-Y, mot pristillägg se sid. 169. 

18


19


FO R M A M Ö B E L S E R I E

20


FORMA underdel 120x45 grå 4 lådor. 11 525:- Handtag nr5, 256 cc mässing. 165:- /st. WAVE porslinstvättställ 120x45 dubbel. 6 310:-  PIPE tvättställsblandare guld. 4 565:-/st. Bottenventil guld. 505:-/st. IMAGO spegel 120 antracitgrå LED. 5 595:- SID sidoskåp 80 grå. Bänkskiva Sirocco.

21


FO R M A M Ö B E L S E R I E

FORMA underdel 60x45 svart ek 2 lådor. 5 755:- Handtag nr 5, 256 cc svart. 165:-/st. DEEP porslinstvättställ 60x45. 2 415:- TWIT tvättställsblandare krom. 2 535:-  Bottenventil krom. 300:- IMAGO spegel 60 Svart matt LED. 3 995:- Högskåp 123x40x35 svart ek. 5 115:- Högskåp 172x40x35 svart ek. 6 600:-  Toppskiva 40x35 svart ek. 505:- OVAL 170 gjutmarmorbadkar, se sidan 138. LOVE ME badkarsblandare 150 cc krom. 7 875:- 

22


23


FO R M A M Ö B E L S E R I E

24


FORMA underdel 140x45D vit 4 lådor 1 dörr integrerat handtag 6. 15 065:- WAVE porslinstvättställ 140x45 dubbel. 7 470:- IMAGO spegel 140 vit matt LED. 5 795:-  FORSA dubbel nisch 170, alu blank med klarglas. Handtag nr2. 7 100:- ZAGA handdukstork, krom, 10,8x120 cm. 3 125:- R180 gjutmarmorbadkar,   R180 front och gavel, vit. se sidan 140. HEY JOE sargmonterad blandare. 7 930:-  

25


FO R M A M Ö B E L S E R I E

1.

1. FORMA underdel 140x45D svart ek 4 lådor 1 dörr integrerat handtag 6. 15 805:- WAVE porslinstvättställ 140x45 dubbel. 7 470:-/st.  IMAGO spegel 140 svart matt LED.   5 795:- R180 gjutmarmorbadkar, 24 490:- R180 front och gavel svart. se sidan 140. 2. ZAGA handdukstork svart 26x120 cm. 4 210:- 3. FORMA underdel 40x35 vit 1 låda.  3 280:- HANDTAG nr 1 profil krom. 195:- FJORD porslinstvättställ 40x35. 1 480:- LOVE ME MINI tvättställsblandare krom. 3 955:- Bottenventil krom. 300:-

26


2.

3.

27


FO R M A M Ö B E L S E R I E

1.

28


2.

1. FORMA underdel 60x35 ljus ek 2 lådor. 5 375:- Handtag nr 5, 128 cc vit. 95:-/st. SAND porslinstvättställ 60x35. 2 345:- PIPE tvättställsblandare krom. 2 840:Bottenventil krom. 300:- IMAGO spegel 60 Vit matt LED.  3 995:- 2. FORMA underdel 40x35 grå 1 låda. 3 640:- KNOPP rund matt vit. 90:- SAND porslinstvättställ 40x35. 1 480:- LOVE ME MINI tvättställsblandare krom. 3 955:- Bottenventil krom. 300:- SOBER spegelskåp 40 Grå Vänster. 5 200:- WC-fixtur glasbox 60 vit . 6 995:Vägghängd WC 9046 inkl. sits. 4 990:- Vägghylla 40 vit. 870:-/2 st.

29


FO R M A M Ö B E L S E R I E

FORMA underdel 120x45D vit 2 lådor. 9 300:- Handtag nr 5, 480 cc vit. 165:- /st. SQUARE porslinstvättställ 120x45 dubbel. 6 310:-  LOVE ME tvättställsblandare krom. 4 765:-/st. Bottenventil krom. 300:-/st. IMAGO spegel 120 vit matt LED. 5 595:- Q159 gjutmarmorbadkar vit, se sidan 137.  LOVE ME badkarsblandare 150 cc krom. 7 875:- Högskåp 123x40 vit. 3 790:-/st. 

30


31


FO R M A M Ö B E L S E R I E

1.

32

1. FORMA underdel 60x35 vit 2 lådor integrerat handtag 6. 5 755:- BÄNKSKIVA granit svart 60x35 3 545:- EBB porslinstvättställ. 1 900:- LOVE ME MINI tvättställsblandare krom.  3 955:- Bottenventil krom. 300:- JENNY spegelskåp, svart. 2 925:- 180º Dörr hörndusch 80 kristallglas. 8 625:- 180° Skärmvägg special Kristallglas, se sidan 188. PIAZZA duschbatteri inkl. termostatblandare 160 cc, duschhuvud och handdusch, krom. 6 450:- FREJA handdukstork, 30W med allpolig strömbrytare, krom, 140 cm. 2 580:2. Högskåp 123x40 vit. 3 790:-/st. 3. FORMA underdel 60x35 vit 1 låda. 3 180:- HANDTAG nr 5, 128 cc krom. 95:- FJORD porslinstvättställ 60x35. 2 345:- LOVE ME MINI tvättställsblandare krom. 3 955:- Bottenventil krom. 300:- 


2.

3.

33


FO R M A M Ö B E L S E R I E

GUIDE: SÅ BYGGER DU FORMA. 1 . VÄ L J B R E D D PÅ U N D E R D E L

2 . VÄ L J DJ U P PÅ U N D E R D E L

Beroende på djup kan du kan välja mellan bredderna: 40, 60, 80, 100, 120 och 140 cm.

Du har två djup att välja mellan.

35 CM DJUP

35 CM DJUP

40

60

80

100

60

80

100

45 CM DJUP

120

45 CM DJUP

140

3 A . VÄ L J T VÄT T S TÄ L L Har du valt 35 cm djup, kan du beroende på bredd välja mellan tvättställen Sand och Fjord. Har du valt 45 cm djup, kan du beroende på bredd välja mellan tvättställen Square, Deep, Boat och Wave.

SE ALLA VAL I KÖPGUIDEN SID 166–169.

34


P O R S L I N S T VÄT T S TÄ L L ME

T PÅ S

S

E

SK

Sand** Bredd: 40, 60 cm

.

A

PA

DBERGS

BADR

M

VE

U

Djup 35 cm

Fjord** Bredd: 40, 60, 80, 100 cm

Djup 45 cm

Square Bredd: 60, 80, 100 cm

Deep** Bredd: 60, 80, 100, 120 cm

Square Bredd: 120 cm

Boat** Bredd: 80,cm

Wave** Bredd: 120, 140 cm

3 B . E L L E R B Ä N K S K I VA O C H O VA N PÅ L I G G A N D E T VÄT T S TÄ L L Oavsett djup kan du välja mellan tvättställen Ellipse, Drop, Ebb, Flod, Plask, Gotland och Koster. Oavsett djup kan du välja mellan bänkskivorna Helix, Opal svart granit eller Blanco zeus extrem.

HELIX (20MM)

OPALSVART GRANIT (20 MM)

BLANCO ZEUS EXTREME (12 MM)

O VA N PÅ L I G G A N D E T VÄT T S TÄ L L

Ellipse

Drop**

Ebb**

Plask**

Gotland**

Koster**

Designer: ** Ehlén Johansson & Mia Lagerman

Flod**

35


FO R M A M Ö B E L S E R I E

4 A . VÄ L J F R O N T O C H FÄ R G PÅ U N D E R D E L Oavsett djup kan du välja mellan ljus ek, svart ek, vit, grå eller valfri NCS-färg mot pristillägg.

LJUS EK

36

SVART EK

VIT

GRÅ

VALFRI NCS-FÄRG MOT PRISTILLÄGG.


4 B . VÄ L J H A N DTA G PÅ F R O N T Oavsett tidigare val kan du välja mellan nedanstående handtag.

Handtag 1 finns i färgerna alu, svart, krom och vit, samt i 3 längder: 200, 400 och 600 mm.

Handtag 2 finns i krom och mattkrom, samt i 3 cc-mått: 128, 256 och 480 mm.

Handtag 3 finns i krom och mattkrom, samt i 3 cc-mått: 128, 256 och 480 mm.

Handtag 4 finns i krom och rostfritt, samt i 3 cc-mått: 128, 256 och 480 mm.

Handtag 5 finns i vit, svart, krom och mässing samt i 3 cc-mått: 128, 256 och 480 mm.

Knopp Rund. Finns i färgerna vit matt, svart matt, krom och mässing.

Handtag 6 i krom, integrerat.

Läderflärp

Läderflärp. Finns i färgerna natur/krom, natur/mässing, brun/krom och brun/ mässing.

37


FO R M A M Ö B E L S E R I E

5 . VÄ L J Ö V E R D E L Oavsett tidigare val kan du välja mellan Sober (bredd 40, 60, 80 och 100 cm), Top-Line (bredd 60, 80, 100, 120 och 140 cm) Top-Mirror (bredd 40, 60, 80, 100 och 120 cm) och Spegel (bredd 40, 60, 80, 100, 120 och 140 cm). Top-Line kan du dessutom välja mellan lysrör eller dimbar LED. SOBER 40–100 CM

38

TOP-LINE 60–140 CM

SPEGEL 40–140 CM


T I L L S I S T, VÄ L J S I D O FÖ R VA R I N G

1 . VÄ L J B R E D D

2 . VÄ L J H ÖJ D .

Du kan välja mellan bredderna: 20, 30 och 40 cm.

Du kan välja mellan höjderna: 70, 120, 123 och 172 cm.

3 . VÄ L J DJ U P

4 . VÄ L J FÄ R G

Väljer du 20 och 35 cm djup finns det i höjderna 123 och 172 cm. Väljer du 15 cm djup finns det i 70 cm höjd och 13 cm djup finns i 120 cm höjd.

Oavsett djup kan du välja mellan ljus ek, svart ek, vit, grå eller valfri NCS-färg mot pristillägg.

LJUS EK

SVART EK

VIT

GRÅ

VALFRI NCS-FÄRG MOT PRISTILLÄGG.

5 . VÄ L J D Ö R R O C H H A N DTA G

ME

T PÅ S

.

S

A

PA

DBERGS

BADR

M

VE

U

Oavsett tidigare val kan du välja mellan flera olika handtag, se sidan 37.

39

E

SK


FO R M A M Ö B E L S E R I E

D E TA L J E R N A G Ö R H E L H E T E N . S Å S K A E N R I K T I G B R A L Å D A VA R A Alla våra lådor är fullt utdragbara, mjukstängande och lättjusterade. Lådinsatserna är fackindelade (både de övre och undre) och gjutna efter lådans utrymme. I lådor med 45 cm djup ingår en sminkinsats i två nivåer där en går att lyfta ut. Plastmaterialet gör insatserna tåliga och enkla att hålla rena. Lådorna är också utrustade med praktiska avdelare som ser till att flaskor inte välter och en matta som håller saker och ting på plats. Som ett extra tillval kan du välja att få lådorna upplysta inuti och träinredning. Det ger ett lyxigare intryck och förstärker känslan av kvalitet.

Som ett extra tillval kan du välja att få lådorna upplysta inuti och träinredning.

S M I N K I N S AT S I N G Å R Sminkinsats i två nivåer, där en går att lyfta ut, ingår i lådor med 45 cm djup. Plastmaterialet gör insatserna tåliga och enkla att hålla rena.

40


F U N K T I O N E L L F Ö R S TO R I N G S S P E G E L

F L E R A E LU T TA G

Alla skönhetsintresserades bästa vän. Ett perfekt tillval för dig som vill göra sminkningen fulländad.

Att ha eluttag i badrumsskåpet, eller i en låda, är ett smart tillval du kommer att ha mycket användning för.

P R A K T I S K T VÄT T K O R G Lägg till en praktisk tvättkorg som passar sidoförvaringsmöblerna. Välj mellan två storlekar som är enkla att lyfta ut och ta med till tvättmaskinen.

FÖ R D E L A R M E D L E D

H Ö G S TA E L S Ä K E R H E T

Fördelen med LED-belysning är livslängden som är cirka 50 gånger längre jämfört med en glödlampa och 3–4 gånger längre jämfört med lysrör. Det är också ett bra miljöval eftersom LED har en låg energiförbrukning och är fritt från kvicksilver. Tekniken klarar av frekventa tändningar utan att livslängden påverkas och det blir ljust direkt utan någon fördröjning.

IP44 har högst säkerhetsnivå och passar i dusch- och badzoner samt i riktigt trånga badrum. All el i vårt sortiment är dessutom CE- och S-märkt.

41


â„¢

S v e d b e r g s

42

i n d i v i d u a l

D e s i g n


U P P L E V FO R M A I F U L L F R I H E T – KOMBINERA MED SiD. Formspråket är avskalat och tydligt. Tillverkat med omsorg och känsla för hantverket. Forma är för dig som ställer höga krav på form och funktion, genom att kombinera med SiD får du dessutom obegränsade valmöjligheter. Vi anpassar helt enkelt möblerna efter ditt badrums individuella mått och skapar på så sätt unika lösningar. Du bestämmer.

H U R V I L L D U H A B Ä N K S K I VA N ? Med SiD kan du få måttanpassade bänkskivor som skapar ett exklusivt uttryck. Välj ett material som matchar den övriga inredningen. Bänkskivorna går att få i allt från natursten till Dekton (ett motståndskraftigt naturmaterial).

Nu kan du få Forma i vilken färg du vill (enligt NCS-skalan, mot pristillägg).

H I T TA D I N S i D - ÅT E R FÖ R S Ä L J A R E Våra SiD-certifierade återförsäljare ger dig all den hjälp du behöver för att skapa en hundra procent unik Formabadrumslösning. Möbler som bygger på exakta och individuella mått helt anpassade efter dina önskemål. För närmaste SiD-återförsäljare besök svedbergs.se

När du väljer att kombinera Forma med SiD får du också fler valmöjligheter när det gäller tvättställ och blandare. Se alla alternativ på svedbergs.se

43


DK S K A N D I N AV I S K D E S I G N S I G N E R A D M O RT E N VO S S OC H S T I N N E K N U D S E N . Aldrig har väl uttrycket less is more passat bättre. DK är framtagen i samarbete med två danska formgivare. Det är rent och avskalat. De raka linjerna ger en modern och exklusiv känsla. Detaljerna är arbetade vilket bland annat märks på de girade hörnen och lådornas inredning. DK LEVERERAS FÄRDIGMONTERAD. FAKTA OM MÖBELSERIEN HITTAR DU PÅ SIDAN 170. SE FLER BILDER PÅ SVEDBERGS.SE

Design: Morten Voss och Stinne Knudsen

44


DK Underdel 100x45 rökt ek 1 låda. 11 080:- DK Handtag 1 Krom. 210:-/st. DK Bänkskiva Sirius 100 vänster. 5 225:- VEN porslinstvättställ. 2 610:-  TWIT tvättställsblandare krom. 2 535:- Bottenventil krom. 300:- DK Spegel 100 rökt ek. 8 710:- DK Sidoskåp låg 100 rökt ek. 6 475:- 

45


46


DK MÖBELSERIE

DK Sidoskåp 40 ljus ek. 4 285:- DK Sidoskåp låg 80 ljus ek. 5 745:- DK Underdel 60x45 ljus ek 2 lådor. 8 990:- DK Handtag 1 mässing matt. 210:-/st.  DK Bänkskiva Danae 60 centrum. 3 765:- FYN porslinstvättställ. 2 610:- PIPE fristående tvättställsblandare guld. 6 595:- Bottenventil guld. 505:-  DK Spegel 140 ljus ek. 9 680:- 

47


DK MÖBELSERIE

48


DK Underdel 100x45 vit 2 lådor. 10 245:- DK Handtag 2 vit. 210:-/st. JYLLAND porslinstvättställ 100. 3 765:- DK Spegelskåp 100 vit. 9 780:- DK Högskåp 170 vit. 7 315:- 

49


DK MÖBELSERIE

GUIDE: SÅ BYGGER DU DK. 1 . VÄ L J B R E D D PÅ U N D E R D E L Du kan välja mellan 60, 80 och 100 cm.

60

45 CM DJUP

80

100

2 A . VÄ L J T VÄT T S TÄ L L Porslinstvättstället Jylland finns för underdel som har 2 lådor, delad front. Bänkskiva med nedsänkt tvättställ Ven finns för underdel som har helfront. Oavsett bänkskivans bredd kan tvättstället placeras till höger eller vänster. Bänkskiva med ovanpåliggande tvättställ Fyn finns för underdel som har 2 lådor. Vid 60 eller 80 cm bred bänkskiva är tvättstället i centrum, vid 100 cm bred bänkskiva kan tvättstället placeras till höger, vänster eller i centrum.

JYLLAND

VEN

50

FYN Finns även i matt porslin.


2 B . VÄ L J B Ä N K S K I VA ( G Ä L L E R E J P O R S L I N S T VÄT T S TÄ L L J Y L L A N D ) Väljer du nedsänkt eller ovanpåliggande tvättställ ska du också välja bänkskiva. För måttanpassad bänkskiva kontakta närmaste återförsäljare.

DANAE Gulbrun/off white marmorliknande

STRATO Grå betong

SIRIUS Svart skifferliknande

KERANIUM Rostig plåt

3 A . VÄ L J FÄ R G PÅ U N D E R D E L Du kan välja mellan vit, ljus ek, rökt ek eller valfri NCS-färg mot pristillägg.

VIT

LJUS EK

RÖKT EK

VALFRI NCS-FÄRG MOT PRISTILLÄGG.

VIT

SVART

3 B . VÄ L J H A N DTA G PÅ F R O N T Du kan välja mellan två handtag, båda finns i krom, mässing, vit och svart. HANDTAG 1

HANDTAG 2

KROM

MÄSSING MATT

51


DK MÖBELSERIE

4 . VÄ L J Ö V E R D E L Här kan du välja Spegelskåp LED i bredderna 60, 80 och 100 cm eller Spegel LED i bredderna 60, 80, 100 och 140 cm. Finns i färgerna vit, ljus ek, rökt ek eller valfri NCS-färg mot pristillägg.

5 . T I L L S I S T, VÄ L J S I D O FÖ R VA R I N G Välj mellan flera olika skåp i många olika storlekar. Alla finns i färgerna vit, ljus ek, rökt ek eller valfri NCS-färg mot pristillägg.

52


D E TA L J E R N A G Ö R H E L H E T E N . U P P TÄ C K A L LT B A KO M D Ö R R A R N A

DANSK FORMGIVNING, SVENSKT HANTVERK

DK är betydligt mer än bara yta, det finns mycket att upptäcka bakom dörrar och lådor. Allt andas kvalitet. Du märker det på hantverket och detaljerna.

Möbelserien DK tål att synas lite närmare. De girade hörnen och de innanförliggande dörrarna och lådfronterna skapar hög kvalitetskänsla. Förstärk stilen med snygga handtag, varför inte av trendig mässing?

T R E O L I K A T VÄT T S TÄ L L

E T T AV VÄ R L D E N S B Ä S TA L Å D S Y S T E M

Tvättstället i ett badrum har stor betydelse för helhetsupplevelsen. I möbelserien DK finns det tre olika att välja mellan, porslinstvättställ Jylland (som på bilden), ovanpåliggande Fyn eller nedsänkta Ven. Vilket väljer du?

Tack vare vårt samarbete med företaget GRASS kan vi erbjuda världens kanske bästa lådsystem. Vinnare av det prestigefulla Reddot-priset 2014. Som standard medföljer en mörk korkmatta och som ett extra tillval kan du välja att få lådorna upplysta inuti och en exklusiv matta under träinredningen. Det ger ett lyxigare intryck och förstärker känslan av kvalitet.

53


DK MÖBELSERIE

S v e d b e r g s

54

i n d i v i d u a l

D e s i g n


UPPGRADERA DK MED SiD FÖR EN Ä N N U P E R S O N L I G A R E LÖ S N I N G . DK är en möbelserie som andas svensk kvalitet och dansk design. De rena linjerna och de arbetade detaljerna förmedlar en känsla av medvetenhet och harmoni. Väljer du att kombinera DK med SiD blir möjligheterna ännu fler. Då kan du anpassa måtten som om badrummet var byggt efter möblerna. Resultatet blir en individuell lösning med få begränsningar. Du bestämmer.

FÅ B Ä N K S K I VA N S O M D U V I L L H A D E N Möjligheten att få måttanpassade bänkskivor är ännu en fördel med SiD. En bänkskiva som matchar allt annat i badrummet blir pricken över i. Välj det material som du tycker passar bäst.

Välj vilken färg som helst på din DK (enligt NCS-skalan, mot pristillägg).

P R ATA M E D D I N S i D - ÅT E R FÖ R S Ä L J A R E Våra SiD-certifierade återförsäljare finns runt om i landet. På svedbergs.se hittar du den som finns närmast dig. Gemensamt för alla är att de har kompetensen för att skapa en individuellt anpassad DK-badrumslösning – exakt efter dina önskemål.

När du väljer att kombinera DK med SiD får du också fler valmöjligheter när det gäller tvättställ och blandare. Se alla alternativ på svedbergs.se

55


STIL Underdel 120x45 vit 4 lådor fas. 13 190:- Skålhandtag brons. 90:- /st.  WAVE porslinstvättställ 120x45 dubbel. 6 310:- SVEA tvättställsblandare brons. 4 055:-/st. Bottenventil brons. 505:-/st.  TOP-LINE 120 Led, Vit. 11 220:- VÄGGSKÅP 70x40 Vit Fas. 2 590:- KNOPP Oval brons 90:- /st. BELLE tassbadkar av akryl se sidan 145. NCS-FÄRG S 5030-G, mot pristilägg se sid. 172.

56


ST I L E N K L A S S I S K OC H T I D LÖ S M Ö B E L S E R I E , BYG G D E N S O M D U V I L L . Valfriheten gör det dessutom enkelt att hitta en kombination som passar varje badrum. Tvättställens karakteristiska uttryck med stänkskydd, träinredning i lådor och de noggrant utvalda handtagen förstärker kvalitetskänslan. STIL LEVERERAS FÄRDIGMONTERAD. FAKTA OM MÖBELSERIEN HITTAR DU PÅ SIDORNA 172-173. SE FLER BILDER PÅ SVEDBERGS.SE

57


ST I L M Ö B E L S E R I E

STIL Underdel 60x45 vit ram. 6 305:- Skålhandtag brons. 90:- /st. STIL porslinstvättställ 60x45. 2 415:- SVEA tvättställsblandare brons. 4 055:- Bottenventil brons. 505:FORSA U-dusch 83x94, alu matt med klarglas. Handtag nr1. 11 160:- ROUND duschbatteri inkl. termostatblandare 160 cc, duschhuvud och handdusch i krom. 6 365:SPEGELSKÅP Holger, vit matt. 2 510:-   

58


59


ST I L M Ö B E L S E R I E

STIL Underdel 80x45 grå ram. 8 455:- Porslinsknopp. 90:-/st. STIL porslinstvättställ 80x45. 3 170:- CLASSIC tvättställsblandare krom. 4 055:-  Bottenventil krom. 300:- STIL Top-Mirror 80 LED grå. 6 540:- Väggskåp 70x40 grå ram. 3 115:- SCARLETT gjutmarmorbadkar vit. se sidan 139.    

60


61


ST I L M Ö B E L S E R I E

HUR SER DITT BADRUM UT? V I H A R K O M B I N AT I O N E N S O M PA S S A R .

STIL Underdel 100x35 svart ek ram. 9 290:- Läderhandtag, svart läder. 250:-/st. BÄNKSKIVA 100x35 Blanco Zeus Extreme 4 665:- FLOD porslinstvättställ. 2 110:-  LOVE ME MINI tvättställsblandare krom. 3 955:- Bottenventil krom. 300:- STIL Top-Mirror 100 Svart ek LED 7 150:- Högskåp 123x40x35 svart ek ram. 5 850:Handdukshängare tvåkrok S02 svart. 305:- FORSA rak hörndusch 90x90, svart matt med klarglas. Handtag nr1. 7 100:- PIAZZA duschbatteri inkl. termostatblandare 160 cc, duschhuvud och handdusch, krom. 6 450:- Duschplatta 90x158. 6 790:- ZAGA handdukstork svart 26x120 cm. 4 210:-

62


63


ST I L M Ö B E L S E R I E

GUIDE: SÅ BYGGER DU STIL. 1 . VÄ L J B R E D D PÅ U N D E R D E L

2 . VÄ L J DJ U P PÅ U N D E R D E L

Du kan välja mellan 40, 60, 80, 100 och 120 cm.

Du kan välja mellan 35 och 45 cm. 35 CM DJUP

35 CM DJUP

40

45 CM DJUP

60

80

100

60

80

100

45 CM DJUP

120

3 . VÄ L J T VÄT T S TÄ L L Beroende på vilken bredd och djup du har valt på underdelen kan du välja bland flera tvättställ. Du kan också välja en bänkskiva med ett ovanpåliggande tvättställ.

P O R S L I N S T VÄT T S TÄ L L 35 cm

Stil 60 cm

Stil 80 cm

Stil 100 cm

Fjord 40, 60, 80, 100 cm

45 cm

Stil 60 cm

64

Stil 80 cm

Stil 100 cm

Deep 60, 80, 100 cm

Wave 120 cm


B Ä N K S K I VA M E D O VA N PÅ L I G G A N D E T VÄT T S TÄ L L Bänkskivor finns i samma bredder och djup som underdelarna. Välj mellan Helix, Opalsvart granit eller Blanco Zeus Extreme. Komplettera med ovanpåliggande tvättställ.

Drop

Ebb

Ellipse

HELIX (20MM)

Flod

Gotland

Koster

Plask

BLANCO ZEUS EXTREME (12MM)

OPALSVART GRANIT (20MM)

4 A . VÄ L J F R O N T O C H FÄ R G PÅ U N D E R D E L Oavsett djup kan du välja mellan ljus ek, svart ek, vit, grå eller valfri NCS-färg mot pristillägg.

VIT FAS

VIT RAM

GRÅ FAS

GRÅ RAM

LJUS EK RAM

SVART EK RAM

VALFRI NCS-FÄRG MOT PRISTILLÄGG.

4 B . VÄ L J H A N DTA G PÅ F R O N T Oavsett tidigare val kan du välja mellan flera olika handtag. Se samtliga på sidan 173.

65


ST I L M Ö B E L S E R I E

5 . VÄ L J Ö V E R D E L Oavsett tidigare val kan du välja mellan: Top-Line LED och Top-Line i storlekarna 60, 80, 100 och 120 cm, Top-Mirror LED i storlekarna 40, 60, 80, 100, 120. Samtliga finns i färgerna vit, ljus ek, svart ek, grå eller valfri NCS-färg mot pristillägg.

6 . T I L L S I S T, VÄ L J S I D O FÖ R VA R I N G Välj mellan två olika storlekar, 172 eller 123 cm hög. Båda går att få som vit, grå, ljus ek, svart ek eller valfri NCS-färg mot pristillägg med tre olika fronter - fas, ram och ram/frostglas. Finns även som väggskåp.

SE ALLA VAL I KÖPGUIDEN SID 172-173.

66


D E TA L J E R N A G Ö R H E L H E T E N . V I H A R TA G I T K VA L I T E T S - O C H D E S I G N K Ä N S L A N Ä N D A N E D I L Å D O R N A Lådor är viktiga. Även om de oftast är stängda. Det är anledningen till att Stil har fackindelade lådinsatser i trä och en matta i botten som håller saker och ting på plats. Lådorna är fullt utdragbara och självklart mjukstängande. Glidskenorna har kullager. Något att tänka på nästa gång du öppnar en låda. Som ett extra tillval kan du välja att få lådorna upplysta inuti. Det ger ett lyxigare intryck och förstärker känslan av kvalitet.

Som ett extra tillval kan du välja att få lådorna upplysta inuti.

K VA L I T E T S O M K Ä N N S

B L A N D A R E F Ö R S TÄ R K E R S T I L E N

Lådornas fronter är av äkta träfaner och insatserna av trä vilket ger en skön kvalitetskänsla. Belysningen är energisnål och anpassade för att ge ett behagligt ljus.

Välj en blandare som förstärker den känsla du vill förmedla i badrummet. På sidan 152 hittar du blandare som är formgivna för just våra möbelserier.

67


ST I L M Ö B E L S E R I E

S v e d b e r g s

68

i n d i v i d u a l

D e s i g n


G I L L A R D U S T I L K O M M E R D U AT T Ä L S K A K O M B I N AT I O N E N M E D S i D . Det är enkelt att tycka om Stil. Kanske är det formgivningen, eller möjligheterna, förmodligen både och. När du väljer att kombinera Stil med SiD förstärker du de intrycken. Allt anpassas efter dina individuella önskemål. Ditt badrum kommer inte att likna något annat. Du bestämmer.

M ÅT T B E S TÄ L L D I N B Ä N K S K I VA En måttanpassad bänkskiva höjer utseendet på hela badrummet. Dessutom kan du välja ett material som passar ihop med den övriga inredningen. Bänkskivorna går att få i allt från natursten till Dekton (ett motståndskraftigt naturmaterial).

Stil går att få i valfri färg (enligt NCS-skalan, mot pristillägg).

N Ä R M A S T E S i D - ÅT E R FÖ R S Ä L J A R E Kontakta någon av våra SiD-certifierade återförsäljare så får du all hjälp du behöver när det gäller att skräddarsy din Stil-badrumslösning. Allt anpassas efter just ditt badrums möjligheter. För närmaste SiD-återförsäljare besök svedbergs.se

När du väljer att kombinera Stil med SiD får du också fler valmöjligheter när det gäller tvättställ och blandare. Se alla alternativ på svedbergs.se

69


S K A PA TÄ N K L I T E M I N D R E . Nu ger vi de små badrummen en framtid. Alla de ytor med potential som aldrig fått en ärlig chans. Skapa är en serie möbler utvecklade för lite mindre badrum. Utan kompromisser. Omsorgen för kvaliteten, detaljerna och funktionerna finns där. Med ett formspråk som tillåter dig att sätta en personlig prägel på helheten. Det är inte så mycket att fundera på. Tänk lite mindre. SKAPA LEVERERAS FÄRDIGMONTERAD. FAKTA OM MÖBELSERIEN HITTAR DU PÅ SIDAN 171. SE FLER BILDER PÅ SVEDBERGS.SE

70


SKAPA underdel 50x35 grå låda. 3 345:- Handtag 12 svart. 55:- SKAPA tvättställ 50x35. 1 520:- FOR YOU tvättställsblandare krom. 3 855:-  Bottenventil krom. 300:- JENNY spegelskåp, svart matt. 2 925:- Väggskåp 70x30 grå. 1 775:- Handtag 12 svart. 55:- Handdukshängare enkrok S01 svart. 200:- 

71


S K A PA M Ö B E L S E R I E

1.

1. SKAPA underdel 55x35 svart ek låda. 3 600:- Handtag 12 vit. 55:- SKAPA tvättställ 55x35. 1 620:- LOVE ME MINI tvättställsblandare krom. 3 955:- Bottenventil krom. 300:- SKAPA spegelskåp 55 svart ek. 4 395:- Väggskåp 70x30 svart ek. 1 915:- Handtag 12 vit. 55:- 2. SKAPA underdel 45x25 ljus ek dörr. 1 825:- Handtag 11 krom. SKAPA tvättställ 45x25. 1 315:- TWIT tvättställsblandare krom. 2 535:- Bottenventil krom. 300:- SKAPA spegel 45 ljus ek. 2 795:- 3. Högskåp 123x30 ljus ek. 4 735:- 

72


3.

2.

73


SKAPA underdel 50x25 vit dörr. 1 720:- Handtag 12 mässing. 55:-/st. SKAPA tvättställ 50x25. 1 420:- PIPE tvättställsblandare guld. 4 565:-  Bottenventil guld. 505:- SVEA spegel rund 60 guld matt. 2 105:- Handdukshängare enkrok S01 svart. 200:- 

74


75


S K A PA M Ö B E L S E R I E

G U I D E : S Å B Y G G E R D U S K A PA . 1 . VÄ L J B R E D D PÅ U N D E R D E L O C H T VÄT T S TÄ L L

2 . VÄ L J DJ U P PÅ U N D E R D E L

Välj mellan 45, 50 och 55 cm.

Välj mellan 25 (med dörrar) och 35 cm (med dörrar eller låda).

45 CM BRED

50 CM BRED

55 CM BRED

25 CM DJUP

Tvättställen har glaserad undersida. Förberedda för konsollupphängning. Djup 35 cm även för bultmontage.

35 CM DJUP

Fullt utdragbar låda med korkmatta.

3 . VÄ L J FÄ R G PÅ U N D E R D E L Välj mellan vit, grå, ljus ek och svart ek.

VIT

GRÅ

LJUS EK

4 . VÄ L J H A N D TA G I Skapa underdelar ingår alltid handtag 11 krom. Övriga handtag kan du välja som tillval.

Handtag 11 finns i vit, svart, krom och mässing.

Handtag 12 finns i vit, svart, krom och mässing.

76

SVART EK


5 . VÄ L J Ö V E R D E L Välj Spegel LED, 4 cm djup, eller Spegelskåp LED, 12 cm djup. Finns i bredderna 45, 50 och 55 cm och 70 cm höjd samt i färgerna vit, grå, ljus ek och svart ek.

6 . T I L L S I S T, VÄ L J S I D O FÖ R VA R I N G Välj mellan flera skåp i olika storlekar. Alla finns i färgerna vit, grå, ljus ek och svart ek.

77


INTRO P L ÅT OC H F U N K T I O N I S KÖ N S Y M B I O S . Det är rena linjer, det är praktiskt, det är plåt. Nyheten Intro är en badrumsmöbel som tål tuffa tag. Möbelserien är smidig och tar liten plats vilket gör den perfekt också i det lilla badrummet. Precis som våra andra badrumsmöbler tillverkas Intro i Dalstorp. INTRO LEVERERAS FÄRDIGMONTERAD. FAKTA OM MÖBELSERIEN HITTAR DU PÅ SIDAN 173. SE FLER BILDER PÅ SVEDBERGS.SE

78


INTRO underdel 55 antracitgrå. 2 395:- SKAPA tvättställ 55x35. 1 620:- TOUCH ME tvättställsblandare krom. 1 825:- Bottenventil krom. 300:- INTRO spegel 55 antracitgrå belysning LED. 2 195:-  

79


1.

1. INTRO underdel 45 vit matt. 1 995:- SKAPA tvättställ 45x35. 1 420:- TOUCH ME tvättställsblandare krom. 1 825:-  Bottenventil krom. 300:- INTRO spegelskåp 45 vit matt. 2 050:- 2. INTRO spegelskåp 45 vit matt. 2 050:- INTRO Belysning LED 45 vit matt. 1 350:- 3. INTRO underdel 55 antracitgrå. 2 395:- SKAPA tvättställ 55x35.  1 620:-  TOUCH ME tvättställsblandare krom. 1 825:- Bottenventil krom. 300:-

80


2.

3.

81


I N T RO M Ö B E L S E R I E


GUIDE: SÅ BYGGER DU INTRO. 1 . VÄ L J B R E D D PÅ U N D E R D E L O C H T VÄT T S TÄ L L Välj mellan 45, 50 och 55 cm.

45 CM BRED

50 CM BRED

55 CM BRED

35 CM DJUP

2 . VÄ L J FÄ R G PÅ U N D E R D E L Välj mellan vit matt och antracitgrå.

VIT MATT

ANTRACITGRÅ

Tvättställen har glaserad undersida. Förberedda för konsollupphängning. Även för bultmontage.

3 . VÄ L J Ö V E R D E L Spegel LED, 4 cm djup och 70 cm hög. Spegelskåp, 13,5 cm djup och 67 cm hög. Båda finns i bredderna 45, 50 och 55 cm och i vit matt och antracitgrå. Komplettera spegelskåpet med LED-belysning och eluttag.

INTRO BELYSNING LED 55 Ljuskälla LED, 10 W, 690 lumen. B:55 H:3,2 D:15 cm. Finns i bredd: 45, 50 och 55 cm. Färger: Vit och Antracitgrå.

INTRO ELUTTAG 55 230 V. Finns med eller utan jordfelsbrytare. Finns i bredd: 45, 50 och 55 cm. Färger: Vit och Antracitgrå.

83


T VÄT T & T O R K

84


F L E R M ÖJ L I G H E T E R I B A D R U M M E T. FÖ R VA N D L A B A D R U M M E T T I L L R E N A T VÄT T S T U G A N . Det här är goda nyheter för dig som har ett badrum men ingen tvättstuga. Nu kan du flytta in tvättmaskinen och torktumlaren i badrummet, vi har skåpen och bänkarna som passar. Eftersom vi dessutom har över 50 års erfarenhet av badrum vet vi vilka krav som ställs i fuktiga miljöer. Allt handlar om kvalitet, funktion och hantverk.

Väggskåp 40 Vit. 1 870:-/st. Handtag 3, krom. 95:-/st. Bänkskiva Vit. Konsol till bänkskiva 255:-/st. FORMA underdel 60x45 vit 2 lådor. 5 090:- Handtag 3, krom. 95:-/st. DEEP porslinstvättställ 60x45. 2 415:TOP-LINE 60 vit lysrör. 5 735:-     

85


T VÄT T & T O R K

FORMA underdel 80x35 grå 2 lådor. 6 405:- Handtag nr 5, 256 cc svart. 165:-/st. FJORD porslinstvättställ 80x35. 2 960:- TWIT tvättställsblandare krom. 2 535:-  Bottenventil krom. 300:- STIL Top-Mirror 80 LED grå. 6 540:- Väggskåp 70x60x35 Grå. 2 255:-/st. Handtag nr 5, 128 cc svart. 95:-/st. Täcksida väggskåp grå. 450:-/st. Bänkskiva mörkgrå. Täcksida tvättmaskin grå. 810:-/st. Tvättskåp 122x40x60 grå. 4 970:-/st. Handtag nr 5, 256 cc svart. 165:-/st.Täcksida 122 grå. 1 115:-/st. Stödben. 405:-/par. Bänkskiva mörkgrå.       

86


87


T VÄT T & T O R K

88

Väggskåp 60 B:60 H:70 D:35 Vit ram. Art. nr. 712561. 3 235:Vit slät. Art. nr. 712761. 2 255:Vit fas. Art. nr. 712361. 3 235:-

Väggskåp 40 B:40 H:70 D:35 Vit ram. Art. nr. 712551. 2 360:Vit slät. Art. nr. 712751. 1 870:Vit fas. Art. nr. 712351. 2 360:-

Väggskåp 30 B:30 H:70 D:35 Vit ram. Art. nr. 712511. 2 200:Vit slät. Art. nr. 712711. 1 685:Vit fas. Art. nr. 712311. 2 200:-

Tvättskåp 122x60 B:60 H:122 D:60 Vit slät. Art. nr. 712471. 4 870:Vit ram. Art. nr. 712472. 6 190:Vit fas. Art. nr. 712485. 6 190:-

Tvättskåp 122x40 B:40 H:122 D:60 Vit slät. Art. nr. 712461. 4 765:Vit ram. Art. nr. 712462. 5 375:Vit fas. Art. nr. 712483. 5 375:-

Tvättskåp 172x40 B:40 H:172 D:60 Vit slät. Art. nr. 712451. 4 870:Vit ram. Art. nr. 712452. 5 885:Vit fas. Art. nr. 712481. 5 885:-


NÅGRA AV ALLA FÖRDELAR. Skåpen passar bra till Forma, Stil och Skapa både när det gäller färg och form. På köpet får du bra förvaringsmöjligheter eftersom väggskåpen är 35 cm och tvättskåpen 60 cm djupa. Varför inte komplettera med ett separat eluttag invändigt i något av skåpen? Med en bänkskiva gömmer du smidigt undan tvättmaskin och torktumlare. Bänkskivan som kan måttanpassas är 63 cm djup och 2,8 cm tjock. Max längd 240 cm.

FÄRGER PÅ DÖRRAR

VIT SLÄT

VIT RAM

VIT FAS

GRÅ SLÄT

GRÅ RAM

GRÅ FAS

LJUS EK SLÄT

LJUS EK RAM

SVART EK SLÄT

TÄCKSIDA OCH PASSBIT

H A N D TA G

Skåpen har alltid vita stommar. Som tillbehör

Välj till handtag från våra möbelserier Forma, Stil och Skapa.

SVART EK RAM

finns täcksida och passbit.

FÄRGER PÅ BÄNKSKIVA

VIT

LJUSGRÅ

MÖRKGRÅ

SVART

Elbox med 3 eluttag för högskåp. Art. nr. 72. 225:-

Konsol till bänkskiva. Art. nr. 47920. 255:-

Bänkskiva Vit. Art. nr. BSK01. se sidan 179 FÖR MER INFORMATION SE KÖPGUIDEN SIDAN 179

Vinkelbeslag till bänkskiva. Art. nr. 47910. 55:-

Tvättkorg till tvättskåp 60 Art. nr. 712806. 605:Tvättkorg till tvättskåp 40 Art. nr. 712804. 505:-

89


SKÅPEN SOM SPEGLAR VEM DU ÄR. Det var den första produkt vi tillverkade. Året var 1962. Sedan dess har miljoner människor sett sig själva i våra produkter – en hisnande tanke.

90


JENNY Spegelskåp i plåt med förvaring, utvikbar dörr (svängel). Två hyllor. Storlek: Spegel 60 cm diameter. Skåp. B:35 H:43 D:8 cm. Totalt djup (spegel + skåp) 10 cm. Färger: Vit matt, svart matt, grafitgrå, dimgrön, gul och guld matt. Från 2 710:-

HOLGER Spegelskåp i plåt med förvaring, utvikbar dörr (svängel). Tre hyllor. Storlek: Spegel B:45 H:60 cm. Skåp. B:43 H:58 D:10 cm. Totalt djup (spegel + skåp) 12 cm. Färger: Vit matt, svart matt, grafitgrå, dimgrön, gul och guld matt. Från 2 510:-

Design: Roger Persson.

Design: Roger Persson.

VIT MATT

SVART MATT

GRAFITGRÅ

DIMGRÖN

FÖR MER INFORMATION SE KÖPGUIDEN SIDAN 174-178.

GUL

GULD MATT

91


LED-LINE 55 Ledbelysning 2x2,5 W, Tvättställsljus 1x2,5 W. IP 44. 230 V eluttag B:55 H:70 D:13,5/22 cm. Art. nr. 250055. 3 995:Finns i bredd: 55 och 60 cm. SKAPA SPEGELSKÅP 55 Ljuskälla LED, 11,5 W, 720 lm. IP44. 230 V eluttag B:55 H:69 D:12/14 cm. Art. nr. 370855. 4 160:Finns i bredd: 45, 50 och 55 cm. Färger: Vit, ljus ek, svart ek och grå.

SKAPA SPEGEL 50 Ljuskälla LED, 657 lm 10,5W. IP44. B:50 H:69 D:4/7 cm. Art. nr. 370750. 2 735:Finns i bredd: 45, 50 och 55 cm. Färger: Vit, ljus ek, svart ek och grå.

92

SPEGELSKÅP SOBER 60 Övre ljuskälla LED 11,2 W 810 lm Undre ljuskälla LED 2,2 W 75 lm. IP44. 230 V eluttag B:60 H:70 D: 13cm. Art. nr.. 211060. 5 965:Finns i bredd: 40, 60, 80 och 100 cm. Färger: Vit, ljus ek, svart ek och grå.


IMAGO SPEGEL 80 LED Övre ljuskälla LED 10 W 750 lm B:80 H:83 D:5/9 cm. Art. nr. 395082. 4 595:-

IMAGO SPEGEL 80 B:80 H:80 D:5 cm. Art. nr. 395080. 2 695:LED-LAMPA 30 Art. nr. 7030. 990:-

Finns inkl. tvättställsljus. Finns i bredd: 40, 60, 80, 100, 120 och 140 cm. Färger: Vit matt, antracitgrå och svart matt.

Finns i bredd: 40, 60, 80, 100, 120 och 140 cm.

VÄ L J T I L L B E LY S N I N G .

SPEGEL 55 med 2 sidoljus, lysrör 2x14 W. IP44. B:55 H:70 D:4 cm. Art. nr. 70255. 2 155:-

SPEGELSKÅP LINE 55 Utan belysning B:55 H:67 D:13 cm. Art. nr. 250155. 2 095:Som tillval finns eluttag.

Finns i bredd: 45, 55 och 60 cm.

SPEGELSKÅP A60 i trä, skjutbara speglar, två hyllor. B:60 H:52 cm. Art. nr. 7000. 920:-

SPEGELSKÅP TVILLING 65 i trä, skjutbara speglar, två hyllor. B:65 H:52,5 cm. Art. nr. 9. 1 445:-

93


VÄ L J T I L L

SPEGELSKÅP I:ET 55 i metall, skjutbara speglar, tre hyllor. B:55 H:70 cm. Art. nr. 339. 1 135:-

B E LY S N I N G .

SPEGELSKÅP TVILLING 65 i metall, skjutbara speglar, två hyllor. B:65 H:39,5 cm. Art. nr. 13. 885:-

SPEGELSKÅP EAGLE 55 i metall, speglar på insidan, tre hyllor. B:55 H:70 cm. Art. nr. 325. 2 085:-

94

MEDICINSKÅP 36,5 i metall, barnsäkert skåp, levereras med två nycklar, två hyllor, kan vänster- eller högerhängas. B:36,5 H:50 cm. Art. nr. 38. 850:-

SPEGELSKÅP i metall med utvikbar spegeldörr. B:40 H:50 D:14. cm. Art. nr. 310. 850:-


V I L K E T S K U L L E PA S S A H E M M A H O S D I G ?

INTRO SPEGEL 55 Ljuskälla LED, 11,2 W, 470 lm. IP 44. B:55 H:70 D:6 cm. Art. nr. 297155. 2 195:-

INTRO SPEGELSKÅP INTRO PLÅT 55 Utan belysning B:55 H:67 D:13,5 cm. Art. nr. 295055. 2 695:-

Finns i bredd: 45, 50 och 55 cm. Färger: Vit och Antracitgrå.

Finns i bredd: 45, 50 och 55 cm. Färger: Vit och Antracitgrå.

VÄ L J T I L L B E LY S N I N G . INTRO BELYSNING LED 55 Ljuskälla LED, 10 W, 690 lm. IP 44. B:55 H:3,2 D:15 cm. Art. nr. 2953. 1 450:Finns i bredd: 45, 50 och 55 cm. Färger: Vit och Antracitgrå.

SPEGELSKÅP BIRDIE 40 i metall, tre hyllor, kan vänster- eller högerhängas. B:40 H:70 cm. Art. nr. 320. 1 235:-

INTRO ELUTTAG 55 230 V. Art. nr. 2958. 305:-

PLÅTBELYSNING MED LED. Finns i bredd: 55, 60 och 65 cm. Med eller utan eluttag och jordfelsbrytare. IP 44. Passar till samtliga trä- och plåtskåp.

LED-LAMPA. Finns i bredd: 30 och 50 cm. Passar till spegel aluminium, Line 55 och 60 samt övriga träskåp.

Finns i bredd: 45, 50 och 55 cm. Finns med eller utan jordfelsbrytare. Färger: Vit och Antracitgrå.

95


D E T F I N N S M Å N GA S K Ä L AT T VÄ L J A E T T T VÄT T S TÄ L L AV P O R S L I N . De flesta av våra tvättställ är av porslin. Det är ett material som lämpar sig perfekt för tvättställ eftersom det tål både flitigt användande och vatten. Dessutom är det snyggt, hållbart och enkelt att hålla rent. Nu är bara frågan, vilket väljer du?

96


O VA N PÅ L I G G A N D E P O R S L I N S T VÄT T S TÄ L L F Ö R B L A N D A R E .

DROP porslinstvättställ. B:62 H:13 D:44. 1 900:-

EBB porslinstvättställ. B:41 H:14 D:42. 1 900:-

ELLIPSE porslinstvättställ. B:55 H:15 D:39. 1 435:-

GOTLAND porslinstvättställ. B:66 H:13 D:41. 2 110:-

KOSTER porslinstvättställ. B:53 H:16 D:42. 2 110:-

PLASK porslinstvättställ. B:45 H:15 D:45. 1 900:-

FLOD porslinstvättställ. B:57 H:14 D:42. 2 110:-

O VA N PÅ L I G G A N D E P O R S L I N S T VÄT T S TÄ L L FÖ R F R I S TÅ E N D E B L A N D A R E .

PRIS PÅ TVÄTTSTÄLL ÄR EXKL. BLANDARE. FÖR MER INFORMATION SE SVEDBERGS.SE

S

.

BADR PA

FYN porslinstvättställ. B:45 H:15 D:45. Vit. 2 610:Vit matt. 2 735:-

T PÅ

A

VIK porslinstvättställ. B:50 H:14 D:37. 2 225:-

ME

DBERGS

SUND porslinstvättställ. B:38 H:14 D:38. 2 020:-

M

VE

U

PORLA porslinstvättställ. B:60 H:10 D:37. 3 000:-

SK

OCEAN porslinstvättställ. B:45 H:18 D:45. 2 690:-

E

JOLLE gjutmarmortvättställ. B:42 H:16 D:42. 2 275:-

S

BOJ gjutmarmortvättställ. B:43 H:15 D:43. 2 690:-

97


98


P O R S L I N S T VÄT T S TÄ L L .

PORSLINSTVÄTTSTÄLL 9091 för bult- eller konsolmontage. B:51,5 H:19,5,5 D:39. 900:-

SKAPA tvättställ 45x25. för konsolmontage. B:46 H:8,5 D:31. 1 315:-

SKAPA tvättställ 50x25. för konsolmontage. B:51 H:8,5 D:31. 1 420:-

SKAPA tvättställ 55x25. för konsolmontage. B:56 H:8,5 D:31. 1 520:-

SKAPA tvättställ 45x35. för bult- eller konsolmontage. B:46 H:8,5 D:41. 1 420:-

SKAPA tvättställ 50x35. för bult- eller konsolmontage. B:51 H:8,5 D:41. 1 520:-

SKAPA tvättställ 55x35. för bult- eller konsolmontage. B:56 H:8,5 D:41. 1 620:-

P E L A R T VÄT T S TÄ L L AV P O R S L I N .

TILLBEHÖR.

Vattenlås för avlopp i vägg krom. 1 035:-

PORSLINSTVÄTTSTÄLL 90051. 910:PELARE till 90051. 910:-

PORSLINSTVÄTTSTÄLL 9090 för bult- eller konsolmontage. B:57 H:25 D:46. 900:PELARE till 9090. 910:-

PRIS PÅ TVÄTTSTÄLL ÄR EXKL. BLANDARE. FÖR MER INFORMATION SE SVEDBERGS.SE

Vattenlås för avlopp i golv krom. 1 305:-

99


VÅ R T B Ä S TA D U S C H S O R T I M E N T N Å G O N S I N . Aldrig har vi haft fler duschar att välja mellan. Speciellt stolta är vi över serien Forsa, ett koncept framtaget i samarbete med formgivarna Form Us With Love. Våra så kallade gångjärnsduschar, 180°, har också fått stor uppmärksamhet det senaste året. Sedan har vi några favoriter som varit med lite längre, de hittar du längst bak i det 32-sidiga duschavsnittet.

100


VÅ R A D U S C H S E R I E R FORSA

SID 102

180°

SID 118

FA S E T T

SID 130

101


FO R S A En duschserie med ett formspråk som passar in i moderna badrum. Smidiga profiler och handtag höjer det estetiska intrycket, smarta funktioner ökar upplevelsen och valfriheten att kombinera som du vill gör Forsa extremt flexibel.

FO R M U S W I T H LO V E I tio år har den internationellt hyllade studion satt dialog och relevans i fokus, med hjälp av strategisk design för att positionera, bygga och upprätthålla morgondagens varumärken. Med oss på Svedbergs har samarbetet varit nära och intensivt, bland annat genom workshops och regelbundna avstämningar. Alltid med en strävan att balansera motstridiga värden och utmana det konventionella. Resultatet är Forsa.

Design: Form Us With Love

FORSA dubbel nisch 160, vit matt med gradient glas. Handtag nr1. 9 130:-  ELLISSE duschbatteri inkl. termostatblandare 160 cc, duschhuvud och handdusch, krom. 6 450:-  FREJA handdukstork, 15W med allpolig strömbrytare, krom, 80 cm. 2 060:-

102


Dörrarna kan vikas inåt när duschen inte används.

Vid öppning höjs dörren vilket gör den lättöppnad.

Välj bland många storlekar, färger och former.

Smarta gångjärn sänker dörren vid stängning.

Smidigare profiler som tillåter rördragning.

Kan måttanpassas för mindre utrymmen.

103


FORSA HÖRNDUSCHAR

EJ IORDNINGGJORD

1.

1. FORSA rak hörndusch 90x90, svart matt med klarglas. Handtag nr1. 7 100:- Duschplatta 90x158. 6 790:- PIAZZA duschbatteri inkl. termostatblandare 160 cc, duschhuvud och handdusch, krom. 6 450:- ZAGA handdukstork svart 26x120 cm. 4 210:- 2. FORSA rak hörndusch 80x80, alu blank med gradient. Handtag nr2. 9 130:-  3. FORSA rak hörndusch 70x90, vit matt med frostglas. Handtag nr1. 7 100:- 4. FORSA hörndusch rak/halvrund 75x105, alu matt med rökglas. Handtag nr2. 8 115:-   

104


3.

2.

4.

F R I G Ö R G O LV U T R Y M M E Tack vare de smarta lyftgångjärnen blir det enklare att både öppna och stänga dörren. Dessutom håller gummilisten tätt mot golvet, så du slipper stänk i badrummet. När duschen inte används kan dörrarna vikas inåt för att frigöra golvutrymme. De smidiga profilerna tillåter rördragning. Välj bland många storlekar, färger och former.

FÖR AKTUELLA DUSCHBATTERI OCH DUSCHSET SE SIDAN 157. SE KOMBINATIONER OCH MER INFORMATION I KÖPGUIDEN SIDAN 182–186.

105


EJ IORDNINGGJORD

1.

1. FORSA U-dusch 83x94, alu blank med klarglas. Handtag nr2. 11 160:- ROUND duschbatteri med termostatblandare 160 cc, duschhuvud och handdusch i krom. 6 365:- 2. FORSA halvrund hörndusch 90x90, svart matt med gradient glas. Handtag nr1. 9 130:- 3. FORSA halvrund hörndusch 90x90, alu matt med klarglas. Handtag nr1. 7 100:- 4. FORSA hörndusch U/rak 84x126, alu matt med klarglas. Handtag nr1. 9 640:- 5. FORSA rund, alu matt med klarglas. Handtag nr2. 9 995:-                          

106


FO R S A H Ö R N D U S C H A R

FÄ R G M AT C H AT O C H BRA INSYNSSKYDD Gradientglaset, som är färgmatchat, ger ett bra insynsskydd. Välj mellan två olika handtag, också dessa är färgmatchade. De stora glasytorna ger luft och rymd. Trots att profilerna är smidiga tillåter de rördragning. De smarta gångjärnen gör det både enklare att öppna och stänga dörren, dessutom håller gummilisten tätt mot golvet. Nyheten Forsa rund är en perfekt lösning vid fönster, kan monteras asymmetriskt i hörn.

2.

3.

4.

5.

FÖR AKTUELLA DUSCHBATTERI OCH DUSCHSET SE SIDAN 157. SE KOMBINATIONER OCH MER INFORMATION I KÖPGUIDEN SIDAN 182–186.

107


FO R S A S K Ä R M VÄGGA R

1.

1. FORSA skärmvägg 90, alu blank med frostglas. Handtag nr1. 3 750:- ELLISSE duschbatteri inkl. termostatblandare 160 cc, duschhuvud och handdusch, krom.  6 450:- 2. FORSA skärmvägg 80, alu blank med klarglas. Handtag nr1. 3 750:- 3. FORSA böjd skärmvägg 90, svart matt med rökglas 4 765:4. FORSA skärmvägg 90, alu matt med frostglas. Handtag nr2. 3 750:- 5. FORSA skärmvägg fast 90, alu blank med klarglas. 3 595:- 6. Hörnstag dusch 595:- 

108


6.

PERFEKT FÖR DET LILLA BADRUMMET

2.

3.

4.

5.

FAST OCH RÖRLIG SKÄRMVÄGG GÅR ATT KOMBINERA IHOP TILL EN HÖRNLÖSNING. SE KÖPGUIDEN SID 183.

Denna duschmodell passar även små badrum. De smarta lyftgångjärnen gör det både enklare att öppna och stänga dörren, dessutom håller gummilisten tätt mot golvet. Trots att profilerna är smidiga tillåter de rördragning. Med ett stag går det att få en rörlig dörr att bli fast (se bild 6). Forsa skärmvägg är en nyhet som har klämfäste till golv och stag i krom för duschdraperi.

109


FORSA VIKDUSCHAR

N Y H E T.

1.

1. FORSA Vikdusch 90x90, Alu blank med Klarglas 9 990:- PIAZZA duschbatteri inkl. termostatblandare 150 cc, duschhuvud och handdusch, krom. 6 450:2. FORSA Vikdusch med fast skärmvägg 90x90, Alu blank med Klarglas 9 190:- 3. FORSA Vikskärmvägg 90, Alu matt med Klarglas 5 190:- 4. FORSA Viknisch 90, Alu matt med Klarglas 6 190:- 5. FORSA Vikdusch 70x70, Alu matt med Klarglas. Monterad som dubbelnisch. 9 990:- 6. FORSA Vikdusch med fast skärmvägg 70x70, Alu blank med Klarglas. Monterad som dubbelnisch. 9 190:-

110


2.

3.

4.

Snygg lösning istället för handtag.

S M A R T LÖ S N I N G , PA S S A R A L L A B A D R U M

5.

6.

Duschserien Forsas vikduschar är smart konstruerade för att passa alla badrum. De olika sektionerna med vikfunktion gör att duschen inte tar någon plats. När du inte använder duschen fäller du helt enkelt in sektionerna mot väggen. Välj mellan olika modeller och utföranden för att hitta en lösning som passar ditt badrum.

FÖR AKTUELLA DUSCHBATTERI OCH DUSCHSET SE SIDAN 157. SE KOMBINATIONER OCH MER INFORMATION I KÖPGUIDEN SIDAN 182–186.

111


1.

1. FORSA hörndusch badkar 85x85, alu blank med klarglas. Handtag nr1. 6 085:- DUSCHBADKAR 160 av akryl, 2. FORSA skärmvägg badkar 85, alu matt med frostglas. Handtag nr1. 3 245:- DUSCHBADKAR 155 av akryl, 3. FORSA hörndusch badkar 85x85, vit matt med klarglas. Handtag nr2. 6 085:- DUSCHBADKAR 155 av akryl, 

112


FO R S A S K Ä R M VÄ G G T I L L BA D K A R

2.

3.

S M A R T LÖ S N I N G G E R M I N D R E S TÄ N K Ett duschhörn på ett badkar är smart för att slippa stänk. Dörrarna kan dessutom vikas undan, till exempel vid bad. Det härdade säkerhetsglaset är 6 mm tjockt. Profilerna är smidiga men tillåter ändå rördragning. De går också att få i 4 olika färger; vit matt, svart matt, aluminium matt och aluminium blank.

FÖR AKTUELLA DUSCHBATTERI OCH DUSCHSET SE SIDAN 157. SE KOMBINATIONER OCH MER INFORMATION I KÖPGUIDEN SIDAN 182–186.

113


FORSA NISCHDUSCHAR

1.

1. FORSA dubbel nisch 160, vit matt med gradient glas. Handtag nr1. 9 130:- ELLISSE duschbatteri inkl. termostatblandare 160 cc, duschhuvud och handdusch, krom.  6 450:- FREJA handdukstork, 15W med allpolig strömbrytare, krom, 80 cm. 2 060:- 2. FORSA dubbel nisch 160, svart matt med klarglas. Handtag nr1. 7 100:-  3. FORSA enkel Nisch 90, alu blank med frostglas. Handtag nr2. 5 070:- 

114


2.

3.

SMIDIGA OCH SNYGGA PROFILER Handtagen är i samma stil och färg som profilerna. Gradientglaset, som också går att få i olika färger, ger både insynsskydd och ett luftigt intryck. Konstruktionen gör att du slipper stänk på andra ställen i badrummet. Välj mellan flera storlekar med en eller två dörrar. Profilerna går att justera för olika breddmått, eller köp till byggprofiler 20 alt. 40 mm.

FÖR AKTUELLA DUSCHBATTERI OCH DUSCHSET SE SIDAN 157. SE KOMBINATIONER OCH MER INFORMATION I KÖPGUIDEN SIDAN 182–186.

115


FORSA DUSCHSERIE

GUIDE: SÅ BYGGER DU FORSA. 1 . VÄ L J M O D E L L Börja med att välja modell på din nya dusch. Du har följande att välja mellan:

Hörn rak

Skärmvägg rak

Nisch enkel

Hörn halvrund

Skärmvägg böjd

Nisch dubbel

Hörn rak + halvrund

Skärmvägg fast

Skärmvägg badkar

Hörn rak + U

U-dusch

Rund

Hörn badkar

2 . VÄ L J S T O R L E K Varje modell finns i en mängd olika storlekar för att öka din valfrihet. Alla storlekar, samt information om specialmått, hittar du enkelt i Köpguiden på sidan 182–186.

3 . VÄ L J P R O F I L FÄ R G O C H H A N DTA G Välj vilken färg det ska vara på profilerna och handtagen. Du ska också välja handtag, det finns två olika modeller att välja mellan. Båda finns i alla fyra färger. HANDTAG 1

VIT VIT MATT

116

HANDTAG 2

KROM ALUMINIUM BLANK

MATTKROM ALUMINIUM MATT

SVART SVART MATT

Handtag i matchande färg med profilen.


4 . VÄ L J G L A S Hur vill du att ditt glas ska se ut? Välj mellan dessa alternativ:

KLARGLAS

FROSTGLAS

RÖKGLAS

GRADIENT VIT (vit matt profil)

GRADIENT SVART (svart matt profil)

GRADIENT GRÅ (aluminium matt och blank profil)

5 . G Ö R T I L LVA L , D U S C H P L AT TA På en duschplatta står du skönt och säkert, dessutom hittar vattnet snabbare ned i avloppet. Går att göra som tillval till flera av våra duschmodeller.

90 X 90 CM

90 X 90 CM

90 X 158 CM

G U I D E : S Å B Y G G E R D U FO R S A V I K D U S C H . De speciellt utvecklade vikgångjärnen gör att allt kan vikas in, därför tar duschen väldigt liten plats. Både profilen och gångjärnen har en lyftfunktion som gör det enkelt att öppna och stänga de olika partierna.

1.

2.

3.

4.

5.

6.

1. Börja med att välja utförande. Vikväggen (bild 1 och 2) går att kombinera med en fast skärmvägg i hörn (bild 3) eller nisch (bild 4). Det går även att kombinera ihop två vikväggar (bild 5 och 6). 2. Alla utföranden levereras i klarglas. 3. Välj färg på vikväggarna: aluminium matt/mattkrom eller aluminium blank/krom. Fast skärmvägg alltid aluminium blank/krom. 4. Vilken storlek vill du ha: 70, 80 eller 90 cm. 117


118


180° Utvecklat och formgivit för dig som vill ha något alldeles extra i badrummet. De stora glasytorna ger ett luftigt och exklusivt intryck. Här finns alla funktioner inbyggda som gör det praktiskt, komfortabelt och säkert att duscha. Allt du behöver tänka på är att hitta just den Stora glasytor ger luft och rymd.

De stora glasytorna gör det lättstädat.

modell som passar ditt badrum bäst.

M ÅT TA N PA S S AT E F T E R D I T T B A D R U M Skulle du inte hitta den modell du söker kan vi måttanpassa en lösning i serien 180° exakt efter dina önskemål. Det kan gälla höga,

Kromade gångjärn vilket ger bra korrosionsskydd.

sneda eller oregelbundna väggar och golv, eller kanske vill du ha ett hål i glaset, det spelar ingen roll – vi löser det.

Stabil och beprövad konstruktion.

Dolda montage och klämskruvar.

180° Skärmvägg öppen special Kristallglas, se sidan 188. PIAZZA duschbatteri inkl. termostatblandare 160 cc, duschhuvud och handdusch, krom. 6 450:-/st.                                    

119


180° HÖRNDUSCHAR

1.

G L A S Y TO R N A G E R LU F T O C H R Y M D Dörrarna kan vikas inåt när duschen inte används vilket frigör golvyta. En annan smart finess är att dörrarna är självstängande de sista centimetrarna, samt att nolläget kan ställas in steglöst. De stora glasytorna ger luft och rymd, dessutom blir det lättstädat. Välj mellan två dörrar eller en dörr och ett fast glas.

120

2.


3.

1. 180º Dörr hörndusch 90 rökglas. 8 625:-/st. 2. 180º Dörr nisch 90 kristallglas. 8 625:- 180º Fast duschvägg med stag 90 kristallglas. 8 625:-  3. 180º Dörr hörndusch 90 kristallglas. 8 625:-/st.                              

FÖR AKTUELLA DUSCHBATTERI OCH DUSCHSET SE SIDAN 157. SE KOMBINATIONER OCH MER INFORMATION I KÖPGUIDEN SIDAN 187-188.

121


1 8 0 ° S K Ä R M VÄGGA R / BA D K A R H Ö R N

1.

2.

L ÄT T S TÄ D AT O C H LU F T I GT De stora glasytorna ger luft och rymd. Dessutom blir det lättstädat. Gångjärnen är kromade vilket ger ett bra korrossionsskydd. Alla montage och klämskruvar är dolda. Spaltmåttet mot vägg är endast 3 mm, vilket miminerar stänk i badrummet.

122


3.

1. 180º Duschvägg badkar 85 kristallglas. 7 610:- 2. 180º Hörndusch badkar 85x85 klarglas. 5 580:-/st. 3. 180º Fast duschvägg med stag 80 rökglas. 8 625:-   

FÖR AKTUELLA DUSCHBATTERI OCH DUSCHSET SE SIDAN 157. SE KOMBINATIONER OCH MER INFORMATION I KÖPGUIDEN SIDAN 187–188.

123


180° NISCHDUSCHAR

1.

S TA B I L KO N S T R U K T I O N FÖ R S P E C I E L L A U T R Y M M E N Välj mellan flera nischmodeller. Oavsett vilken ger de stora glasytorna luft och rymd. Tack vare det är det också lättstädat. Handtag och gångjärn är designade för att skapa ett helhetsintryck, detsamma gäller stag och golvfäste.

124

2.


3.

1. 180º Dörr nisch 80 kristallglas. 8 625:- 2. 180º Dörr nisch 80 rökglas. 8 625:- 180º Fast duschvägg med stag 80 rökglas. 8 625:3. 180º Dörr nisch 90 kristallglas. 8 625:-                              

FÖR AKTUELLA DUSCHBATTERI OCH DUSCHSET SE SIDAN 157. SE KOMBINATIONER OCH MER INFORMATION I KÖPGUIDEN SIDAN 187–188.

125


180° S P E C I A L

1.

A N PA S S AT E F T E R D I N A S P E C I A L M ÅT T Hittar du inte duschen som passar kan vi specialanpassa alla mått efter dina önskemål. Ingen vinkel är omöjlig, inget tak är för högt. Vi har helt enkelt lösningen du söker. De stora glasytorna ger luft och rymd. Gångjärnen är av krom vilket ger bra korrossionsskydd. Alla montage och klämskruvar är dolda.

126


2.

1. 180° Nisch dubbel kombination special Klarglas, se sidan 188. 2. 180º Dörr nisch 80 kristallglas. 8 625:- 180° Skärmvägg special Kristallglas, se sidan 188.

FÖR AKTUELLA DUSCHBATTERI OCH DUSCHSET SE SIDAN 157. SE KOMBINATIONER OCH MER INFORMATION I KÖPGUIDEN SIDAN 187–188.

127


180° DUSCHSERIE

GUIDE: SÅ BYGGER DU 180°. 1 . VÄ L J M O D E L L O C H S TO R L E K Börja med att välja modell och storlek på din nya dusch. Du har följande att välja mellan:

Hörndusch 2 dörrar

Hörndusch badkar

Hörndusch 1 dörr

Skärmvägg fast

Nisch enkel

Skärmvägg dörr

Nisch dubbel

Skärmvägg badkar

Nisch dubbel kombination

Hittar du inte något som passar kan vi specialanpassa alla mått efter dina önskemål. Läs mer på sidan 188.

2 . VÄ L J FÄ R G PÅ G L A S E T Vad vill du ha för glas, välj mellan följande färger:

KLARGLAS

128

KRISTALLGLAS

RÖKGLAS


3 . G Å N GJ Ä R N O C H H A N DTA G FÖ R A L L A VA R I A N T E R Gångjärnen anpassas efter den lösning du vill ha på duschen. Oavsett om du väljer att ha glaspartiet monterat på väggen, taket eller på golvet – allt fungerar. Handtagen är designade i samma stil som gångjärnen för att skapa en enhetlighet. Båda har kromad yta som ger ett bra korrosionsskydd.

4 . G Ö R T I L LVA L , D U S C H P L AT TA På en duschplatta står du skönt och säkert, dessutom hittar vattnet snabbare ned i avloppet. Går att göra som tillval till flera av våra duschmodeller.

90X90 CM

90X158 CM

129


FA S E T T D U S C H A R

FASETT hörndusch, 90x90, vit matt med klarglas exkl. duschblandare. 5 330:-

FASETT nisch 120, antracit grå med rökglas exkl. duschblandare. 5 660:-

GLAS Klar eller rök. PROFIL Vit matt eller antracitgrå. STORLEKAR 80x90 eller 90x90.

GLAS Klar eller rök. PROFIL Vit matt eller antracitgrå. PASSAR väggöppning mellan: 103-162 cm.

NÅGRA AV ALLA FÖRDELAR:

NÅGRA AV ALLA FÖRDELAR:

– Dörren glider tyst och lätt tack vare dubbla kullagrade boogievagnar samt fjädring nedtill – åtta hjul på ett dörrparti. – Genom fjäderupphängningen är det bara att snäppa bort boogievagnarna i dörrens nederkant vid rengöring. – Dörrglaset har två aluminiumprofiler på var sida som ger en stabil och stadig skjutdörr. I profilerna finns handtag integrerat. – Justerbar tätningslist mot golv som tar upp ojämnheter på badrumsgolvet. – Profilerna har utrymme för rörgenomföring upp till 25 mm från vägg.

– Dörren glider tyst och lätt tack vare dubbla kullagrade boogievagnar samt fjädring nedtill – åtta hjul på ett dörrparti. – Genom fjäderupphängningen är det bara att snäppa bort boogievagnarna i dörrens nederkant vid rengöring. – Dörrglaset har två aluminiumprofiler på var sida som ger en stabil och stadig skjutdörr. I profilerna finns handtag integrerat. – Magnetlist i dörren, minskar risken för läckage mellan dörr och profil. – Profilerna har utrymme för rörgenomföring upp till 25 mm från vägg.

GLAS.

PROFILER

KLARGLAS

130

RÖKGLAS

ANTRACITGRÅ

VIT MATT

FÖR AKTUELLA DUSCHBATTERI OCH DUSCHSET SE SIDAN 157. SE KOMBINATIONER OCH MER INFORMATION I KÖPGUIDEN SIDAN 189.


FASETT duschkabin 90x90 cm, vit matt med klarglas inkl. duschblandare. 16 595:GLAS Klar eller rök. PROFIL Vit matt eller antracitgrå. STORLEKAR 80x90 eller 90x90. NÅGRA AV ALLA FÖRDELAR: – Dörren glider tyst och lätt tack vare dubbla kullagrade boogievagnar samt fjädring nedtill – åtta hjul på ett dörrparti. – Genom fjäderupphängningen är det bara att snäppa bort boogievagnarna i dörrens nederkant vid rengöring. – Dörrglaset har två aluminiumprofiler på var sida som ger en stabil och stadig skjutdörr. I profilerna finns handtag integrerat. – Blandare från Mora Armatur med extra greppvänliga handtag, testade och godkänd av Reumatikerförbundet. Dessutom får ”tvålhala” fingrar bättre grepp. – Sockel som lätt tas bort för att komma åt under duschkaret, rena ytor på blandarpanel och hjul under duschkaret underlättar vid städning.

FÖR AKTUELLA DUSCHBATTERI OCH DUSCHSET SE SIDAN 157. SE KOMBINATIONER OCH MER INFORMATION I KÖPGUIDEN SIDAN 189.

131


NU BLIR DET TILL OCH MED EN N J U T N I N G AT T VÄ L J A B A D K A R . Vi har gjort det enklare att hitta rätt badkar. Börja med att ställa dig frågan om du vill ha med eller utan massagesystem. Det finns två varianter, ett lite enklare, ett något mer avancerat. Välj sedan det material du föredrar. Gillar du långa bad ska du välja ett av gjutmarmor eller akryl, då stannar värmen i vattnet kvar längre. Allt annat har vi redan tänkt på. Till exempel att våra badkar alltid har justerbara fötter för att passa alla badrumsgolv.

132

GJUTMARMORBADKAR

SID. 136

AKRYLBADKAR

SID. 142

EMALJBADKAR

SID. 146


133


MASSAGESYSTEM 1 E T T E N K E LT M E N B R A M A S S AG E S Y S T E M S O M H A R A L L A D E G R U N D L ÄGGA N D E F U N K T I O N E R N A . MASSA

EDBE SV

S-märkta. Detta massagesystem passar olika badkarsmodeller av akryl och gjutmarmor. Badkar

S

av emalj går tyvärr inte att kombinera med massagesystem.

G

1+2

YSTE M

att du ska känna dig helt trygg uppfyller våra massagesystem alla säkerhetskrav och är CE- och

G

ES

stilrena och funktionella. Med ett enkelt handgrepp kan du rikta dem i sidor, rygg och fot. För

R

Äntligen ett massagesystem utan någon krånglig teknik. De små, platta munstyckena är både

Kan fås med massagesystem.

D E T TA I N G Å R : •

6 midijet på sidorna.

4 eller 6 microjet vid rygg (antal beror på badkarsmodell).

4 eller 6 microjet vid fot (antal beror på badkarsmodell).

Steglös 2-vägsventil gör det möjligt att dela in badkaret i zoner.

E X T R A U T R U S TA D I T T MASSAGESYSTEM. •

Botten – 8 eller 12 multijet (antal beror på badkarsmodell). – Vatten och luft. – Kompressor inkl. ljuddämpare. – Pulserande kompressor 0–100 %.

Kromoterapi belysning – LED. – 7 färger: vit, blå, ljusblå, grön, gul, röd och lila. – Rullande och fast sken.

134

Underhållsvärme 1,5 kW.

Bräddavlopp (ingår i tillval botten och R158)


MASSAGESYSTEM 2 E T T M A S S AG E SY S T E M S O M Ä R U T R U S TAT M E D F L E R J E T S T R Å L A R JÄ M FÖ RT M E D M A S S A G E S Y S T E M 1. Detta är massagesystemet som har allt du kan önska dig, allt utom krånglig teknik. Munstyckena R

S

MASSA

SV

massagesystem alla säkerhetskrav och är CE- och S-märkta. Massagesystem 2 fungerar lika bra i badkar av akryl som i de av gjutmarmor.

G

1+2

YSTE M

EDBE

G

ES

av krom är små, platta och stilrena. Dessutom är de riktbara i sidor. Naturligtvis uppfyller våra

Kan fås med massagesystem.

D E T TA I N G Å R : •

6 midijet på sidorna.

15, 20 eller 26 multijet vid rygg (antal beror på badkarsmodell).

24 nanojet vid fot.

Steglös 2-vägsventil gör det möjligt att dela in badkaret i zoner.

Bräddavlopp

E X T R A U T R U S TA D I T T MASSAGESYSTEM. •

Botten – 8 eller 12 multijet (antal beror på badkarsmodell). – Vatten och luft. – Kompressor inkl. ljuddämpare. – Pulserande kompressor 0–100 %.

Kromoterapi belysning – LED. – 7 färger: vit, blå, ljusblå, grön, gul, röd och lila. – Rullande och fast sken.

Underhållsvärme 1,5 kW.

135


GJ U T M A R M O R Det som kännetecknar gjutmarmor är att det är ett stabilt material. En annan fördel är att det håller värmen länge, perfekt om du tillhör dem som aldrig vill kliva upp ur vattnet. Välj mellan olika former, med eller utan massagesystem.

136


ME

T PÅ S

.

S

A

PA

DBERGS

BADR

M

VE

U

Q159 Stilren design ger en badupplevelse för alla sinnen. Ett modernt uttryck som förstärker det trendiga badrummet. Den fristående modellen gör dessutom badkaret lättplacerat. Finns i vitt eller svartvitt. Välj till blandare för väggmontage.

E

SK

FÖR MER INFORMATION SE KÖPGUIDEN SIDAN 190-193.

137


OVAL 170 Oval är ett designsamarbete mellan Svedbergs och Pelican Copenhagen. Den mjuka formen och väl tilltagna djupet innebär ergonomi och badupplevelser utöver det vanliga. Det är materialet gjutmarmor som möjliggör karens unika form, storlek och inbyggda funktioner. Oval 170 kan beställas med eller utan blandartorn. Design: Pelikan Copenhagen

VIT

138

SVART


GJ U T M A R M O R B A D K A R

OVAL 158 Det enda som skiljer den här mjukrundade skönheten från sin syster Oval 170 är storleken. På så sätt har även du som har ett mindre badrum samma möjlighet att få plats med en ergonomisk badupplevelse med djup och finess. Finns i vitt eller svartvitt. Kan beställas med eller utan blandartorn. Design: Pelikan Copenhagen

VIT

SVART

SCARLETT Praktiskt och bekvämt badkar med klassisk design. Den höga kortsidan är inte bara estetiskt tilltalande, den ger skönt stöd för ryggen. Att det är fristående gör dessutom badkaret lättplacerat. Finns i vitt eller svartvitt. Välj till blandare för väggmontage.

VIT FÖR MER INFORMATION SE KÖPGUIDEN SIDAN 190-193.

SVART

139


GJ U T M A R M O R BA D K A R

S

MASSA

SV

G

1+2

YSTE M

EDBE

G

ES

R

ROUND 160 Precis som namnet antyder är detta ett runt badkar. Vad namnet däremot inte antyder är att det är en modell med mycket utrymme. Som du ser är karet utrustat med två huvudkuddar. Det är ingen tillfällighet.

R180 Badkar i gjutmarmor med ergonomisk design och komfort. Och fulladdat med SPA-möjligheter – välj mellan Massagesystem 1 eller 2. Välj mellan fronter och gavlar i vit och svart. Karet kan även byggas in och då väljer du frontelement för inbyggnad. Design: StrukturDesign.

140


MASSA

SV

G

1+2

YSTE M

EDBE

R

S

ES

G

R158 Sobert och smakfullt designat gjutmarmorbadkar. En dröm att ligga och slappna av i som det är. Men tillsammans med ett massagesystem tas upplevelsen till nya höjder. R158 kan fullutrustas med Massagesystem 1 eller 2. Karets storlek gör att det passar perfekt även i det mindre badrummet.

V I L K E N B L A N DA R E FÖ R E D R A R D U ?

HEY JOE sargmonterad blandare. Art. nr. 96555. 7 930:-

LOVE ME sargmonterad blandare. Art. nr. 96914. 10 070:-

NICE sargmonterad blandare. Till badkar utan system. Art. nr. 96956. 5 130:-

NICE sargmonterad blandare. Till badkar med system. Art. nr. 96957. 5 130:-

FÖR MER INFORMATION SE KÖPGUIDEN SIDAN 190-193.

141


AKRYL En fördel med badkar av akryl är att de är tåliga och lättstädade. Det är också ett extremt formbart material. Det innebär att du kan få badkaret i en mängd spännande varianter, såväl hörnbadkar som kvadratiska. Och med eller utan massagesystem.

142


A K R Y L BA D K A R

DUSCHBADKAR Z150, Z1600 och Z1700 Tre praktiska badkar med rejält duschutrymme. Perfekt för dig med litet utrymme men som både vill kunna bada och duscha. Eller om du har barn som vill bada. Går att få i både höger och vänsterutförande (stora bilden visar höger). Kan även kompletteras med skärmvägg, se sidan 113 och 122.

DUSCHBADKAR Z155 Om du har ett litet badrum, men både vill kunna duscha och bada, är detta ett perfekt badkar. Här finns det gott om duschutrymme. Välj om du vill ha det i höger- eller vänsterutförande (bilden visar höger). Komplettera med en skärmvägg så blir det mindre skvätt, se sidan 113 och 122.

NYHET!

BADKAR BARB Den ovala formgivningen skapar ett mjukt och modernt intryck. Att det är fristående är inte bara snyggt, det gör dessutom badkaret lättplacerat i de flesta badrum. Generöst baddjup med gott om plats. Välj till blandare för väggmontage. FÖR MER INFORMATION SE KÖPGUIDEN SIDAN 190–193.

143


AKRYLBADKAR

R

S

MASSA

SV

1+2

HÖRNBADKAR Z140 Praktiskt hörnbadkar för barnfamiljen med bl.a. en upphöjd sittplats för mindre barn. Vill du välja till ett massagesystem finns det två olika, båda tysta med ljuddämpande kompressor i bottensystemet. Du kan också komplettera med ljusterapi. Bra avställningsytor för tvål, schampo m.m. Snygg design med mjukt avrundade kanter och stilren front.

EDBE

HÖRNBADKAR Z170 Smidigt men rymligt hörnbadkar, bra alternativ för dig som inte har plats för ett 140x140. Välj till något av våra två massagesystem. Möjlighet finns också att välja till ljusterapi med energisnål LED-belysning. Mjukt rundade former skapar hög komfort. Går att få i både höger- och vänsterutförande (stora bilden visar höger).

R

G

S

MASSA

BADKAR Z180 Ett stort badkar för dig som vill ha gott om plats, eller kanske bada tillsammans med andra. Något av våra två massagesystem ökar badupplevelsen ytterligare. Välj också gärna till vår spektakulära ljusterapi med sju olika färger. Stor omsorg har lagts på att skapa ett snyggt, designat badkar med hög komfort.

G

1+2

YSTE M

1+2

YSTE M

SV

G EDBE

MASSA

SV

S

ES

G

ES

R

HÖRNBADKAR BUZZ Ett lite mindre hörnbadkar, med integrerade fronter, som passar perfekt i det lilla badrummet. Bra avställningsytor för tvål, schampo och badskum. Ett perfekt val för barnfamiljen.

144

G

YSTE M

EDBE

G

ES

NYHET!


S

MASSA

SV

G

1+2

NYHET!

YSTE M

EDBE

G

ES

R

A L L A BA D K A R F I N N S ÄV E N H E LT U TA N M A S S A G E S Y S T E M .

BADKAR Z160 Snyggt och enkelt badkar, precis lagom för en person. Extra lyxigt blir det om du väljer till ljusterapi där LED-belysning används. De mjukt rundade formerna är både estetiskt tilltalande och ger skön komfort.

BADKAR BELLE Ett klassiskt tassbadkar som sätter fin prägel på badrummet. En lyxig och personlig känsla. Samtidigt modernt, bekvämt och funktionellt. Den lite högre kortsidan ger ett skönt stöd för ryggen. Tassarna finns i krom, mässing och brons.

TILLVAL.

NICE sargmonterad blandare inkl. handdusch, till badkar med massagesystem. Vattenfyllning sker via massagemunstycken.

NICE sargmonterad blandare till badkar utan system, fyllning sker via utloppspip.

BADKAR CLASSIC Bekvämt och snyggt badkar i klassisk design med tassar. Den lite högre kortsidan ger ett skönt stöd för ryggen. Tassarna finns i krom, mässing och brons.

FÖR MER INFORMATION SE KÖPGUIDEN SIDAN 190–193.

Komplettera med ett massagesystem (se sid. 134) så tar du badupplevelsen till en helt ny nivå. Trots en mängd funktioner är touchpanelen enkel både att förstå och att använda.

145


EMALJ Emaljbadkaren är älskade, framförallt för att de är praktiska och robusta. Det gör dem bland annat tippsäkra. Grunden är formpressat stål där en emaljerad yta lagts på. Det går däremot inte att lägga på ett massagesystem.

146


E M A L J BA D K A R

FORSA skärmvägg för dig som kombinerar dusch och badkar (se sidan 113 och 122.)

EMALJBADKAR Formpressad plåt med emaljerad yta.

SITTBADKAR Formpressad plåt med emaljerad yta. Ergonomiskt utformad och väl avvägd sittyta för bästa komfort och enklare i- och urstigning.

Tilläggsfront för dig som föredrar en heltäckande front (finns i vitt eller svart).

Tack vare benens hörnplacering har utrymmet under badkaret öppnats upp för förvaring. Som en bonus blir det samtidigt lättare att hålla rent.

EMALJBADKAR Formpressad plåt med emaljerad yta.

Emaljbadkaren (ej sittmodellen) finns även i svart.

FÖR MER INFORMATION SE KÖPGUIDEN SIDAN 191.

147


MYCKET MER ÄN VA R M A H A N D D U K A R En handdukstork ger en känsla av lyx, någon har kallat det hotell­ känsla. Men den är också praktisk. Den fungerar som en extra värmekälla och torkar upp väta och fukt. Våra handdukstorkar är dessutom trycktestade till 10 bar (normal belastning är 2–3 bar). Och alla kan anslutas elektriskt eller till ett befintligt radiatorsystem.

148


ODEN handdukstork, svart, 50x79 cm. 3 930:-

ODEN handdukstork, krom, 50x100 cm. 5 065:-

PRIO handdukstork, krom, 53x78,5 cm. 4 635:-

THOR handdukstork, krom, 50x140 cm. 5 900:-

VERONA handdukstork, krom, 50x100 cm. 4 220:-

ZAGA handdukstork, svart, 10,8x120 cm. 2 605:ZAGA handdukstork, svart, 26x120 cm. 4 210:-

FÖR MER INFORMATION SAMT FLER FÄRGER OCH STORLEKAR SE KÖPGUIDEN SIDAN 194.

149


150

BAS handdukstork, krom, 50x69 cm. 4 005:­

EASY handdukstork, krom, 50x80 cm. 3 480:­

VENTO handdukstork, svart, vändbar, 55x80 cm. 4 005:­

BAS handdukstork, vit, 37x142 cm. 2 530:­

EASY handdukstork, krom, 50x140 cm. 4 220:­

VENTO handdukstork, krom, vändbar, 55x120 cm. 5 800:­


ELHANDDUKSTORKAR

ELDO elhanddukstork 100W med allpolig strömbrytare, krom, 55x87 cm. 3 175:­

FREJA handdukstork, 30W med allpolig strömbrytare, krom, 140 cm. 2 580:­ FREJA handdukstork, 15W med allpolig strömbrytare, krom, 80 cm. 2 060:­

A N S LU T N I N G . EL.

Välj önskad handdukstork. Komplettera med en elpatron. Du har två valmöjligheter: Energisparande elpatron som är reg­ lerbar mellan ca 30°­60° C och har inbyggd strömbrytare. Det andra alternativet är Erica elpatron som är reglerbar mellan ca 30°­60° C och har inbyggd strömbrytare. Den har även timerfunktion, boostfunktion (max effekt i 3h) och antifrysfunk­ tion (ca 5°­7°C). Elpatronerna ansluts i valfritt nedre hörn på handdukstorken.

Reglerbar elpatron 300 W Med synlig anslutning. Krom. Art. nr. 54301. 1 655:­

Elpatron Erica 300W Dold eller synlig anslutning, allpolig strömbrytare. Med timer och boost. Krom. Art. nr. 54041. 2 230:­ Svart. Art. nr. 54042. 2 230:­

E L O C H VAT T E N B U R E N VÄ R M E .

Eftersom det vattenburna värmesystemet normalt är avstängt under sommarhalvåret rekommenderar vi detta alternativ om du vill använda vattenburen värme. Välj önskad handdukstork. Komplettera med någon av våra elpatroner samt en ventil för det vattenburna värmesys­ temet. Elpatronen ansluts i ett av de nedre hörnen på handdukstorken och ventilen i det andra.

VAT T E N B U R E N VÄ R M E .

Välj önskad handdukstork. Komplettera med ventil för vattenburet värmesystem. Ventilen är försedd med av­ och påreglage. Våra handdukstorkar får endast kopplas på slutet system, ej VVC­system.

Ventil för vattenburet värmesystem. Art. nr. 54080. 1 425:­

Ventil för vattenburet värmesystem. Art. nr. 54060. 945:­

151


EN VIKTIG INREDNINGSD E TA L J . Blandaren är en viktig detalj i vilket badrum som helst. Den kan diskret smälta in och fylla sin funktion eller ta för sig och förstärka den stil man vill skapa. Allt är rätt. På de följande sidorna ger vi dig valfriheten att hitta den blandare som passar just dig och din badrumsstil.

Alla våra tvättställsblandare är Lead Free, vilket innebär att vi bytt ut det bly som normalt finns i mässinglegeringar. Lead Free-märkta produkter innehåller mindre än 0,1% bly och på så sätt får vi mindre miljöpåverkan.

152


2. 3.

LOV E M E . Design: Maurizio Duranti.

1.

4.

1. LOVE ME tvättställsblandare krom. Art. nr. 96809. 4 765:- 2. LOVE ME MINI tvättställsblandare krom. Art. nr. 96808. 3 955:- 3. LOVE ME duschblandare 150 cc, krom. Art. nr. 96913. 6 275:- 4. LOVE ME badkarsblandare 150 cc krom. Art. nr. 96912. 7 875:-

2.

cold

start

1.

S M A RT.

3. cold

start

1. SMART tvättställsblandare krom. Art. nr. 96801. 2 230:2. SMART duschblandare 150 cc krom. Art. nr. 96926. 2 300:3. SMART badkarsblandare 150 cc krom. Art. nr. 96927. 3 270:-

153


2.

cold

start

1.

3.

N AVO N A .

cold

Design: Maurizio Duranti.

start

1. NAVONA tv채ttst채llsblandare krom. Art. nr. 96803. 2 635:2. NAVONA duschblandare 150 cc krom. Art. nr. 95932. 2 050:3. NAVONA badkarsblandare 150 cc krom. Art. nr. 95933. 3 495:-

1.

3.

CLASSIC.

154

2. 1. CLASSIC tv채ttst채llsblandare krom. Art. nr. 96973. 4 055:2. CLASSIC duschblandare 150 cc inkl duschset krom. Art. nr. 96974. 5 580:3. CLASSIC badkarsblandare 150 cc krom. Art. nr. 96979. 5 580:-


NYHET!

2.

3.

1.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

T VÄT T S TÄ L L S B L A N DA R E . For you Design: Marco Acerbis. Jump Design: Remi Theberge. Twit Design: Lorenzo Damiani. Svan Design: Antonio Gardoni. Federico Castelli.

1. SVAN tvättställsblandare vit marmor. Art. nr. 96995 6 795:- Svart marmor. Art. nr. 96996 6 795:- 2. TWIT tvättställsblandare krom. Art. nr. 96802 2 535:- 3. TOUCH ME tvättställsblandare krom. Art. nr. 96800 1 825:4. DR JEKYLL tvättställsblandare krom. Art. nr. 96806 3 650:- 5. FOR YOU tvättställsblandare krom. Art. nr. 96807 3 855:- 6. JUMP tvättställsblandare krom. Art. nr. 96810 5 070:- 7. PIPE tvättställsblandare krom. Art. nr. 96811 2 840:- Guld. Art. nr. 96812 4 565:- 8. SVEA tvättställsblandare krom. 96804 3 040:- Brons. Art. nr. 96805 4 055:- 9. Bottenventil Krom. Art. nr. 98813. 300:- Brons. Art. nr. 99074. 505:- Guld. Art. nr. 98893. 505:-

155


1.

2.

3.

5.

6.

NYHET!

4.

ME

T PÅ

S

S

E

SK

156

.

A

PA

DBERGS

BADR

M

VE

U

F R I S TÅ E N D E B L A N DA R E

1. PIPE fristående tvättställsblandare krom. Art. nr. 96811-H. 4 260:- Guld. Art. nr. 96812-H. 6 595:2. FOR YOU fristående tvättställsblandare krom. Art. nr. 96807-H. 4 765:3. TWIT fristående tvättställsblandare krom. Art. nr. 96802-H. 4 465:- 4. SVAN fristående tvättställsblandare vit marmor. Art. nr. 96997 8 795:Svart marmor. Art. nr. 96998 8 795:Speciellt framtagen för SiD. 5. LOVE ME MINI fristående tvättställsblandare krom. Art. nr. 96808-H. 5 680:6. NAVONA fristående tvättställsblandare krom. Art. nr. 96803-H. 4 870:7. LIKE IT fristående tvättställsblandare krom. Art. nr. 96813-H. 5 375:-

7.


1.

2.

3.

TERMOSTATBLANDARE DUSCH

TERMOSTATBLANDARE BADKAR/DUSCH

4.

5.

NYHET!

D U S C H B AT T E R I & D U S C H S E T. 1. ELLISSE duschset exkl. termostatblandare, krom. Art. nr. 96968. 2 150:- ELLISSE duschbatteri inkl. termostatblandare 150 cc, duschhuvud och handdusch, krom. Art. nr. 96150T. 6 450:- ELLISSE duschbatteri inkl. termostatblandare 160 cc, duschhuvud och handdusch, krom. Art. nr. 96160T. 6 450:ELLISSE duschbatteri inkl. termostatblandare 150 cc, badkarspip, duschhuvud och handdusch, krom. Art. nr. 96150TB. 8 595:- ELLISSE duschbatteri inkl. termostatblandare 160 cc, badkarspip, duschhuvud och handdusch, krom. Art. nr. 96160TB. 8 595:2. PIAZZA duschset exkl. termostatblandare, krom. Art. nr. 96969. 2 150:- PIAZZA duschbatteri inkl. termostatblandare 150 cc, duschhuvud och handdusch, krom. Art. nr. 98150T. 6 450:- PIAZZA duschbatteri inkl. termostatblandare 160 cc, duschhuvud och handdusch, krom. Art. nr. 98160T. 6 450:PIAZZA duschbatteri inkl. termostatblandare 150 cc, badkarspip, duschhuvud och handdusch, krom. Art. nr. 98150TB. 8 595:PIAZZA duschbatteri inkl. termostatblandare 160 cc, badkarspip, duschhuvud och handdusch, krom. Art. nr. 98160TB. 8 595:-

3. QUADRA duschset exkl. termostatblandare, krom. Art. nr. 96944. 2 145:- QUADRA duschbatteri inkl. termostatblandare 150 cc duschhuvud och handdusch krom. Art. nr. 96945T. 6 365:- QUADRA duschbatteri inkl. termostatblandare 160 cc, duschhuvud och handdusch i krom. Art. nr. 96948T. 6 365:QUADRA duschbatteri inkl. termostatblandare 150 cc badkarspip, duschhuvud och handdusch krom. Art. nr. 96945TB. 8 495:- QUADRA duschbatteri inkl. termostatblandare 160 cc, badkarspip, duschhuvud och handdusch i krom. Art. nr. 96948TB. 8 495:4. ROUND duschset exkl. termostatblandare krom. Art. nr. 96946. 2 145:- ROUND duschbatteri inkl. termostatblandare 150 cc duschhuvud och handdusch krom. Art. nr. 96947T. 6 365:ROUND duschbatteri inkl. termostatblandare 160 cc, duschhuvud och handdusch i krom. Art. nr. 96949T. 6 365:- ROUND duschbatteri inkl. termostatblandare 150 cc badkarspip, duschhuvud och handdusch krom. Art. nr. 96947TB. 8 495:- ROUND duschbatteri inkl. termostatblandare 160 cc, badkarspip, duschhuvud och handdusch i krom. Art. nr. 96949TB. 8 495:-

VATTENSPAR

6.

NYHET!

8.

9.

5. 6. 7. 8.

ROMANTICA duschbatteri krom. Art. nr. 96965. 8 500:RAIN duschset krom. Art. nr. 99046. 875:FLOW duschset krom Art. nr. 99366. 1 060:ORION termostatblandare dusch 150 cc krom Art. nr. 96991. 5 195:ORION termostatblandare dusch 160 cc krom Art. nr. 96992. 5 195:9. ORION termostatblandare badkar/dusch 150 cc krom Art. nr. 96993. 6 695:ORION termostatblandare badkar/dusch 160 cc krom Art. nr. 96994. 6 695:INFO QUADRA, ROUND, ELLISSE OCH PIAZZA: Duschstången är justerbar i höjd, mer information och mått finns på svedbergs.se

7.

157


FRONT WC-skåp 60 svart ek. 3 745:- FRONT öppen hylla svart ek. 1 605:- WC-fixtur. 2 155:- Vägghängd WC 9041 inkl. sits. 2 155:- Tryckplatta WC-modul svart. 365:-  FRONT WC-modul svart ek. 3 035:- FRONT täcksida hög svart ek. 795:-/st. FRONT handtag svart. 85:- ZAGA handdukstork svart 26x120 cm. 4 210:- 

158


L ÅT W C - S T O L E N S M Ä LTA I N I M I L J Ö N . En vägghängd WC-stol har många fördelar mer än att det bara är snyggt. Lättstädat brukar komma högt upp bland argumenten. Det innebär att du kan montera den direkt på befintligt avlopp och få ett helt nytt utseende i badrummet.

WC-FIXTUR.

W C - M O D U L F R O N T.

TÄ C K S I D O R W C - M O D U L .

B:80 H:118 D:24

FÄ R G E R

WC-SKÅP 60. VIKDÖRR & ÖPPEN HYLLA. WC-skåp 60. Vikdörr B:60 H:80 D:24 Öppen hylla. B:20 H:80 D:24 WC-skåp 80. Vikdörr B:80 H:80 D:24

Vit

Svart ek

T R Y C K P L AT TA

Mattkrom

Svart

Krom

VÄ G G H Ä N G D A W C - S K Å L A R . Vägghängd WC med den nya Rimless spolningen, med släta ytor både insida och utsida. Hygieniskt och lättare att rengöra. Tunn sits som är anpassad efter WC stolens form, utan kanter som sticker ut och stör designen. Soft close – Sakta och ljudlöst stänger sig lock och ring. Snabbkoppling gör det lätt att montera och ta bort vid rengöring.

WC 9041 Integrerad och lätt avtagbar hård sits (vit).

WC 9042 Rimless. Integrerad och lätt avtagbar hård sits (vit).

FÖR MER INFORMATION SE KÖPGUIDEN SIDAN 195.

WC 9046 Rimless. Integrerad och lätt avtagbar hård sits (vit).

WC 9047 Rimless. Integrerad och lätt avtagbar hård sits (vit).

159


FORMA underdel 40x35 grå 1 låda. 3 640:- KNOPP rund matt vit. 90:- SAND porslinstvättställ 40x35. 1 480:- LOVE ME MINI tvättställsblandare krom. 3 955:-  Bottenventil krom. 300:- WC-fixtur glasbox 60 vit . 6 995:- Vägghängd WC 9046 inkl. sits. 4 990:-

SMART OCH SNYGG WC-MODUL. Snyggt formgiven WC-modul som höjer det estetiska intrycket i badrummet. Marknadens första WC-modul för S-lås montage. • Hygieniskt och lätt att rengöra. • Miljövänlig – välj hel- eller halvspolning. • Endast 41 cm bred, får lätt plats i befintligt utrymme. • Bekväm sitthöjd, ca 43 cm (beroende på WC-skål). • Släta ytor i glas, välj mellan vit och svart. • Säker service, allt går enkelt att komma åt under en stilren glastopp. • Välj mellan 2 djup beroende på avsättningsmått: 60 – 80 mm (12 cm) och 120 – 140 mm (18 cm). • Välj mellan olika WC-skålar, se föregående sida.

160

FÖR MER INFORMATION SE KÖPGUIDEN SIDAN 195.

WC Fixtur inkl glasbox svart 60mm. 90405 6 995:-

WC Fixtur glasbox svart 120mm. 90425 7 495:-


FO R M G I V N A PÅ O L I K A S ÄT T, L I K A G E N O M TÄ N K TA I VA R J E D E TA L J .

MILJÖVÄNLIG Välj hel- eller halvspolning, spara vatten och gör en miljöinsats.

BEKVÄM SITTHÖJD Sitthöjden är alltid 43 cm, en standard vi satte redan för 15 år sedan.

RESERVDELAR Hur bra kvaliteten än är, ibland behövs reservdelar. Vi har dem på lager.

LÄTT ATT RENGÖRA Den avtagbara sitsen gör det enkelt att komma åt och städa.

STILREN DESIGN Designen gör det enkelt att hålla porslinet rent och hygieniskt.

SOFT CLOSE Sakta, sakta sänker sig lock och ring. Ljudlöst. (Tillval).

WC 9085 med dolt S-vattenlås. Spolmängd 6/3 liter. Från 3 565:Finns även med dolt P-vattenlås WC 9087 Från 3 565:-

WC 9082 med dolt S-vattenlås. Spolmängd 6/3 liter. Från 3 565:Design: Svedbergs Design Group.

Design: Svedbergs Design Group.

”SÄKER VATTENINSTALLATION” GÖR VALET TRYGGT. Svedbergs är medlem i ”Säker vatteninstallation”, ett branschorgan för säkrare vatteninstallationer. Givetvis uppfyller våra WC-stolar standarden EN 997 och alla kopplingsslangar är typgodkända. Små självklara detaljer som gör ditt val tryggt.

KONDENSFRI CISTERN. Plasttank med många fördelar. Inuti WC 9082/9085/9087 finns en invändig plasttank som håller spolvattnet. En lösning som bl.a. dämpar ljudet när vatten fylls på.

LÄTT ATT RENGÖRA. Få skarvar, enkel rengöring. WC 9082/9085/9087 har dolt avlopp och hel tankdel som ger jämna linjer utan skarvar som samlar smuts. Dessutom är vattenlåset dolt vilket gör städningen enklare.

EASY CLEAN. Lättstädade ytor. I WC 9082/9085/9087 är skålen Easy Clean-behandlad vilket gör att smuts får svårt att fastna. Och spolkanaler, spolrännor och hela avloppsdelen är glaserade för kort efterrinningstid.

SÄKER SERVICE. Om du skulle vilja justera vattenvolymen vid spolning eller om någon mekanism skulle behöva bytas är det enkelt att komma åt. Plasttanken gör att du inte behöver oroa dig för läckage mellan tank/underdel.

SITS MED SNABBKOPPLING. Anpassad lättmonterad sits. Sitsen till WC 9082/9085/9087 är anpassad efter WC-stolens form. Inga kanter som sticker ut och stör designen. Snabbkopplingen gör det lätt att montera sitsen (och ta av den vid rengöring).

161


T I L L B E H Ö R FO R M G I V N A AV L I N A O D H E . Vår tillbehörsserie Design har formgivits av Lina Odhe. Som industridesigner finns det en tanke med allt hon gör. Det är kraftfullt och exklusivt i uttrycket. Ändå i balans med Svedbergs idé om funktion och utseende. En röd tråd löper genom hela serien samtidigt som Lina ger varje liten del en egen identitet. Detaljer kanske. Men viktiga för ett komplett badrum.

162

Design: Lina Odhe


01.

02.

03.

04.

DESIGNSERIE S 01. Enkrok. Art. nr. S01-K (Krom), S01-B (Borstad), S01-S (Svart). 200:- 02. Tvåkrok. Art. nr. S02-K (Krom), S02-B (Borstad), S02-S (Svart). 305:03. Toalettpappershållare. Art. nr. S03-K (Krom), S03-B (Borstad), S03-S (Svart). 500:- 04. Stor krok. Art. nr. S04-K (Krom), S04-B (Borstad), S04-S (Svart). 305:-

KROM

BORSTAD

01.

SVART

02.

03.

DESIGNSERIE Z 01. Enkrok. Art. nr. Z01-K (Krom), Z01-B (Borstad). 200:- 02. Tvåkrok. Art. nr. Z02-K (Krom), Z02-B (Borstad). 305:03. Toalettpappershållare. Art. nr. Z03-K (Krom), Z03-B (Borstad). 500:-

KROM

BORSTAD

01.

03.

DESIGNSERIE C 01. Enkrok. Art. nr. C01-K (Krom), C01-B (Borstad). 170:- 03. Toalettpappershållare. Art. nr. C03-K (Krom), C03-B (Borstad). 500:-

KROM

BORSTAD

163


01.

02.

DESIGNSERIE X 01. Enkrok. Art. nr. X01-K (Krom), X01-B (Borstad). 150:- 02. Tvåkrok. Art. nr. X02-K (Krom), X02-B (Borstad). 305:-

KROM

01.

BORSTAD

02.

03.

04.

SERIE A 01. Enkrok. Art. nr. A01-K (Krom), A01-B (Borstad). 95:- 02. Tvåkrok. Art. nr. A02-K (Krom), A02-B (Borstad). 140:03. Toalettpappershållare. Art. nr. A03-K (Krom), A03-B (Borstad). 240:- 04. Fyrkrok. Art. nr. A04-K (Krom), A04-B (Borstad). 240:-

KROM

164

BORSTAD


01.

02.

03.

04.

SERIE O 01. Enkrok. Art. nr. O01-K (Krom), O01-B (Borstad). 95:- 02. Tvåkrok. Art. nr. O02-K (Krom), O02-B (Borstad). 140:03. Toalettpappershållare. Art. nr. O03-K (Krom), O03-B (Borstad). 240:- 04. Fyrkrok. Art. nr. O04-K (Krom), O04-B (Borstad). 240:-

KROM

BORSTAD

01.

02.

05.

SERIE E

SERIE U

01. Enkrok. Art. nr. E01-K (Krom), E01-B (Borstad). 115:02. Tvåkrok. Art. nr. E02-K (Krom), E02-B (Borstad). 160:-

05. Spegelkrokar. Art. nr. U05-K (Krom), U05-B (Borstad). 420:-

KROM

BORSTAD

KROM

BORSTAD

F U N K T I O N E L LT OC H S N YGGT. Små praktiska detaljer formgivna för att förstärka stilen i ditt nya badrum. Vad du väljer att ställa på hyllan överlåter vi åt dig.

Bas Vägghylla. Med dolda konsoler. B:70 cm D:20 cm H:3 cm. Art. nr. 4500 (Vit), 4520 (Svart). 550:-

Vägghylla 40 med rundade hörn är grundligt våtrumsbehandlad. Vit. Art. nr. 880. 870:-/2 st. Svart. Art. nr. 883. 955:-/2 st.

165


KÖPGUIDE. FORMA.

FORMA .................................166

INTRO...................................173

DUSCH .................................182

DK.........................................170

ÖVERDELAR ........................174

BADKAR ...............................190

SKAPA ..................................171

TVÄTT & TORK .....................179

HANDDUKSTORKAR............194

STIL ......................................172

SIDOFÖRVARING .................180

WC ........................................195

UNDERDELAR - 35 DJUP.

DJUP 35 Färg

Art. nr. 15410 – 860410 – 13410 – 18410 –

Vit Integrerat handtag 6 Grå Integrerat handtag 6 Ljus ek Integrerat handtag 6 Svart ek Integrerat handtag 6

BREDD>>

40

40

Underdel 40 inkl 1 låda och vattenlås. B:40 H:50 D:35

Underdel 40 inkl dörr och vattenlås B:40 H:50 D:35

Art. nr. 15411 – 860411 – 13411 – 18411 –

Pris 1 885:– 2 100:– 2 100:– 2 305:–

Färg

Pris 3 280:– 3 640:– 3 640:– 3 955:–

Art. nr. 15610 – 860610 – 13610 – 18610 –

Vit Integrerat handtag 6 Grå Integrerat handtag 6 Ljus ek Integrerat handtag 6 Svart ek Integrerat handtag 6

60

Underdel 60 inkl 2 lådor och vattenlås. B:60 H:50 D:35

Pris 3 180:– 3 480:– 3 480:– 3 680:–

Art. nr. 15611 15616 860611 860616 13611 13616 18611 18616

Pris 4 975:5 755:5 375:6 160:5 375:6 160:5 675:6 460:-

Handtag beställs separat.

Handtag beställs separat.

TVÄTTSTÄLL 40.

TVÄTTSTÄLL 60.

Fjord

Fjord

Sand

B:42 H:8 D:41

Art. nr. 4035

60

Underdel 60 inkl 1 låda och vattenlås. B: 60 H:50 D:35

DJUP 35

BREDD>>

Pris 1 480:-

Art. nr. 14035

Sand

B:62 H:8 D:41

B:41 H:5 D:38

Art. nr. 6035

Pris 1 480:-

B:61 H:5 D:38

Art. nr. 16035

Pris 2 345:-

Pris 2 345:-

BÄNKSKIVOR (63 BREDD, 2 HÖJD, 37 DJUP). Helix

Opalsvart granit

Art. nr. 19368

Pris 3 545:-

Art. nr. 19310

Pris 4 100:-

(63 BREDD, 1,2 HÖJD, 37 DJUP). Blanco Zeus Extreme

Art. nr. 19321

Pris 3 545:-

OVANPÅLIGGANDE TVÄTTSTÄLL. Ellipse, porslin B:55 H:15 D:39

Art. nr. 2071

Pris 1 435:-

Drop, porslin B:62 H:13 D:44

Art. nr. 8046

Pris 1 900:-

Gotland, porslin B:66 H:13 D:41

Art. nr. 8077

Pris 2 110:-

Flod, porslin B:57 H:14 D:42

Art. nr. 8067

Pris 2 110:-

Ebb, porslin B:41 H:14 D:42

Art. nr. 8066

Pris 1 900:-

FÄRGVAL/TILLVAL.

Vit

166

Plask, porslin B:45 H:15 D:45

Art. nr. 8076

Pris 1 900:-

Koster, porslin B:53 H:16 D:42

Art. nr. 8086

Pris 2 110:-

VALFRI NCS FÄRG. Pristillägg utgår från pris på vit möbel

Ljus ek

Svart ek

Art. nr. Plastlåda för hylla Forma 47991 Lådavdelare undre låda Forma 47990 Träinredning för låda 60x35 47992 Träinredning för låda 80x35, 100x35 47993 Träinredning för låda 80x45, 100x45, 120x45 C 47995 Träinredning för låda 60x45, 120x45 D, 140x45 47994 Eluttag Lägg till -E för att beställa inkl dubbelt eluttag -E

Grå Pris 95:85:650:900:900:650:730:-

LED-belysning i låda 60 LED-belysning i låda 80 LED-belysning i låda 100 LED-belysning i låda 120

Art. nr. 47971 47972 47973 47974

Pris 1 795:1 795:1 795:1 795:-

Produkt 1 + Pris på följande produkter

Pristillägg 4000:1500:-/st

Överdelar se sid. 174 Sidoförvaring se sid. 180


FORMA.

UNDERDELAR - 35 DJUP.

Färg Vit Integrerat handtag 6 Grå Integrerat handtag 6 Ljus ek Integrerat handtag 6 Svart ek Integrerat handtag 6

80

Art. nr. 15810 – 860810 – 13810 – 18810 –

BREDD>>

80

Underdel 80 inkl 1 låda och vattenlås B:80 H:50 D:35

Underdel 80 inkl 2 lådor och vattenlås B:80 H:50 D:35

Pris 3 910:– 4 225:– 4 225:– 4 440:–

Art. nr. 15811 15816 860811 860816 13811 13816 18811 18816

DJUP 35

DJUP 35

BREDD>>

Färg

Pris 5 985:6 810:6 405:7 230:6 405:7 230:6 720:7 545:-

Vit Integrerat handtag 6 Grå Integrerat handtag 6 Ljus ek Integrerat handtag 6 Svart ek Integrerat handtag 6

100

Art. nr. 151000 – 861000 – 131000 – 181000 –

Handtag beställs separat.

TVÄTTSTÄLL 80.

TVÄTTSTÄLL 100. B:102 H:8 D:41

Pris 2 960:-

Art. nr. 1035

BÄNKSKIVOR (83 BREDD, 2 HÖJD, 37 DJUP).

Pris 3 810:-

Art. nr. 19312

Pris 3 675:-

BÄNKSKIVOR (103 BREDD, 2 HÖJD, 37 DJUP).

Helix

Opalsvart granit

Art. nr. 19370

Pris 6 870:7 690:7 285:8 110:7 285:8 110:7 605:8 425:-

Fjord

B:82 H:8 D:41

Art. nr. 8035

Art. nr. 151001 151006 861001 861006 131001 131006 181001 181006

Pris 4 755:– 5 175:– 5 175:– 5 495:–

Handtag beställs separat.

Fjord

100

Underdel 100 inkl 2 lådor och vattenlås B:100 H:50 D:35

Underdel 100 inkl 1 låda och vattenlås B:100 H:50 D:35

Helix

Opalsvart granit

Pris 4 895:-

Art. nr. 19371

(83 BREDD, 1,2 HÖJD, 37 DJUP).

Pris 4 665:-

Art. nr. 19314

Pris 5 800:-

(103 BREDD, 1,2 HÖJD, 37 DJUP).

Blanco Zeus Extreme

Blanco Zeus Extreme

Art. nr. 19323

Art. nr. 19325

Pris 3 810:-

Pris 4 665:-

HANDTAG. Alla handtag är 1-pack.

Handtag 1

Färg Krom/200 400 600 Mattkrom/200 400 600 Vit/200 400 600 Svart/200 400 600

Art. nr. 1544 1545 1546 1529 1530 1531 1528 1534 1535 1555 1553 1554

Pris 195:315:315:195:315:315:195:315:315:195:315:315:-

Handtag 2 Färg Krom/cc 128 cc 256 cc 480 Mattkrom/cc 128 cc 256 cc 480

Art. nr. 12338 1315 1317 12339 12356 12357

Pris 95:165:165:95:165:165:-

Handtag 3 Färg Krom/cc 128 cc 256 cc 480 Mattkrom/cc 128 cc 256 cc 480

Art. nr. 12334 12358 12359 12335 12360 12361

Handtag 5 Pris 95:165:165:95:165:165:-

Handtag 4 Färg Krom/cc 128 cc 256 cc480 Rostfritt/cc 128 cc 256 cc 480

Art. nr. 12362 12363 12364 12365 12366 12367

Pris 95:165:165:95:165:165:-

Färg Krom/cc 128 cc 256 cc480 Vit/cc 128 cc 256 cc 480 Svart/cc 128 cc 256 cc 480 Mässing/cc 128 cc 256 cc 480

Art. nr. 12368 12369 12370 12371 12372 12373 12374 12375 12376 12392 12393 12394

Pris 95:165:165:95:165:165:95:165:165:95:165:165:-

Integrerat handtag 6

Knopp Rund

Färg Krom Vit matt Svart matt Mässing

Art. nr. 12953 12952 12951 12950

Pris 90:90:90:90:-

Läderflärp

Färg Natur/Mässing Natur/Krom Brun/Mässing Brun/Krom

Art. nr. 12940 12941 12942 12943

Pris 130:130:130:130:-

167


FORMA.

UNDERDELAR - 45 DJUP.

80

80

100

100

DJUP 45

BREDD>>

Underdel 60 inkl 1 låda och vattenlås. B:60 H:50 D:45

Underdel 60 inkl 2 lådor och vattenlås B:60 H:50 D:45

Underdel 80 inkl 1 låda och vattenlås B:80 H:50 D:45

Underdel 80 inkl 2 lådor och vattenlås B:80 H:50 D:45

Underdel 100 inkl 1 låda och vattenlås B:100 H:50 D:45

Underdel 100 inkl 2 lådor och vattenlås B:100 H:50 D:45

Färg

Art. nr. 15620 – 860620 – 13620 – 18620 –

Art. nr. 15621 15626 860621 860626 13621 13626 18621 18626

Art. nr. 15820 – 860820 – 13820 – 18820 –

Art. nr. 15821 15826 860821 860826 13821 13826 18821 18826

Art. nr. 151010 – 861010 – 131010 – 181010 –

Art. nr. 151011 151016 861011 861016 131011 131016 181011 181016

Vit Integrerat handtag 6 Grå Integrerat handtag 6 Ljus ek Integrerat handtag 6 Svart ek Integrerat handtag 6

60

60

Pris 3 295:– 3 580:– 3 580:– 3 770:–

Pris 5 090:5 835:5 470:6 215:5 470:6 215:5 755:6 495:-

Handtag se sidan 167

B:62 H:2 D:48

Art. nr. 2006

Pris 2 415:-

Pris 6 405:7 230:6 830:7 655:6 830:7 655:7 150:7 970:-

Handtag se sidan 167

B:61 H:6 D:46

Art. nr. 6060

Art. nr. 2008

Square

Deep

Pris 3 170:-

Art. nr. 6080

Deep

B:101 H:6 D:46

B:102 H:2 D:48

B:81 H:6 D:46

B:82 H:2 D:48

Pris 2 415:-

Pris 7 080:7 900:7 500:8 325:7 500:8 325:7 820:8 640:-

TVÄTTSTÄLL 100.

Square

Deep

Pris 4 965:– 5 385:– 5 385:– 5 705:–

Handtag se sidan 167

TVÄTTSTÄLL 80.

TVÄTTSTÄLL 60.

Square

Pris 4 225:– 4 545:– 4 545:– 4 755:–

Pris 3 170:-

Art. nr. 2010

Pris 4 310:-

Art. nr. 60100

Pris 4 310:-

Boat

B:81 H:5 D:46

Art. nr. 8045

BÄNKSKIVOR (63 BREDD, 2 HÖJD, 47 DJUP). Opalsvart granit

Art. nr. 19369

Pris 3 745:-

BÄNKSKIVOR (83 BREDD, 2 HÖJD, 47 DJUP).

Helix

Art. nr. 19311

Pris 3 170:-

Opalsvart granit

Art. nr. 19372

Pris 4 595:-

(63 BREDD, 1,2 HÖJD, 47 DJUP).

Pris 4 260:-

BÄNKSKIVOR (103 BREDD, 2 HÖJD, 47 DJUP).

Helix

Art. nr. 19313

Opalsvart granit

Pris 5 695:-

Art. nr. 19373

(83 BREDD, 1,2 HÖJD, 47 DJUP).

Helix

Pris 4 970:-

Pris 6 695:-

(103 BREDD, 1,2 HÖJD, 47 DJUP).

Blanco Zeus Extreme

Blanco Zeus Extreme

Blanco Zeus Extreme

Art. nr. 19322

Art. nr. 19324

Art. nr. 19326

Pris 3 745:-

Art. nr. 19315

Pris 4 260:-

Pris 4 970:-

OVANPÅLIGGANDE TVÄTTSTÄLL. Ellipse, porslin B:55 H:15 D:39

Art. nr. 2071

168

Pris 1 435:-

Drop, porslin B:62 H:13 D:44

Art. nr. 8046

Pris 1 900:-

Gotland, porslin B:66 H:13 D:41

Art. nr. 8077

Pris 2 110:-

Flod, porslin B:57 H:14 D:42

Art. nr. 8067

Pris 2 110:-

Ebb, porslin B:41 H:14 D:42

Art. nr. 8066

Pris 1 900:-

Plask, porslin B:45 H:15 D:45

Art. nr. 8076

Pris 1 900:-

Koster, porslin B:53 H:16 D:42

Art. nr. 8086

Pris 2 110:-


FORMA. DJUP 45

BREDD>>

UNDERDELAR - 45 DJUP.

120

120

Underdel 120 centrum inkl 2 lådor och vattenlås B:120 H:50 D:45

Underdel 120 dubbel inkl 2 lådor och vattenlås B:120 H:50 D:45

Färg

Art. nr. 151200 151206 861200 861206 131200 131206 181200 181206

Vit Integrerat handtag 6 Grå Integrerat handtag 6 Ljus ek Integrerat handtag 6 Svart ek Integrerat handtag 6

Pris 8 985:9 805:9 405:10 230:9 405:10 230:9 725:10 545:-

Art. nr. 151210 151216 861210 861216 131210 131216 181210 181216

120

Pris 9 300:10 120:9 725:10 545:9 725:10 545:10 040:10 870:-

Handtag se sidan 167

TVÄTTSTÄLL 120/ CENTRUM.

Underdel 120 inkl 4 lådor och vattenlås B:120 H:50 D:45

Art. nr. 151220 – 861220 – 131220 – 181220 –

Art. nr. 151240 151246 861240 861246 131240 131246 181240 181246

Pris 8 205:– 8 720:– 8 720:– 9 030:–

TVÄTTSTÄLL 120/

DUBBEL

Art. nr. 2012

Art. nr. 61120

Centrum

Vänster

Art. nr. 151411 151416 861411 861416 131411 131416 181411 181416

Pris 13 415:15 065:13 840:15 485:13 840:15 485:14 160:15 805:-

Wave

B:121 H:6 D:46

Pris 6 310:-

Pris 10 460:– 10 990:– 10 990:– 11 305:–

TVÄTTSTÄLL 140.

Wave

B:122 H:2 D:48

Pris 5 780:-

140 Underdel 140 inkl 4 lådor, 1 dörr med push open och vattenlås B:140 H:50 D:45

Handtag se sidan 167

TVÄTTSTÄLL 120.

Square

B:121 H:6 D:46

140 Underdel 140 inkl 2 lådor, 1 dörr med push open och vattenlås B:140 H:50 D:45

Art. nr. 151410 – 861410 – 131410 – 181410 –

Pris 11 110:12 325:11 525:12 730:11 525:12 730:11 835:13 045:-

Handtag se sidan 167

Deep

Art. nr. 60120

120

Underdel 120 inkl 2 lådor och vattenlås B:120 H:50 D:45

B:141 H:5 D:46

Pris 6 310:-

Höger

Art. nr. 60140

Dubbel

Pris 7 470:-

Vänster

Höger

Dubbel

Ej för tvättställ Gotland och Drop.

BÄNKSKIVOR (123 BREDD, 2 HÖJD, 47 DJUP).

Bredd 120/Centrum

Art. nr. 19374

Pris 5 680:-

BÄNKSKIVOR (123 BREDD, 2 HÖJD, 47 DJUP). Opalsvart granit

Helix *

Opalsvart granit

Art. nr. 19316

Bredd 120/Höger 120/Vänster 120/Dubbel

Pris 7 795:-

(123 BREDD, 1,2 HÖJD, 47 DJUP).

Art. nr. 19327

Art. nr. 19317 19318 19317-D

Pris 7 795:7 795:8 795:-

Bredd 140/Höger 140/Vänster 140/Dubbel

Pris 5 680:-

Bredd 120/Höger 120/Vänster 120/Dubbel

Art. nr. 19328 19329 19328-D

Ljus ek

Svart ek

Pris 6 390:6 390:7 390:-

Art. nr. 19319 19320 19319-D

Pris 8 995:8 995:9 995:-

Blanco Zeus Extreme *

Pris 5 680:5 680:6 680:-

Bredd 140/Höger 140/Vänster 140/Dubbel

Art. nr. 19330 19331 19330-D

Pris 6 390:6 390:7 390:-

*Leveranstid 2-6 veckor

*Leveranstid 2-6 veckor

FÄRGVAL/TILLVAL.

Art. nr. 19375 19376 19375-D

Helix *

(143 BREDD, 1,2 HÖJD, 47 DJUP).

Blanco Zeus Extreme *

*Leveranstid 2-6 veckor

Vit

Pris 5 680:5 680:6 680:-

Opalsvart granit

(123 BREDD, 1,2 HÖJD, 47 DJUP).

Blanco Zeus Extreme *

Bredd 120/Centrum

Art. nr. 19341 19342 19341-D

BÄNKSKIVOR (143 BREDD, 2 HÖJD, 47 DJUP).

Helix *

Grå

VALFRI NCS FÄRG. Pristillägg utgår från pris på vit möbel

Plastlåda för hylla Forma Lådavdelare undre låda Forma Träinredning för låda 60x35 Träinredning för låda 80x35, 100x35 Träinredning för låda 80x45, 100x45, 120x45 C Träinredning för låda 60x45, 120x45 D, 140x45

Art. nr. 47991 47990 47992 47993 47995 47994

Eluttag Lägg till -E för att beställa inkl dubbelt eluttag -E

Pris 95:85:650:900:900:650:730:-

LED-belysning i låda 60 LED-belysning i låda 80 LED-belysning i låda 100 LED-belysning i låda 120

Art. nr. 47971 47972 47973 47974

Pris 1 795:1 795:1 795:1 795:-

Produkt 1 + Pris på följande produkter

Pristillägg 4000:1500:-/st

Överdelar se sid. 174 Sidoförvaring se sid. 180

169


DK. BREDD>>

UNDERDELAR - 45 DJUP

60 Underdel 60 inkl 1 låda och vattenlås B:60 H:45 D:45

UNDERDELAR - 45 DJUP

HELFRONT

DELAD FRONT

80

100

60

Underdel 80 inkl 1 låda, innerlåda och vattenlås B:80 H:45 D:45

Underdel 100 inkl 1 låda, innerlåda och vattenlås B:100 H:45 D:45

Underdel 60 inkl 2 lådor och vattenlås B:60 H:45 D:45

Färg Vit Vänster Ljus ek Vänster Rökt ek Vänster

Art. nr. 350601 330601 320601

Pris 7 315:7 945:8 095:-

Art. nr. 350801 330801 320801

Pris 9 305:9 930:10 120:-

Art. nr. 351001 331001 321001

Pris 10 245:10 875:11 080:-

Färg Vit Centrum Ljus ek Centrum Rökt ek Centrum

Vit Höger Ljus ek Höger Rökt ek Höger

350601 330601 320601

7 315:7 945:8 095:-

350811 330811 320811

9 305:9 930:10 120:-

351011 331011 321011

10 245:10 875:11 080:-

Vit Vänster Ljus ek Vänster Rökt ek Vänster

Eluttag Lägg till -E för att beställa inkl dubbelt eluttag

-E

730:-

TVÄTTSTÄLL. Tvättställ Ven, porslin (nersänkt) B:42 H:1 D:42

Vit Höger Ljus ek Höger Rökt ek Höger

Art. nr. 350602 330602 320602

Pris 8 360:8 990:9 160:-

– – – – – – –

– – – – – – –

100 Underdel 100 inkl 2 lådor och vattenlås B:100 H:45 D:45

Art. nr. 350802 330802 320802

Pris 9 305:9 930:10 120:-

Art. nr. 351002 331002 321002

Pris 10 245:10 875:11 080:-

– – – – – – –

351022 331022 321022

10 245:10 875:11 080:-

351012 331012 321012

10 245:10 875:11 080:-

-E

730:-

– – – – – – –

Eluttag Lägg till -E för att beställa inkl dubbelt eluttag

TVÄTTSTÄLL 60, 80, 100. Jylland 60, porslin B:61 H:8 D:45/51

Art. nr. 3521

80

Underdel 80 inkl 2 lådor och vattenlås B:80 H:45 D:45

Pris 2 610:-

Art. nr. 3560

BÄNKSKIVOR FÖR NERSÄNKTA TVÄTTSTÄLL.

Danae

Strato

Pris 2 715:-

Jylland 80, porslin B:81 H:8 D:45/51

Art. nr. 3580

Pris 3 135:-

Jylland 100, porslin B:101 H:8 D:45/51

Art. nr. 35100

Pris 3 765:-

OVANPÅLIGGANDE. Fyn, porslin (ovanpåliggande) B:45 H:15 D:45

Bredd/Djup 60/45 V 60/45 H 80/45 V 80/45 H 100/45 V 100/45 H

Art. nr. 390687 390689 390887 390889 391087 391089

Pris 3 765:3 765:4 495:4 495:5 225:5 225:-

Sirius

Art. nr. 380687 380689 380887 380889 381087 381089

Pris 4 075:4 075:4 915:4 915:5 745:5 745:-

Vit Vit matt

Keranium

Art. nr. 3522 3523

Pris 2 610:2 735:-

BÄNKSKIVOR FÖR OVANPÅLIGGANDE TVÄTTSTÄLL.

Danae

Bredd/Djup 60/45 V 60/45 H 80/45 V 80/45 H 100/45 V 100/45 H

Art. nr. 370687 370689 370887 370889 371087 371089

Pris 3 765:3 765:4 495:4 495:5 225:5 225:-

Art. nr. 360687 360689 360887 360889 361087 361089

Pris 4 075:4 075:4 915:4 915:5 745:5 745:-

Bredd/Djup 60/45 C 80/45 C 100/45 V 100/45 C 100/45 H

Leveranstid 2-6 veckor.

Art. nr. 390699 390899 391097 391098 391099

Art. nr. 3515 3215 3615 3715

Färg Vit Svart Krom Mässing Matt

Vit

Art. nr. 380699 380899 381097 381098 381099

Pris 4 075:4 915:5 745:5 745:5 745:-

Keranium

Handtag 2

Pris 210:210:210:210:-

Art. nr. 3525 3225 3625 3725

Bredd / Djup 60/45 C 80/45 C 100/45 V 100/45 C 100/45 H

Pris 210:210:210:210:-

FÄRGVAL.

170

Pris 3 765:4 495:5 225:5 225:5 225:-

Sirius

HANDTAG. Handtag 1

Strato

Rökt ek

Pris 3 765:4 495:5 225:5 225:5 225:-

Art. nr. 360699 360899 361097 361098 361099

Pris 4 075:4 915:5 745:5 745:5 745:-

Leveranstid 2-6 veckor.

TILLVAL.

VALFRI NCS FÄRG.

Ljus ek

Art. nr. 370699 370899 371097 371098 371099

För mer information se köpguiden sidan 166

Färg/ Bredd Sand 40 Sten 40 Sand 60 Sten 60

Sand

Tillbehör Lådmatta Art. nr. Pris 39040 265:38040 265:39060 445:38060 445:-

Färg/ Bredd Sand 80 Sten 80 Sand 100 Sten 100

LED-belysning i låda 60 LED-belysning i låda 80 LED-belysning i låda 100

Art. nr. 39080 38080 39100 38100 47971 47972 47973

Pris 550:550:620:620:1 795:1 795:1 795:-

Överdelar se sid. 174 Sidoförvaring se sid. 180

Sten


SKAPA. UNDERDELAR.

BREDD>>

Färg Vit Grå Ljus ek Svart ek

UNDERDELAR.

DÖRR DJUP: 25

50

55

45

50

55

Underdel 45x25 inkl 1 dörr och handtag nr 11 krom B:45 H:50 D:25

Underdel 50x25 inkl 2 Dörrar och handtag nr 11 krom B:50 H:50 D:25

Underdel 55x25 inkl 2 dörrar och handtag nr 11 krom. B:55 H:50 D:25

Underdel 45x35 inkl 1 dörr och handtag nr 11 krom B:45 H:50 D:35

Underdel 50x35 inkl 2 dörrar och handtag nr 11 krom B:50 H:50 D:35

Underdel 55x35 inkl 2 dörrar och handtag nr 11 krom. B:55 H:50 D:35

Art. nr. 370245 371245 372245 373245

Pris 1 620:1 825:1 825:2 025:-

Art. nr. 370250 371250 372250 373250

Pris 1 720:1 925:1 925:2 130:-

Art. nr. 370255 371255 372255 373255

Pris 1 825:2 025:2 025:2 230:-

45

50

Skapa 45, porslin för konsolmontage. B:46 H:8,5 D:31

Skapa 50, porslin för konsolmontage. B:51 H:8,5 D:31

Skapa 55, porslin för konsolmontage. B:56 H:8,5 D:31

Art. nr. 37045

Art. nr. 37050

Art. nr. 37055

TVÄTTSTÄLL.

Pris 1 315:-

Färg Vit Grå Ljus ek Svart ek

55

Pris 1 420:-

Art. nr. 370345 371345 372345 373345

Art. nr. 370350 371350 372350 373350

Pris 1 925:2 130:2 130:2 330:-

Art. nr. 370355 371355 372355 373355

Pris 2 025:2 230:2 230:2 435:-

LÅDA DJUP: 35

45

50

55

Underdel 45x35 inkl 1 låda, handtag nr 11 krom och vattenlås. B:45 H:50 D:35

Underdel 50x35 inkl 1 låda, handtag nr 11 krom och vattenlås. B:50 H:50 D:35

Underdel 55x35 inkl 1 låda, handtag nr 11 krom och vattenlås. B:55 H:50 D:35

Pris 1 520:Art. nr. 370346 371346 372346 373346

Pris 2 940:3 245:3 245:3 395:-

Art. nr. 370351 371351 372351 373351

Pris 215:220:-

Pris 3 040:3 345:3 345:3 500:-

Art. nr. 370356 371356 372356 373356

50

45

TVÄTTSTÄLL.

TILLBEHÖR DJUP 25. Art. nr. 90030 8989

Pris 1 825:2 025:2 025:2 230:-

UNDERDELAR.

Färg Vit Grå Ljus ek Svart ek

Väggkonsol Vattenlås inkl slang

DÖRR DJUP: 35

45

Pris 3 145:3 450:3 450:3 600:-

55

Skapa 45, porslin för bult- eller konsolmontage. B:46 H:8,5 D:41

Skapa 50, porslin för bult- eller konsolmontage. B:51 H:8,5 D:41

Skapa 55, porslin för bult- eller konsolmontage. B:56 H:8,5 D:41

Art. nr. 37345

Art. nr. 37350

Art. nr. 37355

Pris 1 420:-

Pris 1 520:-

Pris 1 620:-

TILLBEHÖR DJUP 35. Art. nr. 9003 90901 8989

Väggkonsol Bult Vattenlås inkl slang

Pris 215:80:220:-

HANDTAG.

Överdelar se sid. 174

Handtag 11

Sidoförvaring se sid. 180

Handtag 12

FÄRGVAL/TILLVAL.

Färg Krom Vit Svart Mässing

Art. nr. 71394 71384 71385 71386

Pris 55:55:55:55:-

Art. nr. 71392 71387 71388 71389

Pris 55:55:55:55:-

I Skapa underdelar ingår alltid handtag 11 krom. Övriga handtag kan du välja som tillval.

Vit

Ljus ek

Svart ek

Eluttag Lägg till -E för att beställa inkl dubbelt eluttag

Grå

-E

730:-

171


STIL. DJUP 35

BREDD >>

UNDERDELAR - 35 DJUP.

40 Underdel 40 inkl dörr och vattenlås B:40 H:50 D:35

40

60

80

100

Underdel 40 inkl 1 låda och vattenlås. B:40 H:50 D:35

Underdel 60 inkl 2 lådor och vattenlås B:60 H:50 D:35

Underdel 80 inkl 2 lådor och vattenlås B:80 H:50 D:35

Underdel 100 inkl 2 lådor och vattenlås B:100 H:50 D:35

RAM Färg Vit Grå Ljus ek Svart ek

Art. nr. 25413 26413 23413 28413

Pris 2 900:3 115:3 115:3 320:-

Art. nr. 25412 26412 23412 28412

Pris 4 295:4 655:4 655:4 970:-

Art. nr. 25612 26612 23612 28612

Pris 6 165:6 655:6 655:7 050:-

Art. nr. 25812 26812 23812 28812

Pris 7 215:7 840:7 840:8 250:-

Art. nr. 251002 261002 231002 281002

Pris 8 565:8 770:8 770:9 290:-

FAS Färg Vit Grå

Art. nr. 25416 26416

Pris 2 900:3 115:-

Art. nr. 25415 26415

Pris 4 295:4 655:-

Art. nr. 25615 26615

Pris 6 165:6 655:-

Art. nr. 25815 26815

Pris 7 215:7 840:-

Art. nr. 251015 261015

Pris 8 565:8 770:-

>> DJUP 45

BREDD

UNDERDELAR - 45 DJUP.

60

80

100

120

Underdel 60 inkl 2 lådor och vattenlås B:60 H:50 D:45

Underdel 80 inkl 2 lådor och vattenlås B:80 H:50 D:45

Underdel 100 inkl 2 lådor och vattenlås B:100 H:50 D:45

Underdel 120 inkl 4 lådor och vattenlås B:120 H:50 D:45

RAM Färg Vit Grå Ljus ek Svart ek

Art. nr. 25622 26622 23622 28622

Pris 6 305:6 770:6 770:7 145:-

Art. nr. 25823 26822 23822 28822

Pris 7 940:8 455:8 455:8 875:-

Art. nr. 251012 261012 231012 281012

Pris 8 770:9 290:9 290:9 705:-

Art. nr. 251242 261242 231242 281242

Pris 13 190:14 225:14 225:15 060:-

FAS Färg Vit Grå

Art. nr. 25625 26625

Pris 6 305:6 770:-

Art. nr. 25825 26825

Pris 7 940:8 455:-

Art. nr. 251025 261025

Pris 8 770:9 290:-

Art. nr. 251245 261245

Pris 13 190:14 225:-

TVÄTTSTÄLL 35 DJUP.

60

Stil 60, porslin B:60 H:10/14 D:41

Art. nr. 9635

Pris 2 345:-

80

100

Stil 80, porslin B:81 H:10/14 D:41

Art. nr. 9835

Pris 2 960:-

Art. nr. 91035

Pris 3 675:-

60

40

Fjord 40, porslin B:42 H:8 D:41

Stil 100, porslin B:101 H:10/14 D:41

Art. nr. 4035

Fjord 60, porslin B:62 H:8 D:41

Pris 1 480:-

Art. nr. 6035

Pris 2 345:-

80

100

Fjord 100, porslin B:102 H:8 D:41

Fjord 80, porslin B:82 H:8 D:41

Art. nr. 8035

Pris 2 960:-

Art. nr. 1035

Pris 3 675:-

TVÄTTSTÄLL 45 DJUP.

60

Stil 60, porslin B:61 H:10/14 D:47

Art. nr. 9645

Pris 2 415:-

80

100

Stil 80, porslin B:81 H:10/14 D:47

Art. nr. 9845

FÄRGVAL.

Stil 100, porslin B:101 H:10/14 D:47

Pris 3 170:-

Art. nr. 91045

Pris 4 310:-

60

Art. nr. 6060

VALFRI NCS FÄRG.

172

Grå Fas

Vit Ram

Grå Ram

Svart ek Ram

Art. nr. 6080

Pris 3 170:-

100

Deep 100, porslin B:101 H:6 D:46

Art. nr. 60100

Pris 4 310:-

TILLVAL.

Pristillägg 4000:1500:-/st

120

Wave 120, porslin B:121 H:6 D:46

Art. nr. 61120

Art. nr.

Tillbehör Trälåda LED-belysning i låda 60 LED-belysning i låda 80 LED-belysning i låda 100 Eluttag Lägg till -E för att beställa inkl dubbelt eluttag

Ljus ek Ram

Produkt 1 + Pris på följande produkter

Deep 80, porslin B:81 H:6 D:46

Pris 2 415:-

Pristillägg utgår från pris på vit möbel

Vit Fas

80

Deep 60, porslin B:61 H:6 D:46

47980 47971 47972 47973 -E

Pris 6 310:-

Pris 520:1 795:1 795:1 795:730:-

Överdelar se sid. 174 Sidoförvaring se sid. 180


OVANPÅLIGGANDE TVÄTTSTÄLL. Ellipse, porslin B:55 H:15 D:39

Art. nr. 2071

Drop, porslin B:62 H:13 D:44

Pris 1 435:-

Art. nr. 8046

Gotland, porslin B:66 H:13 D:41

Pris 1 900:-

Art. nr. 8077

Flod, porslin B:57 H:14 D:42

Pris 2 110:-

Art. nr. 8067

Pris 2 110:-

Ebb, porslin B:41 H:14 D:42

Art. nr. 8066

Pris 1 900:-

Plask, porslin B:45 H:15 D:45

Art. nr. 8076

Pris 1 900:-

Koster, porslin B:53 H:16 D:42

Art. nr. 8086

Pris 2 110:-

Ej för bänkskiva 120 dubbel

HANDTAG till underdel och högskåp.

BÄNKSKIVOR. Helix (Djup 2)

Opalsvart granit (Djup 2)

Blanco Zeus Extreme (Djup 1,2) Läderhandtag

Bredd 60/35 Djup 80/35 Djup 100/35 Djup 60/45 Djup 80/45 Djup 100/45 Djup Höger 120/45 Djup Vänster 120/45 Djup Dubbel 120/45 Djup

Art. nr. 19310 19312 19314 19311 19313 19315 19317 19318 19317-D

Pris 4 100:4 895:5 800:4 595:5 695:6 695:7 795:7 795:8 795:-

Art. nr. 19368 19370 19371 19369 19372 19373 19341 19342 19341-D

Pris 3 545:3 810:4 665:3 745:4 260:4 970:5 680:5 680:6 680:-

Art. nr. 19321 19323 19325 19322 19324 19326 19328 19329 19328-D

Pris 3 545:3 810:4 665:3 745:4 260:4 970:5 680:5 680:6 680:-

Färg Brunt läder Svart läder

Art. nr. 71366 71367

Läderflärp

Färg Natur/Mässing Natur/Krom Brun/Mässing Brun/Krom

Pris 250:250:-

Art. nr. 12940 12941 12942 12943

Pris 130:130:130:130:-

HANDTAG till underdel och högskåp. Porslinsknopp

Art. nr. 71375

Färg Vit porslin

Knopp Oval

Bygelhandtag

Färg Krom Antik Tenn

Pris 90:-

Art. nr. 12910 12911

Pris 90:90:-

Färg Brons Stål Mässing

Art. nr. 12930 12931 12932

Skålhandtag

Pris 90:90:90:-

Art. nr. 12920 12921 12922

Pris 90:90:90:-

INTRO. DJUP 35

BREDD >>

UNDERDELAR - 35 DJUP.

45

50

Underdel 45x35 I plåt, inkl. 2 dörrar B:45 H:50 D:35

55

Underdel 50x35 I plåt, inkl. 2 dörrar B:50 H:50 D:35

Underdel 55x35 I plåt, inkl. 2 dörrar. B:55 H:50 D:35

FÄRGVAL. Färg Vit Matt Antracitgrå

Art. nr. 294045 294145

Pris 1 995:1 995:-

Art. nr. 294050 294150

Pris 2 295:2 295:-

Pris 2 395:2 395:-

50

45

TVÄTTSTÄLL.

Art. nr. 294055 294155

Vit Matt

55

TILLBEHÖR DJUP 35.

Skapa 45, porslin för bult- eller konsolmontage. B:46 H:8,5 D:41

Skapa 50, porslin för bult- eller konsolmontage. B:51 H:8,5 D:41

Skapa 55, porslin för bult- eller konsolmontage. B:56 H:8,5 D:41

Art. nr. 37345

Art. nr. 37350

Art. nr. 37355

Pris 1 420:-

Pris 1 520:-

Antracitgrå

Pris 1 620:-

Vattenlås inkl slang Väggkonsol

Art. nr. 8989 9003

Pris 220:215:-

Överdelar se sid. 174

173


ÖVERDELAR. FORMA/STIL/DK/SKAPA/INTRO 40

40

Imago Spegel 40 Utan belysning B:40 H:80 D:5

Färg Vit Grå Ljus ek Svart ek Vit/Höger Vit/Vänster Grå/Höger Grå/Vänster Ljus ek/Höger Ljus ek/Vänster Svart ek/Höger Svart ek/Vänster Vit matt Antracitgrå Svart matt Spegel

Art. nr. – – – – – – – – – – – – 395040 396040 397040 –

Pris – – – – – – – – – – – – 1 795:1 795:1 795:–

45

SKAPA

Spegelskåp 45 ² ⁵ Ljuskälla LED, 563 lm 9,4 W. IP44. 230 V eluttag B:45 H:69 D:12/14

Färg Vit Grå Ljus ek Svart ek Vit matt Antracitgrå

Art. nr. 370845 371845 372845 373845 – –

Pris 3 695:3 795:3 895:3 995:– –

55

174

Art. nr. – – – – – – – 70255

Imago Spegel 40 LED ⁵ Övre ljuskälla LED 5,6 W 400 lm. IP44. B:40 H:83 D:5/9

Art. nr. – – – – – – – – – – – – 395042 396042 397042 –

Pris – – – – – – – – – – – – 3 595:3 595:3 595:–

45

INTRO

Spegel plåt 45 ⁵ ljuskälla LED, 6,72 W, 275 lm. IP44. B:45 H:70 D:6

Art. nr. – – – – 297045 297145

Pris – – – – 1 995:1 995:-

55

Spegel 55 ³ Spegel med 2 sidoljus lysrör 2x14W. IP44. B:55 H:70 D:4

Färg Vit Grå Ljus ek Svart ek Vit matt Antracitgrå Svart matt Spegel

40

Pris – – – – – – – 2 155:-

SKAPA

Spegel 55 ⁵ Ljuskälla LED, 720 lm, 11.5W. IP44. B:55 H:69 D:4/7

Art. nr. 370755 371755 372755 373755 – – – –

Pris 2 795:2 895:2 995:3 095:– – – –

40

40

Top-Mirror 40 LED ⁵ Imago Spegel 40 LED ⁵ Övre ljuskälla LED: 1x770 lm Inkl. Tvättställsljus Undre ljuskälla LED: 1x349 lm Övre ljuskälla 5,6 W Systemeffekt 12W. IP44. Dimbar. 400 lm B:40 H:73 D:9 Undre ljuskälla 5,6 W 365 lm. IP44. B:40 H:83 D:5/9

Art. nr. – – – – – – – – – – – – 395044 396044 397044 –

Pris – – – – – – – – – – – – 3 795:3 795:3 795:–

45

INTRO

Spegelskåp plåt 45 Kit ⁵ Inkl. Skåp, belysning LED 550 lm samt eluttag B:45 H:70 D:15

Art. nr. – – – – 295046 295146

Pris – – – – 3 605:3 605:-

Art. nr. 655400 665400 635400 685400 – – – – – – – – – – – –

50

SKAPA

Spegelskåp 55 ² ⁵ Ljuskälla LED, 11,5 W, 720 lm. IP44. 230 V eluttag B:55 H:69 D:12/14

Art. nr. 370855 371855 372855 373855 – – – –

Pris 4 095:4 195:4 295:4 395:– – – –

Sober 40 ⁵ Övre ljuskälla LED 6,7 W 480 lm Undre ljuskälla LED 2,2 W 75 lm. IP44. 230 V eluttag B:40 H:70 D: 13

Art. nr. – – – – 211040 211041 212040 212041 213040 213041 214040 214041 – – – –

Pris – – – – 4 980:4 980:5 200:5 200:5 200:5 200:5 380:5 380:– – – –

50

SKAPA

45

Spegel 45 ³ Spegel med 2 sidoljus lysrör 2x14W. IP44. B:45 H:70 D:4

Art. nr. – – – – – – – – – – – – – – – 70245

Pris – – – – – – – – – – – – – – – 2 155:-

50

INTRO

Spegel 50 ⁵ Ljuskälla LED, 657 lm 10,5W. IP44. B:50 H:69 D:4/7

Spegelskåp 50 ² ⁵ Ljuskälla LED, 657 lm 10,5 W. IP44. 230 V eluttag B:50 H:69 D:12/14

Spegel plåt 50 ⁵ ljuskälla LED, 8,96 W, 370 lm. IP44. B:50 H:70 D:6

Art. nr. 370750 371750 372750 373750 – –

Art. nr. 370850 371850 372850 373850 – –

Art. nr. – – – – 297050 297150

55

SKAPA

Pris 5 420:5 720:5 720:5 820:– – – – – – – – – – – –

45

Pris 2 695:2 795:2 895:2 995:– –

55

55

LED-Line 55 ² ⁵ Ledbelysning 2x2,5 W, Tvättställsljus 1x2,5 W. IP44. 230 V eluttag B:55 H:70 D:13,5/22

Art. nr. 250055 – – – – – – –

Pris 3 995:4 095:4 195:4 295:– –

Pris 3 995:– – – – – – –

INTRO

Spegel plåt 55 ⁵ ljuskälla LED, 11,2 W, 470 lm. IP44. B:55 H:70 D:6

Art. nr. – – – – 297055 297155 – –

Pris – – – – 2 195:2 195:– –

Pris – – – – 2 095:2 095:-

SKAPA

Spegel 45 ⁵ Ljuskälla LED, 563 lm 9,4W. IP44. B:45 H:69 D:4/7

Art. nr. 370745 371745 372745 373745 – – – – – – – – – – – –

Pris 2 595:2 695:2 795:2 895:– – – – – – – – – – – –

50

INTRO

Spegelskåp plåt 50 kit ⁵ Inkl. Skåp, belysning LED 600 lm samt eluttag B:50 H:70 D:15

Art. nr. – – – – 295051 295151

Pris – – – – 4 150:4 150:-

55

60

Spegelskåp plåt 55 Kit ⁵ Inkl. Skåp, belysning LED 690 lm samt eluttag B:55 H:70 D:15

Imago Spegel 60 Utan belysning B:60 H:80 D:5

INTRO

Art. nr. – – – – 295056 295156 – –

Pris – – – – 4 350:4 350:– –

Art. nr. – – – – 395060 396060 397060 –

Pris – – – – 2 295:2 295:2 295:–


ÖVERDELAR. FORMA/STIL/DK/SKAPA/INTRO 60

60

60

Imago Spegel 60 LED ⁵ Imago Spegel 60 LED ⁵ Inkl. Tvättställsljus Övre ljuskälla LED 7,9 W Övre ljuskälla 7,9 W 610 lm 610 lm. IP44. Undre ljuskälla 10 W 650 B:60 H:83 D:5/9 lm. IP44. B:60 H:83 D:5/9

Färg Vit Grå Ljus ek Svart ek Vit matt Antracitgrå Svart matt Spegel

Art. nr. – – – – 395062 396062 397062 –

Pris – – – – 3 995:3 995:3 995:–

Art. nr. – – – – 395064 396064 397064 –

60

Pris – – – – 4 295:4 295:4 295:–

60

DK

Spegel 60 ⁵ Sober 60 ⁵ Övre ljuskälla LED 11,2 W Dold stämnings- och tvättställsljus LED. IP24. 810 lm B:60 H:65 D:9 Undre ljuskälla LED 2,2 W 75 lm. IP44. 230 V eluttag B:60 H:70 D: 13

Färg Vit Grå Ljus ek Svart ek Rökt ek Vit matt Antracitgrå Svart matt

Art. nr. 211060 212060 213060 214060 – – – –

Pris 5 965:6 205:6 205:6 445:– – – –

80

FORMA/STIL

Art. nr. 350677 – 330677 – 320677 – – –

Pris 6 690:– 7 415:– 7 555:– – –

Art. nr. 455800 465800 435800 485800 – – – –

Pris 7 910:8 300:8 300:8 705:– – – –

Art. nr. 450800 460800 430800 480800 – – – –

Pris 6 760:7 165:7 165:7 570:– – – –

Pris – – – – – – – 2 255:-

60

Top-Mirror 60 LED 5 Övre ljuskälla LED: 1x1540 lm Undre ljuskälla LED: 1x349 lm Systemeffekt 18,8W. IP44. Dimbar. B:60 H:73 D:5/9

LED-Line 60 ² ⁵ Ledbelysning 2x2,5 W Tvättställsljus 1x2,5 W. IP44. 230 V eluttag. B:60 H:70 D:13,5/22

Art. nr. 655600 665600 635600 685600 – – – –

Pris 5 825:6 130:6 130:6 230:– – – –

60

80

Spegelskåp 60 ⁵ Dold stämnings- och tvättställsljus LED. IP24. 230 V eluttag B:60 H:65 D:13

Imago Spegel 80 Utan belysning B:80 H:80 D:5

DK

Art. nr. 350666 – 330666 – 320666 – – –

80

FORMA/STIL

Top-Line 80 ² ⁴ Top-Line 80 LED ² ⁵ Övre ljuskälla LED: 1x1540 lm Lysrörsbelysning 1x13W Undre ljuskälla LED: 1x349 lm Tvättställsljus 1x8W. IP44. 230 V eluttag. Systemeffekt: 18,8 w. IP44. B:80 H:70 D:14/19 230 V eluttag. Dimbar. B:80 H:70 D:14/19

Färg Vit Grå Ljus ek Svart ek Rökt ek Vit matt Antracitgrå Svart matt

Spegel 60 ³ Spegel med 2 sidoljus lysrör 2x14W. IP44. B:60 H:70 D:4

Art. nr. – – – – – – – 702060

60

STIL

Pris 8 750:– 9 575:– 9 760:– – –

Art. nr. – – – – – 395080 396080 397080

80

Art. nr. 211080 212080 213080 214080 – – – –

Art. nr. 250060 – – – – – – –

Pris – – – – – 2 695:2 695:2 695:-

Pris 6 975:7 255:7 255:7 530:– – – –

Spegel 80 ⁵ Dold stämnings- och tvättställsljus LED. IP24. B:80 H:65 D:9

Art. nr. 350877 – 330877 – 320877 – – –

Pris 4 095:– – – – – – –

Art. nr. 455600 465600 435600 485600 – – – –

Pris 7 205:– 7 620:– 7 765:– – –

Pris 6 895:7 245:7 245:7 490:– – – –

FORMA/STIL

Top-Line 60 ² ⁴ Lysrörsbelysning 1x13W Tvättställsljus 1x8W. IP44. 230 V eluttag. B:60 H:70 D:14/19

Art. nr. 450600 460600 430600 480600 – – – –

80

Pris 5 735:6 080:6 080:6 335:– – – –

80

STIL

Imago Spegel 80 LED ⁵ Top-Mirror 80 LED ⁵ Imago Spegel 80 LED ⁵ Inkl. Tvättställsljus Övre ljuskälla LED: 1x1540 lm Övre ljuskälla LED 10 W 750 Övre ljuskälla 10 W 750 lm Undre ljuskälla LED: 1x349 lm lm. IP44. Undre ljuskälla 13,5 W 900 Systemeffekt 18,8 w. IP44. B:80 H:83 D:5/9 lm. IP44. Dimbar. B:80 H:83 D:5/9 B:80 H:73 D:5/9

Art. nr. – – – – – 395082 396082 397082

Pris – – – – – 4 595:4 595:4 595:-

Art. nr. – – – – – 395084 396084 397084

80

DK

60

Top-Line 60 LED ² ⁵ Övre ljuskälla LED: 1x1540 lm Undre ljuskälla LED: 1x349 lm Systemeffekt: 18,8W. IP44. 230 V eluttag. Dimbar. B:60 H:70 D:14/19

80

80

Sober 80 ⁵ Övre ljuskälla LED 14,5 W 925 lm Undre ljuskälla LED 2,2 V 75 lm. IP44. 230 V eluttag B:80 H:70 D: 13

60

FORMA/STIL

DK

Spegelskåp 80 ⁵ Dold stämnings- och tvättställsljus LED. IP24. 230 V eluttag B:80 H:65 D:13

Art. nr. 350866 – 330866 – 320866 – – –

Pris 9 265:– 10 090:– 10 285:– – –

² Vid beställning av jordfelsbrytare lägg till -JFB efter artikelnumret Pris: 1 330:³ I denna ljusarmatur kan lampor i följande energiklasser användas: A+ till A. Denna ljusarmatur säljs med en lampa i energiklass: A+. ⁴ I denna ljusarmatur kan lampor i följande energiklasser användas: A+ till A. Denna ljusarmatur säljs med en lampa i energiklass: A. ⁵ Denna ljusarmatur har inbyggda lysdiodlampor. Lamporna i ljusarmaturen kan inte bytas ut. ⁶ I denna ljusarmatur kan lampor i följande energiklasser användas: B till E. Denna ljusarmatur säljs med en lampa i energiklass: C.

Pris – – – – – 4 995:4 995:4 995:-

Art. nr. 655800 665800 635800 685800 – – – –

100

100

Imago Spegel 100 Utan belysning B:100 H:80 D:5

Art. nr. – – – – – 395100 396100 397100

Pris 6 230:6 540:6 540:6 640:– – – –

Pris – – – – – 2 895:2 895:2 895:-

Imago Spegel 100 LED ⁵ Övre ljuskälla LED 12,3 W 940 lm. IP44. B:100 H:83 D:5/9

Art. nr. – – – – – 395102 396102 397102

Pris – – – – – 4 995:4 995:4 995:-

175


ÖVERDELAR. FORMA/STIL/DK/SKAPA/INTRO 100

100

100

STIL

FORMA/STIL

100

100

FORMA/STIL

100

100

DK

DK

Sober 100 ⁵ Imago Spegel 100 LED ⁵ Spegel 100 ⁵ Top-Mirror 100 LED ⁵ Top-Line 100 LED ² ⁵ Top-Line 100 ² ⁴ Inkl. Tvättställsljus Övre ljuskälla LED: 1x1540 lm Övre ljuskälla LED: 1x1540 lm Lysrörsbelysning 1x13w Övre ljuskälla LED 17,9 W Dold stämnings- och 1240 lm Övre ljuskälla 12,3 W tvättställsljus LED. IP24. Undre ljuskälla LED: 1x349 lm Undre ljuskälla LED: 1x349 lm Tvättställsljus 1x8w. IP44. Undre ljuskälla LED 2,2 W 940 lm B:100 H:65 D:9 Systemeffekt 18,8 w. IP44. Systemeffekt: 18,8 w. IP44. 230 V eluttag 75 lm. IP44. Undre ljuskälla 14,6 W Dimbar. 230 V eluttag. B:100 H:70 D:14/19 230 V eluttag 1050 lm. IP44. B:100 H:73 D:5/9 Dimbar. B:100 H:70 D: 13 B:100 H:83 D:5/9 B:100 H:70 D:14/19

Färg Vit Grå Ljus ek Svart ek Rökt ek Vit matt Antracitgrå Svart matt

Art. nr. – – – – – 395104 396104 397104

Pris – – – – – 5 595:5 595:5 595:-

Art. nr. 655100 665100 635100 685100 – – – –

120

Art. nr. – – – – 395120 396120 397120

Art. nr. – – – – 395122 396122 397122

Pris – – – – 3 095:3 095:3 095:-

Art. nr. – – – – – 395142 396142 397142

120

Pris – – – – 5 595:5 595:5 595:-

140

Imago Spegel 140 LED ⁵ Övre ljuskälla LED 17,9 W 1290 lm. IP44. B:140 H:83 D:5

Pris 8 510:9 230:9 230:9 520:– – – –

Art. nr. 450100 460100 430100 480100 – – – –

Pris 7 375:8 105:8 105:8 400:– – – –

120

STIL

Art. nr. – – – – 395124 396124 397124

Pris – – – – 6 495:6 495:6 495:-

140

FORMA

Art. nr. 655120 665120 635120 685120 – – –

Pris 9 650:10 260:10 260:10 460:– – –

Pris 7 535:7 910:7 910:8 280:– – – –

120

FORMA/STIL

Art. nr. 455120 465120 435120 485120 – – –

140

Art. nr. 351077 – 331077 – 321077 – – – –

Art. nr. 351066 – 331066 – 321066 – – –

FORMA/STIL

Pris 11 220:11 500:11 500:11 780:– – –

Art. nr. 450120 460120 430120 480120 – – –

Pris 9 490:9 775:9 775:10 060:– – –

Pris 9 780:– 10 605:– 10 810:– – –

140 Imago Spegel 140 Utan belysning B:140 H:80 D:5

Art. nr. – – – – 395140 396140 397140

Pris – – – – 3 295:3 295:3 295:-

DK

Spegel 140 ⁵ Top-Line 140 LED ² ⁵ Top-Line 140 ² ⁴ Imago Spegel 140 LED ⁵ Övre ljuskälla LED: 2x1540 lm Lysrörsbelysning 2x13w Dold stämnings- och tvättInkl. Tvättställsljus ställsljus LED. IP24. Undre ljuskälla LED: 2x349 lm Tvättställsljus 2x8w. IP44. Övre ljuskälla 17,9 W B:140 H:65 D:9 Systemeffekt: 37,6 w. IP44. 230 V eluttag. 1290 lm 230 V eluttag. B:140 H:70 D:14/19 Undre ljuskälla 17,9 W Dimbar. 1240 lm. IP44. B:140 H:70 D:14/19 B:140 H:83 D:5/9

Pris – – – – – 5 795:5 795:5 795:-

Art. nr. – – – – – 395144 396144 397144

Pris – – – – – 6 695:6 695:6 695:-

Art. nr. 455140 465140 435140 485140 – – – –

Pris 11 690:11 960:11 960:12 170:– – – –

Art. nr. 450140 460140 430140 480140 – – – –

Pris 9 965:10 240:10 240:10 450:– – – –

Art. nr. 351477 – 331477 – 321477 – – –

Pris 8 750:– 9 680:– 9 865:– – –

TILLVAL. Förstoringsspegel Art. nr. 7095

Pris 350:-

VALFRI NCS FÄRG. Pristillägg utgår från pris på vit möbel

Ljus ek

Rökt ek

Svart ek

Grå Produkt 1 + Pris på följande produkter

176

120

Pris 7 720:– 8 545:– 8 710:– – – –

140

FORMA/STIL

FÄRGVAL.

Vit

Art. nr. 211100 212100 213100 214100 – – – –

Top-Line 120 LED ² ⁵ Top-Line 120 ² ⁴ Top-Mirror 120 LED ⁵ Imago Spegel 120 LED ⁵ Imago Spegel 120 LED ⁵ Inkl. Tvättställsljus Övre ljuskälla LED: 2x1540 lm Övre ljuskälla LED: 2x1540 lm Lysrörsbelysning 2x13w Övre ljuskälla LED 15,7 W Övre ljuskälla 15,7 W Undre ljuskälla LED: 2x349 lm Undre ljuskälla LED: 2x349 lm Tvättställsljus 2x8w. IP44. 1050 lm. IP44. 1050 lm Systemeffekt: 37,6W. IP44. 230 V eluttag. Systemeffekt 2x18,8 w. IP44. B:120 H:83 D:5/9 Undre ljuskälla 17,9 W 230 V eluttag. B:120 H:70 D:14/19 Dimbar. 1240 lm. IP44. Dimbar. B:120 H:73 D:9 B:120 H:83 D:5/9 B:120 H:70 D:14/19

140

Färg Vit Grå Ljus ek Svart ek Rökt ek Vit matt Antracitgrå Svart matt

Art. nr. 455100 465100 435100 485100 – – – –

120

Imago Spegel 120 Utan belysning B:120 H:80 D:5

Färg Vit Grå Ljus ek Svart ek Vit matt Antracitgrå Svart matt

Pris 6 640:6 945:6 945:7 150:– – – –

Spegelskåp 100 ⁵ Dold stämnings- och tvättställsljus LEDIP24. 230 V eluttag B:100 H:65 D:13

² Vid beställning av jordfelsbrytare lägg till -JFB efter artikelnumret Pris: 1 330:³ I denna ljusarmatur kan lampor i följande energiklasser användas: A+ till A. Denna ljusarmatur säljs med en lampa i energiklass: A+. ⁴ I denna ljusarmatur kan lampor i följande energiklasser användas: A+ till A. Denna ljusarmatur säljs med en lampa i energiklass: A. ⁵ Denna ljusarmatur har inbyggda lysdiodlampor. Lamporna i ljusarmaturen kan inte bytas ut. ⁶ I denna ljusarmatur kan lampor i följande energiklasser användas: B till E. Denna ljusarmatur säljs med en lampa i energiklass: C.

Pristillägg 4000:1500:-/st


SPEGELSKÅP. SIGNUM

Färg Vit

60

60

Signum Spegel 60 ⁵ Ljuskälla LED 11,2 W 800 lm. IP44. B:60 H:69 D:4/7

Signum Spegelskåp 60 ⁵ Ljuskälla LED 11,2 W 800 lm. IP44. B:60 H:69 D:12/14

Art. nr. 272260

Pris 2 900:-

Art. nr. 271260

80

Pris 4 495:-

Signum Spegel 80 ⁵ Ljuskälla LED 14,7 W 1080 lm. IP44. B:80 H:69 D:4/7

Art. nr. 272280

Pris 3 100:-

80

100

Signum Spegelskåp 80 ⁵ Ljuskälla LED 14,7 W 1080 lm. IP44. B:80 H:69 D:12/14

Signum Spegel 100 ⁵ Ljuskälla LED 18 W 1360 lm. IP44. B:100 H:69 D:4/7

Art. nr. 271280

Pris 5 195:-

Art. nr. 272210

100 Signum Spegelskåp 100 ⁵ Ljuskälla LED 18 W 1360 lm. IP44. B:100 H:69 D:12/14

Art. nr. 271210

Pris 3 500:-

Pris 6 195:-

SPEGELSKÅP. 45

60

Holger Skåp i plåt med förvaring. Utvikbar dörr (svängel). Tre hyllor. B:45 H:60 D:12

Jenny Skåp i plåt med förvaring, utvikbar dörr (svängel). Två hyllor. Spegel Ø:60 Skåp B:35 H:43 D:8

Färg Vit matt Svart matt Grå Dimgrön Gul Guld matt

Art. nr. 3310 3311 3312 3314 3315 3316

Art. nr. 3320 3321 3322 3324 3325 3326

Pris 2 510:2 710:2 710:2 710:2 710:2 710:-

60 Spegel 60 Rund spegel. Ø:60 D:5

Färg Vit matt Svart matt Guld matt

Pris 2 710:2 925:2 925:2 925:2 925:2 925:-

Art. nr. 3060 3062 3066

Pris 2 045:2 045:2 105:-

ÖVERDEL SKÅP.

36,5

40

40

40

Medicinskåp 36,5 Barnsäkert skåp, två hyllor, två nycklar. B:36,5 H:49,5 D:16

Birdie metall Utan belysning. B:40 H:70 D:13,5

Ny-50 Spegelskåp i metall med utvikbar spegeldörr. B:40 H:50 D:14.

Line 40 Utan belysning B:40 H:67 D:13

>>

Belysning med glödlampor 8 (elanslutning i centrum, Klass 1, IP 21). Bredd 2x40 W Pris

Art. nr. 38

Pris 850:-

45

INTRO

Art. nr. 320

Pris 1 235:-

Art. nr. 310

50

INTRO

Pris 850:-

55

INTRO

Spegelskåp Intro plåt 45 Spegelskåp Intro plåt 50 Spegelskåp Intro plåt 55 Utan belysning Utan belysning Utan belysning B:45 H:67 D:13,5 B:50 H:67 D:13,5 B:55 H:67 D:13,5

Med eluttag Utan eluttag

>> Bredd

Antracitgrå

Art. nr. 295045 295145

Pris 2 050:2 050:-

Art. nr. 295050 295150

Pris 2 550:2 550:-

Art. nr. 295055 295155

Pris 2 695:2 695:-

Pris 2 395:1 995:-

2x40 W Pris

40

47 660:-

230 V Höger exkl. JFB*

230 V Vänster exkl. JFB*

4725 915:-

4726 915:-

* Skall monteras över jordfelsbrytare

Belysning INTRO IP44 ⁵

Vit

Färg Vit matt Antracitgrå

Art. nr. 250240 250140

Utan eluttag

55 45 50 Ljuskälla LED, Ljuskälla LED, Ljuskälla LED, 10 W, 690 lm. 8 W, 550 lm. 9 W, 600 lm. 2952 1 395:-

2953 1 450:-

2962 1 395:-

2963 1 450:-

45 230 V

45 230 v inkl. Jordfelsbrytare

50 230 V

50 230 v inkl. Jordfelsbrytare

55 230 V

55 230 V inkl. Jordfelsbrytare

2956 305:-

2976 2 295:-

2957 305:-

2977 2 295:-

2958 305:-

2978 2 295:-

2986 2 295:-

2967 305:-

2987 2 295:-

2968 305:-

2988 2 295:-

2951 1 350:2961 1 350:Eluttag INTRO

Bredd

Vit Antracitgrå

2966 305:-

177


SPEGELSKÅP. SPEGELSKÅP UTAN BELYSNING 55.

55

55

I:et metall 55 Utan belysning. B:55 H:70 D:12,5

Eagle metall Utan belysning. B:55 H:70 D:14,5

>>

Belysning 55 (elanslutning i centrum, Klass 1, IP 21 eller IP 44). Bredd IP 21

Lysrör 2x15 W 7 Pris

55

Bredd Art. nr. 339

Pris 1 135:-

Art. nr. 325

Pris 2 085:-

IP 44

Utan eluttag 346-3 1 595:-

Utan eluttag IP 44

230 V Höger exkl. JFB*

230 V Vänster exkl. JFB*

34625-3 1 725:-

34626-3 1 725:-

230 V eluttag i hö. sida exkl. jfbr*

230 V eluttag i vä. sida exkl. jfbr*

230 V eluttag i hö. sida inkl. jfbr

230 V eluttag i vä. sida inkl. jfbr

230 V Höger inkl. JFB 34635-3 2 395:-

230 V Vänster inkl. JFB 34636-3 2 395:-

Lysrör 2x15 W 7 Pris

55

345-3 1 895:-

34525-3 2 075:-

34526-3 2 075:-

34535-3 2 800:-

34536-3 2 800:-

LED 5 Pris

55

375510 2 405:-

375521 2 615:-

375522 2 615:-

375531 3 555:-

375532 3 555:-

55 Line 55 Utan belysning B:55 H:67 D:13

* Skall monteras över jordfelsbrytare LED-lampa 30 Belysning 5 Fristående LED-armatur 5W. B: 30 & 50

Med eluttag Utan eluttag

Art. nr. 250255 250155

Pris 2 495:2 095:-

Bredd 30 50

Art. nr. 7030 7050

Pris 990:1 490:-

SPEGELSKÅP UTAN BELYSNING 60.

60

>>

A60 Utan belysning. B:60 H:52 D:12,5

Lysrör 2x15 W 7 Pris

Art. nr. 7000

Belysning 60 (elanslutning i centrum, Klass 1, IP 21 eller IP 44). 230 V Höger exkl. JFB*

230 V Vänster exkl. JFB*

230 V Höger inkl. JFB

230 V Vänster inkl. JFB

74025-3 1 830:-

74026-3 1 830:-

74035-3 2 470:-

74036-3 2 470:-

Utan eluttag IP 44

230 V eluttag i hö. sida exkl. jfbr*

230 V eluttag i vä. sida exkl. jfbr*

230 V eluttag i hö. sida inkl. jfbr

230 V eluttag i vä. sida inkl. jfbr

60

744-3 1 975:-

74425-3 2 130:-

74426-3 2 130:-

74435-3 3 070:-

74436-3 3 070:-

60

376010 2 450:-

376021 2 650:-

376022 2 650:-

376031 3 820:-

376032 3 820:-

Bredd IP 21 60

Bredd

Pris 920:-

IP 44 Lysrör 2x15 W 7 Pris

60

LED 5 Pris

Line 60 Utan belysning B:60 H:67 D:13

Utan eluttag 740-3 1 640:-

* Skall monteras över jordfelsbrytare LED-lampa 30 Belysning 5 Fristående LED-armatur 5W. B: 30 & 50

Med eluttag Utan eluttag

Art. nr. 250260 250160

Pris 2 695:2 295:-

Bredd 30 50

Art. nr. 7030 7050

Pris 990:1 490:-

SPEGELSKÅP UTAN BELYSNING 65.

65

65

Tvilling 1 metall Utan belysning. B:65 H:39,5 D:12,5

Tvilling 1 trä Utan belysning. B:65 H:52,5 D:12,5

Belysning 65 (elanslutning i centrum, Klass 1, IP 21 eller IP 44).

>>

230 V Höger exkl. JFB*

230 V Vänster exkl. JFB*

230 V Höger inkl. JFB

22025-3 1 830:-

22026-3 1 830:-

22035-3 2 510:-

Utan eluttag IP 44

230 V eluttag i hö. sida exkl. jfbr*

230 V eluttag i vä. sida exkl. jfbr*

230 V eluttag i hö. sida inkl. jfbr

65

206-3 1 975:-

20625-3 2 130:-

20626-3 2 130:-

20635-3 3 070:-

20636-3 3 070:-

65

376510 2 450:-

376521 2 650:-

376522 2 650:-

376531 3 820:-

376532 3 820:-

Bredd IP 21

Lysrör 2x18 W 4 Pris

65

Bredd IP 44 Art. nr. 13

Pris 885:-

Art. nr. 9

Pris 1 445:-

Lysrör 2x18 W 4 Pris LED 5 Pris

Utan eluttag 200-3 1 640:-

* Skall monteras över jordfelsbrytare

178

⁴ I denna ljusarmatur kan lampor i följande energiklasser användas: A+ till A. Denna ljusarmatur säljs med en lampa i energiklass: A. ⁵ Denna ljusarmatur har inbyggda lysdiodlampor. Lamporna i ljusarmaturen kan inte bytas ut. ⁷ I denna ljusarmatur kan lampor i följande energiklasser användas: A+ till B. Denna ljusarmatur säljs med en lampa i energiklass:B. ⁸ I denna ljusarmatur kan lampor i följande energiklasser användas: A++ till D.

230 V Vänster inkl. JFB 22036-3 2 510:-

230 V eluttag i vä. sida inkl. jfbr


TVÄTT & TORK

SIDOSKÅP 60 DJUP.

HÖGSKÅP

30

Väggskåp 30 Vit stomme inkl dörr och 2 trähyllor B:30 H:70 D:35

Färg Vit Vit/Push open Vit/Ram Vit/Fas Grå Grå/Push open Grå/Ram Grå/Fas Ljus ek Ljus ek/Push open Ljus ek/Ram Svart ek Svart ek/Push open Svart ek/Ram

Art. nr. 712711 712611 712511 712311 712712 712612 712512 712312 712713 712613 712513 712714 712614 712514

Pris 1 685:1 770:2 200:2 200:1 685:1 770:2 200:2 200:1 870:1 970:2 330:1 970:2 075:2 535:-

40

Väggskåp 40 Vit stomme inkl dörr och 2 trähyllor B:40 H:70 D:35

Art. nr. 712751 712651 712551 712351 712752 712652 712552 712352 712753 712653 712553 712754 712654 712554

Pris 1 870:1 955:2 360:2 360:1 870:1 955:2 360:2 360:1 990:2 080:2 615:2 050:2 140:2 820:-

60

40

Högskåp Vit stomme inkl. dörr och 2 trähyllor B:40 H:122 D:60

Väggskåp 60 Vit stomme inkl 2 dörrar och 2 trähyllor B:60 H:70 D:35

Art. nr. 712761 712661 712561 712361 712762 712662 712562 712362 712763 712663 712563 712764 712664 712564

Färg Vit Vit/Ram Vit/Fas Grå Grå/Ram Grå/Fas Ljus ek Ljus ek/Ram Svart ek Svart ek/Ram

Pris 2 255:2 330:3 235:3 235:2 255:2 330:3 235:3 235:2 560:2 645:3 450:2 620:2 705:3 750:-

Art. nr. 712461 712462 712483 712463 712464 712484 712465 712466 712467 712468

Pris 4 765:5 375:5 375:4 970:5 580:5 580:5 275:5 885:5 480:6 085:-

40

Högskåp Vit stomme inkl. dörr och 3 trähyllor B:40 H:172 D:60

Art. nr. 712451 712452 712481 712453 712454 712482 712455 712456 712457 712458

Pris 4 870:5 885:5 885:5 070:6 085:6 085:5 375:6 390:5 580:6 595:-

60

Högskåp Vit stomme inkl. dörr och 2 trähyllor B:60 H:122 D:60

Art. nr. 712471 712472 712485 712473 712474 712486 712475 712476 712477 712478

Pris 4 870:6 190:6 190:5 070:6 495:6 495:5 375:6 795:5 580:7 100:-

Stommarna består av melaminbelagd, fuktbeständig, spånskiva. Välj till handtag från våra möbelserier Forma, Stil och Skapa.

Stommarna består av melaminbelagd, fuktbeständig, spånskiva. Välj till handtag från våra möbelserier Forma, Stil och Skapa.

Täcksida 70x35 Färg Vit Grå Ljus ek Svart ek

Art. nr. 712811 712812 712813 712814

Pris 450:450:490:540:-

Passbit H:70 B:20 Art. nr. 712911 712912 712913 712914

Pris 450:450:490:540:-

BÄNKSKIVOR.

Färg Vit Grå Ljus ek Svart ek

Täcksida 172 B:60 H:172 Art. nr. Pris 712831 1 115:712832 1 215:712833 1 620:712834 1 720:-

Färg Vit Grå Ljus ek Svart ek

Täcksida tvättmaskin Inkl. Ställfot B:63 H:84 Art. nr. Pris 712411 760:712412 810:712413 810:712414 910:-

Täcksida 122 B:60 H:122 Art. nr. Pris 712821 1 010:712822 1 115:712823 1 520:712824 1 620:-

Leveranstid av samtliga bänkskivor är 2-4 veckor.

Höjd: 2,8 cm, Djup: 63 cm, Längd måttanpassas. Vit

Art. nr. BSK01

Mörkgrå

Ljusgrå

Pris 695:-/m

Art. nr. BSK02

Pris 695:-/m

Art. nr. BSK03

Pris 695:-/m

Svart

Art. nr. BSK04

Pris 695:-/m

FÄRGVAL/TILLVAL.

Vit

Ljus ek

TILLVAL. Vinkelbeslag Konsol Elbox till högskåp, tre uttag. Tvättkorg till högskåp Bredd: 40 Tvättkorg till högskåp Bredd: 60 Stödben Par, krom H:20 Beslagspåse Push Open

Svart ek

Art. nr.

Pris

47910 47920 72 712804 712806 1322 71200

55:255:225:505:605:405:150:-

Grå

179


SIDOFÖRVARING. FORMA/STIL/SKAPA VÄGGSKÅP. (Vändbar)

Stomme/Dörr Vit/Vit Vit/Vit Ram Integrerat handtag 6 Vit/Vit Fas Vit/Frostglas* Vit/Frostglas Ram Vit/Spegeldörr* Grå/Grå Grå/Grå Ram Integrerat handtag 6 Grå/Grå Fas Grå/Frostglas* Grå/Frostglas Ram Grå/Spegeldörr* Ljus ek/Ljus ek Ljus ek/Ljus ek Ram Integrerat handtag 6 Ljus ek/Frostglas* Ljus ek/Frostglas Ram Ljus ek/Spegeldörr* Svart ek/Svart ek Svart ek/Svart ek Ram Integrerat handtag 6 Svart ek/Frostglas* Svart ek/Frostglas Ram Svart ek/Spegeldörr*

HÖGSKÅP. (Vändbar)

30

40

30

30

30

30

Väggskåp 70x30x15 inkl dörr och 2 glashyllor B:30 H:70 D:15

Väggskåp 70x40x15 inkl dörr och 2 glashyllor B:40 H:70 D:15

Högskåp 123x30x20 inkl dörr och 2 trähyllor B:30 H:123 D:20

Högskåp 123x30x35 inkl dörr och 2 trähyllor B:30 H:123 D:35

Högskåp 172x30x20 inkl dörr och 4 trähyllor B:30 H:172 D:20

Högskåp 172x30x35 inkl dörr och 4 trähyllor B:30 H:172 D:35

Art. nr. 754022 754023 754026 754029 754020 754024 – 864022 864023 864026 864029 864020 864024 – 734022 734023 734026 734020 734024 – 884022 884023 884026 884020 884024 –

Pris 1 415:2 330:1 830:2 330:1 935:2 635:– 1 775:2 940:2 185:2 940:2 425:3 345:– 1 775:2 940:2 185:2 425:3 345:– 1 915:3 145:2 320:2 425:3 550:–

Art. nr. 75404 75414 754016 754019 75403 75424 – 86404 86414 864016 864019 864013 86424 – 73404 73414 734016 73403 73424 – 88404 88414 884016 88403 88424 –

Art. nr. 755052 755053 755056 755059 755050 755054 – 865052 865053 865056 865059 865050 865054 – 735052 735053 735056 735050 735054 – 885052 885053 885056 885050 885054 –

Pris 1 845:2 590:2 255:2 590:2 440:2 905:– 2 300:3 115:2 715:3 115:3 030:3 525:– 2 300:3 115:2 715:3 030:3 525:– 2 490:3 425:2 900:3 275:3 840:–

Pris 3 790:4 175:4 200:4 175:4 340:4 380:– 4 735:5 275:5 145:5 275:5 430:5 580:– 4 735:5 275:5 145:5 430:5 580:– 5 115:5 720:5 525:5 860:6 025:–

Art. nr. 754852 754853 754856 754859 754850 754854 – 864852 864853 864856 864859 864850 864854 – 734852 734853 734856 734850 734854 – 884852 884853 884856 884850 884854 –

Art. nr. 754952 754953 754956 754959 754950 754954 754951 864952 864953 864956 864959 864950 864954 864951 734952 734953 734956 734950 734954 734951 884952 884953 884956 884950 884954 884951

Pris 3 790:4 175:4 200:4 175:4 340:4 380:– 4 735:5 275:5 145:5 275:5 430:5 580:– 4 735:5 275:5 145:5 430:5 580:– 5 115:5 720:5 525:5 860:6 025:–

Pris 4 890:5 305:5 305:5 305:6 100:5 610:6 100:6 110:6 685:6 530:6 685:7 630:7 090:7 630:6 110:6 685:6 530:7 630:7 090:7 630:6 600:7 255:7 010:8 245:7 560:8 245:-

Art. nr. 754752 754753 754756 754759 754750 754754 754751 864752 864753 864756 864759 864750 864754 864751 734752 734753 734756 734750 734754 734751 884752 884753 884756 884750 884754 884751

40 Högskåp 123x40x20 inkl dörr och 2 trähyllor B:40 H:123 D:20

Pris 4 890:5 305:5 305:5 305:6 100:5 610:6 100:6 110:6 685:6 530:6 685:7 630:7 090:7 630:6 110:6 685:6 530:7 630:7 090:7 630:6 600:7 255:7 010:8 245:7 560:8 245:-

Art. nr. 754652 754653 754656 754659 754650 754654 – 864652 864653 864656 864659 864650 864654 – 734652 734653 734656 734650 734654 – 884652 884653 884656 884650 884654 –

* Inklusive knopp

SIDOFÖRVARING. DK

SIDOSKÅP 45 DJUP. (Färdigmonterad)

DK HÖGSKÅP 35 DJUP. (Färdigmonterad)

40

40

Högskåp 120 Dörr, 1 glashylla, 2 trähyllor B:40 H:120 D:35

Färg Vit Vit med innerlåda Ljus ek Ljus ek med innerlåda Rökt ek Rökt ek med innerlåda

180

Art. nr. 351202 351220 331202 331220 321202 321220

Högskåp 120 Dörr, 1 glashylla, 2 trähyllor B:40 H:120 D:35

Pris 6 270:7 315:7 315:8 360:7 810:8 930:-

Art. nr. – – – – – –

Pris – – – – – –

40

Art. nr. 351702 351720 331702 331720 321702 321720

40

40

Högskåp 170 Dörr, 2 glashyllor, 3 trähyllor B:40 H:170 D:35

Högskåp 170 Dörr, 2 glashyllor, 3 trähyllor B:40 H:170 D:35

Pris 7 315:8 360:8 360:9 405:8 930:10 045:-

Art. nr. – – – – – –

Pris – – – – – –

Vit V Vit med innerlåda V Ljus ek V Ljus ek med innerlåda V Rökt ek V Rökt ek med innerlåda V

– – – – – –

– – – – – –

351201 351211 331201 331211 321201 321211

6 270:7 315:7 315:8 360:7 810:8 930:-

– – – – – –

– – – – – –

351701 351711 331701 331711 321701 321711

7 315:8 360:8 360:9 405:8 930:10 045:-

Vit H Vit med innerlåda H Ljus ek H Ljus ek med innerlåda H Rökt ek H Rökt ek med innerlåda H

– – – – – –

– – – – – –

351200 351210 331200 331210 321200 321210

6 270:7 315:7 315:8 360:7 810:8 930:-

– – – – – –

– – – – – –

351700 351710 331700 331710 321700 321710

7 315:8 360:8 360:9 405:8 930:10 045:-

Sidoskåp 40 Dörr, 1 trähylla B:40 H:45 D:45

Färg Vit V Vit H Vit med innerlåda V Vit med innerlåda H Ljus ek V Ljus ek H Ljus ek med innerlåda V Ljus ek med innerlåda H Rökt ek V Rökt ek H Rökt ek med innerlåda V Rökt ek med innerlåda H

Art. nr. 350413 350414 350415 350416 330413 330414 330415 330416 320413 320414 320415 320416

Pris 3 655:3 655:4 915:4 915:4 285:4 285:5 540:5 540:4 575:4 575:5 915:5 915:-

Pris 3 790:4 175:4 200:4 175:4 340:4 380:– 4 735:5 275:5 145:5 275:5 430:5 580:– 4 735:5 275:5 145:5 430:5 580:– 5 115:5 720:5 525:5 860:6 025:–


FÄRGVAL.

TILLVAL. Tvättkorg till högskåp H: 42 D:35

40

40

Högskåp 123x40x35 inkl dörr och 2 trähyllor B:40 H:123 D:35

40

Högskåp 172x40x20 inkl dörr och 4 trähyllor B:40 H:172 D:20

20

Sidoskåp. Push open med 3 glashyllor och 1 trähylla. Upphängningslist ingår. B:20 H:120 D:13

Högskåp 172x40x35 inkl dörr och 4 trähyllor B:40 H:172 D:35

Vit Bredd 30 40

Art. nr. 3539 3538

Pris 630:630:-

Trådkorg H: 19 D:35

Ljus ek

Bredd 30 40 Stomme/Dörr Vit/Vit Vit/Vit Ram Integrerat handtag 6 Vit/Vit Fas Vit/Frostglas* Vit/Frostglas Ram Vit/Spegeldörr* Grå/Grå Grå/Grå Ram Integrerat handtag 6 Grå/Grå Fas Grå/Frostglas* Grå/Frostglas Ram Grå/Spegeldörr* Ljus ek/Ljus ek Ljus ek/Ljus ek Ram Integrerat handtag 6 Ljus ek/Frostglas* Ljus ek/Frostglas Ram Ljus ek/Spegeldörr* Svart ek/Svart ek Svart ek/Svart ek Ram Integrerat handtag 6 Svart ek/Frostglas* Svart ek/Frostglas Ram Svart ek/Spegeldörr*

Art. nr. 754053 754063 754056 754059 754051 754073 – 864453 864463 864056 864459 864051 864473 – 734453 734463 734456 734451 734473 – 884453 884463 884456 884451 884473 –

Pris 3 790:4 270:4 200:4 270:4 340:4 480:– 4 735:5 390:5 145:5 390:5 430:5 705:– 4 735:5 390:5 145:5 430:5 705:– 5 115:5 850:5 525:5 860:6 165:–

Art. nr. 754552 754553 754556 754559 754550 754554 754551 864552 864553 864556 864559 864550 864554 864551 734552 734553 734556 734550 734554 734551 884552 884553 884556 884550 884554 884551

Pris 4 890:5 305:5 305:5 305:6 100:5 610:6 100:6 110:6 685:6 530:6 685:7 630:7 090:7 630:6 110:6 685:6 530:7 630:7 090:7 630:6 600:7 255:7 010:8 245:7 560:8 245:-

Art. nr. 754352 754362 754356 754359 754350 754372 754351 864352 864362 864356 864359 864350 864372 864351 734352 734362 734356 734350 734372 734351 884352 884362 884356 884350 884372 884351

Stomme/Dörr Vit/Vit Grå/Grå Ljus ek/Ljus ek Svart ek/Svart ek

Pris 4 890:5 420:5 305:5 420:6 100:5 735:6 100:6 110:6 835:6 530:6 835:7 630:7 250:7 630:6 110:6 835:6 530:7 630:7 250:7 630:6 600:7 415:7 010:8 245:7 725:8 245:-

Art. nr. 15200 16200 13202 18202

Art. nr. 3548 3547

Pris 525:525:-

Elbox med 3 eluttag för högskåp.

Pris 2 485:2 900:2 900:3 000:-

Art. nr. 72

Pris 225:-

Svart ek

Grå VALFRI NCS FÄRG.

Beslagspåse Push Open Art. nr. 71200

Pris 150:-

TOPPSKIVA FÖR HÖGSKÅP 172 Färg Vit Grå Ljus ek Svart ek Färg Vit Grå Ljus ek Svart ek

B:30 D:20

B:30 D:35

75032 390:87032 440:73032 440:88032 505:B:40 D:20

75033 390:87033 440:73033 440:88033 505:B:40 D:35

75042 87042 73042 88042

390:440:440:505:-

75043 87043 73043 88043

För mer information se köpguiden sidan 166

390:440:440:505:-

* Inklusive knopp I samtliga högskåp består grundmaterialet av fuktbeständiga spånskivor eller MDF.

SIDOSKÅP 45 DJUP. (Färdigmonterad)

FÄRGVAL.

HANDTAG.

60

80

100

Sidoskåp 60 B:60 H:19 D:45

Sidoskåp 80 B:80 H:19 D:45

Sidoskåp 100 B:100 H:19 D:45

Handtag 1

Handtag 2

Vit

Färg Vit Ljus ek Rökt ek

Art. nr. 350617 330617 320617

Pris 4 810:5 435:5 805:-

Art. nr. 350818 330818 320818

Pris 5 125:5 745:6 140:-

Art. nr. 351019 331019 321019

Pris 5 435:6 060:6 475:-

Ljus ek

Färg Vit Svart Krom Mässing Matt

Sand

Art. nr. 3515 3215 3615 3715

Pris 210:210:210:210:-

Art. nr. 3525 3225 3625 3725

Pris 210:210:210:210:-

Rökt ek VALFRI NCS FÄRG.

Sten

TILLVAL. Färg/ Bredd Sand 40 Sten 40 Sand 60 Sten 60

Tillbehör Lådmatta Art. nr. Pris 39040 265:38040 265:39060 445:38060 445:-

Färg/ Bredd Sand 80 Sten 80 Sand 100 Sten 100

LED-belysning i låda 60 LED-belysning i låda 80 LED-belysning i låda 100

Art. nr. 39080 38080 39100 38100 47971 47972 47973

Pris 550:550:620:620:1 795:1 795:1 795:-

För mer information se köpguiden sidan 166

181


FORSA.

HÖRNDUSCHAR. FORSA HÖRN RAK Art nr ska avslutas med 1 eller 2 för respektive handtag. Tabell visar dusch med handtag 2. Se sid 184 för tillval.

Består av två öppningsbara dörrar med transparent tätningslist i nederkant. Dörrarna kan vikas inåt när duschen inte används, vilket frigör maximal golvyta. Tröskelfri handikappvänlig. Härdat säkerhetsglas 6 mm. Väggprofil medger rördragning 25 mm

Måttanpassas både i höjd och bredd inom måttintervallen 198cm x 100cm för respektive dörr. Kontakta din återförsäljare. Leveranstid: 4-5 veckor efter godkänd ritning.

Klarglas

Glas

Frostglas

från vägg. Duschväggarna kan kompletteras med byggprofiler 20 alt 40 mm. Höjd 198 cm. Dörröppning 88-130 cm. Samtliga mått är vändbara för höger alt vänsterplacering av duschhörnet.

Rökglas

Gradient

Profil

Vit matt

Svart matt

Alu matt

Alu blank

Vit matt

Svart matt

Alu matt

Alu blank

Vit matt

Svart matt

Alu matt

Alu blank

70x70

60571772

60572772

60573772

60574772

60581772

60582772

60583772

60584772

60591772

60592772

60593772

70x80

60571782

60572782

60573782

60574782

60581782

60582782

60583782

60584782

60591782

60592782

70x90

60571792

60572792

60573792

60574792

60581792

60582792

60583792

60584792

60591792

60592792

60594772

Vit matt -

Svart matt -

Alu matt -

Alu blank -

60593782

60594782

-

-

-

-

60593792

60594792

-

-

-

-

70x100 605717102 605727102 605737102 605747102 605817102 605827102 605837102 605847102 605917102 605927102 605937102 605947102

-

-

-

-

80x80

60571882

60572882

60573882

60574882

60581882

60582882

60583882

60584882

60591882

60592882

60593882

60594882

60561882

60562882

60563882

60564882

80x90

60571892

60572892

60573892

60574892

60581892

60582892

60583892

60584892

60591892

60592892

60593892

60594892

60561892

60562892

60563892

60564892

-

-

-

-

60561992

60562992

60563992

60564992

90x100 605719102 605729102 605739102 605749102 605819102 605829102 605839102 605849102 605919102 605929102 605939102 605949102

-

-

-

-

100x100 6057110102 6057210102 6057310102 6057410102 6058110102 6058210102 6058310102 6058410102 6059110102 6059210102 6059310102 6059410102

-

-

-

-

80x100 605718102 605728102 605738102 605748102 605818102 605828102 605838102 605848102 605918102 605928102 605938102 605948102 90x90

60571992

60572992

Pris

60573992

60574992

60581992

7 100:-

60582992

60583992

60584992

60591992

7 100:-

60592992

60593992

60594992

7 100:-

9 130:Gradient är färgmatchad efter profil. Se sid 116-117

FORSA HÖRN HALVRUND Art nr ska avslutas med 1 eller 2 för respektive handtag. Tabell visar dusch med handtag 2. Se sid 184 för tillval.

Består av två öppningsbara dörrar med transparent tätningslist i nederkant. Dörrarna kan vikas inåt när duschen inte används, vilket frigör maximal golvyta. Tröskelfri handikappvänlig. Härdat säkerhetsglas 6 mm. Väggprofil medger rördragning 25 mm från vägg. Duschväggarna kan kompletteras

Kan måttanpassas i höjd max 198cm. Kontakta din återförsäljare. Leveranstid: 4-5 veckor efter godkänd ritning

Klarglas

Glas

Frostglas

Rökglas

Profil

Vit matt

Svart matt

Alu matt

Alu blank

Vit matt

Svart matt

Alu matt

Alu blank

Vit matt

70x90

60671792

60672792

60673792

60674792

60681792

60682792

60683792

60684792

60691792

70x100

med byggprofiler 20 alt 40 mm. Höjd 198 cm. Dörröppning 101-130 cm. Samtliga mått är vändbara för höger alt vänsterplacering av duschhörnet.

Svart matt 60692792

Alu matt 60693792

Gradient Alu blank 60694792

Vit matt -

Svart matt -

Alu matt -

Alu blank -

-

-

-

-

60671882

60672882

60673882

60674882

60681882

60682882

60683882

60684882

60691882

60692882

60693882

60694882

60661882

60662882

60663882

60664882

60671892

60672892

60673892

60674892

60681892

60682892

60683892

60684892

60691892

60692892

60693892

60694892

60661892

60662892

60663892

60664892

-

-

-

-

60661992

60662992

60663992

60664992

606719102 606729102 606739102 606749102 606819102 606829102 606839102 606849102 606919102 606929102 606939102 606949102

-

-

-

-

100x100 6067110102 6067210102 6067310102 6067410102 6068110102 6068210102 6068310102 6068410102 6069110102 6069210102 6069310102 6069410102

-

-

-

-

80x80 80x90 80x100 90x90 90x100

606717102 606727102 606737102 606747102 606817102 606827102 606837102 606847102 606917102 606927102 606937102 606947102

606718102 606728102 606738102 606748102 606818102 606828102 606838102 606848102 606918102 606928102 606938102 606948102 60671992

60672992

Pris

60673992

60674992

60681992

7 100:-

60682992

60683992

60684992

60691992

60692992

60693992

60694992

7 100:-

7 100:-

9 130:Gradient är färgmatchad efter profil. Se sid 116-117

FORSA HÖRN RAK + HALVRUND Består av två öppningsbara dörrar med Art nr ska avslutas med 1 eller 2 för respektive handtag. transparent tätningslist i nederkant. Måtten Tabell visar dusch med handtag 2. är vändbara för höger alt vänsterplacering. Se sid 184 för tillval. Härdat säkerhetsglas 6 mm. Väggprofil medger Kan måttanpassas rördragning 25 mm från vägg. Duschväggarna Höjd max 198cm. kan kompletteras med byggprofiler 20 alt Halvrund (A) 55,65,75 eller 85cm Rak (C) max 100cm Kontakta din återförsäljare. Leveranstid: 4-5 veckor efter godkänd ritning. Klarglas

Glas Profil

Frostglas

40 mm. Höjd 198 cm. Dörröppning 109-123 cm. Dörrarna kan vikas inåt när duschen inte används, vilket frigör maximal golvyta. Tröskelfri - handikappvänlig. Samtliga mått är vändbara för höger alt vänsterplacering av duschhörnet.

Rökglas

Gradient

Vit matt

Svart matt

Alu matt

Alu blank

Vit matt

Svart matt

Alu matt

Alu blank

Vit matt

Svart matt

Alu matt

Alu blank

Vit matt

Svart matt

Alu matt

Alu blank

80

60971982

60972982

60973982

60974982

60981982

60982982

60983982

60984982

60991982

60992982

60993982

60994982

60961982

60962982

60963982

60964982

75x105 90

60971992

60972992

60973992

60974992

60981992

60982992

60983992

60984992

60991992

60992992

60993992

60994992

60961992

60962992

60963992

60964992

AxB 75x95

C

80 609711082 609721082 609731082 609741082 609811082 609821082 609831082 609841082

609911082 609921082 609931082 609941082

-

-

-

-

85x105 90 609711092 609721092 609731092 609741092 609811092 609821092 609831092 609841092

609911092 609921092 609931092 609941092

-

-

-

-

85x95

Pris

8 115:-

8 115:-

8 115:-

10 145:Gradient är färgmatchad efter profil. Se sid 116-117

FORSA RUND Art nr ska avslutas med 1 eller 2 för respektive handtag. Tabell visar dusch med handtag 2. Se sid 184 för tillval. Består av två dörrar med transparent tätningslist i nederkant. Dörrarna kan vikas inåt när duschen inte används, vilket frigör maximal golvyta. Tröskelfri - handikappvänlig. Härdat säkerhetsglas 6 mm. Väggprofil medger rördragning 25 mm från vägg. Duschväggarna kan kompletteras med byggprofiler 20 alt 40 mm. Höjd 198 cm. Leveranstid 2 veckor.

Klarglas

Glas Profil Pris

Vit matt

Svart matt

Alu matt

Alu blank

61371792

61372792

61373792

61374792

9 995:-

182


FORSA. FORSA U-DUSCH. Består av två öppningsbara dörrar med transparent tätningslist i nederkant. Härdat säkerhetsglas 6 mm. Väggprofil medger rördragning 25 mm från vägg. Duschväggarna kan kompletteras med byggprofiler 20 alt 40 mm. Höjd 198 cm. Leveranstid 2 veckor. Art nr ska avslutas med 1 eller 2 för respektive handtag. Tabell visar dusch med handtag 2. Se sid 184 för tillval.

Klarglas

Glas Profil

Vit matt

Svart matt

Alu matt

Alu blank

94x83

60771892

60772892

60773892

60774892

Pris

11 160:-

FORSA HÖRN RAK + U. Består av två öppningsbara dörrar med transparent tätningslist i nederkant. Härdat säkerhetsglas 6 mm. Väggprofil medger rördragning 25 mm från vägg. Duschväggarna kan kompletteras med byggprofiler 20 alt 40 mm. Höjd 198 cm. Dörröppning 115-156 cm. Samtliga mått är vändbara höger alt vänsterplacering av duschhörnet.

Klarglas

Glas Profil AxB C

Vit matt

Svart matt

Alu matt

Alu blank

50 608718502 608728502 608738502 608748502

84x96

84x101 55 608718552 608728552 608738552 608748552 84x106 60 608718602 608728602 608738602 608748602

Art nr ska avslutas med 1 eller 2 för respektive handtag. Tabell visar dusch med handtag 2. Se sid 184 för tillval. Den raka väggen kan måttanpassas både i höjd och bredd inom måttintervallen 198cm x 100cm för respektive modell. Kontakta din återförsäljare. Leveranstid: 4-5 veckor efter godkänd ritning.

84x111 65 608718652 608728652 608738652 608748652 84x116 70 608718702 608728702 608738702 608748702 84x121 75 608718752 608728752 608738752 608748752 84x126 80 608718802 608728802 608738802 608748802 84x131 85 608718852 608728852 608738852 608748852 84x136 90 608718902 608728902 608738902 608748902 84x141 95 608718952 608728952 608738952 608748952 84x146 100 6087181002 6087281002 6087381002 6087481002 Pris

9 640:-

DUSCHAR MED SKÄRMVÄGG. FORSA SKÄRMVÄGG RAK.

Skärmvägg, djup 50-100 cm.Höjd 198 cm. Härdat säkerhetsglas 6 mm. Väggprofil medger rördragning 25 mm från vägg. Duschväggarna kan kompletteras med byggprofiler 20 alt 40 mm.

Art nr ska avslutas med 1 eller 2 för respektive handtag. Tabell visar dusch med handtag 2. Se sid 184 för tillval.

Måttanpassas både i höjd och bredd inom måttintervallen 198cm x 100cm för respektive dörr. Kan kombineras med Forsa Skärmvägg Fast. Kontakta din återförsäljare. Leveranstid: 4-5 veckor efter Köp då till Magnetlist. Art nr 98203. Pris 305:- godkänd ritning

Klarglas

Glas

Frostglas

Vit matt

Svart matt

Alu matt

Alu blank

Vit matt

Svart matt

48

60371502

60372502

60373502

60374502

60381502

53

60371552

60372552

60373552

60374552

58

60371602

60372602

60373602

63

60371652

60372652

68

60371702

73

Rökglas

Gradient

Alu matt

Alu blank

Vit matt

Svart matt

Alu matt

Alu blank

Vit matt

Svart matt

Alu matt

Alu blank

60382502

60383502

60384502

60391502

60392502

60393502

60394502

-

-

-

-

60381552

60382552

60383552

60384552

60391552

60392552

60393552

60394552

-

-

-

-

60374602

60381602

60382602

60383602

60384602

60391602

60392602

60393602

60394602

-

-

-

-

60373652

60374652

60381652

60382652

60383652

60384652

60391652

60392652

60393652

60394652

-

-

-

-

60372702

60373702

60374702

60381702

60382702

60383702

60384702

60391702

60392702

60393702

60394702

-

-

-

-

60371752

60372752

60373752

60374752

60381752

60382752

60383752

60384752

60391752

60392752

60393752

60394752

-

-

-

-

78

60371802

60372802

60373802

60374802

60381802

60382802

60383802

60384802

60391802

60392802

60393802

60394802

60361802

60362802

60363802

60364802

83

60371852

60372852

60373852

60374852

60381852

60382852

60383852

60384852

60391852

60392852

60393852

60394852

-

-

-

-

88

60371902

60372902

60373902

60374902

60381902

60382902

60383902

60384902

60391902

60392902

60393902

60394902

60361902

60362902

60363902

60364902

93

60371952

60372952

60373952

60374952

60381952

60382952

60383952

60384952

60391952

60392952

60393952

60394952

-

-

-

-

98

603711002 603721002 603731002

603841002 603911002 603921002 603931002 603941002

-

-

-

-

Profil

Pris

603741002 603811002 603821002 603831002

3 750:-

3 750:-

3 750:-

4 765:Gradient är färgmatchad efter profil. Se sid 116-117

FORSA SKÄRMVÄGG FAST. Levereras komplett med draperistång (max 105 cm), golvfäste och transparent tätningslist mot golv. Höjd 198 cm (199 cm ovankant stag). Härdat säkerhetsglas 6 mm. Väggprofil medger rördragning 25 mm från vägg. Duschväggarna kan kompletteras med byggprofiler 20 alt 40 mm.

Klarglas

Glas

Frostglas

Rökglas

Profil

Vit matt

Svart matt

Alu matt

Alu blank

Vit matt

Svart matt

Alu matt

Alu blank

Vit matt

Svart matt

Alu matt

Alu blank

70

6127170

6127270

6127370

6127470

6128170

6128270

6128370

6128470

6129170

6129270

6129370

6129470

80

6127180

6127280

6127380

6127480

6128180

6128280

6128380

6128480

6129180

6129280

6129380

6129480

90

6127190

6127290

6127390

6127490

6128190

6128290

6128390

6128490

6129190

6129290

6129390

6129490

Pris

183

Måttanpassas både i höjd och bredd inom måttintervallen 198cm x 100cm för respektive dörr. Kontakta din återförsäljare. Leveranstid 2 veckor. Kan kombineras med Forsa Skärmvägg Rak. Köp då till Magnetlist. Art nr 98203. Pris 305:-

3 595:-

3 595:-

3 595:-


DUSCHAR MED SKÄRMVÄGG. FORSA SKÄRMVÄGG BÖJD. Skärmvägg, djup 90 cm, med transparent tätningslist mot golv. Höjd 198 cm. Härdat säkerhetsglas 6 mm. Väggprofil medger rördragning 25 mm från vägg. Duschväggarna kan kompletteras med byggprofiler 20 alt 40 mm.

Klarglas

Glas

Kan måttanpassas i höjd max 198cm. Kontakta din återförsäljare. Leveranstid: 4-5 veckor efter godkänd ritning

Frostglas

Rökglas

Profil

Vit matt

Svart matt

Alu matt

Alu blank

Vit matt

Svart matt

Alu matt

Alu blank

Vit matt

Svart matt

Alu matt

Alu blank

90

6047190

6047290

6047390

6047490

6048190

6048290

6048390

6048490

6049190

6049290

6049390

6049490

Pris

4 765:-

4 765:-

4 765:-

SKÄRMVÄGGAR/BADKAR HÖRN. FORSA SKÄRMVÄGG BADKAR Art nr ska avslutas med 1 eller 2 för respektive handtag. Tabell visar dusch med handtag 2. Se sid 184 för tillval.

Består av en öppningsbar dörr med transparent tätningslist mot badkarskanten. Härdat säkerhetsglas 6 mm. Väggprofil medger rördragning 25 mm från vägg. Höjd 144 cm.

Klarglas

Glas Profil 82

Måttanpassas både i höjd och bredd inom måttintervallen 144cm x 100cm för respektive dörr. Kontakta din återförsäljare. Leveranstid: 4-5 veckor efter godkänd ritning

Frostglas

Rökglas

Vit matt

Svart matt

Alu matt

Alu blank

Vit matt

Svart matt

Alu matt

Alu blank

Vit matt

Svart matt

Alu matt

Alu blank

61071852

61072852

61073852

61074852

61081852

61082852

61083852

61084852

61091852

61092852

61093852

61094852

Pris

3 245:-

3 245:-

3 245:-

FORSA HÖRN BADKAR Består av två öppningsbara dörrar med transparent tätningslist mot badkarskanten. Härdat säkerhetsglas 6 mm. Väggprofil medger rördragning 25 mm från vägg. Höjd 144 cm.

Art nr ska avslutas med 1 eller 2 för respektive handtag. Tabell visar dusch med handtag 2. Se sid 184 för tillval. Måttanpassas både i höjd och bredd inom måttintervallen 144cm x 100cm för respektive dörr. Kontakta din återförsäljare. Leveranstid: 4-5 veckor efter godkänd ritning

Klarglas

Glas Profil

Vit matt

Svart matt

84x84

61171882

61172882

Pris

Frostglas

Rökglas

Alu matt

Alu blank

Vit matt

Svart matt

Alu matt

Alu blank

Vit matt

Svart matt

Alu matt

Alu blank

61173882

61174882

61181882

61182882

61183882

61184882

61191882

61192882

61193882

61194882

6 085:-

6 085:-

6 085:-

FORSA TILLVAL.

Handtag 1

DUSCHPLATTA

Pris

90x90 rak

90x90 halvrund

90x158 rak

6275

6270

6278

4 730:-

4 730:-

6 790:-

Handtag 2

BYGGPROFIL 20

BYGGPROFIL 40

Vit matt

632001

634001

Svart matt

632002

634002

Alu matt

632003

634003

Alu blank

632004

634004

Pris

610:-

TÄTNINGSLIST DUSCHPLATTA Vit

GOLVLIST RAK

47800 Pris

510:-

HÖRNSTAG DUSCH 621 Pris

595:-

50-115 CM

HANDTAG Handtag 1

Handtag 2

Vit

60011

60021

Svart

60012

60022

Matt krom

60013

60023

Krom

60014

Pris

60024 155:-

115-185 CM Pris

625 635 580:-

GOLVLIST HALVRUND 691 691 Pris

580:-

184


NISCHDUSCHAR. FORSA NISCH ENKEL. (HÖGER & VÄNSTER). Klarglas

Glas Profil (Justerbar) Öppning 41 50,5 (50,5-53)

Enkel nisch, finns från 50,5-100,5 cm. Duschväggen kan justeras 2,5 cm. För övriga nischmått komplettera med byggprofiler 20 alt 40 mm. Vändbar åt höger och vänster. Tröskelfri - handikappvänlig. Höjd 198 cm. Dörröppning 41-91 cm. Härdat säkerhetsglas 6 mm. Väggprofil medger rördragning 25 mm från vägg.

Svart matt

Alu matt

Alu blank

Vit matt

Svart matt

Alu matt

Alu blank

60171502

60172502

60173502

60174502

60181502

60182502

60183502

60184502

55,5

(55,5-58)

46

60171552

60172552

60173552

60174552

60181552

60182552

60183552

60184552

60,5

(60,5-63)

51

60171602

60172602

60173602

60174602

60181602

60182602

60183602

60184602

65,5

(65,5-68)

56

60171652

60172652

60173652

60174652

60181652

60182652

60183652

60184652

70,5

(70,5-73)

61

60171702

60172702

60173702

60174702

60181702

60182702

60183702

60184702

75,5

66

60171752

60172752

60173752

60174752

60181752

60182752

60183752

60184752

80,5

(75,5-78) (80,5-83)

71

60171802

60172802

60173802

60174802

60181802

60182802

60183802

60184802

85,5

(85,5-88)

76

60171852

60172852

60173852

60174852

60181852

60182852

60183852

60184852

90,5

(90,5-93)

81

60171902

60172902

60173902

60174902

60181902

60182902

60183902

60184902

95,5

(95,5-98)

86

60171952

60172952

60173952

60174952

60181952

60182952

60183952

60184952

91

601711002 601721002 601731002 601741002 601811002 601821002 601831002 601841002

100,5 (100,5-103)

Pris

Art nr ska avslutas med 1 eller 2 för respektive handtag. Tabell visar dusch med handtag 2. Se sid 184 för tillval. Måttanpassas både i höjd och bredd inom måttintervallen 198cm x 100cm för respektive dörr. Kontakta din återförsäljare. Leveranstid: 4-5 veckor efter godkänd ritning

Frostglas

Vit matt

5 070:-

5 070:-

Rökglas

Glas

Gradient

Profil

Vit matt

Svart matt

Alu matt

Alu blank

Vit matt

Svart matt

Alu matt

Alu blank

(Justerbar) Öppning 41 50,5 (50,5-53)

60191502

60192502

60193502

60194502

-

-

-

-

55,5

(55,5-58)

46

60191552

60192552

60193552

60194552

-

-

-

-

60,5

(60,5-63)

51

60191602

60192602

60193602

60194602

-

-

-

-

65,5

(65,5-68)

56

60191652

60192652

60193652

60194652

-

-

-

-

70,5

(70,5-73)

61

60191702

60192702

60193702

60194702

-

-

-

-

75,5

66

60191752

60192752

60193752

60194752

-

-

-

-

80,5

(75,5-78) (80,5-83)

71

60191802

60192802

60193802

60194802

60161802

60162802

60163802

60164802

85,5

(85,5-88)

76

60191852

60192852

60193852

60194852

-

-

-

-

90,5

(90,5-93)

81

60191902

60192902

60193902

60194902

60161902

60162902

60163902

60164902

86

60191952

60192952

60193952

60194952

-

-

-

-

91

601911002 601921002 601931002 601941002

-

-

-

-

95,5 (95,5-98) 100,5 (100,5-103)

Pris

5 070:-

6 085:Gradient är färgmatchad efter profil. Se sid 116-117

FORSA NISCH DUBBEL Klarglas

Glas Profil

Dubbel nisch, finns från 100-200 cm. Duschväggarna kan justeras 4 cm. För övriga nischmått komplettera med byggprofiler 20 alt 40 mm. Tröskelfri - handikappvänlig. Höjd 198 cm. Dörröppning 84-184 cm. Härdat säkerhetsglas 6 mm. Väggprofil medger rördragning 25 mm från vägg.

Svart matt

Alu matt

Frostglas Alu blank

Vit matt

Svart matt

Alu matt

Alu blank

(Justerbar) Öppning 84 100 (97,5-101,5)

602711002 602721002 602731002 602741002 602811002 602821002 602831002 602841002

110 (107,5-111,5)

94

602711102 602721102 602731102 602741102 602811102 602821102 602831102 602841102

120 (117,5-121,5)

104

602711202 602721202 602731202 602741202 602811202 602821202 602831202 602841202

130 (127,5-131,5)

114

602711302 602721302 602731302 602741302 602811302 602821302 602831302 602841302

140 (137,5-141,5)

124

60571772

150 (147,5-151,5)

134

602711502 602721502 602731502 602741502 602811502 602821502 602831502 602841502

160 (157,5-161,5)

144

60571882

170 (167,5-171,5)

154

602711702 602721702 602731702 602741702 602811702 602821702 602831702 602841702

180 (177,5-181,5)

164

60571992

190 (187,5-191,5)

174

602711902 602721902 602731902 602741902 602811902 602821902 602831902 602841902

200 (197,5-201,5)

184

6057110102 6057210102 6057310102 6057410102 6058110102 6058210102 6058310102 6058410102

Pris

Art nr ska avslutas med 1 eller 2 för respektive handtag. Tabell visar dusch med handtag 2. Se sid 184 för tillval. Måttanpassas både i höjd och bredd inom måttintervallen 198cm x 100cm för respektive dörr. Kontakta din återförsäljare. Leveranstid: 4-5 veckor efter godkänd ritning

Vit matt

60572882 60572992

60573772 60573882 60573992

60574772 60574882 60574992

60581772 60581882 60581992

60582772 60582882 60582992

7 100:-

Vit matt

Svart matt

Alu matt

60583772 60583882 60583992

60584772 60584882 60584992

7 100:-

Rökglas

Glas Profil

60572772

Gradient Alu blank

Vit matt

Svart matt

Alu matt

Alu blank

(Justerbar) Öppning 100 (97,5-101,5) 84

602911002 602921002 602931002 602941002

-

-

-

-

110 (107,5-111,5)

94

602911102 602921102 602931102 602941102

-

-

-

-

120 (117,5-121,5)

104

602911202 602921202 602931202 602941202

-

-

-

-

130 (127,5-131,5)

114

602911302 602921302 602931302 602941302

-

-

-

-

140 (137,5-141,5)

124

60591772

60594772

-

-

-

-

150 (147,5-151,5)

134

602911502 602921502 602931502 602941502

-

-

-

-

160 (157,5-161,5)

144

60591882

60561882

60562882

60563882

60564882

170 (167,5-171,5)

154

602911702 602921702 602931702 602941702

180 (177,5-181,5)

164

60591992

190 (187,5-191,5)

174

200 (197,5-201,5)

184 Pris

60592772 60592882

60593772 60593882

60594882

-

-

-

-

60561992

60562992

60563992

60564992

602911902 602921902 602931902 602941902

-

-

-

-

6059110102 6059210102 6059310102 6059410102

-

-

-

-

60592992

60593992

7 100:-

60594992

9 130:Gradient är färgmatchad efter profil. Se sid 116-117

185


FORSA VIKDUSCHAR VIKHÖRNDUSCH DÖRR

VIKHÖRNDUSCH FAST VÄGG/DÖRR Består av två öppningsbara vikdörrar (180°) med transparent tätningslist mot golv och mellan glasen. Dörrarna kan öppnas/vikas inåt, praktiskt när man har möbler i vägen utanför och för att frigöra golvyta. Tröskelfri - handikappvänlig. Härdat säkerhetsglas 6 mm. Väggprofiler medger rördragning 25 mm från vägg. Duscharna kan kompletteras med byggprofiler 20 alt 40 mm. Höjd 198 cm. Dörröppning 88-116 cm. Beställs i höger eller vänster utförande, ej vändbar.

Vänster

Består av en fast skärm med draperistång (max 105 cm), golvfäste och transparent tätningslist mot golv, plus en öppningsbar vikdörr (180°) med transparent tätningslist mot golv och mellan glasen. Dörren kan öppnas/vikas inåt, praktiskt när man har möbler i vägen utanför. Tröskelfri - handikappvänlig. Härdat säkerhetsglas 6 mm. Väggprofiler medger rördragning 25 mm från vägg. Duscharna kan kompletteras med byggprofiler 20 alt 40 mm. Höjd 198 cm (199 cm ovankant stag). Dörröppning 61-81 cm. Beställs i höger eller vänster utförande, ej vändbar.

Vänster

Klarglas

Glas

Alu blank

Alu matt

Profil

Vänster

Höger

Höger

70x80 80x80

6167389-H 6167389-V 6167489-H 6167489-V 6167499 6167399

80x90 90x90 Pris

Vänster

Höger

6167379-H 6167379-V 6167479-H 6167479-V 6167388 6167488

70x90

Klarglas Alu blank

Vänster

6167477 6167377 6167378-H 6167378-V 6167478-H 6167478-V

70x70

Glas Profil

9 990:Måttanpassas både i höjd och bredd inom måttintervallen 198cm x 100cm för respektive dörr. Kontakta din återförsäljare. Leveranstid: 4-5 veckor efter godkänd ritning.

70x72,5

6177477-H 6177477-V

70x82,5

6177478-H 6177478-V

70x92,5

6177479-H 6177479-V

80x72,5

6177487-H 6177487-V

80x82,5

6177488-H 6177488-V

80x92,5

6177489-H 6177489-V

90x72,5

6177497-H 6177497-V

90x82,5

6177498-H 6177498-V

90x92,5

6177499-H 6177499-V

Pris

9 190:Måttanpassas både i höjd och bredd inom måttintervallen 198cm x 100cm för respektive dörr. Kontakta din återförsäljare. Leveranstid: 4-5 veckor efter godkänd ritning.

VIKSKÄRMVÄGG MED DÖRR

VIKNISCH ENKEL Enkel nisch finns från 70-90 cm. Duschväggen kan justeras 2,5 cm, se tabell nedan. För övriga nischmått komplettera med byggprofiler 20 alt 40 mm. Tröskelfri - handikappvänlig. Höjd 198 cm. Dörröppning 61-81 cm. Härdat säkerhetsglas 6 mm. Väggprofiler medger rördragning 25 mm från vägg. Beställs i höger eller vänster utförande, ej vändbar.

Skärmvägg, djup 70-90 cm. Höjd 198 cm. Härdat säkerhetsglas 6 mm. Väggprofiler medger rördragning 25 mm från vägg. Duscharna kan kompletteras med byggprofiler 20 alt 40 mm. Beställs i höger eller vänster utförande, ej vändbar.

Vänster

Vänster

Höger

Vänster

Höger

Vänster

68

6147370-H 6147370-V 6147470-H 6147470-V

78

6147380-H 6147380-V 6147480-H 6147480-V

88

6147390-H 6147390-V 6147490-H 6147490-V

Pris

5 190:-

Vänster

Höger

Höger

Vänster

Öppning

70,5

(Justerbar) (70,5-73)

61

6157370-H 6157370-V 6157470-H 6157470-V

80,5

(80,5-83)

71

6157380-H 6157380-V 6157480-H 6157480-V

90,5

(90,5-93)

81

6157390-H 6157390-V 6157490-H 6157490-V

Pris

6 190:Måttanpassas både i höjd och bredd inom måttintervallen 198cm x 100cm för respektive dörr. Kontakta din återförsäljare. Leveranstid: 4-5 veckor efter godkänd ritning.

Måttanpassas både i höjd och bredd inom måttintervallen 198cm x 100cm för respektive dörr. Kontakta din återförsäljare. Leveranstid: 4-5 veckor efter godkänd ritning.

VIKNISCH DUBBEL

Alu blank

Alu matt

Profil

Alu blank

Alu matt

Profil

Klarglas

Glas

Klarglas

Glas

VIKNISCH KOMBI Dubbel nisch, finns från 140-180 cm. Duschväggarna kan justeras 4 cm, se tabell nedan. För övriga nischmått komplettera med byggprofiler 20 alt 40 mm. Tröskelfri handikappvänlig. Höjd 198 cm. Dörröppning 124164 cm. Härdat säkerhetsglas 6 mm. Väggprofil medger rördragning 25 mm från vägg.

Dubbel nisch, finns från 140-180 cm. Duschväggarna kan justeras 4 cm, se tabell nedan. För övriga nischmått komplettera med byggprofiler 20 alt 40 mm. Tröskelfri - handikappvänlig. Höjd 198 cm. Dörröppning 61-81 cm Härdat säkerhetsglas 6 mm. Väggprofil medger rördragning 25 mm från vägg. Beställs i höger eller vänster utförande, ej vändbar. Vänster

Glas Profil

Klarglas Alu matt

Alu blank

6167377

6167477

140

140

(Justerbar) Öppning (137,5-141,5) 124

160

(157,5-161,5)

144

6167388

6167488

160

180

(177,5-181,5)

164

6167399

6167499

180

Pris

9 990:Måttanpassas både i höjd och bredd inom måttintervallen 198cm x 100cm för respektive dörr. Kontakta din återförsäljare. Leveranstid: 4-5 veckor efter godkänd ritning.

(Justerbar) (140-144)

Glas

Klarglas

Profil

Alu blank

Öppning 61

Höger

Vänster

6177477-H 6177477-V

(160-164)

71

6177488-H 6177488-V

(180-184)

81

6177499-H 6177499-V

Pris

9 190:Måttanpassas både i höjd och bredd inom måttintervallen 198cm x 100cm för respektive dörr. Kontakta din återförsäljare. Leveranstid: 4-5 veckor efter godkänd ritning.

186


180°.

HÖRNDUSCHAR.

180° HÖRNDUSCH 2 DÖRRAR. Består av två öppningsbara dörrar med magnetlist. Dörrarna kan vikas inåt när duschen inte används, vilket frigör maximal golvyta. Glas

Tröskelfri- handikappvänlig. Härdat säkerhetsglas 8 mm. Självstängande gångjärn. Möjligt att steglöst ändra noll-läget. Dolda montage & klämskruvar

Klarglas

Kristallglas

Rökglas

DÖRR A

DÖRR B

DÖRR A

DÖRR B

80

656780

651780

656580

90

656790

651790

Pris /st.

6 595:-

6 595:-

Pris /total

Höjd 200 cm. Dörröppning 90 dörr: 85 cm Dörröppning 80 dörr: 75 cm. Om väggens lutning är större än 3mm mellan övre & undre gångjärn, bör glaset snedkapas.

DÖRR A

DÖRR B

651580

656980

651980

656590

651590

656990

651990

8 625:-

8 625:-

13 190:-

8 625:-

8 625:-

17 250:-

17 250:-

Tröskelfri- handikappvänlig. Härdat säkerhetsglas 8 mm. Självstängande gångjärn. Möjligt att steglöst ändra noll-läget. Dolda montage & klämskruvar

Höjd 200 cm (202 cm ovankant stag). Dörröppning 90 dörr: 85 cm Dörröppning 80 dörr: 75 cm. Om väggens lutning är större än 3mm mellan övre & undre gångjärn, bör glaset snedkapas.

180° HÖRNDUSCH 1 DÖRR. Består av en öppningsbar dörr samt ett fast glas inkl. stag och golvfäste. Dörren kan vikas inåt när duschen inte används, vilket frigör maximal golvyta. Glas

Klarglas

Kristallglas

Rökglas

DÖRR A

FAST VÄGG B

DÖRR A

FAST VÄGG B

DÖRR A

FAST VÄGG B

80

651780

654780

651580

654580

651980

654980

90

651790

654790

651590

654590

651990

654990

Pris /st.

6 595:-

6 595:-

8 625:-

8 625:-

8 625:-

Pris /total

13 190:-

17 250:-

8 625:17 250:-

DUSCHAR MED SKÄRMVÄGG. 180° SKÄRMVÄGG FAST. Består av ett fast glas inkl. stag och golvfäste. Tröskelfri- handikappvänlig. Härdat säkerhetsglas 8 mm. Dolda montage & klämskruvar Höjd 200 cm (202 cm ovankant stag). Om väggens lutning är större än 3mm mellan övre & undre gångjärn, bör glaset snedkapas.

Glas

Klarglas

Kristallglas

Rökglas

FAST VÄGG

FAST VÄGG

FAST VÄGG 654980

80

654780

654580

90

654790

654590

654990

Pris /st.

6 595:-

8 625:-

8 625:-

Klarglas

Kristallglas

Rökglas

DÖRR

DÖRR

DÖRR

651780

651580

651980

90

651790

651590

651990

Pris /st.

6 595:-

8 625:-

8 625:-

180° SKÄRMVÄGG DÖRR. Består av en öppningsbar dörr. Dörren kan vikas inåt när duschen inte används, vilket frigör maximal golvyta. Tröskelfri- handikappvänlig. Härdat säkerhetsglas 8 mm. Självstängande gångjärn. Möjligt att steglöst ändra noll-läget. Dolda montage & klämskruvar Höjd 200 cm. Om väggens lutning är större än 3mm mellan övre & undre gångjärn, bör glaset snedkapas.

Glas

80

SKÄRMVÄGGAR/BADKAR HÖRN. 180°SKÄRMVÄGG BADKAR.

Består av två öppningsbara dörrar med magnetlist. Dörrarna kan vikas inåt när duschen inte används, vilket frigör maximal badyta. Glas

Härdat säkerhetsglas 8 mm. Självstängande gångjärn. Möjligt att steglöst ändra noll-läget. Dolda montage & klämskruvar Höjd 140 cm. Dörröppning 85 dörr: 78 cm

Dörröppning 85 dörr: 78 cm. Om väggens lutning är större än 3mm mellan övre & undre gångjärn, bör glaset snedkapas.

Klarglas

Kristall

DÖRR

DÖRR

DÖRR

85

655785

655585

655985

Pris /st.

5 580:-

7 610:-

7 610:-

Rökglas

180° HÖRNDUSCH BADKAR . Består av två öppningsbara dörrar med magnetlist. Dörrarna kan vikas inåt när duschen inte används, vilket frigör maximal badyta.

Glas

Härdat säkerhetsglas 8 mm. Självstängande gångjärn. Möjligt att steglöst ändra noll-läget. Dolda montage & klämskruvar Höjd 140 cm. Dörröppning 85 dörr: 78 cm

Klarglas

Dörröppning 85 dörr: 78 cm. Om väggens lutning är större än 3mm mellan övre & undre gångjärn, bör glaset snedkapas.

Kristallglas

Rökglas

DÖRR A

DÖRR B

DÖRR A

DÖRR B

DÖRR A

DÖRR B

85

658785

655785

658585

655585

658985

655985

Pris /st.

5 580:-

5 580:-

7 610:-

7 610:-

7 610:-

Pris /total

11 160:-

15 220:-

7 610:15 220:-

187


180°.

NISCHDUSCHAR. 180° NISCH ENKEL. Består av en öppningsbar dörr. Dörren kan vikas inåt när duschen inte används, vilket frigör maximal golvyta. Tröskelfri- handikappvänlig. Härdat säkerhetsglas 8 mm. Självstängande gångjärn. Möjligt att steglöst ändra

noll-läget. Dolda montage & Glas klämskruvar Höjd 200 cm. Dörröppning 90 dörr: 85 cm Dörröppning 80 80 dörr: 75 cm. Om väggens lutning är större än 3mm 90 mellan övre & undre gångjärn, Pris /st. bör glaset snedkapas.

Klarglas

Kristallglas

DÖRR

DÖRR

651780

651580

651980

651790

651590

651990

6 595:-

8 625:-

8 625:-

Rökglas DÖRR

180° NISCH DUBBEL. Består av två öppningsbara dörrar. Dörrarna kan vikas inåt när duschen inte används, vilket frigör maximal golvyta. Tröskelfri- handikappvänlig. Härdat Glas

säkerhetsglas 8 mm. Självstängande gångjärn. Möjligt att steglöst ändra noll-läget. Dolda montage & klämskruvar Höjd 200 cm. Dörröppning 90x90 dörr: 170 cm,

Klarglas

Dörröppning 80x80 dörr: 150 cm, Dörröppning 90x80 dörr: 160 cm. Om väggens lutning är större än 3mm mellan övre & undre gångjärn, bör glaset snedkapas.

Kristallglas

Rökglas

DÖRR A

DÖRR B

DÖRR A

DÖRR B

DÖRR A

80

651780

651780

651580

651580

651980

651980

90

651790

651790

651590

651590

651990

651990

Pris /st.

6 595:-

6 595:-

8 625:-

8 625:-

8 625:-

Pris /total

13 190:-

DÖRR B

8 625:-

17 250:-

17 250:-

180° NISCH DUBBEL KOMBINATION. Består av en öppningsbar dörr samt ett fast glas inkl. stag och golvfäste. Dörren kan vikas inåt när duschen inte används, vilket frigör maximal golvyta. Tröskelfri- handikappvänlig. Härdat Glas

säkerhetsglas 8 mm. Självstängande gångjärn. Möjligt att steglöst ändra noll-läget. Dolda montage & klämskruvar Höjd 200 cm (202 cm ovankant stag). Dörröppning 90x90 dörr: 85 cm, Dörröppning

Klarglas

80x80 dörr: 75 cm, Dörröppning 90x80 dörr: 85/75 cm. Om väggens lutning är större än 3mm mellan övre & undre gångjärn, bör glaset snedkapas.

Kristallglas

Rökglas

DÖRR A

FAST VÄGG B

DÖRR A

FAST VÄGG B

DÖRR A

FAST VÄGG B

80

651780

654780

651580

654580

651980

654980

90

651790

654790

651590

654590

651990

654990

Pris /st.

6 595:-

6 595:-

8 625:-

8 625:-

8 625:-

Pris /total

13 190:-

8 625:-

17 250:-

17 250:-

SPECIALDUSCHAR. SPECIAL - HÖRNDUSCH FAST VÄGG 90°

Måttanpassas i höjd och bredd inom angivna måttintervall. A = Totalbredd från vägg, max 1400 mm B = Totalbredd från vägg, max 1000 mm Totalhöjd glas från golv, max 2000 mm.

OBS. stag fast vägg bygger 24 mm. D = Totalbredd från vägg, max 1000 mm Glasen kan fås snedkapade, det fasta mot vägg (B) med urtag eller hål för rörgenomföring. Bifoga skiss vid beställning.

Måttanpassas i höjd och bredd inom angivna måttintervall A = Glasbredd 1000-2000 mm Totalhöjd glas från golv, max 2000 mm. OBS. stag fast vägg bygger 24 mm.

Glas

27 395:-

Kristall

Rökglas

35 515:-

35 515:-

Leveranstid: 4-5 veckor efter godkänd ritning

Måttanpassas i höjd och bredd inom angivna måttintervall. A = Totalbredd, max 1000 mm B = Totalbredd från vägg, max 1000 mm Totalhöjd glas från golv, max 2000 mm. OBS. stag fast vägg bygger

Stagets längd är 1 m = maxmått från vägg. Glaset kan fås snedkapat. Bifoga skiss vid beställning. Leveranstid: 4-5 veckor efter godkänd ritning

24 mm. Glasen kan fås snedkapade, det fasta mot vägg med urtag eller hål för rörgenomföring. Bifoga skiss vid beställning. Leveranstid: 4-5 veckor efter godkänd ritning

Klarglas

Kristall

Rökglas

Glas

Klarglas

Kristall

Rökglas

13 185:-

17 245:-

17 245:-

Pris /st.

27 395:-

36 530:-

36 530:-

SPECIAL - HÖRNDUSCH FAST VÄGG 180°

SPECIAL - NISCH TRIPPEL

Special - Hörndusch fast vägg 180°Måttanpassas i höjd och bredd inom angivna måttintervall. A = Totalbredd från vägg, max 1200 mm B = Totalbredd från vägg, max 1000 mm Totalhöjd glas från golv, max 2000 mm.

188

Klarglas

SPECIAL - MITT PÅ VÄGG

SPECIAL - SKÄRMVÄGG ÖPPEN

Pris /st.

Glas Pris /st.

Måttanpassas i höjd och bredd inom angivna måttintervall. A = Totalbredd nisch vägg-vägg, max 2200 mm B = Totalbredd från vägg, max 1000 mm Totalhöjd glas från golv, max 2000 mm. OBS. stag fast vägg bygger

OBS. stag fast vägg bygger 24 mm. D = Totalbredd från vägg, max 500 mm Glasen kan fås snedkapade, det fasta mot vägg (D) med urtag eller hål för rörgenomföring. Bifoga skiss vid beställning. Leveranstid: 4-5 veckor efter godkänd ritning

24 mm. D = Totalbredd från vägg, max 500 mm Glasen kan fås snedkapade, det fasta mot vägg (D) med urtag eller hål för rörgenomföring. Bifoga skiss vid beställning. Leveranstid: 4-5 veckor efter godkänd ritning

Glas

Klarglas

Kristall

Rökglas

Glas

Klarglas

Kristall

Rökglas

Pris /st.

27 395:-

35 515:-

35 515:-

Pris /st.

27 395:-

35 515:-

35 515:-


FASETT.

HÖRNDUSCHAR.

FASETT HÖRNDUSCH. 80 alt 90

55

55

80 alt 90

45

90

90 55

Duschhörn med enkel skjutdörr. Dörröppning 46 cm. Samtliga mått är vändbara för höger alt. vänsterplacering av duschhörnet. 6 mm härdat säkerhetsglas. Fjädrande dörr på åtta kullager. Justerbar tätningslist ingår. Väggprofil medger rördragning 25 mm från vägg. Vid behov köp till extra byggprofil, 20 alt. 40 mm. Höjd 195 cm. Leveranstid 2 veckor.

Glas Profil 80x90 90x90 Pris

Klarglas Vit matt 67891

Rökglas

Antracitgrå 678556

Antracitgrå 698556 699556

67991 679556 5 330:-

5 745:-

NISCHDUSCHAR. FASETT NISCH MED SKJUTDÖRR. 110-160

Nisch med skjutdörr, finns från 110-160 cm. Vändbar åt höger och vänster. Höjd 195 cm. Dörröppning 53 cm (120-160), 47 cm (110). 6 mm härdat säkerhetsglas. Fjädrande dörr på åtta kullager. Justerbar tätningslist ingår. Duschväggarna kan kompletteras med byggprofiler 20 alt 40 mm. Leveranstid 2 veckor.

Klarglas

Glas

Rökglas

Vit matt

Antracitgrå

Antracitgrå

110

Profil (Justerbar) (103-112)

670111

670116

690116

120

(113-122)

670121

670126

690126

130

(123-132)

670131

670136

690136

140

(133-142)

670141

670146

690146

150

(143-152)

670151

670156

690156

160

(153-162)

670161

670166

690166

Pris

5 345:-

5 660:-

DUSCHKABINER. FASETT DUSCHKABIN. 80 alt 90

80 alt 90

Vänster

Levereras komplett med duschkar i gjutmarmor, avloppssats inkl. vattenlås. Färdigmonterad 2-vägs termostatblandare, färdigmonterade kopplingar för vattenanslutning, toppdusch och handdusch inkl. slang samt dörrhandtag. Säkerhetsglas (4 & 6 mm). Fjädrande dörr med 8 kullager. Öppningsmått 46 cm, höjd = 217 cm, inre höjd = 200 cm. Minsta takhöjd för montering = 225 cm.

Höger

Fasett Duschkabin Frontvägg Bakvägg

Klarglas Vitt glas

Klarglas Svart glas

Rökglas Svart glas

Profil

Vit matt

Antracitgrå

Antracitgrå

90x90

67181

67146

69946

67151R

67136R

69136R

80x90 höger 80x90 vänster

67141L

67126L

69126L

Pris

16 595:-

16 595:-

16 595:-

DRAPERISTÅNG Draperistång vinkel 90x90 Vit

Färg Vit

Art. nr. 61060

Pris 405:-

Draperistång rak expander Vit 75-220cm

Art. nr. 61061

Pris 200:-

189


BADKAR AV GJUTMARMOR. BADKAR R158.

= Ingår Grundval Pris

Standard 13 455:-

Bräddavlopp 15 520:-

= Tillval - = Icke valbar

System 1* 33 645:-

System 2* 44 515:-

Kudde Bräddavlopp

*System 1. Massagesystem med 6 munstycken på sidorna, 4/6 munstycken för rygg och 4/6 munstycken för fötter.

Sidomassage 6 midijets Ryggmassage 6 microjets Fotmassage 4 microjets Ryggmassage 20 multijets Fotmassage 24 nanojets Baddjup: 47 cm Badvattenvolym: 225 l Tillval blandare Nice med pip 5 130:Nice utan pip 5 130:Love Me 10 070:Hey Joe 7 930:(Håltagning ingår vid beställning av blandare) Se blandarna på sidan 141.

* System 1 eller System 2? R158 och R180 kan levereras med två olika sorters system.

Bottenmassage 8 multijets

9 315:4 655:-

9 315:-

Ljusterapi * Värmare 1,5kW *

4 135:-

4 135:-

4 655:-

Kontrollpanel

*System 2. Massagesystem med 6 munstycken på sidorna, 15/20/26 munstycken för rygg och 24 munstycken för fötter.

Front (nisch) 2 315:-

Front Vit Front Gavel

3 050:-

Front + Gavel Vit

BADKAR OVAL 158.

= Ingår

Grundval Pris

Vit Standard 22 450:-

Vit Bräddavlopp 26 160:-

Svart/Vit Standard 29 020:-

= Tillval - = Icke valbar Svart/Vit Bräddavlopp 31 045:-

Kudde Bräddavlopp

Baddjup: 47 cm Badvattenvolym: 275 l

= Ingår

BADKAR OVAL 158 BLANDARTORN. Grundval Pris

Standard 31 635:-

= Tillval - = Icke valbar Bräddavlopp 33 585:-

Kudde Blandartorn Bräddavlopp

Baddjup: 47 cm Badvattenvolym: 275 l

BADKAR Q159.

= Ingår

Grundval Pris

Vit Standard 22 150:-

Vit Bräddavlopp 25 635:-

Svart/Vit Standard 27 420:-

= Tillval - = Icke valbar Svart/Vit Bräddavlopp 30 170:-

Tillval Badkarskudde Oval svart 770:Badkarskudde Vanilla svart 770:-

Bräddavlopp

Baddjup: 45 cm Badvattenvolym: 240 l

BADKAR ROUND 160.

= Ingår Grundval Pris Kudde x2 Bräddavlopp

Baddjup: 50 cm Badvattenvolym: 350 l

190

Standard 31 055:-

Bräddavlopp 33 120:-

= Tillval - = Icke valbar Tillval blandare Nice med pip 5 130:Love Me 10 070:Hey Joe 7 930:(Håltagning ingår vid beställning av blandare) Se blandarna på sidan 141.


BADKAR AV GJUTMARMOR. BADKAR SCARLETT.

Vit Standard 13 710:-

Grundval Pris

Tillval Badkarskudde Oval svart 770:Badkarskudde Vanilla svart 770:-

Svart/Vit Standard 16 875:-

Baddjup: 44 cm Badvattenvolym: 160 l

BADKAR OVAL 170.

= Ingår Vit Standard 22 450:-

Grundval Pris

Vit Bräddavlopp 26 160:-

= Tillval - = Icke valbar

Svart/Vit Standard 29 020:-

Svart/Vit Bräddavlopp 31 045:-

Kudde Bräddavlopp i krom Baddjup: 47 cm Badvattenvolym: 300 l

BADKAR OVAL 170 INKL BLANDARTORN.

= Ingår

Grundval Pris

= Tillval - = Icke valbar

Standard 31 635:-

Bräddavlopp 33 585:-

Kudde Blandartorn Bräddavlopp Baddjup: 47 cm Badvattenvolym: 300 l

BADKAR R180.

= Ingår Standard 16 560:-

Grundval Pris

Bräddavlopp 18 625:-

= Tillval - = Icke valbar

System 1* 36 750:-

System 2* 47 620:-

Kudde Bräddavlopp

2 065:-

*Bottensystem. 8/12 munstycken med både vatten och luft. Luftkompressorn med ljuddämpare (för en lugnare och skönare upplevelse)

Sidomassage 6 midijets Ryggmassage 6 microjets Fotmassage 4 microjets Ryggmassage 26 multijets Fotmassage 24 nanojets

Baddjup: 47 cm Badvattenvolym: 242 l

*Ljusterapi. Förstärk upplevelsen med ljus i flera olika färger. LEDlampan i systemet ser till att spara energi. 7 olika färger, rullande eller fast sken.

Bottenmassage 12 multijets Ljusterapi *

10 345:4 655:-

10 345:-

Värmare 1,5kW *

4 135:-

4 135:-

4 655:-

Kontrollpanel

* Värmare. Ser till att hålla vattnets temperatur konstant i badet. Värmaren är förinställd på 37 °C.

Front (nisch)

Tillval blandare Nice med pip 5 130:Nice utan pip 5 130:Love Me 10 070:Hey Joe 7 930:(Håltagning ingår vid beställning av blandare) Se blandarna på sidan 141.

Front Vit

2 775:-

Front, Svart

5 580:790:-

Front inkakling Front Gavel Front + Gavel Vit

3 560:-

Front + Gavel, Svart

8 160:-

Front + Gavel inkakling

1 005:-

BADKAR MED EMALJ. EMALJBADKAR. Extra tilläggsfront.

Formpressad plåt med emaljerad yta.

130/140/150/160/170

Färg

Vit

Svart

Vit

Svart

130x70

1203

1231

12103

12113

140x70

1204

1241

12104

12114

150x70

1205

1251

12105

12115

160x70

1200

1260

12106

12116

170x70

1272

1273

12107

12117

5 390:-

5 390:-

650:-

650:-

Pris

Extra tilläggsgavel. Vit

12108

590:-

Svart

12118

590:-

Sittbadkar. Formpressad plåt med emaljerad yta. Ergonomiskt utformad och väl avvägd sittyta för bästa komfort och enklare i- och urstigning.

Vit 105x70 Pris

1250 4 645:-

191


BADKAR AV AKRYL. BADKAR BUZZ (127X127). Grundval Pris

Tillval Badkarskudde Oval svart 770:Badkarskudde Vanilla svart 770:-

Standard 14 995:-

Baddjup: 44 cm Badvattenvolym: 200 l = Ingår

BADKAR Z140 (140X140). Standard 12 010:-

Grundval Pris

= Tillval - = Icke valbar

System 2* 37 145:välj mellan höger eller vänsterutförande.

System 1* 25 880:-

Front Bräddavlopp

2 065:-

Tillval blandare Nice 5 130:(Håltagning ingår vid beställning av blandare) Se blandarna på sidan 141.

Sidomassage 6 midijets Ryggmassage 6 microjets Fotmassage 6 microjets Ryggmassage 20 multijets Fotmassage 24 nanojets Bottenmassage 12 multijets* Ljusterapi * Värmare 1,5kW * Kontrollpanel

Baddjup: 50 cm Badvattenvolym: 300 l

10 345:4 655:-

10 345:-

4 135:-

4 135:-

4 655:-

DUSCHBADKAR Z155 (155X85). Grundval Pris

Standard 12 010:-

Front Vänster

Baddjup: 42 cm Badvattenvolym: 230 l

Höger

= Ingår

DUSCHBADKAR Z150 (150X70/85). välj mellan höger eller vänsterutförande. Grundval Pris

Standard 12 010:-

Front

DUSCHBADKAR Z1600 (160X70/85). välj mellan höger eller vänsterutförande. Grundval Pris

DUSCHBADKAR Z1700 (170X70/85). välj mellan höger eller vänsterutförande.

Standard 12 010:-

Grundval Pris

Front

Gavel

Vänster

Gavel

1 055:-

Vänster

Höger

= Ingår Standard 9 705:-

System 1* 23 575:-

= Tillval - = Icke valbar System 2* 34 840:-

Front Gavel Bräddavlopp

1 055:-

1 055:-

1 055:-

2 065:-

Sidomassage 6 midijets Ryggmassage 4 microjets Baddjup: 42 cm Badvattenvolym: 160 l

Fotmassage 4 microjets Ryggmassage 15 multijets Fotmassage 24 nanojets Bottenmassage 8 multijets* Ljusterapi * Värmare 1,5kW * Kontrollpanel

192

Höger

Baddjup: 42 cm Badvattenvolym: 230 l

BADKAR Z160 (160X75). Grundval Pris

1 055:-

Vänster

Höger

Baddjup: 42 cm Badvattenvolym: 210 l

Baddjup: 42 cm Badvattenvolym: 180 l

Standard 12 010:-

Front

Gavel

1 055:-

= Tillval

9 315:4 655:-

9 315:4 655:-

4 135:-

4 135:-

Tillval blandare Nice 5 130:(Håltagning ingår vid beställning av blandare) Se blandarna på sidan 141.


BADKAR AV AKRYL. CLASSIC BADKAR MED TASSAR (155,5X72,5). Välj till tassar i färgerna krom, mässing, brons och utloppssats i krom Classic tassbadkar akryl

59400

6 290:-

Classic feet 4-pack, chrome

5941

1 420:-

Classic Tassar 4-p, mässing

5942

1 620:-

Classic Tassar 4-p, brons

5943

2 330:-

Utloppssats Classic Badkar krom

98594

415:-

Baddjup: 42 cm Badvattenvolym: 130 l

BELLE BADKAR MED TASSAR (161X71). Välj till tassar i färgerna krom, mässing, brons och utloppssats i krom Belle tassbadkar akryl

59900

11 495:-

Classic feet 4-pack, chrome

5941

1 420:-

Classic Tassar 4-p, mässing

5942

1 620:-

Classic Tassar 4-p, brons

5943

2 330:-

Utloppssats Classic Badkar krom

98594

415:-

Baddjup: 42 cm Badvattenvolym: 135 l

BADKAR BARB (166X75). Grundval Pris

Tillval Badkarskudde Oval svart 770:Badkarskudde Vanilla svart 770:-

Standard 12 995:-

Baddjup: 44 cm Badvattenvolym: 325 l

BADKAR Z170 (170x110), välj mellan höger eller vänsterutförande. Grundval Pris

= Ingår Standard 12 010:-

System 1* 25 880:-

= Tillval - = Icke valbar System 2* 37 145:-

Front Bräddavlopp Vänster

2 065:-

Tillval blandare Nice 5 130:(Håltagning ingår vid beställning av blandare) Se blandarna på sidan 141.

Sidomassage 6 midijets Ryggmassage 6 microjets Fotmassage 4 microjets Ryggmassage 26 multijets

Höger

Baddjup: 45 cm Badvattenvolym: 240 l

Fotmassage 24 nanojets Bottenmassage 12 multijets* Ljusterapi * Värmare 1,5kW * Kontrollpanel

10 345:4 655:-

10 345:4 655:-

4 135:-

4 135:-

= Ingår

BADKAR Z180 (180x70/90). Grundval Pris

Standard 12 010:-

System 1* 25 880:-

= Tillval - = Icke valbar System 2* 37 145:välj mellan höger eller vänsterutförande.

Front Gavel

1 055:-

Bräddavlopp Duschbadkar 6 midijets

1 055:2 065:-

1 055:-

Tillval Badkarskudde Oval svart 770:Badkarskudde Vanilla svart 770:-

Ryggmassage 6 microjets Fotmassage 6 microjets Baddjup: 48 cm Badvattenvolym: 240 l

Tillval blandare Nice 5 130:(Håltagning ingår vid beställning av blandare) Se blandarna på sidan 141.

Ryggmassage 20 multijets Fotmassage 24 nanojets Bottenmassage 12 multijets* Ljusterapi *

10 345:4 655:-

10 345:-

Värmare 1,5kW *

4 135:-

4 135:-

4 655:-

Kontrollpanel *System 1. Massagesystem med 6 munstycken på sidorna, 4/6 munstycken för rygg och 4/6 munstycken för fötter.

* Värmare. Ser till att hålla vattnets temperatur konstant i badet. Värmaren är förinställd på 37 °C.

*System 2. Massagesystem med 6 munstycken på sidorna, 15/20/26 munstycken för rygg och 24 munstycken för fötter.

* Ljusterapi. Förstärk upplevelsen med ljus i flera olika färger. LED-lampan i systemet ser till att spara energi. 7 olika färger, rulllande eller fast sken.

*Bottensystem. 8/12 munstycken med både vatten och luft. Luftkompressorn med ljuddämpare (för en lugnare och skönare upplevelse)

193


HANDDUKSTORKAR. ELHANDDUKSTORK ELDO 100 W.

Krom

Bredd

Höjd

Art. nr.

Pris

55

87

55870-02

3 175:-

HANDDUKSTORK ODEN. Krom

Dold anslutning, allpolig strömbrytare

Svart

Bredd

Höjd

Art. nr.

7,5 7,5

80 140

56500 56510

Pris

Krom

2 060:2 580:-

Svart

Dold anslutning, allpolig strömbrytare

Bredd

Höjd

50

100

Art. nr. 50020

Pris 4 220:-

Krom

HANDDUKSTORK VENTO. Krom Svart

Höjd

Art. nr.

Pris

55 55 55 55

80 120 80 120

50040 50030 50041 50031

4 425:5 800:4 005:4 850:-

Krom

Vit

Krom

Bredd 50 50

Höjd 100 140

Bredd 53 53

Höjd 78,5 119,5

Art. nr. 55690-02 55100-02 56200-02 56300-02 55699-02 55109-02 56209-02 56309-02

Krom

Pris 2 315:3 165:3 375:2 530:4 005:4 850:5 800:5 270:-

Pris 3 125:5 015:2 605:4 210:-

Art. nr. 50012-02 50013-02

Pris 4 965:5 900:-

Art. nr. 50018 50019

Pris 4 635:5 165:-

Art. nr. 56802-02 56800-02

Pris 3 480:4 220:-

Höjd 80 140

Bredd 50 50

ELPATRON OCH VENTIL. Reglerbar elpatron 300 W Med synlig anslutning.

Färg Krom Svart

Art. nr. 55108-02 55260-02 57108-02 57260-02

HANDDUKSTORK EASY.

HANDDUKSTORK BAS. Höjd 69 100 142 142 69 100 142 142

Höjd 120 120 120 120

Bredd 10,8 26 10,8 26

HANDDUKSTORK PRIO.

Bredd

Bredd 50 50 50 37 50 50 50 37

Pris 4 340:5 065:3 930:4 135:-

HANDDUKSTORK THOR.

HANDDUKSTORK VERONA. Krom

Art. nr. 56400 56420 56410 56430

HANDDUKSTORK ZAGA.

ELHANDDUKSTORK FREJA. Krom

Höjd 79 100 79 100

Bredd 50 50 50 50

Art. nr. 54301 -

Pris 1 655:-

VENTIL.

Elpatron Erica 300W Dold anslutning, allpolig strömbrytare. Med timer och boost.

Art. nr. 54041 54042

Pris 2 230:2 230:-

Ventil för vattenburet värmesystem, ej VVC

Färg Krom Rostfritt

Art. nr. 54080 –

Pris 1 425:–

Ventil för vattenburet värmesystem, ej VVC

Art. nr. – 54060

Pris – 945:-

TILLVAL. Kottlerskruv för reglad gipsvägg

194

Art. nr.

Pris

99242

405:-


WC. WC-FIXTUR GLASBOX 60MM WC-skål ingår ej

WC-FIXTUR GLASBOX 120MM WC-skål ingår ej

WC-FIXTUR.

AVSTÄNGNINGSKRAN Vattenanslutningssats 40 cc med lättillgänglig avstängningskran, används när vattenanslutning hamnar bakom fixturen.

WC-MODUL FRONT.

TÄCKSIDOR WC-MODUL.

Upphängningslist ingår. B:80 H:118 D:24

Behövs när man endast köper 158000 eller 188000 B:83 D:24

H:118 D:24

Färg Vit Svart

Art. nr. 90404 90405

Art. nr. 90424 90425

Pris 6 995:6 995:-

Pris 7 495:7 495:-

Art. nr. Pris 98987 450:-

WC 9041 Integrerad och lätt avtagbar hård sits med dämpning (vit). Art. nr. 9041

Färg Vit Svart ek

Pris 2 155:-

Art. nr. 90410

Art. nr. 158000 188000

Pris 2 530:3 035:-

WC-SKÅP 60. VIKDÖRR.

ÖPPEN HYLLA.

Upphängningslist ingår. Handtag (1st) beställs separat. B:60 H:80 D:24

B:20 H:80 D:24

Färg Vit Svart ek

Art. nr. Pris 15315 755:18315 1 120:-

WC-SKÅP 80. VIKDÖRR. Upphängningslist ingår. Handtag (1st) beställs separat. B:80 H:80 D:24

Pris 2 155:-

WC 9042 Rimless. Integrerad och lätt avtagbar hård sits (vit). Art. nr. 9042

Pris 3 110:-

Färg Vit Svart ek

WC 9046 Rimless. Integrerad och lätt avtagbar hård sits (vit).

Art. nr. 15660 18660

Pris 3 340:3 745:-

Färg Vit Svart ek

Pris 4 990:-

Pris 1 405:1 605:-

Färg Vit Svart ek

Art. nr. 15880 18880

Pris 3 545:3 950:-

HANDTAG.

TÄCKSIDA HÖG.

TRYCKPLATTA WC. KROM

Art. nr. 9046

Art. nr. 152 182

H:198 D:24

SVART

MATTKROM

WC 9047 Rimless. Integrerad och lätt avtagbar hård sits (vit). Art. nr. 9047

Pris 4 990:-

Färg Svart Krom Mattkrom

Art. nr. Pris 90411 365:90412 365:90413 365:-

Färg Vit Svart ek

Art. nr. Pris 15314 460:18314 795:-

WC 9082.

WC 9085.

WC 9087.

med dolt S-vattenlås. Spolmängd 6/3 liter. Integrerad och lätt avtagbar hård sits (vit).

med dolt S-vattenlås. Spolmängd 6/3 liter. Integrerad och lätt avtagbar hård sits (vit).

med dolt P-vattenlås. Spolmängd 6/3 liter. Integrerad och lätt avtagbar hård sits (vit).

S-vattenlås Standard Sits med dämpning Svart sits med dämpning

Art. nr. 9082 9082-01 9082-51

Pris 3 565:3 885:4 025:-

S-vattenlås Standard Sits med dämpning Svart sits med dämpning

KAKEL: Konradssons Kakel AB 036-12 51 15, www.konradssons.com Mer information om kakel och färger på våra miljöbilder hittar du på svedbergs.se TACK TILL: House Doctor, Mio, Hemtex, Casa Home, NK Göteborg, Mariella, Åhlens, Kicks, horsemeup.se och Thomas Lissert. IDÉ OCH PRODUKTION: Mecka Reklambyrå AB, www.mecka.se. Svedbergs Marketing Group. Foto: Superstudio, Marcus Lawett, Klas Svensson Mimbild. Styling: Louise Svensson

Art. nr. 9085 9085-01 9085-51

Pris 3 565:3 885:4 025:-

Färg Vit Svart

P-vattenlås Standard Sits med dämpning Svart sits med dämpning

Pris Art. nr. 1515 85:1516 85:-

Art. nr. 9087 9087-01 9087-51

Pris 3 565:- 3 885:4 025:-

RESERVATIONER: Vi bedriver en ständig produktutveckling. Därför förbehåller vi på Svedbergs oss rätten till ändringar i utförande och konstruktion. Trä är naturmaterial. Variationer i färg och strukturer mellan enskilda dörrar/fronter och leveranser kan därför förekomma. Av trycktekniska skäl kan färger hos träslag och andra ytor i Badrumsboken avvika från verkligheten. Se färgprov som finns hos Svedbergs återförsäljare. VI RESERVERAR OSS FÖR AVVIKELSER OCH TRYCKFEL. ANGIVNA PRISER ÄR REKOMMENDERADE KONSUMENTPRISER I SVENSKA KRONOR INKLUSIVE MOMS. LOKALA VARIATIONER KAN FÖREKOMMA

195


VI GÖR BADRUM. DU GÖR BADRUMMET.

Huvudkontor; Verkstadsvägen 1, 514 63 Dalstorp Telefon växel 0321- 53 30 00 www.svedbergs.se info@svedbergs.se Miljöutställning; Dalstorp, öppet; månd-fred 08.00-16.30

7 392533 076281

SE

Badrumsbok 2017  

Svedbergs Badrum

Badrumsbok 2017  

Svedbergs Badrum