Page 1

Nordlyskommunen søker flere lærere Flytter du til Norges 10. største øy, vil du være i umiddelbar nærhet til verdens beste lokale bakeri, populære treningssentre, havets delikatesser, et spennende musikk- og kulturliv, en aktiv fotoklubb, hundrevis av gode fiskevann, flyplass og hurtigruteanløp, fantastiske skiløyper, Golfstrømbanen, romforsknings-anlegg og hvalsafari. Vi kan også friste med et av Norges høyeste kontaktlærer-tillegg.


DESIGN: GOD STREK. FOTO: FERNANDO UGARTE–HVALSAFARI, PAOLO VOLPOMNI–PUFFIN SAFARI, SVEIN TERJE K. ELIASSEN, ROY SAMUELSEN, KENNETH PETTERSEN, SIMEN BERGVIK, SVEIN SPJELKAVIK, ROCK MOT RUS, NORDTUN GÅRD, RANDI NORDVANG, C.H./INNOVATION NORWAY OG MARTEN BRIL/WWW.NORDNORGE.COM


Flotte omgivelser Andøya har en natur med fantastiske omgivelser for aktiviteter og opplevelser – turgåing, jakt og fiske. Øya ligger idyllisk til midt ute i havgapet blandt Vesterålens øyer og har 231 kilometer strandlinje. Bleikstranda ved Bleik er en av norges lengste (2,5 km lang) og er et populært utfartssted sommer som vinter. Foto: C.H./Innovation Norway.


Andenes Stokmarknes

Bodø

Gode flyforbindelser gjør at du ankommer Andenes raskt og komfortabelt. Flyplassen ligger nær sentrum – bare en spasertur fra. I Risøyhamn anløper Hurtigruten.

Oslo

Tromsø Harstad/Narvik


Reiselivskommunen Med hvalsafari som basis har reiselivet utviklet seg til en betydelig næring i Andøy kommune med en effekt som regional «trafikkbygger» i Lofoten og Vesterålen. Besøkstallene vokser og hittil har over 200 000 latt seg fascinere.

Foto: Hvalsafari/Lundqvist Bjønnes.


Nordlyskommunen Andøy kommune ligger rundt 69. breddegrad, og er Nordlands nordligste kommune. Andøya har midnattsol fra 22. mai til 21. juli, og mørketid fra 29. november til 13. januar. Kommunen har for tiden større nordlysaktivitet enn de fleste andre steder på den nordlige halvkule på grunn av sin beliggenhet under nordlysovalen. Den 26. oktober 1998 erklærte Andøy kommune seg som hør og bør for Nordlyskommunen. Rakettskytefeltet på Andøya har lenge vært en hjørnestein i norsk og internasjonal nordlysforskning, og kan ved hjelp av raketter, laser og ballongslipp gjøre målinger inne i selve nordlyset.

Foto: Kenneth Pettersen


Grunnskolen i Andøy er inne i en spennende periode der det jobbes aktivt med skoleutvikling. Det satses særlig på spesialundervisningen. Skolefaglig rådgiver, Torfinn Bø (torfinn.bo@andoy.kommune.no telefon 909 59 855) venter på søknaden din– som du sender til Andøy kommune | postboks 187 | 8483 Andenes, innen 27. mars. NB! Vi tar bare imot elektronisk søknad via kommunens hjemmeside www.andoy.kommune.no. Ta kontakt med oss – hvis du trenger hjelp.

Nordlyskommunen søker flere lærere  

Andøy kommune kan tilby flere faste lærerstillinger og vikariater på barne-og ungdomstrinnet, og i voksenopplæringa. Vi har mye å friste med...

Read more
Read more
Similar to
Popular now
Just for you